View Full Version : απορία για Κυβερνήτη 7ου σε συνδιασμό με οίκο
καλησπέρα
θα θελα να ρωτήσω τη γνώμη σας, στο εξής που μα δυσκολεύει λίγο/Όταν η ακμή του 7ου βρίσκεται στους Ιχθύες και ο Κυβερνήτης του Ποσειδώνας είναι στο Τοξότη και στο 4ο οίκο, θα μπορούσε να σημαίνει ότι ο μελλοντικός σύντροφος -γάμος, έχει πατρικά χαρακτιριστικά ? ο Τοξότης πως θα μπορούσε να ¨ενσωματωθεί> σε όλο αυτο?\ευχαριστώ ( υπόψη ότι μέσα στο 4 βρίσκεται μόνο ο χείρωνας στον Αιγόκερο, και στον 7 κανένας Πλανήτης)Ευχαριστώ
atrium
27-02-2010, 09:05 AM
[QUOTE=mink;98244]καλησπέρα
θα θελα να ρωτήσω τη γνώμη σας, στο εξής που μα δυσκολεύει λίγο/Όταν η ακμή του 7ου βρίσκεται στους Ιχθύες και ο Κυβερνήτης του Ποσειδώνας είναι στο Τοξότη και στο 4ο οίκο, θα μπορούσε να σημαίνει ότι ο μελλοντικός σύντροφος -γάμος, έχει πατρικά χαρακτιριστικά ? ο Τοξότης πως θα μπορούσε να ¨ενσωματωθεί> σε όλο αυτο?\ευχαριστώ ( υπόψη ότι μέσα στο 4 βρίσκεται μόνο ο χείρωνας στον Αιγόκερο, και στον 7 κανένας Πλανήτης)Ευχαριστώ[/QU
Καλημέρα! :bigsmile:
Επειδή η θέση του Ποσειδώνα στο 4ο είναι κατά το μάλλον ήττον "ζόρικη" , σίγουρα ψάχνεις το ιδανικό σπίτι με τον ιδανικό σύντροφο. Το Κυρίως θέμα είναι ότι πολλές φορές εξιδανικεύουμε τους λάθος ανθρώπους:unsure: Εκεί ξεκινάει το πρόβλημα:wacko:
...συμβαίνει , όντως, με απόλυτη αποτυχία!!!!\
Σ΄ ευχαριστώ για την απάντηση , καλημέρα:bigsmile:
gold soul
27-02-2010, 08:33 PM
καλησπερα κ απο μενα, ειμαι η Χρυσα κ εχω κ γω μια ερωτηση σχετικη με τον 7ο.. η ακμη του 7ου ειναι στις τελευταιες μοιρες των διδυμων κ τελειωνει στις πρωτες μοιρες του λιονταριου.. μεσα στον 7ο εχω στην 28η των διδυμων τον ερμη αναδρομο, στην 4η του καρκινου τον ηλιο μου, στην 24η την αφροδιτη μου κ στην 1η του λιονταριου τον βορειο δεσμο αναδρομο.. η σεληνη μου ειναι στη 10η του κριου.. ο κυβερνητης του 7ου οικου μου ειναι ο ερμης ή η σεληνη? γιατι ξεκιναει στις 4 τελευταιες μοιρες των διδυμων αλλα εχω ολο τον καρκινο μεσα στον 7ο.. κ το λιονταρι παιζει κ αυτο τον ρολο του?? μπορει να με διαφοτισει καποιος με λιγα λογια για την σημασια ολων αυτων?!?
ευχριστω για την υπομονη σας στις ..αρχαριες ερωτησεις μου!!