PDA

View Full Version : απορια για μικρους πλανητες στον 7ο οικο

Fotini Christodoulou
19-07-2005, 09:30 PM
γεια σας!
διαβαζα τις δημοσιευσεις σχετικα με τους οικους και τους πλανητες.
Στον 7ο μου οικο βρηκα οτι εχω τον ποσειδωνα! :eek: μεχρι εδω κατι εκανα.Το προβλημα μου ειναι οτι μου εμφανιζει καποιους "πλανητοειδεις"να τους πω?-για τους οποιους δεν βρηκα κατι μεσα στο forum(βρηκα μονο για τον φερομενο ως juno-ηρα ελληνιστι- σε αρθρο της κας λιλιαν.)
Σας τους σημειωνω:
Pallas και vesta .Παιζουν καθοριστικο ρόλο και αν ναι,σε τι?
ευχαριστω!

retrograde
20-07-2005, 12:33 AM
Για να απολαύσετε το ταξίδι στο μαγικό δρόμο της αστρολογίας καλύτερα ξεκινήστε με ένα αυτοκινητάκι 1000 κυβικών. Έτσι σίγουρα θα απολαύσετε το ταξίδι σας και θα είστε και σίγουρη ότι δεν θα σας ξεφύγει η ομορφιά του τοπίου.
Σας ενδιαφέρουν οι Αστεροειδείς τους οποίους και ανακαλύψατε στον 7ο οίκο του γενέθλιου χάρτη σας. Συγκεκριμένα την Αθηνά Παλλάδα και την μεγαλύτερη αδελφή του Δία Εστία. Με λατινογενείς ονομασίες Pallas και Vesta αντίστοιχα.
Θέλετε να μάθετε τι ακριβώς; Αν παίζουν καθοριστικό ρόλο στο προσωπικό σας ωροσκόπιο; Γενικά για τη φύση τους;
Θα σας πω τα ελάχιστα που γνωρίζω...
Το σημείο της Εστίας είναι αυτό που φιλάμε το πάθος μας (η έννοια της ιερότητας και της διαδικασίας του εξαγνισμού μέσω της φωτιάς, της φύσης δηλαδής της Θεάς Παρθένου Εστίας), που ξέρουμε ότι κάθε ενέργεια έχει ένα ιερό τόνο. Συγκρατούμε την ενεργητικότητά μας για μεγάλα χρονικά διαστήματα εκεί που η Εστία βρίσκεται στο χάρτη μας (στην περίπτωσή σας τον οίκο του γάμου και των συνεργασιών), τη χρησιμοποιούμε σε μια έντονη στιγμή... κατόπιν την αποσύρουμε για να ανασυγκροτηθούμε.

Η θέση της Αθηνάς είναι το σημείο που συμπεριφερόμαστε λογικά, με σοφία (μη ξεχνάμε το ιερό της ζώο την κουκουβάγια) και διπλωματικότητα, εκεί που γινόμαστε ήρωες, που κατέχουμε σοφία, εξυπνάδα και κοινή λογική και που λειτουργούμε τελείως ανεξάρτητα γιατί δεν είμαστε συναισθηματικά δεμένοι με ανθρώπους ή πράγματα. Είναι ιδιαίτερα εύστροφη. Η δράση της ανώτερη και συνετή. Μπορεί τελικά να προοδεύσει αναζητώντας τη μάθηση.
Μπορείτε όλα αυτά να τα συνδυάσετε και τη φύση του 7ου και να έχετε τα συμπεράσματά σας.
Λυπάμαι, αλλά φαίνεται δεν σας κάλυψα.
Πάντως αυτός ο Ποδειδώνας στον 7ο από μόνος του και χωρίς ιδιαίτερες όψεις χρίζει ερμηνείας από αστρολόγο. Για ρωτήστε τους.

Fotini Christodoulou
20-07-2005, 09:39 AM
ευχαριστω πολυ retrograde,για την πολυ κατανοητη απαντηση σου.(συγγνωμη για τον ενικο,νομιζω οτι το να μιλαμε στον πληθυντικο για να δειξουμε σεβασμο στον συνομιλητη, δεν ειναι ειναι ελληνικη εφευρεση ;) !)
εχω την ταση να "βουταω στα βαθια"!ελπιζω να μην τα μπερδεψω!η απορια μου ειναι ποια η βαρυτητα τους,ποσο αλλαζουν δηλαδη,την αρχικη επιρροη του ποσειδωνα.εν μερει με καλυψες,δεν εχω και παραπανω απαιτησεις!
λες να κανω νεα ερωτηση για τον ποσειδωνα?(παντως δεν ξερω αν πρεπει να χαιρομαι,αλλα εχω πολλες οψεις στον χαρτη μου,φαινεται την ωρα που γεννηθηκα ειχαν παρτυ! :boxed: :rolleyes: )
δεν ξερω αν εχει οψεις ομως ο ποσειδωνας συγκεκριμενα.ξεκινησα πρωτα να μαθω για τις θεσεις των πλανητων σε συναρτηση με τους οικους/ζωδια.
θα κανω μια προσπαθεια ξανα,να το δω με περισσοτερες λεπτομερειες και επειτα θα κανω νεα ερωτηση!
ξανα-ευχαριστω για τον χρονο σου!