View Full Version : απορίες για συναστρία
adele
22-03-2010, 06:32 AM
παραθέτω τις βασικότερες κατά την γνώμη μου όψεις της συναστρίας και όποιος μπορεί ας βοηθήσει και ας με διαφωτίσει.. θα του είμαι υπόχρεη
Γυναίκα - ¶νδρας
ήλιος εξάγωνο με Πλούτωνα και τετράγωνο με ¶ρη Κρόνο και Λίλιθ
σελήνη τρίγωνο με ήλιο, σελήνη και Ερμή, σύνοδο με ¶ρη και τετράγωνο με Ποσειδώνα
ωροσκόπος σύνοδο με ήλιο σελήνη και Ερμή
αφροδίτη σύνοδο με ήλιο σελήνη και Ερμή και - παρακαλώ - τετράγωνο με τον αγαπητό Πλούτωνα
adele
22-03-2010, 06:13 PM
ουδείς ?:cry:
kiaRRa
22-03-2010, 09:04 PM
Αγαπητό μέλος,
λίγο βιαστική μου ακούγεσαι αν περιμένεις τόσο σύντομη απάντηση. Για να την έχεις πρεπει κάποιος να έχει τον χρόνο να ασχοληθεί και να απαντησει. Αυτό δεν ειναι πάντα άμεσα εφικτό μιας και όλοι έχουμε δουλειες στην καθημερινότητα μας!
Επιπλέον με την αναζήτηση (http://www.myhoroscope.gr/search.php?searchid=1033677)στα φορουμ μπορείς να βρεις πάρα πολλές συζητήσεις για όψεις συναστρίας για να θέσεις εκει το ερώτημα σου, αν δεν εχει απαντηθει και να μην ανοίγεις νέο θέμα. :bigsmile:
anail20
29-03-2010, 12:35 PM
--------------------------------------------------------------------------------
Σε χάρτη συναστριας
Η αφροδιτη χιαστι με τον ήλιο
αφροδιτη αντιθεση με την σελήνη και σε συνοδο με τον πλούτωνα
όπως και ουρανος σε αντιθεση με τον ήλιο και χιαστι με την σεληνη
,ο ποσειδωνας σε τρίγωνο με την σεληνη και χιαστι με τον ήλιο...(παρομοιες οψεις προσωπικων πλανητων με τον κρονο)
,8α μπορο΄σαν να μασ δείξουν ε
σεξουαλική ελξη και ερωτικη χωρις διαρκεια?? η' κεραυνοβολο ερωτα??
Helppppppppp :love:
loulakopia
29-03-2010, 05:58 PM
Οταν υπαρχει σε συναστρια αντιθεση κρονου αρη μπορει να βγει και σεξουαλικη απομακρηνση μηπως ο αρης αισθανεται το ατομο με τον κρονο απομακρο η κρονος φρεναρει τον αρη στον αυθορμητισμο του....? επισης τι θα μπορουσαμε να κοιταξουμε που θα μπορουσε να λειτουργουσε βοηθητικα σε μια τετοια οψη?