PDA

View Full Version : συναστρια

mis
20-07-2005, 04:13 PM
ΓΕΙΑΣΑΣ!ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ! Η ΛΙΛΙΘ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΗ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 5ο ΟΙΚΟΤΟΥ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ!!!!

Άκης Αντωνίου
20-07-2005, 04:29 PM
Παρακαλεισθε οπως γραφετε με μικρα γραμματα. Δεν δινονται απαντησεις με κεφαλαια.

Ακης Αντωνιου

mis
21-07-2005, 09:24 AM
:clapping: καλημερα.οπως ανεφερα ειμαι νεο μελος και θα ηθελα την κατανοηση σας!υποβαλω παλι την ερωτηση μου η ακριβης συνοδος της λιλιθ μου με τον αρη και την αφροδιτη του συντροφου μου στον 5ο οικο του στον
τοξοτη ευχαριστω

Άκης Αντωνίου
21-07-2005, 11:00 AM
:clapping: καλημερα.οπως ανεφερα ειμαι νεο μελος και θα ηθελα την κατανοηση σας!υποβαλω παλι την ερωτηση μου η ακριβης συνοδος της λιλιθ μου με τον αρη και την αφροδιτη του συντροφου μου στον 5ο οικο του στον
τοξοτη ευχαριστω

Η κατανοηση και η συμπαρασταση ειναι δεδομενη . Η επισυμανση για τους κεφαλαιους χαρακτηρες ειχε να κανει με οδηγιες και κανονες που υπαρχουν για τη σωστη και εννομη λειτουργια της παρουσης σελιδας.

Τωρα στα αστρολογικα μας η συνοδος της λιλιθ σου μεσα στο ζωδιο του Τοξοτη με τον Αρη και τηνΑφροδιτη αντιστοιχα του συντροφου σου βγαζει εναν ερωτισμο , αλλα παντα με μια πιο πουριτανικη διαθεση απο την δικη σου την πλευρα. Βεβαιως θα πρεπει να γνωριζεις πως η συναστρια ειναι ενα αρκετα πολυπλοκο κομματι και δεν θα πρεπει να στηριζεσαι μονο σε αυτο το σημειο της Λιλιθ και μονο.Η Λιλιθ εκει που την εχεις ειναι πιο σοφιστικε και της αρεσουνοι πιο ΄΄εγκεφαλικες΄΄ καταστασεις.

Ακης Αντωνίου