View Full Version : απορια σε σχεση με την συναστρια.
Fotini Christodoulou
21-07-2005, 11:33 AM
καλημέρα !
με βάση καποια αρθρα που διαβασα μου δημιουργήθηκε μια απορια(πολλές ισως!)
δεχομενοι την θεση δραση -αντιδραση,υπαρχει περιπτωση ο χάρτης του ενος συντροφου να επηρεαζει, του αλλου?
για παραδειγμα εαν εγω εχω μια αρνητικη προδιαθεση στον χαρτη μου σε κατι,μπορει η ευνοικη θέση στο συγκεριμένο θέμα στον χαρτη του συντροφου μου,να μετριασει,να αλλαξει, την δικη μου "ασχημη"θέση?
Γιατι αν συμβαινει αυτο,σημαινει πως "ξαναγραφεις"το μελλον σου,αναλογα με τον συντροφο που επιλεγεις..
Τελικα,ο χαρτης της συναστριας ειναι ενας χάρτης που δίνει
δυνατοτητες και στους δυο, μεσω αλληλεπιδρασης,να αλλοιωσουν τα αρχικα αποτελεσματα του γενεθλιου χαρτη τους? :confused: Η απλως δειχνει που ταιριαζουμε και ποσο?
ευχαριστω!
fillenia
21-07-2005, 11:58 AM
Εύστοχη ερώτηση Roadrunner!
Μπαίνω στον πειρασμό να ασχοληθώ με τα "χωράφια" των αστρολόγων, αλλα δες το πιο πλατειά... Ποια θα ήταν η σωστή λειτουργία μιας συναστρίας, καλής ή κακής. Σίγουρα δεν αλλοιώνονται τα γενέθλια στοιχεία μας, αλλά τα θετικά στοιχεία του συντρόφου, βοηθούν σημαντικά στην προσωπική μας εξέλιξη. Ακόμα και από μια κακή συναστρία, μπορεί να μας διδάξει πολλά. Και δεν υπάρχει μόνο η ερωτική συναστρία.
Φιλικά
Φυλλένια
retrograde
21-07-2005, 12:04 PM
Μου δίνετε την εντύπωση ότι πρέπει να επισκεφτείτε έναν καλό αστρολόγο από αυτούς που δεν κοιτούν συνεχώς το ρολόι τους και λύνουν αρκετές απορίες σε ότι αφορά θέματα προσωπικότητας και συναστρίας μέσω της αστρολογίας και κατά δεύτερον να αρχίσετε να κάνετε μαθήματα αστρολογίας σε μια αναγνωρισμένη σχολή ή τέλως πάντων ιδιωτικά με κάποιο καλό δάσκαλο/α.
Έτσι με αποσπασματικές ερωτήσεις και απαντήσεις λιτές μάλλον θα μπερδευτείτε περισσότερο και η μια απορία θα γεννά μια δεύτερη. Τα πράγματα πρέπει να ιεραρχηθούν. Προσωπικά, χωρίς ίχνος προσβολής δεν έχω καταλάβει τι κατανοείτε από τις απαντήσεις που σας δίνονται όταν κι εγώ ο ίδιος που κάνω ακόμη μαθήματα (έκλεισαν τα 15 περίπου χρόνια) δεν καταλαβαίνω.
Από την άλλη η απόφαση είναι δικιά σας αφού πρωτίστως αποφασίσετε εάν χρειάζεστε την αστρολογία για γνώση και βαθύτερη κατανόηση ή απλώς να κατανοήσετε προβλήματα σχέσεων που πιστέψτε με έτσι δεν κατανοούνται.
Fotini Christodoulou
21-07-2005, 12:25 PM
φιλε retrograde,
Δεν φανταστηκα πως ενοχλω με τις ερωτησεις!
επειδη μάλλον,με εχεις παρεξηγησει,θα σου πω το εξης:
α)Συμφωνω για την επισκεψη σε επαγγελματια και πιστεψε με το ψαχνω το θέμα.(ειμαι θεσ/νικη)
β)μακαρι να ειχα τον χρονο(δουλευω αρκετες ωρες)και το χρημα,να κανω τα σχετικα μαθηματα!
γ)καμια επιστημη δεν ευθυνεται για τις δικες μας επιλογες,πιστεψε με ,το ξερω καλα.
δ)οι απαντησεις που μου εχουν δοθει,με βοηθουν να κατανοησω,στο μετρο που μπορει το μυαλουδακι μου-δεν ειμαι ο αινσταιν,ουτε το υποστηριξα ποτε-πως λειτουργει η αστρολογια και αναλυοντας -παντα με το μικρο μου μυαλο-καποια πραγματα στον χαρτη μαθαινω καποια πραγματα για τον εαυτο μου!
ε)εχω κατανοησει τις απαντησεις-που πολυ ευγενικα- μου εχετε δωσει εως τωρα!
δ)ειναι καλο η μια απορια να δημιουργει μια αλλη,αν μη τι αλλο θα 'πρεπε να χαιρομαστε,αν εστω κι ενας ανθρωπος προβληματιστει κι αρχισει να βλεπει την αστρολογια με την σοβαροτητα που της αρμοζει
Εν πασει περιπτωσει,επειδη διακρινω εκνευρισμο στην απαντηση σου,ζητω συγγνωμη,που σε εβαλα στην διαδικασια και
οι ερωτησεις μου γενικως,σταματανε εδω. :giveup:
fillenia,ευχαριστω για την απαντηση σου.
fillenia
21-07-2005, 12:33 PM
Roadrunner,
Επειδή ακολούθησα την δική σου μέθοδο, αρχής γενομένης από το Horoscope, χάθηκα στις απορίες! Η μία δημιουργούσε 10, σαν την Λερναία Υδρα!
Δεν θα κατανοήσεις παρά ελάχιστα, πίστεψέ με! Ούτε καν πως λειτουργεί η προσωπική σου συναστρία. Ο Retrograde έχει απόλυτο δίκιο. Και πραγματικά χρειάζεσαι έμπειρο αστρολόγο που δεν κοιτά το ρολόι του. Μέχρι στιγμής έχω διαθέσει 15 ώρες σε δύο επισκέψεις και ιεράρχησα τις απορίες μου. Παρ όλα αυτά, να καταγράψεις τις απορίες σου ώστε όταν επισκεφτείς αστρολόγο, να είσαι έτοιμη.
Να έχεις αποφασίσει δε, αν σε ενδιαφέρει η πρόβλεψη ή η ανάλυση προσωπικότητας, η καρμικότητα κλπ.
Φιλικά
Φυλλένια
Fotini Christodoulou
21-07-2005, 12:43 PM
αγαπητη fillenia,
ευχαριστω και παλι για την απαντηση σου.
σκοπος μου δεν ειναι να παρω τζαμπα μαθηματα αστρολογιας.
Εγραψα ηδη πως η επισκεψη σε αστρολογο ειναι προτεραιοτητα για μένα.
Το horoscope αν μη τι αλλο ειναι ενας χωρος ανταλλαγης αποψεων.Εθεσα ενα θέμα.Το θεμα εχει απεριοριστες προεκτασεις.αλλα η απορια μου συγκεκριμενη.
μου απαντησες.με ωθησες να σκεφτω στην σωστη κατευθυνση και μονο αυτο ηθελα.
εξαλλου ο χωρος,στηριζεται καθαρα,στην καλη θεληση,αστρολογων και μη,για τις απαντησεις.οπερ σημαινει οτι επειδη ρωταω,δεν σημαινει οτι καποιος ειναι υποχρεωμενος να απαντησει,ουτε κι οτι θα μου κανει τζαμπα μαθημα!το οτι θα μου απαντησουν δεν σημαινει οτι θα τα ξερω ολα.
ομως με βαση την απορια μου,μπορει να εμπνευστει καποιος αυριο,και να δημοσιευθει καποιο σχετικο αρθρο κτλ.!αυτο δεν ειναι το ζητουμενο απο τα μελη?να θετουν θέματα ,να δημοσιευουν αρθρα κτλ? :confused:
σημ.ευχαριστω για την συμβουλη σου,θα φροντισω να σημειωνω τις αποριες μου απο εδω και περα!
retrograde
21-07-2005, 01:38 PM
roadrunner θα σε παρακαλέσω την επόμενη φορά να διαβάσεις καλά τι σου γράφω. Διαβάζω ένα σωρό συνειρμούς άστοχους ότι ενοχλείς με τις ερωτήσεις σου ή ότι διακρίνεις εκνευρισμό στα γραφόμενά μου. Συμβουλές και προτροπές σου έγραψα για να μάθεις το αντικείμενο (που δεν είναι επιστήμη) και να το κάνεις κτήμα σου. Και επισήμανα ότι η επιλογή είναι δική σου.
Στην επαγγελματική μου πορεία δίδαξα και συνεχίζω να διδάσκω. Είσαι η πρώτη που έκανες αυτές τις διαπιστώσεις. Μια συμβουλή για το τέλος κι αν θέλεις κράτα την αν προτιμάς πέτα τη... ο σκοπός των απαντήσεών μου είναι πάντα επικουρικός και ουδέποτε χλευαστικός ή μειωτικός. Καλό θα σου κάνει να αναρωτηθείς πριν επιτρέψεις στο εγώ σου να θιχτεί ότι υπήρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν άνθρωποι διαφορετικοί από εμάς και οφείλουμε να το κατανοήσουμε.
Η ευγένεια που επιτρέπεις στον εαυτό σου να αποδέχεται σκέψου ότι μπορεί να είναι από εντελώς άσχετους με τη διδαχή.
Το αν θα ρωτάς η όχι είναι κατάδικό σου θέμα και δεν μου πέφτει κανένας λόγος. Αλλά αξίωνε ότι θα εισπράττεις σαν απάντηση να είναι πρώτης ποιότητας και όχι "μισαδάκια" γνώσης.
Πάντα φιλικά και με εκτίμηση
Fotini Christodoulou
21-07-2005, 02:21 PM
Καθολου δεν εθιξες το "εγω"μου!εγραψα οτι μαλλον με παρεξηγησες!ειμαι παντα δεκτικη στην κριτικη και στις συμβουλες των αλλων.σαφως και υπαρχουν διαφορετικες αποψεις και αυτες ειναι που μας κεντριζουν και μας κανουν να δουμε και αλλες παραμετρους σε καθε θεμα.
αν ηταν οντως αστοχη η παρατηρηση σχετικα με τον εκνευρισμο κτλ,ζητω συγγνωμη!
να σου πω ομως κι εγω κατι(λογω της δουλειας μου χρειαζεται να το κανω σε καθημερινη βαση):
τα μέλη του horoscope δεν απαρτιζονται μονο απο αστρολογους,ουτε μονο απο αριστους γνωστες του θέματος.οποτε μοιραια,θα αντιμετωπιζετε -οσοι ξερετε κατι παραπανω-τις ερωτήσεις των υπολοιπων σε καθημερινη βαση.
οποτε ταπεινη μου αποψη να οπλιστειτε με κατανοηση,υπομονη και ψυχραιμια!Και παλι συγγνωμη εαν,παρεξηγωντας τα λεγομενα σου,σε εφερα σε δυσκολη θέση! :)
Dell Piero
21-07-2005, 02:28 PM
Μη μου χαλάτε το topic με προσωπικές συζητήσεις και εξηγήσεις και περίμενα να διαβάσω για την δράση αντίδραση και τώρα με αναγκάζεται να διαβάζω άλλα.
Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη!