PDA

View Full Version : Αν δεν ήσουν...

prasina_matia
10-07-2005, 03:44 AM
Αν δεν ήσουν...
... Το ζώδιο που είσαι...
Ποιο ζώδιο θα ήθελες να είσαι...??
(Και γιατι??)

Άκης Αντωνίου
10-07-2005, 05:56 PM
Τι λες ξερεις ποσες φορες εφερα σβουρα τον ζωδιακο για να βρω αυτο το συνδυασμο. Αλλα αν θα επρεπε ντε και καλα θα ηθελα ημουν Καρκινος.
Τωρα μην ρωτησετε το γιατι . Μου αρεσει να ζω ηρεμα.

madcat
10-07-2005, 07:56 PM
Αν δεν ήμουν αυτή που είμαι ποια θα ήθελα να είμαι;;; :confused: :confused: ΄
Μα αυτή που είμαι δεν με αλλάζω με τίποτα!!! :D :D

jennoula
11-07-2005, 05:30 PM
και εγω είμαι λίγο πολύ ευχαριστημένη με αυτο που είμαι αλλα όμως θα ήθελα να είμαι σκορπιος γιατί μου φαίνεται πως είναι πιο δυναμικοι οι σκορπιοί απο τους καρκίνους........

panther
11-07-2005, 05:35 PM
Εγώ δεν θα ήθελα να αλλάξω ούτε το ζώδιο μου - ούτε τον ωροσκόπο.
Είναι αρκετά καλός συνδυασμός.

Fotini Christodoulou
12-07-2005, 03:06 PM
χμμμμ..θα ΄θελα νομιζω, να ειμαι μια μυστηριωδης,διαισθητικη και super δυναμικη σκορπινα..γιατι ως καρκινος που ειμαι...αστα να πανε! ;)

space
12-07-2005, 11:23 PM
Να μία πολύ ωραία ερώτηση !

Πιστεύω ότι ο καθένας μας επηρεάζεται από πολλά ζώδια ! (Από τον Ήλιο του, τη Σελήνη του, τις όψεις των γενέθλιων πλανητών του - ειδικά τις συνόδους -, τον Ωροσκόπο του κ.λ.π.). Υπάρχει, λοιπόν, μία μεγάλη ποικιλία στοιχείων και επιρροών σε ένα ωροσκόπιο. Λίγο - πολύ έχουμε απ' όλα ! Στη δική μου περίπτωση θα ήθελα να μην ήμουν τόσο "ισχυρή" Παρθένος και να παράβλεπα λιγάκι τις λεπτομέρειες !

tza
13-07-2005, 09:29 AM
Λοιπόοον.. δεν είμαι σίγουρη για το ζώδιο που θα ήθελα να είμαι, αλλά μπορώ να πω ότι ο συνδυασμός ζωδίων που με επηρεάζουν δε μ' αρέσει σίγουρα. Από τη μια ο ήλιος στον Κριό με τον παρορμητισμό, το δυναμισμό, τη ζωντάνια, τον εγωοισμό κλπ, και από την άλλη ο ωροσκόπος στην Παρθένο. Ξέρετε τι είναι να θέλεις να κάνεις κάτι και να είσαι ενθουσιασμένη και έτοιμη να το κάνεις, και ξαφνικά κάτι άλλο να σε φρενάρει, να σε μπλοκάρει και να μην ξέρεις τι θέλεις? Να νιώθεις μια απίστευτη πίεση, να αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ "θέλω" και "πρέπει" και τελικά να μην είσαι ευχαριστημένος με καμια επιλογή σου? Να θέλεις πολύ και να υποχωρείς γιατί ντρέπεσαι και φοβάσαι? Να έχεις και Αφροδίτη στον Ταύρο, ας πούμε, που ναι μεν είναι καλή θεωρητικά, αλλά σε μπερδεύει ακόμη περισσότερο? Και η Σελήνη στο Σκορπιό και Άρης στοΝ Υδροχόο? ΕΛΕΟΣ!!!!

Τι να πω! Άβυσσος!!! Και όσο μεγαλώνω τα νιώθω όλα αυτά πιο έντονα και αισθάνομαι σαν διχασμένη προσωπικότητα

prasina_matia
13-07-2005, 05:16 PM
Καλησπέρα σε όλους...

Με μεγάλη μου ευχαρίστηση βλέπω πολλά "παρθενάκια"... (σαν και μένα χεχεχεχε :) )

Παρατηρώ όμως και μια λαχτάρα από πολλούς να μπορούσαν να είχαν κάποιο απο τα ζώδια του νερού... και πραγματικά μου κάνει μεγάλη εντύπωση...

Θα θέλα πολύ να ήμουν κάποιο ζώδιο της φωτιάς... χωρίς να με χαλάει καθόλου η γήινη φύση μου (Παρθένος με ωροσκόπο Αιγόκερω)... αλλά Σκορπιός ή Καρκίνος δεν θα θελα να ήμουν... και αυτό γιατί πολλούς που έχω γνωρίσει βλέπω να ταλαιπωρούνται και να εύχονται να ήταν κάτι άλλο...

prasina_matia
13-07-2005, 05:18 PM
Αγαπητή φίλη Space...

...εχεις απόλυτο δίκιο! όλοι μας έχουμε κάτι απ'ολα... άλλα περισσότερα, άλλα λιγότερα...

space
14-07-2005, 12:16 AM
Αγαπητή φίλη prasina_matia

Δε φθάνει που είμαι Παρθένος, έχω και Σελήνη στον Έκτο Οίκο μου ! (Ευτυχώς στο Ζυγό ! Γιατί αν δεν ήμουνα και κοινωνική δεν θα έμπαινε άνθρωπος στο σπίτι μου για να μη το "χαλάσει" !). Δεν θα ήθελα να έχω στοιχεία νερού, να είμαι υπερευαίσθητη και να κολλάω στο παρελθόν ! Όταν πατάς γερά τα πόδια σου στη γη ανταπεξέρχεσαι πιο εύκολα στα μαθήματα της ζωής.

Υ.Γ. Έχω και εγώ πράσινα μάτια !

prasina_matia
15-07-2005, 09:30 PM
Αγαπητή φίλη prasina_matia

Δε φθάνει που είμαι Παρθένος, έχω και Σελήνη στον Έκτο Οίκο μου ! (Ευτυχώς στο Ζυγό ! Γιατί αν δεν ήμουνα και κοινωνική δεν θα έμπαινε άνθρωπος στο σπίτι μου για να μη το "χαλάσει" !). Δεν θα ήθελα να έχω στοιχεία νερού, να είμαι υπερευαίσθητη και να κολλάω στο παρελθόν ! Όταν πατάς γερά τα πόδια σου στη γη ανταπεξέρχεσαι πιο εύκολα στα μαθήματα της ζωής.
Υ.Γ. Έχω και εγώ πράσινα μάτια !

.... Φιλη Space...

Εκτός απ'οτι μ'αρεσει το "διαστημικό" σου όνομα ;)΄, είσαι και Παρθενάκι και δηλώνεις (όπως και και γω :biggrin: ) ότι δεν θα ήθελες να είσαι ζώδιο του νερού για πολλούς και διάφορους λόγους... - Οποτε έχω γνωρίσει άντρα Καρκίνο, έχω "αρρωστήσει" με την κλάψα τους, άντρα Σκορπιό έχω "αρρωστήσει" με την δική μου κλάψα :flex: γιατί παρα-είναι ζόρικοι, άντρα Ιχθυ...δεν μπορώ να τους πιάσω πουθενά :confused: ...
Εισαι και Πρασινομάτα??? εεεεεε κάτι πρέπει να γίνει! Βρήκα την δίδυμη αδελφή μου ;)

μάκια :rolleyes:

prasina_matia
15-07-2005, 09:32 PM
Λοιπόν, το σκέφτηκα απ'εδώ... το σκέφτηκα απ'εκει... Αν δεν ήμουν Παρθενάκι, θα ήθελα να ήμουν μια Λιονταρίνα :rolleyes:

space
16-07-2005, 12:07 AM
Αγαπητή prasina_matia

Εδώ η "δίδυμη αδελφή" ! Και εγώ θα ήθελα να ήμουν Λιοντάρι ! Στο ζώδιο, γιατί είμαι πολύ ισχυρό Λιοντάρι (έχω Ήλιο και πολλούς πλανήτες στον Πέμπτο μου Οίκο). Για αυτά που γράφεις για τους άντρες του "νερού" συμφωνώ απόλυτα ! (Να μην παρεξηγηθούν οι φίλοι της στήλης, προτιμήσεις είναι αυτές!).
Κατέληξα, πάντως, στο να παντρευτώ Δίδυμο ! Άσχετα με τα ελαττώματά τους, έχουν μυαλό, είναι επικοινωνιακοί και συζητήσιμοι, κάτι που αρέσει στους Παρθένους !

Όσο για το ψευδώνυμο ...κάπου από εκεί ερχόμαστε όλοι !

Φιλάκια :hello:

prasina_matia
16-07-2005, 12:59 AM
Διδυμη αδελφή, φίλη, πρασινομάτα και Παρθενάκι Space!! :hello:

Σίγουρα από "εκει" ερχόμαστε όλοι... ;) ;) Απο ένα "διάστημα" μακρινό και ανεξερεύνητο! ;)

Συζυγο Διδυμο δεν έχω, αλλά τα πάω τέλεια με τους Δίδυμους και τους Υδροχόους! Οπότε καταλαβαίνω τι σε τράβηξε στον σύζυγό σου! ;) - Εγω, αντί για σύζυγο, έχω εναν Δίδυμο στον Αρη μου! :biggrin:

Γενικά, έχω απ'ολα τα στοιχεία στον χάρτη μου, αλλά υπερισχύουν τα στοιχεία της γης και του αέρα... ισως γι'αυτό να προτιμώ τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα

φιλάκια :flowers1:

space
19-07-2005, 03:20 PM
Αγαπητή prasina_matia

Ποιος είναι ο Ωροσκόπος σου ; Ο δικός μου είναι ο Ταύρος !

Υ.Γ. Παίζεις κιθάρα ;

Φιλάκια !

prasina_matia
19-07-2005, 06:19 PM
Αγαπητή φίλη Space, πρασινομάτα και Παρθενάκι...

O ωροσκόπος μου δεν είναι Ταυρος, αλλά είναι εξίσου γήινος με τον δικός σου... Ειναι Αιγόκερως και ναι, παίζω κιθάρα!! ... για να είμαι απόλυτα ειλικρινής τα 2 τελευταία χρόνια την έχω λίγο "αφήσει στην άκρη" λόγω του ότι είχα άλλα στο μυαλό μου... :boxed:

Nα δούμε πόσα κοινά θα βρούμε ακόμη ...;) :hello:

φιλάκια κι'απο μένα :flowers1:

Dell Piero
19-07-2005, 06:47 PM
Υποβλήθηκε ένα θέμα. Προσφέρεται για απαντήσεις από όσους επιθυμούν. Προσφέρεται για αντιπαραθέσεις, προσφέρεται για διάλογο. Είναι ξεκάθαρο και το έχω ξαναγράψει. Για κουβεντούλα είτε στα προσωπικά μηνύματα είτε http://www.myhoroscope.gr/flashchat.php ΟΧΙ μέσα στα forums.

