PDA

View Full Version : Συναστρία φίλων...

popininja
02-04-2010, 03:39 AM
Πρόσφατα κοίταξα τη συναστρία μου με τον παιδικό μου φίλο.
Είδα ότι τα φώτα μας κάνουν τις εξής όψεις:

-Ο Ήλιος μου τρίγωνο με τον Ήλιο του

-Η Σελήνη μου εξάγωνο με τη Σελήνη του

-Η Σελήνη μου εξάγωνο με τον Ήλιο του.

Τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά για μια φιλία;:wacko:

Χρυσάνθη
02-04-2010, 04:19 AM
Με κάθε επιφύλαξη, ότι σημαίνουν και για οποιαδήποτε σχέση.... Τα φώτα σας έχουν καλές όψεις, δηλαδή βλέπετε τον κόσμο με παρόμοια γυαλιά, μιλάτε την ίδια γλώσσα (ηλιακό τρίγωνο), επικοινωνείτε καλά ο ένας με τον εσωτερικό κόσμο του άλλου, δηλαδή εκφράζετε περίπου με τον ίδιο τρόπο τα συναισθήματά σας, και ο ένας δρα υποστηρικτικά για τον άλλο..(λοιπές όψεις σεληνιακές) Νομίζω αυτές είναι καλές ενδείξεις για οποιαδήποτε είδους σχέση,...όχι μόνο φιλικής φύσης,...αλλά σε εσάς η θετική πλευρά εκφράστηκε σε αυτό το επίπεδο.. Υπάρχει μία ήρεμη αρμονία μεταξύ σας, και είναι σίγουρο πως με τους φίλους σου ταιριάζεις αστρολογικά, αλλιώς δε θα ήταν φίλοι σου... Τώρα αν το πας οτι θα μπορούσε να ήταν και ερωτική σχέση, λέω ένα σενάριο, ίσως δε θα σου προσέφερε τις απαιτούμενες προκλήσεις που θα δημιουργούσε και μία έντονη όψη, οπως κάποιο τετράγωνο ή μία αντίθεση....

Μητσάκος
02-04-2010, 09:04 AM
..............................
.................................................. ................................
Υπάρχει μία ήρεμη αρμονία μεταξύ σας, και είναι σίγουρο πως με τους φίλους σου ταιριάζεις αστρολογικά, αλλιώς δε θα ήταν φίλοι σου....
Ορθόν.

.............................
.................................................. ................................
Τώρα αν το πας οτι θα μπορούσε να ήταν και ερωτική σχέση, λέω ένα σενάριο, ίσως δε θα σου προσέφερε τις απαιτούμενες προκλήσεις που θα δημιουργούσε και μία έντονη όψη, οπως κάποιο τετράγωνο ή μία αντίθεση....
Αν και δεν είναι σωστό να βάζουμε ....ιδέες :toung: , τουλάχιστον ένας λανθάνων ερωτισμός σίγουρα υπάρχει. Αλλά για θέματα έρωτα, κοιτάμε βασικά Αφροδίτη-¶ρη, Ουρανό :bigsmile:

popininja
02-04-2010, 11:48 AM
Τώρα αν το πας οτι θα μπορούσε να ήταν και ερωτική σχέση, λέω ένα σενάριο, ίσως δε θα σου προσέφερε τις απαιτούμενες προκλήσεις που θα δημιουργούσε και μία έντονη όψη, οπως κάποιο τετράγωνο ή μία αντίθεση....

Όχι, δεν το πάω καθόλου εκεί. Είμαστε χρόνια φίλοι και τουλάχιστον από την πλευρά μου
δεν είδα ποτέ να με συγκινεί ερωτικά. Υπάρχει όμως μιά μεγάλη αγάπη....:love:
Ευχαριστώ για την απάντηση. Βοήθησες πολύ!!!

popininja
02-04-2010, 12:39 PM
Ορθόν.

Αν και δεν είναι σωστό να βάζουμε ....ιδέες :toung: , τουλάχιστον ένας λανθάνων ερωτισμός σίγουρα υπάρχει. Αλλά για θέματα έρωτα, κοιτάμε βασικά Αφροδίτη-¶ρη, Ουρανό :bigsmile:

Νομίζω ότι οι ανύπαρκτες όψεις ¶ρη - Αφροδίτης μας δίνουν την απάντηση, Μητσάκο μου!
Και ο Ουρανός μόνο μια αντίθεση κάνει με το Χείρων....
¶ρα....:cheesy:

Χρυσάνθη
02-04-2010, 06:42 PM
[QUOTE=Μητσάκος;100639]Ορθόν.

Αν και δεν είναι σωστό να βάζουμε ....ιδέες :toung:

Γέλασα πολυ!!!!!!!

Χρυσάνθη
02-04-2010, 06:46 PM
Αλλά για θέματα έρωτα, κοιτάμε βασικά Αφροδίτη-¶ρη, Ουρανό :bigsmile:[/QUOTE]

Ναι σίγουρα,...αλλά εάν υπαρχουν και μεταξυ φώτων του ενος και Αφροδιτης/αρη του αλλου, αλλά και μεταξύ Αφροδιτης του ενος και Αρη του αλλου και αντιστροφα, ... σε τι απο τα δυο δινουμε μεγαλυτερη βαρυτητα???
Παντως και εγω με φιλους μου εχω προσεξει περισσοτερες επαφες μεταξυ ήλιου και σελήνης,...ο Αρης και η Αφροδιτη δε φανηκαν να παιζουν ρολο..

popininja
02-04-2010, 07:35 PM
Παντως και εγω με φιλους μου εχω προσεξει περισσοτερες επαφες μεταξυ ήλιου και σελήνης,...ο Αρης και η Αφροδιτη δε φανηκαν να παιζουν ρολο..

Όπως ακριβώς και με την παραπάνω περίπτωση του φίλου μου!
Μόνο τα φώτα κάνουν όψεις, ο ¶ρης και η Αφροδίτη σχεδόν δε μιλιούνται....:nuts:

Natalia10
02-04-2010, 09:17 PM
Kαλησπερα και απο μενα.:bigsmile:

Θα ηθελα να ρωτησω το μελος Popinija αν στην συναστρια οι πλανητες του ενος η του αλλου πεφτουν στον 11 οικο ?(φιλια)...
Πιστευω πως οι οψεις αναμεσα σε Αρη και Αφροδιτη (ακομα και οι δευτερευουσες) παιζουν σαφως ρολο,καθως επισης και οι οψεις του Αρη και Αφροδιτης με φωτα.Απο εκει και περα πιστευω για τους εξωκρονιους πλανητες πως 'χρωματιζουν' την σχεση (ερωτικης φυσεως) οταν κανουν οψεις με τους εσωτερικους πλανητες...με ενα προβαδισμα του Πλουτωνα (δεν μπορεις να ξεφυγεις):blink:

Φιλικα:bigsmile:

popininja
03-04-2010, 01:39 AM
Kαλησπερα και απο μενα.:bigsmile:

Θα ηθελα να ρωτησω το μελος Popinija αν στην συναστρια οι πλανητες του ενος η του αλλου πεφτουν στον 11 οικο ?(φιλια)...
Πιστευω πως οι οψεις αναμεσα σε Αρη και Αφροδιτη (ακομα και οι δευτερευουσες) παιζουν σαφως ρολο,καθως επισης και οι οψεις του Αρη και Αφροδιτης με φωτα.Απο εκει και περα πιστευω για τους εξωκρονιους πλανητες πως 'χρωματιζουν' την σχεση (ερωτικης φυσεως) οταν κανουν οψεις με τους εσωτερικους πλανητες...με ενα προβαδισμα του Πλουτωνα (δεν μπορεις να ξεφυγεις):blink:

Φιλικα:bigsmile:

Γειά σου Ναταλία,

Πράγματι, στον 11ο οίκο έχω τη Σελήνη που κάνει τετράγωνο με την Αφροδίτη του
και τον Πλούτωνα που κάνει εξάγωνο με τη σελήνη του. Ο δικός του Πλούτωνας
είναι επίσης στον 11ο οίκο και επίσης έχει τον Κρόνο και τον Δία στον 11ο.
Αυτά όσον αφορά τον 11ο οίκο.

Όσο για τα υπόλοιπα
Ο Ήλιος μου από την άλλη τετραγωνίζει την αφροδίτη του και κάνει χιαστί με τον ¶ρη του.
Η Αφροδίτη μου κάνει αντίθεση με τη σελήνη του και τρίγωνο με τον Πλούτωνά του.
Ο Πλούτωνάς μου κάνει σύνοδο με τον Κρόνο του και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα του.
Ο ¶ρης μου κάνει τρίγωνο με τα Φώτα του και εξάγωνο με τον Πλούτωνά του.

popininja
03-04-2010, 01:46 AM
Αλλά για θέματα έρωτα, κοιτάμε βασικά Αφροδίτη-¶ρη, Ουρανό :bigsmile:

Ναι σίγουρα,...αλλά εάν υπαρχουν και μεταξυ φώτων του ενος και Αφροδιτης/αρη του αλλου, αλλά και μεταξύ Αφροδιτης του ενος και Αρη του αλλου και αντιστροφα, ... σε τι απο τα δυο δινουμε μεγαλυτερη βαρυτητα???
Παντως και εγω με φιλους μου εχω προσεξει περισσοτερες επαφες μεταξυ ήλιου και σελήνης,...ο Αρης και η Αφροδιτη δε φανηκαν να παιζουν ρολο..[/QUOTE]

Νομίζω ότι όσον αφορά τη βαρύτητα πρώτα πρέπει να κοιτάξουμε τα φώτα, τον Ήλιο μας
που είναι ο εαυτός μας σε σχέση με τα στοιχεία του άλλου. Ο ¶ρης και η Αφροδίτη συμβολίζουν
το αρσενικό και το θηλυκό στοιχείο και τον τρόπο που αυτά εξωτερικεύουμε. Πιθανότατα σε μία ερωτική συναστρία να έχουν μεγαλύτερο βάρος απ΄ότι σε μια φιλική.:wacko: Αλλά καλύτερα θα ήταν να μας απαντήσει κάποιος καταρτισμένος επί του θέματος.:bigsmile: