View Full Version : Συναστρία καρμική σχέση και Vertex
ahtelais
19-02-2010, 04:32 PM
Eψαχνα με ποιο τροπο 8α ανοιξω νεο θεμα και τελικα προσπαθησα ξανα και τα καταφερα(εκανα την ερωτηση αρχικα σε μια αλλη συνομιλια)!!!Διαβαζοντας λοιπον,το αρθρο του μελους ScP,μου δημιουργηθηκε η απορια,δεδομενου οτι το βερτεξ ειναι ενα καρμικο σημειο,αν 8α μπορουσε να ερμηνευτει και με αυτον τον τροπο,οτι δηλαδη μια σχεση μπορει να ειναι καρμικη η κατι παρομοιο,αν το βερτεξ του α ατομου κανει συνοδο με το β.δεσμο του β ατομου,ή πως τελικα θα μπορουσε να ερμηνευτει η συγκεκριμενη συνοδο??ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια εκ των προτερων:embarrest
atrium
21-02-2010, 11:40 AM
Δεδομένου ότι δεν κατέχω και πολλά από αστρολογία, το μόνο που μπορώ να σου πω από προσωπική εμπειρία είναι ότι το Vx του άντρα μου κάνει σύνοδο με τον ωροσκόπο μου. Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό αποτελεί καρμική σύνδεση ή όχι. :wacko: καλή Κυρική
ahtelais
22-02-2010, 10:31 PM
Ευαχαριστω πολυ γι αυτην την απαντηση εστω και αν δεν γνωριζεισ πολλα,αλλα κυριωσ για το ενδιαφερον!:embarrest
atrium
23-02-2010, 06:56 PM
Ευαχαριστω πολυ γι αυτην την απαντηση εστω και αν δεν γνωριζεισ πολλα,αλλα κυριωσ για το ενδιαφερον!:embarrest
Nα' σαι πάντα καλά!!!!!!:bigsmile::bigsmile: