View Full Version : Τι ζώδιο είμαι?
Γεια σας!Είμαι καινούργια στην παρέα και δεν ξέρω κατά πόσο η απορία μου μπορεί να δημοσιευτεί ως νέο θέμα η ανήκει σε κάποιο άλλο...σύγνωμη αν εχω κάνει κάποιο λάθος...θα ήθελα να σας ρωτίσω τι ζώδιο είμαι και ποιος ειναι ο ωροσκόπος μου.Έχω γεννηθεί στισ 23 Ιουλίου 1991 κ ώρα 06.00.Πίστευα πάντα πως ήμουν λεων αλλα πρόσφατα πληροφορίθηκα πως μπορεί να είμαι καρκίνος.Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!:bigsmile:
wind*1
22-03-2010, 02:58 PM
Καλως μας ήρθες okar!
Το συγκεκριμένο site διαθέτει για τα μέλη του δωρεάν ένα πολύ καλό υπολογιστικό πρόγραμμα. Θα πας εκεί που λέει δωρεάν ωροσκόπιο (στο πάνω μέρος της σελίδας) κι από εκεί, στο "προσθήκη νέου". Θα περάσεις τα στοιχεία σου και θα πάρεις έναν αριθμό ID. Έπειτα πας εκεί που λέει "οι χάρτες σας" και έχεις μια σειρά επιλογών. Διάλεξε το "δωρεάν γενεθλια ανάλυση" και θα σου λυθούν όλες οι απορίες σου (και κάτι παραπάνω...):bigsmile:
Καλή αρχή!
popininja
22-03-2010, 04:17 PM
Γεια σας!Είμαι καινούργια στην παρέα και δεν ξέρω κατά πόσο η απορία μου μπορεί να δημοσιευτεί ως νέο θέμα η ανήκει σε κάποιο άλλο...σύγνωμη αν εχω κάνει κάποιο λάθος...θα ήθελα να σας ρωτίσω τι ζώδιο είμαι και ποιος ειναι ο ωροσκόπος μου.Έχω γεννηθεί στισ 23 Ιουλίου 1991 κ ώρα 06.00.Πίστευα πάντα πως ήμουν λεων αλλα πρόσφατα πληροφορίθηκα πως μπορεί να είμαι καρκίνος.Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!:bigsmile:
Αγαπητή Okar,
όπως πολύ καλα σε ενημέρωσε η wind*1
υπάρχει πολύ καλό πρόγραμμα στο site κατανοητό ακόμα και
και για τους πολύ αρχάριους.
Βέβαια πρεπει να είσαι απόλυτα βέβαιη για την ακριβή ώρα γέννησης σου
για να είναι αξιόπιστο το αποτέλεσμα που θα σου δώσει όσον αφορά το ζώδιό σου.
Ακόμα και λίγα λεπτάκια κάνουν τη διαφορά.
Καλά αποτελέσματα!:bigsmile:
Σας ευχαριστω παρα πολύ και τις 2 για τις αμεσες απαντησεις!Τελικα πιστευα λαθος...ειμαι καρκινος με ωροσκοπο καρκινο...!