PDA

View Full Version : "H ώρα της Γης"

gold soul
26-03-2010, 04:27 PM
H ώρα της Γης...

Αύριο, Σάββατο 27/03, από τις 8.30 μέχρι τις 9.30, κλείνουμε όλοι τα φώτα. Κάνε το για τον πλανήτη σου, για τον συνάνθρωπό σου, κάνε το για σένα.. Η ώρα της Γης μπορεί να είναι η δική σου ώρα.. ό,τι κ αν κάνεις.. όπου κ αν σε βρει..

Είσαι με τα παιδιά σου; ¶κου τα.. Δώσε τους λίγο ακόμα απΆ το χρόνο σου, λίγο ακόμα απΆ τη γνώση σου, λίγο ακόμα απΆτην αγάπη σου..

Είσαι με τους γονείς σου; Εκφράσου.. Είναι δύσκολος ο ρόλος του γονιού, δεν μπορούν να τα ξέρουν όλα.. Κάνε το έργο τους λίγο πιο εύκολο.. συνεργάσου..

Είσαι σε ένα γλυκό ραντεβού; Τι καλύτερο απΆτο να γίνει υπό το φως των κεριών! Απόλαυσε το..

Ετοιμάζεσαι για.. “πόλεμο” με το ταίρι σου; Ο εγωισμός σου μπορεί να είναι τα γάντια του μποξ. Αλήθεια.. έχεις μπει ποτέ στη θέση του άλλου..;

Είσαι καλλιτέχνης; Αυτή μπορεί να είναι η στιγμή της “σύλληψης”.. της έμπνευσης. Παραδώσου..

Είσαι μόνος σου; Τι να κάνεις μέσα στο σκοτάδι και την απόλυτη ησυχία; ¶κου τις σκέψεις σου.. Σίγουρα θα έχουν κάτι σημαντικό να σου πουν..

Είσαι πολυάσχολος και τρέχεις πανικόβλητος; Στάσου μια στιγμή.. Για ποιον τρέχεις; Τι προσπαθείς να πετύχεις; Τι είναι αυτό που θέλεις πραγματικά..;

“Πενθείς” για κάποιον που σου λείπει; Για κάτι που έχασες; Θέλεις να γυρίσεις το χρόνο πίσω; Μα η ζωή.. το σύμπαν.. ο “θεός”.. ο σκοπός.. ξέρουν καλύτερα. Εμπιστεύσου..

Σβήσε το φως.. για μια ώρα μόνο. “Σβήσε τα” ολα..Σκέψου.. εκφράσου.. επικοινώνησε.. άκου..

Και τότε ίσως να δεις κάτι, κάτι που ήταν πάντα εκεί, αλλά εσύ.. μόλις κοίταξες..

Γίνε εσύ η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο..

Με πολύ αγάπη,
Χρύσα

Υ.Γ. Και για να μην ξεχνιόμαστε, μιας κι εκφράζομαι μέσα από ένα αστρολογικό site.. λες να αποδώσω αυτό το “προσωπικό μου παραλλήρημα” στο τετράγωνο Πλούτωνα Ήλιου που γίνεται σήμερα μέσα στον 1ο και 3ο οίκο μου αντίστoιχα...άραγε;;;:dizzy:

whisperer
26-03-2010, 04:45 PM
Πανέμορφο Χρύσα.....
Μπράβο.....

popininja
26-03-2010, 06:44 PM
Εξαιρετική κίνηση η ώρα της γης...

Πραγματικά κάνει καλό όχι μόνο στο περιβάλλον
αλλα και στις σχέσεις μας, σ' έμας τους ίδιους.

¶λλωστε το φως δεν θα είχε νόημα αν δεν υπήρχε το σκοτάδι...

Δείμων
27-03-2010, 08:02 AM
Τον δικό μου χάρτη ΔΕΝ θες να τον μάθεις... :(

Το εμπόριο νίκησε το περιβάλλον σε διάσκεψη του ΟΗΕ για την άγρια ζωή - TO BHMA (http://www.tovima.gr/default.asp?pid=41&nid=1120444)

gold soul
27-03-2010, 12:46 PM
Τον δικό μου χάρτη ΔΕΝ θες να τον μάθεις... :(

Το εμπόριο νίκησε το περιβάλλον σε διάσκεψη του ΟΗΕ για την άγρια ζωή - TO BHMA (http://www.tovima.gr/default.asp?pid=41&nid=1120444)

Και βέβαια θέλω... Αφού αντιμετώπισα τον δικό μου σε πρώτη φάση κ ξεπέρασα το σοκ των τετραγώνων..(που αν βάλεις μαζί κ την ηλιακή μου επιστροφή κ ενώσεις οοόλα τα τετράγωνα.. θα σχηματίσεις τον κύβο του rubric). Aλλά μάλλον τελικά οι προκλήσεις των αντιθέσεων κ των τετραγώνων μόνο παρακάτω μπορούν να σε πάνε.. ¶σε που δεν δε αφήνουν κ να ρουτινιάσεις!!:bigsmile:

:respect:Το διάβασα το άρθρο.. πολύ αληθινό κ στενάχωρο.. Αλλά ξέρεις τι νομίζω? Τι με κάνει να αισιοδοξώ? Πόσο πιο κάτω να πάμε πια?? Λίγο περιθώριο έχουμε.. Τώρα μόνο προς τα πάνω μπορούμε να πάμε.. γιατί απλά ο,τι κατεβαίνει, ανεβαίνει.. Έστω κ αν συναντήσουμε τεράστια αντίσταση.. ¶λλωστε, κ το αεροπλάνο δεν χρειάζεται αντίσταση για να πετάξει??

MrGalaxy
27-03-2010, 01:25 PM
Χρυσα αυτο ηταν απλα υπεροχο που εγραψες πανω!!:bigsmile:

evi-x
28-03-2010, 02:24 AM
Χρυσα, ειναι το πρωτο κειμενο που με εκανε να μπω στη διαδικασια απαντησης. (παιδια μη βαρατε! δε τα εχω διαβασει κ ολα). Πραγματικα πολυ αληθινο, με αγγιξαν οι ανησυχιες σου αλλα και γενικοτερα η σταση σου που συνδυασε αψογα τη δυναμικοτητα κ τη γνωση με τη δημιουργια. Σε ευχαριστω, για αυτα τα πεντε λεπτα που με εκανες να ταξιδεψω...