PDA

View Full Version : Βοήθεια με συναστρία...



Batsamoutsa
16-03-2010, 09:21 PM
Καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθεια όποιου έχει χρόνο και διάθεση να δει λιγο τα παρακάτω στοιχεία.
Μετά απο ένα πολυ περίεργο διάστημα για μενα (ειδικά τα τελευταία δυο χρονια υπήρξαν πολυ δυσκολα συναισθηματικά) γνώρισα κάποιον προς το τέλος του Ιανουαρίου, ο οποιος μού κινητοποιησε το ενδιαφέρον (εγω Κριος, εκεινος Ζυγος) και ακομα πιο γρήγορα βρεθήκαμε να ειμαστε μαζι καθημερινά, και με διάθεση γι αυτο και απο τις δυο πλευρές. Η ελξη ηταν εντονη αλλα και παρα πολυ καλή η επικοινωνία μεταξύ μας. Κάνοντας τη συναστρία, εντόπισα καποιες βασικές οψεις που συντελούσαν σ αυτο φανταζομαι, οπως (τα δικά του στοιχεία πρωτα σε σχεση με τα δικά μου)

Σελήνη σύνοδος Σελήνη
Σελήνη τριγωνο Ηλιος
Αφροδίτη τριγωνο Ηλιος
Αφροδίτη τριγωνο Ερμής
Αφροδίτη σύνοδος Ωροσκόπος
Αρης σύνοδος Σελήνη
Ωροσκόπος τριγωνο Σελήνη

Αν ερμηνέυω σωστά, υπάρχουν πολλά στοιχεία τρυφερότητας, συναισθηματισμού και συμβατότητας που κανουν τα δυο ατομα να εχουν κοινα και να αισθάνονται καλα μεταξύ τους. Και αυτο φαινόταν εντονα και απο τη σχέση, που ενω κραταει τωρα δυο μηνες, δεν υπήρξε μέρα που να μην την περάσουμε μαζι...και να μην την περάσουμε καλα, με πολλή διαθεση, ερωτική έλξη, και πολυ καλή συμβατότητα

Μεχρι χθες που συναντηθήκαμε και μου ειπε οτι δε θελει να βρισκόμαστε. Θα ηθελε να μεινει μονος και να μην εχουμε καμια επικοινωνία. Ρωτησα τι μπορεί να συμβαίνει και δε μου έδωσε καμια λογική απάντηση. Βασικά δεν έδωσε καμια απάντηση. Σοκαρίστηκα, αν σκεφτεί κανεις οτι δυο μερες πριν, μου προτεινε να φυγουμε το επομενο σαββατοκύριακο και μάλιστα έκλεισε εισιτήρια για τους δυο μας...Ελέγχοντας λιγο τις διελέυσεις του, παρατήρησα οτι το σαββατοκύριακο που μάς πέρασε, ειχε κάποιες όψεις ουρανού και αφροδίτης, που θα μπορούσαν να σημαίνουν κάτι ξαφνικό και άσχημο (ουρανός αντίθεση με ερμη, αφροδίτη αντιθεση ηλιος). Το περάσαμε το σαββατοκύριακο ομως μαζί και δε φάνηκε να δειχνει οτι κατι συμβαίνει...

Εγω ειμαι γεννημενη 9 Απριλίου 1976 στις 2 15 μμ και εκεινος 1 Οκτωβρίου 1964 στις 11 30 πμ

Αν κάποιος έχει διάθεση να δει τα στοιχεία αυτα, θα μπορουσε να πει μια γνώμη? Δεν μπορώ φυσικά να κάνω τιποτα απέναντι σε κάποιον που λέει οτι θέλει να διακόψει, εφοσον αυτη ειναι η επιθυμία του, όμως τοσο ξαφνική διακοπή, και μετα απο τοσο διαστημα συνεχεια μαζι (οπου μπορουσα να διαβλέψω αν υπάρχει πχ αλλο προσωπο...) ειναι ανεξήγητη...και πολυ στενάχωρη...και απλά ψάχνω για απαντήσεις μεσα στο χάρτη (αν τις βρω βεβαια...)

Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια...

magdalena29
22-03-2010, 12:34 AM
Γιατι δεν παραθετεις και τις "αρνητικες" οψεις σας?....
Επισης πριν κοιταξουμε την συναστρια καλο θα ειναι να δουμε τον γενεθλιο χαρτη για να καταλαβουμε τι επιδιωκει ο καθε ανθρωπος...

Τι οψεις κανουν ο Πλουτωνας, Κρονος, Ουρανος, Ποσειδωνας με τους προσωπικους σας πλανητες και τα φωτα σας???

Batsamoutsa
22-03-2010, 01:33 PM
Σωστή αποψη, όντως και τα αρνητικά επηρεάζουν. Συνηθίζουμε να βλέπουμε μονο τα θετικά και να αγνοούμε άλλα...
Λοιπον, στη συναστρία υπάρχουν
Ο Κρόνος του σε αντίθεση με τον Ωροσκόπο μου και σε εξαγωνο με τον Ερμή μου
Ο Ποσειδώνας του σε τετράγωνο με τη Σελήνη μου και σε αντιθεση με το MC μου
Ο Πλουτωνας του σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μου και σε τριγωνο με το Vertex μου
Επισης ο Πλουτωνας σε Quincunx με τον Ηλιο μου, το οποιο δεν ξερω καθόλου να αναλυσω
Ο Ουρανός του επισης σε Quincunx με τον Ηλιο μου και σε τριγωνο με το Vertex μου

Τωρα στον προσωπικό χάρτη του καθενός, αυτο που βλέπω ως ¨θεμα¨στον δικό του ειναι ο Κρόνος του στον 3ο οικο σε αντίθεση με την Αφροδίτη του στον 9ο (αυτο δηλώνει ενα αισθημα ανικανοποίητου στις σχέσεις, ή κανω λαθος? )
Επισης ο Κρόνος του κάνει τετράγωνο με τον Δια του
Επισης ο 9ος του οικος χαρακτηρίζεται απο μια συνοδο Ουρανου με Πλούτωνα, νομιζω αυτη η οψη ειναι χαρακτηριστική της γενιά του ( 1964) ?
Ο Ποσειδώνας κανει τετράγωνο με τη Σελήνη του και εξάγωνο με τον Ουρανο και τον Πλουτωνα

Τελος, κοιτάζοντας τις διελεύσεις του, βλέπω οτι με την αναδρομη κίνηση του Κρόνου στην Παρθένο ( οπου έχει τον Ερμή του, στις μοιρες που θα κινηθεί ο Κρόνος) φαντάζομαι εντείνεται η διάθεσή του για απομονωση και εγκλεισμο...
Επισης ο Ουρανός στους Ιχθείς έρχεται σε αντίθεση με το γενέθλιο Ερμή του. Και ο Κρόνος του στον Υδροχόο, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα που ειναι εκει. Το περίεργο ειναι οτι μιλώντας με καποιους κοινούς φίλους τις τελευταίες μέρες, μού ειπαν οτι δεν επικοινωνεί ουτε μαζί τους, εχει κλειστει σπιτι και γενικά δε δείχνει διάθεση να μιλήσει καθόλου σε κανέναν. Το μονο που ειπε ειναι οτι θέλει να σκεφτεί κάποια πράγματα και θα επικοινωνήσει εκεινος.
Μου κάνει ανησυχητικό όλο αυτο...Αν ειχε να κανει με άλλο προσωπο στη μεση πχ θα ήταν μια εξήγηση, οποτε δε θα χωρούσε και παραπάνω ανάλυση.

Δεν ξέρω, αρκετα μπλεγμένο, οποια γνώμη ευπρόσδεκτη. Ευχαριστω πολυ!