View Full Version : [Βεδική] Τεστ : Αστρολογικά προφίλ 2
Δημήτρης_Σ
28-02-2010, 01:50 PM
Αυτοί οι άνθρωποι έχουν πάντα μια απόσταση από τους άλλους. Δύσκολα έρχονται συναισθηματικά κοντά με φορτικό ή παθιασμένο τρόπο. Η προσέγγισή τους είναι λίγο απρόσωπη ή ακόμα και ψυχρή, αλλά ταυτόχρονα και φευγάτη, πάντως συνήθως αρκετά παράξενη. Το παράδοξο είναι ότι έχουν μια μεγάλη διάθεση προσφοράς στον κόσμο, που συνοδεύεται από πίστη σε ιδανικά.
Η παραδοξότητα που παρατηρούμε είναι ότι ενώ από τη μία έχουν ευρεία αντίληψη για τον κόσμο, και προδευτικότητα, πολλές φορές αποσύρονται στο δικό τους μικρό σύμπαν. Δηλαδή, σαν να είναι με το ένα πόδι στον μακρυνό μεγάλο κόσμο, και με το άλλο στον δικό τους ήρεμο κόσμο αποσυρμένοι. Ανεκτικοί με τις διαφορετικές ιδέες, την προσωπική ιδιορυθμία και το διαφορετικό, και με μεγάλη αγάπη για την ελευθερία.
Προηγούνται από τους σύγχρονούς τους, αλλά επίσης αυτό τους κάνει να νοιώθουν πολύ διαφορετικοί και ίσως αυτό τους απομονώνει σε ένα μεγάλο βαθμό. Θα μπορούσαν επίσης να είναι πολύ καλοί ηθοποιοί, και αν και μπορούν να δουλέψουν καλά συλλογικά, απολαμβάνουν εξίσου την μοναξιά και τον δικό τους κόσμο απ'όπου θα αντλούν τα οράματά τους και τις ιδέες τους.
Ο ρόλος είναι γι'αυτούς μια λέξη κλειδί, ίσως γιατί στην πραγματική ζωή δεν μπορούν να εκφραστούν με τόση θερμότητα όπως στο ρόλο. Εδώ έχουμε την πολύ εξελιγμένη προσωπικότητα που όμως από πολλούς που δεν την καταλαβαίνουν, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμα και προβληματική. Οι συνάνθρωποί τους δεν είναι εύκολο να διαπεράσουν το τοίχος που έχουν γύρω τους.
Ενώ τους εκτιμούν, συνήθως δεν τους καταλαβαίνουν. Μπορούν ακόμα να είναι εμπνευσμένα πρότυπα για τους άλλους. Η αντιμετώπιση απέναντι στα πραγματα είναι αρκετά διαννοητική/εγκεφαλική και λιγότερο συναισθηματική.
Στο παραπάνω προφίλ
1.ένας πλανήτης είναι κυρίαρχος. Ποιός είναι ;
2.Ποιές είναι οι δυο βασικές - συνήθως σκληρές - όψεις, που σχηματίζει. Δευτερευόντως παρουσιάζονται συνήθως ταυτόχρονα και άλλες δυο όψεις του ίδιου κυρίαρχου πλανήτη.
3.Ποιό στοιχείο είναι κυρίαρχο ; Νερό ; Αέρας ; Φωτιά ; Γη ;
4.Ποιό ζώδιο είναι το κυρίαρχο.
5.Δυο οίκοι είναι οι πιο σημαντικοί ή τονισμένοι στον χάρτη. Ποιοί ;
6.Ποιός πλανήτης βρίσκεται στον Ωροσκόπο.
Και αν θέλετε απαντήστε, όχι υποχρεωτικά, ποιά είναι τα υποστηρικτικά στοιχεία του προφίλ, δηλαδή το δεύτερο πιο σημαντικό/τονισμένο ζώδιο του χάρτη, ο δεύτερος πιο σημαντικός/τονισμένος οίκος, και ποιά τα στοιχεια που είναι τελείως αντίθετα με αυτόν τον χαρακτήρα. Μια δυο παραπάνω μονάδες bonus θα τις πάρετε :toung:
martgeor
28-02-2010, 02:19 PM
Τώρα που πήρα φόρα στο site σας θα ΅ρίξωΆ σε μια μέρα και το 2ο μου post, άλλωστε είναι νομίζω κοντά στο πρώτο μου…
Προειδοποιώ πως δεν γνωρίζω πολλά, κάτι παραπάνω από άσχετη, και αρχίζω.
1. Σχεδόν σίγουρα Δίας. ?(2η επιλογή ουρανός)
2. Δίας τετράγωνο (ή αντίθεση) με σελήνη. Δευτερευόντως κάποια σκληρή όψη του με ήλιο.
3. Φωτιά (2η επιλογή γη)
4. 3ος /9ος ή 4ος /10ος
5. Είμαι μεταξύ παρθένου, τοξότη, αιγόκερου και υδροχόου με μια μεγαλύτερη κλίση στον υδροχόο
Συγνώμη για τις πολλές επιλογές αλλά όπως προείπα είμαι σχετικά καινούρια στην αστρολογία.
martgeor
28-02-2010, 02:27 PM
Το 4 που απάντησα πριν είναι για την 5η ερώτηση καθώς και η 5η για την 6η. Συγνώμη για το λάθος. Η 4 τώρα που την παρέλειψα πριν…Τοξότης (ή παρθένος)
Περιμένω τις έμπειρες απαντήσεις ...
Δημήτρης_Σ
28-02-2010, 02:44 PM
Τώρα που πήρα φόρα στο site σας θα ΅ρίξωΆ σε μια μέρα και το 2ο μου post, άλλωστε είναι νομίζω κοντά στο πρώτο μου…
Προειδοποιώ πως δεν γνωρίζω πολλά, κάτι παραπάνω από άσχετη, και αρχίζω.
1. Σχεδόν σίγουρα Δίας. ?(2η επιλογή ουρανός)
2. Δίας τετράγωνο (ή αντίθεση) με σελήνη. Δευτερευόντως κάποια σκληρή όψη του με ήλιο.
3. Φωτιά (2η επιλογή γη)
4. 3ος /9ος ή 4ος /10ος
5. Είμαι μεταξύ παρθένου, τοξότη, αιγόκερου και υδροχόου με μια μεγαλύτερη κλίση στον υδροχόο
Συγνώμη για τις πολλές επιλογές αλλά όπως προείπα είμαι σχετικά καινούρια στην αστρολογία.
Λογική, απόσταση, όχι πληθωρικότητα και το πάθος του πύρινου Τοξότη. Θα σιωπήσω και θα επανέλθω ίσως αργά, να δω και άλλες απαντήσεις. Πριν απομακρυνθώ προσωρινά για να θολώσω λίγο τα νερά, θα σας θυμίσω ότι ψηλά στα σύννεφα αλλά και στα σκληρά βουνά, η απόσταση από τους άλλους ανθρώπους μεγαλώνει. Απόσταση νοιώθεις πολύ δύσκολα όταν είσαι Τοξότης ή έχεις πολύ τονισμένο Δία, και θυμίζω ιδανικά δεν έχουν μόνο οι Τοξότες. 'Εχουν τουλάχιστον 3 ακόμα ζώδια, το καθένα με τον τρόπο του...:wink2:
martgeor
28-02-2010, 02:56 PM
Εγώ με αυτα τα δεδομένα μπορώ να σκεφτώ εναλλακτικά τον ουρανο και υδροχόο. Τώρα βέβαια εσείς μου λέτε άλλα 3....Μπορώ επίσης να σκεφτώ κρόνο και αιγόκερω....τι άλλο, ας απαντήσει κανείς με γνώσεις
kiaRRa
28-02-2010, 03:03 PM
Χμ εμενα μου χτυπάει Υδροχόος αλλά και Κρόνος. Ειδικά η αγάπη για ελευθερία, το ότι δεν τους καταλαβαίνουν μιας και ειναι πιο προοδευτικοί...
stellino
28-02-2010, 03:15 PM
Μπερδεύτηκα... Βρίσκω στοιχεία και του Υδροχόου και των Ιχθύων...
Αν είναι Υδροχόος το ζώδιό του και κυρίαρχος πλανήτης ο Ουρανός, θα είναι Ιχθύς ο ωροσκόπος του, ή ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται κάπου στο ωροσκόπιό του που θα του προσθέτιε τα χαρακτηριστικά του.
Το κυρίαρχο στοιχείο είναι ο αέρας και οι οίκοι που τονίζονται είναι ο 11ος και ο 10ος.
Το θέμα με τις όψεις δεν το κατέχω και θα τολμούσα να πω κάποια δύσκολη όψη Ουρανού με Ήλιο ή Ερμή ή Σελήνη...
Ελπίζω να μην τα ανακάτεψα πολύ...
atrium
28-02-2010, 03:40 PM
Χαίρεται!!! Λέω να κάνω μια προσπάθεια!!:laugh:
1. Ουρανός ή Πλούτων
2. Αδυνατώ....
3.Αέρας και Γή
4. Αδυνατώ...
5. 1ος και 9ος-10ος
6.Asc Πλούτων ή Ουρανός. (ή ο Πλούτων είναι κυβερνήτης του 1ου και βρίσκεται στο 10ο)
:bigsmile::laugh::nuts::wacko:
ΗΛΕΚΤΡΑ117
28-02-2010, 04:04 PM
Καλησπέρα και από εμένα.
Θα προσπάθησω και εγώ,και με ιδιωτική εμπειρία θα έλεγα λόγω ότι αυτό το προφίλ μου θυμίζει εμένα!
1)Κυρίαρχος Πλανήτης ΟΥΡΑΝΟΣ
2)Σύνοδος ΟΥΡΑΝΟΥ με ΩΡΟΣΚΟΠΟ και με ΗΛΙΟ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ τετράγωνο με ΩΡΟΣΚΟΠΟ
ΟΥΡΑΝΟΣ αντίθεση με ΣΕΛΗΝΗ
3)Στοιχείο ΑΕΡΑΣ
5)ΟΙΚΟΙ 1ος 10ος
6)Πλανήτης ωροσκόπου ΗΛΙΟΣ(ωροσκόπος ΛΕΩΝ)
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ
Ζώδιο ΛΕΩΝ
Στοιχείο ΦΩΤΙΑ
Οίκος 5ος
Ευχαριστώ
Δημήτρης_Σ
28-02-2010, 04:38 PM
'Eχουμε ως τώρα 2 πολύ καλές απαντήσεις. Το'χετε τελικά, κι αυτοί που δεν λένε ακριβώς τι, λένε πράγματα που είναι πολύ κοντά. Μπαίνετε σχεδόν αμέσως στο νόημα. Περιφέρομαι και επανέρχομαι, δεν λέω πολλά για να σας ψήσω λίγο :amuse: Για να διευκολύνω λίγο όμως, όχι με Λέοντα και 5ο, δεν έχει καμμιά σχέση, μάλλον είναι τελείως διαφορετική ιδιοσυγκρασία ανθρώπου...
island
28-02-2010, 06:26 PM
1 πλουτωνας
2 κρονος συνοδος αφροδιτη ( στον κριο 5ο οικο) και σκληρη οψη με ποσειδωνα
3 φωτια και γη
4 κριος
5 5ος και 10 ος
6 σκορπιος
super_lela
28-02-2010, 07:08 PM
Τις καλησπέρες μου :bigsmile:!
1. Ουρανός
2. Σκληρή όψη με Ερμή και Σελήνη
3. Κυρίαρχο στοιχείο ο Αέρας
4. Κυρίαρχο ζώδιο ο Υδροχόος
5. δεν ξέρω, δεν απαντώ (στους Οίκους βρίσκομαι ακόμη στα προνήπια :embarrest, σε κανένα μήνα όμως θα πάω πρώτη δημοτικού :bigsmile:)
6. Στον Ωροσκόπο έχουμε τον Ερμή :wacko:
Φιλικά
super_lela
Υ.Γ. Και μια ερωτησούλα: στις σκληρές όψεις που αναφέρονται στο 2ο ερώτημα, έχει σημασία, αν έχουμε αντίθεση ή τετράγωνο; Και αν ναι, ποια; :love:
ΑΓΓΕΛΙΚΗ_1980
28-02-2010, 07:57 PM
1. Ουρανός
2. Ουρανός σύνοδο με τον Ηλιο (εκκεντρική προσωπκότητα)
Ουρανός τεταγωνο Πλούτωνα
σκληρή όψη με κρόνο ή ερμή
3. Αέρας
4. Υδροχόος
5. 1ος και 3ος
6. Ουρανός
Το 2ος πιο τονισμένο ζώδιο έναι ο /ιχθύς.
τονισμένος οίκος 9ος
Δεν ξέρω εάν εχω μπεί καθόλου στο πνεύμα ή εάν είμαι εκτός "τόπου και χρόνου'" !! Αλλά η προσπάθεια είναι αυτή που μετράει. :cheesy:
Naskout
28-02-2010, 08:34 PM
Γεια σας ! Θα προσπαθήσω κι εγώ παρ' ότι λίγο άσχετη ,αλλά δυστυχώς η περιγραφή μου ταιριάζει αρκετά.
Λοιπόν , εγώ θα έλεγα :
1. Κρόνος
2. Σύνοδος Κρόνου -Ήλιου , τετράγωνο Κρόνου -Ποσειδώνα
3. Νερό
4. Δεν ξέρω
5. 7ος , 11ος(?)
6. Ο Ποσειδώνας (ωροσκόπος στους Ιχθείς)
whisperer
28-02-2010, 09:13 PM
Νομίζω τελικά ότι συμπαθώ τις άλλες πορτοκαλί κυρίες περισσότερο από σένα, Δημήτρη... :cheesy:
(τι είναι αυτά που μας βάζεις....? :wacko: έλα σε πειράζω... :cheesy: )
χμμμ...αντικρουόμενα πράγματα αρκετά....
θα έλεγα λοιπόν ότι όλη αυτή η απομονωση ίσως να έρχεται από μια Σελήνη του 12ου ή σε κάποιο ζώδιο του νερού (ιχθείς περισσότερο ίσως...)
και ίσως αυτή η σελήνη να δέχεται και κανένα τετράγωνο από τον Κρόνο (για να της δώσει δύναμη να χτίζει γύρω της τα ντουβάρια που είπες) αλλά πιστευω και μια αιγοκερίσια σελήνη μια χαρά τα χτίζει!...αν οντως αυτό ισχύει (σε συνδυασμό με τη Σελήνη του 12ου) θα έβαζα ουρανό στον ωροσκόπο. Αν οχι τότε θα έβαζα τον Κρόνο στον ωροσκόπο...
το ότι προηγούνται από τους σύγχρονους μπορεί να δείχνει την πρωτοπορία του Υδροχόου ή του Ουρανού στον ωροσκόπο (το έχουμε δει πολλες φορές σε πολλά διάσημα και καταξιωμένα πρόσωπα) θα μπορούσε όμως να οφείλεται και σε ¶ρεια στοιχεία ή με έντονο τον Κριό...
για τους τονισμένους οίκους θα έλεγα τον 11ο και το 12ο...
όσο αφορά το στοιχείο...(εδώ και αν δε μου βγαίνει η αντίκρουση...) θα έλεγα άερας ίσως και νερό....λόγω της απομόνωσης...
Θα έλεγα επίσης τον Αιγόκερω...αλλά εδώ οι ρόλοι που μας λες δε μου κολλάνε με τίποτα...
τη μεγάλη αγάπη για την ελευθερία την εχουνε οι Τοξότες και οι Υδροχόοι....αλλά δε πιστεύω ότι αυτοί θα μπορούσαν να απομονωθούν εκτός και αν πρόκειται για κάποια χτυπημένη σελήνη...ή για μία κρυμμένη σελήνη στα έγκατα ενός 12ου....
το φεύγα πιστευω θα το εβγαζε και ένας ποσειδώνας....σε όψη με τη σελήνη....ή μία ιχθυακή σελήνη είναι φεύγα νομίζω από μόνη της....
μάλλον πρέπει να ζητήσω συγνώμη γιατί τα εξέφρασα λίγο μπερδεμένα...αλλά για να μας έβαλες μία τετοια σπαζοκεφαλιά, λογικά μια χαρά θα τα πηγαίνεις με τα μπερδεμένα... (όσο και αν αντικρούει τον Ήλιο σου αυτό :toung:)
Οραμα
28-02-2010, 09:18 PM
1. ΟΥΡΑΝΟΣ
2.ΗΛΙΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΣΕΛΗΝΗ ΟΥΡΑΝΟΣ
3.ΑΕΡΑΣ
4.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
5.ΕΝΔΕΚΑΤΟΣ ΟΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΓΔΟΟΣ
6.ΟΥΡΑΝΟΣ
Astro Liv
28-02-2010, 09:38 PM
Η παραδοξότητα που παρατηρούμε είναι ότι ενώ από τη μία έχουν ευρεία αντίληψη για τον κόσμο, και προδευτικότητα, πολλές φορές αποσύρονται στο δικό τους μικρό σύμπαν. Δηλαδή, σαν να είναι με το ένα πόδι στον μακρυνό μεγάλο κόσμο, και με το άλλο στον δικό τους ήρεμο κόσμο αποσυρμένοι. Ανεκτικοί με τις διαφορετικές ιδέες, την προσωπική ιδιορυθμία και το διαφορετικό, και με μεγάλη αγάπη για την ελευθερία Μεταξυ Ουρανο 1 και Παρθενο ...γιατι οχι και Ιχθυς η Ποσειδων με Χειρων 1.
Ερμης, Ποσειδωνας και εριστική σεληνη διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο χάρτη, νομιζω.
Ειμαι μεταξύ ζωδια Υδροχόος, Παρθενος και Δίδυμος. Και μπορεί να έχουν πολλούς πλανήτες στην αριστερη πλευρα του χαρτη...οικοι 11...12 και 1. :embarrest
Δημήτρης_Σ
28-02-2010, 10:29 PM
1 πλουτωνας
2 κρονος συνοδος αφροδιτη ( στον κριο 5ο οικο) και σκληρη οψη με ποσειδωνα
3 φωτια και γη
4 κριος
5 5ος και 10 ος
6 σκορπιος
Φωτιά δεν θα έλεγες σε καμιά περίπτωση ότι έχει απόσταση. Με εξαίρεση ίσως τον Λέοντα που απάντησε και κάποια κυρία προηγουμένως. Η απόσταση όντως θολώνει τα νερά, αλλά τον Λέοντα και την φωτιά δεν θα τον έλεγες ψυχρό, ούτε φυσικά ότι έχει κάποιο όραμα ιδιαίτερα, εκτός οράματα για την προσωπική του ζωή. Κριός επίσης καθόλου απόσταση και ψυχρότητα. Σκορπιός πάλι...ούτε μικρόκοσμος ούτε μακρόκοσμος, αν και έχει προδιαγραφές απομονωτισμού δεν έχει όραμα συνήθως κι αυτός ούτε θα τον έλεγες μπροστά από την εποχή του, να μην σου πω ότι είναι και αυτός και ο Λέων πίσω από την εποχή τους πολλές φορές. Η Αγγελική και η lela πλησιάζουν αρκετά.
Δημήτρης_Σ
28-02-2010, 10:33 PM
Μεταξυ Ουρανο 1 και Παρθενο ...γιατι οχι και Ιχθυς η Ποσειδων με Χειρων 1.
Ερμης, Ποσειδωνας και εριστική σεληνη διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο χάρτη, νομιζω.
Ειμαι μεταξύ ζωδια Υδροχόος, Παρθενος και Δίδυμος. Και μπορεί να έχουν πολλούς πλανήτες στην αριστερη πλευρα του χαρτη...οικοι 11...12 και 1. :embarrest
Ψυχροί και αποστασιοποιημένοι είναι όντως διάφοροι τύποι. Τον Ωροσκόπο Ιχθύ δεν τον τοποθετούσαμε όμως γιατί δεν είναι και το πιο αντιπροσωπευτικό από ψυχρή λογική και σίγουρα θα αντιδρά προς τα έξω πολύ συναισθηματικά, την Παρθένο πάλι....ψυχρή ναι, αλλά με όραμα ; Η τελευταία πρόταση πλησιάζει αρκετά....
Δημήτρης_Σ
28-02-2010, 10:38 PM
Νομίζω τελικά ότι συμπαθώ τις άλλες πορτοκαλί κυρίες περισσότερο από σένα, Δημήτρη... :cheesy:
(τι είναι αυτά που μας βάζεις....? :wacko: έλα σε πειράζω... :cheesy: )
χμμμ...αντικρουόμενα πράγματα αρκετά....
θα έλεγα λοιπόν ότι όλη αυτή η απομονωση ίσως να έρχεται από μια Σελήνη του 12ου ή σε κάποιο ζώδιο του νερού (ιχθείς περισσότερο ίσως...)
και ίσως αυτή η σελήνη να δέχεται και κανένα τετράγωνο από τον Κρόνο (για να της δώσει δύναμη να χτίζει γύρω της τα ντουβάρια που είπες) αλλά πιστευω και μια αιγοκερίσια σελήνη μια χαρά τα χτίζει!...αν οντως αυτό ισχύει (σε συνδυασμό με τη Σελήνη του 12ου) θα έβαζα ουρανό στον ωροσκόπο. Αν οχι τότε θα έβαζα τον Κρόνο στον ωροσκόπο...
το ότι προηγούνται από τους σύγχρονους μπορεί να δείχνει την πρωτοπορία του Υδροχόου ή του Ουρανού στον ωροσκόπο (το έχουμε δει πολλες φορές σε πολλά διάσημα και καταξιωμένα πρόσωπα) θα μπορούσε όμως να οφείλεται και σε ¶ρεια στοιχεία ή με έντονο τον Κριό...
για τους τονισμένους οίκους θα έλεγα τον 11ο και το 12ο...
όσο αφορά το στοιχείο...(εδώ και αν δε μου βγαίνει η αντίκρουση...) θα έλεγα άερας ίσως και νερό....λόγω της απομόνωσης...
Θα έλεγα επίσης τον Αιγόκερω...αλλά εδώ οι ρόλοι που μας λες δε μου κολλάνε με τίποτα...
τη μεγάλη αγάπη για την ελευθερία την εχουνε οι Τοξότες και οι Υδροχόοι....αλλά δε πιστεύω ότι αυτοί θα μπορούσαν να απομονωθούν εκτός και αν πρόκειται για κάποια χτυπημένη σελήνη...ή για μία κρυμμένη σελήνη στα έγκατα ενός 12ου....
το φεύγα πιστευω θα το εβγαζε και ένας ποσειδώνας....σε όψη με τη σελήνη....ή μία ιχθυακή σελήνη είναι φεύγα νομίζω από μόνη της....
μάλλον πρέπει να ζητήσω συγνώμη γιατί τα εξέφρασα λίγο μπερδεμένα...αλλά για να μας έβαλες μία τετοια σπαζοκεφαλιά, λογικά μια χαρά θα τα πηγαίνεις με τα μπερδεμένα... (όσο και αν αντικρούει τον Ήλιο σου αυτό :toung:)
Ο Κρόνος και ο Ουρανός....ο Κρόνος αρχαίος κυβερνήτης του....? Γυρνάς γύρω γύρω. Απόσταση, αλλά μπροστά από την εποχή του. Τάσεις απομόνωσης όχι όμως από φόβο, αλλά λόγω διαφορετικότητας και δεν τον καταλαβαίνουν. Αυθεντικός πολύ, αλλά ταυτόχρονα ιδιόρυθμος. Κι εγώ συμπαθώ τις πορτοκαλί κυρίες : -)
Δημήτρης_Σ
28-02-2010, 10:41 PM
1. ΟΥΡΑΝΟΣ
2.ΗΛΙΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΣΕΛΗΝΗ ΟΥΡΑΝΟΣ
3.ΑΕΡΑΣ
4.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
5.ΕΝΔΕΚΑΤΟΣ ΟΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΓΔΟΟΣ
6.ΟΥΡΑΝΟΣ
Βλέπεις όραμα :toung: Ουρανός γαρ....Η λογική είναι πάντα του Αέρα και της Γης, αλλά η Γη δεν είναι τόσο ιντελεκτουέλ όσο ο αέρας και δεν κοιτάει το αύριο, αλλά το σήμερα, συχνά και το χθες. Και ρόλος + απόσυρση ταυτόχρονα με το βλέμα στο μέλλον. Ποιοί άλλοι εκτός από τα λιοντάρια παίζουν ρόλους ; Το ψαρίσιο που αναφέρθηκε από άλλους πριν υπάρχει, αλλά εκφράζεται με όψη και με οικοθεσία. Σε ποιον οίκο αποτραβιόμαστε για να διαλογιστούμε και να ηρεμήσουμε ;
super_lela
28-02-2010, 11:17 PM
Σε ποιον οίκο αποτραβιόμαστε για να διαλογιστούμε και να ηρεμήσουμε ;
Αποτραβιώμαστε στο σπίτι μας, στις ρίζες μας. Οπότε στον 4ο Οίκο. :icon_question:
Φιλικά
super_lela
Υ.Γ. Έβαλα μέσον και με πήγαν κατευθείαν στην τετάρτη Δημοτικού :embarrest :toung:
¶ξιζε; :blink:
Δημήτρης_Σ
01-03-2010, 12:44 AM
Αποτραβιώμαστε στο σπίτι μας, στις ρίζες μας. Οπότε στον 4ο Οίκο. :icon_question:
Φιλικά
super_lela
Υ.Γ. Έβαλα μέσον και με πήγαν κατευθείαν στην τετάρτη Δημοτικού :embarrest :toung:
¶ξιζε; :blink:
και στον 12ο οίκο.
whisperer
01-03-2010, 12:45 AM
ε αυτό το είπαμε καλέ κύριε Δημήτρη...:embarrest
γιατί μας μπερδεύεις ετσι...?
:bigsmile:
και στον 12ο οίκο.
Δημήτρης_Σ
01-03-2010, 12:46 AM
ε αυτό το είπαμε καλέ κύριε Δημήτρη...:embarrest
γιατί μας μπερδεύεις ετσι...?
:bigsmile:
:bigsmile: παιχνιδιάρικες διαθέσεις. Με έπιασε η άνοιξη :bigsmile:
sagimoon
01-03-2010, 11:03 AM
Με μια γρήγορη ματιά, κυρίαρχος πλανήτης ουρανός, με τον ποσειδώνα στον ωροσκόπο...εις αύριον τα νεώτερα από μένα...
12th house
01-03-2010, 11:50 AM
Εμενα παντως μου κανει ωροσκοπος υδροχοος με ακμη 12ου στον αιγοκερω. Κυβερνητης 12ου δηλαδη ο Κρονος, υπαιτιος για το τειχος και τη συναισθηματικη αποσταση του ανθρωπου. Μου μυριζει και ψαρι τηγανητο αλλα δεν ξερω απο που. Παιζει ποσειδωνας στο λεοντα?
κρασακι
01-03-2010, 11:52 AM
Κυρίαρχος ο Ουρανός ο οποίος βγάζει μάτι!
Απο όψεις έχω σίγουρη με Ήλιο και την άλλη τη δίνω με ωροσκόπο.
Δευτερεύοντες όψεις, αυτή ουρανού με ερμή και ουρανού με μεσουράνημα.. αυτές μου κάνουν και για όψεις που προκαλούν και μια αίσθηση θαυμασμού στον περίγυρο και στους άλλους για τον τρόπο σκέψης και για τα κατορθώματα κάποιου.
Κυρίαρχο στοιχείο αέρας ασυζητητί παρόλο που μάλλον παίζει και νερό..
Υδροχόος και Ιχθύς ήταν τα πρώτα δύο που μου ήρθαν με το που είδα το κουΐζ..αλλά εφόσον είναι περισσότερο θέμα οικοθεσίας τι να πω..πάντως συμφωνώ με τη whisperer περί Ιχθύων και Ποσειδώνα..
Ο Ποσειδώνας μάλλον έχει περίοπτη θέση στον χάρτη σχηματίζοντας τα τεραγωνάκια του ή και καμία σύνοδο...με ωροσκόπο ίσως ή και με σελήνη..είναι καλή εξήγηση για κλίση στην υποκριτική και για τάση στη μοναξιά.. Μοναξιά νομίζω φέρνει κρόνος και ποσειδώνας σε ένα χάρτη, αλλά ο κρόνος δεν μου κάνει να έχει και σημαντική θέση στον χάρτη εκτός απο καμια δύσκολη όψη που ίσως κάνει και διογκώνει την μη εκδηλωτική και συναισθηματική φύση του ανθρώπου..
Απο οίκους δίνω στάνταρ 12ο αρκετά αλλά λέω ότι παίζει και 3ος..νομίζω δίνει αρκετή πρωτοπορία και εξυπνάδα σε έναν άνθρωπο..ένας ουρανός στον 3ο πχ ερμής στον 3ο..
Πάντως θα μπορούσε ο Ήλιος να είναι εκτός απο Υδροχόο και στους Διδύμους ή στην Παρθένο κλίνοντας περισσότερο προς τους διδύμους..
Ζώδια τα οποία έχουν ιδανικά και μια ιδεολογία είναι Τοξότες, Ιχθείς, Υδροχόοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι..οι καρκίνοι είναι και αρκετά καλοί ηθοποιοί σε αρκετές περιπτώσεις..
¶λλος τονισμένος οίκος ο 11ος.
Αντίθετα τελείως στοιχεία μου κάνουν άξονας Ταύρου-Σκορπιού και 2ου-8ου.
Αυτά για τώρα..
δάσκαλε πως τα πήγα?:cheesy:
Δημήτρης_Σ
01-03-2010, 02:41 PM
Εμενα παντως μου κανει ωροσκοπος υδροχοος με ακμη 12ου στον αιγοκερω. Κυβερνητης 12ου δηλαδη ο Κρονος, υπαιτιος για το τειχος και τη συναισθηματικη αποσταση του ανθρωπου. Μου μυριζει και ψαρι τηγανητο αλλα δεν ξερω απο που. Παιζει ποσειδωνας στο λεοντα?
ΚΑΙ Ποσειδώνας στο Λέοντα !!!!
Πςςςς !!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ! Το μόνο που δεν περίμενα να βρείτε ! :nuts: Καλά σου μυρίζει και το ψάρι το τηγανητό και φυσικά ο Ουρανός που ανέφεραν οι περισσότεροι.
Δημήτρης_Σ
01-03-2010, 04:46 PM
Λεεεεπόν, θα δώσω την λύση και λύεται η συνεδρίασις για σήμερα τουλάχιστον. 3 σελίδες είναι καλή ανταπόκριση. Τα παιδιά όλα απάντησαν πολύ καλά σε γενικές γραμμές, η πλειοψηφία σωστά βρήκε τον Ουρανό στον Ωροσκόπο ή 1ο οίκο και πολλοί μύρισαν και την τηγανιά από τα ψάρια. Με συγκλονιστικότερο όλων, τη τελευταία απάντηση που έπιασε και μια λεπτομέρεια, τον Ποσειδώνα στο Λέοντα, που είναι βέβαια ένα συμπληρωματικό στοιχείο, ωστόσο μέσα στις σωστές απαντήσεις. Η αλήθεια είναι ότι αυτό όλο είναι ένα κυρίως ένα Ουρανοποσειδώνιο προφίλ με κάποια στοιχεία Κρόνου.
Συγκεντρωτικά αποτελέσματα :
Πλανήτης : Ουρανός σε σύνδεση με 'Ηλιο και Ποσειδώνα.
Στοιχείο : Αέρας.
Ζώδιο : Υδροχόος.
Οίκοι : 11ος (δευτερευόντως 12ος).
Επιθυμητές όψεις Κρόνου (όχι απαραίτητες).
1. Ειδικά τονισμένο το ζώδιο του Υδροχόου (ιδιαίτερα ο Ωροσκόπος, ο 'Ηλιος, ο Ουρανός και ο Κρόνος).
2. 'Οψεις Ουρανού - 'Ηλιου - Ποσειδώνα (καλύτερα να σχηματίζει δηλ.ταυτόχρονα ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας όψη με 'Ηλιο). Πιάνονται εννοείται και τα μισά τετράγωνα.
3. 'Οψεις Ουρανού- 'Ηλιου - Κρόνου.
4. Ουρανός στον Ωροσκόπο.
5. Τονισμένος 11ος οίκος.
Υποστηρηκτικές ενδείξεις :
1. Ποσειδώνας σε όψη με 'Ηλιο.
2. 'Ηλιος στους Ιχθείς ή στον 12ο.
3.Ποσειδώνας στον Λέοντα ή στον 5ο οίκο.
4.Πλανήτες στους Ιχθείς.
5.'Ηλιος στον Αιγόκερω ή στον 10ο (πολύ σπανιότερα).
6. 'Οψη Ουρανού/Κρόνου
7.Ουρανός στους άξονες.
8.Αρκετή παρουσία σε ζώδια του αέρα και οίκους του αέρα.
Αντίθετες ιδιοσυγκρασίες :
1.Αρκετή παρουσία σε ζώδια και οίκους της φωτιάς.
2.Ισχυρή Σελήνη,για παράδειγμα Σελήνη στον Ωροσκόπο, Σελήνη στον Καρκίνο, σε εξάγωνο με Αφροδίτη.
Το ιδανικό :
'Ηλιος στον Υδροχόο στον 12 οίκο σε σύνοδο με Ωροσκόπο στον Υδροχόο σε κλειστό τρίγωνο με Ουρανό στους Διδύμους (γι'αυτό και κάποιοι υπέθεσαν το ζώδιο των Διδύμων) και σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Ζυγό.
miron
01-03-2010, 09:01 PM
καλησπερα..εγω παλι βρισκω Κρονο και Ποσειδωνα...1>κυριαρχος πλανητης Κρονος2>οψη τετραγωνου ακομα και αντιθεσης με Ποσειδωνα,μπορει και καποια οψη με αφροδιτη τετραγωνο-διαθεση να δωσουν αγαπη,και συνοδος με σεληνη στον ιχθυ..3>κυριαρχο στοιχειο νερο ,αλλα με συνδιασμο αερα,ειτε σε ωροσκοπο ειτε σε σημειο που καθοριζει την εκφραση. του <εγω> οπως ηλιος στον υδροχοο,4>Υδροχοος κυριαρχο ζωδιο αλλα και και ο Ιχθυς5>1ος οικος αλλα και 10οςθελουν να δωσουν χαρα αγαπη,να γινουν ηθοποιοι προτυπα6>Κρονος στον ωροσκοπο,μοναχικοτητα,τα βρησκουν καλυτερα με την μοναξια..συμπληρωμαυικα στοιχεια..σιγουρα λογω της αμεταβλητης θεσης τους θα εβαζα ενα σταθερο ζωδιο ,και επειδη εχουν αναγκη ναναι αρχηγοι των λεοντα,και τον 5ο οικο
ονειρο4
02-03-2010, 10:24 AM
'Eχουμε ως τώρα 2 πολύ καλές απαντήσεις. Το'χετε τελικά, κι αυτοί που δεν λένε ακριβώς τι, λένε πράγματα που είναι πολύ κοντά. Μπαίνετε σχεδόν αμέσως στο νόημα. Περιφέρομαι και επανέρχομαι, δεν λέω πολλά για να σας ψήσω λίγο :amuse: Για να διευκολύνω λίγο όμως, όχι με Λέοντα και 5ο, δεν έχει καμμιά σχέση, μάλλον είναι τελείως διαφορετική ιδιοσυγκρασία ανθρώπου...
θα ελεγα μονο απο την εμπειρια των φιλων και του εαυτου μου αιγοκερως με ωροσκοπο υδροχοο βεβαια δεν εχω τον ιδιο ωροσκοπο αλλα ξερω αρκετους υδροχοους απο τα υπολοιπα δεν ξερω να απαντησω
georgia238
02-03-2010, 01:42 PM
πιστεύω οτι είναι ο ουρανός ο πλανήτης που κυριαρχει και σαν ζώδιο ο υδροχόος. οίκοι σίγουρα ο 9ος ο έκτος δεν δείχνει προσφορά στους άλλους? σκληρές όψεις του ερμή και του ουρανού καθώς και σελήνης ίσως και αφροδίτης και ουρανού?
popininja
26-03-2010, 12:27 PM
αν και ήδη απαντήθηκε το test
εξεπλαγην με το πόσα πολλά πράγματα έμαθα μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα
στο site!
Ήμουν πεπεισμένη ότι πρόκειται για τον Υδροχόο
και για τον Ήλιο με κάποια όψη του με τον Ποσειδώνα αλλά κυρίως τον 12 οίκο.
Αλλά και για τον Ουρανό στον ωροσκόπο, με το στοιχείο του αέρα έντονο.
Οι φωτιές δεν έχουν θέση εδώ.
(Θα έλεγα ότι ο ωροσκόπος μπορούσε να είναι και Σκορπιός όμως...)
Μαθαίνω γρήγορα τελικά...
Μπράβο στους ειδικούς του myhoroscope που μας μεταλαμπαδεύουν
τις γνώσεις τους!
υ.γ. Και προσωπικές ευχαριστίες στον mhtsako που είναι ο αστρολογικός μου δάσκαλος!
Τα υπόλοιπα δεν τα κατέχω.