PDA

View Full Version : Ερωτηση ωριαιας αστρολογιας για επαγγελματικα



Natalia10
16-02-2010, 11:31 PM
Καλησπερα :bigsmile:
Θα ηθελα την βοηθεια σας σε ερωτηση φιλου για επαγγελματικο θεμα.Θα το εκτιμουσα πραγματικα αν θα μπορουσε να με βοηθησει καποιος.
Η ερωτηση ειναι αν θα πληρωθει απο την δουλεια του μεχρι την Παρασκευη.
Η ερωτηση εγινε στις 16/02/2010 και ωρα 19 και 47.
Σας παραθετω τον χαρτη...και ξεκιναω...
http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/special.php

Κατ΄αρχην κοιταω αν υπαρχουν οι απαγορευτικοι κανονες (τους οποιους τους διαβασα απο αρθρο της Κυριας Κοντη)
Ο ωροσκοπος σε πρωτες μοιρες (0-20) σημαινει πως ειναι νωρις για να τεθει η ερωτηση.
Ο ωροσκοπος βρισκεται στην Παρθενο 19 μοιρα.Αρα πιανετε ως απαγορευτικο σημαδι η επειδη ειναι στην 19 μοιρα μπορουμε να το παραβλεψουμε?
Αν ο Κρονος βρισκεται στον 1 οικο σημαινει πως μπορει στην πραγματικοτητα ο ερωτων να μην θελει να παρει απαντηση.
Ο ερωτων θελει να παρει απαντηση αλλα μετα απο παροτρυνση δικη μου (δεν γνωριζε για την ωριαια αστρολογια πως μπορουν ν'απαντηθουν ερωτηματα).
Ο πλανητης που αντιπροσωπευει τον ερωτων ειναι ο Ερμης (κυβερνητης της Παρθενου),ο οποιος βρισκεται στον 5 οικο (οικος της δημιουργιας εκτος των αλλων) τη συγκεκριμενη δουλεια δεν την βλεπει σαν ΄καταναγκαστικο εργο' .ΟΙ οψεις που κανει ο Ερμης ειναι αντιθεση με Αρη (αποκλινων) στον 11 οικο ανησυχια για το πως φαινετε αυτος μεσα σε αυτην την ομαδα της εργασιας και ισως καυγαδες, και ενα (αποκλινων) τριγωνο με τον Κρονο στον 1 οικο ,την βλεπει σοβαρα αυτην την δουλεια,δουλεια με μελλον.
Κοιταω τον 6 οικο που αντιπροσωπευει την μερικη απασχοληση, την ατμοσφαιρα που επικρατη στην δουλεια ,οι υπαλληλοι.
Εκει βρισκοντε οι Ηλιος,Αφροδιτη,Ποσειδωνας, ιας, οι οποιοι κανουν εξαγωνο με τον Πλουτωνα στον 4 οικο (οικος της τελικης απαντησης).
Στον 7 οικο (συνεργατες) βρισκεται η Σεληνη στους Υχθεις σε αποκλινων συνοδο με τον Ουρανο.Επισης η Σεληνη θα κανει ενα τριγωνο με τον Αρη(11 οικος) και θα κανει μια αντιθεση με τον Κρονο(1 οικος).
Θα μπορουσε να σημαινει πως πιεζεται? (Σεληνη αντιθεση Κρονος απο τους συνεργατες του η απο τα αφεντικα,για να παραδωσει κειμενα του?
Κοιταω και τον 9 οικο (ΜΜΕ) οπου ακμη του ειναι στον Ταυρο,πλανητης κυβερνητης η Αφροδιτη,η οποια βρισκεται στον 6 της εργασιας, με μια μονο Πτολεμαικη οψη , εξαγωνο με τον Πλουτωνα (4 οικος).
Τελος κοιταω τον 4 οικο (τελικη απαντηση) οπου βρισκεται ο Πλουτωνας σε εξαγωνο με Δια,Αφροδιτη,Ηλιο, και τετραγωνο με τον Κρονο(1 οικος).
Η ακμη του 4 οικου ειναι στον Τοξοτη πλανητης κυβερνητης Διας ο οποιος βρισκεται στον 6 οικο.

Συμφωνα με ολα αυτα τα στοιχεια λεω με επιφυλαξη πως τελικα θα πληρωθει μεχρι την Παρασκευη,αλλα μετα απο περιπετεια...Εννοειτε πως δεν θα του απαντησω μεχρι να με συμβουλεψετε εσεις.:embarrest
Θα το εκτιμουσα αν μου απαντουσε καποιο ατομο που γνωριζει ωριαια αστρολογια αν εχω δικιο στην απαντηση,και αν οχι αν ηταν ευκολο να μου επισημανει τα λαθη μου.
Φιλικα:bigsmile:

Μητσάκος
17-02-2010, 07:09 AM
Αν και δεν ασχολούμαι με την ωριαία επειδή δεν γνωρίζω παρά ελάχιστα πράγματα, απλώς θα σου πω ότι:
Ο χάρτης ανεβαίνει με διαφορετικό τρόπο. Ο σύνδεσμος που παρέθεσες δεν δείχνει το χάρτη. Θα πρέπει να τον σώσεις πρώτα στην επιφάνεια εργασίας και μετά να τον επισυνάψεις στο ποστ σου κάνοντας κλικ στο πεδίο "επιπρόσθετες επιλογές", που βρίσκεται πάνω από το πεδίο που γράφεις το κείμενο του ποστ και κάνοντας κλικ μετά στο "διαχείριση συνημμένων αρχείων" και μετά να ψάξεις για την εικόνα/αρχείο και να την επισυνάψεις.

Η 19η μοίρα δεν είναι από τις πρώτες, ώστε να θεωρηθεί ότι είναι νωρίς.

Το κυριότερο όμως είναι ότι αφού κάνεις την ερώτηση για κάποιον φίλο σου και όχι για εσένα πρέπει να χρησιμοποιήσεις παράγωγους Οίκους και όχι την πρώτη οικοθεσία που δημιουργείται. Από αυτό και μόνο εκτιμώ ότι οι εκτιμήσεις σου είναι σε λάθος δρόμο και πρέπει να ξανακάνεις τη συλλογιστική σου από την αρχή, καθώς θα πρέπει να βρεις τους Οίκους των χρημάτων και της εργασίας αλλά και των "άλλων" του φίλου σου και όχι τους δικούς σου.

Εξίσου κύριο όμως είναι ότι ακόμα και στην περίπτωση που καταλήξεις σε ένα συμπέρασμα, δεν πρέπει να το παρουσιάσεις σαν δεδομένο και σίγουρο, καθώς κατά μεγάλο ποσοστό δεν θα αποτελεί προϊόν ορθής ανάλυσης ωριαίου, αλλά απλώς μια προσπάθεια ερμηνείας του. Η ωριαία έχει πολύ περισσότερους κανόνες και πιο σύνθετους από ό,τι η ανάλυση ενός απλού χάρτη και δεν είναι καθόλου εύκολη η γρήγορη απάντηση που σου δίνει. :bigsmile:

Τίνα Ζαχαριάδου
17-02-2010, 12:27 PM
Ο ερωτων θελει να παρει απαντηση αλλα μετα απο παροτρυνση δικη μου (δεν γνωριζε για την ωριαια αστρολογια πως μπορουν ν'απαντηθουν ερωτηματα

Το κυριότερο όμως είναι ότι αφού κάνεις την ερώτηση για κάποιον φίλο σου και όχι για εσένα πρέπει να χρησιμοποιήσεις παράγωγους Οίκους και όχι την πρώτη οικοθεσία που δημιουργείται


Kαλημέρα σε όλους!

Την ερώτηση τελικά ποιος την έθεσε? Αν το ερώτημα το έθεσε η Λίνα τότε ο χάρτης είναι έγκυρος και απλά πρέπει να βρούμε τους σωστούς σημειοδότες.
Αν το έθεσε ο φίλος της κατόπιν δικής της παρότρυνσης τότε είναι άκυρο. Έχουμε πει και σε άλλα ποστ πως για να μπει ένα ωριαίο θα πρέπει το άτομο να μην είναι παρακινημένο από κάποιον άλλο.
Αν πάλι η λίνα του εξήγησε τι ακριβώς είναι η ωριαία αστρολογία και εκείνος έθεσε το ερώτημα σε άλλη δεδομένη στιγμή τότε ο χάρτης είναι έγκυρος.

Natalia10
17-02-2010, 04:47 PM
Καλησπερα Μητσακο και Κυρια Τινα:bigsmile: Ελπιζω να ειστε καλα.

Σας ευχαριστω που για ακομα μια φορα με κατατοπισατε.Σε καθε μου απορια παντα με συμβουλευετε και μου μαθαινετε χρησιμα πραγματα.Σας ευχαριστω για την υποστηριξη σας.

Κυρια Τινα, πραγματι το ερωτημα το εθεσε ο φιλος μου αλλα μετα απο παροτρυνση δικη μου.Του εξηγησα τι ακριβος ειναι η ωριαια αστρολογια και επειδη βρισκεται σε μια δυσκολη κατασταση αμεσως εθεσε το συγκεκριμενο ερωτημα (του εξηγησα πως κανονικα πρεπει η ερωτηση να γινει οταν ειναι ετοιμος ο ιδιος αλλα λογο της καταστασης του επεμενε να γινει την δεδομενη χρονικη στιγμη).Οποτε φανταζομαι πως πρεπει να θεωρηθει ακυρη η ερωτηση.
Αν ρωτησω εγω για λογαριασμο του,οχι την ιδια ερωτηση, αλλα για το πως θα τα παει στην συγκεκριμενη δουλεια(γιατι ειναι να κανει και μια συζητηση την Παρασκευη εκτος των αλλων,την οποια θα ηθελε να μην φτασουν μεχρι εκει τα πραγματα) θα κοιταξω κανονικα τους οικους και οχι τους παραγωγικους,σωστα?
Θα προσπαθησω να ανεβασω τον καινουργιο χαρτη με το ερωτημα που εθεσα εγω για λογαριασμο του (Σε ευχαριστω ακομα μια φορα Μητσακο για τον τροπο):bigsmile:
Την ερωτηση την εκανα 17/02/2010 και ωρα 16 και 31.

Φιλικα:bigsmile:

Natalia10
17-02-2010, 06:12 PM
Δυστυχος δεν μπορεσα ν'ανεβασω τον χαρτη....μου γραφει πως η εικονα ειναι πιο μεγαλη απο το οριο,προσπαθησα να την μικρυνω αλλα δεν τα καταφερα...Γενικα δεν τα πολυ βγαζω περα με τους υπολογιστες:blink:

Θα προσπαθησω λιγο αργοτερα να κανω μια αποπειρα αναλυσης του χαρτη.

Μητσάκος
17-02-2010, 06:43 PM
Χάρτης με το ερώτημα: θα τα πάει καλά ο φίλος μου στη συγκεκριμένη δουλειά;

Δυστυχος δεν μπορεσα ν'ανεβασω τον χαρτη....μου γραφει πως η εικονα ειναι πιο μεγαλη απο το οριο,προσπαθησα να την μικρυνω αλλα δεν τα καταφερα...Γενικα δεν τα πολυ βγαζω περα με τους υπολογιστες:blink:

Θα προσπαθησω λιγο αργοτερα να κανω μια αποπειρα αναλυσης του χαρτη.

Natalia10
17-02-2010, 07:16 PM
Μητσακο σε ευχαριστω παρα πολυ!!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Natalia10
17-02-2010, 09:41 PM
Καλησπερα.
Μολις μιλησα με τον φιλο μου,μου ειπε πως καλυτερα να μην ασχοληθω αλλο με το θεμα του,οτι ειναι να γινει θα γινει.Παντως ειναι πολυ αγχωμενος:worried:...Δεν εχω αλλη επιλογη απ'το να το σεβαστω.
Παρ'ολα αυτα σας ευχαριστω πολυ Κυρια Τινα και Μητσακο για τις χρησιμες πληροφοριες.Ελπιζω να μην σας κουρασα.
Φιλικα:bigsmile: