View Full Version : Συζήτηση του άρθρου γάμος : πως ανιχνεύεται στον γενέθλιο χάρτη.
adele
21-03-2010, 05:41 AM
Διάβασα όλα αυτά που λέει στο άρθρο και πραγματικά είναι πολύ κατατοπιστικά. Έχω όμως μια απορία όσον αφορά τον τομέα της ερωτικής συναστρίας και τον ''υπολογισμό'' του γάμου μέσα από αυτήν. Μία από τις κλασικές ενδείξεις συναστρίας που οδηγείται σε γάμο όπως λέει στο άρθρο είναι όταν '' ο ωροσκόπος του ενός είναι σε σύνοδο με την Σελήνη ή την Αφροδίτη του άλλου''. Τι συμβαίνει στην περίπτωση που αυτό το συναντάμε μόνο στο ωροσκόπιο του ενός όσον αφορά την συναστρία ?
Ελπίζω η ερώτηση μου να μην είναι χαζή και ευχαριστώ προκαταβολικά.
Παραθέτω και το σχετικό link http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/4874-%E3%DC%EC%EF%F2-%F0%FE%F2-%E1%ED%E9%F7%ED%E5%FD%E5%F4%E1%E9-%F3%F4%EF-%E3%E5%ED%DD%E8%EB%E9%EF-%F7%DC%F1%F4%E7.html
Μητσάκος
21-03-2010, 10:55 AM
Όλες οι ερωτήσεις έχουν αξία και καμία δεν είναι χαζή. Όποιος ρωτάει, μαθαίνει. Όποιος δεν ρωτάει, ΔΕΝ μαθαίνει.. Στο κάτω κάτω, είναι προτιμότερο να ρωτήσεις επειδή δεν κατάλαβες, παρά να μην τολμήσεις να ρωτήσεις και να μένεις με την απορία :bigsmile:
Όσον αφορά το ερώτημα τώρα...
Ο χάρτης συναστρίας είναι ο χάρτης στον οποίο αποτυπώνονται τα στοιχεία 2 χαρτών. Πράγμα που σημαίνει ότι αν κάν εις το χάρτη συναστρίας ανέμεσα σε εσένα και σε ένα άλλο άτομο είναι το ίδιο με το αν θα έκανες τη συναστρία του άλλου ατόμου με εσένα. Δηλαδή, αν υπάρχει σύνοδος του ωροσκόπου του ενός με τη Σελήνη του άλλου βάζοντας στο πρόγραμμα πρώτα τα δικά σου στοιχεία και μετά του άλλου, αυτή η σύνοδος θα υπάρχει και αν βάλεις πρώτα τα στοιχεία του άλλου και μετά τα δικά σου.
Για να στο πω και αλλιώς: ο χάρτης συναστρίας δημιουργείται σαν να έχεις τον έναν χάρτη σε χαρτί και τον άλλο σε μία διαφάνεια. Βάζεις τον χάρτη της διαφάνειας πάνω από τον χάρτη που είναι στο χαρτί έτσι ώστε να ταυτίζονται η αρχή και το τέλος του κάθε ζωδίου του χάρτη που είναι στη διαφάνεια με την αρχή και το τέλος του αντίστοιχου ζωδίου του άλλου χάρτη. Να συμπίπτουν δλδ ο Κριός με τον Κριό, ο Ταύρος με τον Ταύρο κοκ.
Απλώς να έχεις υπόψιν σου ότι δεν φτάνει μια όψη για να δείξει την πιθανότητα γάμου. Δεν φτάνει δλδ μια όψη συνόδου του ωροσκόπου του ενός με τη Σελήνη του άλλου, ή με την Αφροδίτη του για να εκτιμήσει κάποιος ότι θα παντρευτεί μαζί του.:bigsmile:
Ρίξε μια ματιά και σε αυτό: http://www.myhoroscope.gr/88-%DC%F1%E8%F1%E1-%EC%E5%EB%FE%ED/7904-%E5%ED%E4%E5%DF%EE%E5%E9%F2-%E3%DC%EC%EF%F5-%EA%E1%E9-%F4%E5%EA%ED%EF%F0%EF%DF%E7%F3%E7%F2.html
adele
21-03-2010, 05:23 PM
Όλες οι ερωτήσεις έχουν αξία και καμία δεν είναι χαζή. Όποιος ρωτάει, μαθαίνει. Όποιος δεν ρωτάει, ΔΕΝ μαθαίνει.. Στο κάτω κάτω, είναι προτιμότερο να ρωτήσεις επειδή δεν κατάλαβες, παρά να μην τολμήσεις να ρωτήσεις και να μένεις με την απορία :bigsmile:
Όσον αφορά το ερώτημα τώρα...
Ο χάρτης συναστρίας είναι ο χάρτης στον οποίο αποτυπώνονται τα στοιχεία 2 χαρτών. Πράγμα που σημαίνει ότι αν κάν εις το χάρτη συναστρίας ανέμεσα σε εσένα και σε ένα άλλο άτομο είναι το ίδιο με το αν θα έκανες τη συναστρία του άλλου ατόμου με εσένα. Δηλαδή, αν υπάρχει σύνοδος του ωροσκόπου του ενός με τη Σελήνη του άλλου βάζοντας στο πρόγραμμα πρώτα τα δικά σου στοιχεία και μετά του άλλου, αυτή η σύνοδος θα υπάρχει και αν βάλεις πρώτα τα στοιχεία του άλλου και μετά τα δικά σου.
Για να στο πω και αλλιώς: ο χάρτης συναστρίας δημιουργείται σαν να έχεις τον έναν χάρτη σε χαρτί και τον άλλο σε μία διαφάνεια. Βάζεις τον χάρτη της διαφάνειας πάνω από τον χάρτη που είναι στο χαρτί έτσι ώστε να ταυτίζονται η αρχή και το τέλος του κάθε ζωδίου του χάρτη που είναι στη διαφάνεια με την αρχή και το τέλος του αντίστοιχου ζωδίου του άλλου χάρτη. Να συμπίπτουν δλδ ο Κριός με τον Κριό, ο Ταύρος με τον Ταύρο κοκ.
Απλώς να έχεις υπόψιν σου ότι δεν φτάνει μια όψη για να δείξει την πιθανότητα γάμου. Δεν φτάνει δλδ μια όψη συνόδου του ωροσκόπου του ενός με τη Σελήνη του άλλου, ή με την Αφροδίτη του για να εκτιμήσει κάποιος ότι θα παντρευτεί μαζί του.:bigsmile:
Ρίξε μια ματιά και σε αυτό: http://www.myhoroscope.gr/88-%DC%F1%E8%F1%E1-%EC%E5%EB%FE%ED/7904-%E5%ED%E4%E5%DF%EE%E5%E9%F2-%E3%DC%EC%EF%F5-%EA%E1%E9-%F4%E5%EA%ED%EF%F0%EF%DF%E7%F3%E7%F2.html
Σε υπερευχαριστώ για την απάντηση σου, αυτό που είπες το φανταζόμουν και εγώ αλλά δεν ήμουν σίγουρη διότι για την αστρολογία τώρα αρχίζω και μαθαίνω βασικά πράγματα. Η λογική μου πάραυτα, μου έλεγε πως κάτι τέτοιο θα ισχύει αφού πρόκειται για την συναστρία δυο ίδιων ανθρώπων. Και καθώς είμαι δύσπιστη εκ φύσεως και όχι εκ προθέσεως:nuts: , έκανα αυτήν την διαδικασία στο site εδώ και μου βγήκαν διαφορετικές όψεις και διαφορετικές θέσεις πλανητών, όταν έβαλα εναλλάξ τα στοιχεία.. Αυτό πως το εξηγείς? Φυσικά δεν έχω καμία πρόθεση ούτε να ''κατηγορήσω'' την ιστοσελίδα, την οποία πίστεψέ με βρίσκω άκρως διαφωτιστική και ούτε σκοπό έχω να ζητήσω προσωπικές προβλέψεις απλά με ενδιαφέρει τρομερά αυτά η συναστρία και καλώς κακώς το ψάχνω πολύ. Έβρισκα λοιπόν την όψη αυτή του γάμου μόνο στην πρώτη συναστρία και όταν άλλαζα την σείρα των ονομάτων ήταν όλα διαφορετικά!!!
Ξαναλέω δεν ζητάω προσωπική πρόβλεψη και ελπίζω να την βρώ κάπως την άκρη μου, απλά ζητάω να με πληροφορήσετε αν γνωρίζετε σχετικά!!:cheesy:
και πάλι ευχαριστώ και για το σχετικό link που παρέθεσες!
Εάν εσύ έχεις Αφροδίτη στον Λέοντα και ο σύντροφός σου Ήλιο στο Σκορπιό, όπως και να βάλεις τα στοιχεία η θέση των πλανητών στα ζώδια δεν θα αλλάξει.
Εάν ο δικός σου ωροσκόπος κάνει μια όψη τριγώνου με τον Ερμή του συντρόφου σου (με ανοχή 2 μοιρών), αλλάζοντας τα id και βάζοντας πρώτου του συντρόφου σου θα παρατηρήσεις ότι ο Ερμής του κάνει όψη τριγώνου με τον ωροσκόπο σου με ανοχή 2 μοιρών.
Εάν το διαφορετικές όψεις το εννοείς "διαφορετική σειρά εμφάνισης στο πρόγραμμα" τότε ναι έχεις δίκιο :bigsmile:
Σε υπερευχαριστώ για την απάντηση σου, αυτό που είπες το φανταζόμουν και εγώ αλλά δεν ήμουν σίγουρη διότι για την αστρολογία τώρα αρχίζω και μαθαίνω βασικά πράγματα. Η λογική μου πάραυτα, μου έλεγε πως κάτι τέτοιο θα ισχύει αφού πρόκειται για την συναστρία δυο ίδιων ανθρώπων. Και καθώς είμαι δύσπιστη εκ φύσεως και όχι εκ προθέσεως:nuts: , έκανα αυτήν την διαδικασία στο site εδώ και μου βγήκαν διαφορετικές όψεις και διαφορετικές θέσεις πλανητών, όταν έβαλα εναλλάξ τα στοιχεία.. Αυτό πως το εξηγείς? Φυσικά δεν έχω καμία πρόθεση ούτε να ''κατηγορήσω'' την ιστοσελίδα, την οποία πίστεψέ με βρίσκω άκρως διαφωτιστική και ούτε σκοπό έχω να ζητήσω προσωπικές προβλέψεις απλά με ενδιαφέρει τρομερά αυτά η συναστρία και καλώς κακώς το ψάχνω πολύ. Έβρισκα λοιπόν την όψη αυτή του γάμου μόνο στην πρώτη συναστρία και όταν άλλαζα την σείρα των ονομάτων ήταν όλα διαφορετικά!!!
Ξαναλέω δεν ζητάω προσωπική πρόβλεψη και ελπίζω να την βρώ κάπως την άκρη μου, απλά ζητάω να με πληροφορήσετε αν γνωρίζετε σχετικά!!:cheesy:
και πάλι ευχαριστώ και για το σχετικό link που παρέθεσες!
adele
21-03-2010, 07:05 PM
Εάν εσύ έχεις Αφροδίτη στον Λέοντα και ο σύντροφός σου Ήλιο στο Σκορπιό, όπως και να βάλεις τα στοιχεία η θέση των πλανητών στα ζώδια δεν θα αλλάξει.
Εάν ο δικός σου ωροσκόπος κάνει μια όψη τριγώνου με τον Ερμή του συντρόφου σου (με ανοχή 2 μοιρών), αλλάζοντας τα id και βάζοντας πρώτου του συντρόφου σου θα παρατηρήσεις ότι ο Ερμής του κάνει όψη τριγώνου με τον ωροσκόπο σου με ανοχή 2 μοιρών.
Εάν το διαφορετικές όψεις το εννοείς "διαφορετική σειρά εμφάνισης στο πρόγραμμα" τότε ναι έχεις δίκιο :bigsmile:
όχι εννοώ ότι εμένα για παράδειγμα ο ωροσκόπος μου είναι σε σύνοδο με την σελήνη του ενώ όταν το αλλάζω και βάζω πρώτο το δικό του id ο ωροσκόπος του κάνει εξάγωνο με την σελήνη μου ενώ φαντάζομαι θα έπρεπε να κάνει σύνοδο αν πάρω ως γνώμονα το σχόλιο του Μητσάκος.. δεν ξέρω μπορεί να λέω και βλακείες..
adele
21-03-2010, 07:19 PM
επίσης θα εκτιμούσα πολύ αν κάποιος γνωρίζει για την σύνοδο ¶ρη - Δία και αν όντως συμβολίζει ξαφνικό γάμο ή γάμο με σκοπό την απόκτηση παιδιών...
μα τι συμβαίνει ποία με τους γάμους??:bigsmile:
σας ευχαριστώ πολύ όλους όπως κ να' χει!
Ο ωροσκόπος σου σε σύνοδο με τη Σελήνη του. Εάν το αλλάξεις, η Σελήνη του θα είναι σε σύνοδο με τον ωροσκόπο σου.
Ο ωροσκόπου του εξάγωνο με τη Σελήνη σου. Εάν το αλλάξεις, η Σελήνη σου θα κάνει εξάγωνο με τον ωροσκόπο του.
Το ίδιο πράγμα έγραψε και ο Μητσάκος, αλλά λόγω των τεράστιων προτάσεων πιθανόν σε μπέρδεψε.
Τι έγραψε ο Δημήτρης;
Δηλαδή, αν υπάρχει σύνοδος του ωροσκόπου του ενός με τη Σελήνη του άλλου βάζοντας στο πρόγραμμα πρώτα τα δικά σου στοιχεία και μετά του άλλου, αυτή η σύνοδος θα υπάρχει και αν βάλεις πρώτα τα στοιχεία του άλλου και μετά τα δικά σου.
Ο ωροσκόπος σου σύνοδος με τη Σελήνη του
Ανάποδα τα στοιχεία: Η Σελήνη του σύνοδος με τον ωροσκόπο σου
όχι εννοώ ότι εμένα για παράδειγμα ο ωροσκόπος μου είναι σε σύνοδο με την σελήνη του ενώ όταν το αλλάζω και βάζω πρώτο το δικό του id ο ωροσκόπος του κάνει εξάγωνο με την σελήνη μου ενώ φαντάζομαι θα έπρεπε να κάνει σύνοδο αν πάρω ως γνώμονα το σχόλιο του Μητσάκος.. δεν ξέρω μπορεί να λέω και βλακείες..
whisperer
21-03-2010, 07:28 PM
Αγαπητή adele....
το ότι ο ωροσκόπος σου είναι σε σύνοδο με τη σελήνη του δε σημαίνει ότι πρέπει να ισχύει και το αντίστροφο...ότι ο ωροσκόπος του δηλαδή να είναι σε σύνοδο με τη σελήνη σου...εκτός και αν οι ωροσκόποι σας και οι σελήνες σας βρίσκονται στις ιδιες μοίρες του ίδιου ζωδίου...που φαντάζομαι ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει...
δεν εχει σημασία ποιού ID βάζεις πρώτα...οι όψεις της συναστρίας σας παραμένουν οι ίδιες...απλά όπως λέει και ο Μητσάκος αντιστρέφονται τα πρόσωπα...
όταν βάζεις το δικό του ID πρώτα όπως λες βλέπεις οτι ο ωροσκόπος του κάνει εξάγωνο με τη σελήνη σου...λογικά αν κοιτάξεις κάπου πιο κάτω στον πίνακα...θα πρέπει να λέει επίσης ότι και ο ωροσκόπος σου είναι σε σύνοδο με τη σελήνη του όπως επισημαίνεις αρχικά...
ελπίζω να βοήθησα...
:bigsmile:
adele
21-03-2010, 07:34 PM
Ναι εντάξει με την τρίτη το έπιασα. κοίταζα αλλού εγώ!! τώρα μαθαίνω, δείξτε επιείκεια...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Ο ωροσκόπος σου σε σύνοδο με τη Σελήνη του. Εάν το αλλάξεις, η Σελήνη του θα είναι σε σύνοδο με τον ωροσκόπο σου.
Ο ωροσκόπου του εξάγωνο με τη Σελήνη σου. Εάν το αλλάξεις, η Σελήνη σου θα κάνει εξάγωνο με τον ωροσκόπο του.
Το ίδιο πράγμα έγραψε και ο Μητσάκος, αλλά λόγω των τεράστιων προτάσεων πιθανόν σε μπέρδεψε.
Τι έγραψε ο Δημήτρης;
Δηλαδή, αν υπάρχει σύνοδος του ωροσκόπου του ενός με τη Σελήνη του άλλου βάζοντας στο πρόγραμμα πρώτα τα δικά σου στοιχεία και μετά του άλλου, αυτή η σύνοδος θα υπάρχει και αν βάλεις πρώτα τα στοιχεία του άλλου και μετά τα δικά σου.
Ο ωροσκόπος σου σύνοδος με τη Σελήνη του
Ανάποδα τα στοιχεία: Η Σελήνη του σύνοδος με τον ωροσκόπο σου
adele
21-03-2010, 07:37 PM
Το κοίταξα προσεκτικά αυτή τη φορά και όντως η σελήνη του κάνει σύνοδο με τον ωροσκόπο του.. τόσο απλό αλλά το μυαλό μου το έχω χάσει μάλλον:embarrest
Σ ' ευχαριστώ όπως κ να' χει!
Αγαπητή adele....
το ότι ο ωροσκόπος σου είναι σε σύνοδο με τη σελήνη του δε σημαίνει ότι πρέπει να ισχύει και το αντίστροφο...ότι ο ωροσκόπος του δηλαδή να είναι σε σύνοδο με τη σελήνη σου...εκτός και αν οι ωροσκόποι σας και οι σελήνες σας βρίσκονται στις ιδιες μοίρες του ίδιου ζωδίου...που φαντάζομαι ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει...
δεν εχει σημασία ποιού ID βάζεις πρώτα...οι όψεις της συναστρίας σας παραμένουν οι ίδιες...απλά όπως λέει και ο Μητσάκος αντιστρέφονται τα πρόσωπα...
όταν βάζεις το δικό του ID πρώτα όπως λες βλέπεις οτι ο ωροσκόπος του κάνει εξάγωνο με τη σελήνη σου...λογικά αν κοιτάξεις κάπου πιο κάτω στον πίνακα...θα πρέπει να λέει επίσης ότι και ο ωροσκόπος σου είναι σε σύνοδο με τη σελήνη του όπως επισημαίνεις αρχικά...
ελπίζω να βοήθησα...
Χρυσάνθη
22-03-2010, 05:34 AM
επίσης θα εκτιμούσα πολύ αν κάποιος γνωρίζει για την σύνοδο ¶ρη - Δία και αν όντως συμβολίζει ξαφνικό γάμο ή γάμο με σκοπό την απόκτηση παιδιών...
μα τι συμβαίνει ποία με τους γάμους??:bigsmile:
σας ευχαριστώ πολύ όλους όπως κ να' χει!
Δεν είμαι ειδική στην αστρολογία και προτρέπω όποιο άλλο μέλος γνωρίζει καλυτερα να με διορθώσει, αλλά ........
Νομίζω είναι έτσι όπως τα λες!! Και στην περίπτωση των γονιών μου,..που είχαν την όψη αυτή και στη συναστρία αλλά και στο σύνθετό τους, έγινε γάμος λόγω ξαφνικής έλευσης παιδιού, και γενικά τα παιδιά ήταν ευχάριστο συνδετικό στοιχείο για τη σχέση τους, και όχι για να περιαυτολογήσω, αλλά και εγώ και η αδερφή μου, υπήρξαμε πηγή περηφάνιας και ευτυχίας για αυτούς! Επίσης όταν είχανε κοινή πολιτική στο θέμα παιδιά (σχεδόν πάντα δηλ) πάντα πετυχαίνανε τους στόχους τους (στρατηγική για σπουδές, περάσαμε ήρεμη εφηβεία, δε λέγαμε ψέματα, δεν κάναμε τρέλες άσχημες, και τα άλλα γνωστά που κάνουν άλλους γονείς να καρδιοχτυπούν!) Γενικά πιστέυω ότι είναι μία όψη δημιουργική και ευχάριστα δυναμική, πυροδοτεί την εξέλιξή σας (εάν αυτό είναι παιδί δεν ξέρω μπορεί να είναι και ένα άλλο πεδίο δημιουργίας), δείχνει ότι όταν δουλεύετε μαζί πετυχαίνετε τους στόχους που θέτετε ΜΑΖΙ.
Και επισημαίνω ξανά ότι αυτά δεν τα διάβασα κάπου απλά έχω ένα ζωντανό παράδειγμα τέτοιου ζευγαριού και με βάση τη φύση των πλανητών αυτά τα συμπεράσματα βγάζω.
adele
22-03-2010, 06:42 AM
Καλή μου Χρυσάνθη σε ευχαριστώ πολύ!!
adele
22-03-2010, 08:20 AM
Δεν είμαι ειδική στην αστρολογία και προτρέπω όποιο άλλο μέλος γνωρίζει καλυτερα να με διορθώσει, αλλά ........
Νομίζω είναι έτσι όπως τα λες!! Και στην περίπτωση των γονιών μου,..που είχαν την όψη αυτή και στη συναστρία αλλά και στο σύνθετό τους, έγινε γάμος λόγω ξαφνικής έλευσης παιδιού, και γενικά τα παιδιά ήταν ευχάριστο συνδετικό στοιχείο για τη σχέση τους, και όχι για να περιαυτολογήσω, αλλά και εγώ και η αδερφή μου, υπήρξαμε πηγή περηφάνιας και ευτυχίας για αυτούς! Επίσης όταν είχανε κοινή πολιτική στο θέμα παιδιά (σχεδόν πάντα δηλ) πάντα πετυχαίνανε τους στόχους τους (στρατηγική για σπουδές, περάσαμε ήρεμη εφηβεία, δε λέγαμε ψέματα, δεν κάναμε τρέλες άσχημες, και τα άλλα γνωστά που κάνουν άλλους γονείς να καρδιοχτυπούν!) Γενικά πιστέυω ότι είναι μία όψη δημιουργική και ευχάριστα δυναμική, πυροδοτεί την εξέλιξή σας (εάν αυτό είναι παιδί δεν ξέρω μπορεί να είναι και ένα άλλο πεδίο δημιουργίας), δείχνει ότι όταν δουλεύετε μαζί πετυχαίνετε τους στόχους που θέτετε ΜΑΖΙ.
Και επισημαίνω ξανά ότι αυτά δεν τα διάβασα κάπου απλά έχω ένα ζωντανό παράδειγμα τέτοιου ζευγαριού και με βάση τη φύση των πλανητών αυτά τα συμπεράσματα βγάζω.
Μήπως γνωρίζεις πώς μπορώ να " δουλέψω " με αυτήν την όψη σε γενέθλιο χάρτη ? Εννοώ πως μπορώ να μάθω τον χρόνο που θα πραγματοποιηθεί κ.λ.π.
Όποιο μέλος γνωρίζει σχετικά και έχει την θέληση, θα το εκτιμούσα εάν με βοηθούσε..
Natalia10
22-03-2010, 04:54 PM
Καλησπερα σε ολους:bigsmile:
Θα ηθελα αν μπορουσε το μελος Χρυσανθη να μας πει για αυτην την συναστριακη οψη Αρη-Δια των γονιων της.Δηλαδη σε ποιους οικους βρισκεται στην συναστρια τους (μηπως σε εναν απο τους δυο βρισκεται στον 5 η στον 4 οικο)?,σε ποιο ζωδιο ειναι και αν υπαρχει καποια οψη που κανει η Σεληνη ενος απο τους δυο σε αυτην την συνοδο.Νομιζω πως αυτες οι λεπτομεριες θα μπορουσαν να μας δωσουν μια πιο ολοκληρωμενη εικονα της συγκεκριμενης οψης.
Φιλικα:bigsmile:
Χρυσάνθη
23-03-2010, 02:23 AM
Μήπως γνωρίζεις πώς μπορώ να " δουλέψω " με αυτήν την όψη σε γενέθλιο χάρτη ? Εννοώ πως μπορώ να μάθω τον χρόνο που θα πραγματοποιηθεί κ.λ.π.
Όποιο μέλος γνωρίζει σχετικά και έχει την θέληση, θα το εκτιμούσα εάν με βοηθούσε..
Καλή μου Adele χαίρομαι πολύ που σε βοήθησα!!! Δυστυχώς όμως δε γνωρίζω αυτό που μου ζητάς..αλλά κάτι θυμάμαι από ένα παλαιότερο post (όταν το βρω θα σου στείλω...) και νομίζω λεει ότι η ενεργοποίηση μιας όψης ενός γενέθλιου χάρτη εξαρτάται από τους εμπλεκόμενους πλανήτες (πχ ο Κρόνος συμβολίζει την ώριμη ηλικία, ο ¶ρης μέχρι τα 28 ?? κτλ...)....με κάθε επιφύλαξη, εδώ νομίζω μπορούν να βοηθήσουν κι άλλα μέλη..
Αλλά νόμιζα 'οτι με ρωτούσες για συναστρία!...Η παραπάνω διαδικασία (εάν είναι και η σωστή..!) αναφέρεται σε γενέθλιο.. Τώρα εάν προσανατολίζεσαι στο ότι σε γενέθλιο προδιαθέτει για ένα τέτοιο γεγονός (γρήγορο γάμο λόγω εγκυμοσύνης) , έχω την εντύπωση πως θα πρέπει και ο χάρτης του συντρόφου σου να συνηγορεί σε αυτό...και ένα σημείο του χάρτη του να ''ενεργοποιεί'' το αντίστοιχο δικό σου! Δηλαδή, αυτό ''δουλεύεται'' μόνο με δύο! Εάν τώρα υπάρχει ως συναστριακή όψη, μεταξύ δύο,και αυτοί οι δύο έχουνε σχέση ,...υποθέτω πως θα πρέπει να λειουργεί έτσι κι αλλιώς! (προώθηση δημιουργικών σχεδίων με ευκολία και γρήγορα-τώρα αν αυτό θα μετουσιωθεί στη σύλληψη ενός παιδιού! Τι να σου πω! Αυτό μάλλον δεν το ξέρει κανείς!)
Σε γενέθλιο χάρτη πάντως, αν υπάρχει σύνοδος ¶ρη Δία προσέχεις να μην ξοδεύεις τα χρήματά σου χωρίς λόγο! (και πάλι εάν κάποιος έχει αντίθετη γνώμη, με διορθώνει γιατί όλα αυτά που γράφω προέρχονται από διάβασμα και καθαρά ερασιτεχνικό ενδιαφέρον..πάντως χαίρομαι που έστω και μία φορά είμαι σε θέση να προσφέρω στην αστρολογική μας κοινότητα)
Χρυσάνθη
23-03-2010, 03:05 AM
Καλησπερα σε ολους:bigsmile:
Θα ηθελα αν μπορουσε το μελος Χρυσανθη να μας πει για αυτην την συναστριακη οψη Αρη-Δια των γονιων της.Δηλαδη σε ποιους οικους βρισκεται στην συναστρια τους (μηπως σε εναν απο τους δυο βρισκεται στον 5 η στον 4 οικο)?,σε ποιο ζωδιο ειναι και αν υπαρχει καποια οψη που κανει η Σεληνη ενος απο τους δυο σε αυτην την συνοδο.Νομιζω πως αυτες οι λεπτομεριες θα μπορουσαν να μας δωσουν μια πιο ολοκληρωμενη εικονα της συγκεκριμενης οψης.
Έπεσες διάνα!!!! Και για να γίνω συγκεκριμένη,...
Ανακάλυψα και άλλα συνταρακτικά για αυτήν την όψη! Λοιπον, αρχικά είχανε και οι δύο σύνοδο ¶ρη Δία στο γενέθλιό τους! Ο πατέρας είχε στενή σύνοδο ¶ρη Δία στον Κριό και στο 2 οίκο του (περίεργο, δεν απέκτησε ποτέ ακίνητη περιουσία αλλά μία περίοδο της ζωής του έβγαζε αρκετά χρήματα τα οποία και ξόδευε ... σε καλοπέραση!!
Η μητέρα έχει Δία στο Λεοντα (που σχηματιζει τέλειο τρίγωνο με τους ¶ρη-Δία του συζύγου της,..) και ¶ρη στις 25 του Καρκίνου σε στενή σύνοδο με Ουρανό, όλα αυτά στον 7 οίκο της!!. Η Σελήνη της τετραγωνίζει τους ¶ρη Δία του συντρόφου της. Εφόσον εξετάζουμε αυτήν την όψη παρόλο που βάση ανοχών (9 μοίρες) δε θα λέγαμε ότι ισχύει σύνοδος και δικού της ¶ρη Δία, εγώ πιστεύω πως πρέπει να το μετρήσουμε ...
Πράγματι ο σύζυγός της ήταν κάπως ευτραφής, αλλά και η σχέση που είχε μαζί του της άνοιξε ορίζοντες πνευματικούς...και εθεωρείτο για την εποχή ότι παντρέυτηκε άντρα καλύτερου κοινωνικό-οικονομικού επιπέδου.. (Δίας στον 7ο) ήταν επίσης ιδιόρυθμος,...αρκετά εκκεντρική προσωπικότητα χωρίς καθόλου κλισε συμπεριφορές, παντρεύτηκε αναπάντεχα λόγω εγκυμοσύνης (Ουρανός στον 7ο), και επίσης ο σύζυγός της ήταν αρκετά οξύθυμος θα πρέπει να πω. Καυγάδες και ένταση ήταν μέσα στο πλαίσιο,..παρόλο που δε χωρίσανε επισήμως ποτέ. (¶ρης στον 7ο).
Η Σελήνη του πατέρα κάνει όψη χιαστή με τους ¶ρη Δία της συντρόφου του.
Συναστριακά, ο Δίας της γυναίκας πέφτει στον 7 οίκο του συζύγου της (γάμος εν όψη) και οι ¶ρης Δίας του συζύγου πέφτουν στον 2 οίκο της (παρόλο που την έμαθε στην καλοπέραση για ένα διάστημα,..τίποτα από αυτά δεν έγινε επένδυση ή ακίνητη περιουσία,...τα χαρήκανε όμως!!)
Και το πιο αναμενόμενο από όλα: ... Στο σύνθετό τους είχανε σύνοδο ¶ρη-Δία στον 4ο οίκο της οικογένειας,...και Ουρανό στον 5ο των παιδιών..!!! Τι άλλο να πω!! Είδες η ανάλυση οίκων ποσο λεπτομερής είναι τελικά? Είχες δίκιο Natalia!!!
adele
23-03-2010, 03:20 AM
Χρυσάνθη μου αυτή την όψη την συνάντησα στον γενέθλιο χάρτη του συντρόφου μου γι' αυτό και το ψάχνω περαιτέρω. Εγώ σαν όψη στον γενέθλιο χάρτη μου δεν την έχω!
Καλή μου Adele χαίρομαι πολύ που σε βοήθησα!!! Δυστυχώς όμως
δε γνωρίζω αυτό που μου ζητάς..αλλά κάτι θυμάμαι από ένα παλαιότερο post (όταν το βρω θα σου στείλω...) και νομίζω λεει ότι η ενεργοποίηση μιας όψης ενός γενέθλιου χάρτη εξαρτάται από τους εμπλεκόμενους πλανήτες (πχ ο Κρόνος συμβολίζει την ώριμη ηλικία, ο ¶ρης μέχρι τα 28 ?? κτλ...)....με κάθε επιφύλαξη, εδώ νομίζω μπορούν να βοηθήσουν κι άλλα μέλη..
Αλλά νόμιζα 'οτι με ρωτούσες για συναστρία!...Η παραπάνω διαδικασία (εάν είναι και η σωστή..!) αναφέρεται σε γενέθλιο.. Τώρα εάν προσανατολίζεσαι στο ότι σε γενέθλιο προδιαθέτει για ένα τέτοιο γεγονός (γρήγορο γάμο λόγω εγκυμοσύνης) , έχω την εντύπωση πως θα πρέπει και ο χάρτης του συντρόφου σου να συνηγορεί σε αυτό...και ένα σημείο του χάρτη του να ''ενεργοποιεί'' το αντίστοιχο δικό σου! Δηλαδή, αυτό ''δουλεύεται'' μόνο με δύο! Εάν τώρα υπάρχει ως συναστριακή όψη, μεταξύ δύο,και αυτοί οι δύο έχουνε σχέση ,...υποθέτω πως θα πρέπει να λειουργεί έτσι κι αλλιώς! (προώθηση δημιουργικών σχεδίων με ευκολία και γρήγορα-τώρα αν αυτό θα μετουσιωθεί στη σύλληψη ενός παιδιού! Τι να σου πω! Αυτό μάλλον δεν το ξέρει κανείς!)
Σε γενέθλιο χάρτη πάντως, αν υπάρχει σύνοδος ¶ρη Δία προσέχεις να μην ξοδεύεις τα χρήματά σου χωρίς λόγο! (και πάλι εάν κάποιος έχει αντίθετη γνώμη, με διορθώνει γιατί όλα αυτά που γράφω προέρχονται από διάβασμα και καθαρά ερασιτεχνικό ενδιαφέρον..πάντως χαίρομαι που έστω και μία φορά είμαι σε θέση να προσφέρω στην αστρολογική μας κοινότητα)
Χρυσάνθη
23-03-2010, 03:31 AM
Χρυσάνθη μου αυτή την όψη την συνάντησα στον γενέθλιο χάρτη του συντρόφου μου γι' αυτό και το ψάχνω περαιτέρω. Εγώ σαν όψη στον γενέθλιο χάρτη μου δεν την έχω!
Ψάξε σε ποιούς οίκους σου ''πέφτουν'' οι πλανήτες αυτοί του συντρόφου σου,..για να δεις ποιος τομέας της ζωής σου θα...διεγερθεί γρήγορα (¶ρης) και θα μεγαλώσει (Δίας)... από τη σχέση που έχετε! Επίσης δες αν με κάποιο τρόπο ενεργοποιείς αυτήν την όψη του συντρόφου σου, δηλ. αν κάποιος άλλος πλανήτης σου κάνει όψη με τους δικούς του. Δε χρειάζεται ντε και καλά να την έχεις κι εσύ νομίζω.. (το παράδειγμα των δικών μου ήταν λιιιίγο ακράιο...σκέτη διαφήμιση της όψης!) ΠΧ, αν η Αφροδιτούλα σου ή η Σεληνούλα σου τριγωνίζει όμορφα όμορφα τους ¶ρη-Δία,....καλά μαντάτα μου ακούγονται!!!:bigsmile:
adele
23-03-2010, 03:55 AM
Ψάξε σε ποιούς οίκους σου ''πέφτουν'' οι πλανήτες αυτοί του συντρόφου σου,..για να δεις ποιος τομέας της ζωής σου θα...διεγερθεί γρήγορα (¶ρης) και θα μεγαλώσει (Δίας)... από τη σχέση που έχετε! Επίσης δες αν με κάποιο τρόπο ενεργοποιείς αυτήν την όψη του συντρόφου σου, δηλ. αν κάποιος άλλος πλανήτης σου κάνει όψη με τους δικούς του. Δε χρειάζεται ντε και καλά να την έχεις κι εσύ νομίζω.. (το παράδειγμα των δικών μου ήταν λιιιίγο ακράιο...σκέτη διαφήμιση της όψης!) ΠΧ, αν η Αφροδιτούλα σου ή η Σεληνούλα σου τριγωνίζει όμορφα όμορφα τους ¶ρη-Δία,....καλά μαντάτα μου ακούγονται!!!:bigsmile:
Στο έστειλα και ξανά σε μήνυμα! Ο Δίας του είναι στον 7ο οίκο μου και ο ¶ρης του στον 8ο οίκο μου! και η αφροδίτη μου κάνει τρίγωνο με τον ¶ρη του...
Να ανοίξω τις σαμπάνιες τώρα ή μετά ?? :laugh:
Natalia10
23-03-2010, 05:38 PM
Καλησπερα Χρυσανθη,σε ευχαριστω που απαντησες:bigsmile:
Πραγματικα εντυπωσιαστηκα για το πως λειτουργησε η οψη στους γονεις σου και στο θεμα των οικων!!!
Μου κινησε το ενδιαφερων αυτη η οψη γιατι συναστριακα υπαρχει αναμεσα σε μενα και στον συντροφο μου.Συγκεκριμενα ο Διας του κανει συνοδο με τον Αρη μου (με ανοχη 2 μοιρων) στον 4 οικο μου στο ζωδιο του Ζυγου.Στον δικο του χαρτη αυτη η συνοδος πεφτει στον 8 οικο του.Σε αυτην την συνοδο η Σεληνη του κανει αντιθεση με τον Αρη μου και τον Δια του και η Αφροδιτη μου τετραγωνο (ευτυχως κανει ο Ηλιος μου τριγωνο και ο δικος του Ηλιος συνοδο).
Προσπαθωντας να ερμηνευσω αυτην την συνοδο στους συγκεκριμενους οικους βγαζω το συμπερασμα πως θα υπαρχει γρηγορη επεκταση σε οτι εχει να κανει με θεματα σπιτιου (δικος μου 4 οικος ) (ισως συγκατοικηση)? και στον δικο του 8 οικο οτι εχει να κανει με μεταμορφωση,σεξ και ισως καποιο δανειο? η με τα δικα μου οικονομικα?
Βεβαια ειναι νωρις ακομα για να γινουν ολα αυτα,απλα τα αναφερω σαν πιθανοτητα...
Στο συνθετο ο Διας ειναι στην ακμη του 7 οικου και κανει εξαγωνο με την Σεληνη(2 οικος) ,την Αφροδιτη και τον Ποσειδωνα(8 οικος) ,που φανταζομαι πως βοηθαει την κατασταση για συγκατοικηση η γαμο...?
Και μια που ανεφερες πως στον 5 οικο του συνθετου χαρτη τους υπαρχει ο Ουρανος, να σου πω πως στον γενεθλιο χαρτη μου εχω τον Ουρανο στον 5 οικο-και η Αφροδιτη του κανει συνοδο ακριβειας- (αναπαντεχη εγκυμοσυνη?παιδια φυση Ουρανου)?...θα δειξει στο μελλον
Ελπιζω να μην σε κουρασα με ολα αυτα που εχω γραψει,αλλα θα ηθελα να δω αν υπαρχουν πιθανοτητες,η καλυτερα ταση προς συγκατοικηση η γαμος.
Χρυσάνθη
06-04-2010, 04:25 AM
1) Τα τετράγωνα Δία Αφροδίτης επειδή πρόκειται για τους λεγόμενους ευεργέτες δεν μπορούν να είναι πραγματικά κακά... (σε συναστρία είτε σε γενέθλιο, νομίζω) σημαίνει απλώς ότι υπάρχει μία διαφωνία ως προς τον τρόπο διασκέδασης ή καλοπέρασης.. περισσότερο θέμα έχεις εσύ που βιώνεις ως γενέθλια όψη τετράγωνο Αφροδίτης ¶ρη και Αφροδίτης Σελήνης..
2) Το γεγονός ότι η Αφροδίτη του πέφτει στον 5 οικο σου, έναν καλότυχο οικο, που δηλώνει τα παιδια, τη δημιουργία γενικότερα και τη χαρά της ζωης γενικώς,.. είναι πολύ θετικό, ναι! Ουρανός εκεί θα μπορούσε να δώσει ξαφνική εγκυμοσύνη,...
3) Αλλά η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού σε συναστρία δηλώνει ίσως μία σχέση που άρχισε κεραυνοβόλα, ή που είναι αντισυμβατική και που σίγουρα αν μπει σε κλισε ή σε περιβάλλον δέσμευσης ή καταπίεσης πιθανόν να φθαρεί.. Κοινώς, του αρέσει το ότι είσαι απρόβλεπτη! Κράτησε το πράγμα μεταξύ σας πάντα φρέσκο, και μην τον θεωρήσεις ποτέ δεδομένο..για να αναπνέει η σχέση,...και να δώσει τα θετικά της..
4) Ο Δίας του στον 4 οικο σου σε σύνοδο με τον ¶ρη σου, δεν ξέρω τι θα μπορούσε να σημαίνει,...έχω μπερδευτεί και χρειάζομαι και τη βοήθεια άλλων μελών.
Έχω όμως δύο εκδοχές: Α) σημαίνει ότι πιθανόν να δώσει χαρά και επέκταση στο σπίτι σου,... δηλαδή καλή συμβίωση σε περίπτωση συγκατοίκησης ή γάμου..δε σημαίνει όμως οτι θα μεινετε και μαζι ή θα παντρευτείτε οπωσδήποτε,..απλα υποδηλώνει την επίδραση που θα έχει στη σχέση μία συμβίωση ή ένας γάμος...δηλ θα είναι καλή η κατάσταση στο σπίτι.... Επίσης αρμονικές σχέσεις θα έχει με τους γονείς σου..
Β) Επειδή όμως ο ¶ρης βρίσκεται στον 4 οικο σου,...δηλ στον τομέα της οικογένειας πράγμα που θα μπορουσε να δηλώνει εντάσεις ενδο-οικογενειακες μήπως ο Δίας του τις μεγενθύνει?? ¶ρα λειτουργήσει τελικά αρνητικά?? Ίσως θα μπορούσες και εσύ να ξεδιαλύνεις τα πραγματα αν ξεκαθαρίσεις αν όντως ισχύει αυτο που είπα για τις εντάσεις στην οικογένειά σου τη πατρική,. εάν είναι όλα οκ...τότε κάνω λάθος για αυτό.
Ανέφερα και προηγουμένως εξάλλου γενικά πως η όψη ¶ρη Δία είναι βοηθητική ( αυτός νιώθει καλά να εκπληρώνει τις επιθυμίες σου, και εσύ τον βοηθάς να διευρύνει τους ορίζοντές του) για ένα ζευγάρι..
Ο ¶ρης σου στον 8 του μπορει να σημαινει οτι τον διεγειρεις σεξουαλικα ή στην αρνητική του διάσταση οτι θα μπορούσε να επιφέρει συγκρούσεις για την κοινή διαχείρηση των οικονομικών σας,...ή πιο συγκεκριμένα για τα δικά σου οικονομικά...
Η αντίθεση της Σελήνης με το Δία του μπορεί να σημαίνει ότι πρεπει να ισορροπησεις τις αποψεις σου για την ελευθερια, την τυχη και την καλοπεραση με αυτες του συντροφου σου για να εχετε μια αρμονικη συμβιωση... (υποθεσεις κανω..αν καποιος εχει αλλη αποψη πιο κατασταλαγμενη ασ με διορθωσει..)
Αλλά η Σελήνη σου στον 2 οικο του συντροφου σου ειναι καλή γενικώς...του εμπνεεις σταθερα αισθηματα. Στην αρνητικη του διασταση μπορει να γινει αρκετα κτητικος με σενα..
Σελήνη στον 2 οικο του συνθετου: καλή νομιζω σημαινει σταθερα αισθηματα μεταξυ του ζευγαριού
Δίας στον 7 ...: Πως φαινεστε στους αλλους.. αιδιοδοξοι χαρουμενεοι κτλ..
Αφροδιτη συνοδος Ποσειδωνα στο συνθετο: Μεγάλη δόση ρομαντισμού και υψηλες προσδοκιες...
Αφροδίτη στον 8 του σημαινει παθιασμενα αισθηματα (ζηλια πιθανο σεναριο)
Το εξάγωνο Αφροδίτης Σελήνης ναι είναι θετικό ...
Αλλά αν ήμουν στη θέση σου θα έδινα μεγαλύτερη βάση σε ποιον οίκο είναι ο ήλιος (φύση της σχέσης-συμβολίζει τον άντρα) στο σύνθετο χάρτη καθώς και η Σελήνη (αισθήματα ή συμβολίζει τη γυναίκα της σχέσης) και τις όψεις αρχικά μεταξύ Ήλιου Σελήνης (αν υπάρχουν) και μετά όψεις Ήλιου-με άλλους πλανητες και Σελήνης-άλλους πλανήτες.
Κλείνοντας φαίνεται πως έχετε καλά στοιχεια ... να προδικασω μια συμβιωση δεν μπορω όμως....αλλά εάν συμβεί θα σίγουρα ευχάριστη!!!!!!!
Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση και Χριστός Ανέστη!
Μητσάκος
06-04-2010, 07:16 AM
Η σύνοδος ¶ρη-Δία γιατί να φέρνει έναν ξαφνικό γάμο; :unsure:
Αισιοδοξία, μπορεί να φέρει. Ενεργητικότητα, μπορεί να φέρει. Υπερβολές και κινήσεις χωρίς σκέψεις μπορεί να φέρει. Επιτυχίες μπορεί να φέρει. Πολλές κόντρες εξίσου μπορεί να φέρει. Ξαφνικό γάμο γιατί να φέρει;
Επιπλέον, η βάση εκκίνησης για την απόκτηση παιδιών είναι ο 5ος και ο 8ος. Έχουν κάποια σχέση στο συγκεκριμένο ωροσκόπιο με αυτούς τους Οίκους οι ¶ρης και Δίας; Για το γάμο κοιτάμε τον 7 (και όχι μόνον). Έχουν κάποια σχέση αυτοί οι δύο με αυτόν;
Ακόμα, η όψη συνόδου αυτή, κάνει όψεις με άλλους πλανήτες ή είναι ξεκομμένη; Σε ποιο ζώδιο και σε ποιον Οίκο βρίσκεται;
Τίνα Ζαχαριάδου
06-04-2010, 10:25 AM
Δίας στον 7 ...: Πως φαινεστε στους αλλους.. αιδιοδοξοι χαρουμενεοι κτλ..
Kαλημέρα και Χρόνια Πολλά!
Χρυσάνθη μου ο 7ος οίκος σε ένα σύνθετο χάρτη δεν συμβολίζει την εικόνα που δίνει το ζευγάρι στους άλλους αλλά το ποια είναι η σχέση του ζευγαριού σε σχέση με τους άλλους. Έτσι με ένα Δία στον 7ο το ζευγάρι όταν βρίσκεται με άλλους είναι αρκετά χαρούμενο, δοτικό και ευχάριστο. Κατά τα άλλα μια χαρά τα πας με τις αναλύσεις σου.
΄
Σωστή η επισήμανση του Δημήτρη, ο ¶ρης Δίας δεν φέρνει ξαφνικό γάμο, η Αφροδίτη σε όψη με τον Ουρανό φέρνει ξαφνικό γάμο ή ο κυβερνήτης του 7ου σε όψη με τον Ουρανό ή η ενεργοποίηση του μεσοδιαστήματος του γάμου Αφροδίτη/Διας σε όψη με Ουρανό και πάντα με την προυπόθεση ότι ο γάμος θα φαίνεται και στα συστήματα πρόβλεψης.
Καλή συνέχεια!
Natalia10
06-04-2010, 06:13 PM
Κατ'αρχην να ευχηθω σε ολα τα μελη του φορουμ Χριστος Ανεστη,ελπιζω να περασατε ολοι ευχαριστα.
Την καλησπερα μου στα μελη Χρυσανθη,Μητσακος και στην Κυρια Τινα.Το οτι ασχοληθηκατε με τις αποριες μου,ειναι πραγματικα πολυ ευχαριστο.
Προς το μελος Χρυσανθη, η αναλυση ηταν πολυ κατανοητη!Στον συνθετο χαρτη ο Ηλιος ΄'πεφτει' στον 8 οικο.Μιας και συμβολιζει τον αντρα ο Ηλιος στον συνθετο η συγκεκριμενη οικοθεσια του Ηλιου μπορει να σημαινει πως αυτη η σχεση τον κανει να αντιδραει με 'Σκορπισιο τροπο'?Δηλαδη παθος,ζηλια,κτητικοτητα κ.λ.π. ?
Η Σεληνη στον συνθετο 'πεφτει στον 2 οικο.Αυτο μπορει να σημαινει πως αντιδραω με 'Ταυριστικο τροπο' απεναντι του?Δηλαδη σταθεροτητα,πεισμα,αισθησι ασμο,ξεροκεφαλια κ.λ.π. ?
Ο Ηλιος με την Σεληνη εχουν οψη αντιθεσης οπως καταλαβες με ανοχη 8-9 μοιρων.Θεωρω πως καλυτερα ειναι να υπαρχει μια οψη μεταξυ των φωτων στον συνθετο,εστω και αρνητικη,παρα να μην υπαρχει καθολου.Ποια ειναι η δικη σου αποψη?
Προς το μελος Μητσακος , φανταζομαι πως ερμηνευτικε ετσι αυτη η συνοδος απο την Χρυσανθη, λογο του οτι ΄πεφτει' στον 4 μου οικο (οικογενεια,σπιτι).Αυτη η συνοδος αντιστοιχα 'πεφτει' στον 8 οικο του συντροφου (ο Αρης συγκεκριμενα,ο Διας στον 9).
Ο 7 οικος του ειναι ενεργοποιημενος απο την Σεληνη μου.
Ναι Μητσακο αυτη η συνοδος κανει οψη με αλλους πλανητες,παραδειγμα απο τους ηλιους μας.Ο ηλιος μου κανει τριγωνο (ακριβειας) με τον Δια του (και ο Ηλιος του συνοδο με τον Δια του), και ο δικος μου Ηλιος τριγωνο με τον Αρη μου (που βρισκετε σε αυτην την συνοδο)...(ο Αρης ειναι ο ΄''δικος μου'' πλανητης και ο Διας ο ''δικος του'',ελπιζω να μην σε μπερδεψα).Τελος η οψη αυτη γινεται στο ζωδιο του Ζυγου.
Προς την Κυρια Τινα , Το οτι η Αφροδιτη του κανει συνοδο ακριβειας με τον Ουρανο μου στον 5 μου οικο,αυτο δεν θα μπορουσε να ''δειχνει μια τετοια ταση''? (Οχι ομως μεμονομενα αυτη η οψη)
Οταν αναφερθηκατε στο μεσοδιαστημα Αφροδιτης-Δια ενοειτε στο συνθετο χαρτη η στους γενεθλιους?
Και μια που γραψατε για τον 7 συνθετο οικο που δειχνει πως ειναι το ζευγαρι σε σχεση με τους αλλους,φανταζομαι πως πρεπει να κοιταξουμε τον συνθετο ωροσκοπο -και 1 οικο- για το πως ειναι το ζευγαρι μεταξυ τους? η τον συνθετο Ηλιο-Σεληνη?
Χρυσάνθη
06-04-2010, 06:17 PM
Η σύνοδος ¶ρη-Δία γιατί να φέρνει έναν ξαφνικό γάμο; :unsure:
Αισιοδοξία, μπορεί να φέρει. Ενεργητικότητα, μπορεί να φέρει. Υπερβολές και κινήσεις χωρίς σκέψεις μπορεί να φέρει. Επιτυχίες μπορεί να φέρει. Πολλές κόντρες εξίσου μπορεί να φέρει. Ξαφνικό γάμο γιατί να φέρει;
Επιπλέον, η βάση εκκίνησης για την απόκτηση παιδιών είναι ο 5ος και ο 8ος. Έχουν κάποια σχέση στο συγκεκριμένο ωροσκόπιο με αυτούς τους Οίκους οι ¶ρης και Δίας; Για το γάμο κοιτάμε τον 7 (και όχι μόνον). Έχουν κάποια σχέση αυτοί οι δύο με αυτόν;
Ακόμα, η όψη συνόδου αυτή, κάνει όψεις με άλλους πλανήτες ή είναι ξεκομμένη; Σε ποιο ζώδιο και σε ποιον Οίκο βρίσκεται;
Γεια σου Μητσάκο! Έχεις δίκιο για τον ¶ρη Διά αλλά μπερδεύτηκα λόγω του 4ου οικου... ναι πράγματι ο γάμος φαίνεται από τον 7! πως μου ήρθε κάτι τέτοιο!
Σχετικά με την απόκτηση παιδιών (ξαφνικά) εννοούσα τον Ουρανό της κοπέλας σε σύνοδο με την Αφροδίτη του άντρα...στον 5 οίκο της κοπέλας. Τι λες για αυτό?
Μητσάκος
06-04-2010, 07:50 PM
........................
.................................................. .........................
Προς το μελος Χρυσανθη, η αναλυση ηταν πολυ κατανοητη!Στον συνθετο χαρτη ο Ηλιος ΄'πεφτει' στον 8 οικο.Μιας και συμβολιζει τον αντρα ο Ηλιος στον συνθετο η συγκεκριμενη οικοθεσια του Ηλιου μπορει να σημαινει πως αυτη η σχεση τον κανει να αντιδραει με 'Σκορπισιο τροπο'?Δηλαδη παθος,ζηλια,κτητικοτητα κ.λ.π. ?
Η Σεληνη στον συνθετο 'πεφτει στον 2 οικο.Αυτο μπορει να σημαινει πως αντιδραω με 'Ταυριστικο τροπο' απεναντι του?Δηλαδη σταθεροτητα,πεισμα,αισθησι ασμο,ξεροκεφαλια κ.λ.π. ?
Ο Ηλιος με την Σεληνη εχουν οψη αντιθεσης οπως καταλαβες με ανοχη 8-9 μοιρων.Θεωρω πως καλυτερα ειναι να υπαρχει μια οψη μεταξυ των φωτων στον συνθετο,εστω και αρνητικη,παρα να μην υπαρχει καθολου.Ποια ειναι η δικη σου αποψη?
Προς το μελος Μητσακος , φανταζομαι πως ερμηνευτικε ετσι αυτη η συνοδος απο την Χρυσανθη, λογο του οτι ΄πεφτει' στον 4 μου οικο (οικογενεια,σπιτι).Αυτη η συνοδος αντιστοιχα 'πεφτει' στον 8 οικο του συντροφου (ο Αρης συγκεκριμενα,ο Διας στον 9).
Ο 7 οικος του ειναι ενεργοποιημενος απο την Σεληνη μου.
Ναι Μητσακο αυτη η συνοδος κανει οψη με αλλους πλανητες,παραδειγμα απο τους ηλιους μας.Ο ηλιος μου κανει τριγωνο (ακριβειας) με τον Δια του (και ο Ηλιος του συνοδο με τον Δια του), και ο δικος μου Ηλιος τριγωνο με τον Αρη μου (που βρισκετε σε αυτην την συνοδο)...(ο Αρης ειναι ο ΄''δικος μου'' πλανητης και ο Διας ο ''δικος του'',ελπιζω να μην σε μπερδεψα).Τελος η οψη αυτη γινεται στο ζωδιο του Ζυγου.
Προς την Κυρια Τινα , Το οτι η Αφροδιτη του κανει συνοδο ακριβειας με τον Ουρανο μου στον 5 μου οικο,αυτο δεν θα μπορουσε να ''δειχνει μια τετοια ταση''? (Οχι ομως μεμονομενα αυτη η οψη)
Οταν αναφερθηκατε στο μεσοδιαστημα Αφροδιτης-Δια ενοειτε στο συνθετο χαρτη η στους γενεθλιους?
Και μια που γραψατε για τον 7 συνθετο οικο που δειχνει πως ειναι το ζευγαρι σε σχεση με τους αλλους,φανταζομαι πως πρεπει να κοιταξουμε τον συνθετο ωροσκοπο -και 1 οικο- για το πως ειναι το ζευγαρι μεταξυ τους? η τον συνθετο Ηλιο-Σεληνη?
Γεια σου και εσένα:love:
Βασικά θα σου πρότεινα να διαβάσεις αυτό το άρθρο http://www.myhoroscope.gr/99-%E1%ED%E1%E4%E7%EC%EF%F3%E9%E5%FD%F3%E5%E9%F2-%EC%E5%F4%E1%F6%F1%DC%F3%E5%E9%F2/7413-%F0%FE%F2-%ED%E1-%E5%F0%E9%E2%E9%FE%F3%E5%F4%E5-%E1%F0%FC-%F4%E9%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2-%EF-%F3%FD%ED%E8%E5%F4%EF%F2-%F7%DC%F1%F4%E7%F2.html που αναφέρεται στον σύνθετο χάρτη συναστρίας.
Μπορεί τα βασικά χαρακτηριστικά των πλανητών να παραμένουν τα ίδια, οποιοδήποτε σύστημα και να ακολουθείς, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχουν και την ίδια ερμηνεία. Ο Ήλιος, πχ, στον σύνθετο δεν συμβολίζει τον άνδρα, αλλά το πώς θα εκφράζεται το ζευγάρι ως μία οντότητα, ποια θα είναι η βασική συμπεριφορά του, ποια θα είναι η βασική τους προτεραιότητα, το αν τα μέλη της σχέσης θα εκφράζουν ελεύθερα την προσωπικότητά τους και άλλα, σε συνδυασμό πάντα με την οικοθεσία και τις όψεις του Ήλιου.
Το ίδιο και με τη Σελήνη, που θα μας δείξει ποια θα είναι η συναισθηματική έκφραση του ζευγαριού, το αν υπάρχουν κοινές καταβολές, το μέρος στο ποίο το ζευγάρι θα νιώθει πιο άνετα και άλλα...
Ακόμα, πρέπει να κατανοήσεις ότι οι Οίκοι δεν δείχνουν κάποια ενέργεια ή κάποιον τρόπο, αλλά δείχνουν τόπο, τομέα. Οι πλανήτες είναι η ενέργεια, τα ζώδια είναι ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεται η ενεργεία και ο Οίκος είναι ο τομέας στον οποίο α εκφραστεί η ενέργεια.
Εν προκειμένω, στον σύνθετο ο 2ος Οίκος θα μας δώσει στοιχεία οικονομικά και αξιών (υλικών ή όχι) του ζευγαριού.
Με την ίδια λογική διαφέρει και η ερμηνεία των όψεων μεταξύ του Ήλιου και της Σελήνης.
Γενικά θα σου πω να μην βιάζεσαι και ότι πρέπει πρώτα να κατανοήσεις άλλα πράγματα πριν προχωρήσεις την ερμηνεία των όψεων, που στο κάτω κάτω είναι το τελευταίο πράγμα που κοιτάμε σε έναν χάρτη, όποιος και να είναι αυτός. :bigsmile:
Γεια σου Μητσάκο! Έχεις δίκιο για τον ¶ρη Διά αλλά μπερδεύτηκα λόγω του 4ου οικου... ναι πράγματι ο γάμος φαίνεται από τον 7! πως μου ήρθε κάτι τέτοιο!
Σχετικά με την απόκτηση παιδιών (ξαφνικά) εννοούσα τον Ουρανό της κοπέλας σε σύνοδο με την Αφροδίτη του άντρα...στον 5 οίκο της κοπέλας. Τι λες για αυτό?
Θεωρητικά, για να καταλάβεις και το γιατί κάποιος θα παντρευτεί κάποιον άλλον και το ποιος μπορεί να είναι αυτός, ελέγχεις ΚΑΙ τον 4ο του.... :bigsmile:
Η Αφροδίτη, από ότι ξέρω, δεν ..."γεννάει". Και ένας Ουρανός στον 5ο άλλα δείχνει περισσότερο και όχι απρόσμενες προσγειώσεις του πελαργού :cheesy:
Τίνα Ζαχαριάδου
06-04-2010, 08:48 PM
Δεν θα έλεγα ότι η Αφροδίτη στον 5ο του και επάνω στον Ουρανό δείχνει γάμο. Δείχνει άλλα πράγματα όπως για παραδειγμα μια πρωτότυπη και αντισυμβατική ερωτική ζωή και όχι μόνο.
Για το μεσοδιάστημα Αφροδίτης/Δία θα έλεγα να το κοιτάξεις στον γενέθλιο πρώτα αν ενεργοποιείται και ύστερα στον σύνθετο συμπληρωματικά και τέλος, ο 1ος οίκος στον σύνθετο είναι η εικόνα που βγάζει το ζευγάρι προς τα έξω, ωστόσο ολόκληρος ο σύνθετος δείχνει πως είναι το ζευγάρι με¨" αργηγούς" τον Ήλιο και την Σελήνη. Το σίγουρο είναι πως πρώτα θα μελετήσεις την συναστρία και μετά τον σύνθετο.
Ταιριάζει στην όψη η ταινία Ξαφνικός Έρωτας;
Δεν θα έλεγα ότι η Αφροδίτη στον 5ο του και επάνω στον Ουρανό δείχνει γάμο. Δείχνει άλλα πράγματα όπως για παραδειγμα μια πρωτότυπη και αντισυμβατική ερωτική ζωή και όχι μόνο.
.
gold soul
07-04-2010, 01:32 AM
Ταιριάζει στην όψη η ταινία Ξαφνικός Έρωτας;
Ναι, κ η μουσική υπόκρουση της ταινίας θα είναι ο "Ξαφνικός Έρωτας" -Βιτάλη-...:toung:
¶ρα ταιριάζει!
Πιάσανε τόπο τα μαθήματα αστρολογίας που έκανα
gold soul
07-04-2010, 02:24 AM
Μήπως... να κοιτούσες που έχεις τον Εύρηκα;;;:wacko:
Τι είναι το εύρηκα; Το λουλάκι που χρησιμοποιούσε η μάνα μου; :unsure:
gold soul
07-04-2010, 02:44 AM
Τι είναι το λουλάκι;;;;;;:dizzy: Να μου έλεγες λουλακί, να το καταλάβω.. ωραίο χρώμα το λουλακί...:σφύριγμα
kiaRRa
07-04-2010, 03:08 AM
Τι είναι το λουλάκι;;;;;;:dizzy: Να μου έλεγες λουλακί, να το καταλάβω.. ωραίο χρώμα το λουλακί...:σφύριγμα
Μια λουλακί σκόνη που εβαζαν παλια στα ασπρόρουχα για να μην κιτρινιζουν και να παίρνουν μια αδιορατη σιελ λάμψη :cheesy:
gold soul
07-04-2010, 03:24 AM
Μια λουλακί σκόνη που εβαζαν παλια στα ασπρόρουχα για να μην κιτρινιζουν και να παίρνουν μια αδιορατη σιελ λάμψη :cheesy:
ααα... τώρα μάλιστα!!! Η αλυσίβα δηλαδή;; Ωραία τα λέμε αλλά... μήπως.... έχουμε πρόβλημα με την... διαχείριση; Που έχουμε βγει εκτός (αλλά ΠΟΛΥ ΕΚΤΟΣ!!) θέματος;;; Και χαλάμε κ αυτό το ωραιότατο, κατα τ' άλλα, θέμα;;;
Λοιπόν, μετά από ένα σύντομο διάλειμμα με το θέατρο της Τρίτης ( με τίτλο: ¶λλα λόγια ν' αγαπιόμαστε!), συνεχίζουμε το θέμα: Συζήτηση του άρθρου γάμος- Πως ανιχνεύεται στον γενέθλιο χάρτη-
Σκηνή 1........
Λήψη 4.........
Κλακέτα........
ΠΑΜΕ!!!!!!!!!!!!