View Full Version : [Βεδική] Βρείτε το επάγγελμα...
Τίνα Ζαχαριάδου
11-02-2010, 10:41 PM
Στον παρακάτω χάρτη αναζητάμε ενδείξεις ή και "αποδείξεις" για το επάγγελμα του ανθρώπου αυτού. Ο χάρτης ανήκει σε άνδρα.
Παρακαλώ επισημάνετε και αιτιολογήστε τους δείκτες που θεωρείτε ότι είναι σωστοί και εν τέλει δοκιμάστε να γράψετε ποιο είναι το επάγγελμά του.
Καλή επιτυχία!
http://www.myhoroscope.gr/articles/images/chartfortest.gif
12th house
11-02-2010, 11:16 PM
ισως να προκειται για χειρουργο. Σκορπιος με ωροσκοπο κριο, ΄δεν ξέρω το έντονο στοιχείο του Αρη κάτι μου κάνει με χρήση μεταλικών αντικειμένων και εγχειρήσεων γενικότερα. Επίσης υπάρχει μια σελήνη στην παρθένο που μου κάνει για επαγγέλματα που θέλουν προσοχή στη λεπτομέρεια. Ο κρόνος στο 10ο ίσως να εχει να κάνει με την ευθύνη που έχει αυτο το επάγγελμα.
roubini
11-02-2010, 11:39 PM
πιστευω κι εγω οτι ειναι χειρουργος,εχει 4πλανητες στον 6ο οικο(της υγειας και τις εργασιας) και οι 4 ανηκουν στο ζωδιο της παρθενου,που σημαινει οτι η δουλεια του ειναι πολυ της λεπτομερειας και ισως να ειναι και πλαστικος χειρουργος λογο της αφροδιτης..και τις σεληνης που εχει να κανει πιο πολυ με τη γυναικα.και οι 4 πλανητες κανουν οψη αντιθεσης με τον βορειο δεσμο στον 12ο οικο(νοσοκομεια,φυλακη κτλ)...
Astro Liv
12-02-2010, 12:01 AM
Ενδεχομένως πολύ έξυπνος ...με Ουρανός στην AC αλλα και πολλη εκκεντρικος. Και άξονα 3-9 Διδυμο/Τοξ....και κυβερνήτης 9 στον 6 μέχρι και βόλτα ακαδημαϊκή. Πολύ κίνηση/ τρεχει στον άξονα 3-6 και 6/12 σαν φυση.
Αλλά τα σταματήσω σε αυτό οτι ....πιστεύω με κυβ..3 και 6 στον 7, συν κυβ. 5 στον 7 μπορεί να κινηθεί αρκετά στο έργο του για τους αλλους - 7. .... και αν δεν είναι ηθοποιός με κυβερνήτα 5 (Ηλιος) και 3/6 στον 7, με Πλουτωνα 4 καρκινος....με Ποσειδώνα στις 6 και ΒΔ σε 12.
Τότε είναι δυνατόν να δηλώσει Πρόεδρος με αξονα 3-9 και 6/12 εκει που ειναι....και με τέτοια παρθένο στον 6 . Κρόνος στο 10 Αιγοκερως δίνει σοβαρότητα και υψηλή θέση.
Με Σελήνη 6 πιθανότατα * τρέχει * στην εργασία του η ειναι πολη Caprice.:blink:
Είναι απλά μια γνώμη.:love:
Τίνα Ζαχαριάδου
12-02-2010, 01:36 AM
Μπράβο κορίτσια, μια χαρά ξεκινάτε. Φυσικά για να σας παιδέψω αλλά και να δώσω και σε άλλα μέλη την ευκαιρία να κάνουν τις εκτιμήσεις τους, εννοείται πως δεν θα αποκαλύψω το επάγγελμα του. Η Σελήνη στην Παρθένο είναι μια ένδειξη που σχετίζεται με το επάγγελμα του γιατρού, όμως όχι μόνο, θα μπορούσε να είναι δημόσιος υπάλληλος, επίσης όλη η πολυαστρία στην Παρθένο θα μπορούσε να δείχνει το ίδιο πράγμα.
Τι είναι εκείνο που διαχωρίζει για παράδειγμα την ιατρική από το δημόσιο?
Κάτι άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι πως κατευθείαν πήγατε στην ειδικότητα. Όσο για τον Κρόνο φυσικά δίνει υπευθυνότητα στην καρριέρα, δείχνει όμως και άλλα πράγματα, αναπτύξτε λίγο περισσότερο τα στοιχεία, κάνετε περισσότερους συνδυασμούς και είμαι σίγουρη πως θα τα βρείτε όλα.
ΕΛΛΑΔΑ
12-02-2010, 01:39 PM
Μήπως είναι ασφαλιστής;
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
12-02-2010, 02:12 PM
πιστευω οτι ειναι ο γιατρος Παπανικολαου
που ανακαλυψε το τεστ παπ
και εσωσε εκατομμυρια γυναικες:bigsmile:
9ος τοξοτης εξωτερικο εκει διεπρεψε
σεληνη στον 6ο γυναικες
κα πυλυαστρια στον 6 θεματα ιατρικης -υγειας
τελικα εκανα λαθος τωρα μολις ειδα ποτε γεννηθηκε και δεν ειναι ο Παπανικολαου
θα ξαναδω παλι με περισσοτερη προσοχη τον χαρτη
Παντως ο ουρανος στον 1ο και κριο μαςδειχνει οτι κατι πρωτοποριακο εκανε και ξεχωρισε
δεν ξερω αν ανακαλυψε κατι ..
επισης ηταν καυστικος στα λογια του αποτομος μαλλον τετραγωνο αρη-ερμη
επισης ο πωσειδωνας στον 6 μας δειχνει και φαρμακα εκτος τα αλλα ε;
μαζι με την σεληνη εκει που θα πρεπει να απευθηνοταν σε πολυ κοσμο για θεματα σχετικα με αυτα
και βοηθεια ειχε μιας και ειναι και ο Διας εκει και τυχη
επισης ο πατερας του ηταν σημαντικος αλλα υπηρχαν καποια σκοτεινα σημεια στην οικογενεια του
Τιναααα βοηθα λιγο μην λεω αρλουμπες..:laugh::bigsmile:
liontarini
12-02-2010, 03:44 PM
ΣΚΕΨΕΙΣ : Ο ήλιος στον 7ο δείχνει δημόσιο πρόσωπο που " μιλά" και ρητορεύει(ερμής). Ο ερμής στον 7ο είναι ο κυβερνήτης του 6ου( επομένως το επάγγελμά του σχετίζεται με το δημόσιο λόγο- πολιτική- δικαστήρια). Η σελήνη στον 6ο δείχνει αλλαγές στο επάγγελμα, άλλαξε επαγγέλματα ( Σελήνη) πολλές φορές ( Δίας) και καταξιώθηκε στο χώρο της πολιτικής ( Αιγόκερως 10ος) αναλαμβάνοντας δημόσιο αξίωμα μετά από κάποια εμπόδια( Κρόνος στο 10ο νομίζω δίνει κρατικούς υπαλλήλους και διευθυντές). Κύρος και δύναμη - εξουσία.
Ο Ουρανός στον 1ο τον κάνει παρορμητικό και εκκεντρικό γιατί είναι στον Κριό, αλλά και πρωτοπόρο- καινοτόμο. Με τον κυβερνήτη στον 5ο η δουλειά του είναι σα χόμπι, ή έχει περίεργα ερωτικά γούστα ή εκκεντρικά παιδιά ;
Ο Β.Δ. στο 12ο βγάζει ανιδιοτέλεια και προσφορά σε κλειστούς χώρους, π.χ. ιδρύματα, νοσοκομεία;
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Θα εστίαζα σε ήλιο ερμή κρόνο και θα έλεγα πολιτικός. Ο΄ήλιος ( δημόσιος) ο λόγος (ερμής) που απευθύνεται στο κοινό (7ος) με καταξίωση στην κοινωνία ως εποπτεύον ( ο Αιγόκερως εποπτεύει όλα τα ζώδια, ο 10ς είναι φυσικός του οίκος) σε θέματα οργάνωσης και εξουσίας ( Κρόνος).
Ο χάρτης του παρουσίαζει το ενδιαφέρον όσων έχουν ωροσκόπο σε ζώδιο του παρορμητικού σταυρού, καθώς οι γωνίες περιλαμβάνουν ΚΡΙΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΖΥΓΟ ΑΙΓΙΚΕΡΩ. Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για τον πιο ισχυρό συνδυασμό, ειδικά με ΚΡΙΑΡΙ στον 1ο και για προσωπικότητες που έχουν έρθει στην ζωή για να ισορροπήσουν μεταξύ ατομισμού - συλλογικότητας και ευθυνών - συναισθήματος. Γεννημένοι ηγέτες!
whisperer
12-02-2010, 04:04 PM
Ο λόγος λοιπόν που δεν έγραφα μέχρι τωρα ειναι γιατί ήμουν ανάμεσα σε αυτές τις δύο ιδιότηες, του θεραπευτή και του πολιτικού.
Δέσποινα μου κυκλοφορεί η φήμη ότι εμεις οι τοξότες ειμαστε καρμπόν μεταξύ μας και μπορεί τελικά να ειναι ετσι γιατί εκανα τους ίδιους συνειρμούς και περι ποσειδωνα (φάρμακα θεραπεια, ειδικά μεσα στον 6ο - καθημερινότητα και μάλιστα σε καλή όψη, οριακά με τον κυβερνήτη του 6ου) και περι του τετραγώνου αρη ερμη για τον απότομο λόγο του ανθρώπου αυτου! επισης και για την πρωτοπορια του ουρανου στον 1ο. ισως κάποιας ανακάλυψης ή κάποιας προσφοράς στην κοινωνία.
Μετά όμως προσπαθώ να εξηγήσω το καρμπόν μου με τη σκέψη του Liontarini με το οποίο συμφωνώ επίσης! Ακόμα θα προσέθετα ότι ίσως η δουλειά του, η καθημερινότητά του εχει να κάνει με ταξίδια γιατί βλέπουμε τον κυβερνήτη του 9ου μέσα στον 6ο.
ακριβως λοιπόν με την ιδια λογική της ρητορίας και του κυρους ισως θα μπορουσε να είναι και ένα εξέχων πρόσωπο του εκκλησιαστικού χώρου (το οποίο επισης κολλάει με τον εγκλεισμο που προαναφέρεις liontarini) αλλά και με τον Ποσειδώνα στον 6ο (που εχει να κάνει με τη θρησκεία)
Κάποιος αρχιεπίσκοπος ή κάτι παρόμοιο...
Το θέμα είναι καλή μας κυρία Τίνα ότι τωρα καλείσαι εσυ να μας διαχωρίσεις και να απορρίψεις κάποιες από τις αντικρουόμενες υποθέσεις που κάνουμε μια και νομίζω ότι και οι δύο παραπάνω αποψεις εχουν στηριχτεί πολύ καλά απο τα παιδιά παραπάνω...
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
12-02-2010, 04:26 PM
στο πρωτο μου ποστ ανεφερα οτι βρισκετε σο εξωτερικο ο αντρας αυτος
οσο για εκγλεισμο σε μερος η'' αρχιεπισκοπος δεν νομιζω γιατι ο αντρας αυτος εχει
εντονο το ερωτικο στοιχειο Αρης- λεων:bigsmile:
παντωςεχουμε πολυ αρη εδω
αρης κυβερνητης φυσικος του κριου
αρης στον λεων
αρης παραδοσιακος κυβερνητης του σκορπιου
Τεχνη κατι με τεχνη ισως..
αλλα σε τι ;;;:wacko:
και μεγαλος θα πρεπει να αναγνωριστικε -κρονος στον 10ο-
Τίνα Ζαχαριάδου
12-02-2010, 06:56 PM
Καλησπέρα σε όλους!
Είμαι πολύ περήφανη για εσάς το ομολογώ, τελικά όταν σας προκαλούν κάνετε πολύ καλές αναλύσεις. Όλοι έχετε πιάσει από κάτι, ο λόγος που διχάζεστε και δεν καταλήγετε σε κάποιο επάγγελμα είναι γιατί έχετε χάσει μια σημαντική λεπτομέρεια την οποία ακόμη δεν θα αποκαλύψω.
Λοιπόν να πάρουμε από την αρχή τα ποστ, δεν είναι ασφαλιστής αν και θα μπορούσε λόγω των Σκορπίστικων στοιχείων του. Πράγματι έχει καλλιτεχνικές ιδιότητες, μουσική, ζωγραφική, είναι πολυτάλαντος άνθρωπος με πολλά χομπυ και ενδιαφέροντα και ενώ σε νεαρή ηλικία ήθελε να γίνει μουσικός, εντέλει τον κέρδισε.............?????? Για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (στα νιάτα του) παρέδιδε μαθήματα μουσικής αλλά και ξένων γλωσσών.
Λιονταρινι, πάρα πολύ καλή η ανάλυση σου. Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος λόγω δουλειάς ήρθε σε επαφή με πάρα πολύ κόσμο. Δεν έχει αλλάξει πολλά επάγγέλματα, με εξαίρεση τα πρώτα χρόνια της ζωής του που ήδη σας είπα τι έκανε. Τώρα είναι σε σύνταξη όμως, όλα του τα χρόνια κατείχε θέση κύρους και εξουσίας. ¶ργησε να καταξιωθεί (στην πορεία θα σας εξηγήσω τον λόγο) και όντως τα παιδιά του άνετα θα τα χαρακτηρίζαμε εκκεντρικά.Κι ό ίδιος είναι εκκεντρικός σαν χαρακτήρας, ιδιαίτερα ευφυής και έχει πολύ ισχυρή προσωπικότητα.
Whisperer η σειρά σου, δεν έχει σχέση με τον κλήρο, φυσικά γνωρίζει τα πάντα περί κλήρου και έχει συγγενή Επίσκοπο, οι γνώσεις του είναι γενικές και δεν υπάρχει κάτι το οποίο να μην αναλύσει σε βάθος και με λεπτομέρεια, άλλωστε τι Σκορπιός θα ήταν με πολυαστρία στην Παρθένο. όμως σε κάτι έχει ειδικευτεί άσχετα από το εύρος των γνώσεων του. Έχει κάνει πολλά ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό τόσο για ψυχαγωγικούς λόγους όσο για επαγγελματικούς.
Βλέπω πως μέχρι τώρα υπερτερούν τα επαγγέλματα του γιατρού και του πολιτικού. Η καλή σας Κυρία Τίνα δεν θα διαχωρίσει ακόμη τίποτα για να απαντήσουν κι άλλα μέλη.
Δέσποινα μου, έχεις απόλυτο δίκιο τα έντονα ΄ερωτικά στοιχεία δεν θα τον άφηναν να γίνει κληρικό οπως επίσης έχεις δίκιο για το εξωτερικό.
Και μια μικρή βοήθεια (όχι ότι την χρειάζεστε αλλά για να φανώ καλή:cheesy:), Τι είναι είναι αυτό που διαχωρίζει την ιατρική (Παρθένος 6ος) από έναν υπάλληλο του δημοσίου η να το πω αλλιώς τι είναι αυτό που διαζωρίζει μια απλή εργασία από μια θέση κύρους και επιφάνειας.
whisperer
12-02-2010, 07:02 PM
Καλή μας κυρία Τίνα..σε ευχαριστούμε για την απάντησή σου...τα έθεσες όλα πάρα πολύ όμορφα...
χμμ..τι να πω τωρα εγώ επ' αυτου του τελευταίου που μας ρωτάς...?
ισως θα έλεγα έντονοι γωνιακοί οίκοι...ειδικότερα χρωματισμένοι απο πλανήτες που εχουν να κάνουν με επιστήμες και διερεύνηση ισως...? όπως στην προκειμένη Ουρανός στον 1ο και Πλούτωνας στον 4ο?
:embarrest
liontarini
12-02-2010, 07:53 PM
Οι μοίρες της ακμής του 6ου και του Δία έχουν ιδιαίτερη καρμικότητα, όπως και της ακμής του 7ου. Εξέχουσα προσωπικότητα
Τίνα Ζαχαριάδου
12-02-2010, 08:28 PM
ισως θα έλεγα έντονοι γωνιακοί οίκοι...ειδικότερα χρωματισμένοι απο πλανήτες που εχουν να κάνουν με επιστήμες και διερεύνηση ισως...? όπως στην προκειμένη Ουρανός στον 1ο και Πλούτωνας στον 4ο
Πολύ σωστό αυτό που λες, όμως δεν ρωτώ από αστρολογικής πλευράς. Είναι κάτι το οποίο το πλησιάζετε όλοι και κανείς δεν το λέει.
Λιονταρίνι τι ακριβώς εννοείς όταν λες εξέχουσα προσωπικότητα? όσο για την καρμικότητα ακμών η πλανητών, θα έλεγα να μην μπλέξουμε τα μέλη παραπάνω αν και θα ήθελα κάποιος να μας εξηγήσει λίγο τους δεσμούς του Κυρίου αυτού.
cancerian
12-02-2010, 10:31 PM
Ηρθε η ωρα να πω την κοτσανα μου! Μηπως ο κυριος αυτος ασχολειτω με μαθηματικα και αριθμους κ.τ.λ ?
Fotini Christodoulou
12-02-2010, 10:40 PM
Θα κάνω μια απόπειρα κι εγώ....:unsure:
Αν και λόγω Παρθένου, θα ταίριαζε μια θέση υπαλλήλου σε δημόσιο τομέα, θεωρώ ότι θα ήθελε κάποιο επάγγελμα που θα του έδινε την δυνατότητα να διακριθεί. Λόγω Κρόνου στον 10ο με ακμή σε Αιγόκερο, ίσως μια στρατιωτική καριέρα; λόγω Ουρανού σε Κριό και ¶ρη σε Λέοντα, νομίζω ότι θα κάλυπτε τόσο την ανάγκη για διάκριση, όσο και για περιπέτεια αλλά και τάξη στα πράγματα κα ιστην καθημερινότητα του.
Αυτό πάντως που βρήκα ενδιαφέρον στον χάρτη προσωπικά είναι ότι έχει το "υλικό"¨να ασχοληθεί με πολλά διαφορετικά πράγματα με επιτυχία.:bigsmile:
Ευχαριστούμε Τίνα για την σπαζοκεφαλιά:love:
zw_epimenontas
12-02-2010, 11:04 PM
μια ιδεα μοθ ηρθε θα την πω κ ασ ειναι λαθος 1 μπας και ειναι δικηγορος ? μου κανει για μεγαλο επαγγελμα! σκορπιος με κριο και πολυαστρια στον παρθενο! δεν ξερω!
Τίνα Ζαχαριάδου
13-02-2010, 12:03 AM
Γιάννη μου, οτίδηποτε ταιριάζει με τα στοιχεία του χάρτη μόνο κοτσάνα δεν είναι. Θα μπορούσε να είναι μαθηματικός η λογιστής........όμως δεν είναι.
Φωτεινούλα μου, να ήξερες πόσο δίκιο έχεις, 'οχι γιατί βρήκες το επάγγελμα του αλλά γιατί με δυο προτάσεις μας αναλύεις τον χαρακτήρα του. Έβρισκε αρκετά ενδιαφέρουσα την στρατιωτική καριέρα και αν την ακολουθούσε να είσαι σίγουρη ότι θα ήταν το πρωτοπάλλικαρο του Χίτλερ. Σε συζητήσεις του 'αλλωστε το παραδέχεται και ο ίδιος με την έννοια ότι το χάος, μόνο με στρατιωτικό και σκληρό νόμο αντιμετωπίζεται.
Είναι πολύ πειθαρχημένος άνθρωπος και στην ζωή του επικρατεί τάξη και ασφάλεια. Και πράγματι όπως είπα και πρωτύτερα καταπιάνεται με πολλά πράγματα κάτι το οποίο φαίνεται από τον ¶ρη στον Λέοντα και στον 5ο και τα καταφέρνει εξίσου καλά σε όλα.
Ειρήνη μου δεν είναι δικηγόρος, όμως θα με ενδιέφερε να μάθω πως κατέληξες στο συμπέρασμα αυτό. Συνήθως κάποιος με πολυαστρία στην Παρθένο η τον 6ο όίκο δεν νομίζω πως διάλεγε το επάγγελμα του δικηγόρου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αρκετοί δικηγόροι δεν θα έχουν χαρακτηριστικά Παρθενίστικα.
Λοιπόν για τον Κρόνο που αναφέρατε σχεδόν όλοι να πω, πως πράγματι μετά τα 30 έφερε την καταξίωση στην ζωή του ανθρώπου αυτού. Με πολύ κούραση, κόπο, πολλές ευθύνες και αρκετή πειθαρχία από μέρους του - έχει και Ήλιο τετράγωνο Κρόνο- ., πολλές αναποδιές, καθυστερήσεις και ότι άλλο φέρνει σε αυτή την θέση ο Κρόνος. Αυτοδημιούργητος , φιλόδοξος και τρομερά μεθοδικός.
Η συνέχεια δική σας. Σας έχω δώσει την ερώτηση κλειδί και μια επιπλέον πληροφορία κλείδι. Παρόλα αυτά εξακολουθείτε να χάνετε την λεπτομέρεια.
stellitsa12
13-02-2010, 11:31 AM
Είναι γιατρός χωρίς σύνορα
Κυρίαρχη όψη, ο κρόνος αντίθεση πλούτωνας
Kατάσκοπος ή ντέντεκτιβ?
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
13-02-2010, 12:12 PM
υπουργος υγειας
η'' δοιηκητης σε κατι που εχει σχεση με παλιο
κτηριο με ιστορια που ηταν μεσα αυτος
ΚΟΥΚΑΚΙ:bigsmile::love:
Τίνα Ζαχαριάδου
13-02-2010, 01:41 PM
Είναι γιατρός χωρίς σύνορα
Κυρίαρχη όψη, ο κρόνος αντίθεση πλούτωνας
Kατάσκοπος ή ντέντεκτιβ?
Στελλίτσα τι ακριβώς εννοείς όταν λες κυρίαρχη όψη?
Αν εννοείς πιο δυνατή η πιο σημαντική θα έλεγα ότι είναι το τρίγωνο του ¶ρη με τον Ουρανό λόγω τίτλων αλλά και γιατί είναι σε ιδιομοιρία.
Δέσποινα δεν είναι υπουργός και για να μην ψάχνετε αλλού δεν είναι διάσημο πρόσωπο.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
13-02-2010, 01:46 PM
υπουργος υγειας
η'' δοιηκητης σε κατι που εχει σχεση με παλιο
κτηριο με ιστορια που ηταν μεσα αυτος
ΚΟΥΚΑΚΙ:bigsmile::love:
και χει σχεση με σιδερα 'ηη εξοπλισμο θελει τεχνικη,μεθοδο και εργατοωρες
απο πολλους
Αυτος τους εδινε οδηγιες με τροπο επιβλητικο
απευθηνοταν σε κοσμο πολυ
Τινακι πες μου να σταματησω αν βαδιζω σε λαθος δρομο..:nuts::toung::bigsmile:
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟς ΜΟΥ νομιζα απο εχθες οτι ηταν διασημη πρωσοπηκοτητα
Τίνα Ζαχαριάδου
13-02-2010, 01:54 PM
Καλά το πηγαίνεις μόνο μην μου πεις μηχανικός αυτοκινήτων. Απευθυνόταν σε πολύ κόσμο, έδινε διαταγές και εντολές αλλά μπορούσε να δουλέψει και μόνος του αν το ήθελε, είχε αυτή την επιλογή.
Astro Liv
13-02-2010, 03:02 PM
Πράγματι έχει καλλιτεχνικές ιδιότητες, μουσική, ζωγραφική, είναι πολυτάλαντος άνθρωπος με πολλά χομπυ και ενδιαφέροντα και ενώ σε νεαρή ηλικία ήθελε να γίνει μουσικός, εντέλει τον κέρδισε.............?????? Καλα καταλαβα....με το Πλουτωνα στο 4 και Κρονος μπροστα στον Αιγοκερω..περιοδο 1932/33 παρα πολλη καλλιτεχνες εχουν γεννηθει μεταξη και Σ.Βρανα...Κ.Βουτσας...Αλικη Β....Τ.Κανελλοπουλος...κ.τ.λ..
Και για ψυχολογος τα ηταν καλο με Β.Δ.στο 12 και Ουραν. εικαι που ειναι....και 8 Σκορπ. με κηβ.Πλ.4....προφανος εχει φανταστικα ΧΕΡΙΑ με τοσο παρθενο ( ηδικα σεληνη ) και Χειρων ταυρος 2 και σαν ταλεντο. Εαν δεν ειναι στην ζωη πιτανον να.....απο καρδιακη π. ξαφνικα (Ουρανους)..και με Ας. φωτια και Αρη 5. Θα εκανε και για αθλητης, και μπορει να ειναι και αδυναμος...λογου Αρη 5.
Ουτως η αλλως εχει μια φανταστικη Σεληνη στο παρθενο 6...αιιιιιι.
Τίνα Ζαχαριάδου
13-02-2010, 03:28 PM
Καλα καταλαβα....με το Πλουτωνα στο 4 και Κρονος μπροστα στον Αιγοκερω..περιοδο 1932/33 παρα πολλη καλλιτεχνες εχουν γεννηθει μεταξη και Σ.Βρανα...Κ.Βουτσας...Αλικη Β....Τ.Κανελλοπουλος...κ.τ.λ..
Και για ψυχολογος τα ηταν καλο με Β.Δ.στο 12 και Ουραν. εικαι που ειναι....και 8 Σκορπ. με κηβ.Πλ.4....προφανος εχει φανταστικα ΧΕΡΙΑ με τοσο παρθενο ( ηδικα σεληνη ) και Χειρων ταυρος 2 και σαν ταλεντο. Εαν δεν ειναι στην ζωη πιτανον να.....απο καρδιακη π. ξαφνικα (Ουρανους)..και με Ας. φωτια και Αρη 5. Θα εκανε και για αθλητης, και μπορει να ειναι και αδυναμος...λογου Αρη 5.
Ουτως η αλλως εχει μια φανταστικη Σεληνη στο παρθενο 6...αιιιιιι.
Είσαι σε πολύ καλό δρόμο βέβαια όπως είπα με τα καλλίτεχνικά ασχολείται ερασιτεχνικά και όχι επαγγελματικά. Είναι εν ζωή αλλά πάσχει από την καρδιά του από 38 ετών, ζει μια πολύ φυσιολογική ζωή γιατί έγκαιρα του έγινε η διαγνωση με αποτέλεσμα να προσέχει. Έχει πράγματι ωραία χέρια και του αρέσουν όλες οι λεπτοδουλειές, μπορεί ατελείωτες ώρες να συναρμολογεί άρματα, αεροπλάνα κτλ., ........... και πάλι όμως για χόμπυ. Επίσης είναι πολύ καλός στην ψυχολογία. Στον αθλητισμό πάντως από όσο γνωρίζω δεν είχε έφεση.
Ανέπτυξε λίγο παραπάνω τους δεσμούς της Σελήνης και θα βρείς το επάγγελμα καθώς επίσης τον άξονα των οικονομικών και άλλο ένα άξονα ...........τον οποίο θα τον βρείτε εσείς.
Μπράβο Astro Liv.
Μήπως είναι ο δημιουργός της φάρμας στο facebook Δέσποινα;:toung:
:love::love:
Η Τίνα έχει κέφια. Ετοιμάζει πολλές εκπλήξειες...
και χει σχεση με σιδερα 'ηη εξοπλισμο θελει τεχνικη,μεθοδο και εργατοωρες
απο πολλους
Αυτος τους εδινε οδηγιες με τροπο επιβλητικο
απευθηνοταν σε κοσμο πολυ
Τινακι πες μου να σταματησω αν βαδιζω σε λαθος δρομο..:nuts::toung::bigsmile:
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟς ΜΟΥ νομιζα απο εχθες οτι ηταν διασημη πρωσοπηκοτητα
sofiapant
13-02-2010, 04:14 PM
κ.Τίνα εγώ απορώ πως ένας κριός σαν και σας κρατάει τόσο πολύ και δεν το ξεφουρνίζει μετά από λίγες απαντήσεις! καλά είναι έτσι << μαζεύουμε >> πολλές γνώμες και αξιολογούμε τις δικές μας γνώσεις. Από τα λίγα που ξέρω και από αυτά που έγραψαν μέχρι τώρα τα μέλη μας, μου φαίνεται πολιτικός, χωρίς να έχω την ευχέρεια να το αναλύσω.
12th house
13-02-2010, 04:36 PM
Μήπως είναι παιδοψυχολόγος; Εχει τον κυβερνήτη ζωδίου και ωροσκόπου τον 5ο που σχετιζεται με παιδια. Εχει ερμη (παιδια) στο σκορπιο (διεισδυση στα σκοτεινα μονοπατια της ψυχης, επιλυση ψυχολογικων προβληματων ). Εχει χειρωνα στην ακμη του 2ου οικου( θεραπεια παιδικων τραυματων ως πηγη εισοδηματος) και εντονο τον αξονα 6ου -12ου με την πολυαστρια στον 6ο και ΒΔ στο 12ο. ( Ο 12ος σχετιζεται με ψυχολογικα προβληματα).
Τίνα Ζαχαριάδου
13-02-2010, 04:57 PM
Έχεις απόλυτο δίκιο σαν Κριάρι θα έπρεπε να το έχω ξεφουρνήσει, όμως είμαι πολύ Κρόνιο Κριάρι και έχω υπομονή. Συν τοις άλλοις θέλω να μιλήσουν και άλλα μέλη και φυσικά να ψάξετε, να ανάλυσετε και να διαπιστώσετε από μόνοι σας πως όταν θέλετε μπορείτε να βρείτε πάρα πολλά μέσα από ένα χάρτη.
Όλοι μα όλοι έχετε βρει από κάτι. Στην λεπτομέρεια έχετε κολλήσει οι περισσότεροι, αν διαβάσετε προσεκτικά τα ποστ μου, σας έχω ήδη δώσει τις κατευθύνσεις για να βρείτε ακριβώς το επάγγελμα το οποίο φωνάζει δυνατά, άλλωστε αυτός είναι ο κύριος λόγος που έβαλα αυτό τον χάρτη γιατί φαίνεται ξεκάθαρα.
ScP μην μπερδεύεις την Δέσποινα σε παρακαλώ.
Δεν είναι παιδοψυχολόγος. Όμως έχει πολλά παιδιά και αν το επέτρεπαν οι συνθήκες θα είχε παραπάνω από όσα έχει.
atrium
13-02-2010, 05:18 PM
Καλησπέρα σε όλους. Κατ' αρχήν ο άνθρωπος αυτός έχει σίγουρα εξαρτημένη εργασία (κρόνος στο 10ο- πλουτων στο 4ο), σίγουρα είναι στο δημόσιο. Η προσωπική μου άποψη: επειδή έχει τονισμένο 6ο, ουρανό στην ακμή του 1ου, και ο άρης είναι στο 5ο (πολύ καλή σίσθηση μεταξύ ενστίκτου και δημιουργίας) πιστευω πως είναι αρχιτέκτων ή πολιτικός μηχανικός. :bigsmile:
Astro Liv
13-02-2010, 06:59 PM
Ευχαριστω πολη Κ.Τινα, αλλα δεν ξερω αν μπορω να πω το επαγγελμα του Ακριβως,συγνωμην.
Το χάρτη έχει πολλά σχετικά με παραπανω απο ένα ταλέντο,μου ειναι πολυ δυσκολο...Μπορουμε να δουμε ομως αρκετα για τον χαρακτηρα του νομιζω...Απο τα οσα ειπατε τα κρατησω Οικονομια.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα άτομα που είναι φοιτητές στο MIT οποιος δεν εχει σχολη Ιατρικη η Νομικη....γενικα εκεινα που κερδισαν στο Βεγκας....εχουν πολλη ΠΑΡΘΕΝΟ στοιχειο,δηλαδη φοβερη σχεση με τους αριθμους (μαθηματικα,εφοδια.)....και αυτο το προσωπο εχει ακιδωτο παρτενο 6 και πολλες πλανητες εκει, συν οτι ο κυβ. 8 ειναι το φοβερω δυναμηκο Πλυτονας που ειναι σε ενα ζωδιο οποια εχει φανταστικη σχεση με τα χρηματα....Καρκινος...
Και Ερμης ειναι σε σκορπιο,που εδω του δινει καλη μνημη,αλλα δεν του αρεσει παρα πολη να μιληση (σιωπηλος, που βλεπει τα παντα γυρω του )...Μην ξεχναμε τον Χειρωνα στον ταυρος 2...συμβουλος σε οτι ειχει σχεσει μεταξυ μας, αλλα και με τα λεφτα μας..2...ετσι πιθανον να εργαστει σε αφτο το τομεα...Οικονομια.
Νομιζω ο αξονας 4/10 παιζει σημαντικο ρολο στο χαρτη με Πλουτωνας και Κρονος εκει,και σαν βαση απο μικρος-γονεις και σαν καριερα....Β.Δ. στο Ιχθεις 12, μιλαει για τη μητερα του και για παρα πολλα αλλα πραγματα στη ζωη του. Πιθανον μητερα να ηταν πολυ τρυφερη αλλα ηπηρχε φτωχεια, η προβλημα με εναν γονεις να αντιμετωπηση πραγματικοτητα..με ΒΔ Ιχ.12. Εχει αντιτεση Ηλιο - Χειρων, εδω μ. προβλημα με πατερα, αλλα και Κρονος στον 10, δεν ζερω ισως να ηταν το πρωτοτυπο του ...Με Πλυτωνα στον 4 μπορει μητερα να πεθανε νωρις η να ειχαι δησκολη, σκληρη ζωη στο σπιτι τελικα. :embarrest
vikou
13-02-2010, 10:16 PM
Nα πω και γω την υπόθεσή μου? Κυβερνήτης του 2ου η Αφροδίτη βρίσκεται στον 6ο. Η πολυαστρία στον 6ο με σελήνη και Ποσειδώνα μου δείχνει ιατρική κατεύθυνση.Ο Παρθένος σημασία στη λεπτομέρια σε συνδυασμό με τον Ήλιο στο Σκορπιό αναλυτικότητα, διεισδυτικότητα, παραπέμπουν σε χειρουργό, ενώ εκτός του Ηλίου, οι 4 πλανήτες του 6ου έχουν όψεις με τον Ερμή (κυβερνήτη του 6ου) επίσης στον Σκορπιό. Θεωρώ ότι το τετράγωνο Ερμή με ¶ρη (κυβερνήτη ωροσκόπου και παραδοσιακό ηλιακου ζωδίου, είναι το κρίσιμο. Ο Ερμής κυβερνά το νευρικό σύστημα, ο ¶ρης το κρανίο.. Θα έλεγα νευροχειρούργος..
Τίνα Ζαχαριάδου
13-02-2010, 11:49 PM
Astro Liv εεεε! όχι να ζητάς και συγνώμη, άλλωστε έχεις βρει ήδη πολλά στοιχεία. Θα σου πρότεινα να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να αρχίσεις μαθήματα αστρολογίας.
Για να αρχίσουμε να τα βάζουμε σε μια τάξη, δεν ασχολείται με τα οικονομικά, όμως γενικά στην ζωή του είχε ένα θέμα με το οικονομικό. Όλες οι καθυστερήσεις που προανάφερα και άργησε να καταξιωθεί ήταν εξαιτίας της έλλειψης χρημάτων που υπήρχε. Ο Χείρωνας στον 2ο μας δείχνει πόσο πολύ πληγώθηκε από την οικονομική ανέχεια που έζησε και φυσικά τονίζει την σχέση του με την καλλιτεχνία. Ο Χείρωνας ως εφευρέτης της λύρας συνδέεται άμεσα με την μουσική, κάτι το οποίο έχω ήδη πει πως έκανε.
Δεν έχει αντίθεση με τον Ήλιο ο Χείρωνας, κοίτα λίγο τις μοίρες και θα δεις πως δεν σχηματίζει με τον Ήλιο αλλά με τον Κρόνο τρίγωνο από τον 10ο. Η θεραπεία ήρθε γι αυτό τον άνθρωπο μέσα από την κοινωνική και επαγγελματική του καταξίωση
Και συνεχίζω λέγοντας σου για ακόμη μια φορά μπράβο.
Η οικόγενεια ήταν αρκετά σημαντική για εκείνον και οι επιρροές που δέχτηκε από αυτήν καταλυτικές ( Κρόνος στον 10ο, Πλούτωνας στον 4ο). Πολύ φτωχή οικογένεια, την μητέρα του δεν την έχασε πολύ νωρίς όμως η ίδια είχε αρκετές ψυχολογικές διακυμάνσεις και συχνά έπεφτε στο κρεββάτι ειδικά όταν δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει κάποιες καταστάσεις ( Σελήνη ΄συνοδος Ποσειδώνα στον 6ο). Πρόβλημα επίσης είχε με τον πατέρα του διότι αντιμέτωπιζε προβλήματα με την καρδιά του από, σχετικά νεαρή ηλικία. Εν ολίγοις μόνιμα είχε φοβίες και ανασφάλειες για την πορεία της υγείας των γονιών του ενώ τους έχασε και τους δύο σε μεγάλη ηλικία. Την μητέρα του την έχασε σε ηλικία 52 ετών και των πατέρα του 14 χρόνια μετά.
Vikou μου, μου αρέσει όπως ξεκινάς γιατί όταν θέλουμε να βρούμε το επάγγελμα κάποιου κοιτάμε πάντα τον 2ο οίκο για να δούμε τις πηγές εσόδων του. Αυτός είναι και ο λόγος που σας είπα να κοιτάξετε τον άξονα των οικονομικών. Πολύ σωστός ο συλλογισμός σου με μια διευκρίνση προς όλους. Μην ψάχνετε να βρείτε ειδικότητα στην Ιατρική από την Παρθένο. Όλη η επιστήμη της Ιατρικής σχετίζεται με την Παρθένο ανεξαρτήτου ειδικότητας, γιατί χρειάζεται σχολαστικότητα, καθαριότητα και φυσικά είναι επάγγελμα που σχετίζεται με την προσφορά και μάλιστα όχι την ανιδιοτελή.
ΥΓ Αναρωτιέμαι μήπως τελικά έπρεπε να σας βάλω ανάλυση γενέθλιου χάρτη? Όλα τείνετε να τα βρείτε.
Astro Liv
14-02-2010, 01:46 PM
..είναι πολυτάλαντος άνθρωπος με πολλά χομπυ και ενδιαφέροντα και ενώ σε νεαρή ηλικία ήθελε να γίνει μουσικός, εντέλει τον κέρδισε....??? Για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (στα νιάτα του) παρέδιδε μαθήματα μουσικής αλλά και ξένων γλωσσών... Πραγματη Χειρων δεν κανει αντ....1` με 27 ` αλλα απο οτι θυμαμαι παντα...γιατι το χαρτη ηταν στην αλλη σελιδα. Ας πουμε δυο λογια ακομα,αν και ειναι δυσκολο....Αν εξετάσουμε διαφορετικά το χάρτη, θα ηθελα να πω προς τι θα μπορούσε να μετατραπεί ενας μουσικός τελικα, ίσως ακόμη και προς ένας συγγραφέας με Ποσειδωνας στο παρθενο 6 ( κ.σεληνη) συνδέει την εργασία με την έμπνευση και διανοητικες ικανοτητες με θρησκευτικες τασεις (κ. Διας). Και κυβ.9 στον 6 μας λεει οτι ηταν δασκαλος σε εργασια του. Σην ξενες γλωσσες με 3 στους διδυμους και Ερμης στο σκορπιο,για συγγ. Απο μνημη ελεφαντας με Πλουτων 4 καρκ..Ερμης σκορπιο....Ουρανος τριγωνο Αρης -- εφυρετες,αρχυγο...ΠΕΡΙΕΡΥΗ δουλια... Πλυτωνας στο 4 παλι λεει οτι πιτανον στη τριτη ηλικια εχει εργασια στο σπιτι.
Αλλα εχει και αλλα, γιατι με το Μ. στο αιγοκερως και 2 ταυρος μπορη να ασχολ. με τη γη πολλες φορες...Είναι μόδα και τα ζώα που αφυσαμε στο 6 παρθενο...Ωστόσο, ο χάρτης είναι ενδιαφέρουσα γιατί ολα τα σπιτια ερχονται στη φυση τους...δηλαδη 2 στο ταυρος...3 στο διδυμα....και ετσι του δινει μια πολυ ενδιαφερουσα χαρακτηρα.
Βρήκατε ένα χάρτη των εκατομμυρίων.....δεν μπορουμε με κανενα τροπο να δωσουμε ενα τελος...Περιμενουμε με αγωνία να δούμε ποιο είναι το επάγγελμα του και προς ποια κατευθυνση να στραφουμε τελικά.
Τίνα Ζαχαριάδου
14-02-2010, 02:27 PM
Γεια σου Astro Liv.
Σκοπεύω να αποκαλύψω σύντομα το επάγγελμα του, ίσως και το βράδυ αλλά πρώτα θα δώσω άλλη μια πληροφορία.
Αυτό που διαχωρίζει την Ιατρική και γενικότερα μια θέση κύρους και εξουσίας από μια απλή θέση στο δημόσιο είναι οι σπουδές βρε παιδιά. Κανείς δεν μίλησε για τις σπουδές αυτού του άνθρώπου. Έχει σπουδάσει? και αν ναι τι είναι αυτό το οποίο σπούδασε?
liontarini
14-02-2010, 02:37 PM
Ο Τοξότης στον 9ο δίνει πολύ καλές σπουδές και πολλές σπουδές. Επέκταση στη φιλοσοφία και διευρυμένο νου- λόγω Δία φυσικού κυβερνήτη του Τοξότη. Ο Δίας τοποθετείται στον 6ο στην Παρθένο, άρα σπουδές που σχετίζονται με την λεπτομέρεια- ανάλυση δεδομένων, ή με σπουδές σχετικά με τα δικαιώματα των εργαζομένων και τη διεκδίκησή τους ( 6ος ο οίκος των υπαλλήλων).
Astro Liv
14-02-2010, 02:46 PM
Και άξονα 3-9 Διδυμο/Τοξ....και κυβερνήτης 9 στον 6 μέχρι και βόλτα ακαδημαϊκή. Πολύ κίνηση/ τρεχει στον άξονα 3-6 και 6/12 σαν φυση. Τη...βολτα ακαδημαϊκή εκανε δεν μπορουμε να βρουμε...σιγουρα ειναι σε στιχηο του παρθενου και του 6... Διας κ.Ποσειδων (διανοητικες ικανοτητες με θρησκευτικες τασεις )...και τα ελ. και του Ερμης στο σκορπιο. Δεν εχω το χαρτη μπροστα να δω τη κανει Διας,οχ...:cry:
Astro Liv
14-02-2010, 03:51 PM
Έχει πολλά παιδιά... Καθηγητής....βιολογία....Ιστο ρίας....πως έχω φτάσει μέχρι ιστορία ??? wacko:
mariaria
14-02-2010, 04:56 PM
gia se oloys.mc.ston aigokero..kronos ston 10...kai kronos ston ydroxoo..oroskopos krios me kibrniti ston 5 aris se leon..hlios ston skorpio...kronos se skauero zodio...ayta ola dixnoyn oti exei aksioma me timitiki diakrisi.ego tha po mono tris lexis GIATROS ,ASTINOMIKOS, EPIXIRIMATIAS.alla sigoyra den einai tixeos.einai gnostos sto ebri kino..me energia parormitikos me poles alages stin diarkia tis zois toy me aytopepiTHisi ka aeratos.me gnosi stin metafisiki.xerokefalos sta oikonomika .an pararirisete poli kala h perisoteri planites einai ston 6 oiko.mariaria
mariaria
14-02-2010, 05:09 PM
pantos kalo tha einai na prosexi poli tin ygia toy kai tin psixologiatoy ............
mariaria
14-02-2010, 07:38 PM
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :bigsmile::bigsmile: ΜΑΡΙΑΑΑΑ????
Τίνα Ζαχαριάδου
14-02-2010, 09:15 PM
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :bigsmile::bigsmile: ΜΑΡΙΑΑΑΑ????
Έχετε ακόμη χρόνο, στο θέμα των σπουδών πως πιστεύετε μπορεί να λειτούργησε ο Δίας σε διπλή αδυναμία από θέση και ζώδιο?
mariaria
14-02-2010, 09:20 PM
δεν εχω πει κατι για σπουδεσ αλλα θα ειθελα να διαβασετε προσεκτικα οτι εχω γραψει γιατι ειναι καποσ δισχολο να βρισ με ακριβια τιν δουλεια καποιου .....μαρια ρια
mariaria
14-02-2010, 09:33 PM
ο διασ στην παρθενο αφορα τησ επιχειρησεισ και επιτυχια μεσω υπαλληλουσ.ο διασ στον παρθενο και στον 6 οικο σιγουρα διχνι προσφορα .και καταναλοσει σε βαρια φαγιτα.
Astro Liv
14-02-2010, 11:14 PM
..στο θέμα των σπουδών πως πιστεύετε μπορεί να λειτούργησε ο Δίας σε διπλή αδυναμία από θέση και ζώδιο?Ίσως λάθος, αλλά θα έλεγα ναι ... αυτό που είναι δίπλα του στην Παρθένο να εργαστούν...Εννοώ παρθένoς δύναμη...το θέμα των μελετών.
Τίνα Ζαχαριάδου
15-02-2010, 12:31 AM
Λοιπόν, αποφάσισα να μην σας κρατήσω άλλο σε αγωνία η μήπως να σας κρατήσω?????????????
Να σηκώσουν τα χέρια ψηλά όσοι μίλησαν για το επάγγελμα του του Γιατρού διότι αυτοί κέρδισαν την Αστρολόγο. Ο Κύριος αυτός στα 17.5 του χρόνια πήγε στην Ιταλία ( κυβερνήτης 9ου ο Δίας-σπουδές στο εξωτερικό- να σπουδάσει Ιατρική ( Δίας στην Παρθένο και στον 6ο) ύστερα από δυο χρόνια επιστρέφει στην Ελλάδα γιατί η οικογένεια του δεν έχει άλλα χρήματα. ( Ο Δίας κυβερνήτης 9ου σε διπλή αδυναμία, σπουδές στο εξωτερικό που αδυνατούν να ολοκληρωθουν). Για δυο χρόνια περίπου δουλεύει ως μουσικός σε μαγαζιά, σε ωδεία και παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα μουσικής και ξένων γλωσσών.
Πηγαίνει στρατό και με το που απολύεται ξαναφεύγει με τα χρήματα που έχει μαζέψει για να ολοκληρώσει τις σπουδές του. Εκεί στην αρχή δεν τον δέχονται παρά μόνο αν πληρώσει τα δύο έτη που έχασε. Υποχρεώνεται να πληρώσει τα μαθήματα που έχασε αλλά και να δώσει για ακόμη μια φορά εξετάσεις. Τα περνά όλα και συνεχίζει τις σπουδές του, με τα λιγοστά χρήματα που διαθέτει ενώ συχρόνως η μητέρα του πιάνει δουλειά για να τον βοηθήσει. Στα 4 χρόνια τελειώνει με άριστα, παίρνει ειδικότητα παθολογίας και επιστρέφει στην Ελλάδα με τον τίτλο του Διδάκτωρ Μπολώνιας ενός από τα καλυτερα Πανέπιστήμια της Ευρώπης.
Μπαίνει σε νοσοκομείο της Ελλάδας και του προσφέρουν θέση Διευθυντού σε νοσοκομείο της Αφρικής όπου και φεύγει για τα επόμενα 6 η 7 χρόνια παίρνοντας εκεί άλλη μια ειδικότητα την οποία θα την βρείτε εσείς. Γυρνώντας πίσω διορίζεται στο Πανεπιστήμιο Ιατρικής της Αθήνα και στην συνέχεια πιάνει δουλειά ως αρχίατρος σε ναυτιλιακή εταιρεία και ταξιδεύει για λίγα χρόνια. Όταν τελειώνει με τα ταξίδια μπαίνει διευθυντής στο ΙΚΑ της περιοχής του ενώ κάνουν την εμφάνιση τους τα πρώτα σημάδια της αρρώστιας του. Παραιτείται και αρχίζει να ιδιωτεύει δουλεύοντας λιγότερες ώρες. Παίρνει σύνταξη στα 65 του και πλέον ασχολείται ενεργά με την ζωγραφική και όλα τα χόμπυ του, μουσική, συναρμολογούμενα κτλ.
Και τώρα έρχεται πάλι η σειρά σας, θέλω να μου πείτε α) από που φαίνονται τα πενιχρά οικονομικά της οικογενείας του και β) τι είναι αυτό που πρέπει να κάνει αυτός ο άνθρωπος για να εκπληρώσει τον Βόρειο Δεσμό του.
mariaria
15-02-2010, 01:20 AM
σιγουρα στο παρελθον στα οικονομικα τισ οικογενιασ του δεν ηταν και πολι καλα.
ΕΡΜΙΝΙΑ
------------
στον 2 οικο ο χειρωνασ αναδρομοσ στον ταβρο,
η ακμι του 4 ου οικου στον λεοντα με κιβερνιτι τον ηλιο στιν προτεσ μιρεσ του σκορπιου και σε κεκαυμενη οδοσ.
ηλιοσ σε αντιθεσι με αναδομο χιρονα
στον 4 οικο αναδρομοσ πλουτονασ στον ΚΑΡΚΙΝΟ σε αντιθεσι με τον κρονο
ολα αυτα διχνουν οτι υπιρχαν οικογενιακα οικονομικα σκαμπανεβασματα και δισχολιεσ στο παρελθον.και απο τιν οικογενια του και απο τον ιδιο.ο στοχοσ θελι προσπαθια και η προσπαθια μιαλο .μαρια
mariaria
15-02-2010, 01:33 AM
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΟ ΜΙΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΟΟΟΟΟΟ-------------------
ο ουρανοσ αναδρομοσ στον κριο στον 1 οικο περιπλανομενοσ
τετραγονο
πλουτονασ αναδρομοσ στον ΚΑΡΚΙΝΟ στον 4 οικο περιπλανομενοσ
δεν ειναι σιμαντικι οψει γιαμενα αλλα κατι εχει να μασ πη...
μαρια
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
15-02-2010, 02:56 AM
ενσταση:weird:
Αγαπητο Τινακι μου
εγραψα σε ποστ μου οτι ισως ειναι διοικητης σε κτηριο πο σχετιζετε με φαρμακα -Ι.Κ.Α-
εμενα γιατι δεν μου ειπες μπραβο καπου εκει βρισκεσε ;;:cry::bigsmile:
κουκι:love::love::bigsmile:
Astro Liv
15-02-2010, 08:44 AM
O άξονας Β. Δ. 12....οικονομικά της οικογενείας του-φτωχούς γονείς και....Χείρων ταύρος 2.
Β. Δ.....ένα Εγώ, που τοποθετείται πάνω από τους άλλους δυστυχώς...va κάνει διάκριση μεταξύ συμαντικών και ασήμαντων στη ζωή.....νευρικότητα που τοv κάνει αγχώδες.... λέει να μην εργάζεται τόσο πολύ. :embarrest
Astro Liv
15-02-2010, 03:28 PM
Να δώσω και εγω συγχαρητήρια φυσικα σε όλους όσους έχουν βρει το επάγγελμα του...φως στο τουνελ*.
Έχω μια μικρή ερώτηση μονο...Τελικα μπορούμε να πούμε ότι ο Δίας δουλεψε επειδη εχει τελειώσει τις σπουδες του σαν παθολογος ? Και μόνο επειδή υπήρχε ενας Ν.Δ. σε συνδυασμό με τον πλανήτη Διας, έφερε αυτή τη καθυστέρηση ως αρνητικο καρμα καπος....ή δεν πρέπει να σκεφτο με αυτο τον τροπο? :embarrest
Τίνα Ζαχαριάδου
15-02-2010, 06:34 PM
Δεσποινάκι μου δεν μπορούσα να σου πω μπράβο για τα φάρμακα γιατί θα ήταν σαν να έλεγα το επάγγελμα, γι αυτό μην μου παραπονιέσαι.
Astro Liv ο Δίας στην Παρθένο και στον 6ο είναι σε διπλή αδυναμία, είναι όμως καλός για σπουδές που αφορούν τα επαγγέλματα της Παρθένου, για παράδειγμα θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει κτηνίατρος. ( Για την άλλη ειδικότητα που πήρε ψαχτείτε από αλλού και όχι από την Παρθένο). Ο Δίας σε σύνοδος με τον Νότιο δεσμό κατ αρχήν δείχνει μια επαναληψιμότητα, τι σημαίνει αυτό? ότι πιθανόν σε προηγούμενη ενσάρκωση έκανε το ίδιο επάγγελμα η, έκανε ένα επάγγελμα προσφέροντας έργο από το οποίο πληρωνόταν εφ όσον δούλευε σαν είλωτας. Συνήθως ο Νότιος δεσμός σε όψη με πλανήτη δείχνει κάτι δύσκολο η κάτι αρνητικό.
Αυτό που πρέπει να κάνει σε αυτή την ενσάρκωση ο άνθρωπος αυτός είναι να προσφέρει έργο η την βοήθεια του ανιδιοτελώς. Πράγματι στο παρελθόν -ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα των ασθενών του- (δούλευε σε συνοικεία φτωχή σχετικά) δεν έπαιρνε από όλους χρήματα. Επίσης από τότε που συνταξιοδοτήθηκε κοίταξε πολύ κόσμο ζωρίς να πάρει αμοιβή από κανέναν θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τιμήσει τους γονείς τους για τις θυσίες που έκαναν προκειμένου να σπουδάσει εκείνος το επάγγελμα που ήθελε.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
15-02-2010, 06:49 PM
και το διοικητης ε;;
μην μου το τρως;
εγραψα διοικητης σε κτηριο με φαρμακα η σχετικο με την υγεια
Ξερεις ειναι καθαρα ψυχολογικο για μενα να παρω τα πανω μου :laugh::bigsmile:
εξξαλου μας το ειπες καθαρα σε αρκετα ποστ σου
θελω μονο το επαγγελμα του
με αγαπη:love:
κουκι
Υ.Γ. Αντε περιμενουμε και αλλα κουιζ
να μας ξυπνανε το μυαλο μπας και ξεκολησουμε απο το φειςμπουκ :laugh::cheesy:
mariaria
15-02-2010, 07:50 PM
πιστευω να βαλετε κι αλα κουιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ ζζ
Τίνα Ζαχαριάδου
15-02-2010, 08:41 PM
πιστευω να βαλετε κι αλα κουιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ ζζ
Σας ετοιμάζω κι άλλα, κέφι και διάθεση να έχετε και από κουίζ όσα θέλετε. :love:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
15-02-2010, 08:48 PM
Μήπως είναι ο δημιουργός της φάρμας στο facebook Δέσποινα;:toung:
:love::love:
..
θα πρεπει τωρα εγω αυτο να το στραγγιξω να το δω απο εδω να το δω και απο εκει
κατι θελει να μου πει ο ΣΚΡ .....
μολις ειδα και το αλλο μνμ στο φεις μπουκ
για το θεμα αυτο..
Εχω στιψει το μυαλο μου
κατι που μου ειναι δυσκολο [λογο κρονου]
καθοτι ειναι επιπολαια και επιφανειακη μου η ματια [λογο σεληνης ].
Αλλαι η ανυσηχη φυση μου για μαθηση[τοξοτρα καραντι]επιμενει να κοιταει ξανα και ξανα
τον χαρτη του εν λογου κυριου
Δοκτορ-ΣΚΡ πες κατι παραπανω..:bigsmile::toung::laugh:
να βρουμε τι αλλο εκανε ο κυριος αυτος;
με αγαπη και ευχαριστουμε ξανα που μας τραβατε απο την αποβλακωση του φειςμπουκ
κουκι:love::love:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
15-02-2010, 10:18 PM
Σπουδασε ψυχολογια με ειδηκοτητα
στα ατομα που υπεφεραν απο εξαρτησεις.
6ος νοτιος δεσμος με τοσους πλανητες μεσα ειχε την γνωση μεσα του και την εδωσε σε εξαρτημενα ατομα
12ο ιχθει με τον βορειο δεσμο μαςδεινει ατομα αρρωστα
απο εξαρτησεις .ναρκωτικα,αλκολ ,ισως και σε αφροδισια νοσηματα να ειχε ειδηκοτητα
Τινακι μου για πες
αν βαδιζω σωστα
κουκι
Τίνα Ζαχαριάδου
15-02-2010, 10:56 PM
Σπουδασε ψυχολογια με ειδηκοτητα
στα ατομα που υπεφεραν απο εξαρτησεις.
6ος νοτιος δεσμος με τοσους πλανητες μεσα ειχε την γνωση μεσα του και την εδωσε σε εξαρτημενα ατομα
12ο ιχθει με τον βορειο δεσμο μαςδεινει ατομα αρρωστα
απο εξαρτησεις .ναρκωτικα,αλκολ ,ισως και σε αφροδισια νοσηματα να ειχε ειδηκοτητα
Τινακι μου για πες
αν βαδιζω σωστα
κουκι
Όχι Δέσποινα μου δεν σπούδασε ψυχολογία. Βρες ποιος είναι ο πιο δυνατός πλανήτης μέσα στον χάρτη και θα βρεις και την ειδικότητα.
zafeiraki
16-02-2010, 11:56 AM
Καλημέρα σας,
αν και αρχάρια θα τολμήσω να πω την άποψή μου.Νομίζω ότι ο ¶ρης είναι ο πιο δυνατός πλανήτης.Ο ¶ρης στην αστρολογία κυβερνά το κεφάλΙ,επειδή είναι στο Λέοντα όμως που σχετίζεται με την καρδιά μήπως είναι καρδιολόγος?
Τίνα Ζαχαριάδου
16-02-2010, 12:05 PM
Καλημέρα σας,
αν και αρχάρια θα τολμήσω να πω την άποψή μου.Νομίζω ότι ο ¶ρης είναι ο πιο δυνατός πλανήτης.Ο ¶ρης στην αστρολογία κυβερνά το κεφάλΙ,επειδή είναι στο Λέοντα όμως που σχετίζεται με την καρδιά μήπως είναι καρδιολόγος?
Kαλημέρα και από εμένα!
Αγαπητή zafeiraki τα συγχαρητήρια μου! Κέρδισες την Αστρολόγο, ο Κύριος για τον οποίο μιλάμε είναι όντως καρδιολόγος.
Υγ Ελπίζω να απολαύσατε το κουίζ γιατί σκοπεύω να βάλω και άλλο και αυτή την φορά θα είναι πιο δύσκολο.
ΕΛΛΑΔΑ
16-02-2010, 12:14 PM
Το ωροσκόπιο αυτό , δείχνει ότι το άτομο έχει τον 6ο οίκο {εργασίας} στην Παρθένο, όπου μέσα βρίσκονται 4 πλανήτες. Η Σελήνη που είναι κυβερνήτης του 4ου οίκου του, ο Ποσειδώνας του 12ου οίκου του, ο Δίας του 9ου οίκου του, και η Αφροδίτη του 2ου και 7ου οίκου του. Η καριέρα χαρακτηρίζετε από τον 10ο οίκο και είναι ο Αιγόκερος με κυβερνήτη τον Κρόνο ο οποίος βρίσκετε μέσα στον 10ο .
Ο Κρόνος στον 10ο δηλώνει δυσκολίες και εμπόδια , αλλά καταξίωση σε μεγάλη ηλικία. Τις δυσκολίες τις δείχνει και η γωνία 90ο με τον Ήλιο που είναι κυβ. του 5ου, οίκος των τεχνών.
Ο Ποσειδώνας στον 6ο δηλώνει καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα, και ότι έχει σχέση με την φαντασία , αλλά είναι κυβ. του 12ου και αυτό δημιουργεί εμπόδια και δυσκολίες στην επίτευξή τους. Ίσως να έπαιξε ρόλο και το σπίτι ή η μητέρα ή ο πατέρας ανάλογα γιατί η Σελήνη είναι σε συζυγία με τον Ποσειδώνα.
Ο κυβερνήτης του 6ου πάντως , ο Ερμής, δηλώνει συγγραφέας ή ρήτορας, και βρίσκετε στον 7ο στον Σκορπιό , το ηλιακό του ζώδιο. Επειδή η Παρθένος είναι το ζώδιο των υπηρεσιών, συνήθως έχουμε τους εργαζόμενους σε επαγγέλματα υπηρεσίας, αλλά με Ερμή στον 7ο, οι άλλοι, και Σκορπιό σύμβολο του σκοτεινού και κρυφού, και κυβ. 7ου Πλούτωνας στον 4ο, το σπίτι, δηλώνει εργασία πνευματική στο σπίτι που απευθύνετε προς τους άλλους, πιθανών συγγραφέας.
ΕΛΛΑΔΑ
16-02-2010, 12:23 PM
Καλά, άργησα πολύ.
κρασακι
16-02-2010, 02:21 PM
Τι είναι αυτό που μου δείχνει τα πενιχρά οικονομικά της οικογένειας?
Γιατί αυτά που βλέπω δεν μου μοιάζουν αρkετά για να το αιτιολογήσω..εκτός και αν κάτι μου ξεφεύγει..
Κρόνος στον 10ο σε αντίθεση με Πλούτωνα στον 4ο ναι μου δείχνουν κάποιες οικογενειακές δυσκολίες..αλλά όχι απαραίτητα οικονομικές..ούτε ο χείρων ανάδρομος στον 2ο και στον ταύρο μου μοιάζει αρκετός.. ή μήπως παίζει τόσο σημαντικό ρόλο?
Έχουμε μια αφροδίτη κυβερνήτη ακμής 2ου οίκου στην παρθένο σε πτώση, αλλά και πάλι δεν την χτυπά άσχημα κάποιος άλλος πλανήτης για να πω ότι κάπως συνεισφέρει περισσότερο.
Είναι αυτά απο μόνα τους αρκετά?
Μου ξεφεύγει κάτι άλλο μήπως?:weird:
Τίνα Ζαχαριάδου
16-02-2010, 02:35 PM
Τι είναι αυτό που μου δείχνει τα πενιχρά οικονομικά της οικογένειας?
Γιατί αυτά που βλέπω δεν μου μοιάζουν αρkετά για να το αιτιολογήσω..εκτός και αν κάτι μου ξεφεύγει..
Κρόνος στον 10ο σε αντίθεση με Πλούτωνα στον 4ο ναι μου δείχνουν κάποιες οικογενειακές δυσκολίες..αλλά όχι απαραίτητα οικονομικές..ούτε ο χείρων ανάδρομος στον 2ο και στον ταύρο μου μοιάζει αρκετός.. ή μήπως παίζει τόσο σημαντικό ρόλο?
Έχουμε μια αφροδίτη κυβερνήτη ακμής 2ου οίκου στην παρθένο σε πτώση, αλλά και πάλι δεν την χτυπά άσχημα κάποιος άλλος πλανήτης για να πω ότι κάπως συνεισφέρει περισσότερο.
Είναι αυτά απο μόνα τους αρκετά?
Μου ξεφεύγει κάτι άλλο μήπως?:weird:
Έχεις δίκιο Σοφία μου, κάτι σας έχει ξεφύγει. Ο Κρόνος Πλούτωνας δεν δείχνει απαραίτητα δυσκολίες οικονομικές, όπως και ο Χείρωνας, που αφορά το ίδιο τα άτομο και όχι την οικογένεια του. Τι είναι λοιπόν αυτό που σας έχει ξεφύγει?
Μπράβο σου πάντως!
whisperer
16-02-2010, 02:50 PM
Μήπως ότι η αντίθεση αυτή (Κρόνου Πλούτωνα) είναι ακόμα πιο έντονη και αποδίδει τα στοιχεία της στο συγκεκριμένο πρόσωπο μια και είναι σε Τ τετράγωνο με τον ωροσκόπο του και μαλιστα και με τον Ουρανό που βρίσκεται ακριβώς επάνω του...? επίσης η οικοθεσία της αντίθεσης αυτής δεν υπονοεί ότι μιλάμε για μητέρα και πατέρα (4ος - 10ος οίκος?)...δε ξέρω μπορεί να κάνω και λάθος βεβαιώς...
Το ίδιο και η Αφροδίτη ως δείκτης οικονομικών και κυβερνήτης του 2ου οίκου κάνει χιαστί με τον ωροσκόπο και τον ουρανό επίσης...
Τίνα Ζαχαριάδου
16-02-2010, 03:48 PM
Μήπως ότι η αντίθεση αυτή (Κρόνου Πλούτωνα) είναι ακόμα πιο έντονη και αποδίδει τα στοιχεία της στο συγκεκριμένο πρόσωπο μια και είναι σε Τ τετράγωνο με τον ωροσκόπο του και μαλιστα και με τον Ουρανό που βρίσκεται ακριβώς επάνω του...? επίσης η οικοθεσία της αντίθεσης αυτής δεν υπονοεί ότι μιλάμε για μητέρα και πατέρα (4ος - 10ος οίκος?)...δε ξέρω μπορεί να κάνω και λάθος βεβαιώς...
Το ίδιο και η Αφροδίτη ως δείκτης οικονομικών και κυβερνήτης του 2ου οίκου κάνει χιαστί με τον ωροσκόπο και τον ουρανό επίσης...
Οχι δεν είναι αυτό! προσεξε την ερώτηση.
Πως φαίνονται τα οικονομικά της οικογενείας του?
Και κάθε οικογένειας, από που φαίνονται? εκτός 4ου οίκου που δείχνει γενικά το κλίμα το οικογενειακό από αλλού αντλούμε πληροφορίες για τα οικονομικά της οικογένειας.
κρασακι
16-02-2010, 04:05 PM
ψάχνω για συσχέτιση 8ου..αλλά..για να δούμε..
κρασακι
16-02-2010, 04:21 PM
Πλούτωνας κυβερνήτης 8ου, ανάδρομος, πηγαίνει στον 4ο και κάνει τετράγωνο με ωροσκόπο. Εκεί μπορώ να συνυπολογίσω και την αντίθεση με κρόνο και ταυτόχρονα τετράγωνό του με ήλιο..κάπως μου δένει το γλυκό τώρα..
whisperer
16-02-2010, 04:27 PM
Με τη βοήθεια παράγωγων οίκων εννοείς Τίνα μου...?
κρασακι
16-02-2010, 04:37 PM
τους σκέφτηκα τους παράγωγους και εγώ, θεωρώ ότι είναι άκυροι εδώ όμως..αλλά αν είναι να μπλέξουμε με αυτούς καλά..σίγουρα είναι πιο απλά τα πράγματα σε πρώτη φάση..το θέμα είναι τα οικονομικά της οικογένειας του στον ''δικό'' του χάρτη, άρα αυτό που μπορεί να μας δώσει πληροφορίες είναι ο 8ος καθαρά, έτσι δεν είναι..?
δεν είναι τα δικά του αποκτήματα, είναι χρήματα, περιουσία , κληρονομικά που σχετίζονται με οικογένεια του..
piccola
16-02-2010, 06:22 PM
κι εγώ για 8ο λέω μιας και δεν αναφερόμαστε σε δικά του αποκτήματα...
liontarini
16-02-2010, 07:08 PM
Με Αιγόκερω στον 10ο και Ήλιο στον 7ο, δείχνει ευθύνες που επωμίσθηκε ο ίδιος, αλλά και προβλήματα με την πατρική φιγούρα που έλειπε ίσως ; Οι ευθύνες του 10ου μπορούν να αφορούν στην οικογένεια και να είναι οικονομικές ;
Σε κάθε περίπτωση το σπίτι είναι ο 4ος. Ο 2ος οίκος από τον 4ο είναι τα οικονομικά αποκτήματα του σπιτιού, όπου μέσα υπάρχει ο ¶ρης σε τετράγωνο με Ερμή. Ο κυβερνήτης του 5ου στον 7ο - ο ήλιος δλδ σε άσχημη όψη με κρόνο. Επομένως τα οικονομικά του σπιτιού πλήττονται ( δικαστικοί αγώνες σχετικά με έγγγραφα; Αρης τετ.Ερμης 7ου) αλλά και γενικότερα εμπόδια ( ήλιος κυβερνήτης οικον.σε τετ.με κρόνο); Ο 8ος αφορά διαθήκες και κληρονομιές , αλλά και την αναγέννηση που έπεται του "θανάτου". Με σκορπιό στην ακμή και τον κυβερνήτη στον 4ο και 5ο (Αρης παραδ.κυβ. Σκορπιου) μπορεί να δείχνει εκ βάθρων αλλαγές σε θέματα ακίνητης περιουσίας- πολλούς θανάτους αλλά και αναγέννηση μέσα από τη δημιουργία!
Τίνα Ζαχαριάδου
16-02-2010, 07:10 PM
Σωστά Whispere για παράγωγους οίκους μιλώ.
Παιδιά γιατί μπλέξατε 8ο οίκο? τα οικονομικά της συζύγου και των άλλων (πχ συνεργατών) είναι όχι των γονιών του.
Astro Liv
16-02-2010, 07:10 PM
Ίσως επειδή το σπιτι της φτώχειας 12, εχει το καρμα μεσα Β.Δ. που δειχνει τους γονεις...και κυβερνήτη του 12 σαν φτωχεια / Ποσειδώνα, κάνει συνδυασμό με τη Σελήνη οποια ειναι κυβ.του 4/ οικογένεια .Επίσης ένα κυβ. 2 Αφροδίτη ειναι σε συνδυασμο με τον Ν.Δ. πάλι αρνητικό κάρμα.
Τίνα Ζαχαριάδου
16-02-2010, 07:19 PM
Με Αιγόκερω στον 10ο και Ήλιο στον 7ο, δείχνει ευθύνες που επωμίσθηκε ο ίδιος, αλλά και προβλήματα με την πατρική φιγούρα που έλειπε ίσως ; Οι ευθύνες του 10ου μπορούν να αφορούν στην οικογένεια και να είναι οικονομικές ;
Σε κάθε περίπτωση το σπίτι είναι ο 4ος. Ο 2ος οίκος από τον 4ο είναι τα οικονομικά αποκτήματα του σπιτιού, όπου μέσα υπάρχει ο ¶ρης σε τετράγωνο με Ερμή. Ο κυβερνήτης του 5ου στον 7ο - ο ήλιος δλδ σε άσχημη όψη με κρόνο. Επομένως τα οικονομικά του σπιτιού πλήττονται ( δικαστικοί αγώνες σχετικά με έγγγραφα; Αρης τετ.Ερμης 7ου) αλλά και γενικότερα εμπόδια ( ήλιος κυβερνήτης οικον.σε τετ.με κρόνο); Ο 8ος αφορά διαθήκες και κληρονομιές , αλλά και την αναγέννηση που έπεται του "θανάτου". Με σκορπιό στην ακμή και τον κυβερνήτη στον 4ο και 5ο (Αρης παραδ.κυβ. Σκορπιου) μπορεί να δείχνει εκ βάθρων αλλαγές σε θέματα ακίνητης περιουσίας- πολλούς θανάτους αλλά και αναγέννηση μέσα από τη δημιουργία!
Μπράβο liontarini.
Βρε παιδιά ο 5ος του είναι τα οικονομικά της οικογενείας του. Ο 2ος του 4ου. Κυβερνήτης ο Ήλιος στον 10ο σε ετράγωνο με Κρόνο. Δεν επωμίστηκε ευθύνες άλλων αντίθετα, όσο μπόρεσαν βοήθησαν οι δικοί του για να σπουδάσει. Όσο για την οικογένεια του, πρόσφυγες ήρθαν οι άνθρωποι αφήνοντας την όποια περιουσία είχαν οι γονείς τους. Ο πατέρας δεν ήταν απών, ήταν δυναμικός και σκληρός όπως οι περισσότεροι άλλωστε της γενιάς του που ξεριζώθηκαν από τον τόπο διαμονής τους.
κρασακι
16-02-2010, 08:07 PM
:clapping::clapping:
Θεώρησα ότι μπορεί να φαίνεται και με άλλο τρόπο..αλλά ω ναι την επάτησα..
όποιος βιάζεται σκοντάφτει!
δεν πειράζει μαθαίνουμε απο τα λάθη μας!
η αλήθεια είναι ότι έχω μείνει πίσω τελευταία..ευκαιρία να ξεσκουριάσουμε με τα κουίζ..
πάμε για άλλα!
Μητσάκος
17-02-2010, 08:51 AM
Μπράβο liontarini.
Όσο για την οικογένεια του, πρόσφυγες ήρθαν οι άνθρωποι αφήνοντας την όποια περιουσία είχαν οι γονείς τους. Ο πατέρας δεν ήταν απών, ήταν δυναμικός και σκληρός όπως οι περισσότεροι άλλωστε της γενιάς του που ξεριζώθηκαν από τον τόπο διαμονής τους.
Με το συμπάθιο, Ξανθόπουλος λέγεται; :toung: