PDA

View Full Version : κρόνος στον Λέοντα

magikadespell
18-07-2005, 02:32 PM
Καλησπέρα πρώτη φορά ρωτάω να πάρω μια συμβουλή και ελπίζω να το έκανα με το σωστό τρόπο (πάτησα το κουμπάκι "νέο θέμα")
Είμαι Δίδυμοι (24-5-1971, 19.45, ημέρα Δευτέρα) και έχω ωροσκόπο στον Τοξότη (προς το τέλος οριακά με τον Αιγόκερω) ο Δίας ήταν ανάδρομος όταν γεννήθηκα, Σελήνη στους Διδύμους, κανένα πλανήτη σε νερό (Σκορπιό, Καρκίνο, Ιχθύ). Θα ήθελα να ρωτήσω τι να περιμένω από τον Κρόνο στον Λέοντα (με τον Κρόνο στον Καρκίνο καταστράφηκα οικονομικά και πλήρωσα χρυσά όλα τα λάθη της οικονομικής μου διαχείρησης ο καημένος ο Δίας στο Ζυγό δεν είναι μέχρι στιγμής ικανός να με σώσει!! :frown: )
και τι να περιμένω από το Δία στο Σκορπιό από Οκτώβρη και έπειτα(ζώδιο που δεν συμπαθώ καθόλου και ταυτόχρονα τους φοβάμαι παρότι τους αντιμετωπίζω με επιτυχία τελικά)
Ελπίζω να μην σας κούρασα και να σας έδωσα τα σωστά στοιχεία για κάποιες γενικές συμβουλές
Ευχαριστώ για το χώρο και το χρόνο σας :emb

krios7
18-07-2005, 09:48 PM
Ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την αστρολογία και γι'αυτό δεν είμαι ο αρμόδιος για να σου απαντήσει, αλλά καταστρώνοντας το ωροσκόπιό σου με κάποια αστρολογικά προγράμματα, διαπίστωσα ότι ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στην 6η μοίρα του τοξότη (εκεί τον έχω κι εγώ :smile: ) και όχι στο τέλος του όπως λές, αν βέβαια γεννήθηκες στην Αθήνα (και αν δεν κάνω κάποιο λάθος κι εγώ).

Για τα υπόλοιπα περί Κρόνου και Δία καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος περισσότερο αρμόδιος από εμένα.

Dell Piero
18-07-2005, 10:15 PM
Χώρος απεριορίστος ιδίως για τους ευγενείς. Χρόνος, πολύτιμος μεν αλλά χαλάλι για όσους τον χρειάζονται. Ενότητα υποβολής της ερώτησης λανθασμένη. Αυτό διορθώνεται. Αλλά αν διορθωθεί δεν μπορεί η ερώτηση να απαντηθεί. Η απορία μου εμένα είναι άλλη. Τρεις όλες κι όλες οι υποενότητες για να ρωτάμε και να συζητάμε. Γιατί μπερδευόσαστε σχεδόν όλοι; Πως αλλιώς επιθυμείτε να τις δομήσουμε για να σταματήσουν πλέον οι παρεμβάσεις μας και να απολαύσετε κι εσείς κι εμείς το horoscope.
Oποιαδήποτε πρόταση δεκτή και χρήσιμη.

magikadespell
19-07-2005, 11:22 AM
Ευχαριστώ πολύ που ασχοληθήκατε μαζί μου αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να προτείνω κάτι για την δόμηση των ενοτήτων αφού....ψιλοάσχετη είμαι!! Εσύ φίλε Dell Piero (ωραίος ο Dell Piero που διάλεξες για nick!) δεν θα μπορούσες να μου απαντήσεις κάτι από εδώ; Δεν είσαι αστρολόγος εσύ; Απλώς διαχειρίζεσε την ενότητα;
Φίλε Κριέ, θέλω να πιστεύω ότι τα καλύτερα έρχονται (από τις κινήσεις των μεγάλων πλανητών) γιατί πιο κάτω από το σημείο που είμαι δεν έχει οπότε λογικά κάποτε θα μου έρθουν και μένα τα ... "χρωστούμενα"!!!

raingirl
19-07-2005, 12:02 PM
Έλεοοοοοοοος,
Ο κρόνος με την εισοδό του στον Λέοντα με "χτυπάει" στο ζώδιο μου, στον ωροσκόπο μου , στον 4ο οίκο, στο 7ο οίκο, και στο 10ο οίκο. Τι άλλο θέλω? Τα επόμενα δύο χρόνια προβλέπονται δύσκολαααα.
Μήπως να τα βαπτίσω & "τα πέτρινα χρόνια"?

Άκης Αντωνίου
19-07-2005, 12:26 PM
Με δυο λεξεις θα σου τα περιγραψω: Ξεκαθαρισμα και Εμπειριες

Dell Piero
19-07-2005, 12:52 PM
Ή στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε. Μα τι ζώα είναι αυτοί οι συντονιστές του horoscope που δεν μπορούν να εξηγήσουν. Λέει ο βλάξ "καλά μου παιδιά, κάθε ερώτηση αντιμετωπίζεται αυτόνομα". Στην ενότητα αυτή ρωτάμε δεν συζητάμε. Κι αν κάθε ερώτηση αντιμετωπίζεται αυτόνομα; Εγώ θα πάω και θα ποστάρω από κάτω της αφού γουστάρω τον τίτλο και θα μοιραστώ την εμπειρία μου. Ρε δεν πάνε να κουρεύονται οι MODίστρες.

magikadespell
20-07-2005, 11:01 AM
Με δυο λεξεις θα σου τα περιγραψω: Ξεκαθαρισμα και Εμπειριες

Με μια πρόταση θα απαντήσω:
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!! ΘΕΕ ΜΟΥ... ΜΗ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΟΣΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ!!!! :frown: :( :confused:

Άκης Αντωνίου
20-07-2005, 12:12 PM
Να θυμασε πως η ζωη ειναι γεματη κυκλους . Πως θα εξελιχθουμε σας ανθρωποι αν δεν περασουμε απο ολα τα σταδια?? Μην ανυσηχησεις magicdespelll , ο Κρονος οτι σου γκρεμιζει παει να πει πως ηταν σαθρο και δεν αξιζε.