PDA

View Full Version : Ο Κρονος και οι καρπαζιές!



Fotini Christodoulou
13-07-2005, 04:27 PM
Πόσες φορές αναθεμάτισα τον, φίλτατο κατα τ'άλλα,Κρόνο την τελευταία 2τία δεν θυμάμαι...
Μου άλλαξε την ζωή μου ριζικά,να μην πώ οτι άλλαξα κι εγω σε μεγάλο βαθμό!
Πάντα με τραβούσε η αστρολογία ,αλλα ήμουν της άποψης οτι
προκειται για ψυχαγωγία και πως οι
προβλέψεις ήταν ενας ωραιος τροπος να "σκοτώνεις"την ώρα σου.
Διάβαζα λοιπόν "τοτε"-αυτο το "τοτε"μου φαινεται σαν να ήταν τον προηγουμενο αιώνα!-οτι ο Κρόνος έρχεται στον Καρκίνο,οτι θα περάσω δυσκολίες,οτι θα κάνω ξεσκαρταρισμα ,οτι θα ωριμάσω και πολλά άλλα.Περιττό να πω οτι δεν πίστευα οτι ολα αυτα θα τα βρω μπροστά μου!
Ο Κρόνος στρογγυλοκάθησε στον Καρκίνο και αρχισα πολυ σύντομα να αναγκάζομαι να πάρω αποφασεις ,ξαφνικά ένιωσα σαν καποιος να τράβηξε το μαντήλι απ΄τα μάτια μου και για πρώτη φορά εβλεπα τον κόσμο και τους ανθρώπους στην πραγματική τους διάσταση!Ότι χειρότερο δηλαδή(τότε),για μένα που ζούσα σε έναν δικό μου,αγγελικά πλασμένο ,κόσμο.Πέρασα
απο χίλια-μύρια κύματα,έλεγα συνεχώς "τι καρμα πληρώνω",μέχρι που κατάλαβα οτι τις επιλογές και τις αποφάσεις,έπρεπε να τις πάρω εγώ,και πως μόνο εγω ευθυνόμουν γι'αυτές.Συνειδητοποίησα κυρίως οτι είχα επιλέξει ,χωρις να το καταλάβω, να είμαι το "θύμα" σε πολλούς τομείς της ζωής μου,ως τυπικος Καρκίνος και μετά να κατηγορώ όλους τους άλλους!
Με την έλευση του Κρόνου βρέθηκα μπροστά στα γεγονότα,τα αντιμετώπισα,πήρα επώδυνες αποφάσεις και έμαθα τόσα πράγματα για τον εαυτό μου ,όσα δεν είχα μαθει τόσα χρόνια.
Και όταν άρχισαν τα πράγματα να ηρεμούν,είδα πόσο αναγκαίο ήταν να συμβούν όλα αυτα.Η ζωή μου πήρε στροφη,έκανα πράγματα που πριν δεν θα σκεφτόμουν καν να τολμήσω και σε τελική αναλυση αναγκάστηκα απο τις περιστασεις, να σταθώ στα δικα μου και μονο πόδια.
Τι τέλειο συναίσθημα,να κρατάς την ζωή απ'τα χέρια!
Και επιτέλους κατάλαβα τι ζητούσε ο κυρ-Κρόνος!Μου έδωσε δυο-τρείς γερές καρπαζιές,για να "ερθω στα ισια μου"! :D
Γι'αυτο σας δίνω την φιλική συμβουλή,οταν σας χτυπήσει την πόρτα,πάρτε βαθιά αναπνοή και καλωσορίστε τον!Θα σας κάνει την ζωή πατίνι(...και λίγα λέω!),αλλα θα στο τέλος,θα απολαύσετε τους καρπούς της προσπάθειάς σας!

σημ.:Να πώ για ακόμα μια φορα,πόσο χαιρομαι που είμαι μαζί σας και μπορώ να μοιράζομαι τις σκέψεις μου,επιτέλους!

jennoula
13-07-2005, 04:33 PM
αγαπητη roadrunner...,

είμαι και εγω καρκινάκι και με μόλις διάβασα αυτα που έγραψες σήμερα αισθάνθηκα πως κάποιος διάβασε τις σκέψεις μου......
όντως... ο κρόνος μας τσάκισε κυριολεκτικά... και μπορω να πω πως ειδικά τον τελευταίο περίπου μήνα μας έχει αλλάξει τα φώτα (ανήκω στο 3ο 10ημερο του ζωδιου..).
Βέβαια υπάρχουν στιγμές που όταν κάνω ανασκόπηση στη ζωή μου, συνειδητοποιώ πως τα τελευταία 2 χρόνια αλλαξα και ωρίμασα πολύ.. επίσης κάτι καλο που μου άφησε ο κρόνος είναι ότι μαλλον μου μετρίασε τις ευαισθησιες μου και με βοήθησε στο να βλέπω τις καταστάσεις απο άλλη οπτική γωνία..και σίγουρα να μην νιώθω θύμα.
1 εβδομαδούλα μας εμεινε λοιπον... που θα πάει.. θα περάσει και αυτο όπως περασαν τόσα άλλα........

panther
13-07-2005, 05:01 PM
Άψογο κείμενο. όχι απλά μας τσάκισε ... μας έκανε κομμάτια. Θυμάμαι ότι τα τελευταία 2 χρόνια σκαρφάλωνα να βγώ στην επιφάνεια αλλά αυτή η "σκάλα" δυσκολιών ήταν ατέλειωτη. Αναρωτιόμουν, πότε και εάν θα φτάσω. Δεν μπορώ άλλο, έλεγα, κουράστηκα :helpsmili
Μάθαμε όμως πολλά. Φαντάζομαι ότι όλα τα καρκινάκια καταλαβαίνουν τι εννοώ.
Υπομονή!!! 3 μερούλες και μετά ελευθερία!!!

Fotini Christodoulou
13-07-2005, 05:48 PM
χαιρομαι παρα πολυ που τα καρκινακια συμφωνουν!
βέβαια εχω την αισθηση οτι δεν θα την γλυτωσω και τοσο ευκολα,αφου οταν γεννηθηκα, ο κρονος ηταν στον λεων,οποτε περιμένω τις παρενεργειες και τις καινουργιες φάπες!αν και πιστευω πως το πρωτο σοκ ειναι το χειροτερο!Αλλα καλυτερα μην λεω πολλα,γιατι μπορει να σπασω τα μουτρα μου!!!! :D :D

sagimoon
13-07-2005, 07:41 PM
Κι όμως...Παρατηρήστε τον κρόνο με τα δακτυλίδια του να δείτε΄πόσο όμορφος είναι..
Ίσως ο πιό όμορφος πλανήτης...Εγώ πάντως τον παρομοίωσα με τον ηλικιωμένο τότε μαθηματικό της Α' γυμνασίου, που όλοι τρέμανε....και στο τέλος της χρονιάς, έβαλε τόσο εύκολα θέματα στις εξετάσεις που κανείς δεν έμεινε μεταξεταστέος. Μερικοί την πατήσανε τότε από κάτι προοδευτικούς κατά τ'άλλα καθηγητές...

Όταν θυμάτε κανείς πώς ό, τι γυαλίζει δεν είναι χρυσός, και ότι από τον φτωχό πυλό μπορείς να δημιουργήσεις καλλιτεχνήματα...ίσως μπορέσει στις 17 Ιουλίου να φωνάξει

<<ΚΡΟΝΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ>>

(Και φυσικά έχω ήλιο στον καρκίνο...αν ρωτάτε...μιας και μονοπωλήσαμε αυτήν την ενότητα εμεις τα ταλαίπωρα καρκινάκια)

:) :) :)

prasina_matia
13-07-2005, 09:05 PM
Καρκινάκια... καλησπέρα!

Αν και δεν είμαι Καρκινος (είμαι Παρθένος με ωροσκόπο Αιγόκερω), έχω έναν γερό κρόνο στον Καρκίνο και στον 7ο οίκο μου...

Χαστούκια??? Γέρα, αμέτρητα, δυνατά... αλλά τα μαθήματα, ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!

Ευχαριστώ... και εσάς που θίξατε το θέμα και τον Κρόνο τον ίδιο! Οσο κι'αν πόνεσα κάποιες φορές...

φιλάκια σε όλους τους φίλους

Άκης Αντωνίου
13-07-2005, 11:42 PM
Κυριες και κυριοι ο Κρονος ειναι ο αυστηρος κριτης. Επιτρεψτε μου να σας πως πως η διελευση Κρονου μεσα απο τον 12ο (περασε απο Κρονο και Σεληνη ενεργοποιοντας την γενεθλια οψη Κρονου -Σεληνης συνοδο) μου αλλαξε τα φωτα ... αλλα μου εβαλε μυαλο. Να δουλευω πιο μεθοδικα και να σκεφτομαι παρα να μιλαω φλυαρα


ΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

glikoulinaa
18-07-2005, 03:16 PM
Τελικά αυτός ο Κρόνος είναι ο πιο ύπουλος πλανήτης από ότι έχω καταλάβει....Γιατί τον ανακάλυψαν?????????

jimlover
23-07-2005, 10:09 PM
Έλα ντε φίλη glikoulinaa...

Ασε γιατί έχω φρικάρει. Εμένα με βάρεσε ήδη κατακούτελα. Αντε να περιμένω τώρα το τέλος Οκτώβρη με το Δία στο Σκορπιό μπας και δω άσπρη μέρα σαν Σκορπιός που είμαι!

Κουράγιο.

wind
24-07-2005, 01:35 AM
[QUOTE=glikoulinaa]Τελικά αυτός ο Κρόνος είναι ο πιο ύπουλος πλανήτης από ότι έχω καταλάβει....Γιατί τον ανακάλυψαν?????????

Ο Κρόνος δεν είναι καθόλου ύπουλος γλυκιά μου, είναι ο πιο ξεκάθαρος και ο ποιο δίκαιος πλανητης. Θερίζεις ότι έσπειρες!!!! Μπορεί να σου τραβάει το αυτί αλλά ποτέ χωρίς λόγο. Τον Ποσειώνα να φοβάσαι!!!!
Φιλικά
Wind :smile:

Άκης Αντωνίου
24-07-2005, 09:40 PM
Wind ειπες πολυ σοφη κουβεντα. Οταν καταλαβεις τι σου εχει κανει δεν εισαι στο χειλος του γκρεμου. Εισαι στο πεφτωωωωωωωω!!!!

Η ψευδαισθηση που σου δημιουργει σε κανει να τα βλεπεις ολα πολυ ομορφα. Δικαια θεωρειται ο πλανητης της ψευδαισθησης και της απατης

Fotini Christodoulou
25-07-2005, 11:25 AM
Γεια σε ολους!
Τελικα καταληγω στο συμπερασμα,οτι δεν εχει και τοσο σημασια στο αποτελεσμα,το αν εχεις τον ταδε"κακεργετη"πλανητη
στο ταδε σημειο,αλλα το πως θα χρησιμοποιησεις την γνωση της δυσμενους θεσεως.
(Πχ.εχω εναν ποσειδωνα στον 7ο οικο(γρρρ!)
Ξερω οτι κινδυνευω να εξαπατηθω στον τομεα τον σχεσεων.Εαν ειμαι πιο προσγειωμενη και προσεκτικη στο θεμα αυτο,δεν θα ελαχιστοποιησω τα
αρνητικα του?)
Αυτο ειναι η ελευθερια της επιλογης και το "αρπαζω την ζωη απ'τα μαλλια"!Αντι να περιμενεις να συμβει το "μοιραιο",παρε τα αναλογα μέτρα,μηπως και γλυτωσεις!
Κι αν οχι,ε,καλο ειναι καπου-καπου να τρωμε και καμια καρπαζια! :D

retrograde
25-07-2005, 12:14 PM
Η "μοντέρνα" αστρολογία και οι σημερινοί αστρολόγοι οι οποίοι ενημερώνονται και ερευνούν συχνά, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα (πολλά χρόνια πριν) ότι όροι όπως ευεργέτης ή κακεργέτης πλανήτης είναι πια άκαιροι. Ο "ευεργέτης" Δίας εισερχόμενος σε ένα ζώδιο και ενεργοποιώντας από διέλευση μια όψη Ηλίου Ποσειδώνα σε τετράγωνο για παράδειγμα θα μπορούσε να επιφέρει 100 φορές πιο "καταστροφικά" αποτελέσματα (η έννοια της επέκτασης και του πλατιάσματος της όψης) από την αντίστοιχη ενεργοποίηση της όψης από τον "κακεργέτη" Κρόνο ο οποίος δίνοντας την επίγνωση των πραγμάτων ξεκαθαρίζει οριστικά και αμετάκλητα.
Υπό αυτή την έννοια γνωρίζοντας -πάντα το προσωπικό ωροσκόπιο- οι "καρπαζιές" μετατρέπονται σε "χάδια". Μέσα από τη γνώση έρχεται η σοφία και οι σοφοί εξουσιάζουν τα άστρα τους, δεν είναι έρμαιό τους.
Τέλος ο Ποσειδώνας στον 7ο τείνει ένα άτομο περισσότερο να εξαπατά και λιγότερο να εξαπατάται. Βεβαίως δεν εξετάζεται έτσι απλά το πέρασμα ενός πλανήτη από ζώδιο ή οίκο αλλά με τους "γνωστούς" τρόπους.

fillenia
25-07-2005, 06:30 PM
Συμφωνώντας απόλυτα με τον Retrograde, θέλω να προσθέσω, προς γενική... συμμόρφωση, πως ο πλανήτης της επέκτασης ΔΙΑΣ, επεκτείνει στο πέρασμά του ό,τι βρει, δηλ. χαρά, λύπη, δυσκολίες, ατυχίες, τύχη, εύνοια. Εχει την δυνατότητα να επεκτείνει τη γνώση σου, τη φιλοσοφία σου, αλλά ποσώς ενδιαφέρεται για το πως θα χρησιμοποιήσεις την γνώση, ή την τύχη (για όσους επιμένουν στην ευεργεσία του). Πράγμα που σημαίνει πως, οι επεκτάσεις του, ουσιαστικά δοκιμάζουν τη στάση ζωής μας. Γιατί είναι δουλειά του Κρόνου, να θα έρθει να ελέγξει, να δοκιμάσει, να κρίνει, να ανταμείψει, να τιμωρήσει.

Σε ελεύθερη μετάφραση.... είμαστε υπεύθυνοι για τις πράξεις μας και το πεπρωμένο μας. Τα άστρα απλώς μας χαζεύουν!

Φυλλένια

Fotini Christodoulou
25-07-2005, 07:23 PM
:offtopic: Βεβαια ξεφυγαμε απ'το θεμα,που ειναι ο Κρονος!
Κατα δευτερο λόγο,χαιρομαι που ολοι συμφωνουμε,πως η παρουσια του Κρονου στον κυκλο της ζωης ειναι απαραιτητη και ουσιαστικη,οσο κι αν μας φοβιζει...
Αυτο ακριβως,ειπα,ξεκινωντας το θέμα!!!
Και σχετικα με τις καρπαζιες:Καποιοι απο εμας χρειαζονται απο καμια, που και που! ;) :flowers1:

veatriki
11-11-2007, 08:34 PM
θα ηθελα να μαθω τη σημαινει οταν εχεισ κρονο στουσ ιχθεισ?

ευχαριστω.

*Astropeleki*
11-11-2007, 09:14 PM
θα ηθελα να μαθω τη σημαινει οταν εχεισ κρονο στουσ ιχθεισ?

ευχαριστω.

Μπορείς να δεις αυτό που ζητά ςστην εφαρμογή του φόρουμ Πλανήτες στα ζώδια (http://myhoroscope.gr/index.php?page=planets)

Ιφιγένεια
12-11-2007, 02:27 PM
Να αρχίσουμε να φοβόμαστε εμείς οι παρθένοι!!!
Με αυτά που διάβασα τρομοκρατήθηκα! :)
εμένα που ο κρόνος θα περασει από τον ήλιο μου στον 8ο, να φουντάρω από τώρα??? :)
δεν περιμενα τοσο τραγικά τα πραγματα!!!

panther
12-11-2007, 06:03 PM
Να αρχίσουμε να φοβόμαστε εμείς οι παρθένοι!!!
Με αυτά που διάβασα τρομοκρατήθηκα! :)
εμένα που ο κρόνος θα περασει από τον ήλιο μου στον 8ο, να φουντάρω από τώρα??? :)
δεν περιμενα τοσο τραγικά τα πραγματα!!!

όχι! Μη φοβάσαι και μη φουντάρεις ... απλά έσω έτοιμη!!!
Ο Κρόνος αγαπάει τους υπομονετικούς:bigsmile:

ScP
12-11-2007, 06:25 PM
(Πχ.εχω εναν ποσειδωνα στον 7ο οικο(γρρρ!)
Ξερω οτι κινδυνευω να εξαπατηθω στον τομεα τον σχεσεων.Εαν ειμαι πιο προσγειωμενη και προσεκτικη στο θεμα αυτο,δεν θα ελαχιστοποιησω τα
αρνητικα του?)

Πέρασαν 2 χρόνια αλλά το είδα.
Τώρα εξηγούνται όλαααααααααααα :toung:

Fotini Christodoulou
13-11-2007, 08:31 AM
Πέρασαν 2 χρόνια αλλά το είδα.
Τώρα εξηγούνται όλαααααααααααα :toung:

Οι Καρκίνοι είπαμε είναι αργοί;;;:toung:

Μπααα, ανεξηγητο φαινόμενο :cheesy:

GIRL
13-11-2007, 11:27 AM
ΩΧ!!!!!!!

έφαγα έναν Κρόνο στον ωροσκόπο το ξεπέρασα,τώρα έχω αντίθεση Ποσειδώνα - Ωροσκόπου δηλ.τι παραμύθι θα φάω -μήπως το τρώω και δεν το καταλαβαίνω- τωρα που ο Ποσειδώνας είναι στηνμ ακμή του 7ου

veatriki
14-11-2007, 07:23 AM
Μπορείς να δεις αυτό που ζητά ςστην εφαρμογή του φόρουμ Πλανήτες στα ζώδια (http://myhoroscope.gr/index.php?page=planets)

καλημερα και ευχαριστω για την βοηθεια.

colibri
14-11-2007, 03:47 PM
Αυτή τη στιγμή που σας γράφω ο κρόνος σουλατσάρει ακριβώς πάνω από τον ήλιο μου,ο ποσειδώνας κάνει ακριβή σύνοδο με τον ωροσκόπο μου και ο ουρανός ακριβή αντίθεση με το Vx μου... Και ναι αφού εξακολουθώ να σας γράφω "είμαστε ακόμα ζωντανοι... στη σκηνή... σα ροκ συγκρότημα"
Το μόνο μπλέξιμο είναι αισθηματικής φύσης, επαγγελματικά-σπουδές μια χαρά

Ιφιγένεια
14-11-2007, 04:11 PM
Καλά είσαι τοτε!! :)
Εγώ αυτή τη στιγμή έχω τετράγωνο πλουτωνα και Δια με τον ήλιο μου...που έχει λίγο επηρεάσει την ψυχολογία μου...
Χθες το βράδυ βρήκα 100 ευρω στο δρόμο(στις 12 η ώρα..) :) δεν ξέρω αν έχει κι αυτό να κάνει με τις παραπάνω όψεις...
Και εγώ βεβαιως με τα συναισθηματικά μου ταλαιπωρούμαι, από το καλοκαίρι...
Ο κρόνος από ποιο οίκο σου περνάει??

Μαρία_Δ
23-11-2007, 01:53 PM
Κι εγώ αρχίζω να βιώνω τον κρόνο...απότομα θα έλεγα! Ουυφφφφ!! Οκογενειακά..Υγεία..Μοναξιά ..Αισθηματικά...και δε ξέρω τί αλλό!! Είναι και ο ουρανός απέναντι ακριβώς νομίζω...και τα χειροτερεύει τα πράγματα!! Και δε βρίσκω και 100 ευρώ στο δρόμο....

colibri
23-11-2007, 03:04 PM
Καλά είσαι τοτε!! :)
Εγώ αυτή τη στιγμή έχω τετράγωνο πλουτωνα και Δια με τον ήλιο μου...που έχει λίγο επηρεάσει την ψυχολογία μου...
Χθες το βράδυ βρήκα 100 ευρω στο δρόμο(στις 12 η ώρα..) :) δεν ξέρω αν έχει κι αυτό να κάνει με τις παραπάνω όψεις...
Και εγώ βεβαιως με τα συναισθηματικά μου ταλαιπωρούμαι, από το καλοκαίρι...
Ο κρόνος από ποιο οίκο σου περνάει??

Aπο τον 7....

Μαρία_Δ
23-11-2007, 04:58 PM
πως μπορώ να βρώ από ποιό οίκο περνάει κι εγώ??

*Astropeleki*
23-11-2007, 05:05 PM
Δώσε μια ημερομηνία και ώρα και θα βρούμε από ποιον οίκο διελαύνει ο Κρόνος

Μαρία_Δ
23-11-2007, 05:37 PM
8/9/1984 στισ 7:50 το πρωι στην Αθήνα...ευχαριστώωωωωωωωωω ω!!!

*Astropeleki*
23-11-2007, 05:47 PM
Ο Κρόνος διελαύνει τον 12ο οίκο σου και μάλιστα κάνει σύνοδο με τον γενέθλιο Ήλιο και Ερμή σου.

Μαρία_Δ
23-11-2007, 06:07 PM
Τρέχω να ψάξω αν είναι καλό ή κακό....ευχαριστώ πολύ!!!

Μητσάκος
24-11-2007, 07:31 AM
Τρέχω να ψάξω αν είναι καλό ή κακό....ευχαριστώ πολύ!!!
Ψάξε, ψάξε δεν θα το βρεις :cheesy:
(αν και κάπως ζόρικο θα είναι αυτό που θα βρεις :nuts: )

*Astropeleki*
24-11-2007, 10:42 AM
Ζόρικο λόγω 12ου... Θα πρέπει να επικεντρωθεί σε θέματα 12ου οίκου με την διέλευση που θα κάνει.

CALCIDICA
25-11-2007, 01:28 PM
Καλό κουράγιο. Σκέψου και όσους έχουν περίπου την ίδια θέση με σένα. Εγώ κάθομαι και περιμένω την ανταμοιβή του Κρόνου στους κόπους που έχω κάνει. Αν όμως οι κόποι μου ήταν σε λάθος κατεύθυνση; Τότε θα πληρώσω και τους κόπους μου φαντάζομαι

Ανέμους σπέρνουμε θύελες θερίζουμε!

Μαρία_Δ
26-11-2007, 01:24 PM
Καλέ με τρομάξατε...εψαξα είναι η αλήθεια..διάβασα και ξαναδιάβασα και προσπαθώ να βρω και άλλα..γιατί τουλάχιστον όταμ γνωρίζεις φοβάσαι και λιγότερο!! Πάντως μια διαταραχή στο υπουνείδητό μου τη βιώνω ομολογώ..ένα πέρα δώθε σε νοσοκομεία..και ένα εντελώς μεγάλο χάσιμο..δεν ξέρω πού πατάω και πού βρίσκομαι!! Αν γλυτώσω και τη σχιζοφρένεια ή καμιά άλλη διαταραχή προσωπικότητας ας πούμε θα είμαι ευτυχισμένη...ουφφφφφφ....

*Astropeleki*
26-11-2007, 02:41 PM
Αν γλυτώσω και τη σχιζοφρένεια ή καμιά άλλη διαταραχή προσωπικότητας ας πούμε θα είμαι ευτυχισμένη...ουφφφφφφ....
Μην είσαι υπερβολική :)

Μαρία_Δ
26-11-2007, 04:31 PM
Προσπαθώ.......