PDA

View Full Version : Ποιος ο ρολος του vertex & anti-vertex?



Fotini Christodoulou
29-07-2005, 12:16 PM
Καλησπερα σας!
Σε μια ερευνα σε διαφορα site του παγκοσμιου ιστου,βρηκα
διαφορα στοιχεια,σχετικα με το θέμα,αλλα δεν με καλυψαν.
Ενω αναφερεται ο ορισμος και πως το βρισκουμε,δεν δινονται ικανοποιητικες,εξηγησεις για το ποιος ειναι ο ρολος του.
Χωρια απ'αυτο,υπαρχουν και 2 αντιθετες θεσεις,αναμεσα σε αυτους που θεωρουν οτι ειναι σημαντικη παραμετρος του γενεθλιου χαρτη(ακομα και στη συναστρια) και σε αυτους που θεωρουν οτι δεν παιζει σημαντικο ρολο,αλλα ειναι στοιχειο μικρης επιρροης ή και ανευ σημασιας.
Ποια ειναι η αποψή σας ;
Ευχαριστω!

Dell Piero
29-07-2005, 12:51 PM
Έβαλα στην αναζήτηση vertex είδα το ότι λένε και Κορυφή, κατόπιν έψαξα με λέξεις κορυφή και βρήκα αυτό http://horoscope.gr/showthread.php?t=422
Δεν το διάβασα αλλά μπορεί να σε καλύπτει;

Fotini Christodoulou
29-07-2005, 01:03 PM
ευχαριστω που μπηκες στον κοπο :) :flowers1: ,εχω διαβασει ολα τα αρθρα του site και επισης εψαξα και εγω με την αναζητηση,που μου εβγαλε το thread αυτο!
Δυστηχως ομως ,δεν βρηκα απαντηση στο ερωτημα μου!(εχω βρει το τι ειναι και πως το βρισκεις.Με απασχολει,αν παιζει καθοριστικο ρολο,οπως πχ ο ωροσκοπος,οι πλανητες κτλ.η αν δεν επηρεαζει καθολου.Σε τελικη αναλυση αν θεωρειτε(οι αστρολόγοι του site μας ) οτι επιβάλλεται η αναλυση του ,σε ενα γενεθλιο χαρτη,η οχι και γιατι! :devil: (λιγα ζηταω ,ε;; :D )

Άκης Αντωνίου
31-07-2005, 06:42 PM
πολυ ωραια η ερωτηση σου !! Θεωρω πως παιζει και μαλιστα αρκετα σημαντικο ρολο οχι μονο σαν γενεθλιο θεμα αλλα και σε προβλεψη ιδιως εαν καποιος πλανητης περνα απο εκεινο το σημειο. Αρκετα ΄΄τυχαια & μοιραια'' γεγονοτα συμβαινουν με διελευση τρανζιτ ή προοδευτικου πανω απο αυτη την θεση. Τωρα οσον αφορα για την ορθη ή μη λειτουργια της κατα την γνωμη μου οφειλεται καθαρα στο οτι δεν εχουμε σωστα διορθωμενο ωροσκοπιο.

Ακης Αντωνιου