View Full Version : κρονος στο Λέοντα
Η αντίθεση του Κρόνου με γεννέθλιο Δία και γεννεθλια Αφροδίτη στον Υδροχόο τι σημαίνει??
Άκης Αντωνίου
11-07-2005, 02:17 PM
Η αντίθεση του Κρόνου με γεννέθλιο Δία και γεννεθλια Αφροδίτη στον Υδροχόο τι σημαίνει??
Αν και δεν καθοριζεις ουτε ποιων οικων ειναι κυβερνητες αλλα ουτε και σε πιο αξονα οικων συμβαινει η αντιθεση, παραυτα θα σου πω γενικα τι συμβαινει.
Πολλες φορες υπο την επιρρεια αυτης της διευλευσης νιωθεις τις σχεσεις σου να αλλαζουν στυλ και πολλες φορες να γινονται πιο ψυχρες ή τυπικες. Αυτο εχει σαν συνεπεια την αλλαγη τοης συμπεριφορα σου προς αυτους αλλα και αλλαγη αυτων προς εσενα με αποτελεσμα πολλες φορες να εχουμε ρηξη. Ειναι μια εποχη ειτε δημιουργιας ,ειτε αποδεσμευσης απο καρμικα χρεη. Ομως ακομα και μεσα απο την διακοπη αυτης της σχεσης μην περιμενεις να βρεις αμεσα αντικαταστατη. Τελος ισως να εχουμε κορυφωσεις γεγονοτων που συνεβησαν προ 7 ή 14 ετων αντιστοχα
ΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Ο ωροσκοπος είναι Καρκίνος, οπότε......9ος οίκος.....???
μαλλον 8ος, λαθος υπολόγισα.....
μαλλον για να το διευκρινήσω καλύτερα, δεν εχω κρονο στον λέοντα, απλά τώρα που ο κρόνος θα περάσει στο ζώδιο του λέοντα θα ήθελα να ξέρω πως με επηρεάζει δεδομένου ότι εχω 2 πλανήτες στο απέναντι ζώδιο του υδροχοου, τον Δία και την Αφροδίτη μου? Αν βοηθάει είμαι ιχθύς με ωροσκόπο καρκίνο?
ΤΗΑΝΧ
Άκης Αντωνίου
11-07-2005, 02:54 PM
Αν θεωρησουμε οτι δουλευει στον αξονα 2ου -8ου δηλαδη στον αξονα της κληρονομικοτητας θα σου φερει αλλαγες επανω στα οικονομικα σου αλλα και στα συναισθηματικα σου.
Θα μου πείτε και μένα τι να περιμένω από τον Κρόνο στο Λέοντα? Ο Κρόνος στον Καρκίνο με τσάκισε!!! 2 χρόνια από το κακό στο χειρότερο (κυρίως οικονομικά και αισθηματικά, αλλά και διαπροσωπικές σχέσεις συνολικά). Πλήξη, ανία, γρουσουζιά, χρέη, μοναξιά, μικρές ασθένειες, αλλαγές που πήγαιναν να ξεκινήσουν, αλλά δεν κατάφεραν να ολοκληρωθούν, καλή διάθεση που δεν κρατάει πολύ και πέφτει στο ναδίρ, και με απίστευτη προσπάθεια να πείσω τον εαυτό μου και τους άλλους ότι δεν είναι τόσο χάλια όλα και κάποτε θα έρθουν καλύτερες μέρες!!!!!!!!
(δεν ξέρω αν πρέπει να ξαναδώσω τα στοιχεία μου ή τα βρίσκετε στο αρχείο, αλλά για σιγουριά, γυναίκα, 19/4/73, ώρα 16.30, Θεσσαλονίκη
varvaroula
13-07-2005, 11:21 AM
Καλημέρα. Είμαι γεννημένη στις 22/5/72, Δίδυμος με ωροσκόπο στις πρώτες μοίρες του Υδροχόου. Από την νέα θέση του ο Κρόνος στο Λέοντα - που επηρεάζει και τον Υδροχόο - σε ποιούς τομείς θα με επηρεάσει, θετικά ή αρνητικά και κατα πόσο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την άμεση απάντηση...
Άκης Αντωνίου
14-07-2005, 09:32 PM
Ειναι μεσα στους ορους να μην γραφουμε με κεφαλαια! Παρακαλω ξαναγραψτε την ερωτηση σας με κανονικαγραμματα και οχι ολα CAPS lock και πολυ ευχαριστως να σας απαντησουμε
ΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Fotini Christodoulou
15-07-2005, 12:45 PM
γεια σας!
εχω γεννηθει στις 5-7-78,03:15 ξημερωματα,ειμαι δηλαδη
καρκινος με ωροσκοπο ταυρο.Απο οτι γνωριζω γεννηθηκα με Κρονο στον Λεων,στον 4ο οικο (εχω και την Αφροδιτη στον Λεων).Μπορειτε να επαληθεύσετε οτι οντως ισχυουν οι θεσεις αυτες,και αν ναι ,να μαθω πως θα επηρεαστω ,απο την ελευση του Κρονου στον Λεων;
ευχαριστω πολυ! :flowers1:
Άκης Αντωνίου
15-07-2005, 01:59 PM
γεια σας!
εχω γεννηθει στις 5-7-78,03:15 ξημερωματα,ειμαι δηλαδη
καρκινος με ωροσκοπο ταυρο.Απο οτι γνωριζω γεννηθηκα με Κρονο στον Λεων,στον 4ο οικο (εχω και την Αφροδιτη στον Λεων).Μπορειτε να επαληθεύσετε οτι οντως ισχυουν οι θεσεις αυτες,και αν ναι ,να μαθω πως θα επηρεαστω ,απο την ελευση του Κρονου στον Λεων;
ευχαριστω πολυ! :
Κατ αρχην δεν μου γραψατε την πολη της γεννησεως σας ,εχω βαλει Αθηνα. Αν ειναι καποια αλλη παρακαλω ενημερωστε με. Ο ωροσκοπος σας ειναι στις 28 μοιρες 48΄του Ταυρου. Η διευλευση του Κρονου απο τον 4ο οικο ειναι αρκετα δυσκολη μιας και βγαζει ανακαταταξεις σε θεματα οικιας. Αλλαγη σπιτιου για καποιους οχι και τοσο ευχαριστους λογους . Θα κανει ομως και συνοδο με την Αφροδιτη σου οπου θα βγαλει προβληματα με σχεσεις (ερωτκες κλπ)
Fotini Christodoulou
15-07-2005, 02:02 PM
συγγνωμη!γεννηθηκα στην θεσσαλονικη!
ωχχχ! :mad: Καταρρακωθηκε το ηθικο μου!αντε παλι απ΄την αρχη..!...αλλαγη σπιτιου για οχι και τοσο ευχαριστους λογους;πάλι;;;;προβληματα με σχέσεις;;;;
πάλι;;;;και πανω που ελεγα οτι τα χειροτερα περασαν. εγω νομιζα οτι τωρα που φευγει ο κρονος απ'τον καρκινο,θα επαιρνα ανασα,γιατι ομολογω,με εχει ρημαξει,αλλα τελικα..την πατησα!
παντως ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.
bookseller
16-07-2005, 01:22 PM
Αγαπητοί φίλοι,
Κάθε ερώτηση έχει την ιδιαιτερότητα και τη μοναδικότητά της και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται και η απάντηση. Η Ενότητά μας εδώ "Ο Αστρολόγος στο σπίτι σας" απαντά σε αστρολογικές ερωτήσεις προσωποποιημένες ως επι το πλείστον. Ποιο είναι το λάθος που έγινε σε αυτό το thread και γίνεται και σε κάποια άλλα.
Ένας μέλος μας η gil ρωτά. Παίρνει απάντηση από αστρολόγο. Αν δεν την καλύπτει προφανώς επανέρχεται. Είναι το θέμα της. Το θέμα που άνοιξε. Αυτό απαντήθηκε και τελειώνει.
Έρχεται σε θέμα μέλους, από κάτω, άλλο μέλος μας (tza) και ρωτάει ανάλογη ερώτηση. Απάντηση δεν διαβάζω να έχει πάρει. Έπρεπε να ανοίξει δικό της θέμα με δικό της τίτλο. Και η ιστορία επαναλαμβάνεται από κάτω με άλλα 2 μέλη.
Κατανοητή η διαφορά; Δεν συζητάμε για Κρόνο στο Λέοντα, αλλά ο καθένας επιθυμεί προσωποποίηση. Κατά συνέπεια πατάει το κουμπί ΝΕΟ ΘΕΜΑ και υποβάλλει ερώτηση. Αν δεν το κάνει μπερδεύει. Και τα μέλη και τους αστρολόγους και τους συντονιστές γενικότερα που πρέπει να ανοίγουν ένα ένα τα θέματα να διαβάσουν.
Ευχαριστώ για την προσοχή.