View Full Version : ερωτησεις για ποσειδωνα στον 7ο οικο.
Fotini Christodoulou
20-07-2005, 02:28 PM
γεια σας και παλι!
Ο ποσειδωνας βρισκεται στον 7ο οικο μου/στον τοξοτη και σχηματιζει: οψη 135 με τον ερμη,120 με αφροδιτη,90 με αρη,150 με τον δια!(στον ιδιο οικο και ζωδιο βρισκονται,η αθηνα(pallas)και η εστια(vesta)-για τις οποιες πολυ ευγενικα με κατατοπισε ο retrograde.)Γνωριζοντας οτι ο 7ος οικος ,εχει αμεση σχεση με τον τομεα της οικογενειας(του γαμου,των σχεσεων),θα ηθελα να μαθω, πως επηρεαζομαι απο την παραπανω θέση του ποσειδωνα και τις οψεις αυτες?(βασικα βρηκα πως εχω την ταση να εξιδανικευω ανθρωπους και μετα να σπαω τα μουτρα μου,κατι που εχω παθει πολλακις..- μαλλον φταιει η συνοδος κρονου-αφροδιτης-..αλλα μαθαινω! :baby: )
ευχαριστω εκ των προτερων και ελπιζω να μην δημιουργω προβλημα με τις αποριες μου! :flowers1:
Άκης Αντωνίου
20-07-2005, 02:43 PM
γεια σας και παλι!
Ο ποσειδωνας βρισκεται στον 7ο οικο μου/στον τοξοτη και σχηματιζει: οψη 135 με τον ερμη,120 με αφροδιτη,90 με αρη,150 με τον δια!(στον ιδιο οικο και ζωδιο βρισκονται,η αθηνα(pallas)και η εστια(vesta)-για τις οποιες πολυ ευγενικα με κατατοπισε ο retrograde.)Γνωριζοντας οτι ο 7ος οικος ,εχει αμεση σχεση με τον τομεα της οικογενειας(του γαμου,των σχεσεων),θα ηθελα να μαθω, πως επηρεαζομαι απο την παραπανω θέση του ποσειδωνα και τις οψεις αυτες?(βασικα βρηκα πως εχω την ταση να εξιδανικευω ανθρωπους και μετα να σπαω τα μουτρα μου,κατι που εχω παθει πολλακις..- μαλλον φταιει η συνοδος κρονου-αφροδιτης-..αλλα μαθαινω! :baby: )
ευχαριστω εκ των προτερων και ελπιζω να μην δημιουργω προβλημα με τις αποριες μου! :flowers1:
Κατ αρχην ας τα παρουμε ενα -ενα . Ο 7ος οικος ειναι ο γαμος ( ο πρωτος) αν και γενικοτερα πρεπει σε καθε γαμο να βλεπουμε τον 7ο (προσωπικη εκτιμηση), τα συμβολαια , οι συνεργασιες και οι φανεροι εχθροι ( εχει και αλλα ακομα αλλα δεν ειναι επι της παρουσης). Η 135 με τον Ερμη ( εναμιση τετραγωνο) πολλες φορες βγαζει την εξιδανικευση και την εξαπατιση ( πολλες φορες εν τελει), το τριγωνο με την Αφροδιτη λογικα βγαζει μια καλλιτεχκικη φλεβα , αλλα και μια ταση για ομορφια , αρωματα κλπ, το τερταγωνο με τον Αρη βγαζει μια ταση ευκολης εξαπατησης . Τωρα η 150 ( χιαστι ή κβιν κουξ ) δειχνει αν θες και τα λαθακια οικονομικης υφης αλλα και την αργη πλην ομως σταθερη εξελιξη σου. Βεβαια θα πρεπει να αναλυσουμε ολο το ωροσκοπιο σου διοτι επιλεκτικα δεν μπορεις ουτε και εσυ αλλα ουτε βεβαιως και εμεις να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα.
ΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Fotini Christodoulou
20-07-2005, 03:05 PM
ευχαριστω παρα πολυ,για την αμεση απαντηση!με βοηθησες πολυ.Αν και,ναι,πραγματι,μαλλον ηρθε η ωρα για να ζητησω την αναλυση του γενεθλιου,απο καποιον επαγγελματια,διοτι
εγω, τα εχω μπερδεψει ελαφρως(εως πολυ)!
Άκης Αντωνίου
20-07-2005, 03:36 PM
Δεν τρεχει τιποτα , αλλα αν αποσπαματικα λεμε το ενα ή το αλλο , ειναι σαν να λεμε στο γιατρο , Γιατρε εχω πυρετο , τι εχω? Μονο μεσα απο την ερμηνεια ολου του γενεθλιου θεματος θα καταφερεις να βρεις ακρη. Διαφορετικα κατεβαινουμε στην αστρολογια του περιπτερου οπου με 3 ευρω ο αλλος θελει να μαθει τα παντα για το μελλον του.Εμεις η αποστολη μας εδω ειναι οσον το δυνατον να δωσουμε στον αλλο να καταλαβει την πραγματικη πλετρα της Αστρολογιας. Μην στεναχωριεσε οι ερωτησεις δεν κουραζουν. Αλλωστε ολοι οι συναδελφοι εδω οτι κανουμε το κανουμε συνειδητα. Ολους μας ενωνει η αγαπη για την Αστρολογια
Ακης Αντωνιου