View Full Version : Απαισιοδοξα ζωδια
Jedi-Thoth
09-03-2010, 06:53 PM
Καλησπερα παιδια,ποια ζωδια πιστευετε οτι ειναι τα πιο απαισιοδοξα?
mariage
09-03-2010, 07:20 PM
Κατά τη γνώμη μου αν και δεν είμαι ειδικός τα ζώδια της γης μιας και είναι ρεαλιστές ,πρακτικοί και επειδή η πραγματικότητα και η καθημερινή ζωή δεν είναι ιδανική και περισσότερο στην εποχή που ζούμε τείνουν προς την απαισιοδοξία ή αν θέλεις στην εντελώς γυμνή αλήθεια που είναι πικρή .Απο τα ζώδια της γης ένα προβάδισμα απαισιοδοξίας έχει ο Αιγόκερος αφού έχει κυβερνήτη τον Κρόνο .
Υποψιάζομαι αμέσως μετά τα ζώδια του νερού ειδικά όταν πέφτουν σε περιόδους μελαγχολίας και γενικά μιας μαύρης και μουντής διάθεσης .
ΤΑΚΜΑΝ
09-03-2010, 07:30 PM
Εγώ είμαι Λέων (ζώδιο της φωτιάς) με ωροσκόπο Καρκίνο (ζώδιο του νερού). Τις περισσότερες φορές είμαι απαισιόδοξος. Τόσο πολύ επηρεάζει ο ωροσκόπος;
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
09-03-2010, 07:36 PM
εγω παντως πιστευω οτι παιζουν ρολο οι οψεις
των πλανητων και αναλογα σε ποιος οικους ειναι
ας πουμε δεν μπορει ενας αιγωκερως να ειναι απαισιοδοξος
μονο κα μονο επειδη εχει κυβερνυτη τον κρονο
γιατι μπορει να εχει πλαντητες μεσα στον τοξοτη που να του δεινουν αισιοδοξια:bigsmile:
κουκι:love::bigsmile:
Jedi-Thoth
09-03-2010, 07:38 PM
κι εγω τα ζωδια της γης πιστευω,το βλεπω κι απ'τον εαυτο μου(ταυρος) και μετα του νερου πιο πολυ...:weird:
vanhalia
09-03-2010, 08:33 PM
oi karkinoi einai apaisiodoxoi.......kai an kapoies stigmes noiwsoun aisiodoxa tote tha einai mia stigmiaia psevdaisthisi.....
Natalia10
09-03-2010, 08:37 PM
Καλησπερα :bigsmile:
Πιστευω πως οι αρνητικες οψεις του Κρονου με τους προσωπικους πλανητες θα μπορουσε να δειξει μελαγχολια και ισως αρνητικες οψεις του Ποσειδωνα παλι με προσωπικους πλανητες απο την αποψη της ψευδαισθησης.Οταν δηλαδη καταλαβαινουν πως βλεπουν καποιες καταστασεις με ''ροζ γυαλια''.
Φιλικα:bigsmile:
Jedi-Thoth
09-03-2010, 08:52 PM
χμμμμμμ το οτι εγω εχω κρονο και πλουτωνα στον σκορπιο ειναι αρνητικο υποθετω?:unsure:
juela
09-03-2010, 09:56 PM
χμμμμμμ το οτι εγω εχω κρονο και πλουτωνα στον σκορπιο ειναι αρνητικο υποθετω?:unsure:
καλα εμενα οι μισοι πλανητες ειναι στον σκορπιο + τον ωροσκοπο αλλα δεν ειμαι απαισιοδοξη....εχω και εναν ηλιο στον τοξοτη:bigsmile::bigsmile:
Δημήτρης_Σ
10-03-2010, 12:32 PM
Σε γενικές γραμμές απαισιοδοξία δείχνουν οι σκληρές όψεις Κρόνου, ειδικά με 'Ηλιο, Ερμή και Σελήνη, και υπερβολική αισιοδοξία οι σκληρές όψεις Δία. Επίσης πολύ συχνά ο Δίαςσε σκληρή όψη με τον Ποσειδώνα ή και οι δυο τους σε όψη με 'Ηλιο, Ερμή, Σελήνη, δείχνουν άτομα που πετάνε στα σύννεφα και έχουν μια υπερβολική αισιοδοξία, αλλά μετά απογοητεύοται οικτρά. Στις πολύ υπεραισιόδοξες όψεις συγκαταλέγω και Δία τετράγωνο με 'Αρη που το άτομο κάνει πολύ τολμηρά επιχειρηματικά ανοίγματα και συνήθως τρώει τα μούτρα του. Από υπέρμετρη απαισιοδοξία μπορεί να την πατήσεις εύκολα τις εποχές που πραγματοποιούνται διελεύσεις Δία από τον Ποσειδώνα, αλλά και το αντίσττροφο.
gold soul
10-03-2010, 10:21 PM
Σε γενικές γραμμές απαισιοδοξία δείχνουν οι σκληρές όψεις Κρόνου, ειδικά με 'Ηλιο, Ερμή και Σελήνη, και υπερβολική αισιοδοξία οι σκληρές όψεις Δία. Επίσης πολύ συχνά ο Δίαςσε σκληρή όψη με τον Ποσειδώνα ή και οι δυο τους σε όψη με 'Ηλιο, Ερμή, Σελήνη, δείχνουν άτομα που πετάνε στα σύννεφα και έχουν μια υπερβολική αισιοδοξία, αλλά μετά απογοητεύοται οικτρά. Στις πολύ υπεραισιόδοξες όψεις συγκαταλέγω και Δία τετράγωνο με 'Αρη που το άτομο κάνει πολύ τολμηρά επιχειρηματικά ανοίγματα και συνήθως τρώει τα μούτρα του. Από υπέρμετρη απαισιοδοξία μπορεί να την πατήσεις εύκολα τις εποχές που πραγματοποιούνται διελεύσεις Δία από τον Ποσειδώνα, αλλά και το αντίσττροφο.
Καλησπερα σε ολους,
σχετικα με την παραπανω απαντηση του κ. Στασινου, λεγοντας σκληρες οψεις εννοουμε τετραγωνα κ αντιθεσεις?? Κ αν στο χαρτη υπαρχουν οι συγκεκριμενες οψεις αλλα ο Διας εχει συνοδο με τον Κρονο, πως αποδιδεται? Αντισταθμιζεται η υπεραισιοδοξια με την απαισιοδοξια ή συνυπαρχουν στο ατομο κ εκφραζονται εναλλαξ αναλογως των συνθηκων, των προκλησεων κλπ??
παλίρροια
11-03-2010, 08:54 AM
Καλημέρα!!!!:bigsmile:Συμφωνώ πως ρόλο παίζουν οι όψεις και όχι το ζώδιο!!:cheesy:
Κοραλλία Μόζορα
11-03-2010, 01:08 PM
Δηλαδή μια Σελήνη στον Αιγόκερω π.χ. δεν μπορεί να δώσει απαισιοδοξία;
whisperer
11-03-2010, 01:20 PM
τωρα γιατί μου πατάς τον κάλο δηλαδίς...??? :cheesy:
αφού ξέρεις πόσο σε συμπαθώ... :cheesy:
και η απάντηση είναι ΟΧΙ...δε μπορεί να δώσει απαισιοδοξία....!!!
:toung:
πέρα από την πλάκα τώρα...πιστεύεις ότι μια σελήνη από μόνη της στον ΑΙγόκερω μπορεί να δώσει απαισιοδοξία....? :unsure:
Κοραλλία Μόζορα
11-03-2010, 01:59 PM
τωρα γιατί μου πατάς τον κάλο δηλαδίς...??? :cheesy:
αφού ξέρεις πόσο σε συμπαθώ... :cheesy:
και η απάντηση είναι ΟΧΙ...δε μπορεί να δώσει απαισιοδοξία....!!!
:toung:
πέρα από την πλάκα τώρα...πιστεύεις ότι μια σελήνη από μόνη της στον ΑΙγόκερω μπορεί να δώσει απαισιοδοξία....? :unsure:
Πιστεύω πως ναι, μια Σελήνη στον Αιγόκερω θα μπορούσε να δείξει μια προδιάθεση προς την απαισιοδοξία. Όπως κι ένας Ήλιος στον Σκορπιό. Αν ένα άτομο έχει και τα δυο, δηλαδή Ήλιο στον Σκορπιό και Σελήνη στον Αιγόκερω δεν θα μπορούσε να έχει μια προδιάθεση τέτοια; Πιστεύω ότι τόσο οι ζωδιακές θέσεις όσο και οι όψεις μπορούν να το δείξουν. Και πιο έντονα φυσικά αν υπάρχει ένας συνδυασμός ζωδιακών θέσεων και όψεων.
καλημέρα,
έχω ήλιο, σελήνη σύνοδο στα ψάρια ακριβείας και τετράγωνο ακριβείας με τον Κρόνο στον Δίδυμο. Επίσης έχω στα ψάρια και αφροδίτη και ερμή ανάδρομο ο οποίος κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα. Παρόλες τις δυσκολίες που έχω αντιμετωπίσει, πιστέψτε με μισώ την μοιρολατρία και την απαισιοδοξία και αντιθέτως μάλιστα είμαι πολύ σκληρή με τους ανθρώπους που καταθέτουν τα όπλα και δεν μάχονται. Βέβαια ίσως να με βοηθάει ο ¶ρης στον Αιγόκερω που κάνει εξάγωνο με τα φώτα μου και που βρίσκεται στον πρώτο μου οίκο;;;;;;;
Δημήτρης_Σ
11-03-2010, 04:27 PM
Καλησπερα σε ολους,
σχετικα με την παραπανω απαντηση του κ. Στασινου, λεγοντας σκληρες οψεις εννοουμε τετραγωνα κ αντιθεσεις?? Κ αν στο χαρτη υπαρχουν οι συγκεκριμενες οψεις αλλα ο Διας εχει συνοδο με τον Κρονο, πως αποδιδεται? Αντισταθμιζεται η υπεραισιοδοξια με την απαισιοδοξια ή συνυπαρχουν στο ατομο κ εκφραζονται εναλλαξ αναλογως των συνθηκων, των προκλησεων κλπ??
Tη σύνοδο Δία/Κρόνου προσωπικά δεν την θεωρώ τόσο σημαντική αν δεν συνδέεται με άλλα πιο προσωπικά σημεία του χάρτη, και σίγουρα δεν θα έκρινα με τίποτα αν ένας άνθρωπος είναι αισιόδοξος ή απαισιόδοξος από μια σύνοδο και μόνο. Ακόμα δεν έγραψα ότι την απαισιοδοξία δεν την δείχνουν κάποια ζώδια και μόνο οι όψεις. Εγώ είμαι Παρθένος αλλά αν με ρωτήσει κάποιος τί θεωρείς τον εαυτό σου Δημήτρη, αισιόδοξο ή απαισιόδοξο, θα του πω τίποτα από τα δυο, δεν ξέρω. Ξέρω ότι αυτή την εποχή είμαι πολύ απαισιόδοξος και κοιτώντας το χάρτη μου το τεκμηριώνω με το ότι ο Κρόνος διελαύνει από τη Σελήνη μου. Με κάνει πολύ ρεαλιστή και πολύ προσγειωμένο, αλλά όχι και τόσο αισιόδοξο γιατί ενεργοποιεί το γενέθλιο τετράγωνο Κρόνου/Σελήνης που είναι μια όψη απαισιοδοξίας. 'Ετσι απλά μπορείτε κι εσείς να παρατηρείτε τους χάρτες σας, και να δείτε τι γίνεται περίπου κάθε εποχή. Εγώ γενικά δεν θεοποιώ το γενέθλιο και εκτιμώ πολύ περισσότερο τους προοδευμένους χάρτες και των κατευθύνσεων, καθώς και τις διελεύσεις γιατί πιστεύω ότι το γενέθλιο δεν είναι στατικός χάρτης και ότι οι άνθρωποι αλλάζουν. Σήμερα ειμαι πολύ αισιόδοξος για κάτι που μου συνέβη πραγματικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είμαι και μεθαύριο. Θα εξαρτηθει, δεν είμαστε μαύρο άσπρο οι άνθρωποι. Αυτό με τους Σκορπιούς και την απαισιοδοξία τους πάντως Κοραλία εγώ προσωπικά δεν το έχω δει. Μόνο δύναμη και αισιοδοξία μου εκπέμπουν όταν τους συνανασττρέφομαι, ειδικά οι γυναίκες είναι πολύ ισχυρές, σαν να μου λένε "εγώ θα επιβιώσω με κάθε τίμημα, δεν θα σας περάσει ό,τι κι αν μου κάνετε". Από άντρες Σκορπιούς ένας αθεράπευτος αισιόδοξος που μου έρχεται στο νου είναι ο Κώστας Μητσοτάκης. :toung:
mariage
12-03-2010, 03:26 AM
Δηλαδή μια Σελήνη στον Αιγόκερω π.χ. δεν μπορεί να δώσει απαισιοδοξία;
πιστέψτε με μπορεί και παραμπορεί !
είμαι κάτοχος της σελήνης στον αιγόκερω σε μοναδικο τετράγωνο με τον ερμή ίσως γιάυτο η ξαδέρφη μου με αποκαλεί θηλυκο Καρυωτάκη :cry:
επίσης το τετράγωνο ήλιου-ποσειδώνα ίσως ευθύνεται και φυσικά ο ωροσκόπος στον Καρκίνο !:wacko:
είμαι λοιπόν απαισιόδοξη εκ φύσεως ευχαριστώ
Κοραλλία Μόζορα
12-03-2010, 01:30 PM
Tη σύνοδο Δία/Κρόνου προσωπικά δεν την θεωρώ τόσο σημαντική αν δεν συνδέεται με άλλα πιο προσωπικά σημεία του χάρτη, και σίγουρα δεν θα έκρινα με τίποτα αν ένας άνθρωπος είναι αισιόδοξος ή απαισιόδοξος από μια σύνοδο και μόνο. Ακόμα δεν έγραψα ότι την απαισιοδοξία δεν την δείχνουν κάποια ζώδια και μόνο οι όψεις. Εγώ είμαι Παρθένος αλλά αν με ρωτήσει κάποιος τί θεωρείς τον εαυτό σου Δημήτρη, αισιόδοξο ή απαισιόδοξο, θα του πω τίποτα από τα δυο, δεν ξέρω. Ξέρω ότι αυτή την εποχή είμαι πολύ απαισιόδοξος και κοιτώντας το χάρτη μου το τεκμηριώνω με το ότι ο Κρόνος διελαύνει από τη Σελήνη μου. Με κάνει πολύ ρεαλιστή και πολύ προσγειωμένο, αλλά όχι και τόσο αισιόδοξο γιατί ενεργοποιεί το γενέθλιο τετράγωνο Κρόνου/Σελήνης που είναι μια όψη απαισιοδοξίας. 'Ετσι απλά μπορείτε κι εσείς να παρατηρείτε τους χάρτες σας, και να δείτε τι γίνεται περίπου κάθε εποχή. Εγώ γενικά δεν θεοποιώ το γενέθλιο και εκτιμώ πολύ περισσότερο τους προοδευμένους χάρτες και των κατευθύνσεων, καθώς και τις διελεύσεις γιατί πιστεύω ότι το γενέθλιο δεν είναι στατικός χάρτης και ότι οι άνθρωποι αλλάζουν. Σήμερα ειμαι πολύ αισιόδοξος για κάτι που μου συνέβη πραγματικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είμαι και μεθαύριο. Θα εξαρτηθει, δεν είμαστε μαύρο άσπρο οι άνθρωποι. Αυτό με τους Σκορπιούς και την απαισιοδοξία τους πάντως Κοραλία εγώ προσωπικά δεν το έχω δει. Μόνο δύναμη και αισιοδοξία μου εκπέμπουν όταν τους συνανασττρέφομαι, ειδικά οι γυναίκες είναι πολύ ισχυρές, σαν να μου λένε "εγώ θα επιβιώσω με κάθε τίμημα, δεν θα σας περάσει ό,τι κι αν μου κάνετε". Από άντρες Σκορπιούς ένας αθεράπευτος αισιόδοξος που μου έρχεται στο νου είναι ο Κώστας Μητσοτάκης. :toung:
Γεια σου, Δημήτρη μου.
Επειδή είμαι Σκορπιός θα μιλήσω προσωπικά. Οι άνθρωποι γύρω μου όντως με θεωρούν δυνατή και αισιόδοξη. Δυνατή είμαι, δεν έχω καταθέσει ποτέ τα όπλα σε καμιά δυσκολία μου, όμως αισιόδοξη όχι. Όταν έχω μπροστά μου μια κατάσταση η στάση μου δεν είναι "όλα θα πάνε καλά" αλλά προετοιμάζομαι πάντα για το χειρότερο ενδεχόμενο.
Γι' αυτό συχνά νιώθω ότι "σκοτώνω σπουργίτι με το κανόνι", δηλαδή ότι επιστρατεύω μεγαλύτερες δυνάμεις για να αντιμετωπίσω κάτι απ' όσο χρειαζόταν τελικά. Κι αυτό φυσικά θα το είχα αποφύγει αν είχα μια πιο αισιόδοξη στάση.
Μητσάκος
13-03-2010, 06:27 PM
.....
Γι' αυτό συχνά νιώθω ότι "σκοτώνω σπουργίτι με το κανόνι", δηλαδή ότι επιστρατεύω μεγαλύτερες δυνάμεις για να αντιμετωπίσω κάτι απ' όσο χρειαζόταν τελικά. Κι αυτό φυσικά θα το είχα αποφύγει αν είχα μια πιο αισιόδοξη στάση.
Κοραλλία μου, με τρομάζεις :scared:
FireStarter
14-03-2010, 04:25 AM
Σα σκορπιος με ωροσκοπο ψαρι , σεληνη στον αιγοκερω και οψεις κρονου με ηλιο, σεληνη, αφροδιτη , αρη, ουρανο (τι εμεινε αλλο δηλαδη??!!), οπωσδηποτε θα ελεγα οτι ειμαι απαισιοδοξη.
Η απαισιοδοξια μου δε με σταματησε ποτε απο το να παλευω για τα πραγματα που επιθυμω και ονειρευομαι. Σιγουρα μου λειπει λιγη ελαφροτητα, πραγματικα μου λειπει...ισως ομως γι αυτο οι κοντινοι φιλοι μου ειναι τοξοτες, κριαρια και υδροχοοι! :P
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
14-03-2010, 04:42 AM
Σιγουρα μου λειπει λιγη ελαφροτητα, πραγματικα μου λειπει...ισως ομως γι αυτο οι κοντινοι φιλοι μου ειναι τοξοτες, κριαρια και υδροχοοι! :P
αλλο η αισιοδοξια κι αλλο η ελαφροτητα
αλλιως να τα βλεπεις ελαφρια τα πραγματα και αλλιως αισιοδοξα
νομιζω διαφερει ε;
ειναι καπως ...ο χαρακτηρισμος ..
κουκι:bigsmile::love:
FireStarter
14-03-2010, 04:49 AM
Η απαισιοδοξια σου προσθετει ενα βαρος, η αισιοδοξια σου χαριζει ελαφροτητα και δε χρησιμοποιηση τη λεξη ελαφροτητα καθολου υποτιμητικα...καθε αλλο
ναι φυσικα , ξεχασα ερμη και mc σε οψη με κρονο...
Jedi-Thoth
15-03-2010, 01:39 AM
παιδια μπορει να μου καποιος ποτε ακριβως εχουμε οψη?πως θα το καταλαβω στον γενεθλιο χαρτη μου?:unsure:
Δείμων
15-03-2010, 07:57 PM
Το λέει το πινακάκι από κάτω από τον χάρτη στο πρόγραμμά μας και η ανάλυση που ακολουθεί για να μην παιδεύεσαι. Κάθε πλανήτης και κάθε όψη έχει τα δικα της «περιθώρια» ανοχής, που μπορεί να κυμαίνονται από μία μοίρα μέχρι και πάνω από δέκα (Ήλιος με Σελήνη). Όσο πιο ακριβείας είναι μία όψη πάντως, τόσο μεγαλύτερη και η έντασή της.
scorpio_
16-03-2010, 12:45 PM
Gia sou my friend FLOROS
Η απαισιοδοξία δεν νομίζω ότι είναι βασικό χαρακτηριστικό ενός ζωδίου όπως συμβαίνει με άλλα γνωστά στο ευρύ κοινό επομένως είναι υποκειμενικό και εξαρτάται σε μεγαλο βαθμό από τις όψεις των πλανητών. Αλλά και πάλι σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει, και διαφωνώ σε αυτό το σημείο με τον κ. Στασινό, ότι οι "δυσκολες" όψεις προσδίδουν απαισιοδοξία στο άτομο αλλά αυτό οφείλετε σε μεγάλο βαθμό από τις συνθήκες της ζωής του και το περιβάλον του και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις δύσκολες καταστασεις. Γενικά θα έλεγα ότι ο όρος αυτός "απαισιοδοξία" δεν χαρακτιρίζει κάπιο ζώδιο και οι αρνητικές όψεις κ. Στασινέ δεν παράγουν οπωσδήποτε τέτοια χαρακτηριστικά αλλιώς θα είχε "καταστραφεί" κόσμος!
Φιλικά
scorpio
whisperer
16-03-2010, 01:15 PM
Οι δυσκολες όψεις γενικότερα παράγουν δυσκολες καταστάσεις και εμπόδια στη ζωή κάποιου...και προφανώς οι οίκοι οι οποίοι τις φιλοξενούν αλλά και η φύση των πλανητών ίσως να δείχνουν εν μέρει ή και πιο συγκεκριμένα άλλες φορές τους τομείς της ζωής όπου κάποιος άνθρωπος συναντάει τις δυσκολίες αυτές.
Φαντάζομαι ότι ο Δημητρης στήριξε την άποψη του περί των δύσκολων όψεων όσο αφορά την εκδήλωση απαισιοδοξίας κάτω από αυτό το πρίσμα. ότι λογικό είναι όσο περισσότερα εμπόδια συναντάει κάποιος στη ζωή του τόσο περισσότερο απαισιόδοξος να τείνει να γίνεται...
απο εκεί και επειτα όμως νομίζω ότι πρέπει να δουμε και ένα άλλο θεμα για να "αποφασίσουμε" για την απαισιοδοξία κάποιου και πως αυτή μπορεί να εξάγεται από τις πληροφορίες που μας δίνει ένας χάρτης. Και αυτό το θέμα πιστεύω ότι είναι η δυναμη και η αντοχή του χαρακτήρα και της προσωπικότητας κάποιου
για π.χ. γνωρίζουμε ότι διάφοροι άνθρωποι αντιδρουν διαφορετικά στην πίεση και τις δυσκολίες της ζωής. αλλοι απογοητεύονται και σηκώνουν τα χέρια ψηλά, ακινητοποιούνται και μουδιάζουν. άλλοι πεισμώνουν και λειτουργούν καλύτερα υπό πίεση...αρα μέσα από αυτη την πίεση και τις δυσκολίες γινονται πιο αποτελεσματικοί και αποδοτικοί!
εδώ πιστεύω ότι κρύβεται η απαισιοδοξία καποιου,...στη δύναμη (ή μάλλον στην έλλειψη της) του χαρακτηρα του και στην εμπιστοσύνη στον εαυτό του και τις δυνάμεις του...μπορούμε τις δυσκολίες αυτές να τις αξιοποιήσουμε και να τις χρησιμοποιήσουμε προς την ενδυνάμωσή μας...αν βεβαίως αφεθούμε σε αυτές και παραδοθούμε σε μοιραλατρικές εκδηλώσεις τότε ναι...τότε ξεκινάει η απαισιοδοξία και όλα τα παρελκόμενα...
αυτό το τελευταίο λοιπόν...από που φαίνεται μέσα σε ένα χάρτη σε συνδυασμό με τα παραπάνω...το αν θα επιλέξουμε τον έναν ή τον άλλον δρόμο...? βάζει ο αρης το χεράκι του όσο αφορά το δυναμισμό και το πείσμα κάποιου...ίσως και ο Πλούτωνας...?
dim-esoteric
10-05-2010, 12:36 PM
Απαισιόδοξοι?Συνήθως λένε ότι οι Καρκίνοι,οι Ι χθεις και οι Αιγώκεροι είναι απαισιόδοξοι(ΟΚ, και μια κκή θέση της Σελήνης-Κρόνου!),όμως δεν πιστεύω ότι αυτή είναι η κατάλληλη λέξη.Όλοι μας περνάμε από δύσκολες καταστάσεις και εξαρτάται από το πόση δύναμη έχουμε να τις αντιμετωπίσουμε.Εξάλλου,τα πράγματα ποτέ δεν έρχονται όπως τα περιμένουμε:cry:
Από την άλλη,βασικός παράγοντας είναι οι προσδοκίες μας και πόσο ρεαλιστικές μπορεί αυτές να είναι...
ΙΤΑΛΙΑ
16-05-2010, 03:14 PM
Εγω παλι ειμαι τοξοτης με ωροσκοπο ζυγο,αφροδιτη στο σκορπιο στον 1ο μου οικο, σε τετραγωνο με τον κρονο(η αφροδιτη μου) μαυρη μαυριλα πλακωσε μαυρη σαν καλιακουδα ......μαλλον η αφροδιτη μου την κανει ολη την δουλεια με τον κρονο
aries engineer
16-05-2010, 04:40 PM
Εγώ πάλι πιστεύω ότι ο απαισιόδοξος είναι ένας ΚΑΛΑ ενημερωμένος αισιόδοξος:bigsmile::cry::bigsmile::cry:
gold soul
16-05-2010, 05:23 PM
Εγώ πάλι πιστεύω ότι ο απαισιόδοξος είναι ένας ΚΑΛΑ ενημερωμένος αισιόδοξος:bigsmile::cry::bigsmile::cry:
Kαι τούμπαλιν..:bigsmile:
Απαισιοδοξοι εναι πρωτα απο ολα οι αιγοκεροι μετα οι καρκινοι οι ιχθυες κ οι σκορπιοι, επισης κ οι παρθενοι δεν ειναι ιδιαιτερα αισιοδοξοι
no_id
13-12-2010, 01:00 AM
egw exw 7 zwdia toy neroy sto wroskopio moy kaii genika eimai para poly aisodokso atomo alla epireazomai poly eykola kai thigomai episis.opws wpisis k an stenaxwrithw ekei einai poy den mazeyomai!!!!!!!;p;p;p
tha symfwnisw loipon oti ta zwdia toy neroy einai ta pio apaisiodoksa logo eyaisthisias , kai oso gia tous aigokairous , epeidi exw kai tin afroditi mou ekei pisteyw oti einai mia xara apla einai poly prosgeiwmenoi kai realistes pragma pou se polla oneiropola psaria h' sta feygata zwdia tou aera , aytos o realismos fainetai apaisiodoksia!
aktina
13-12-2010, 01:01 AM
Απαισιοδοξοι εναι πρωτα απο ολα οι αιγοκεροι μετα οι καρκινοι οι ιχθυες κ οι σκορπιοι, επισης κ οι παρθενοι δεν ειναι ιδιαιτερα αισιοδοξοι
De facto? :cheesy:
aktina
13-12-2010, 01:04 AM
egw exw 7 zwdia toy neroy sto wroskopio moy kaii genika eimai para poly aisodokso atomo alla epireazomai poly eykola kai thigomai episis.opws wpisis k an stenaxwrithw ekei einai poy den mazeyomai!!!!!!!;p;p;p
tha symfwnisw loipon oti ta zwdia toy neroy einai ta pio apaisiodoksa logo eyaisthisias , kai oso gia tous aigokairous , epeidi exw kai tin afroditi mou ekei pisteyw oti einai mia xara apla einai poly prosgeiwmenoi kai realistes pragma pou se polla oneiropola psaria h' sta feygata zwdia tou aera , aytos o realismos fainetai apaisiodoksia!
:nogrgl:dizzy:
taurine
13-12-2010, 04:10 PM
Δεν ξέρω βρε παιδιά, πολύ γενικό μου φαίνεται το θέμα περί απαισιοδοξίας και δεν πιστεύω πως έχει να κάνει με ηλιακό ζώδιο.
Το αγαπημένο μου αδελφάκι είναι μία πανέμορφη και γελαστή Διδυμίνα, με σύνοδο Αρη/Κρόνου πάνω στον Βασιλίσκο του Λιονταριού, αλλά ο ωροσκόπος της στα ψάρια,την κάνει να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια της.
Αν της γεννηθεί κάποια δυσάρεστη σκέψη ή γεγονός, είναι σχεδόν αδύνατον να πάρει τα πάνω της. Με έχει τρομάξει αρκετές φορές.:(
παλίρροια
14-12-2010, 09:40 PM
:embarrest ....Νομίζω είναι θέμα καθαρά προσωπικού ωροσκοπίου....:weird:
:worried: