Κερδίστε τον αστρολόγο:, ερωτική, παρακάτω, χάρτης, γυναίκας, http://i834.photobucket.com/albums/zz270/whisperer_m/female.gif, γάμο, συγκεκριμένης, χάρτη, γενέθλιο, γάμος, ποιες, ενδείξεις, μπορούσε, δώσει" /> [Βεδική] Ερωτική ζωή και γάμος σε γενέθλιο χάρτη [Archive] - Αστρολογία για όλους

PDA

View Full Version : [Βεδική] Ερωτική ζωή και γάμος σε γενέθλιο χάρτη

Τίνα Ζαχαριάδου
21-02-2010, 11:32 PM
Ποιες ενδείξεις θα μπορούσε να μας δώσει ο παρακάτω χάρτης για την ερωτική ζωή της συγκεκριμένης γυναίκας και τον γάμο της;

http://i834.photobucket.com/albums/zz270/whisperer_m/female.gif

Ag.Pagkaki
22-02-2010, 12:32 AM
Λοιπόν, αρχικά λίγα λόγια για την ίδια. Ωροσκόπος Ζυγό με ποσειδώνα 1ο Οικο. Εξωτερικά πολύ γλυκια και φίνα κοπέλα, με ποσειδώνια...ομορφιά. έχει μια γλύκα στα μάτια της. 7ος Οίκος στον Κριό με κυβερνήτη τον ¶ρη στον 12ο οίκο. Αυτό σημαίνει ότι ο άνδρας που έχει επιλέξει να παντρευτεί έχει κριαρίσια χαρακτηριστικά, είμαι παρορμητικός, φλογερός, εγωιστής και σίγουρα δεν είναι τυχαίος στην ζωή της - άρης 12ο οίκο. Αυτή η κοπέλα μου φαίνεται ότι έχει έρθει στην ζωή για να περάσει οικογενειακά θέματα (απο το παρελθόν). Η αφροδίτη στον 11ο οίκο, ίσως ο συντροφός της ήταν φίλος της πριν συνάψει σχέση μαζί του, ή τον γνώρισε μέσω φίλων.
Δεν ξέρω εάν έχω πέσει σε τίποτα απο αυτά μέσα... περιμένω απόψεις....

Χρυσάνθη
22-02-2010, 05:05 AM
Συμφωνώ και εγώ με τον 11 οίκο, γενικά φαίνεται να αποκομίζει καλές εμπειρίες από το κοινωνικό της περιβάλλον, είναι δημοφιλής, και προσελκύει ερωτικά ανθρώπους που ή είναι φίλοις της αρχικά ή γνώρισε το ταίρι της μέσω φίλων.Οι σχέσεις της είναι πολύ σημαντικές για αυτήν, (βέρτεξ στον 7ο) και πονεμένες....σύνοδος Αφροδίτης με Πλούτωνα....και όλα αυτά σε ένα ζώδιο...τελείως cool, πράγμα που είντράγωνο, παι λίγο ασύμβατο και ίσως μπερδεύει τους άλλους... Ο κυβερνήτης του 7ου με τον κυβερνήτη του 5 κάνουν τεράγμα που νομίζω καθυστερεί ...την εύρεση συζύγου...και γενικά ταλαιπωρεί τις σχέσεις. Ακμή 5ου στον Υδροχόο, οι εραστές της είναι συνήθως έξυπνοι,...εκκεντρικοί αλλά αυτυχώς είναι σε ένα σταθερό ζώδιο...
Παρόλα αυτά εμένα μου φαίνεται δύσκολος ο άρης στο 12 (¶ρης και Ήλιος συμβολίζουν τον εραστή και τον πιθανό μελλοντικό σύζυγο..), γιατί είναι ένας κρυφός οίκος, ίσως ψάχνεται πολύ και έχει θέματα με το υποσυνείδητό της πράγμα όχι θετικό για τις σχέσεις..μπορεί οι σύντροφοί της να ήταν καλλιτέχνες, ή να είχαν διάφορα θέματα με ....εξαρτήσεις? ή παντός είδους δύσκολες καταστάσεις? . Πάντος ο σύντροφός της είναι σίγουρα δυναμικός μην πω και εγωκεντρικός ( ακμή 7ου στον κριο..) και επισης θα μπορούσε να παντρευτεί έναν άνθρωπο με κάποιο αξίωμα ή καλή κοινωνική θέση, ενδεχομένως και λίγο μεγαλύτερό της (Κρόνος στο 10ο, Ηλιος στον 10 και στον Καρκίνο), και μια ιδέα....λέτε να ασχολείται με επιχειρήσεις, δεδομένου ότι της αρέσει η καλή ζωή (Αφροδίτη στο Λέοντα..) Η ίδια παντως στις σχέσεις της ενώ βγάζει μία γλυκύτητα σαν άνθρωπος (Ωροσκόπος στο Ζυγό) δείχνει στο σύντροφό της ότι έχει αυτοσεβασμό και σίγουρα είναι υπερήφανη...
Μπορεί όλα αυτά που υπέθεσα να είναι και ανοησίες βέβαια, αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσει κανείς.. Αναμένω με ενδιαφέρον τις απαντήσεις!!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
22-02-2010, 09:36 AM
η σεληνη στον 12ο μας δειχνει και κρυφες καταστασεις ερωτικες

Αρης στον 12 την απασχολουν καποια θεματα υγειας της
Διας στον 1ο ειναι ψηλη εχει ταση παχυνση
αλλα το παλευει
μαγνιτικη σιγουρα με τον πωσειδωνα της 1ο

ισως τον αντρα της τον γνωρισε σε καποιο νοσοκομειο;
η.. κατι σχετικο με αυτο

ενας γρηγορος γαμος
στα νεανικα της χρονια [7ο κριος με βερτεξ μεσα ουτε και αυτη το καταλαβε καλα καλα ποσο γρηγορα εγιναν]
με μεγαλυτερο αντρα κατι που ηθελε
να της δωσει ασφαλεια
πολλα ταξιδια μακρινα ισως και σε ταξιδι της να τον γνωρισε
ηθελε τον γαμο [Διας στον 1ο της ζυγος
πληθωρηκη συμπερηφορα σε αυτο που εβγαζε στους αλλους τετραγωνο ηλιου- δια
εκρυβε τις ανασφαλειες της καλα
την βοηθησε και ο συντροφος της πολυ βρηκε λιμανι σε αυτον ισως..
αυτη η συνοδος στον 11ο πλουτωνα ερμη θα πρεπει να τους πεθενε με τον πλουτωνειο λογο της πολυ μαγνητικη γυναικα
Τινακι περιμενουμε ...
καθοδηγηση.....

Τίνα Ζαχαριάδου
22-02-2010, 11:18 AM
Λοιπόν, αρχικά λίγα λόγια για την ίδια. Ωροσκόπος Ζυγό με ποσειδώνα 1ο Οικο. Εξωτερικά πολύ γλυκια και φίνα κοπέλα, με ποσειδώνια...ομορφιά. έχει μια γλύκα στα μάτια της. 7ος Οίκος στον Κριό με κυβερνήτη τον ¶ρη στον 12ο οίκο. Αυτό σημαίνει ότι ο άνδρας που έχει επιλέξει να παντρευτεί έχει κριαρίσια χαρακτηριστικά, είμαι παρορμητικός, φλογερός, εγωιστής και σίγουρα δεν είναι τυχαίος στην ζωή της - άρης 12ο οίκο. Αυτή η κοπέλα μου φαίνεται ότι έχει έρθει στην ζωή για να περάσει οικογενειακά θέματα (απο το παρελθόν). Η αφροδίτη στον 11ο οίκο, ίσως ο συντροφός της ήταν φίλος της πριν συνάψει σχέση μαζί του, ή τον γνώρισε μέσω φίλων.
Δεν ξέρω εάν έχω πέσει σε τίποτα απο αυτά μέσα... περιμένω απόψεις....

Καλημέρα σε όλους.

Βλέπω σας ζορίζει ο συγκεκριμένος χάρτης και ίσως όχι αδικαιόλογητα, γιατί αυτή την φορά δεν σας έβαλα χάρτη που "φωνάζει" όπως την προηγούμενη.
Λοιπόν, μιλάμε για μια γυναίκα η οποία πλέον δεν είναι στην πρώτη της νιότη, παραμένει όμως μια πολύ ωραία γυναίκα, φινετσάτη, γοητευτική, ευγενική και καλοσυνάτη. Μολονότι είχαν κοινούς γνωστούς δεν τον γνώρισε σε φιλικό περιβάλλον, ήταν γείτονας της και την παρακολουθούσε από πολύ νεαρή ηλικία. Την περίμενε να μεγαλώσει (14 χρονών την είδε πρώτη φορά) για να την φλερτάρει. Περίπου στα 18 της χρόνια έκαναν δεσμό. Σίγουρα δεν ήταν τυχαίος στην ζωή της αλλά ούτως ή άλλως για εμένα προσωπικά κανείς δεν είναι τυχαίος στην ζωή μας πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον άντρα με τον οποίο θα αποκτήσουμε οικογένεια. Πέρασε αρκετά οικογενειακά θέματα, τα οποία φυσικά θα μου τα βρείτε εσείς. Και μια ερώτηση ακόμη, πόσο φλογερός μπορεί να έιναι ένας σύντροφος όταν ο κυβερνήτης του γάμου και ειδικά ένας Παρθενίστικος ¶ρης που πηγαίνει στον 12ο οίκο?

Τίνα Ζαχαριάδου
22-02-2010, 11:58 AM
Αγαπητή Χρυσάνθη,

Οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι σημαντικές για εκείνη όχι μόνο από το Βέρτεξ, έχει ωροσκόπο Ζυγό που μας δείχνει ότι θέλει να βρίσκεται ανάμεσα σε ανθρώπους και να διατηρεί το περιβάλλον της αρμονικό. Όπως είπα παραπάνω δεν καθυστέρησε να βρει τον σύζυγο, στα 25 της είχε παντρευτεί. Σε αυτό που έπεσες διάνα είναι το θέμα των εξαρτήσεων, πράγματι όταν τον γνώρισε έπαιζε χαρτιά, όμως τα έκοψε σχετικά εύκολα με τον γάμο.
Φυσικά ο ¶ρης στην θέση αυτή δείχνει πολλά παραπάνω τα οποία περιμένω να βρείτε, να πω μόνο πως δεν είναι καλλιτέχνης αλλά όπως πολύ σωστά είπες ασχολείται με τις επιχειρήσεις. Είναι μεγαλύτερος της κατά 12 η 14 χρόνια και ειδικά την εποχή που τον γνώρισε αλλά και μετάπειτα είχε και έχει καλή θέση στην κοινωνία. Αν σκεφτούμε, ότι μιλάμε για πριν από 40 χρόνια σχεδόν, καταλαβαίνετε πως λίγοι ήταν εκείνοι την εποχή επιχειρηματίες. Καλά τα πήγες Χρυσάνθη μου όμως θέλω να μου λύσεις μια απορία, για ποιο άσύμβατο τετράγωνο μιλάς γιατί με μπέρδεψες λίγο.

Δέσποινα μου, πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο. Δεν θα έλεγα ότι η Σελήνη στην θέση αυτή έχει χαρακτηριστικό τις κρυφές ερωτικές σχέσεις. Η υγεία της δεν την έχει απασχολήσει ποτέ έντονα παρά μόνο κάτι αλλεργίες τις οποίες όμως μπορεί και τις ελέγχει. Δεν έχει τάση για πάχος αντίθετα 'ηταν και είναι πάρα πολύ κομψή. Ο γάμος δεν ήταν γρήγορος, ήταν προγραμματισμένος άλλα έχει ¶ρεια χαρακτηριστικά.
Έχει κάνει ταξίδια στο εξωτερικό αλλά ουδέποτε με τον σύζυγο, μόνο με τα παιδιά της ( του 5 στον 9ο οίκο ) και με φίλες της ( Ουρανός στον 9ο). Αρκετά πληθωρική και γενναιόδωρη με τους άλλους αλλά και ο σύζυγος δεν είναι ο τύπος του τσιγγούνη και φυσικά δεν ήταν και ο πατέρας της τσιγγούνης. (Ήλιος τετράγωνο με Δία). Δεν βρήκε λιμάνι στον σύζυγο και πες μου εσύ το γιατί. Γενικά δεν θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερα ομιλητική. Είναι ο τύπος που αργεί να πάρει εύκολα στροφές όχι γιατί είναι χαζή αλλά γιατί έχει τις δικές της εμμονές, αργεί να μιλήσει, είναι βαθυστόχαστη αλλά όταν μιλήσει μπορεί να σε σκοτώσει με τον λόγο της. Και μία πληροφορία επιπλέον, ο άντρας της είναι Λέων και έχει πλανήτες στον Καρκίνο ΄πράγμα που δηλώνει πως κάλυπτε τις προυποθέσεις για να τον επιλέξει για σύντροφο της ζωής της.

Δέσποινακι για προσπάθησε περισσότερο γιατί δεν βλέπω να παίρνεις άριστα.:cheesy:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
22-02-2010, 02:43 PM
ΑΧ!! τιποτα δεν βρηκααααααα:nuts:
θα προσπαθησω Τινακι μου:bigsmile:

Natalia10
22-02-2010, 03:12 PM
Καλησπερα και απο μενα,ελπιζω να ειστε ολοι καλα:bigsmile:

Θα κανω και'γω μια προσπαθεια (θα ηθελα να με διορθωσετε αν κανω λαθος)...
Να τολμησω να υποθεσω για δευτερο γαμο?
Αυτο το λεω γιατι για δευτερο γαμο κοιταμε τον 9 οικο.Ακμη του 9 οικου ειναι στον Ταυρο,πλανητης κυβερνητης του ειναι η Αφροδιτη (ωροσκοπος της).Στον 9 οικο εχουμε τον πλανητη Ουρανο στους Δυδιμους (διπλο ζωδιο) ο ο ποιος φερνει ξαφνικες αλλαγες,σε συνοδο με τον Βορειο Δεσμο της (που με κανει να πιστευω πως οι αλλαγες στην ζωη της γινονται εντελος ξαφνικα, και ισως να μην της αρεσει που δεν μπορει να ελεγξη αυτες τις αλλαγες).Την συνοδο αυτη την τετραγωνιζει η Σεληνη της (ο ψυχισμος της,σχεση με την μητερα),αυτο με κανει να πιστευω πως αισθανοταν την μητερα της σαν εναν ανθρωπο μη σταθερο και ισως λιγο αποστασιοποιημενο.Αυτα τα στοιχεια ισως τα'χει και η ιδια στο χαρακτηρα της,και επιπλεον την κανει να βαριεται ευκολα.Η Σεληνη της βρισκεται στον 'κρυφο' 12 οικο, αυτο με κανει να πιστευω πως ισως να συγκρουεται μεσα της.Δηλαδη δεν ηθελε να γινει σαν την μητερα της,αλλα ξερει πως ολα αυτα τα στοιχεια της μητερας της, (που περιεγραψα πιο πριν) τα'χει και η ιδια.
Επισης αυτη η συνοδος κανει εξαγωνο με τον Δια (πλανητης των ευκαιριων ,του πολυ,οτι αγγιζει το μεγαλοποιει) και με τον Χειρωνα της.Σε αυτην την συνοδο Δια- Χειρωνα η Αφροδιτη της κανει ενα εξαγωνο (ενας πλουσιος γαμος,και γενικοτερα οι σχεσεις της εχουν ενα θεραπευτικο χαρακτηρα ειτε για αυτην ειτε για τους συντροφους της).
Οσο αφορα για τον αντρα της,δεν πιστευω πως ειναι ενας δυναμικος αντρας.Θα ελεγα πως ειναι ενας σοβαρος,χαμηλων τονων ανθρωπος,προτιμαει να ειναι 'στα παρασκηνια παρα πανω στην σκηνη',αγχωδεις, ηρεμη δυναμη (Αρης στην Παρθενο στον 12 οικο) με ισως πιθανα προβληματα υγειας.
Ειναι σωστη καποια απο τις σκεψεις που εχω κανει?

Φιλικα:bigsmile:

Μητσάκος
22-02-2010, 03:33 PM
Εκτιμώ ότι θα έπρεπε να γνωρίζουμε και το πού γεννήθηκε το συγκεκριμένο πρόσωπο, καθώς και για τις δύο παραμέτρους που εξετάζουμε (ερωτική ζωή & γάμος) σημαντικότατο ρόλο παίζει (εκτός από την ηλικία) και ο τόπος. ¶λλες προσλαμβάνουσες και άλλα ηθικά χαρακτηριστικά έχει μια που γεννήθηκε στο Παρίσι και τη δεκαετία του '30, και άλλα μία που γεννήθηκε στα Σφακιά, ακόμα και τη δεκαετία του 70 :bigsmile:

Τίνα Ζαχαριάδου
22-02-2010, 04:34 PM
Mητσάκο η γυναίκα αυτή έχει γεννηθεί στην Αθήνα!

Λίνα μου, για να κοιτάξουμε δεύτερο γάμο θα πρέπει ο πρώτος μας (ο 7ος δηλαδή) να δείχνει τάσεις χωρισμού. Η γυναίκα αυτή έχεις ενδείξεις χωρισμού στον χάρτη της? Δεν έχει πολλές αλλαγές στην ζωή της, όχι σημαντικές τουλάχιστον, όμως είχε μητέρα αρκετά εκρηκτική και επαναστατική για την εποχή της. Η μητέρα της ήταν πολύ δυναμική γυναίκα και τις προκαλούσε πολλές συναισθηματικές εξάρσεις. Είχε πολλά στοιχεία Παρθένου, υποχόνδρια, τελειομανής τα οποία τα κληρονόμησε όλα η γυναίκα του χάρτη καθώς είναι μανιακή και η ίδια με την καθαριότητα και την τάξη.

Η Σελήνη στον 12ο έφερε σε σχετικά νέα ηλικία αλτσχαιμερ στην μητέρα και ύστερα από πολλά χρόνια σε μεγάλη ηλικία κατέληξε σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων. Η ίδια επισκεπτόταν την μητέρα της αρκετά συχνά ( Σελήνη στον 12ο) χωρίς φυσικά να μπορεί να της προσφέρει το παραμικρό. Ο άντρας της είναι αρκετά δυναμικός και δεν θα έλεγα ότι είναι χαμηλών τόνων. ό Ήλιος στον 10 αλλά και η Αφροδίτη της σε σύνοδο με τον Πλούτωνα είναι ένδειξεις καταπιεστικού και εξουσιαστικού συζύγου.

vikou
22-02-2010, 04:41 PM
Τώρα πρωτοβλέπω το χάρτη και έχω μία -άσχετη- απορία. Κάπου διάβασα ότι η Λίλιθ βρίσκεται πάντοτε στους οίκους από 5ο έως και 8ο.. Θυμάμαι λάθος, ε?

whisperer
22-02-2010, 04:44 PM
yeap....
λάθος θυμασαι... :cheesy:

Natalia10
22-02-2010, 04:47 PM
Καλησπερα Κυρια Τινα:bigsmile:
....Μα ουτε σε μια σκεψη δεν επεσα μεσα!!!:cry::weird::wacko:
Δεν πειραζει η προσπαθεια μετραει:laugh:
Σε επομενο κουιζ που θα βαλετε ελπιζω να τα παω καλυτερα.
Φιλικα:bigsmile:

Μητσάκος
22-02-2010, 04:50 PM
Τώρα πρωτοβλέπω το χάρτη και έχω μία -άσχετη- απορία. Κάπου διάβασα ότι η Λίλιθ βρίσκεται πάντοτε στους οίκους από 5ο έως και 8ο.. Θυμάμαι λάθος, ε?

To vertex είναι αυτό...

κρασακι
22-02-2010, 05:12 PM
Η σελήνη στην παρθένο δείχνει άνθρωπο που επεξεργάζεται τα πάντα πριν πράξει, τα αναλύει, τα εκλογικεύει και τα ψειρίζει πολύ..στον 12ο την κάνει αρκετά κλειστή και δεκτική.. σε συνδυασμό και με τη σύνοδο ερμή πλούτωνα μάλλον για στρείδι μου κάνει..το οποίο όταν ανοίξει κρύβει δηλητήριο..
Μάλλον ήταν ο τύπος γυναίκας που περιποιόταν πολύ τον άντρα της..συνήθως η θέση αυτή δείχνει γυναίκα που βάζει αρκετά στην άκρη τη ζωή της, κάνει πέρα τα θέλω της για αρκετό καιρό ή και για πάντα και μένει στο παρασκήνιο στο πλάϊ του συζύγου..νομίζω και η οικοθεσία το διογκώνει περισσότερο αυτό..
Ίσως αυτό που τη βοηθούσε στην προκειμένη περίπτωση ήταν το τετράγωνο σελήνης ουρανού που παίζει να την έκανε να επαναστατεί αρκετές φορές και να προσπαθεί να βρει διέξοδο απο την εσωτερική ,πάνω απο όλα, καταπίεση που θα ένιωθε..γιατί μπορεί να είχε μητέρα και σύζυγο αρκετά καταπιεστικούς, αλλά μάλλον η ίδια βίωνε αυτή την καταπίεση ακόμη πιο έντονα λόγω σελήνης και άρη..

Απο την άλλη το συγκεκριμένο τετράγωνο παίζει να είναι και αυτό που να μην την άφηνε να βρει λιμάνι στον σύζυγό της..αίσθηση ανικανοποίητου φέρνει η όψη αυτή....και ειδικά στον 12ο μάλλον σαν να μην ήξερε και η ίδια αρκετές φορές τι ήθελε και αισθανόταν.

Επίσης το τετράγωνο ήλιου ποσειδώνα μάλλον την έκανε να έχει μια εξιδανικευμένη εικόνα του συντρόφου της και να ανέχεται καταστάσεις πιο εύκολα...αλλά μπορεί με την πάροδο των ετών να διαλύθηκε το συννεφάκι και να έψαξε να βρει απο αλλού χαρά και ικανοποίηση στη ζωή της, ίσως μέσω των παιδιών της (να έδωσε όλη της την προσοχή και φροντίδα εκεί..νομίζω και η σελήνη και η αφροδίτη στον λέοντα το υποδηλώνουν.) και μέσα απο τα ταξίδια που προανέφερες Τίνα..καθώς της το επέτρεπε και η οικονομική κατάσταση μάλλον όπως προείπες..
Δεν ξέρω αν εργαζόταν...αλλά αν το έκανε μάλλον αυτό θα τη βοήθουσε να νιώθει πολύ καλύτερα και θα ήταν μια καλή διέξοδος όλων των παραπάνω.

Επίσης ο ¶ρης στον 12ο μάλλον την έκανε να σιωπαίνει και να μαζεύει να μαζεύει..
Λάθος σωστά ? εσύ θα μας πεις!
ναμένω να δω αν κινήθηκα σωστά ή όχι!:bigsmile:

mariaria
22-02-2010, 10:37 PM
γιασασ πιστευω κατι να βρω.......
αρησ-παρθενοσ....εχει τιν αναγκι να εχει διπλατισ ανθροπουσ.
πολιασχολι.τελιομανισ με νεβρα και ανχοσ που μπορι να υποφερει απο εντερικα προβληματα.
σιγουρα πεζει μεγαλο ρολο η καθαριοτιτα .
εχει πολα σινεσθιματα που δεν τα εκδιλονι εφκολα.εχει καποια τασι προσ τιν μεταφισικη.
ΑΚΜΙ 7 ου οικου στον κριο............γαμοσ σε μικρι ιλικια ...αλλα πιστεβο οτι ο αντρατισ διλ..στρατιοτικοσ αστινομικοσ η ασχολιτε με τα μεταλα.
γαμοσ με δοκιμασιεσ ,μιχια,τριγιρο στο γαμο μιστικοπαθια και κριφεσ καταστασισ.
5 οσ οικοσ υδροχοο ---ελεφθερια στον ερωτα μαγνιτισμοσ σε φιλικεσ σχεσησ ,παντοσ εχει περπετια η ζωη τισ...
τα πεδια εποφελουντα απο τιν δουλια τισ και εχει αγονιστι αρκετα αλλα εχει κανι καποια λαθι στισ εροτικεσ τισ επιλογεσ ...μαριααααααααα εφχαριστο δεν ξερο αν ειναι σοστα αυτα μονο μπορο να ερμινεφσο αποσα ξερο..

Τίνα Ζαχαριάδου
23-02-2010, 12:32 AM
Λίνα μου, αρνούμαι να δεχτώ την ηττοπάθεια και μάλιστα από κάποιους που κατέχουν τις βασικές γνώσεις της Αστρολογίας. Δεν θα τα πας καλύτερα στο επόμενο κουίζ αλλά σε αυτό, γιατί περιμένω την 2η προσπάθεια σου.:love:

Σοφία μου διαπιστώνω πως μετά το προηγούμενο κουίζ .... διάβασες αρκετά.:toung:

Πράγματι η γυναίκα αυτή όλη της την ενέργεια την κατανάλωσε στην περιποιήση του σπιτιού και του συζύγου της και πάντα βρισκόταν στο παρασκήνιο. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό λειτούργησε αρκετά επιβοηθητικά στην περίπτωση της μητέρας αλλά και του συζύγου μιας και αυτό ήταν ο λόγος που τελικά αντέδρασε σε εκείνα τα οποία της επέβαλλαν. Ήταν ανικανοποιήτη όχι γιατί δεν ήξερε τι αισθανόταν, εκείνη γνώριζε πολύ καλά τι ήθελε ( Αφροδίτη στον Λέοντα, σε σταθερό ζώδιο σε σύνοδο με Πλούτωνα, την απόλυτη ταύτιση έψαχνε).

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα αλλά και ο Ποσειδώνας στον 1ο οίκο της δίνει την τάση να εξιδανικεύει πρόσωπα και καταστάσεις και ευτυχώς για εκείνη το συννεφάκι του γάμου φρόντισε ο σύζυγος να της διαλύσει από τον 1ο κιόλας χρόνο. Επίσης σωστό , αυτό που είπες για την ικανοποιήση που πήρε από τα παιδιά και από τα ταξίδια με τους φίλους όχι γιατί αυτό επεδίωκε αλλά γιατί αυτήν την διέξοδο είχε μόνο.
Αρκετά εσωστρεφής, σκέτο στρείδι, με ευαισθησία στο στομάχι εξαιτίας κυρίως της ψυχολογικής της κατάστασης. Μπράβο Σοφία μου, αν ξαναδείς τον χάρτη είμαι σίγουρη πως θα βρεις και άλλα σημαντικά πράγματα για τον γάμο της.

Mariariα μου, ο ¶ρης στην Παρθένο δεν είναι εκείνος ο οποίος την κάνει εξαρτημένη με τους άλλους, αντίθετα της φέρνει απομόνωση. Διάβασε τα παραπάνω ποστ, έχουμε μιλήσει για το επάγγελμα του συζύγου και για άλλα εξίσου σημαντικά που αφορούν την ζωή τους. Για τον Ουρανό σωστα είναι αυτά που αναφέρεις αλλά στην συγκεκριμένη γυναίκα λειτούργησαν διαφορετικά. Πίστεψε με καθόλου περιπέτεια δεν είχε η ζωή της ενώ η ίδια δεν εργάστηκε ποτέ παρά μόνο μέσα στο σπίτι κάνοντας το να λάμπει από την φασίνα.

Εξακολουθεί και σας ζορίζει ο συγκεκριμένος χάρτης. Για μελετήστε καλύτερα γιατί τα βασικά του γάμου δεν μου τα έχετε πει. Πάντως δεν μπορείτε να πείτε σας είχα προειδοποιήσει, ότι το επόμενο κουίζ θα είναι δυσκολοτέρο. :love:

mariaria
23-02-2010, 12:44 AM
εφχαριστο για τιν απαντισι τινααααααααααααα φιλια..

κρασακι
23-02-2010, 01:23 AM
Καθόλου δεν διάβασα αλλά λέεμε τώρα..με φάγανε δουλειά και στράτες..αλλά δεν μετανιώνω..:toung:

πάντως την εργασία την είδα στο σπίτι νομίζω καθώς 10ος στον Καρκίνο, κυβερνήτης σελήνη στην παρθένο..υπηρεσία.., σαν να ένιωθε ότι το σωστό μέρος εργασίας για κεινη είναι το σπίτι και η οικογένεια..
Θα ξανακοιτάξω όσο προλαβαίνω..:bigsmile:

Χρυσάνθη
23-02-2010, 02:39 AM
Όταν παίζεις με τα κουμπάκια αντιγραφή/αποκοπή αυτά παθαίνεις!!! Θα σου εξηγήσω Τίνα μου (συγνώμη αλλά μου βγήκε ο ενικος!) ...το ασύμβατο του πράγματος πήγαινε στην οικοθεσία της Αφροδίτης (11ος) σε σχέση με τη σύνοδό της με τον Πλούτωνα που οσο να ναι δηλώνει πιο κτητική φύση..
Το τετράγωνο είναι άσχετο και σχηματίζεται (αν και όχι ακριβείας) μεταξύ των κυβερνητών του 7ου (¶ρης) και του 5ου (Ουρανός) οίκου, είχα διαβάσει από το site, ότι δυσκολεύει τις σχέσεις κάπως...
Στο μεταξύ έχω ανατριχιάσει! Διότι, μόλις έκανα την πρώτη μου επίσημη προσπάθεια ερμηνείας! Και επίσης...έχω κ εγώ Ήλιο στο δεκατο....σύνοδο Αφροδίτης Πλούτωνα..( σύζυγο δεν έχω ακόμα, όταν τον βρω θα το κάνω κουιζ! Πάντως ο πατέρας μου, ε, ήταν λίγο εξουσιαστικός το λες!) ....και κάπως ένιωσα!!
Α! Καλά αυτό δεν το είχα δει! Έχει ΚΑΙ η γυναίκα αυτή σελήνη στην Παρθένο??? Συμφωνώ με την .....κρασάκι, στρείδια και αναλυτικές σε βαθμό κακουργήματος!..! Αυτό πάλι με το ''στη σκια του συζύγου'' δε μου αρέσει, πάλι ταυτίστηκα!!

Τα υπόλοιπα βασικά του γάμου, δηλαδή?? Συνθήκες? Σχέση με σύντροφο?
Αναμένω και τα υπόλοιπα κουιζ!!

Μητσάκος
23-02-2010, 08:03 AM
............................................
.................................................. .................................................. ......
Εξακολουθεί και σας ζορίζει ο συγκεκριμένος χάρτης. Για μελετήστε καλύτερα γιατί τα βασικά του γάμου δεν μου τα έχετε πει. Πάντως δεν μπορείτε να πείτε σας είχα προειδοποιήσει, ότι το επόμενο κουίζ θα είναι δυσκολοτέρο. :love:

Και για την ερωτική της ζωή, μην το ξεχνάμε, και για την ερωτική της ζωή. Είναι και αυτό ζητούμενο, ε; Αν και παρακολουθώ την κουβέντα, δεν διάβασα κάτι συγκεκριμένο και για αυτό :bigsmile:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
23-02-2010, 11:37 AM
ερωτικη ζωη

η σεληνη της στον 12ο σε τετραγωνο με ουρανο
επισης και ο αρης στον 12ο
ειχε σεξουαλικες αμφινταλαντευσεις και πρωτοποριακες για την εποχη της
φαντασιωσεις;
ακραιοςκαι κρυφος ερωτισμος επυκινδυνος ισως..
και αυτος ο 11ος της με αφρο πλουτωνα ερμη μεσα
στον λεων ηθελε να κυριαρχει
αλλα η καταπιεση που βιωνε
την εκανε να μαζευτει και να δειχνει ενα γλυκο και ησυχο προσωπειο
ενω ηταν καταβαθος ενα ανεξελεγκτο σεξουαλικο ον;
αυτο την εκανε δυστηχυσμενη που δεν μπορουσε να εκφρασει την σεληνη της;
κρυφος αρης κρυφη σεληνη
Αρης κυβερνητης του 7ο οχι καλη θεση
οπως αρης στη παρθενο
κατι συμβαινει εδωω
Τινααααα που εισαι;;;;
αν παλι γραφω βλακεια θα ριξω 5 μουντζες στα μουτρα μου χεχεχε!!!:nuts:

Υ.Γ θα ζητησω βοηθεια κοινου
Μητσακοοοοο !!!!!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
23-02-2010, 11:47 AM
και κατι αλλο στα μελη που γραφουμε εδω
μην απογοητευστε
για τις λαθος απαντησεις που δεινουμε
θα φαμε τα μουτρα μας μια δυο τρεις
ε,, και τι εγινε;;
ελατε μην ντρεποσαστε γραφτε αγαπητα μου μελη
για εμας ειναι τα κουιζ αυτα
να μαθουμε να ακονιζουμε το μυαλο μας
δεν ειναι ουτε για την τινα ουτε για την κοραλλια
ουτε για αυτους που ξερουν καλη αστρολογια
ελατεεεεε
πες- πες ..
κατι θα βγαλουμε στο τελος ε;
:bigsmile::bigsmile:
και το κυριοτερο ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ!
δεν γινομαστε ρεζιλι
ισα-ισα να ξερετε οτι με αγαπη μας βλεπουν οι γνωστες
που προσπαθουμε

ΚΟΥΚΑΚΙ:love::bigsmile:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
23-02-2010, 03:48 PM
αχ..αχ..αχ..
ευχαριστω για τα ευχαριστω σας
αλλα θα τα ηθελα στο πιο πανω ποστ μου
αχ..αχ.. παλι μπαρουφα εγραψα:wacko::wacko::bigsmile:
για την κυρα-καρκινα:bigsmile:

Ελα.. ελα παμε παλι δυνατα!!

μυρτώ
23-02-2010, 03:51 PM
Γειά σας,

Κατά την ταπεινή μου γνώμη ο σύζυγος της συγκεκριμένης κυρίας πρέπει να ήταν εργατικός, παρόλο που της δημιουργούσε κάποια προβλήματα(¶ρης στην παρθένο στον 12ο οίκο). Επίσης βρίσκεται σε μεταβλητό ζώδιο και όχι σε σταθερό δείχνοντας τις αλλαγές που ίσως συμβούν στην έγγαμη ζωή.Το εξάγωνο του ¶ρη με τον Ήλιο δηλώνει την κοινωνική άνοδο που είχε να της προσφέρει ο σύζυγός της, την δημιουργία περιουσίας, σπίτια, ακίνητα ... Το τετράγωνο του Ήλιου με το Δία δείχνει κάποιες σπατάλες στο γάμο από τη μεριά του συζύγου και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα τις αδυναμίες του στο ποτό, τσιγάρα, χαρτιά και σε κάθε είδους εξαρτήσεις που ξεπερνιούνται με τον ερχομό του παιδιού ή με τη βοήθεια κάποιου φιλου του.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο γάμος της είχε ένταση και ζήλειες (Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα) και ότι έγινε με αφορμή μία πιθανή εγκυμοσύνη??? ή γάμος που αλλάζει ή πεθαίνει με τον ερχομό των παιδιών???:wacko:

Για το θέμα ενός δεύτερου γάμου η γνώμη μου είναι αρνητική μια που ο Ήλιος δεν βρίσκεται σε διπλό ζώδιο. Επίσης ο 9ος οίκος εμπεριέχει το ζώδιο τω Διδύμων, σημάδι προβλημάτων σε πιθανή δεύτερη απόπειρα... γάμου με τον Ουρανό στους Διδύμους και να κάνει ένα μεγάλης απόκλισης τετράγωνο με τον ¶ρη,

Αυτά και από μένα και περιμένω την απάντησή σας κα Τίνα:unsure:

ΑΓΓΕΛΙΚΗ_1980
23-02-2010, 04:31 PM
Να πώ και εγώ κάτι που ίσως είναι λάθος...αλλά θα το πώ!! :bigsmile:
Επείδη βλέπω σελήνη στον 12ο κρυφές επιθυμίες της ψυχής και σύνοδο Αφροδίτη Πλούτωνα (δύσκολη όψη για σχέσεις). Μήπως ο ¶ρης στον 12ο δηλώνει μια εξωσυζυγική σχέση ή κάποιο εραστή της κυρίας, ο οπόιος έμεινε κρυφός και μυστικός σαν ανεκπλήρωτος 'ερωτας... λέω μήπως! :blink:

Τίνα Ζαχαριάδου
23-02-2010, 04:38 PM
Γεια σας και πάλι!

Χρυσάνθη μου, το τετράγωνο του ¶ρη με τον Ουρανό έχει 9 μοίρες ανοχή, επομένως δεν θα έλεγα ότι πιάνεται. Ακόμη και να το πιάσουμε όμως δείχνει ότι εντελώς ξαφικά ξεσπούσαν διαμάχες με τον σύντροφο. Το άλλο που θα μπορούσε να δείξει, είναι διάλυση του γάμου.

Δέσποινα μου, μου αρέσει που προτρέπεις τα μέλη μας να απαντήσουν, έχεις απόλυτο δίκιο, τα κουίζ είναι για να όσους αγαπούν την Αστρολογία και θέλουν κάτι περισσότερο από μια πρόβλεψη. Δεν δίνετε εξετάσεις και σίγουρα δεν ρεζιλεύεστε όσα λάθη κι αν κάνετε. Μέσα από τα λάθη σας θα μάθετε όχι μόνο να ερμηνεύετε αλλά τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίσουμε ένα ωροσκόπιο. Ωστόσο Δεσποινάκι μου, πάλι έπεσες έξω :cheesy:

Γιατί πάλι για τα ερωτικά μου πήγες στην Σελήνη? Που ψάχνουμε για να δούμε τα ερωτικά κάποιου?
Με την Αφροδίτη Πλούτωνα η γυναίκα αυτή ζητούσε το απόλυτο πάθος, το απόλυτο μοίρασμα ψυχής και σώματος, μέσα στον 11ο τα βρήκε αυτά που ζητούσε? Βρήκε στο πρόσωπο του συζύγου το απόλυτο πάθος η με τον σύζυγο έγιναν δυο καλά φιλαράκια? Επίσης ο ¶ρης της δείχνει καμμιά έντονη σεξουαλικότητα? έχετε κολλήσει στα κρυφά λόγω 12ου , στον Ουρανό και τον 11ο και όλοι υποθέτετε πως είχε εξωσυζυγική σχέση και άλλα πράγματα δείχνουν, όχι μόνο αυτά που έχετε ήδη πει. Για πάρτε το λίγο αλλιώς. Τι δείχνει ο Ουρανός για τα ερωτικά? Ψάξτε και λίγο τον 8ο της.
Και το κυριότερο, κυβερνήτης 7ου ο ¶ρης μέσα στον 12ο εκτός από άντρα εξαρτημένο, που 'οπως είπα ήδη, έπαιζε χαρτιά, τι άλλο δείχνει? (Λέξη κλειδί του Ποσειδώνα και του 12ου)

Μυρτώ δεν έκανε βιαστικό γάμο, προγραμματισμένος ήταν ο γάμος της για την ακρίβεια καθυστέρησε λόγω κάποιων προβλήματων που προέκυψαν στην όικογένεια του ενός με αποτέλεσμα να αναβληθεί και να παντρευτούν λίγο αργότερα από ότι είχαν υπόλογισει. Ο Αρης στην ακμή δείχνει καυγάδες και πράγματι είχαν αρκετούς τους οποίους λόγω 12ου τους έκρυβαν, λίγα ήταν τα άτομα που γνώριζαν τι συμβαίνει στο σπίτι τους και στην μεταξύ τους σχέση.

Περμένω την συνέχεια ..................

κρασακι
23-02-2010, 05:40 PM
Συγγνώμη αλλά έχω απο χτες μια απορία..
Την πιάνουμε τη σύνοδο Αφροδίτης Πλούτωνα?? έχει 9 μοίρες ανοχή..νόμιζα ότι τη λαμβάνουμε υπόψιν μόνο όταν παίρνουν μέρος τα φώτα στην όψη.

Μητσάκος
23-02-2010, 05:59 PM
Με Ήλιο στον 10 και στον Καρκίνο εκτιμούμε ότι η οικογένεια είναι πολύ σημαντική για αυτήν, και ότι η καταξίωσή της (εφόσον γνωρίζουμε ότι δεν ενεργοποιήθηκε επαγγελματικά) θα περνούσε μέσα από τη δημιουργία ενός σταθερού και ασφαλούς οικογενειακού περιβάλλοντος, ακόμα και με απεμπόληση κάποιων δικαιωμάτων, τείνοντας σε σύντροφο που είναι κτητικός.

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα της προσδίδει μεγάλες δόσεις ιδεαλισμού που μάλλον ενίσχυσαν τις τάσεις υποταγής στον σύζυγο, καθώς τον εξιδανίκευε και του έδινε στοιχεία που αυτός μάλλον δεν είχε. Η σύνοδος του δεύτερου με τον ωροσκόπο μπορεί να συνέβαλλε στη δημιουργία τάσεων φυγής και ψευδών εικόνων είτε προς τους άλλους είτε από τους άλλους, ενώ δεν αποκλείεται να της δημιουργεί ζητήματα στις περιπτώσεις που παίρνει φάρμακα (ιδίως με την τοποθέτησή του στον Ζυγό; ).

Με τη Σελήνη στην Παρθένο έχουμε μια τάση σε λογική διαχείριση των συναισθημάτων, αλλά παράλληλα και μια ανισορροπία που δημιουργείται από την διαρκή προσπάθεια ανεύρεσης της τελειότητας. Το άγχος δεν θα λείπει, όπως και η νευρικότητα και η ανησυχία.
Στον 12ο μάς δείχνει ότι χρειάζεται πολλές φορές τον χρόνο και τον χώρο της, προκειμένου να ηρεμεί και να τα βρίσκει με τον εαυτό της. Η τάση για προσφορά θα είναι έντονη (και λόγω ζωδίου και λόγω Οίκου), επιδεικνύοντας τυπικότητα και εργατικότητα. Πολλές φορές όμως θα αδυνατεί να εκφράσει τον συναισθηματικό της κόσμο, θεωρώντας τον κάτι πολύ προσωπικό.
Με το τετράγωνό της με τον Ουρανό υποθέτουμε ότι οι στιγμές έντασης δεν θα λείπανε, ιδίως επειδή είναι γυναίκα, ακόμα και οι ...πονοκέφαλοι λόγω υπερέντασης. Δεν αποκλείεται να προκαλούσε απρόβλεπτες αλλαγές στο σπίτι, ή να άλλαζε δικές της συνήθειες, όπως και να της αρέσει να κάνει παρέα με φίλους και όχι τόσο με άτομα της οικογένειας, στενής ή ευρύτερης (για μαμά και τέτοια, έχουν ήδη γράψει άλλοι). Γύρω στα 30 της ή/και μετά μπορεί να συνειδητοποίησε και κάποια πράγματα σε σχέση με τις γονεϊκές επιρροές και πόσο είναι εξαρτημένη από αυτές και να προσπάθησε να τις αλλάξει ή να απεξαρτηθεί από αυτές.

Με την ακμή του 7ου στον Κριό (και μάλιστα στην αρχή αρχή του), παρ' όλο που η γαλήνη και η ηρεμία αποτελούσαν ζητούμενο για την οικογενειακή κατάσταση που θα επιθυμούσε, θα την έλκυαν δυναμικοί και αποφασιστικοί σύντροφοι, εργατικοί και με αυθορμητισμό, με αποτέλεσμα να περιορίζει ακόμα περισσότερο τον εαυτό της και ενδεχομένως να οδηγούσαν σε έντονες καταστάσεις που δεν φαινόντουσαν.
Ο ¶ρης, ως κυρίαρχος του 7ου της, στην Παρθένο, στον 12ο και σε εξάγωνο με τον Ήλιο της, εντείνει την εργατικότητα που πρέπει να έχει ο σύντροφος, αλλά και την νευρικότητα, προδιαθέτει για διαρκή αλλά ελεγχόμενη δραστηριότητα, ευσυνειδησία και μεθοδικότητα. Το αρνητικό όμως βρίσκεται στη σεξουαλικότητα, που πιθανότατα θα περιορίζεται από την τυπικότητα της Παρθένου. Η ενέργειά του μπορεί να εμπλουτίζεται με φαντασία και να αυξάνει την διαίσθηση και την ανάγκη να ανακαλυφθούν και μέσα από το σεξ στοιχεία του χαρακτήρα της, αλλά μάλλον και αυτά θα υποτάσσονται στις διαθέσεις του συντρόφου, στο πλαίσιο που ορίζουν η δοτικότητα και γενικά η εσωστρέφεια (πέρα από τις όποιες διαφορετικές εικόνες εκπέμπει) που διαφαίνεται να χαρακτηρίζουν το άτομο.

Η βοήθεια που έχει ο ¶ρης από τον Ήλιο υποστηρίζεται και από την Αφροδίτη στον Λέοντα, τονώνοντας τον ερωτισμό της με στοιχεία καλόκαρδης διάθεσης και γενναιοδωρίας, που μεταφράζονται σε έντονη δραστηριότητα στον τομέα, με διάθεση υποστήριξης του ερωτικού συντρόφου. Αυτά φυσικά εφόσον υπάρχει το κατάλληλο περιβάλλον που επιτρέπει την ύπαρξη ενός μάλλον μεγάλου κοινωνικού περίγυρου, ενός δικτύου ανθρώπων που θα απολαμβάνει μέρος της αφροδίσιας φύσης.
Η θετική όψη με τον Δία ενδεχομένως να προσδίδει γοητεία και θηλυκότητα μαζί με εξυπνάδα και δημοφιλία, ενδεχομένως λόγω και της ευθυμίας που δημιουργεί στις διάφορες συναναστροφές, ενώ δεν αποκλείεται και να της έδωσε οφέλη από το σύζυγο, είτε χρηματικά είτε κοινωνικής ανέλιξης.
Η θετική όψη με τον Ουρανό (που είναι και κυβερνήτης του 5ου) μπορεί να της έδωσε τη δυνατότητα να συνάψει σχέσεις με άτομα από το εξωτερικό (ερωτικές ή φιλικές), ενδεχομένως και κατά καιρούς τάσεις αποδέσμευσης και ίσως την αίσθηση ότι ο έρωτας δεν είναι τόσο συναισθηματική όσο πνευματική λειτουργία. Πιθανότατα να εκφραζόταν (ή και να εκφράζεται ) μια θετική διαφορετικότητα στο σεξ.
Αυτά προς το παρόν, πρέπει να κλείνω το 16ωρό μου :cheesy:

ΑΓΓΕΛΙΚΗ_1980
23-02-2010, 06:07 PM
Αρης στον 12ο οίκο κυβερνήτης του 8oυ οίκου (Κριό) , οίκος του σεξ και του χρήματος.
Μήπως έβγαζε χρήματα μέσω του σεξ?.... αλλά και λόγω του ουρανού τετραγωνο με σελήνη (12ο οικο).
Τι λέτε κα Τίνα?

Τίνα Ζαχαριάδου
23-02-2010, 06:13 PM
Συγγνώμη αλλά έχω απο χτες μια απορία..
Την πιάνουμε τη σύνοδο Αφροδίτης Πλούτωνα?? έχει 9 μοίρες ανοχή..νόμιζα ότι τη λαμβάνουμε υπόψιν μόνο όταν παίρνουν μέρος τα φώτα στην όψη.

Σοφία μου και ναι και όχι. κάποιοι αστρολόγοι την πιάνουν κάποιοι όχι. Κανονικά δεν θα την έπιανα αν και με τις ανοχές έχω και εγώ ένα θέμα .οπως οι περισσότεροι. Όμως στην συγκεκριμένη γυναίκα λειτούργησε. Γι αυτό λέμε ότι η ολοκληρωμένη ανάλυση ωροσκοπίου δεν γίνεται μέσω γραπτών μηνυμάτων αλλά με την συμμετοχή του ενδιαφερόμενου ώστε να υπάρχει διάλογος. Αν δεν είχα συζητήσει μαζί της αρκετά ίσως να μην την έπιανα και εγώ.

Μητσάκος
23-02-2010, 06:22 PM
Αρης στον 12ο οίκο κυβερνήτης του 8oυ οίκου (Κριό) , οίκος του σεξ και του χρήματος.
Μήπως έβγαζε χρήματα μέσω του σεξ?.... αλλά και λόγω του ουρανού τετραγωνο με σελήνη (12ο οικο).
Τι λέτε κα Τίνα?
Μάλλον θέλει και εμπλοκή Πλούτωνα, που υπάρχει, έστω και αποκλίνουσα, με την Αφροδίτη. Λέτε να ήταν ...πόρνη στα νειάτα της; :nuts:

Ανν Νικολαου
23-02-2010, 06:23 PM
Ας πω κι εγώ την γνώμη μου στα γρήγορα,γιατί πρέπει να φύγω.

Πρώτα από όλα συμφωνώ με τον Μητσακο.
Λοιπόν,ο κυβερνήτης του 7 οίκου στο 12 στην Παρθένο.Οι δείκτες του αρσενικού Αρης,Κρόνος,και Ήλιος,σε όχι και τόσο αρρενωπά ζώδια.Ο κυβερνήτης του 8,στο 12 επίσης στην Παρθένο.Κυβερνήτης του 5 ο Ουρανός στους Διδύμους.Η ακμή του 8 τετράγωνο με Κρόνο.Ο Αρης τετράγωνο με μαύρη σελήνη στον Τοξότη.Ο 2 οίκος(ως παράγωγος)είναι ο 8 του συζύγου,στον Ζυγό και με συγκυβερνήτη τον Πλούτωνα.
Χμμ.. θα έλεγα οτι ο κυριος αυτος,εχει.."διαφορετικες" ερωτικες προτιμησεις,οι οποιες δεν περιλαμβανουν την συζηγο του.

Τις καλησπερες μου! :love:

Τίνα Ζαχαριάδου
23-02-2010, 06:24 PM
Τι λέτε κα Τίνα?

Αγγελική μου καμμία σχέση, σκέψου τι άλλο μπορεί να δείχνει του 8 ο κυβερνήτης στον 12ο.

Μητσάκο μου, Verneigung εσένα θα σου απαντήσσω αργότερα γιατί έχεις βρει πολλά και πριν αρχίσω να δίνω πληροφορίες θέλω να μιλήσουν και άλλοι.

Τίνα Ζαχαριάδου
23-02-2010, 06:26 PM
Ας πω κι εγώ την γνώμη μου στα γρήγορα,γιατί πρέπει να φύγω.

Πρώτα από όλα συμφωνώ με τον Μητσακο.
Λοιπόν,ο κυβερνήτης του 7 οίκου στο 12 στην Παρθένο.Οι δείκτες του αρσενικού Αρης,Κρόνος,και Ήλιος,σε όχι και τόσο αρρενωπά ζώδια.Ο κυβερνήτης του 8,στο 12 επίσης στην Παρθένο.Κυβερνήτης του 5 ο Ουρανός στους Διδύμους.Η ακμή του 8 τετράγωνο με Κρόνο.Ο Αρης τετράγωνο με μαύρη σελήνη στον Τοξότη.Ο 2 οίκος(ως παράγωγος)είναι ο 8 του συζύγου,στον Ζυγό και με συγκυβερνήτη τον Πλούτωνα.
Χμμ.. θα έλεγα οτι ο κυριος αυτος,εχει.."διαφορετικες" ερωτικες προτιμησεις,οι οποιες δεν περιλαμβανουν την συζηγο του.

Τις καλησπερες μου! :love:

Χαχα ¨Όχι Ανν μου δεν είχε διαφορετικές προτιμήσεις. Στα ίδια στοιχεία δώσε διαφορετική ερμηνεία.:love:

κρασακι
23-02-2010, 06:32 PM
Απλώς 9 μοίρες μου φαίνονται πολλές αλλά οκ..ίσως είναι και κάτι που άλλες φορές και σε συγκεκριμένες περιόδους της ζωής γίνεται πιο αισθητό και άλλες όχι.

Κυβερνήτης του 8ου στον 12ο..φαντασία στην ερωτική πράξη..κρυφές ερωτικές επιθυμίες και φαντασιώσεις που θα ήθελε να φέρει στο φως..? :nuts:
Με τον κρόνο στον καρκίνο και στον 10ο να τετραγωνίζει την ακμή του 8ου οίκου της στον κριό μάλλον τις κράταγε αρκετά κρυφές αυτές τις επιθυμίες της..ο κρόνος μάλλον της έφερνε ένα σκαμπανέβασμα στην ερωτική της διάθεση και έναν περιορισμό ενίοτε της σεξουαλικότητάς της..
Και αν και ο σύντροφος ήταν λιγάκι ''ξενέρωτος'' μάλλον δεν την βοηθούσε και πολύ σε αυτό..
Ε??

Μητσάκος
23-02-2010, 06:33 PM
Αγγελική μου καμμία σχέση, σκέψου τι άλλο μπορεί να δείχνει του 8 ο κυβερνήτης στον 12ο.
.
Ότι είχαν έσοδα από εμπόριο ναρκωτικών; :nuts:

(καλά, δεν ξαναπετάγομαι...)

ΑΓΓΕΛΙΚΗ_1980
23-02-2010, 06:51 PM
Μήπως ο 8ος οίκος σε συνδιασμός με τον 12ο κάνει τον κακοποιό? Αν δεν΄κάνω λάθος ο 12ος οίκος είναι και οι φυλακές. Μήπως ο συζυγός της είχε να κάνει με ...φυλακές?
Ολα τα χαζά...έχω πεί σήμερα! :embarrest

Τίνα Ζαχαριάδου
23-02-2010, 07:06 PM
..ο κρόνος μάλλον της έφερνε ένα σκαμπανέβασμα στην ερωτική της διάθεση και έναν περιορισμό ενίοτε της σεξουαλικότητάς της..
Και αν και ο σύντροφος ήταν λιγάκι ''ξενέρωτος'' μάλλον δεν την βοηθούσε και πολύ σε αυτό..
Ε??

Μπράβο Σοφία μου.

¨Όχι Μητσάκο μου, εργοστάσιο έχει ο άνθρωπος.

Αγγελική μου θα μπορούσε να ισχύει αυτό που λές.

Σας διαβεβαιώ πως τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από
όσο φαντάζεστε.

Fotini Christodoulou
23-02-2010, 07:19 PM
Ποιες ενδείξεις θα μπορούσε να μας δώσει ο παρακάτω χάρτης για την ερωτική ζωή της συγκεκριμένης γυναίκας και τον γάμο της;

Θα κάνω κι εγώ μία προσπάθεια...:embarrest

Ο Ήλιος της στον 10, δείχνει μια καταξίωση μέσω του συζύγου. Το είχε ανάγκη θεωρώ γιατί μετράει το τι "λεει" ο κόσμος και ενδιαφέρεται για την εικόνα της προς τα έξω.

Η Σελήνη της στην Παρθένο, σε τετράγωνο με τον Ουρανό της στους Διδύμους θεωρώ την κάνουν ιδιαίτερα νευρική, με μια τάση ξαφνικά να αλλάζει συναισθήματα και θα έλεγα πως γενικά, παρόλο που είναι Καρκίνος, είναι ένα άτομο που βιώνει εγκεφαλικά και αρκετά αποστασιοποιημένα τις σχέσεις της...μέσα στις οποίες και οι ερωτικές. (ακμή 5ου σε υδροχόο και Ουρανός στον 9ο σε Διδύμους σε τετράγωνο με Σελήνη) και κυβερνήτης 5ου σε τετράγωνο με κυβερνήτη 8ου.
Εξωστρεφής και ομιλητική, αλλά ίσως τις αληθινές της σκέψεις τις κρατάει για τον εαυτό της;
Κυβ ωροσκόπου Αφροδίτη, με Δία Ποσειδώνα σε πρώτο οίκο και Αφροδίτη σε Λέοντα, θα έλεγα μία γυναίκα που πρέπει να ήταν πολύ όμορφη και γοητευτική.

Ο ¶ρης κυβερνήτης του 7ου στον 6ο παράγωγο οίκο,στην Παρθένο, νομίζω συμβολίζει έναν άνθρωπο αρκετά προσανατολισμένο στην δουλειά του, εννοώ πως θεωρώ ότι αφιέρωνε πολύ χρόνο στην εργασία του. Σχετικά με το επάγγελμα του τώρα... μπερδεύομαι αρκετα. Απο παραϊατρικά επαγγέλματα, φάρμακα, υπηρεσίες... ;;:unsure:

Ο κυβερνήτης του 8ου της και πάλι ο ¶ρης στον 12ο οίκο της στην Παρθένο, μου κάνει για μία συγκρατημένη φύση απο ερωτική άποψη. Ωστόσο επειδή ο άρης κάνει θετική με Ηλιο (σεξουαλικό πρότυπο άνδρα και σύζυγος) Παρθένος - Καρκίνος, ενώ η ίδια έχει μία Σελήνη στην Παρθενο και Αφροδίτη στον Λέοντα με εφαρμόσιμη σύνοδο Ερμή Πλούτωνα, θα έλεγα ότι επιβάλλεται αρκετά στον σύζυγο της, σε πολλά πράγματα - ή ότι έστω προσπαθεί να επιβάλλει τις απόψεις της. Νομίζω γενικά καταφέρνει να περνάει το δικό της.

Επίσης θεωρώ ότι δεν ανήκει στην μερίδα των γυναικών που είναι και τόσο "ρομαντικές" αν και θέλει να προσφέρει(η να σώζει- ή να εξαρτώνται απο αυτήν;- λαμβάνοντας υπόψη τον ποσειδώνα σε όψη με ήλιο) αλλά μάλλον ότι είναι αρκετά οπαδός της "χρησιμότητας" και πιθανόν να έκανε ένα γάμο που θα της εξασφάλιζε όπως και στα παιδιά που θα έκανε, ένα όνομα και μία άνετη ζωή - ή οσο το δυνατόν άνετη.
Λόγω Κρόνου επίσης στον Καρκινο στον 10ο της θα κάνω και μία υπόθεση ότι ίσως ήθελε να ξεφύγει και απο το σπίτι της;Να αποκτήσει την ανεξαρτησία της; :unsure:

Αυτά τα ολίγα και νομίζω θα επανέλθω αφού το σκεφτώ περισσότερο:bigsmile::embarrest

Μητσάκος
23-02-2010, 07:35 PM
.....
¨Όχι Μητσάκο μου, εργοστάσιο έχει ο άνθρωπος.
....

Ναι, εργοστάσιο, για κάλυψη όμως....:bigsmile:
Ξέρεις, έχει φαρμακοβιομηχανία για βιτρίνα και από πίσω πλασάρει χημείες....

Astro Liv
23-02-2010, 10:42 PM
Πέρασε αρκετά οικογενειακά θέματα, τα οποία φυσικά θα μου τα βρείτε εσείς. Και μια ερώτηση ακόμη, πόσο φλογερός μπορεί να έιναι ένας σύντροφος όταν ο κυβερνήτης του γάμου και ειδικά ένας Παρθενίστικος ¶ρης που πηγαίνει στον 12ο οίκο? Ίσως εξαπατήθηκε στη ζωη απο ανδρα .... άλλαξε εντελώς το χαρακτήρα της από εταίρο...άνθρωπος που δεν ήταν με τα ποδια κάτω στη γη, ονειροπόλος και.... αν δεν ειχε προβλήματα υγείας αυτος ο ανδρας, τοτε φλογερος μεχρι ... mazochism. :nuts:

Τίνα Ζαχαριάδου
23-02-2010, 11:31 PM
Φωτεινή μου, Πράγματι βίωσε πολύ εγκεφαλικά την ερωτική σχέση.

Καθόλου εξωστρεφής η ομιλητική, ευχάριστη, κοινωνική, όμως αν την ρωτήσεις τι προτιμά θα σου πει το σπίτι της και τους συγγενείς της. Πάντα λειτουργούσε ως πυροσβέστης στις εντάσεις ενώ μέσα της έβραζε.Όντως πολύ όμορφη γυναίκα, άλλωστε αυτό το έχω ξαναπεί. Για να σταματήσουν οι υποθέσεις από όλους σας για το επάγγελμα του συζύγου (άλλωστε δεν μας ενδιαφέρει ) είχε εργοστάσιο παπουτσιού και σχέδια του έδινε και στο εξωτερικό.

Συνεχίζω, είναι πολύ ρομαντική και αυτό την έφαγε, δεν παντρεύτηκε για την όνομα και την κοινωνική ζωή γιατί απλούστατα ήταν από πλούσια οικογένεια και είχαν καλή κοινωνική θέση την εποχή εκείνη. Το αντίθετο θα έλεγα μάλιστα, ότι ήταν μια νύφη η οποία ταίριαζε σε ένα πλουσιόπαιδο της εποχής. Σημειωτέων ότι τότε έδιναν προίκα για τα κορίτσια, μια προίκα την οποία εκείνη δεν διαχειρίστηκε ποτέ αφού αυτές ήταν δουλειές του άντρα.

Σε αυτό που έπεσες εντελώς έξω είναι ότι επιβάλλεται στον σύζυγο της. Τίποτα δεν μπορούσε να του επιβάλλει παρά μόνο μετά τα 50 της χρόνια. Επειδή κανείς δεν έχει απαντήσει στην ερωτηση μου για το διαζύγιο, να σας πω ότι η γυναίκα αυτή δεν χώρισε ποτέ.

Τίνα Ζαχαριάδου
23-02-2010, 11:34 PM
Ίσως εξαπατήθηκε στη ζωη απο ανδρα .... άλλαξε εντελώς το χαρακτήρα της από εταίρο...άνθρωπος που δεν ήταν με τα ποδια κάτω στη γη, ονειροπόλος και.... αν δεν ειχε προβλήματα υγείας αυτος ο ανδρας, τοτε φλογερος μεχρι ... mazochism. :nuts:

Γεια σου Astro Liv, για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλάβει τι εννοείς?

¶λλαξε τον χαρακτήρα της για χάρη άλλου άντρα? η του συζύγου? Τα προβλήματα υγείας που αναφέρεις το λες για τον σύζυγο της?

Συγνώμη γλυκειά μου αλλά θα πρέπει να τα ξαναγράψεις.:embarrest

whisperer
24-02-2010, 12:07 AM
έμεινε χήρα....?
:embarrest

Τίνα Ζαχαριάδου
24-02-2010, 12:25 AM
έμεινε χήρα....?
:embarrest

Όχι είναι με τον άντρα της ακόμη.

Astro Liv
24-02-2010, 12:48 AM
Ναι εννοω οτι μπωρη να αλλαξε το χαρακτήρα της για χάρη άλλου άντρα, με τον Χειρων στο 1 οικο, αμα θα ειχε συζυγο, λετε δεν ειναι παντ....Και ναι τα προβλήματα υγείας τα αναφέρο για τον σύζυγο της, αν και ι ιδια διχνει αρκετα προτιμη για κρυφο σεξ...:embarrest

Μπορούμε να καταλάβουμε, οτι δεν της ήταν εύκολο σαν χαρακτήρα, δεν θέλησε να ζησει με αλλον σαν δυο/ οικογενεια...με τον Βερτεχ στο Κριο και 7 αντ. Ποσειδων ...με τη σενηνη και Αρης 12....και φυσικα Χειρων ζηγος 1. Δεν μπορούσε να προσαρμοστει με κανέναν.

Βερτεχ στο κριο διχνει ατομα που αγνοουν τις επιθυμιες των αλλον..δεν θελει δεσμευση και ρουτινα.

Στον 7 εχει ανάγκη και επιθυμία να λειτουργη μέσα σε μια σχέση, αλλα βαζουν ορια απέναντι σε ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν, επειδει φοβούνται την απόρριψη.

Με τη σεληνη στο 12 ειναι ρομαντικη αλλα δεν προσαρμοζετε ευκολα με καποιον.

Τίνα Ζαχαριάδου
24-02-2010, 01:39 AM
Ναι εννοω οτι μπωρη να αλλαξε το χαρακτήρα της για χάρη άλλου άντρα, με τον Χειρων στο 1 οικο, αμα θα ειχε συζυγο, λετε δεν ειναι παντ....Και ναι τα προβλήματα υγείας τα αναφέρο για τον σύζυγο της, αν και ι ιδια διχνει αρκετα προτιμη για κρυφο σεξ...:embarrest

Μπορούμε να καταλάβουμε, οτι δεν της ήταν εύκολο σαν χαρακτήρα, δεν θέλησε να ζησει με αλλον σαν δυο/ οικογενεια...με τον Βερτεχ στο Κριο και 7 αντ. Ποσειδων ...με τη σενηνη και Αρης 12....και φυσικα Χειρων ζηγος 1. Δεν μπορούσε να προσαρμοστει με κανέναν.

Βερτεχ στο κριο διχνει ατομα που αγνοουν τις επιθυμιες των αλλον..δεν θελει δεσμευση και ρουτινα.

Στον 7 εχει ανάγκη και επιθυμία να λειτουργη μέσα σε μια σχέση, αλλα βαζουν ορια απέναντι σε ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν, επειδει φοβούνται την απόρριψη.

Με τη σεληνη στο 12 ειναι ρομαντικη αλλα δεν προσαρμοζετε ευκολα με καποιον.

Ήταν αρκετά προσαρμοστική και συγκαταβατική για πολλά χρόνια, στην πορεία άλλαξε και έγινε πιο επαναστατική, δεν προκαλούσε διαμάχες αλλά δεν άφηνε να πέσει και τίποτα κάτω. Δεν είχε κανένα πρόβλημα με την ρουτίνα, άλλωστε στην καθημερινότητα της λειτουργεί πάρα πολύ καλά.
Όσο για το Βέρτεξ να σου πω πως όλα όσα γράφεις ισχύουν για τον σύζυγο. Εκείνος απομονώθηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι, η γυναίκα αυτή έχει Ζυγό ωροσκόπο και Δία στον 1ο. Είχε την ικανότητα να συνδυάζει και να εξισορροπεί την ανάγκη της για συντροφικότητα με την έμφυτη τάση της για μοναξιά και απομόνωση.

Λοιπόν, μόλις κατάλαβα γιατί πέφτετε οι περισσότεροι έξω. Δίνετε πολύ μεγάλη βαρύτητα στην ανάλυση του χαρακτήρα της ενώ το κουίζ σχετίζεται με τα ερωτικά της και τον γάμο. Τι δίνει βρε παιδιά ο κυβερνήτης του 7ου στον 12ο? κρυφές σχέσεις δικές της η του συζύγου? Γιατί κανείς δεν μίλησε για άπιστο σύζυγο αλλά για άπιστη σύζυγο. Μιλήσατε για αγοραίο έρωτα, μιλήσατε για εξωσυζυγική σχέση δική της, μιλήσατε για κρυφές φαντασιώσεις δικές της, ασχοληθείτε λίγο με τον σύζυγο. :wacko:

Τι σύζυγο δίνει ο ¶ρης στον 12ο? Τι σύζυγο δείχνει ο Ήλιος στον Καρκίνο, στον 10ο σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και Δία? Ο Κρόνος τι λέει γι αυτόν τον άνθρωπο? Και τέλος κυβερνήτης 8ου ο ¶ρης στον 12ο πέρα από κρυφές ερωτικές φαντασιώσεις τι άλλο δείχνει? Για συγκεντρωθείτε λίγο γιατί θα αρχίσω να σας μαλώνω :love:

Μητσάκος
24-02-2010, 10:32 AM
Συγγνώμη, αλλά το αρχικό ερώτημα δεν αφορούσε τη δική της ερωτική ζωή και τις ενδείξεις του γάμου στον γενέθλιο χάρτη της;
Εγώ εξέλαβα το ερώτημα ως τέτοιο και εφόσον δεν μιλάμε για την ερωτική ζωή του συζύγου , δεν μας ενδιαφέρει το αν την παραμύθιαζε και ξενοπηδούσε, αλλά το πως βίωνε αυτή τον έρωτα και τον έγγαμό της βίο. Σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε η υπόθεση εργασίας να έχει άλλη επικεφαλίδα, του στιλ "ανάλυση γενέθλιου χάρτη" γενικά....:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Τίνα Ζαχαριάδου
24-02-2010, 11:35 AM
Συγγνώμη, αλλά το αρχικό ερώτημα δεν αφορούσε τη δική της ερωτική ζωή και τις ενδείξεις του γάμου στον γενέθλιο χάρτη της;
Εγώ εξέλαβα το ερώτημα ως τέτοιο και εφόσον δεν μιλάμε για την ερωτική ζωή του συζύγου , δεν μας ενδιαφέρει το αν την παραμύθιαζε και ξενοπηδούσε, αλλά το πως βίωνε αυτή τον έρωτα και τον έγγαμό της βίο. Σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε η υπόθεση εργασίας να έχει άλλη επικεφαλίδα, του στιλ "ανάλυση γενέθλιου χάρτη" γενικά....:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Καλημέρα αγαπητά μέλη!

Τι λες βρε Δημήτρη μου? Δεν μας ενδιαφέρει αν ξενοπηδούσε ο σύζυγος? Δεν έχει άμεση σχέση με τον έγγαμο βίο της η τα ερωτικά της. Σκέψου πόσα ζευγάρια χωρίζουν γιατί ξενοπηδά πότε ο ένας και πότε ο άλλος?

Ο 7ος οίκος, ο Ήλιος, ο ¶ρης αλλά και ο Κρόνος δεν έχουν σχέση με τον σύζυγο και τον γάμο? Αυτά ζητά το κουίζ και όχι το επάγγελμα του συζύγου η την σχέση της με την μητέρα, επομένως σε αυτά πρέπει να εστιάσετε.

Γιατί παραπονιέσαι Δημήτρη μου, αφού μέχρι τώρα εσύ έχεις βρει τα περισσότερα.

super_lela
24-02-2010, 06:11 PM
Για να γράψω και εγώ τις μπούρδες μου :bigsmile:

¶ρης στον 12ο (στην Παρθένο):
Δείχνει νερόβραστα πράγματα στο κρεβάτι και ανάγκη επιβεβαίωσης (του ανδρισμού του).

Ήλιος στον Καρκίνο, στον 10ο σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και Δία:
Ο Ήλιος στον Καρκίνο δείχνει έντονα συναισθηματικό άτομο, που μάλιστα κινείται και πράττει με βάση το συναίσθημα. Ο Ποσειδώνας δίνει μια τάση μυθοποίησης/ ονειροβασίας και καθώς είναι στον Δέκατο Οίκο σε σχέση με τους φίλους; Ο Δίας είναι της επέκτασης και της δύναμης, οπότε ο άντρας της είχε εξουσία πάνω της; και τώρα που τα γράφω, μήπως ο άντρας της ξενοπηδούσε με φίλη της και αυτή πλανώταν πλάνη οικτρή;

Κρόνος:
Στον Δέκατο Οίκο και στον Καρκίνο (σε αδυναμία).Οπότε μιλάμε για έναν άντρα που δεν έχει έντονη πειθαρχία, δεν είναι συντηρητικός και δεν έχει όρια. Ανασφαλής, ενδοστρεφής, απαισιόδοξος;
Επίσης κάνει ημιτετράγωνο με τον ¶ρη στον Σκορπιό (αδιάφορο το ζώδιο...; δηλαδή ούτε πτώση, ούτε έξαρση ...). Ανασφαλής (και εκτός κρεβατοκάμαρας), με σκαμπανευάσματα στις πράξεις του, που βάζει υπερβολικούς στόχους και μετά τα βάφει μάυρα γιατί δεν τους έφτασε ποτέ. Τάση για εξάντληση (του ίδιου αλλά μάλλον και των άλλων από την συμπεριφορά του σαν "φινλανδική σάουνα").

ούφ - μπερδεύτηκα ... :wacko:

super_lela
24-02-2010, 06:21 PM
Ούπς!

Γράψτε λάθος για τον ¶ρη!! (το είπα, πάλι μπούρδες) ¶ρης στην Παρθένο, με το αντισηπτικό στο χέρι :), αλλά σχολαστικός - με την καλή την έννοια :bigsmile: - και έτοιμος για νέες εξερευνήσεις...; :bigsmile:

Astro Liv
24-02-2010, 06:27 PM
Τι δίνει βρε παιδιά ο κυβερνήτης του 7ου στον 12ο? κρυφές σχέσεις δικές της η του συζύγου? Γιατί κανείς δεν μίλησε για άπιστο σύζυγο αλλά για άπιστη σύζυγο....
Ναι γι 'αυτό ειπα.... ισως εξαπατήθηκε στη ζωη απο ανδρα...εννουσα Απιστος συζυγος (με Διας στο 1) αλλα εγω κυταξα μονο το 1 οικο της σε τη είδος συζύγο μπορεί να έχει, ή τι είδους ανδρών κανει αφη στον εγω της.

Αν περιστρέψουμε το χάρτη, νομιζω μπορούμε να κατανοήσουμε τι είδους άνθρωπος ήταν αυτος....7 οικο ειναι εγω του....1 οικο σχεσεις του και πιθανον πως ειναι και αυτος στης σχεσεις. Με Χειρων, Διας και Ποσειδων εκει, ήταν και λογικός (εχουμε και παρθενο σεληνη !! ) αλλα και εκτός πραγματικότητας.

Κυβ.7 στο 12 .. Κυβ. 1 στο 6 για ανδρα...μπορη ο ανδρας να ειχε παντα προβληματα υγειας (αλλα και νευρα) για μικρη χρονικη διαρκειας μηπως. Παντος ολλα ειναι γυρω απο τη δουλια του, η ειχε προβλημα με αυτο....η εργαζοταν πολυ.

Και τέλος κυβερνήτης 8ου ο ¶ρης στον 12ο πέρα από κρυφές ερωτικές φαντασιώσεις τι άλλο δείχνει? Αυτό εχει σχέση με τα χρήματα του και το έργο του/ εργασια του, αν δεν κανω λαθος.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στη κυρια, ο Ζυγος (Ας.) της φέρνει αρμονία ειδικά τώρα στην τρίτη ηλικία.

Σημειώνο ότι οι πιο ενδιαφέρουσες είναι οι άνθρωποι με τη Σελήνη στην Παρθένο....αχ και η μητερα μου τοσο καλα μαγειρευει με τη σεληνη εδω.

super_lela
24-02-2010, 06:39 PM
Μήπως να λαμβάναμε υπόψιν και τον Νότιο Δεσμό;

Τον έχει στον Τοξότη, που δείχνει ότι ελκύεται από άτομα φιλοσοφημένα, τα οποία θέλουν να είναι ελεύθερα και να μην "ανήκουν" πουθενά. Πάλι νυχτοπερπατήματα δηλαδή του συζύγου...

cancerian
24-02-2010, 09:44 PM
Για να προσπαθησω και εγω.... :bigsmile:

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τον γάμο της. Ο Κριός στην ακμή του 7ου αρχικά θα εδειχνε ένα παρορμήτικο άτομο μέσα στον γάμο της, το οποίο πρώτα ενεργεί και έπειτα σκεφτεται. Ωστόσο, ο κύβερνητης της ακμής του 7ου βρίσκεται στον 12ο και μάλιστα στην Παρθένο. Αρα μόνο παρορμητική δεν θα μπορούσε να είναι. Ο συνδιασμός αυτός θεωρω πως λειτουργει περισσότερο εσωτερικα με την εννοια οτι το άτομο αυτό πρωτου "μπει" σε μια σχέση θα το σκεφτει και θα το αναλύσει όσο περισσότερο μπορεί. Θεωρώ λοιπόν οτι το άτομο αυτό σε ότι αφορά τα θέματα σχέσεων και τον γάμο της είναι αρκετα εσωστρεφές. Μέσα από αυτόν τον συνδιασμό έχω την αίσθηση οτι μέσα στον γάμο της μπορει να είναι και απών.
Το έξάγωνο του Αρή με τον Ηλιο στον Καρκίνο στον 10ο θα μπορούσε να ειναι μια ένδειξη οτι συχνά έλκει (και αν δεν έχει ήδη παντρευτεί ένα τέτοιο άτομο) άτομα με εξαιρετικη δυναμική, ενέργεια, παρορμιτικότητα, με δυνατό χαρακτήρα και αίσθηση της επικινδυνότητας. Ωστόσο , τα άτομα με τα οποία δεσμεύται ή με το άτομο το οποίο έχει παντρευτεί περα απο τα πάνω χαρακτηριστικά, ανάζητούν το μόνιμο, την ασφάλεια και την αίσθηση της δέσμευσης (οικογένεια). Αυτό μου δείχνει για άλλη μια φορά οτι οι σχέσεις της ίσως ήταν μακροχρόνιες και ποτέ κάτι το οποιό ήταν της στιγμής.
Θα ήταν παράληψη να μην αναφέρω την αντίθεση της ακμης του 7ου με τον Ποσειδώνα στον Ζυγο. Σε αυτή την περιπτωση θεωρώ οτι ίσως να μην έχει κάνει μόνο εναν γάμο ή ίσως υπάρξει και δευτερος γάμος. Κλασσικά , αυτη η όψη δείχνει άτομα τα οποια εξειδανικευουν σχέσεις και πρόσωπα. Ισως αυτο το άτομο εξαπατηθεί στον γάμο της ή εξαπατήσει το ίδιο. Πίστευω όμως αν εξαπατήσει, κάτι τετοιο θα γίνει προκειμένου να βρει τις ισορροπίες της. Αν εξαπατηθει απο τον συζυγο της θα κάνει τα στραβα ματια προκειμενου να σώσει τον γάμο της.

ουφφφφφφ..... Τίνα την περασα την τάξη ?

liontarini
25-02-2010, 12:02 AM
Γάμος βιαστικός λόγω Κριού στην ακμή του 7ου. Ο ¶ρης στον 12ο, κρυφοί εχθροί στο γάμο, γάμος που δυσφημείται; Σεξουαλικότατη η κυρία, γιατί ο Κριός είναι και στον 8ο, αλλά θα έλεγα αντισυμβατική. Ουρανός σε τετράγωνο με Σελήνη, δοκιμασία σε σχέση με ασθένεια που χτυπά τα νεύρα της μάνας της ;
Ουρανός στον 9ο . Μάλλον τα αδέλφια του άντρα της είναι αντισυμβατικά. Πιθανότητα χωρισμού. Θα έλεγα όμως ότι επειδή ο Αρης του 12ου εχει καλη οψη με Ηλιο, υπαρχουν αποθεματα αρα ο γαμος αντεξε.
Σορρυ αν λεω βλακειες δεν προλαβα να διαβασω τις αλλες σελιδες...

Τίνα Ζαχαριάδου
26-02-2010, 12:57 AM
Καλησπέρα σε όλους!

Αποφάσισα να μην σας τυραννήσω άλλο και υπόσχομαι το επόμενο κουίζ να είναι ευκολότερο. :embarrest

Ξεκινώ από τον 7ο οίκο, όπου κυβερνήτη έχουμε τον ¶ρη και δείχνει γάμο ίσως σε νεαρή ηλικία, με έντονους διαπληκτισμούς, με άντρα παρορμητικό, ευέξαπτο και σεξουαλικό. Μέσα στον 12ο οίκο και στο ζώδιο της Παρθένου, αυτός ο γάμος/σύζυγος έχει πολλά πολλά μυστικά, ο ίδιος ο σύζυγος έχει πιθανόν καλλιτεχνική φλέβα, είναι επιρρεπής σε παντός είδους καταχρήσεις,(από αλκοόλ μέχρι απιστία) είναι ανικανοποίητος και λεπτολόγος ενώ η σεξουαλικότητα του θα λέγαμε πως εξαρτάται πολύ από την ψυχολογική του διάθεση, πράγμα που σημαίνει πως αρκετές φορές ίσως και να μην λειτουργεί ενώ γενικά διακατέχεται από πολλές φοβίες.

Για την ίδια την γυναίκα ο σύντροφος είναι εξιδανικευμένος, δυσερμήνευτος, χαοτικός και εν τέλει απογοητευτικός αφού μετά τον γάμο απομονώνεται τόσο ο σύζυγος όσο και η ίδια και κλείνονται στον δικό τους κόσμο ο καθένας ξεχωριστά. Ο Ήλιος στον Καρκίνος και στον 10ο σε τεράγωνο με Δία Ποσειδώνα, σκιαγραφεί ένα σύζυγο με καλό όνομα, καριέρα ευαίσθητο, εύθικτο και αρκετα συντηρητικό με αρκετές εξαρτήσεις από το οικογενειακό του περιβάλλον. ¶μεση σχέση με το εξωτερικό, επιπόλαιος, με τάση να παραμυθιάζει η και το αντίστροφο, ενώ το εξάγωνο του ¶ρη με τον Ήλιο δείχνει πως είναι δραστήριος κυρίως στην δουλειά του και είναι το κλειδί στο συγκεκριμένο ωρόσκοπιο μαζί με τον Κρόνο φυσικά για την διατήρηση του γάμου. Αν ο Ήλιος και ο Κρόνος δεν είχαν εξάγωνο με τον κυβερνήτη του 7ου το πιθανότερο είναι η γυναίκα αυτή να είχε χωρίσει.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα δίνει άτομο που αγαπά τον έρωτα τα παιδιά, την καλή και άνετη ζωή ενώ με την επιρροή του Πλούτωνα (έστω και από απόσταση) προτιμά τις σταθερές και δημιουργικές σχέσεις. Ζήλειες άσκησης εξουσίας και όλα τα Πλούτωνια χαρακτηριστικά είχαν και αυτά την ανάλογη θέση τους στην ζωή της γυναίκας αυτής.

Ο 5ος με κυβερνήτη τον Ουρανό στον Δίδυμο και στον 9ο οίκο δείχνει πως την ελκύουν άντρες έξυπνοι, που μετακινούνται αρκετά, ασχολούνται με το εμπόριο ενώ η ίδια φλερτάρει καθαρά εγκεφαλικά και επιφανειακά.
Ο 8ος με κυβερνήτη τον ¶ρη δίνει σεξουαλίκοτητα, όμως στην Παρθένο και στον 12ο, περνούν όλα από το μικροσκόπιο, ενώ βασική προυπόθεση για την πράξη είναι η καθαριότητα. Επίσης, η εξιδανικευμένη εικόνα της απόλυτης ένωσης ψυχή και σώματος.......... αποδεικνύεται μια ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.

Και για να τα πούμε με το όνομα τους, η γυναίκα αυτή από το πρώτο κιόλας διάστημα του γάμου της τον έπιασε με άλλη. ( τα διπλά του Ποσειδώνα και το τετράγωνο του Δία με τον Ήλιο). Ο σύζυγος απόδείχτηκε όχι και τόσο φλογερός τουλάχιστον με την ίδια, με την αιτιολογία πως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Το σεξ ολοένα και αραίωνε ενώ ο ίδιος μεγαλώνοντας απέκτησε αρκετές φοβίες σε σημείο να μην μένει μόνος του καθόλου αλλά και να παίρνει αντικαταθλιπτικά. (¶ρης στον 12ο). Οι επισκέψεις σε γιατρό για για την βελτίωση της ερωτικής τους ζωής αποδείχτηκαν μάταιες.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Ουρανός εκτός από βίτσια στον έρωτα και το σεξ, δείχνει και αποχή από το σεξ, αφενός γιατί το άτομο το βιώνει εγκεφλικά, αφετέρου γιατί εξίσου απρόβλεπτη και παράξενη θεωρείται η ανεραστία και μάλιστα για μια γυναίκα που έχει σύντροφο. Νομίζω πως δεν παρέλειψα κάτι, αν το έχω κάνει ζητώ την κατανόηση σας, διότι έχω πανοκέφαλο.
Αυτά από εμένα, για οποιαδήποτε απορία είμαι στην διαθέση σας.

Μητσάκος
26-02-2010, 06:54 AM
Απλώς να επισημάνουμε ότι η συγκεκριμένη ερμηνεία των συγκεκριμένων όψεων αφορά τον συγκεκριμένο χάρτη και ότι αντίστοιχες ή παραπλήσιες όψεις δεν θα βγάλουν απαραίτητα τα ίδια αποτελέσματα :bigsmile:

whisperer
26-02-2010, 02:12 PM
Τίνα μου σε ευχαριστούμε πολύ.... :bigsmile:
Μια και επικεντρωθήκαμε αρκετά και στην ποιότητα και στα χαρακτηριστικά του συζύγου...ίσως να ήταν ενδιαφέρον (αν ειναι εφικτό βέβαια) να δούμε πως αυτά επιβεβαιώνονται ή διαψεύδονται και από τον χάρτη του ίδιου του άντρα...και αν επίσης χαρακτηριστικά που αποδώσαμε στη γυναίκα προκύπτουν και από το δικό του 7ο οίκο....κτλ κτλ...
Τι λες...?
:cheesy:

Τίνα Ζαχαριάδου
26-02-2010, 03:00 PM
Αρκετά καλή η ιδέα σου, όμως δυστυχώς δεν έχω τον ωροσκόπιο του.

Εγώ σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση, περιμένω την ίδια στο επόμενο κουίζ που θα βάλω.:love:

super_lela
26-02-2010, 04:59 PM
Ουάου! Φοβερή η ανάλυση!! :clapping:

Μια μικρή ερωτησούλα:

Αν ο Ήλιος και ο Κρόνος δεν είχαν εξάγωνο με τον κυβερνήτη του 7ου το πιθανότερο είναι η γυναίκα αυτή να είχε χωρίσει. .

δηλαδή αν ο κυβερνήτης του 7ου έκανε σκληρή όψη με τον Ήλιο και τον Κρόνο θα είχαν χωρίσει; :icon_question:

Ευχαριστώ και ανυπομονώ για το επόμενο!

Τίνα Ζαχαριάδου
27-02-2010, 01:20 AM
Ουάου! Φοβερή η ανάλυση!! :clapping:

Μια μικρή ερωτησούλα:

δηλαδή αν ο κυβερνήτης του 7ου έκανε σκληρή όψη με τον Ήλιο και τον Κρόνο θα είχαν χωρίσει; :icon_question:

Ευχαριστώ και ανυπομονώ για το επόμενο!

Γεια σου,super_lela.

Ήδη στον χάρτη της αυτή η γυναίκα έχει δύσκολες ενδείξεις για τα θέματα του γάμου και των σχέσεων, σκέψου και να μην υπήρχαν τα εξάγωνα του Κρόνου (μακροβιότητα και σύζυγος) και του Ήλιου. Δεν θα μπορούσε να στηριχτεί από πουθενά αυτός ο γάμος.

Σε ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης και περιμένω να σε δω στο επόμενο κουίζ.:bigsmile: