View Full Version : Ιεραρχικοί κυβερνήτες στην εσωτερική αστρολογία
επέκεινα
08-02-2010, 12:45 PM
Καλημέρα σε όλους! Είμαι η ¶ντα, καινούργιο σχετικά μέλος. Ασχολούμαι με την αστρολογία πολύ καιρό και τον τελευταίο χρόνο με έχει γοητεύσει η εσωτερική αστρολογία οπου έχω καταλάβει ότι οι εσωτερικοί κυβερνήτες αντιπροσωπεύουν την ανέλιξη της ψυχής μας, οι ιεραρχικοί όμως τι αντιπροσωπεύουν; Δεν ξέρω αν υπέβαλλα την ερώτησή μου στο σωστό σημείο, πάντως καλώς σας βρήκα.;)
Μητσάκος
08-02-2010, 02:30 PM
Καλημέρα σε όλους! Είμαι η ¶ντα, καινούργιο σχετικά μέλος. Ασχολούμαι με την αστρολογία πολύ καιρό και τον τελευταίο χρόνο με έχει γοητεύσει η εσωτερική αστρολογία οπου έχω καταλάβει ότι οι εσωτερικοί κυβερνήτες αντιπροσωπεύουν την ανέλιξη της ψυχής μας, οι ιεραρχικοί όμως τι αντιπροσωπεύουν; Δεν ξέρω αν υπέβαλλα την ερώτησή μου στο σωστό σημείο, πάντως καλώς σας βρήκα.;)
Γεια σου και καλώς ήρθες :bigsmile:
Η εσωτερική αστρολογία προϋποθέτει όχι απλώς καλή γνώση της κλασικής αστρολογίας, αλλά και ουσιαστική ενασχόληση με τον εσωτερισμό και καλή γνώση των θεμάτων του. Κυρίως όμως προϋποθέτει τμηματική και όχι βεβιασμένη προσέγγιση. Το να σου πει κάποιος ότι οι ιεραρχικοί κυβερνήτες αφορούν τον μύστη ή τον δάσκαλο, πόσο θα σε βοηθήσει; :love:
επέκεινα
18-02-2010, 03:02 PM
Με βοήθησες πολύ, ευχαριστώ.