View Full Version : Ερώτηση για θέματα γάμου και εργασίας.
RITAKI
07-03-2010, 11:11 PM
Καλησπερα, θα ηθελα να θεσω κ εγω την ερωτηση μου.Κοιτωντας τον αστρολογικο μου χαρτη νομιζω οτι δεν διακρινω ευνοικη οψη για γαμο η καλυτερα, τον βλεπω να αργει πολυ...θα μπορουσατε να με βοηθησετε πανω σε αυτο, καπως πιο εξειδικευμενα..
επισης βλεπω προβληματα στα επαγγελματικα...ισχυει?
Χιλια ευχαριστω!
υ.γ. Επειδη ο υπολογιστης μου ειναι αργος κ δεν με αφηνει αν ανεβασω τον χαρτη μου οπου εχω κ τις οψεις, σας παραθετω την ημερομηνια μου: 5 Απριλιου 1983 6 το πρωι, Αθηνα
Τίνα Ζαχαριάδου
08-03-2010, 11:49 AM
Αγαπητό RITAKI, Καλημέρα!
Όσες δυσαρμονικές ενδείξεις έχεις στα θέματα του γάμου άλλες τόσες αρμονικές έχεις. Ο κυβερνήτης του 7ου στον 1ο γενεθλιο σε σύνοδο με ¶ρη και αντίθεση με Κρόνο θα μπορούσε να φέρει ένα γρήγορο γάμο παρορμητικό με Κρόνιο άντρα η και το αντίθετο. Η Αφροδίτη σου βρίσκεται σε άρκετά καλή θέση ενώ το δυνατό σημείο του χάρτη σου είναι ο Ήλιος στον Κριό σε τρίγωνο με τον Δία από την θέση κυριαρχίας του και τον Ουρανό. Υπάρχει μια καθυστέρηση λόγω Κρόνου όμως δεν θα έλεγα ότι όλα αυτά είναι όψεις που δεν φέρνουν γάμο. Ο πραγματικός λόγος που ο Κρόνος καθυστερεί τον γάμο να ξέρεις ότι δεν είναι άλλος, από την προσωπική σου ωρίμανση και αυτό γιατί μόνο τότε, θα είσαι σε θέση να ανταπεξελθεις σε αυτά που απαιτεί η δημιουργία της οικογένειας.
RITAKI
08-03-2010, 03:35 PM
Καταρχας σας ευχαριστω!Οσων αφορα την τελευταια σας προταση εχετε απολυτο δικιο για την σναισθματικη ωρμανση...εμ με ωροσκοπο στους Ιχθυς ειμαι λιγο.....του ονειρου!!!
Αληθεια,Κρονιο Αντρα?Που σημαινει?Να υποθεσω οτι δεν περιλαμαβανει Σκορπιο που ειναι ο μελλων αρραβωνιαστικος μου??
Ωχ..
Τίνα Ζαχαριάδου
09-03-2010, 03:59 AM
Κρόνιος άντρας είναι εκείνος που δείχνει αρκετά πειθαρχημένος στην ζωή του, που εργάζεται σκληρά για να πετύχει, που είναι υπεύθυνος και αυτοδημιούργητος. Δεν είναι το στυλ του επιπόλαιου άντρα, αντίθετα, λαμβάνει σοβαρά τις υποχρεώσεις του με απότελεσμα κάποιες φορές να γίνεται απόμακρος, κατηφής, ενίοτε και σκληρός.