View Full Version : [Βεδική] Τεστ : Αστρολογικά προφίλ
Δημήτρης_Σ
25-02-2010, 09:08 PM
Για να βάλουμε και ένα περίεργο κι ό,τι βγει. Διαβάστε πίσω από τις λέξεις, έχει παγίδες.
Οι άνθρωποι αυτοί έχουν ένα πολύ σταθερό τρόπο σκέψης και μια κάπως άκαμπτη νοοτροπία, ωστόσο υψηλά ιδανικά, και ηθικές αντιλήψεις. 'Ενα πολύ οργανωμένο σύστημα αξιών και ιδεών. Ο τρόπος επικοινωνίας είναι συχνά μονοκόματος ή ζητούν υπερβολικές αποδείξεις για τα πάντα. Μπορεί πάλι να είναι αρκετά αυστηρός ή απόλυτος, και είτε σκληρός είτε ψυχρός. Η καθημερινότητά τους χαρακτηρίζεται από τάσεις τελειομανίας. Συνήθως αναπτύσσουν καθώς τα χρόνια περνάνε μια κάπως αυστηρή φιλοσοφική στάση και κοσμοθεωρία. Οι άνθρωποι αυτοί αρνούνται υποσυνείδητα να χαρούν όλα τα ευχαριστα και τις απολαύσεις της καθημερινότητας επειδή πιστεύουν υπερβολικά στο καθήκον και στην εργασία. Μπορεί να είναι πρότυπα για τους άλλους, αλλά και αυτοί που πιστεύουν ότι ξέρουν τον μοναδικό σωστό δρόμο. Συχνά αναπτύσσουν υψηλά ιδανικά και κοσμοθεωρίες που σχετίζονται με τις παλιές παραδόσεις, που μπορεί σε παλαιότερες εποχές να είχαν επικρατήσει, αλλά στις μέρες μας δύσκολα τις κατανοούμε και τις σεβόμαστε. Τα άτομα αυτά βασανίζονται επίσης πολλές φορές από αυτοκατηγόριες όταν δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις πιεστικές απαιτήσεις της καθημερινότητας γιατί είναι πολύ υπεύθυνοι, και αυτό μπορεί να φθείρει σταδιακά και την υγεία τους, γιατί δύσκολα μπορούν να χαλαρώσουν. Στις συζητήσεις τους με άλλους ανθρώπους δεν είναι καθόλου εύκολοι ή υποχωρητικοί, γιατί θεωρούν συνήθως με απόλυτο τρόπο ότι έχουν δίκιο. 'Ο,τι θεωρούν πως δεν ταιριάζει με το δικό τους τρόπο σκέψης ή αντίληψης, δύσκολα προσπαθούν να το κατανοήσουν. Ακόμα υπάρχουν πολλοί αναγκασμοί και μεγάλη καταπίεση τόσο των εαυτών τους όσο και των άλλων. Ακόμα και στις περιπτώσεις που μπορεί να είναι πολύ ιδεαλιστές και να πιστεύουν πολύ στην ελευθερία, συνήθως είναι κολλημένοι ακόμα και τότε σε ένα κύριο θέμα, σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο ζωής, σε μια κεντρική ιδέα για τον περισσότερο χρόνο και τους είναι εξαιρετικά δύσκολες οι αναθεωρήσεις.
Στο παραπάνω προφίλ - πακέτο συμπεριφοράς αντιστοιχούν :
1. 'Ενας πλανήτης που είναι ο σημαντικότερος (ο πλανήτης "κλειδί"). Ποιός πλανήτης είναι ?
2. Πέντε είναι οι πιο συχνές όψεις, συνήθως σκληρές, που σχηματίζει αυτός ο πλανήτης. Ποιές μπορεί να είναι αυτές οι όψεις ?
2. Κυριαρχεί ένα συγκεκριμένο στοιχείο. Ποιό στοιχείο ? Γη ? Νερό ? Φωτιά ? Αέρας ?
3. Είναι πολύ τονισμένα τρία συγκεκριμένα ζώδια και όχι σπάνια ένα ακόμα ζώδιο. 'Οταν είναι τονισμένα και τα 4 αυτά ζώδια στον χάρτη, τότε το συγκεκριμένο προφίλ είναι ακόμα πιο έντονο. Ποιά ζώδια μπορεί να είναι ?
4. Είναι τονισμένοι συνήθως τρεις οίκοι. Ποιοί οίκοι μπορεί να είναι ?
Και το προφίλ - πακέτο αυτό το υποστηρίζουν συμπληρωματικά, αλλά σπανιότερα ακόμα κάποια στοιχεία :
1. Κρόνος σε ένα ζώδιο του αέρα. Σε ποίο ζώδιο ?
2. 'Ηλιος σε ένα ζώδιο της γης ή σε ένα ζώδιο του αέρα. Σε ποιό ζώδιο της γης και σε ποιό του αέρα ?
3. Ερμής στο ίδιο ζώδιο της γης ή στο ίδιο ζώδιο του αέρα. Σε ποιό ζώδιο της γης και σε ποιό του αέρα ?
4. Τα ζώδια του Τοξότη και των Ιχθύων σε σκληρή όψη με κάποιον πλανήτη. Με ποιόν ?
miron
25-02-2010, 09:48 PM
καλησπερα
1] ο πλανητης κλειδι ειναι ο Κρονος και στον υδροχοο
2.)Οι πιο σκληρες οψεις ειναι αντιθεση ,συνοδος,τετραγωνο,μισο τετραγωνο,και 150 μοιρες
3)Νομιζω κυριαρχει η γη
4)Αιγοκερως,Υδροχοος,και νομιζω και ο Σκορπιος,
Ο ηλιος στο ζωδιο του Αιγοκερου,και ο Ερμης στο ζωδιο του Αιγοκερου..και το ζωδιο του τοξοτη και των ιχθυων σε σκληρη οψη με πλουτωνα...
Δημήτρης_Σ
25-02-2010, 10:34 PM
καλησπερα
1] ο πλανητης κλειδι ειναι ο Κρονος και στον υδροχοο
2.)Οι πιο σκληρες οψεις ειναι αντιθεση ,συνοδος,τετραγωνο,μισο τετραγωνο,και 150 μοιρες
3)Νομιζω κυριαρχει η γη
4)Αιγοκερως,Υδροχοος,και νομιζω και ο Σκορπιος,
Ο ηλιος στο ζωδιο του Αιγοκερου,και ο Ερμης στο ζωδιο του Αιγοκερου..και το ζωδιο του τοξοτη και των ιχθυων σε σκληρη οψη με πλουτωνα...
Καλησπέρα. Για το 2) δεν ρωτάω ποιές είναι οι σκληρές όψεις, αλλά ποιοί πλανήτες μπορεί να σχηματίζουν τις όψεις. Για τα υπόλοιπα που έδωσες τις δικές σου απαντήσεις, προς το παρόν το αφήνω ανοιχτό μήπως θέλουν να απαντήσουν κι άλλοι αργότερα για να έχει και μεγαλύτερο ενδιαφέρον, και τα λέμε αργότερα. :bigsmile: Και οίκοι.
ahtelais
25-02-2010, 11:08 PM
Γεια σας,κι εγω πιστευω πως ο πλανητης κλειδι ειναι ο Κρονος αλλα σε καποιο ζωδιο της γης,ισως παρθενο.Οι σκληρες οψεις ειναι το τετραγωνο,η αντιθεση και το μισο τετραγωνο,επισης η συνοδος αλλα σε συγκεκριμενες περιπτωσεις,αν δηλαδη η θεση του ζωδιου ειναι καλη.Αυτες οι οψεις πιθανον γινονται μεταξυ ηλιου-κρονου,ερμη κρονου,ισως και σεληνης κρονου.Τα τονισμενα ζωδια ειναι ο αιγοκαιρως,παρθενος σκορπιος και για το τετερτο δεν ειμαι σιγουρη..οι οικοι που ειναι οι πιο τονισμενοι ειναι ο 1ος,7ος και 9ος..φυσικα γι ολα αυτα δεν ειμαι απολυτα σιγουρη αλλα εκανα την προσπαθεια μου:embarrest
Ελπιζω να ειστε,επεικης μαζι μου:embarrest:bigsmile:
Δημήτρης_Σ
25-02-2010, 11:38 PM
:bigsmile: Για να δούμε. Εγώ δεν λέω τίποτα, το αφήνω έτσι και περιμένω. Θέλω να δω τι θα πει η πλειοψηφία πριν δώσω όλο το σετάκι με λεπτομέρεια.
Ανν Νικολαου
25-02-2010, 11:44 PM
Καλησπέρα κι από μένα,
1. Κρόνος.
2. Ηλιος-Κρόνος,Σελήνη-Κρόνος,Ερμής -Κρόνος,Αφροδίτη-Κρόνος,
Αsc-Κρόνος.
2. Γη.
3. Αιγόκερος,Καρκίνος,Ταύρος, κορπιός.
4. 2 οίκος,10 οίκος,9 οίκος.
1. Κρόνος στους Υδροχόο.
2. Ηλιος στον Ταύρο-Υδροχόο.
3. Ερμης στον Ταυρο-Υδροχόο.
4. Κρόνος,Πλούτωνας.
:embarrest
ΑΓΓΕΛΙΚΗ_1980
26-02-2010, 12:04 AM
Ας προσπαθήσω και εγώ..
1. Ερμής
2. Ερμής σύνοδος Ήλιος, Ερμής τετράγωνο Σελήνη, Ερμής τετράγωνο Κρόνος, Ερμής τετράγωνο ¶ρης, Ερμής τετράγωνο Αφροδίτη ή αντίστιχα αντιθέσεις.
2. Γη
3. Ταύρος, Αιγόκερος, Παρθένος, Τοξότης
4. 3ος οίκος, 6ος οίκος, 9ος οίκος
1. Κρόνος - Υδροχόος
2. Ήλιος - γη - Ταύρος
3. Ερμής - γη - Ταύρος
4. Ερμή ή Κρόνο.
ΗΛΕΚΤΡΑ117
26-02-2010, 04:30 AM
Επιτρέψτε μου παρακαλώ να προσπαθήσω και εγω να δώσω την δική μου σκέψη..
Στο Προφίλ Συμπεριφοράς:
1)Πλανήτης Κρόνος
2)Στοιχείο Γη
2)Κρόνος τετράγωνο με τα Φώτα, Ήλιο Σελήνη
Κρόνος τετράγωνο με Δία
Κρόνος Διάμετρο(Αντίθεση)με Αφροδίτη
3)Αιγόκερω-Παρθένο-Τοξότη και το 4ο Καρκίνο
4)Οίκοι 1ος- 3ος -6ος
Στο Προφίλ Συμπληρωματικών στοιχείων
1)Κρόνος σε Υδροχόο
2)Ηλιος σε Αιγόκερω (γη)
Ηλιος σε Υδροχόο (αερας)
3)Ερμής σε Αιγόκερω
Ερμής σε Υδροχόο
4) Με τον Ερμή
Ευχαριστώ
ΗΛΕΚΤΡΑ117
26-02-2010, 04:59 AM
Συγνώμη αλλά θυμήθηκα πως ο Ερμής μπορει να σχηματίσει μόνο όψεις Συνόδου και μισό εξάγωνο γιατί ποτέ δεν βρίσκεται μακρύτερα απο τον Ηλιο από τις 28 μοίρες.
Μητσάκος
26-02-2010, 07:02 AM
Καλησπέρα κι από μένα,
1. Κρόνος.
Αsc-Κρόνος.
2. Γη.
1. Κρόνος στους Υδροχόο.
4. Κρόνος,Πλούτωνας.
Σε αυτό κλίνω κι εγώ :bigsmile:
Δημήτρης_Σ
26-02-2010, 10:39 AM
Ας προσπαθήσω και εγώ..
1. Ερμής
2. Ερμής σύνοδος Ήλιος, Ερμής τετράγωνο Σελήνη, Ερμής τετράγωνο Κρόνος, Ερμής τετράγωνο ¶ρης, Ερμής τετράγωνο Αφροδίτη ή αντίστιχα αντιθέσεις.
2. Γη
3. Ταύρος, Αιγόκερος, Παρθένος, Τοξότης
4. 3ος οίκος, 6ος οίκος, 9ος οίκος
1. Κρόνος - Υδροχόος
2. Ήλιος - γη - Ταύρος
3. Ερμής - γη - Ταύρος
4. Ερμή ή Κρόνο.
"Οι άνθρωποι αυτοί έχουν ένα πολύ σταθερό τρόπο σκέψης και μια κάπως άκαμπτη νοοτροπία". Σίγουρα δεν μπορεί να χαλαρώσει εύκολα ο Ερμής, αλλά προσδιορίζεται ότι αυτά τα άτομα δεν μπορούν να χαλαρώσουν λόγω της μεγάλης υπευθυνότητας.
Ο τρόπος σκέψης τους δεν είναι μεταβλητός ή προσαρμοστικός - αναθεωρητικός όπως κάποιου ανθρώπου με τονισμένο Ερμή. Ο Κρόνος είναι σωστά ο κύριος πλανήτης που πράγματι σχηματίζει όψη και με Ερμή όμως. Και ο Κρόνος στον Υδροχόο είναι σωστό και οι περισσότεροι είναι πολύ κοντά. Η σύνοδος Ερμή/Ηλιου δίνει πράγματι υποκειμενισμό όπως πολύ σωστά έγραψες, αλλά όχι το ίδιο συντηρητική και άκαμπτη σκέψη, και σίγουρα όχι ψυχρότητα στον τρόπο που επικοινωνεί με τους άλλους και η επικοινωνία δεν χαρακτηρίζεται απαραίτητα από αυστηρότητα. Το στοιχείο της Γης είναι σωστό. Ερμής όψη με Κρόνο είναι σωστό. Επανέρχομαι αργότερα για να δώσω όλα μαζί τα στοιχεία. Καλά πάμε.
super_lela
26-02-2010, 02:22 PM
Μερικές απαντήσεις είναι αποδεκτές; :bigsmile: ελπίζω :embarrest
1. Για πλανήτη θα έλεγα τον Κρόνο.
2. Σκληρές όψεις (αντίθεση και τετράγωνο) με προσωπικούς πλανήτες (φλου απάντηση, παραδέχομαι)
2. (Παρα)τονισμένο στοιχείο είναι αυτό της Γης.
3. Θα έλεγα Αιγόκερως (όλα τα λεφτά), Παρθένος και Ταύρος...
Για τα υπόλοιπα επιφυλάσσομαι, είμαι σε περίοδο μετακόμισης και είναι όλα άνω κάτω... :embarrest
Φιλικότατα
super_lela
Δημήτρης_Σ
26-02-2010, 02:29 PM
Μερικές απαντήσεις είναι αποδεκτές; :bigsmile: ελπίζω :embarrest
1. Για πλανήτη θα έλεγα τον Κρόνο.
2. Σκληρές όψεις (αντίθεση και τετράγωνο) με προσωπικούς πλανήτες (φλου απάντηση, παραδέχομαι)
2. (Παρα)τονισμένο στοιχείο είναι αυτό της Γης.
3. Θα έλεγα Αιγόκερως (όλα τα λεφτά), Παρθένος και Ταύρος...
Για τα υπόλοιπα επιφυλάσσομαι, είμαι σε περίοδο μετακόμισης και είναι όλα άνω κάτω... :embarrest
Φιλικότατα
super_lela
'Oντως super η lela :)
κρασακι
26-02-2010, 03:27 PM
Καλησπέρα κι από μένα,
1. Κρόνος.
Αsc-Κρόνος.
2. Γη.
1. Κρόνος στους Υδροχόο.
4. Κρόνος,Πλούτωνας.
Συμφωνώ και εγώ αρκετά με το παραπάνω, με τις εξής διαφορές:
2. και όψη ¶ρη-Κρόνου, ίσως βγάλω Aφροδίτης-Κρόνου
4.Αιγόκερως, Ταύρος, Σκορπιός (ή Παρθένος, παιδευόμουν μεταξύ των δυο , και έτσι είπα να της δώσω μια θέση σε παρένθεση..:bigsmile:) και Υδροχόος
Για το δεύτερο πακέτο συμφωνώ σε όλα , σημειώνοντας ότι στο τελευταίο θεωρώ τις δύσκολες όψεις Πλούτωνα σημαντικές, ότι μπορούν να δώσουν έναν πιο απόλυτο και αρκετά επίμονο και σκληρό χαρακτήρα.
Ένας Ερμής στον ταύρο αλλά και στον υδροχόο μπορεί να είναι πολύ ξεροκέφαλος και επίμονος αλλά με τη διαφορά ότι στον υδροχόο παίζει να έχει και πιο σωστή ματιά απο ότι στον ταύρο..:toung:
Δημήτρης_Σ
26-02-2010, 03:59 PM
Ένας Ερμής στον ταύρο αλλά και στον υδροχόο μπορεί να είναι πολύ ξεροκέφαλος και επίμονος αλλά με τη διαφορά ότι στον υδροχόο παίζει να έχει και πιο σωστή ματιά απο ότι στον ταύρο..:toung:
:respect: το'πιασες το νόημα. 'Ισως το βράδυ να δώσω όλο το πακέτο. Τον Υδροχόο χαίρομαι που τον ανέφεραν 2 φίλοι αν δεν κάνω λάθος γιατί είναι μέσα στις σωστές απαντήσεις.
sagimoon
26-02-2010, 07:00 PM
super lela, με πρόλαβες, αυτά ακριβώς σκεφτόμουνα να απαντήσω.
Κυριος πλανήτης ο κρόνος
σε τρίγωνο με δία, και αντιθέσεις - τετράγωνα με τους προσωπικούς πλανήτες.
κυρίαρχη η γη
κυρίαρχοι οίκοι, 2, 3, 6
1. κρόνος στον υδροχόο
2. ηλιος σε αιγοκερο ή υδροχοο
3. ερμης στον αιγοκερο
4. Αυτό δεν το κατάλαβα, μεταξύ πλανητών σχηματίζονται δύσκολες όψεις, ...από το ζώδιο των ιχθ ή του τοξ πως?? πρεπει ναναι εκει καποιος πλανητης για να σχηματισει δυσκολη οψη με τον πλανητη που ψάχνουμε...φωτήστε με ρε παιδιά...
Δημήτρης_Σ
26-02-2010, 07:30 PM
4. Αυτό δεν το κατάλαβα, μεταξύ πλανητών σχηματίζονται δύσκολες όψεις, ...από το ζώδιο των ιχθ ή του τοξ πως?? πρεπει ναναι εκει καποιος πλανητης για να σχηματισει δυσκολη οψη με τον πλανητη που ψάχνουμε...φωτήστε με ρε παιδιά...
Πλανήτες που κάνουν όψεις με κάποιον πλανήτη στα ζώδια αυτά. Ποιός είναι ο ένας από αυτούς τους πλανήτες. Ειδικά στο ζώδιο του Τοξότη.
Δημήτρης_Σ
27-02-2010, 10:32 AM
Kαλημέρα σας, θα δώσω τώρα τις απαντήσεις του κουίζ.
1. 'Ενας πλανήτης που είναι ο σημαντικότερος (ο πλανήτης "κλειδί"). Ποιός πλανήτης είναι ?
Κρόνος
2. Πέντε είναι οι πιο συχνές όψεις, συνήθως σκληρές, που σχηματίζει αυτός ο πλανήτης. Ποιές μπορεί να είναι αυτές οι όψεις ?
'Ηλιος-Κρόνος, Ερμής-Κρόνος, Δίας-Κρόνος, Ωροσκόπος-Κρόνος, Μεσουράνημα-Κρόνος.
2. Κυριαρχεί ένα συγκεκριμένο στοιχείο. Ποιό στοιχείο ? Γη ? Νερό ? Φωτιά ? Αέρας ?
Γη
3. Είναι πολύ τονισμένα τρία συγκεκριμένα ζώδια και όχι σπάνια ένα ακόμα ζώδιο. 'Οταν είναι τονισμένα και τα 4 αυτά ζώδια στον χάρτη, τότε το συγκεκριμένο προφίλ είναι ακόμα πιο έντονο. Ποιά ζώδια μπορεί να είναι ?
Το βασικό ζώδιο είναι ο Αιγόκερως. Αν ο Αιγόκερως έχει επιπλέον και αρκετά τονισμένη την Παρθένο, τα χαρακτηριστικά του παραπάνω προφίλ αυξάνουν. Παραδόξως τονισμένο το ζώδιο του Ταύρου, μετριάζει πολλά από τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Πολύ συχνά ο 'Ηλιος μπορεί να είναι στον Υδροχόο.
4. Είναι τονισμένοι συνήθως τρεις οίκοι. Ποιοί οίκοι μπορεί να είναι ?
6ος, 9ος και 11ος (λιγότερο ο 10ος)
Και το προφίλ - πακέτο αυτό το υποστηρίζουν συμπληρωματικά, αλλά σπανιότερα ακόμα κάποια στοιχεία :
1. Κρόνος σε ένα ζώδιο του αέρα. Σε ποίο ζώδιο ?
Κρόνος στον Υδροχόο
2. 'Ηλιος σε ένα ζώδιο της γης ή σε ένα ζώδιο του αέρα. Σε ποιό ζώδιο της γης και σε ποιό του αέρα ?
'Ηλιος στην Παρθένο ή στον Υδροχόο.
3. Ερμής στο ίδιο ζώδιο της γης ή στο ίδιο ζώδιο του αέρα. Σε ποιό ζώδιο της γης και σε ποιό του αέρα ?
Ερμής στην Παρθένο ή στον Υδροχόο
4. Τα ζώδια του Τοξότη και των Ιχθύων σε σκληρή όψη με κάποιον πλανήτη. Με ποιόν ?
σε όψη με τον Κρόνο. 'Οψεις Δία-Κρόνου. Μπορεί ακόμα Κρόνος στον Τοξότη σε όψη με Δία
Να προσθέσω ακομα μερικά στοιχεία που αφαίρεσα για να μην το κάνω τόσο περίπλοκο. Ξένες ή αντίθετες ιδιοσυγκρασίες είναι
1. Το τονισμένο στοιχείο της φωτιάς ή του νερού.
2. Η Αφροδίτη σε εξέχουσα θέση στο χάρτη, πχ στον Ωροσκόπο, σε σύνοδο με έναν 'Ηλιο στο Ταύρο, ή από ζώδιο (π.χ πλανήτες στον Ζυγό).
Το ιδανικό : 'Ηλιος στον Ωροσκόπο Αιγόκερω σε τρίγωνο με Κρόνο στην Παρθένο και σε εξάγωνο με Δία στους Ιχθείς.
sagimoon
27-02-2010, 11:20 AM
Δύσκολα και όμορφα μας βάλατε....και ο Δίας δεν μπορούσε να είναι στον τοξότη, καραχτυπημένος από άλλους πλανήτες? Θα πρότεινα να μην μας πειτε την λύση αμέσως, αλλά λίγο λίγο, πχ, ήλιος σε ζώδιο και οίκο την μια μέρα, μέχρι να συμπληρώσουμε τον χάρτη...
sagimoon
27-02-2010, 11:24 AM
sorry, μόλις τώρα είδα την απάντηση....ευχαριστούμε θερμά πάντως. Ελπίζω γρήγορα στο επόμενο...
Δημήτρης_Σ
27-02-2010, 02:09 PM
sorry, μόλις τώρα είδα την απάντηση....ευχαριστούμε θερμά πάντως. Ελπίζω γρήγορα στο επόμενο...
Να προσθέσω μόνο ότι το παραπάνω αστρολογικό προφίλ αντιστοιχεί στην συχνότητα του Rock Water.
καιτουλι
27-02-2010, 07:09 PM
τελειο!κ αλλο κ αλλο!!
Κοραλλία Μόζορα
27-02-2010, 09:22 PM
Να προσθέσω μόνο ότι το παραπάνω αστρολογικό προφίλ αντιστοιχεί στην συχνότητα του Rock Water.
Δημήτρη μου,
έχω δει κι εγώ μια αντιστοιχία αστρολογική με τους τύπους των ιαμάτων του Bach. Πολύ ωραίο το κουίζ σου.
Δημήτρης_Σ
27-02-2010, 10:58 PM
Δημήτρη μου,
έχω δει κι εγώ μια αντιστοιχία αστρολογική με τους τύπους των ιαμάτων του Bach. Πολύ ωραίο το κουίζ σου.
ευχαριστώ Κοραλλία, υπάρχει όντως αντιστοιχία και με τις συχνότητες αυτές και βοηθάνε να έχουμε μια πιο ανεπτυγμένη αστρολογική τυπολογία, όπως υπάρχει σχέση και μεταξύ των θεραπευτικών μέσων της ομοιοπαθητικής με ολόκληρα αστρολογικά συμπλέγματα.
Dell Piero
27-02-2010, 11:14 PM
Το δεύτερο κουίζ Δημήτρη με χάρτη παρακαλώ. Είμαι 'σχηματικός τύπος' και θέλω να συμμετέχω ενεργά :toung:
Δημήτρης_Σ
28-02-2010, 01:12 PM
Το δεύτερο κουίζ Δημήτρη με χάρτη παρακαλώ. Είμαι 'σχηματικός τύπος' και θέλω να συμμετέχω ενεργά :toung:
Okey δεν έβαλα χάρτες γιατί θα τους έδινα τη λύση έτσι. Αλλά μπορώ να πω ότι μερικά παραδείγματα του παραπάνω προφίλ , με αποκλίσεις πάντα, αλλά με πολλά κοινά είναι ο Δαλάι Λάμα, ο 'Οτο φον Μπίσμαρκ, ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ο Β', και ο Δρ.Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.
Συνεχίζω με το επόμενο και το τρίτο πιθανόν να είναι σχετικό με συναστρίες για να'χουμε και ποικιλία.
miron
06-03-2010, 03:18 AM
Καλησπερα,,σκληρες οψεις με τον Κρονο μπορει να σχηματιζει οΑρης,Ο ουρανος..αλλωστε εκτος απο Αφροδιτη ,ο Κρονος με ολους τους πλανητες μπορει να κανει σκληρες οψεις..ευχαριστω
georgia238
06-03-2010, 01:05 PM
καλημέρα
πολύ ωραία αυτά τα τεστ δυστυχώς δεν τα προλαβαίνω!