View Full Version : Αποριές σχετικά με τον αστρολογικό μου χάρτη
Paranoid_90
26-03-2010, 03:57 PM
Καλημέρα!!Θέλω να μάθω για ορισμένεςόψεις του χάρτη μου.Λοίπον,είμαι Λέων,γεννήθηκα 5 Αυγούστου 1990 2.45 π.μ.Γένικα ο χάρτης μου έχει πολλές αρνητικές όψεις,βασικά μόνο αρνητικές θα έλεγα,αλλά αυτο που θέλω να μάθω,αν μπορείτε να με βοηθήσετε είναι το πού έχω τον κλήρο της τύχης,το μεσουράνημα,τ Λίλιθ και το χείρωνα και τι ακριβώς σημαίνουν αυτά..Συγγνώμη αν σας βάζω σε κόπο!Ελπίζω να βρειτε χρόνο να ασχοληθείτε και να μου απαντήσετε!
Σας ευχαριστώ!!
Μητσάκος
26-03-2010, 05:14 PM
Καλημέρα!!Θέλω να μάθω για ορισμένεςόψεις του χάρτη μου.Λοίπον,είμαι Λέων,γεννήθηκα 5 Αυγούστου 1990 2.45 π.μ.Γένικα ο χάρτης μου έχει πολλές αρνητικές όψεις,βασικά μόνο αρνητικές θα έλεγα,αλλά αυτο που θέλω να μάθω,αν μπορείτε να με βοηθήσετε είναι το πού έχω τον κλήρο της τύχης,το μεσουράνημα,τ Λίλιθ και το χείρωνα και τι ακριβώς σημαίνουν αυτά..Συγγνώμη αν σας βάζω σε κόπο!Ελπίζω να βρειτε χρόνο να ασχοληθείτε και να μου απαντήσετε!
Σας ευχαριστώ!!
http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/view_records.php :bigsmile:
Αφού βάλεις τα στοιχεία σου, επέλεξε το πεδίο «Γενέθλια Δωρεάν Ανάλυση»
Paranoid_90
26-03-2010, 06:58 PM
Μάλιστα!Σ'ευχαριστώ πολύ!!!:bigsmile:
ΗΛΕΚΤΡΑ117
26-03-2010, 11:20 PM
Θα σε παρότρυνα να ξανά- δείς και να ξανά-σκεφτείς την...υπογραφή σου....που δεν την βάζεις όπου κι όπου!
Θα κατανοήσεις πολλά γ΄'αυτό που γράφεις άσχημες όψεις..
Λοιπόν?(Και εσυ μπορείς να παίξεις καλά με ένα άσχημο χαρτί!)
Φιλικά :love:
Paranoid_90
27-03-2010, 12:59 AM
Φυσικά!Και αυτό προσπαθώ νακάνω!!Αλλιώς καλύτερα να...αυτοκτονούσα με τέτοιες όψεις..!!:toung:
όπως και να 'χει σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου!!:bigsmile: