PDA

View Full Version : Διευκρινίσεις χειρων -ν. δεσμος-κρονος

Fotini Christodoulou
13-07-2005, 02:31 PM
Γεια σας και παλι!Ηδη μου δωσατε πολυτιμες πληροφοριες και ελπιζω να μην καταχραστω την καλη σας διαθεση ,ζητωντας λεπτομερειες για τα εξης:
1)βρηκα οτι ο χειρων βρισκεται στον ταυρο στον 12ο οικο του χαρτη μου και πως ο ν.δεσμος ειναι στον ζυγο στον 5ο οικο.
τι σημαινουν για μενα;
2)ο κρονος βρισκεται στον λεων στον 4ο οικο.τα τελευταια χρονια ,ως καρκινος στο ζωδιο,ειχα τον κ.Κρονο να μου φερει τα πανω-κατω!(αν και τελικα οπως λετε στο σχετικο θέμα για τον κρονο,το "ξεκαθαρισμα λογαριασμων" καλο μου εκανε-μου αλλαξε την ζωη μου-αλλα με "ξεζουμισε"! :mad: )
τωρα λοιπον που περναει στον λεων,οπου ηταν και οταν γεννηθηκα τι να περιμενω;μια απ΄τα ιδια;;;(ελεος...καλε μου κρονε!) :giveup:
καποιες αναλυσεις βρηκα βεβαια,καποιες εικασιες εκανα με τις λιγοστες μου γνωσεις,αλλα...θα εκτιμουσα μια πιο υπευθυνη αποψη απο καποιον γνωστη,ερασιτεχνη ή οχι!
ευχαριστω! :flowers1:

fillenia
13-07-2005, 07:54 PM
Aγαπητή Roadrunner

Ετσι για να πάρεις κουράγιο...και να το αντιμετωπίσεις με λίγο χιούμορ....
Θα πάθεις αυτό που στην Αστρολογία λένε.... Επιστροφή του Κρόνου στη γενέθλια θέση του! Με λίγα λόγια... Μέχρι τώρα έβλεπες το τρέϊλερ, ΤΩΡΑ θα δεις και την ταινία διαρκείας 2,5 ετών! Λεπτομέρειες για τους πρωταγωνιστές θα σου δώσουν οι αστρολόγοι. Πάντως από ό,τι έχω μάθει πρόκειται για ταινία κοινωνικής περιπέτειας! Ολα τα έχει... και το happy end θα το γράψεις εσύ!

Φιλικά

Φυλλένια

Fotini Christodoulou
13-07-2005, 08:03 PM
:eek: :eek: :eek:
αγαπητη fillenia,
ως ελαφρως(και ελαφριαααα)διαισθητικη καρκινος,σου λεω με το χερι στην καρδια,οτι...προκειται για θριλερ επιστημονικης
φαντασιας ....κατι σε Indiana Joneς με εφιαλτη στον δρομο με τις λευκες.....κλαψ! :crying:
:helpsmili

fillenia
13-07-2005, 08:14 PM
Κουράγιο.... Ο,τι καλό προκύψει θα εξαρτάται από εσένα και μόνο. Φρόντισέ το.
Εχεις κάνει το κατάλληλο φροντιστήριο. Ηρθε η ώρα των εξετάσεων! Είσαι καλά διαβασμένη?
Με γενέθλιο Κρόνο στον Αιγόκερω και μαθήματα-παθήματα στον άξονα 4ου-10ου την τελευταία διετία, άντεξα και πολύ χαίρομαι που η νέα θέση στον Λέοντα θα βοηθήσει, κατά πως λένε, το γενικό ξεσκόνισμα, πέταγμα κάθε τι φθαρμένου και ανίκανου να επιβιώσει στη ζωή μου! Κατά διαβολική σύμπτωση, η θέση αυτή θα αλλάξει τα φώτα σε όσους είναι υπεύθυνοι για την προηγούμενη "κόλασή" μου.
Αραγε να είναι ανταμοιβή? Αν δεν πετάξω τα "σκουπίδια" δεν θα μάθω ποτέ...

Ποιος είπε πως ο Κρόνος είναι κακεργέτης??? Ευεργέτης, μεγάλος :flex:

Φυλλένια

Fotini Christodoulou
13-07-2005, 08:29 PM
συμφωνω,fillenia μου..
χμμμ,ελπιζω να μην μεινω στην ιδια ταξη!!!
ολες οι θεσεις των πλανητων,οσο κακη φημη κι αν εχουν,μας διδασκουν!άλλωστε για να εκτιμησεις τα πραγματα στη ζωη,πρεπει να αγωνιστεις γι'αυτα!
απλως ομολογω οτι κουραστηκα ηδη αρκετα...ελπιζω να εχω επαρκη κρυφα αποθέματα δυναμης!τι λεω σε τετοιες περιπτωσεις...?ααα,ναιαιαια ...σκασε και κολυμπα!!!! :clapping:
σημ.θα βρεθει αραγε καποιος να με διαφωτισει σχετικα με το θέμα που εθεσα,γιατι ακρη δεν βγαζω...!? :confused: ... :jumpy: :boxed: :D

Fotini Christodoulou
14-07-2005, 02:18 PM
τελικα κατι βρηκα στο διαδικτυο σχετικα με τι αποριες μου,αλλα
λιγο τα αγγλικα(τι να κανω ,δεν εβγαλα αγγλικη φιλολογια),λιγο το οτι βρηκα αναλυσεις για την καθε περιπτωση ξεχωριστα,νομιζω πως μπερδευτηκα περισσοτερο..
τι θέλει να πει ο ποιητης;;;;;;(www.bobmarksastrologer.com\ch iron21.5html )

υστερογραφο,προς τους "συμμαζευτές"του site:ελπιζω να μην ειμαι εκτος θέματος,να μην εχω κανει ερωτησεις που δεν επρεπε σε thread που δεν επρεπε... :tomato: :tomato: :D
αν,ναι συγγνώμην και παρακαλω διορθώστε με!! :helpsmili :innocent: