PDA

View Full Version : Ομοφυλοφιλίας ανάγνωσμα



Μητσάκος
07-03-2010, 11:02 AM
Με αφορμή μια ερώτηση για ενδείξεις ομοφυλοφιλίας και για ενδεχόμενες μελλοντικές αντίστοιχες ερωτήσεις, καλό είναι να έχουμε υπόψιν μας και αυτά:.

Υπάρχουν διάφορες, γενικές και ειδικές ενδείξεις για την έκφραση της ομοφυλοφιλίας σε έναν χάρτη. Η αποσπασματική θεώρηση όψεων ή θέσεων όμως ή και η γενίκευση είναι απορριπτέες πρακτικές, καθώς κάθε χάρτης είναι μοναδικός και η εξέτασή του πρέπει να γίνεται με βάση το σύνολο των στοιχείων του.

Όπως και να έχει όμως, κάποιες ενδείξεις μπορούμε να έχουμε αν υπάρχουν δυσμενείς όψεις του Ουρανού, με τον Ήλιο για τους άνδρες και τη Σελήνη για τις γυναίκες. Το ίδιο μπορεί όμως να συμβαίνει και όταν έχουμε οποιαδήποτε όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη, ή αν έχουμε έναν ¶ρη περιορισμένο, ή ακόμα και έναν τονισμένο Ερμή, ή σε όψη με τον Ουρανό, ή κάποια όψη Αφροδίτης με τον Κρόνο κ.α.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος έχει τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού ή Σελήνης-Ουρανού, ή Αφροδίτης -Σελήνης είναι ομοφυλόφιλος. Ή ότι αν έχουμε μια Αφροδίτη στον Κριό έχουμε και μια σαφή ένδειξη ομοφυλοφιλίας. Θα πρέπει να ελεγχθεί όχι μόνον η φύση του κάθε πλανήτη αλλά και των ζωδίων (αν είναι θηλυκά ή αρσενικά), ποιες άλλες όψεις κάνουν και φυσικά το σύνολο του χάρτη.

Επιπλέον, πρέπει να έχουμε υπόψιν μας ότι λόγω της ιδιαιτερότητας του θέματος, και η ανάλυση ενός χάρτη κάποιου που είναι εκδηλωμένος ομοφυλόφιλος θα πρέπει να γίνεται διαφορετικά και όχι όπως θα προσεγγίζαμε ένα άλλο χάρτη, καθώς μιλάμε για τελείως διαφορετικές προσλαμβάνουσες από τον καθένα.

Βέβαια, ακόμα και να υπάρχουν κάποιες ενδείξεις, είναι δύσκολο να εκτιμήσει κάποιος αν τελικά θα υπάρχει εκδήλωση ομοφυλοφιλίας ή απλώς μια πιο “ανδροπρεπής” ή πιο “θηλυπρεπής” συμπεριφορά από το άτομο, ή ακόμα και μια τελείως διαφορετική έκφραση των στοιχείων (από άγχος έως και έντονη/ανατρεπτική συνδικαλιστική δράση, αν αναφερόμαστε στον Ουρανό, επί παραδείγματι).

Και για να επανέρθουμε στο αρχικό ερώτημα που αποτέλεσε και την αφορμή για τα όσα έγραψα, με βάση τα πιο πάνω, το γεγονός ότι οι ¶ρης & Αφροδίτη (= εκφραστές του ερωτισμού και της σεξουαλικότητας) βρίσκονται στους Δίδυμους (= σε ένα αέρινο και αρσενικό ζώδιο) από μόνο του δεν μας λέει τίποτε απολύτως :bigsmile:

zw_epimenontas
07-03-2010, 03:17 PM
εγω που εχω αφροδιη στον κριο ? εχω και σεληνη με αφροδιτη τριγωνο παιζει κατι ?

Μητσάκος
07-03-2010, 03:22 PM
εγω που εχω αφροδιη στον κριο ? εχω και σεληνη με αφροδιτη τριγωνο παιζει κατι ?
Εσύ πρέπει να μας πεις :bigsmile:

zw_epimenontas
07-03-2010, 03:23 PM
χαχαχαχ μπα μπα δεν λεω :cheesy: :bigsmile: :love:

loulakopia
07-03-2010, 03:34 PM
Εχω παρατηρηση απο χαρτες φιλων οτι συνιθως τασεις ομοφυλοφιλιας εχουν τα ατομα που εχουν ηλιο στον καρκινο και την αφροδιτη τους στο λιονταρι και επισης οσοι εχουν πολυ υδροχοο..

Fotini Christodoulou
07-03-2010, 03:41 PM
Εχω παρατηρηση απο χαρτες φιλων οτι συνιθως τασεις ομοφυλοφιλιας εχουν τα ατομα που εχουν ηλιο στον καρκινο και την αφροδιτη τους στο λιονταρι και επισης οσοι εχουν πολυ υδροχοο..

Αγαπητή loulakopia, έχετε αρκετές εκατοντάδες δείγμα φίλων σας που επιβεβαιώνει αυτές τις απόψεις;

Προσωπικά έχω και Ήλιο στον Καρκίνο και Αφροδίτη στον Λέοντα και επίσης σύνοδο Αφροδίτης Κρόνου. Πρέπει οπωσδήποτε να είμαι ομοφυλόφυλη;Πειράζει που δεν είμαι;;;:laugh::laugh::laugh:

Ας είμαστε περισσότερο προσεκτικοί παρακαλώ όταν εκφέρουμε άποψη σε θέματα τέτοια, που όχι μόνο είναι αμφιλεγόμενα και αλλά χρήζουν και λεπτομερούς μελέτης του συνόλου του γενεθλίου χάρτη αντί αυθαιρέτων υποθέσεων που μπορούν εύκολα να μπερδέψουν έναν αρχάριο.

zw_epimenontas
07-03-2010, 03:48 PM
λεμε αποψεις εδω κουκλα μου ! ο καθε ενας εχει τα στοιχεια οψεις κττλ δεν ειναι απαρετητο να ειναι σε ολους! χαλαρωσε λοιπον :toung::bigsmile: και εγω εχω υδροχοο ωροσκοπο :cheesy: ολα παιζουν ρολο :embarrest οχι σε ολου σ ομως

loulakopia
07-03-2010, 03:53 PM
δεν ηθελα να προσβαλω καποιον .....αλλωστε και εγω εχω ηλιο στον καρκινο και αφροδιτη στο λιονταρι απλα επειδη τυχενει να εχω αρκετους φιλους ομοφυλοφιλους η να ετυχε καποια στιγμη στην ζωη τους να ειχαν καποια ομοφυλοφιλικη εμπιρεια ειχαν στους χαρτες αυτα τα κοινα στιχοια......αλλωστε και εγω αρχαρια ειμαι....

Fotini Christodoulou
07-03-2010, 03:57 PM
λεμε αποψεις εδω κουκλα μου ! ο καθε ενας εχει τα στοιχεια οψεις κττλ δεν ειναι απαρετητο να ειναι σε ολους! χαλαρωσε λοιπον :toung::bigsmile: και εγω εχω υδροχοο ωροσκοπο :cheesy: ολα παιζουν ρολο :embarrest οχι σε ολου σ ομως

Αγαπητή zv_epimenontas,

δεν επρόκειτο απλώς για διαφωνία, αλλά για παρέμβαση της διαχείρισης του σάιτ.

Οι απόψεις όλες είναι σεβαστές, αρκεί να είναι τεκμηριωμένες και ολοκληρωμένες και όχι αυθαίρετες ειδικά όταν θίγονται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μελών και ειδικότερα όταν εκφέρονται με βάση το αμφίβολο δείγμα ενός ή δύο ατόμων του στενού μας κύκλου. Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι με Ήλιο στον Καρκίνο και Αφροδίτη στον Λέοντα, ¶ρη στους Διδύμους, τονισμένο Υδροχόο και πολλά άλλα, που δεν είναι ομοφυλόφυλοι. Επομένως τι άποψη να εκφέρουμε γενικεύοντας επικίνδυνα και παραπλανητικά;;

loulakopia
07-03-2010, 04:02 PM
στο θεμα σεξουαλικοτητα και αστρολογια απ οτι διαβασα σε μερικα ποστ αναφερουν επισης εναν συνδιασμο σαν αυτον που προανεφερα δεν ειδα ομως κανεναν να παρεμβαινει.....προσθεου εγω απλα ανεφερα κατι κοινο που παρατηρησα σε αυτους τους χαρτες δεν ειπα οτι ωποσδποτε οσοι το εχουν ειναι και ομοφυλοφιλοι...

Fotini Christodoulou
07-03-2010, 04:09 PM
Αγαπητή loulakopia,

για να ολοκληρώσουμε το θέμα και την παρέμβαση, το άλλο θέμα είχε τεθεί και εξελιχθεί σε διαφορετική βάση. Αυτό το θέμα είναι πολύ συγκεκριμένο και ο Μητσάκος στο αρχικό πόστ του, διευκρινίζει ότι έτσι κι αλλιώς μιλάμε για γενικότητες. Όταν λοιπόν, εκφέρουμε άποψη, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ως προς το τί γράφουμε, προστατεύοντας όσα μέλη δεν έχουν καν τις στοιχειώδεις γνώσεις αστρολογίας γιατί μπορεί να τους προκαλέσουμε σύγχυση - το λιγότερο.

Καλή σας συνέχεια.:bigsmile:

amethystos
11-03-2010, 07:16 PM
Με σύνοδο αφροδίτης κρόνου λίγο δύσκολο να είσαι!!!!!!Εκτός αν ζούσες στην κοινωνία των αμαζόνων!!!