Η Τίνα απαντά, ποσειδωνα, κανει, αρης, μου-κυβ.7ου, στον, 3ου-9ου, εχει, ταση, μεινει, ανυπαντρος, καποιος, ειναι, δειχνει, αξονα, ανοιχτη, 29/07/1979, 11.15, γεννηθει, συζυγου, γενεθλιο, πρωι, αθηνα, τυπος, γνωμη, πειτε, ηθελα, αντιθεση" /> τυπος συζυγου στο γενεθλιο [Archive] - Αστρολογία για όλους

PDA

View Full Version : τυπος συζυγου στο γενεθλιο

magdalena29
18-03-2010, 03:26 PM
Εχω γεννηθει 29/07/1979, 11.15 το πρωι, Αθηνα.

Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για την "ανοιχτη" αντιθεση που κανει ο Αρης μου-κυβ.7ου με τον Ποσειδωνα στον αξονα 3ου-9ου? Ειναι οψη που δειχνει οτι καποιος εχει την ταση να μεινει ανυπαντρος?

Τίνα Ζαχαριάδου
18-03-2010, 06:42 PM
Αγαπητή Λιονταρίνα αλίμονο, αν από μια αντίθεση καταλήγαμε στο συμπερασμα ότι υπάρχει τάση να μείνει κάποιος ανύπαντρος. Μελέτησε σε ποιον οίκο πηγαίνει ο ¶ρης και τις όψεις που σχηματίζει, τον Ήλιο , την Αφροδίτη, τον Κρόνο και τον 10 οίκο. Συνδύασε όλα τα στοιχεία και θα έχεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τα θέματα που σχετίζονται με τον γάμο.

magdalena29
18-03-2010, 11:45 PM
ο Αρης ειναι κυβ.του 7ου αλλα ειναι στους διδυμους και ενατο οικο...οι κυριες οψεις που κανει ειναι με τον ποσειδωνα αντιθεση με αποκλιση 5 μοιρες και ενα αδυναμο τριγωνο με πλουτωνα με αποκλιση 6 μοιρες...

Κατα τα αλλα βλεπω ημιτετραγωνο με ερμη και ηλιο...γι'αυτο ρωταω ποιος τυπος αντρα θα ταιριαζε σε καποιον που εχει τετοιες οψεις...

Θα κοιταξω και τα υπολοιπα που μου ειπατε, ευχαριστω πολυ!