PDA

View Full Version : Σημαντικές όψεις στις 30 Ιανουαρίου

Κοραλλία Μόζορα
27-01-2010, 12:27 AM
Στις 30 Ιανουαρίου θα σχηματιστούν σημαντικές όψεις ισχυρής δυναμικής με την συμβολή του ανάδρομου ¶ρη. Συγκεκριμένα, η Πανσέληνος θα γίνει σε σύνοδο με τον ¶ρη στον Λέοντα ενώ βρίσκεται πολύ κοντά, απέναντι στον Υδροχόο, και η Αφροδίτη. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε σύνοδο Σελήνης/¶ρη στον Λέοντα σε αντίθεση με την σύνοδο Ήλιου/Αφροδίτης στον Υδροχόο.

Οι όψεις αυτές θα είναι πολύ ισχυρές ενεργειακά και πολύ σημαντικές για 3 κυρίως λόγους:

1. Σ' αυτό τον συνδυασμό όψεων παίρνουν μέρος όλοι οι προσωπικοί πλανήτες εκτός από τον Ερμή που έχει "ξεμείνει" στον Αιγόκερω. Οι 4 πλανήτες που θα σχηματίσουν την όψη αποτελούν δυο πολύ σημαντικά δίπολα: ο Ήλιος και η Σελήνη, ο ¶ρης και η Αφροδίτη. Είναι δηλαδή ενέργειες συμπληρωματικές και αντίθετες. Αντιλαμβάνεται, λοιπόν, κανείς πόσα θέματα μπορεί να ενεργοποιήσει η σύνθετη αυτή όψη μόνο από το τι σημειοδοτούν αυτοί οι 4 πλανήτες χωρίς καν να λάβουμε υπόψη μας τα ζώδια και τους οίκους στους οποίους γίνεται.

2. Αυτή η Πανσέληνος είναι συνέχεια, αν όχι αποκορύφωμα, της έκλειψης της Νέας Σελήνης που έγινε στις 15 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω. Αποτελεί φάση του ίδιου σεληνιακού κύκλου. Επομένως, μεταφέρει την ενέργεια και την ένταση της έκλειψης. Λόγω Πανσέληνου μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται περισσότερο για ξεκαθάρισμα θεμάτων που είναι ήδη ανοικτά παρά για νέες καταστάσεις, πράγμα που δηλώνει και ο ανάδρομος ¶ρης. Επίσης, η Σελήνη σημειοδοτεί το υποσυνείδητο ενώ η ανάδρομη φορά του ¶ρη υποδηλώνει πιο εσωτερικές καταστάσεις. Πρόκειται για έκκλιση ισχυρών συναισθημάτων και επιθυμιών που μπορεί να μην είχαμε καν συνειδητοποιήσει.

3. Ο ¶ρης κινείται δυναμικά προς τα πίσω για να συναντήσει την Σελήνη, αφού τώρα έχει την μέγιστη ανάδρομη ταχύτητά του. Μοιάζει περισσότερο με "σύγκρουση" αυτή η συνάντηση. Ο ¶ρης βρίσκεται τώρα στην πιο ευάλωτη φάση του και η "ανησυχία" που προκαλεί η ανάδρομη πορεία του μπορεί να μετατραπεί σε μεγάλη ευθιξία ή ευαισθησία, πράγμα που ενισχύεται πολύ από την σύνοδό του με την Σελήνη. Επειδή βρίσκεται σ' αυτή την ευάλωτη φάση, και μάλιστα στο Λιοντάρι, ο ¶ρης είναι ικανός να ασκήσει πολύ ισχυρή δύναμη για να υπερασπιστεί επιθυμίες και στόχους που θεωρεί σημαντικούς για τον εαυτό του, ιδιαίτερα αν νιώσει ότι κάποιες κατακτήσεις του τίθενται υπό αμφισβήτηση.

Η σύνθετη αυτή όψη μπορεί να οδηγήσει σε μια πολύ έκρυθμη κατάσταση και σε απώλεια του ελέγχου. Για μια στιγμή, θα συγκρουστούν οι συνειδητές με τις υποσυνείδητες ανάγκες μας, οι προσωπικές επιθυμίες μας μ' αυτές των άλλων, η ανάγκη για διεκδίκηση με την ανάγκη για αρμονία, αυτό που είμαστε μ' αυτό που μπορούμε να πετύχουμε, οι πράξεις μας με τις αποφάσεις μας. Κι όπως κάθε σύγκρουση θα φέρει στο φως το πρόβλημα, την εκτόνωση αλλά και την ευκαιρία επίλυσής του.

Οι όψεις αυτές θα επηρεάσουν περισσότερο τα άτομα που έχουν πλανήτες ή τους κεντρικούς άξονες του ωροσκοπίου τους γύρω στην 10ο του σταθερού σταυρού. Με πιο θετικό τρόπο θα επηρεαστούν τα άτομα που έχουν πλανήτες γύρω στην 10ο του Τοξότη, Διδύμων, Ζυγού και Κριού. Μπορείτε να κοιτάξετε παράλληλα σε ποιους οίκους σας θα σχηματιστούν αυτές οι αντιθέσεις και σε ποιους οίκους βρίσκονται οι γενέθλιοι πλανήτες σας που θα επηρεαστούν.

Αν θέλετε, μπορούμε να κρατήσουμε ανοιχτό αυτό το θέμα μέχρι το τέλος του Γενάρη και να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας από τις όψεις αυτές.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
27-01-2010, 01:35 AM
αγαπημενη Κοραλια:bigsmile
επηρεαζομαι νομιζω αρκετα

στην 9η τοξοτη , 9η κριου, και 9η δυδυμων
ηλιος, δια, σεληνη
2ος 6ος 8ος

καλως να ερθουν τα θετικα λοιπον!:bigsmile:

πολυ ωραιο το αρθρο σου!!!!!!!!!:bigsmile::love:
με αγαπη
κουκακι:love:

Katerina Paraskevopoulou
27-01-2010, 02:16 AM
Στις 30 Ιανουαρίου ...............................
Οι όψεις αυτές θα επηρεάσουν περισσότερο τα άτομα που έχουν πλανήτες ή τους κεντρικούς άξονες του ωροσκοπίου τους γύρω στην 10ο του σταθερού σταυρού. Με πιο θετικό τρόπο θα επηρεαστούν τα άτομα που έχουν πλανήτες γύρω στην 10ο του Τοξότη, Διδύμων, Ζυγού και Κριού. Μπορείτε να κοιτάξετε παράλληλα σε ποιους οίκους σας θα σχηματιστούν αυτές οι αντιθέσεις και σε ποιους οίκους βρίσκονται οι γενέθλιοι πλανήτες σας που θα επηρεαστούν.

:bigsmile: Καλή :love: μας :love: δασκάλα, είναι εύκολο να εξηγήσεις και σε μας τι σημαίνουν οι παραπάνω όροι......
Ευχαριστώ εκ των προτέρων :bigsmile:

Φιλικά

Κατερίνα

κρασακι
27-01-2010, 04:39 AM
:bigsmile: Καλή :love: μας :love: δασκάλα, είναι εύκολο να εξηγήσεις και σε μας τι σημαίνουν οι παραπάνω όροι......
Ευχαριστώ εκ των προτέρων :bigsmile:

Φιλικά

Κατερίνα

Αν και δεν είμαι η δασκάλα..:toung:, θα σου πω ότι η Κοραλλία εννοεί την 10η μοίρα των ζωδίων που ανήκουν στον σταθερό σταυρό, δηλαδή του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου ή και όσους έχουν πλανήτες εκεί. Καθώς Σύνοδος Σελήνης/¶ρη είναι στον Λέοντα και Ήλιου/Αφροδίτης στον Υδροχόο, τα οποία είναι και τα δύο σταθερά ζώδια.

(Μήπως δεν διαβάζεις καλά τα μαθήματά σου..?? :toung:)

melodia
27-01-2010, 02:34 PM
Και σε μένα πιάνει ακριβως τους αξονες 2ου -8ου Λεων - Υδροχόος 10,37
αλλά και 5ο - 11ο Σκορπιος -Ταυρος στις 10,29 με την σελήνη μου μεσα στον 5ο και σε οψη με αυτην την πανσεληνο.

Τρελλο πανηγυρι βλεπω να γινεται....:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Κοραλλία Μόζορα
27-01-2010, 03:35 PM
Αν και δεν είμαι η δασκάλα..:toung:, θα σου πω ότι η Κοραλλία εννοεί την 10η μοίρα των ζωδίων που ανήκουν στον σταθερό σταυρό, δηλαδή του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου ή και όσους έχουν πλανήτες εκεί. Καθώς Σύνοδος Σελήνης/¶ρη είναι στον Λέοντα και Ήλιου/Αφροδίτης στον Υδροχόο, τα οποία είναι και τα δύο σταθερά ζώδια.

(Μήπως δεν διαβάζεις καλά τα μαθήματά σου..?? :toung:)

Ευχαριστώ, Σοφία μου. Αυτό εννοούσα, την 10η μοίρα των σταθερών ζωδίων.
Η Κατερίνα μας όμως είναι πολύ καλή μαθήτρια και να μην μου την κατηγορείς!! :bigsmile: Σύντομα θα δείτε και εργασίες δικές της και των άλλων σπουδαστών!

diavolina!
27-01-2010, 06:40 PM
Καλησπέρα! διάβασα πολύ προσεκτικά το άρθρο γιατί πραγματικά με απασχολεί αυτή η πανσέληνος. γιατί απόσο καταλαβαίνω όλα αυτά θα με επιρεάσουν.... γιατί το λέω αυτό! γιατί παρατήρησα στον χάρτη μου ότι ο ανάδρομος ¶ρης και η Σελήνη κάνουν σύνοδο με τον ¶ρη μου στις 9.35 μοίρες στον 5ο οίκο μου (που κάνει τρίγωνο με τον ωροσκόπο -Κριός- μου και τον Ουρανό μου -8ο- ) σχεδόν ακριβείας το Σάββατο. όπως και οι αντιθέσεις... Αυτό τι θα μπορούσε να σημαίνει? ποιον άξονα επιρεάζει?

water
27-01-2010, 06:52 PM
Λοιπόν... για δύσκολους λύτες τώρα γιατι μάλλον η περιπτωση μου είναι για case study! :blink::embarrest

Η πανσεληνος γίνεται στον αξονα μου 1-7 και επηρεάζει τους εξής γενέθλιους πλανήτες μου: αφροδιτη (13 υδρ)1ος οικος , λίλιθ (αν θεωρείται πλανητης - 16 λέων) 7ος οίκος, και ερμη (8 κριο) στον 3ο οίκο και σελήνη (7 ζυγου) στον 8ο οίκο που είναι και κυβερνήτης του 7ου.

Ο διελ. αρης κάνει
α) τριγωνο ακριβειας με τον γεν. ερμή μου στον κριο (κυβερνήτη 5ου, 8ου)
β) αντιθεση με γεν. αφροδιτη μου (13 υδροχ.)

Η διελ.σελήνη κάνει
α) συνοδο με γεν.λίλιθ μου στον 7ο μου
β) αντιθεση με γεν.αφροδιτη
γ) τετραγωνο με μεσουρανημα

Επίσης ηλιος, αφροδιτη και λίλιθ σε διελευση θα κάνουν σύνοδο με την γεν αφροδιτη στις 30/1.

..??Ευπροσδεκτες οι γνώμες
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

ScP
27-01-2010, 07:11 PM
Βρε σεις ηρεμήστε. Εκτονώστε την "ενέργεια" των πλανητών σας δημιουργικά και όλα θα είναι μια χαρά.

Εδώ θα είμαστε και μετά ένα μήνα και χωρίς "απώλειες". Εάν υποβάλλετε έτσι τον εαυτό σας θα καταφέρετε να τρομοκρατηθείτε αδίκως.

Εάν πιέζεστε ψυχολογικά δείτε μια όμορφη ταινία ρομαντικού περιεχομένου για να "εκτονώσετε την ενέργεια" της Σελήνης σας.
Εάν σας προκαλέσουν για καβγά γυρίστε την πλάτη.
Χαζέψτε την βροχή και την ομορφιά της και αποφύγετε το αλκοόλ και τις κρεπάλες.

Χαλαρώστε, δεν είμαστε έρμαια των πλανητών και ούτε της καρμικής μπούρδας που πλασάρουν κάποιοι ανεπάγγελτοι

:love:

Μητσάκος
27-01-2010, 08:08 PM
Τι ανοχή υπολογίζουμε στην πανσέληνο;

Κοραλλία Μόζορα
27-01-2010, 10:33 PM
Καλησπέρα! διάβασα πολύ προσεκτικά το άρθρο γιατί πραγματικά με απασχολεί αυτή η πανσέληνος. γιατί απόσο καταλαβαίνω όλα αυτά θα με επιρεάσουν.... γιατί το λέω αυτό! γιατί παρατήρησα στον χάρτη μου ότι ο ανάδρομος ¶ρης και η Σελήνη κάνουν σύνοδο με τον ¶ρη μου στις 9.35 μοίρες στον 5ο οίκο μου (που κάνει τρίγωνο με τον ωροσκόπο -Κριός- μου και τον Ουρανό μου -8ο- ) σχεδόν ακριβείας το Σάββατο. όπως και οι αντιθέσεις... Αυτό τι θα μπορούσε να σημαίνει? ποιον άξονα επιρεάζει?

Οι αντιθέσεις αυτές γίνονται στον 5ο/11ο οίκο σου και τα τρίγωνα με ωροσκόπο και Ουρανό σου δίνουν στηρίγματα, δηλαδή την ευκαιρία να διαχειριστείς με πιο θετικό τρόπο την εμπειρία αυτή. Στο τέλος του μήνα περιμένουμε να μας πεις πώς πέρασες την μέρα σου!

Κοραλλία Μόζορα
27-01-2010, 10:50 PM
Λοιπόν... για δύσκολους λύτες τώρα γιατι μάλλον η περιπτωση μου είναι για case study! :blink::embarrest

Η πανσεληνος γίνεται στον αξονα μου 1-7 και επηρεάζει τους εξής γενέθλιους πλανήτες μου: αφροδιτη (13 υδρ)1ος οικος , λίλιθ (αν θεωρείται πλανητης - 16 λέων) 7ος οίκος, και ερμη (8 κριο) στον 3ο οίκο και σελήνη (7 ζυγου) στον 8ο οίκο που είναι και κυβερνήτης του 7ου.

Ο διελ. αρης κάνει
α) τριγωνο ακριβειας με τον γεν. ερμή μου στον κριο (κυβερνήτη 5ου, 8ου)
β) αντιθεση με γεν. αφροδιτη μου (13 υδροχ.)

Η διελ.σελήνη κάνει
α) συνοδο με γεν.λίλιθ μου στον 7ο μου
β) αντιθεση με γεν.αφροδιτη
γ) τετραγωνο με μεσουρανημα

Επίσης ηλιος, αφροδιτη και λίλιθ σε διελευση θα κάνουν σύνοδο με την γεν αφροδιτη στις 30/1.

..??Ευπροσδεκτες οι γνώμες
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Αγαπητή μου water,

στο τέλος του μήνα θα σε περιμένουμε να εμφανιστείς στο σάιτ. Αν όμως δεν εμφανιστείς σε... ποιο βουνό να σε ψάξουμε;! Αστιεύομαι, φυσικά!!
Συμφωνώ με τον Σωκράτη, αυτά δεν τα λέμε για να τρομοκρατηθούμε αλλά για να βιώνουμε πιο συνειδητά τον χάρτη μας, δηλαδή την ζωή μας. Γνωρίζοντας καλά τι μας συμβαίνει είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε καλύτερα την ζωή μας. Αυτό είναι άλλωστε η ελεύθερη βούληση.

Απ' όσα λες το βάρος πέφτει στην Αφροδίτη σου και το 1ο/7ο (που σημαίνουν βασικά το ίδιο πράγμα) και νομίζω εκεί να δώσεις την προσοχή σου. Λειτούργησέ την όσο πιο σωστά μπορείς και το τρίγωνο με τον Ερμή, αν προκύψει κάποιο πρόβλημα, μπορεί να σε βοηθήσει να το λύσεις με λογική και συζήτηση.

diavolina!
27-01-2010, 10:53 PM
εννοείται ότι θα ενημερώσω...προς το παρόν...σήμερα απο ατυχία πλήρωσα πρόστιμο 60 ευρώ:cry:, εχασα το εισητήριο του μετρο...και ναι το ειχα ακυρώσει:mad:, όλοι αυτό με ρωτάνε σήμερα..... και αύριο προέκυψε σημαντική συνάντηση με τον πρόεδρο του ομίλου... τους είπα να την αναβάλουμε λόγω πανσελήνου:bigsmile:... αλλά δεν με ακούσανε!
αχ! συγγνώμη αν σας κούρασα... να τα πώ κάπου....
καλό βράδυ!

Κοραλλία Μόζορα
27-01-2010, 10:57 PM
Βρε σεις ηρεμήστε. Εκτονώστε την "ενέργεια" τον πλανητών σας δημιουργικά και όλα θα είναι μια χαρά.

Εδώ θα είμαστε και μετά ένα μήνα και χωρίς "απώλειες". Εάν υποβάλλετε έτσι τον εαυτό σας θα καταφέρετε να τρομοκρατηθείτε αδίκως.

Εάν πιέζεστε ψυχολογικά δείτε μια όμορφη ταινία ρομαντικού περιεχομένου για να "εκτονώσετε την ενέργεια" της Σελήνης σας.
Εάν σας προκαλέσουν για καβγά γυρίστε την πλάτη.
Χαζέψτε την βροχή και την ομορφιά της και αποφύγετε το αλκοόλ και τις κρεπάλες.

Χαλαρώστε, δεν είμαστε έρμαια των πλανητών και ούτε της καρμικής μπούρδας που πλασάρουν κάποιοι ανεπάγγελτοι

Συμφωνώ, Σωκράτη μου, ο πανικός δεν βοηθά σε τίποτε ούτε κι έχει νόημα.

Ο στόχος αυτής της συζήτησης είναι να ζήσουμε πιο συνειδητά εκείνη την μέρα, να την παρατηρήσουμε, και μετά να συζητήσουμε τι βιώσαμε και πώς το χειριστήκαμε. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος να αποκτήσουμε "αστρολογική" επίγνωση και να μάθουμε να διαχειριζόμαστε όσο πιο δημιουργικά μπορούμε τις εμπειρίες μας. Αν το βρείτε κι εσείς δημιουργικό μπορούμε να το κάνουμε πιο συχνά.

Κοραλλία Μόζορα
27-01-2010, 11:06 PM
Τι ανοχή υπολογίζουμε στην πανσέληνο;

Γεια σου, Μητσάκο μου.

Ας δώσουμε μια στενή ανοχή 5ο. Όμως υπάρχουν άτομα που συστηματικά στον χάρτη τους οι τράνζιτ λειτουργούν πριν κάνουν την όψη και άτομα που συστηματικά οι τράνζιτ τους ενεργοποιούνται αφού κάνουν την όψη. Προσωπικά ανήκω στην δεύτερη κατηγορία, είμαι... λίγο βραδύκαυστο φυτίλι!! Υπάρχει και η τρίτη κατηγορία ατόμων που οι τράνζιτς λειτουργούν πότε πριν και πότε μετά.

Αν μπορεί κανείς να εντοπίσει αν ανήκει σε μια απ' αυτές τις δύο κατηγορίες τότε αυτό θα τον βοηθήσει να εντοπίζει καλύτερα χρονικά την λειτουργία των τράνζιτ στον χάρτη του. Το ίδιο ισχύει και στις κατευθύνσεις.

saggitar1
28-01-2010, 12:56 AM
ΑΑΑ!! Αν εχουμε αυτη την ανοχη τοτε ειμαι μεσα στις παθουσες!!
Μου χτυπαει 1ο-7ο και τη σεληνουλα μου!!! Θα σεληνιαστω σε μερικες μερες το βλεπω...

zour
28-01-2010, 02:21 AM
πάντως με τον Αρη στο Λεοντα όλο αυτό το διάστημα που εχω νιώσει τα νευρα μου να χτυπάνε κόκκινο τι άλλο να περιμένω το σάββατο που έχω 5 πλανήτες στον λέων???
Απορία το χω.......

Κοραλλία Μόζορα
28-01-2010, 10:50 AM
πάντως με τον Αρη στο Λεοντα όλο αυτό το διάστημα που εχω νιώσει τα νευρα μου να χτυπάνε κόκκινο τι άλλο να περιμένω το σάββατο που έχω 5 πλανήτες στον λέων???
Απορία το χω.......

Θα περιμένουμε να λύσεις την απορία σου και να εξηγήσεις και σε μας τι έγινε!

zw_epimenontas
28-01-2010, 02:07 PM
θα γινει το αναθεμα μου φενεται :cheesy: εχω πολυ απο σταθερο σταυρο πανω μου! ταυροσ με υδροχοο σεληνη λεων πλουτων σκορπιος εχω ομως και πολυ τοξοτη(κρονος,ουρανος) κριο(διας αφροδιτη, β.δεσμος) δυδιμο (ερμης χειρων ) !!!1 αχ αμα μου ελεγε κανεις τι σημενουν αυτα θα ημουν ευγνομων!! πλιιιζ πεστε μου την γνωμη σας:embarrest:embarrest

vikou
28-01-2010, 03:58 PM
Έχω ωροσκόπο στη 12η του Τοξότη και Χείρωνα στη 10η του Κριού (4ος). Πανσέληνος στον 8ο..Συνειδητοποίησα μόλις σήμερα κάποια λάθη μου, για τα οποία δεν ξέρω αν κατάφερα να επανορθώσω...Μάλλον ο Χείρωνας έβαλε το χεράκι του :) Πάντως όσα περιστατικά έχω διαπιστώσει, οι επιρροές ήταν κατά τη διάρκεια της όψης, όχι πριν, ούτε μετά..

Κοραλλία Μόζορα
28-01-2010, 05:15 PM
Έχω ωροσκόπο στη 12η του Τοξότη και Χείρωνα στη 10η του Κριού (4ος). Πανσέληνος στον 8ο..Συνειδητοποίησα μόλις σήμερα κάποια λάθη μου, για τα οποία δεν ξέρω αν κατάφερα να επανορθώσω...Μάλλον ο Χείρωνας έβαλε το χεράκι του :) Πάντως όσα περιστατικά έχω διαπιστώσει, οι επιρροές ήταν κατά τη διάρκεια της όψης, όχι πριν, ούτε μετά..

Γεια σου vikou.

Είναι χρήσιμα και ενδιαφέροντα αυτά που μας είπες.
Οι όψεις έχουν μια ανοχή. Ξεκινούν συγκλίνουσες (ανοχή πριν σχηματιστεί η όψη), γίνονται ακριβείας και μετά αποκλίνουσες (ανοχή αφού σχηματιστεί η όψη) μέχρι να τελειώσει η ανοχή τους και να λήξη η όψη. Όταν λες ότι οι επιρροές των τράνζιτς στον χάρτη σου είναι κατά την διάρκεια της όψης τι εννοείς; Πριν σχηματιστεί η όψη, όταν είναι ακριβείας ή αφού σχηματιστεί;

Οι δυο κατηγορίες που ανάφερα αφορούν αυτό ακριβώς, συστηματικά να λειτουργούν οι τράνζιτς όταν οι όψεις είναι συγκλίνουσες ή αποκλίνουσες.

vikou
28-01-2010, 10:45 PM
Όταν η όψη είναι ακριβείας 1-2 μοίρες απόκλιση. Ε! τώρα βέβαια με τη Σελήνη επειδή είναι γρήγορη δεν το πολυψάχνω :)
Έχω ελπίδες άραγε να εκτιμηθούν οι ενέργειές μου, αφου ο ωροσκόπος και ο χείρων κάνουν θετικές όψεις με τη διελ.σελήνη? Δύσκολο μου φαίνεται γιατί ο χείρων μου κάνει μια ωραιότατη αντίθεση με τον ουρανό μου που χτυπιέται από τον Κρόνο...

Κοραλλία Μόζορα
28-01-2010, 10:50 PM
θα γινει το αναθεμα μου φενεται :cheesy: εχω πολυ απο σταθερο σταυρο πανω μου! ταυροσ με υδροχοο σεληνη λεων πλουτων σκορπιος εχω ομως και πολυ τοξοτη(κρονος,ουρανος) κριο(διας αφροδιτη, β.δεσμος) δυδιμο (ερμης χειρων ) !!!1 αχ αμα μου ελεγε κανεις τι σημενουν αυτα θα ημουν ευγνομων!! πλιιιζ πεστε μου την γνωμη σας:embarrest:embarrest

Γεια σου, Ειρήνη.

Ο στόχος της συζήτησης αυτής είναι, αν οι πλανήτες σου στα ζώδια που αναφέρεις είναι γύρω στην 10η μοίρα, να παρατηρήσεις το Σάββατο τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τα γεγονότα της μέρας σου κι αν θέλεις να τα συζητήσουμε όλοι μαζί.

lolitsa
28-01-2010, 11:53 PM
Παρακολουθωντας το θεμα σας εψαξα και βρηκα οτι το Σαββατο ο τρανζιτ Αρης στον Λεοντα θα ειναι σε συνοδο με τον ωροσκοπο μου και παιζει και η Σεληνη φυσικα εκει.
Επισης θα εχω συνοδο της τρανζιτ Αφροδιτης και του Χειρωνα με γεννεθλια Αφροδιτη και χειρωνα στον 7ο οικο.
Να παρω απο τωρα τα βουνα η μπα;;;

Κοραλλία Μόζορα
29-01-2010, 12:05 AM
Παρακολουθωντας το θεμα σας εψαξα και βρηκα οτι το Σαββατο ο τρανζιτ Αρης στον Λεοντα θα ειναι σε συνοδο με τον ωροσκοπο μου και παιζει και η Σεληνη φυσικα εκει.
Επισης θα εχω συνοδο της τρανζιτ Αφροδιτης και του Χειρωνα με γεννεθλια Αφροδιτη και χειρωνα στον 7ο οικο.
Να παρω απο τωρα τα βουνα η μπα;;;

Μπα... Υποψιάζομαι ότι τα βουνά θα γεμίσουν κόσμο! Μείνει καλύτερα στην πόλη που θα έχει και ησυχία!!

Κοραλλία Μόζορα
29-01-2010, 12:40 AM
Όταν η όψη είναι ακριβείας 1-2 μοίρες απόκλιση. Ε! τώρα βέβαια με τη Σελήνη επειδή είναι γρήγορη δεν το πολυψάχνω :)
Έχω ελπίδες άραγε να εκτιμηθούν οι ενέργειές μου, αφου ο ωροσκόπος και ο χείρων κάνουν θετικές όψεις με τη διελ.σελήνη? Δύσκολο μου φαίνεται γιατί ο χείρων μου κάνει μια ωραιότατη αντίθεση με τον ουρανό μου που χτυπιέται από τον Κρόνο...

Αυτή την απόκλιση ψάχνουμε, αν είναι συστηματικά πριν ή συστηματικά μετά. Με θετικές όψεις Σελήνης, ¶ρη, Ήλιου και Αφροδίτης με τον άξονα του ωροσκόπου έχεις ελπίδες, με τον Χείρωνα δεν το βλέπω

Natalia10
29-01-2010, 12:45 AM
Καλησπερα και απο μενα :bigsmile:
Η επιροη της πανσεληνου απ οσο γνωριζω, ξεκιναει δεκα μερες πριν πραγματοποιηθει (πιο εντονα) και δεκα μερες αφου πραγματοποιηθει.
Εγω παντως την επιροη της πανσεληνου την αισθανομαι απο την Κυριακη,νευρα,θλιψη,τσακωμ ι (ισως να φταιει που ο διελαυνων Αρης ειναι στον πρωτο μου οικο τωρα) παρεξηγησεις......δυστηχος πρεπει αυριο να κανω μια συζητηση που θα ξεκαθαριστουν καποια πραγματα,αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα με βοηθησει αυτη η πανσεληνος (ελπιζω να την "βγαλω καθαρη", και ανεμακτα)!χαχαχα!
Και γενικα επειδη ο ωροσκοπος μου ειναι στη 25 μοιρα του Καρκινου ( κυβερνητης σεληνη) καθε φορα που εχουμε πανσεληνο με επειρεαζει ψυχικα (οσο και να το παλευω).

Φιλικα :bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Ξεχασα να γραψω πως η πανσεληνος αγγιζει τον αξονα 1 και 7 οικου μου. (πανσεληνος στον 1 οικο σε αντιθεση με την συνοδο Ηλιου-Αφροδιτης στον 7)...Ελπιζω η αυριανη συζητηση που εχω να κανω να φερει το επιθυμητο αποτελεσμα.:bigsmile:

Κοραλλία Μόζορα
29-01-2010, 01:58 AM
Καλησπερα και απο μενα :bigsmile:
Η επιροη της πανσεληνου απ οσο γνωριζω, ξεκιναει δεκα μερες πριν πραγματοποιηθει (πιο εντονα) και δεκα μερες αφου πραγματοποιηθει.
Εγω παντως την επιροη της πανσεληνου την αισθανομαι απο την Κυριακη,νευρα,θλιψη,τσακωμ ι (ισως να φταιει που ο διελαυνων Αρης ειναι στον πρωτο μου οικο τωρα) παρεξηγησεις......δυστηχος πρεπει αυριο να κανω μια συζητηση που θα ξεκαθαριστουν καποια πραγματα,αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα με βοηθησει αυτη η πανσεληνος (ελπιζω να την "βγαλω καθαρη", και ανεμακτα)!χαχαχα!
Και γενικα επειδη ο ωροσκοπος μου ειναι στη 25 μοιρα του Καρκινου ( κυβερνητης σεληνη) καθε φορα που εχουμε πανσεληνο με επειρεαζει ψυχικα (οσο και να το παλευω).

Φιλικα :bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Ξεχασα να γραψω πως η πανσεληνος αγγιζει τον αξονα 1 και 7 οικου μου. (πανσεληνος στον 1 οικο σε αντιθεση με την συνοδο Ηλιου-Αφροδιτης στον 7)...Ελπιζω η αυριανη συζητηση που εχω να κανω να φερει το επιθυμητο αποτελεσμα.:bigsmile:

Γεια σου, Λίνα μου.

Η Πανσέληνος δεν έχει τέτοια ανοχή. Η ανοχή της είναι τρεις μέρες, μια μέρα πριν, την μέρα της Πανσελήνου και την επομένη. Ο ανάδρομος ¶ρης στον 1ο σου σε αντίθεση με τους τράνζιτ Ήλιο και Αφροδίτη στο 7ο έφερε την ένταση. Η Πανσέληνος θα φέρει το ξεκαθάρισμα. Να προσπαθήσεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και ταυτόχρονα με τις δικές σου ανάγκες στην συζήτηση να προσπαθήσεις να κατανοήσεις και τις ανάγκες και θέσεις του άλλου.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και περιμένουμε νέα σου!!

Natalia10
29-01-2010, 02:21 AM
Σας ευχαριστω πολυ που απαντησατε στο post που δημοσιευσα.:bigsmile::bigsmile::bigsmile :
Πραγματικα ο αναδρομος Αρης με κανει να εχω πολλα νευρα και αποτομη συμπεριφορα,ιδιαιτερα απο σχεδον τελη Δεκεμβριου μεχρι σημερα (λιγοτερο ομως σε σχεση με τις αρχες του μηνα).
Το πρωτο δεκαημερο του Ιανουαριου ειχα κατι σαν "επανασυνδεση" με το ατομο που ειχα σχεση για 3 μηνες,με το οποιο ειχαμε χωρισει στην πανσεληνο του Νοεμβριου(2 Νοεμβριου),με ασχημο τροπο.Δεν ειμαι σιγουρη αν στην επανασυνδεση βοηθησε και ο αναδρομος Αρης (γιατι και στον γενεθλιο εχω αναδρομο Αρη...καθως επισης και αναδρομο Ερμη-που οταν εγινε η "επανασυνδεση" ηταν αναδρομος- και Αφροδιτη και Κρονο-ΕΛΕΟΣ δηλαδη)!!!
Η συζητηση που εχω να κανω αυριο αφορα αυτο το θεμα,και λογω της πανσεληνου φοβαμαι να μην εχω ασχημα αποτελεσματα (οπως με την πανσεληνο του Νοεμβριου).Επειδη δεν μπορω να αναβαλω την συζητηση , σκεφτομαι να παω με τα νερα του αυριο (χωρις δολιο σκοπο ομως, απλα οταν περασει η πανσεληνος θα υπαρχει μεγαλυτερη ευνοια).Εσεις τι λετε για αυτο?
Σας ευχαριστω για την συμβουλη σας,ευχομαι ολα να πανε καλα.
Ελπιζω να μην σας κουρασα.

Φιλικα:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Μητσάκος
29-01-2010, 09:36 AM
............................
.................................................. ...
Η συζητηση που εχω να κανω αυριο αφορα αυτο το θεμα,και λογω της πανσεληνου φοβαμαι να μην εχω ασχημα αποτελεσματα (οπως με την πανσεληνο του Νοεμβριου).Επειδη δεν μπορω να αναβαλω την συζητηση , σκεφτομαι να παω με τα νερα του αυριο (χωρις δολιο σκοπο ομως, απλα οταν περασει η πανσεληνος θα υπαρχει μεγαλυτερη ευνοια).Εσεις τι λετε για αυτο?
...............................................
Εγώ λέω να τον παρατήσεις. Πολύ κουβέντα. Αν ήταν να γίνει παιχνίδι, θα γινόταν χωρίς αυτήν...:nuts:

(ξέρω, ξέρω εκτός θέματος)

konstantina318
29-01-2010, 10:54 AM
Καλημέρα κι απο μένα
Με ακμή 5ου στις 15 Σκορπιού ,11ου στις 15 Ταύρου και Λίλιθ στις 6.29 του Υδροχόου στον 7ο με πιάνει η πανσέληνος?Ρωτάω γτ διάβασα οτι δίνουμε ανοχή 5ο@(για να σιγουρευτώ κατάλαβες?)
Τι γίνεται στην περίπτωση που δε μας αγγίζει στο γενέθλιο αλλά στο προοδευτικό?
Επίσης όποιος έχει το γενέθλιο ¶ρη στο Λέοντα , αλλά όχι σ αυτές τις μοίρες,επηρεάζεται ούτως ή άλλως???
(έχει τη μύγα δλδ?)

Μητσάκος
29-01-2010, 12:27 PM
Καλημέρα κι απο μένα
Με ακμή 5ου στις 15 Σκορπιού ,11ου στις 15 Ταύρου και Λίλιθ στις 6.29 του Υδροχόου στον 7ο με πιάνει η πανσέληνος?Ρωτάω γτ διάβασα οτι δίνουμε ανοχή 5ο@(για να σιγουρευτώ κατάλαβες?)
Επίσης όποιος έχει το γενέθλιο ¶ρη στο Λέοντα , αλλά όχι σ αυτές τις μοίρες,επηρεάζεται ούτως ή άλλως???
(έχει τη μύγα δλδ?)

1ον Σε ...πιάνει
2ον Για προοδευτικά, θα σου πει η δασκάλα
3ον Επηρεάζεται από τον ¶ρη, που κάνει επιστροφή, ανάλογα με τη μοίρα του γενέθλιου ¶ρη. Η ανοχή για την πανσέληνο είπαμε ότι είναι 5 μοίρες :bigsmile:

zw_epimenontas
29-01-2010, 01:29 PM
Γεια σου, Ειρήνη.

Ο στόχος της συζήτησης αυτής είναι, αν οι πλανήτες σου στα ζώδια που αναφέρεις είναι γύρω στην 10η μοίρα, να παρατηρήσεις το Σάββατο τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τα γεγονότα της μέρας σου κι αν θέλεις να τα συζητήσουμε όλοι μαζί.

Κυρια κοραλια στον αστρολογικο μου χαρτη η τον χαρτη διευεσεων και προοδων?? στον αστρολογικο μοθ ειναι τα εξης για τον σταθερο σταυρο Ήλιος 14 Ταυ 56' 35" 3
Σελήνη 13 Λέων 41' 07" 7
Ερμής 13 Ταυ 13' 22" 3
Πλούτωνας 08 Σκο 24' 02" R 9
ισωσ να με επιρεασει οσον αφορα την σεληνη και τον ερμη γιατι οντως εχω καποιες περιεργες καταστασεισ εκει ! συναισθηματικα διανοητικα η στην επικοινωνια εχω ενα ζορι τισ τελευταιες μερες! αλλα αφροδιτη και αρη εχω Αφροδίτη 16 Κρι 04' 32" 2
Αρης 20 Διδ 06' 05" 4 ομως δεν καταλαβενω! τι με επιρεαζει τελικα και τι οχι? και στην τελικη ισως να παιζει ρολο και ο υδροχοος ο ωροσκοπος μου δλδ γαιτι η πανσελινος ειναι απεναντι! εσεις τι λετε για αυτα ?:embarrest:embarrest

zw_epimenontas
29-01-2010, 01:51 PM
επισησ σε διελευση που ειδα ο ηλιος σημερα ειναι στον υδροχοο στην 09° 24' 50" μοιρα και αυριο στην 10° 25' 50" μοιρα και η σεληνη Λέων 13° 02' 56" αυριο και οπωσ ειπα λιγο πιο πανω στον χαρτη μου η σεληνη ειναι στον λεωντα σε ιδες περιπου μοιρες!!:blink::blink: εχω επισησ αυριο Αφροδίτη Υδρ 14° 52' 24" Αρης Λέων 09° 32' 49" R Ποσειδώνας Υδρ 25° 34' 29" Λίλιθ Υδρ 13° 27' 20" αν και τα ξερετε εσεις αυτα που εγραψα εγω ανησυχω γιατι εχω ωροσκοπο και δεν ξερω τελικα τι θα γινει ! :cry: ας μου εξηγησει καποιος! :worried: thanks

Κοραλλία Μόζορα
29-01-2010, 02:04 PM
Σας ευχαριστω πολυ που απαντησατε στο post που δημοσιευσα.:bigsmile::bigsmile::bigsmile :
Πραγματικα ο αναδρομος Αρης με κανει να εχω πολλα νευρα και αποτομη συμπεριφορα,ιδιαιτερα απο σχεδον τελη Δεκεμβριου μεχρι σημερα (λιγοτερο ομως σε σχεση με τις αρχες του μηνα).
Το πρωτο δεκαημερο του Ιανουαριου ειχα κατι σαν "επανασυνδεση" με το ατομο που ειχα σχεση για 3 μηνες,με το οποιο ειχαμε χωρισει στην πανσεληνο του Νοεμβριου(2 Νοεμβριου),με ασχημο τροπο.Δεν ειμαι σιγουρη αν στην επανασυνδεση βοηθησε και ο αναδρομος Αρης (γιατι και στον γενεθλιο εχω αναδρομο Αρη...καθως επισης και αναδρομο Ερμη-που οταν εγινε η "επανασυνδεση" ηταν αναδρομος- και Αφροδιτη και Κρονο-ΕΛΕΟΣ δηλαδη)!!!
Ελπιζω να μην σας κουρασα.

Φιλικα:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Οι αστρολογικές όψεις δεν δείχνουν απλώς το αποτέλεσμα. Είναι μια εικόνα του τι γίνεται μέσα μας. Από την στιγμή που είσαι αγχωμένη και ανήσυχη για την συζήτηση αυτή, αυτό δεν θα μπορούσε να φαίνεται με θετικές όψεις. Κι η συζήτηση αν γινόταν μόνο με θετικές όψεις δεν θα υπήρχε καν λόγος να γίνει.

Κοραλλία Μόζορα
29-01-2010, 02:08 PM
Καλημέρα κι απο μένα
(έχει τη μύγα δλδ?)

Γεια σου, Κωνσταντίνα.

Στα δυο ερωτήματά σου, σου απάντησε ο Μητσάκος. Στην ερώτησή σου για τα προοδευτικά, οι σημαντικές όψεις έχουν επίδραση και στα προοδευτικά αλλά με μικρότερη ανοχή, μέχρι 2 μοίρες.

Κοραλλία Μόζορα
29-01-2010, 02:25 PM
Κυρια κοραλια στον αστρολογικο μου χαρτη η τον χαρτη διευεσεων και προοδων?? στον αστρολογικο μοθ ειναι τα εξης για τον σταθερο σταυρο Ήλιος 14 Ταυ 56' 35" 3
Σελήνη 13 Λέων 41' 07" 7
Ερμής 13 Ταυ 13' 22" 3
Πλούτωνας 08 Σκο 24' 02" R 9
ισωσ να με επιρεασει οσον αφορα την σεληνη και τον ερμη γιατι οντως εχω καποιες περιεργες καταστασεισ εκει ! συναισθηματικα διανοητικα η στην επικοινωνια εχω ενα ζορι τισ τελευταιες μερες! αλλα αφροδιτη και αρη εχω Αφροδίτη 16 Κρι 04' 32" 2
Αρης 20 Διδ 06' 05" 4 ομως δεν καταλαβενω! τι με επιρεαζει τελικα και τι οχι? και στην τελικη ισως να παιζει ρολο και ο υδροχοος ο ωροσκοπος μου δλδ γαιτι η πανσελινος ειναι απεναντι! εσεις τι λετε για αυτα ?:embarrest:embarrest

Ειρήνη μου,

στον χάρτη σου η Πανσέληνος αυτή σου αγγίζει τον Ήλιο, τον Ερμή, την Σελήνη, τον Πλούτωνα και τον ωροσκόπο σου. Πρόσεξε στους πλανήτες αυτούς και τους οίκους που βρίσκονται τι θέματα θα έχεις αυτές τις μέρες κι αν θέλεις να τα συζητήσουμε.

zw_epimenontas
29-01-2010, 02:37 PM
Ειρήνη μου,

στον χάρτη σου η Πανσέληνος αυτή σου αγγίζει τον Ήλιο, τον Ερμή, την Σελήνη, τον Πλούτωνα και τον ωροσκόπο σου. Πρόσεξε στους πλανήτες αυτούς και τους οίκους που βρίσκονται τι θέματα θα έχεις αυτές τις μέρες κι αν θέλεις να τα συζητήσουμε.

πως να τους προσεξω κοραλια μου? βασικα απο σημερα μην πω απο χθες επειρεαζομαι αρνιτικα στο θεμα των αισθηματικων επικοινωνιας και γενικα το ολο μου ειναι και τι να κανω ! χανομαι σε ενα κοσμο πιεστικο με σκεψεις αισθηματα και οτι αλλο και δεν ξερω πια που παω ! δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως το ολο θεμα! :cry::cry::wacko::wacko: γενικα τα εχω παιξει

Katerina Paraskevopoulou
29-01-2010, 02:42 PM
δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως το ολο θεμα! :cry::cry::wacko::wacko: γενικα τα εχω παιξει

Σών, Ειρήνη, σών!!! Be cool! Όψη είναι, θα περάσει.........

Κοραλλία Μόζορα
29-01-2010, 02:57 PM
πως να τους προσεξω κοραλια μου? βασικα απο σημερα μην πω απο χθες επειρεαζομαι αρνιτικα στο θεμα των αισθηματικων επικοινωνιας και γενικα το ολο μου ειναι και τι να κανω ! χανομαι σε ενα κοσμο πιεστικο με σκεψεις αισθηματα και οτι αλλο και δεν ξερω πια που παω ! δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως το ολο θεμα! :cry::cry::wacko::wacko: γενικα τα εχω παιξει

Ειρήνη μου,

αυτό είναι το νόημα των όψεων του χάρτη μας όταν ενεργοποιούνται από τράνζιτς. Υπάρχουν βαθιά μέσα μας σκέψεις και συναισθήματα (θέσεις του χάρτη μας) που κάποια στιγμή βγαίνουν στην επιφάνεια (τράνζιτς) και μπορεί να μας αναστατώσουν. Αυτή είναι μια καλή στιγμή να τα παρατηρήσεις προσεκτικά, να τα εξετάσεις κι αν μπορείς να τα ξεκαθαρίσεις (Πανσέληνος, ανάδρομος ¶ρης). Σαν τρίτος, από απόσταση, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάτι ή να πάρεις αποφάσεις τώρα. Αν καταφέρεις να τα ξεκαθαρίσεις τώρα, να δεις τι πραγματικά αισθάνεσαι και γιατί, την επόμενη φορά που θα ξαναβγούν στην επιφάνεια τα πράγματα θα είναι καλύτερα γιατί ήδη θα γνωρίζεις.

zw_epimenontas
29-01-2010, 02:58 PM
Σών, Ειρήνη, σών!!! Be cool! Όψη είναι, θα περάσει.........

χιχιιχ ναι οκ αλλα αντε να δουμε τι θα γινει1 παντως πιστευω πως οτι γινετε ειναι μοιραιο ετσι να γινει ! συμφωνεις?:nuts::embarrest:love::love::lo ve:

Katerina Paraskevopoulou
29-01-2010, 03:08 PM
χιχιιχ ναι οκ αλλα αντε να δουμε τι θα γινει1 παντως πιστευω πως οτι γινετε ειναι μοιραιο ετσι να γινει ! συμφωνεις?:nuts::embarrest:love::love::lo ve:

Αντί για δική μου απάντηση, σου παραθέτω να διαβάσεις άποψη, που υπάρχει παραπάνω.....

http://www.myhoroscope.gr/71-%F3%F5%E6%E7%F4%DE%F3%E5%E9%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2-%EA%E1%E9-%E5%F0%DF-%F4%F9%ED-%DC%F1%E8%F1%F9%ED/9292-%F3%E7%EC%E1%ED%F4%E9%EA%DD%F2-%FC%F8%E5%E9%F2-%F3%F4%E9%F2-30-%E9%E1%ED%EF%F5%E1%F1%DF%EF%F5.html#post96183

Φιλικά

Κατερίνα

zw_epimenontas
29-01-2010, 03:36 PM
Ειρήνη μου,

αυτό είναι το νόημα των όψεων του χάρτη μας όταν ενεργοποιούνται από τράνζιτς. Υπάρχουν βαθιά μέσα μας σκέψεις και συναισθήματα (θέσεις του χάρτη μας) που κάποια στιγμή βγαίνουν στην επιφάνεια (τράνζιτς) και μπορεί να μας αναστατώσουν. Αυτή είναι μια καλή στιγμή να τα παρατηρήσεις προσεκτικά, να τα εξετάσεις κι αν μπορείς να τα ξεκαθαρίσεις (Πανσέληνος, ανάδρομος ¶ρης). Σαν τρίτος, από απόσταση, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάτι ή να πάρεις αποφάσεις τώρα. Αν καταφέρεις να τα ξεκαθαρίσεις τώρα, να δεις τι πραγματικά αισθάνεσαι και γιατί, την επόμενη φορά που θα ξαναβγούν στην επιφάνεια τα πράγματα θα είναι καλύτερα γιατί ήδη θα γνωρίζεις.
Οντως κοραλια μου :) ααλλα θα μπορεσω να ακνω αυτο που λες? :unsure::unsure: θα διξει

zw_epimenontas
29-01-2010, 03:41 PM
Αντί για δική μου απάντηση, σου παραθέτω να διαβάσεις άποψη, που υπάρχει παραπάνω.....

http://www.myhoroscope.gr/71-%F3%F5%E6%E7%F4%DE%F3%E5%E9%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2-%EA%E1%E9-%E5%F0%DF-%F4%F9%ED-%DC%F1%E8%F1%F9%ED/9292-%F3%E7%EC%E1%ED%F4%E9%EA%DD%F2-%FC%F8%E5%E9%F2-%F3%F4%E9%F2-30-%E9%E1%ED%EF%F5%E1%F1%DF%EF%F5.html#post96183

Φιλικά

Κατερίνα

καταλαβα το νοημα σου φιλη μου :) προσπαθω ! αλλωστε αυτο κανω μια ζωη :) παντως φοβαμαι λιγακι μην γινουν πραγματα που ισως να επειρεασουν και αλλουσ μεσς εμου και δεν μ αρεσει να πληγωνω ατομα και μαλιστα οταν δεν το εχω σκοπο ! τεσπα θα δειξει...

airamsap
30-01-2010, 10:23 AM
Αγαπητή φίλη,
το άρθρο σου ήταν πολύ διαφωτιστικό!!!Έχω ωροσκόπο στο λέοντα καθώς και Ερμή και ¶ρη.....
Οπότε καταλαβαίνεις...Υπάρχουν θέματα ανοιχτά στη ζωή μου και αυτό που προέκυψε τώρα εντελώς
ξαφνικά είναι επαγγελματικό.Ήδη έχω πολύ αγχος.Περιμένω να δω τι μέλλει γενέσθαι...

Μητσάκος
31-01-2010, 06:39 PM
Αγαπητή φίλη,
το άρθρο σου ήταν πολύ διαφωτιστικό!!!Έχω ωροσκόπο στο λέοντα καθώς και Ερμή και ¶ρη.....
Οπότε καταλαβαίνεις...Υπάρχουν θέματα ανοιχτά στη ζωή μου και αυτό που προέκυψε τώρα εντελώς
ξαφνικά είναι επαγγελματικό.Ήδη έχω πολύ αγχος.Περιμένω να δω τι μέλλει γενέσθαι...

Τι έγινε, αστροσυντρόφια; Πώς την ...νιώσατε την πανσέληνο;
Εγώ πάντως, που την είχα σε Τ-τετράγωνο με τον ωροσκόπο στην κορυφή και τον γενέθλιο Κρόνο στη βάση του (στον Υδροχόο) δεν είδα ή ένιωσα ή ...κατάλαβα κάτι :bigsmile:
Απεναντίας, ειδικά χθες, ενώ είχα κανονίσει με τον φίλο μου τον Δ. Κ. να πάμε σε μια διάλεξη του Παΐζη με θέμα το "φιλοσοφικό υπόβαθρο της αστρολογίας", καταλήξαμε σε κάτι άλλα φιλαράκια, που είχαν ετοιμάσει κατσικάκι με έναν ειδικό τρόπο (ο μάγειρας ήταν από τη Σίφνο) και παράλληλα έπαιζε και ένα σούπερ παστίτσιο. Η ρακή από την Κρήτη ήταν μια χαρά, όπως και η κουβέντα μας που κράτησε πολλές ώρες, ατενίζοντας ενίοτε και το φεγγάρι, όποτε μπορούσαμε...:bigsmile:

GeorginaV
31-01-2010, 06:54 PM
Πολύ ενδιαφέρον...και εγώ σκεφτόμουν να πάω στον Χρήστο αλλά κατέληξα αλλού να πίνω και να τρώω (όχι μαστέλο, αν το λέω καλά, δυστυχώς). Η πανσέληνος με επηρέαζε μόνο λόγω Ήλιου στον Καρκίνο (κυβερνήτης η σελήνη) αλλά και φίλοι που παρατήρησα στον χάρτη τους ότι επηρεάζονταν αρκετά και τους ζήτησα να μου πουν αν έγινε ή ένιωσαν κάτι δυστυχώς δεν είχαν κα΄τι ναμου πουν...μήπως υπάρχει περίπτωση ακόμα να μην έχει εκτονωθεί ?
Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι...σχέσεις που δημιουργούνται σε πανσέληνο τι τύχη έχουν?

Κοραλλία Μόζορα
31-01-2010, 10:23 PM
Τι έγινε, αστροσυντρόφια; Πώς την ...νιώσατε την πανσέληνο;
Εγώ πάντως, που την είχα σε Τ-τετράγωνο με τον ωροσκόπο στην κορυφή και τον γενέθλιο Κρόνο στη βάση του (στον Υδροχόο) δεν είδα ή ένιωσα ή ...κατάλαβα κάτι :bigsmile:
Απεναντίας, ειδικά χθες, ενώ είχα κανονίσει με τον φίλο μου τον Δ. Κ. να πάμε σε μια διάλεξη του Παΐζη με θέμα το "φιλοσοφικό υπόβαθρο της αστρολογίας", καταλήξαμε σε κάτι άλλα φιλαράκια, που είχαν ετοιμάσει κατσικάκι με έναν ειδικό τρόπο (ο μάγειρας ήταν από τη Σίφνο) και παράλληλα έπαιζε και ένα σούπερ παστίτσιο. Η ρακή από την Κρήτη ήταν μια χαρά, όπως και η κουβέντα μας που κράτησε πολλές ώρες, ατενίζοντας ενίοτε και το φεγγάρι, όποτε μπορούσαμε...:bigsmile:

Μητσάκο μου,

έλεγξε δύο ενδεχόμενα: ή να είσαι τόσο "χοντρόπετσος" που να μην σε αγγίζουν οι όψεις ή να έχεις "ανυψώσει" τόσο τον χάρτη σου που να μην σε επηρεάζουν κάτι τέτοια τετραγωνάκια!!!:bigsmile: Επίσης, μήπως οι όψεις στον Κρόνο σου συμβόλιζαν τον κο Παϊζη που έμεινε χωρίς κοινό;! :bigsmile:

Οι αντιθέσεις αυτές σχημάτιζαν τετράγωνα με την σύνοδο Ήλιου/¶ρη μου στον Σκορπιό. Παρόλα αυτά πέρασα το Σαββατοκύριακο ήρεμα και αρκετά ξεκούραστα και όπως κι εσύ μ' ένα μεγάλο φαγοπότι χτες με αγαπημένους φίλους. Ανησυχούσα λίγο για τους γονείς μου επειδή οι αντιθέσεις αυτές έγιναν στο 4ο/10ο μου αλλά ευτυχώς όλα καλά. Όμως δεν ήταν έτσι για όλους. Υπάρχουν άνθρωποι που τους αναστάτωσε πολύ αυτή η Πανσέληνος.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
31-01-2010, 11:35 PM
και εγω για φαγοποτι ημουν
χθες το βραδυ..με φιλους:bigsmile:
οπως και στην Κοραλια οι οψεις αυτες 4ο-και 10 εγιναν
και ακουστε τι εγινε σημερα
χωρις να το περιμενω..
εχω δυο βαφτηστιρες που δεν γνωριζονται η μια με την αλλη
και οι δυο με πηραν τηλ σημερα να μου εκφρασουν και να μου εκμηστηρευτουν τα συναισθηματα τους
πολυ στεναχωρημενες η καθε μια για τους δικους τους λογους
16 και 12 ετων η καθε μια
η πρωτη χωρισε με τον δικο της[την παργορησα]
Ηαλλη ομως η μικρουλα εχει σοβαρο προβλημα με την μαμα της,
ειναι για πολλες σφαλιαρες
η μανα της πληγωνει συνεχως την μικρη
και τη διωχνει απο το σπιτι :cry:
Χριστε μου ειμαι πολυ στεναχωρημενη για την μικρη

Αυτα τα δικα μου.........

κουκι

saggitar1
01-02-2010, 12:27 AM
Καλησπερα παιδια και απο μενα. Ωροσκοπος και σεληνη στη 12η του υδροχοου. Το σαββατο ηταν πραγματικα μια κουραστικη ημερα με ατελειωτη δουλεια και ειχα να δουλεψω τοσο πολυ Σαββατο που δεν θυμαμαι ποτε ηταν (ανταμιφθηκα ομως οπως επρεπε). Κατα τ'αλλα περασα φανταστικα-ειχα καιρο να περασω τοσο ωραια. Πηγα σε μασκε παρτυ μιας φιλης μου που ειχα να δω αρκετους μηνες, εφαγα, ηπια διασκεδασα και κερδισα και στην κληρωση στεκα με κεραιες και γλυφιτζουρι παρακαλω!!:bigsmile::bigsmile: Καποιοι με ειχαν ψηφισει και βρισκομουν στη γυαλα με τα χαρτακια ....???:blink::bigsmile:
Γυρισα ξημερωματα μες στη χαρα. Ηταν μια φανταστικη βραδια για μενα αλλα η φιλη κολλητη μου λιονταρινα ολη νυχτα ηταν στα μαυρα της τα χαλια...:unsure: αυτα.

zw_epimenontas
01-02-2010, 12:42 AM
μητσακο και ολοι οι αστροφιλοι εδω εγω δεν ξερω πια πως με επιρεασε
ααχαχαχαχ ειχα νιςσει κατι εντονο εσςτερικα αλλα αυτο δεν σταματησε εντελως! δεν ξερω σαν ταυρος με υδροχοο πιστευω εχω πολλα να ζησω πολλα και δυσκολα μεχρι το καλοκαιρι ! δεν ξερω πια!!!

zw_epimenontas
01-02-2010, 12:47 AM
μητσακο και ολοι οι αστροφιλοι εδω εγω δεν ξερω πια πως με επιρεασε
ααχαχαχαχ ειχα νιςσει κατι εντονο εσςτερικα αλλα αυτο δεν σταματησε εντελως! δεν ξερω σαν ταυρος με υδροχοο πιστευω εχω πολλα να ζησω πολλα και δυσκολα μεχρι το καλοκαιρι ! δεν ξερω πια!!!

Μητσάκος
01-02-2010, 11:54 AM
Μητσάκο μου,

έλεγξε δύο ενδεχόμενα: ή να είσαι τόσο "χοντρόπετσος" που να μην σε αγγίζουν οι όψεις ή να έχεις "ανυψώσει" τόσο τον χάρτη σου που να μην σε επηρεάζουν κάτι τέτοια τετραγωνάκια!!!:bigsmile: Επίσης, μήπως οι όψεις στον Κρόνο σου συμβόλιζαν τον κο Παϊζη που έμεινε χωρίς κοινό;! :bigsmile:
.............................

Το ότι η απουσία Νερού είναι κάτι παραπάνω από εμφανής στο χάρτη μου μού έχει επισημανθεί και από άλλους, είτε τον έχουν δει είτε όχι. Μόνο μια γνωστή και μη εξαιρετέα τηλεοπτική αστρολόγα μού είχε πει ότι έχω πολλά νερουλένια στοιχεία ....:toung:
Όπως και να έχει όμως, είναι γεγονός ότι τα τετράγωνα του Ήλιου μου με Πλούτωνα και Ουρανό (Φωτιά-Γη/8ος-5ος) με έχουν ...βοηθήσει αρκετά ώστε να αντιμετωπίζω τις καταστάσεις και να αναζητάω συνέχεια όλο και πιο ...δύσκολες, προκειμένου να νιώσω κάποια ...συγκίνηση :nuts:
Επιπλέον, το μεγάλο τρίγωνο με τρεις προσωπικούς, ωροσκόπο και δύο βαρείς σε γήινα ζώδια έχει συμβάλει και αυτό στην πεζότητα (έως και κυνικότητα) που ενίοτε μου προσάπτουν :bigsmile:

Κοραλλία Μόζορα
01-02-2010, 01:34 PM
Τώρα που τελείωσε το τριήμερο αυτής της Πανσέληνου μπορούμε να δούμε θέματα που παίχτηκαν. Είχαμε αντίθεση Ήλιου/Σελήνης μαζί με αντίθεση Αφροδίτης/¶ρη. Αυτό το τριήμερο η μισή Ελλάδα και η μισή Κύπρος παρακολούθησαν με περιέργεια και ενδιαφέρον όλες τις λεπτομέρειες του "διαζυγίου της δεκαετίας" όπως χαρακτηρίστηκε το διαζύγιο Μενεγάκης - Λάτσιου.

Επίσης, στην Κύπρο αυτό το τριήμερο ένα θέμα που απασχόλησε έντονα ήταν η επίσκεψη του Γ.Γ. των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι Μουν στο νησί μας, σε μια πολύ κρίσιμη φάση των συνομιλιών για το Κυπριακό. Αυτή την στιγμή κρίνεται αν θα υπάρξει λύση στο Κυπριακό ή όχι, δηλαδή αν θα υπάρξει "γάμος" ή "διαζύγιο" ανάμεσα στις δυο κοινότητες (ομοσπονδία ή διχοτόμηση).

Είπα αρκετές φορές σε συζητήσεις εδώ στο σάιτ ότι οι τράνζιτς δεν είναι ακριβώς προγνωστικό σύστημα, δεν είναι όπως το ηλιακό τόξο, παραδείγματος χάριν, που κοιτάς όψεις κι αυτές μεταφράζονται σε γεγονότα. Οι τράνζιτς μπορεί να φέρουν γεγονότα σ' ένα χάρτη μπορεί και όχι. Δείχνουν όμως την γενικότερη ατμόσφαιρα των ημερών.

Όσοι φίλοι είχαν κάποιες ιδιαίτερες εμπειρίες αυτές το τριήμερο μπορούμε αν θέλουν να τις συζητήσουμε. Αυτό θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα την φύση αυτών των όψεων.

super_lela
01-02-2010, 05:23 PM
Καλησπέρα σε όλους!

30 Ιανουαρίου ήταν όντως ιδιαίτερη ημέρα. Ξετίναξα (σχεδόν!) το πορτοφόλι μου κάνοντας ψώνια :bigsmile: και ένας άνθρωπος που σημαίνει αρκετά για μένα ήρθε στην πόλη που μένω, πήρε τηλέφωνο, το οποίο εγώ δυστυχώς δεν άκουσα. Όταν τον πήρα πίσω είχε φύγει ήδη...:cry:

φιλικά

scorpio_
01-02-2010, 09:05 PM
Κυρία Μόζορα,
Αυτή η σύνοδος ¶ρη/Σελήνης στον Λέοντα και καθώς είναι ο ¶ρης ανάνδρομος μήπως επηρεάζει αρνητικά και δημιουργεί κονωνικές εκρήξεις όπως βιώνουμε τελευταία (με τα μπλόκα των αγροτών,απεργίες κτλ)? Γιατί δεν επισυμένετε την επιροή αυτή αλλά μιλάτε μόνο σε προσωπικό επίπεδο? Πιστεύετε ότι θα έχει συνέχεια και πως θα εξελιχθεί?

Ευχαριστώ

Κοραλλία Μόζορα
01-02-2010, 10:07 PM
Κυρία Μόζορα,
Αυτή η σύνοδος ¶ρη/Σελήνης στον Λέοντα και καθώς είναι ο ¶ρης ανάνδρομος μήπως επηρεάζει αρνητικά και δημιουργεί κονωνικές εκρήξεις όπως βιώνουμε τελευταία (με τα μπλόκα των αγροτών,απεργίες κτλ)? Γιατί δεν επισυμένετε την επιροή αυτή αλλά μιλάτε μόνο σε προσωπικό επίπεδο? Πιστεύετε ότι θα έχει συνέχεια και πως θα εξελιχθεί?

Ευχαριστώ

Αγαπητέ scorpio,

λόγω έλλειψης χρόνου έχω λίγο καιρό να δω το ωροσκόπιο της Ελλάδας. Όμως οι αντιθέσεις αυτές επηρεάζουν τους πλανήτες της Ελλάδας στον Υδροχόο. Έτσι, υπάρχουν αντιπαραθέσεις και εντάσεις (με τον ¶ρη) για οικονομικά θέματα (με την Αφροδίτη και την Σελήνη). Οι αντιθέσεις αυτές δυσκολεύουν τα δυο μέρη να τα βρουν ενώ με ανάδρομο ¶ρη ακόμα κι αν λήξει εδώ το θέμα μπορεί αργότερα να επανεμφανιστεί.

Πιστεύω ότι η πιο σοβαρή όψη στον χάρτη της Ελλάδας στο επόμενο διάστημα θα είναι η ενεργοποίηση του τετραγώνου Δία/Πλούτωνα από τον τράνζιτ Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Πιστεύω ότι θα επηρεάσει κυρίως οικονομικά θέματα και σχέσεις της Ελλάδας με άλλα κράτη.

vikou
01-02-2010, 11:56 PM
Αυτή την απόκλιση ψάχνουμε, αν είναι συστηματικά πριν ή συστηματικά μετά. Με θετικές όψεις Σελήνης, ¶ρη, Ήλιου και Αφροδίτης με τον άξονα του ωροσκόπου έχεις ελπίδες, με τον Χείρωνα δεν το βλέπω
Λοιπόν τώρα που η τράνζιτ σελήνη έφυγε από το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μου, :laugh: παρατηρώ ότι οι αποκλίσεις από τις όψεις ήταν πράγματι μικρές, μόνο που ΄δούλεψαν΄ άλλες όψεις:embarrest:embarrest. και ο ζημιάρης στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν το τρίγωνο γεν. ¶ρη στις 23ο του Καρκίνου με Ποσειδώνα... Δε λέω παραπάνω μην εκτεθώ :cheesy:
Όσο για την πανσέληνο, ήταν περισσότερο μέρα περισυλλογής..

Natalia10
05-02-2010, 06:20 PM
Καλησπερα και απο μενα.Εγω τελικα περασα ευχαριστατο Σαββατο με φιλους πολυ ποτο και ποοοολυ χορο!Μονο που γυσισα αρκετα αργα (η μαλλον νωρις το πρωι) και το κλιμα στο σπιτι δεν ηταν τοσο ευχαριστο...:mad:
Η συζητηση που ειχα να κανω τελικα μπορεσα και την ανεβαλα προς το παρον (τις επομενες μερες θα γινει)...Κατα τ'αλλα ολα καλα.
Φιλικα:bigsmile:

Fotini Christodoulou
05-02-2010, 06:26 PM
Σε όψη με τον γενέθλιο ουρανό μου καθώς και με την σελήνη-ηλιο μου, έφερε αρκετό εκνευρισμό, αλλά και διάθεση να ξεκαθαρίζουν καταστάσεις εσωτερικές που χρόνιζαν. Γενικά μια τάση (εξαιτίας του Ουρανού μου φαντάζομαι) να γίνουν αλλαγές σε πολλά επίπεδα με όχι και τόσο κομψό τρόπο αλλά μάλλον με διάθεση για καυγάδες:cheesy: μια και οι όψεις ήταν αρνητικές. Ο εκνευρισμός και μια γενικότερη αναταραχή θα έλεγα ότι κυριάρχησαν εκείνες τις μέρες.

:bigsmile:

Τίνα Ζαχαριάδου
05-02-2010, 07:37 PM
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη!
Απέφευγα τόσες ημέρες να γράψω κάτι ... γιατί ήθελα να ξεχάσω τι έφερε η Πανσέληνος σε εμένα.
Τώρα που ηρέμησα και προς χάριν της αστρολογικής γνώσης, μπορώ να πω πως λειτούργησε η Πανσέληνος σε προσωπικό επίπεδο. Γινόταν στον 2ο μου οίκο και έκανε ένα ωραιότατο εξάγωνο με τον γενέθλιο Ουρανό μέσα από τον 4ο.

Το Σάββατο πέρασε με απίστευτη κούραση γιατί δούλευα σχεδόν όλη νύχτα. Την Δευτέρα πρωί πρωί ήρθε ένας υπάλληλος από την ΕΥΔΑΠ να μας κόψει το νερό. Πριν από μερικούς μήνες είχαμε διαρροή στο κοινόχρηστο ρολόι. Φτιάξαμε την διαρροή ( τον Νοέμβρη) και περιμέναμε τον νέο λογαριασμό........που "ξέχασε" να έρθει.

Για να μηην μακρυγορώ την Δευτέρα όχι μόνο μας έκοψαν το νερό αλλά μας έστειλαν τον λογαριασμό προφορικά με τον υπάλληλο της εταιρίας. 3000 ευρώ. Όπως το διαβάζετε, 3000 ευρώ για κοινόχρηστο λογαριασμό.Πως λειτούργησε το εξάγωνο του Ουρανού? Κατόπιν συννενόησης έπεσε ο λογαριασμός στα 1300 ευρώ και κανονίστηκαν δόσεις. Φαντάζομαι πως πρέπει να είμαι ευχαριστήμενη που σχηματιζόταν όψη εξαγώνου και όχι τετραγώνου.:wacko:

super_lela
07-02-2010, 02:59 PM
Καλημέρα σε όλους,

Ήθελα να συμπληρώσω μερικές εξελίξεις του περασμένου Σαββάτου (30 Ιανουαρίου).

Επέστρεψα το βράδυ του Σαββάτου ένα βιβλίο που έιχα δανειστεί από την βιβλιοθήκη της σχολής. Την επόμενη Τρίτη μου ήρθε με email επείγουσα ειδοποίηση να επιστρέψω το ίδιο βιβλίο! Πέρασα από εκεί, να τους πώ ότι το έχω ήδη επιστρέψει. Μου είπαν να ξαναπάω πρωϊνές ώρες. Πήγα ξανά την επομένη και μου είπαν ότι δεν φαινόταν στον λογαριασμό μου να χρωστάω κανένα βιβλίο... (Υποσημείωση, σπουδάζω στην Γερμανία και μπερδέματα εδώ δεν γίνονται)

Δεν ξέρω άν συνδέεται, αλλά την περασμένη Πέμπτη/ ξημερώματα Παρασκευής είχα μια ακόμη υπέροχη εξέλιξη :bigsmile: Καθώς έτρωγα πρήζεται το κάτω σαγόνι μου, σε σημείο που αν ήμουν ηθοποιός είχα το ρόλο του Κουασιμόδου στο τσεπάκι. Φρικάρω και πάω στα επείγοντα. Μου είπαν ότι έχω πέτρα στους σιελογώνους αδένες και μάλλον θα χρειαστώ μικροεπέμβαση :nuts:

Αστρολογικά δεδομένα:
Ζυγός 1ου δεκαήμερου... (δεν θέλω να ξέρω τι με περιμένει ακόμη!! :wacko:)
Η σύνοδος σελήνης άρη ήταν σε τετράγωνο με τον ωροσκόπο μου και στον 9ο οίκο μου.
Η σύνοδος ήλιου αφροδίτης ήταν επίσης σε τετράγωνο με τον ωροσκόπο μου και στον 3ο οίκο μου.

Φιλικά

Κοραλλία Μόζορα
08-02-2010, 03:47 PM
Καλημέρα σε όλους,

Ήθελα να συμπληρώσω μερικές εξελίξεις του περασμένου Σαββάτου (30 Ιανουαρίου).

Επέστρεψα το βράδυ του Σαββάτου ένα βιβλίο που έιχα δανειστεί από την βιβλιοθήκη της σχολής. Την επόμενη Τρίτη μου ήρθε με email επείγουσα ειδοποίηση να επιστρέψω το ίδιο βιβλίο! Πέρασα από εκεί, να τους πώ ότι το έχω ήδη επιστρέψει. Μου είπαν να ξαναπάω πρωϊνές ώρες. Πήγα ξανά την επομένη και μου είπαν ότι δεν φαινόταν στον λογαριασμό μου να χρωστάω κανένα βιβλίο... (Υποσημείωση, σπουδάζω στην Γερμανία και μπερδέματα εδώ δεν γίνονται)

Δεν ξέρω άν συνδέεται, αλλά την περασμένη Πέμπτη/ ξημερώματα Παρασκευής είχα μια ακόμη υπέροχη εξέλιξη :bigsmile: Καθώς έτρωγα πρήζεται το κάτω σαγόνι μου, σε σημείο που αν ήμουν ηθοποιός είχα το ρόλο του Κουασιμόδου στο τσεπάκι. Φρικάρω και πάω στα επείγοντα. Μου είπαν ότι έχω πέτρα στους σιελογώνους αδένες και μάλλον θα χρειαστώ μικροεπέμβαση :nuts:

Αστρολογικά δεδομένα:
Ζυγός 1ου δεκαήμερου... (δεν θέλω να ξέρω τι με περιμένει ακόμη!! :wacko:)
Η σύνοδος σελήνης άρη ήταν σε τετράγωνο με τον ωροσκόπο μου και στον 9ο οίκο μου.
Η σύνοδος ήλιου αφροδίτης ήταν επίσης σε τετράγωνο με τον ωροσκόπο μου και στον 3ο οίκο μου.

Φιλικά

Γεια σου super_lela.

Σ' ευχαριστούμε που μοιράστηκες τις εμπειρίες σου από την Πανσέληνο μαζί μας.
Οι σιελογόνοι αδένες κυβερνώνται από την Σελήνη, επομένως δεν είναι άσχετη η Πανσέληνος αυτή μ' αυτό που σου συνέβη.

super_lela
08-02-2010, 07:20 PM
Αγαπητή Κοραλλία,

ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνiση.

Αυτό αγαπώ στην αστρολογία. Κοιτάζοντας "πάνω", μπορείς να δεις γιατί συμβαίνει, ό,τι συμβαίνει "κάτω"...

Φιλικά

super_lela

ΗΛΕΚΤΡΑ117
10-02-2010, 12:37 AM
Καλησπέρα αγαπημένοι μου φίλοι φίλες μέλη αστρολόγοι..
Καθυστερημένη ήρθα αλλά χρειάζεται να πω και εγώ για τις απίστευτες περιπέτειες που έζησα..
Σε προσωπικό αλλά και συγγενικό καθώς και φιλικό επίπεδο..
Ήρθαν όλα μαζεμένα..Ευτυχώς που είμαι δυνατή προσωπικότητα και κατάφερα να τα ξεπεράσω χωρίς νευρικό κλονισμό!
Να αρχίσω με το απίστευτο απο το παρελθόν..Έχω χάσει την μητέρα μου εδώ και 13 χρόνια... στις 29/1 λοιπόν ήρθε ένα έγγραφο από την νομαρχία-δημαρχία ότι πρέπει να πληρώσουμε για τα 5 τελευταία χρόνια 2005-2010 ένα χρηματικό ποσόν για τα οστά και αν δεν το κάνουμε μέσα σε κάποιες δηλωτικές ημέρες θα αναγκαστούν να τα εναποθέσουν στο κοινοτάφιο..ξαφνιαστήκαμε όλη η οικογένεια διότι απο το 2000 έχουμε κάνει ότι έπρεπε και σημειοτέων δεν υπάρχουν οστά εκεί που μας γράφουν!¶κουσον-άκουσον!!!χωρίς καμία ευθύνη ή έρευνα στείλανε ένα άκυρο έγραφο δίχως καμμία ισχύ, με ποιά λογική?ακόμα δεν εχω καταλάβει!και το απίστευτο?όταν κάλεσα το τηλέφωνο που έγραφαν για τις όποιες διευκρινήσεις επέμεναν ότι υπάρχουν! Και το θυμήθηκαν μετά από 10 χρόνια! Μας ανάγκασαν να κινητοποιηθούμε γιατί αλλιώς άκρη δεν βγάζαμε,και να πάμε έπι τόπου να αποδείξουμε και με τα έγγραφα που προ υπήρχαν, ότι δεν ιφίσταται αυτό που μας έλεγαν. Περιττό βέβαια να σας πώ ότι αυτό ήταν το κλού της όλης περιπέτειας που είχα περάσει ήδη!
Σε προσωπικό επίπεδο οι όψεις λειτούργησαν πρίν 1 μήνα αυτό για την κυρία Κοραλλία που ρώτησε σε προηγούμενο πόστ..
Σε θέματα ύγειας με τα υγρά του σώματος,αίμα-στομάχι-χολή-και συκώτι. Δεν θα μπώ σε λεπτομέρειες γιατί δεν γνωρίζω αν επιτρέπεται αυτό..Θα πώ ότι άρχισε από το τέλος του Δεκεμβρίου και σχεδόν τέλειωσε τώρα πρίν 2-3 μέρες με απίστευτη ταλαιπωρία, ψυχική, με αρκετά χρήματα που δεν χρειάζονταν να χαλαστούν, και λάθος διαγνώσεις! Το αποτέλεσμα όμως είναι αυτό που μετράει για εμένα και ευτυχώς όλα καλά.
Μέσα σε όλα αυτά είχαμε και μία βλάβη στο κεντρικό δίκτυο του Ο.Τ.Ε της περιοχής μου και μείναμε δίχως τηλέφωνο για πολλές ημέρες,όταν εγώ το είχα άμεση ανάγκη,για επαφές με γιατρούς κλείσιμο ραντεβού για εξετάσεις κ.λ.π.
Επίσης,παρουσιάστηκε πρόβλημα στο όλο ηλεκτρικό-ηλεκτρονικό εξοπλισμό της οικίας μου,βραχυκύκλωμα στον κεντρικό πίνακα του ρεύματος,ευτυχώς που υπάρχει το ρηλιέφ και έπεφτε η σύνδεση έτσι αποφύγαμε την ηλεκτροπληξία!
Ότι παλιό, ήρθε στην επιφάνεια! Φιλίες διακεκομένες χρόνια, ξαναγύρισαν ζητώντας συγνώμη για προηγούμενες συμπεριφορές..
Επίσης,συγγενικό μου πρόσωπο,που είχε στο παρελθόν πρόβλημα υγείας και πιστεύαμε ότι είχε αποθεραπευτεί,ξαφνικά υποτροπίασε το ίδιο πρόβλημα και νοσηλεύεται ακόμα.
Ακριβώς το ίδιο συνέβη και σε αγαπημένο φιλικό μου πρόσωπο πάλι σε θέμα υγείας του παρελθόντος και νοσηλεύεται..
Βάλομαι από παντού σε ψυχολογικό επίπεδο, που προέρχεται βέβαια από γεγονότα σε θέματα υγείας..
Είμαι ακόμα δυνατή...ανακάλυψα πόσες αντοχές ακόμα έχω!!
Δεν θα σας κουράσω άλλο με λεπτομέρειες..
Σας ευχαριστώ

Μητσάκος
10-02-2010, 06:56 AM
Καλησπέρα αγαπημένοι μου φίλοι φίλες μέλη αστρολόγοι..
Καθυστερημένη ήρθα αλλά χρειάζεται να πω και εγώ για τις απίστευτες περιπέτειες που έζησα..
Σε προσωπικό αλλά και συγγενικό καθώς και φιλικό επίπεδο..
Ήρθαν όλα μαζεμένα..Ευτυχώς που είμαι δυνατή προσωπικότητα και κατάφερα να τα ξεπεράσω χωρίς νευρικό κλονισμό!................................. ..
.................................................. ...
Σας ευχαριστώ
Θα βοηθούσε αν μας έλεγες σε ποιον άξονα έπαιζαν οι όψεις και αν ενεργοποιούσαν κάτι στι γενέθλιο :bigsmile:

Κοραλλία Μόζορα
10-02-2010, 08:35 PM
Αγαπητή μου Ηλέκτρα,

σ' ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας τις εμπειρίες σου. Απ' αυτά που λες πρέπει να σε επηρέασε η έκλειψη (και όχι μόνο) και μετά η Πανσέληνος ως συνέχεια της έκλειψης. Λέω "όχι μόνο" επειδή αυτά που λες δείχνουν να είναι συνδυασμός κι άλλων πλανητών, όπως ο Ποσειδώνας.

locco
10-02-2010, 10:20 PM
Μετά από τόσες μέρες κ εγώ ..έχω να πω ότι η συγκεκριμένη πανσέληνος μόνο θετικά γεγονότα μου έφερε!!!!!! Ξανασυνάντησα ένα άτομο εντελώς ξαφνικά (είμαι υδροχοός με μεσουράνημα στον υδροχόο και ωροσκόπο στον δίδυμο και το παιδί που είχαμε παρεξηγηθεί Ιχθύς με αφροδίτη που πέφτει πάνω στο μεσουράνημά μου και σελήνη στον υδρόχοο πολύ κοντά στον ήλιο μου)που είχε γίνει παρεξήγηση στο παρελθόν και έκτοτε...όλα βαίνουν καλώς...βγήκαν στην επιφάνεια μόνο οι θετικές χροιές.....

Ξέχασα να σας πω...
είχαμε να βρεθούμε από τον Αύγουστο........

αυτά εν συντομία....:bigsmile:

αααααα όχι ξέχασα να σας πω...την στιγμή ή αυτές τις δύο ώρες που για μένα υπήρξε ένα θετικο γεγονός..
στο σπίτι μου είχαμε άσχημες ιστορίες ......με την πρώην γυναίκα του αδερφού μου....μην επεκταθώ περαιτέρω .....αλλά υπήρξε μεγάλη φασαρία........

Χρυσάνθη
11-02-2010, 01:33 AM
Σεληνη στον 7ο οικο μου
¶ρης στον 6ο μου
Ήλιος κ Αφροδίτη στον 12ο μου
Βίωσα ένα ελαφρως αβεβαιο αρχικα αλλα καλο στην καταληξη σαββατοκύριακο που με άφησε για την υπολοιπη εβδομάδα με ένα αίσθημα γλυκιας ασφάλειας..... σαν υπεροχη αύρα!! Αισθηματικώς καλα δηλαδη .... κθα μπορουσα σίγουρα να είμαι πιο εκδηλωτική,....αλλά έκανα μια μικρή αρχή το λες!
Αυτός ο ¶ρης στον 6ο μόνο.......δεν μπορεί να μου φέρει κάτι καλύτερο στα επαγγελματικά που είναι στάσιμα τώρα τελευταία?????? Επιτέλους ! ....

Χρυσάνθη
11-02-2010, 01:35 AM
Ξέχασα να αναφέρω ότι η Σελήνη στο Λέοντα έκανε καλές όψεις ακριβείας μάλιστα με Ερμή και Αφροδίτη!!....

Δείμων
17-02-2010, 08:01 AM
Οι απανωτές εκλείψεις ενεργοποίησαν βασικούς άξονες του χάρτη μου. Ένα από τα αποτελέσματα ότι εξαφανίστηκα (και) από το φόρουμ τις τελευταίες ημέρες. Επειδή τρέχει ακόμα ο κύκλος και δεν μπορώ να τον διακρίνω από την φετεινή Ηλ. Επιστροφή επιφυλάσσομαι να εκθέσω εμπειρίες αργότερα. Δόξα τω Θεώ έχουμε χρόνο, μία έκλειψη δεν εξαντλείται σε μια ή δυό εβδομάδες :)