Σας ευχαριστώ που με αναγκάζετε να επανέλθω δεύτερη φορά. Αν μέσα στα forums της Άνω Παναγούλας δεν διαβάζονται οδηγίες, συστάσεις, και πληροφορίες συντονιστών και διαχειριστών αλλά αγνοούνται τότε υπάρχει και η κάτω Παναγούλα.

prasina_matia
19-07-2005, 10:52 PM
Αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί για το ότι το ποστ που ανέβασα, βγήκε εκτός θέματος και ζητώ συγνώμη. Δεν προκειται να ξαναγίνει.

με εκτίμηση :flowers1:

jimlover
23-07-2005, 11:07 PM
Γειά σας!

Μμμ..μάλλον Ζυγός θα ήθελα να είμαι. Κι αυτό μόνο και μόνο γιατί έχω προσέξει ότι όσοι είναι Ζυγοί ή έχουν πολλά στοιχεία Ζυγού στο χάρτη τους είναι αρκετά όμορφοι εμφανισιακά. Πολύ σοβαρός λόγος θα μου πειτε ε? Αλλά δε βρίσκω άλλον, τι να κάνω? Είμαι ευχαριστημένη με το ζώδιό μου το Σκορπιό. Αν μη τι άλλο, έχει "κακή" φήμη και εμένα μου αρέσουν τα κακά παιδιά..

SONIA64
23-07-2005, 11:30 PM
Εγώ πάλι ειμαι αρκετά ευχαριστημένη με το ζωδιό μου.Είμαι Κριός με ωροσκόπο Ζυγό, απλά θα ήθελα να ήμουν λιγότερο παρορμητική και να είχα την αναισθησία (φαινομενικά τουλάχιστον) του Καρκίνου.Α! και να είχα λιγότερες ανασφάλειες.....

magikadespell
27-07-2005, 03:07 PM
Εγώ είμαι Διδυμίνα και δεν θα ήθελα να είμαι τίποτα άλλο!!! (Τυχαία λένε τους Διδύμους ψωνάρες;) Επειδή όμως έχω ωροσκόπο Τοξότη (καταστροφικός συνδιασμός!!) θα ήθελα να είχα ωροσκόπο ένα ζώδιο της Γης για να μου κρατάει ... τα μπόσικα τότε θα ήταν πιστεύω άριστος συνδιασμός π.χ. μυαλό Διδύμου και εργατικότητα Αιγόκερου. Κορίτσια οι άντρες "νερό" γίνονται άριστοι σύντροφοι αλλά θέλουν πολύ "παίξιμο" με πονηριά και διπλωματία στην αρχή μέχρι να "κολλήσουν" μετά έχετε μπορεί και τον τέλειο άντρα! Κι αυτά τα λέω εγώ που είμαι αέρας

kronia
23-12-2005, 05:35 PM
χμμμμ...ειμαι διδυμος με σκορπιο..αρα μου λειπει ο δυναμισμος..μαλλον λεοντα η αιγωκερος θα μ αρεσε να ημουν...

duke21
30-12-2005, 11:18 AM
Εγώ χρονολογικά είμαι λέων αλλά καμία σχέση δεν έχω με λέων .θα ήθελα πραγματικά να είμαι το ζώδιο το οποίο είμαι γιατί η συμπεριφορά μου είναι από τουλάχιστον αλλά 2 ζώδια
Τι να πω ούτε και εγώ ξέρω

tannia
31-12-2005, 02:31 AM
'Οταν ήμουνα μικρή θυμάμαι ότι ήθελα να είμαι λέων και δε μου άρεσε καθόλου που ήμουνα ζυγός, μου φαινόταν πολύ γλυκανάλατο, αλλά τώρα το συμπαθώ

plutonia31
13-01-2006, 02:37 PM
:bigsmile:
Λα,λα,λααα ειμαι
τελεια,τελεια,τελειαααα
τελεια,τελεια,τελειααααα..
λαλαλαααααααααα

Ζυγαρα με ωροσκοπο σκορπιο

fillenia
13-01-2006, 11:26 PM
Ζυγός με Ωροσκόπο Σκορπιό ;;;;

Τέλεια πράγματι!
Τέλεια αρμονία του "εγώ" με την "εικόνα που βλέπουν οι άλλοι"!!!

Φιλικά :love:

Φυλλένια

Αγγελικη
14-01-2006, 01:30 AM
Μονο που δεν ειμαστε στο...τελεια...τελεια...τελει ...
αλλα στο αν δεν ησουν... αν δεν ησουν... αν δεν ησουν...
Αααν δεν ησουν ...στο πλαι μου....τι θα ημουν στη γη....
Ωχ...ωχ....

may
14-01-2006, 06:37 PM
Δεν θα ήθελα να αλλάξω πολλά πράγματα από το ωροσκόπιό μου, γιατί πιστεύω ότι έχει αρκετά καλά στοιχεία.

Το μόνο που με ενοχλεί λιγάκι είναι η σύνοδος της Σελήνης μου με τον Άρη στον Κριό στον 9ο οίκο και μάλιστα στην κρίσιμη μοίρα..

Αυτά..

:love:

KTHEO
26-01-2006, 05:35 PM
Εάν δεν ήμουν ψάρι.................. :wondering
Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το ζώδιό μου και δεν νομίζω να το άλλαζα! Ισως να άλλαζα κάποιους πλανήτες έτσι ώστε να γινόμουν πιο αποφασιστική και δυναμική ορισμένες φορές! :nuts:

Sol_Luna
27-01-2006, 03:17 PM
Εγω ειμαι Λεων με ωροσκοπό Τοξότη. Φαινεται πολυ καλος συνδιασμος! (μμμμμ...τελος παντων). Λοιπον εγω θα ηθελα να γεννιομουνα στο ζωδιο του Ζυγού. Γιατι οι Ζυγοι ειναι πολυ κοινωνικά δυναμικά και ομορφα ζώδια. Εγω τα δύο πρωτα δεν τα έχω "καθόλου" και αυτο ειναι το παράπονο μου, παρόλο που καποιος θα βρεθει και να πει "στο χέρι σου ειναι να τα κατορθωσεις και αυτα τα δυο"! Ναι αλλα χωρις δυναμισμο μεσα σου, λιγο ακατόρθωτο νομιζω. Εγω ειμαι πολυ ντροπαλο και λιγομίλητο άτομο, και φυσικά μη κοινωνικό άτομο, (οχι κατσουφης, απόμακρη και... "μην μου μιλατε", οχι οχι προς Θεου, απλα λιγο περισσοτερο ντροπαλή)...Γι'αυτο και θα ηθελα να παρω λιγο περισσότερο απο ενα Ζυγο...

Εσεις τι εχετε να πειτε Ζυγοι???

_aeraki_
29-01-2006, 01:40 AM
Εγώ πάλι θα ήθελα να ήμουν ό,τι ακριβώς είμαι... Δίδυμος... αεράκι...
Και όλα αυτά χωρίς οίκους... θέσεις... παραθέσεις... και αντιπαραθέσεις...
Δεν είμαστε κακοί... μόνο που να... αρνούμαστε να μεγαλώσουμε. Θέλει θάρρος κάτι τέτοιο στις μέρες μας!
Είναι δύσκολο να είσαι πάντα παιδί. Μα δεν υπάρχει πιό ωραίο...!

Αγγελικη
29-01-2006, 02:02 AM
Αφου σε εχουν καλυψει ολα αυτα, τοτε γιατι ψαχνεσαι;

Αγγελικη
30-01-2006, 05:35 PM
Εγω ειμαι Λεων με ωροσκοπό Τοξότη. Φαινεται πολυ καλος συνδιασμος! (μμμμμ...τελος παντων). Λοιπον εγω θα ηθελα να γεννιομουνα στο ζωδιο του Ζυγού. Γιατι οι Ζυγοι ειναι πολυ κοινωνικά δυναμικά και ομορφα ζώδια. Εγω τα δύο πρωτα δεν τα έχω "καθόλου" και αυτο ειναι το παράπονο μου, παρόλο που καποιος θα βρεθει και να πει "στο χέρι σου ειναι να τα κατορθωσεις και αυτα τα δυο"! Ναι αλλα χωρις δυναμισμο μεσα σου, λιγο ακατόρθωτο νομιζω. Εγω ειμαι πολυ ντροπαλο και λιγομίλητο άτομο, και φυσικά μη κοινωνικό άτομο, (οχι κατσουφης, απόμακρη και... "μην μου μιλατε", οχι οχι προς Θεου, απλα λιγο περισσοτερο ντροπαλή)...Γι'αυτο και θα ηθελα να παρω λιγο περισσότερο απο ενα Ζυγο...

Εσεις τι εχετε να πειτε Ζυγοι???

Καλα εισαι στον Λεων με Τοξοτη!;) ;)

evvellina
30-01-2006, 07:10 PM
θα ηθελα να μεινω ετσι οπως ειμαι ετσι με εχει φτιαξει ο καλος θεουλης και ειναι θελημα δικο του

esperanza
31-01-2006, 06:14 PM
Πολλές φορές , όταν έχω δυσκολίες νευριάζω που είμαι Καρκίνος με Παρθένο...
Αλλά μου αρέσω ακριβώς έτσι όπως είμαι..!
:toung:

starfish
01-02-2006, 12:41 PM
Η αληθεια ειναι οτι αν γινοταν να αφαιρεσω μια ποσοτητα νερου και να προσθεσω λιγη παραπανω φωτια, θα ημουν πιο ισσοροπημενη... και ισως πιο ευχαριστημενη..:unsure:

bian
01-02-2006, 01:22 PM
καλημέρα,

αν δεν ήμουν λοιπόν αυτό το εγωιστικό, ξεροκέφαλο,πεισματάρικο,πε ρίεργο, υπερβολικό αλλά κατά τα άλλα ναζιάρικο,γλυκό,καλό, ευαίσθητο και φιλικό καρκινάκι, θα προτιμούσα να ήμουν μια δυνατή και ρεαλίστρια ταυρίνα, χωρίς να χρειάζεται να πνίγομαι στο τόσο ύδωρ και να αναλώνομαι για το καθετί και για τον οποιονδήποτε....και ας ήμουν λιγότερο συναισθηματική και ερωτική:worried:

όπως καταλαβαίνετε παρέληψα να αναφερθώ και στον απόλυτο μηδενισμό των πάντων που χαρακτηρίζει τους κατά τα άλλα ενθουσιώδεις καρκίνους...

Αναστασία

vickynaf2004
03-02-2006, 08:59 PM
Εγώ θα ήθελα να είμαι ιχθύς για να έχω περισσότερες ευαισθησίες

stabie
05-03-2006, 01:59 PM
εγω είμαι διδυμος με ιχθυ....
δεν θα άλλαζα με τίποτα το δίδυμο και ειδικα τώρα που πρόσφατα ανακάλυψα ότι έχω και ερμή στους διδυμους:bigsmile:
θα άλλαζα ευχαριστως τον ιχθύ και θα ήθελα να είναι είτε της φωτιάς είτε του αέρα...
ακόμα πιο πολύ τρέλα ή περισσότερη δύναμη!!!!

Marlene
17-03-2006, 03:12 AM
Θα ήθελα να ανήκω σε ένα πιο πρακτικό ζώδιο,πιο δυναμικό και με αυτοπεποίθηση.Τώρα πιο ΑΚΡΙΒΩΣ,δεν ξέρω:blink:

skorpion
21-03-2006, 12:19 AM
θα ηθελα να εχω και κανενα στοιχειο της γης.ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο διδυμο και πλανητες στον τοξοτη.Με λιγα λογια να παταω και λιγο στην γη:nuts:

Αγγελικη
21-03-2006, 12:58 AM
Αφου τα ξερεις ολα αυτα, τοτε γιατι μπηκες στον κοπο;:

Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

--------------------------------------------------------------------------------

21.11.1983 18.00 Αθηνα με ενδιαφερουν κυριως τα αισθηματικα αλλα καλοδεχουμενα και τα υπολοιπα επισης αν δε σας κανει κοπο μπορειται να μου πειτε και για τον φιλο μου 01.04.1983 3 με 4 το πρωι στην Λευκωσια.Ευχαριστω

skorpion
21-03-2006, 01:45 AM
Αφου τα ξερεις ολα αυτα, τοτε γιατι μπηκες στον κοπο;:
σορυ δεν καταλαβα τι εννοεις:worried:

panther
21-03-2006, 10:32 AM
σορυ δεν καταλαβα τι εννοεις:worried:

Αγαπητή Skorpion,

Τι ακριβώς θα ήθελες να μάθεις?:)

Φιλικά
Ιουλία

skorpion
21-03-2006, 02:39 PM
Αγαπητή Skorpion,

Τι ακριβώς θα ήθελες να μάθεις?:)

Φιλικά
Ιουλία
το σορυ δεν καταλαβα απευθηνοταν στην Αγγελικη που με ρωτησε γιατι μπηκα στον κοπο.Απλα δεν καταλαβα την ερωτηση της. Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν η σχεση μου εχει προοπτικες π.χ γαμος

panther
21-03-2006, 03:02 PM
το σορυ δεν καταλαβα απευθηνοταν στην Αγγελικη που με ρωτησε γιατι μπηκα στον κοπο.Απλα δεν καταλαβα την ερωτηση της. Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν η σχεση μου εχει προοπτικες π.χ γαμος

Αγαπητή Σκόρπιον,

Επειδή είσαι σε λάθος ενότητα, θα πρέπει να κάνεις την συγκεκριμένη ή στην ενότητα της χαρτομαντείας Δωρεάν Χαρτομαντεία (http://myhoroscope.gr/forumdisplay.php?f=126) (εάν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο) ή ανοίγοντας νέο θέμα να ρωτήσεις αυτό που θέλεις και όποιος/α από τα μέλη γνωρίζει να σου απαντήσει.

Φιλικά
Ιουλία

skorpion
21-03-2006, 03:15 PM
Αγαπητή Σκόρπιον,

Επειδή είσαι σε λάθος ενότητα, θα πρέπει να κάνεις την συγκεκριμένη ή στην ενότητα της χαρτομαντείας Δωρεάν Χαρτομαντεία (http://myhoroscope.gr/forumdisplay.php?f=126) (εάν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο) ή ανοίγοντας νέο θέμα να ρωτήσεις αυτό που θέλεις και όποιος/α από τα μέλη γνωρίζει να σου απαντήσει.

Φιλικά
Ιουλία
απλα νομιζα οτι και η αστρολογια μπορει να δωσει τετοιες απαντησεις και ισως καποιος απο τα μελη μπορει να μου απαντησει εστω και ερασιτεχνκα

Fotini Christodoulou
21-03-2006, 03:21 PM
Αγαπητη scorpion

Η αστρολογια μπορει να δωσει κάποιες προδιαθέσεις/τάσεις με βάση τον γενεθλιο χάρτη σου.Η μελετη του χάρτη ,γινεται απο επαγγελματίες.Εαν θέλεις μια ερασιτεχνική ματια ως προς τα θέματα του 7ου οικου σου,δηλαδη για γαμο/συνεργασιες θα πρεπει να ρωτησεις στην σωστή ενοτητα δλδ στους εραστές της αστρολογιας.
Για κάθε θεμα /ερωτηση βρισκουμε την σωστή ενοτητα για να ρωτησουμε.
Προτεινω επισης να διαβασεις τους ορους προσβασης για να διευκολυνθείς στην περιηγηση σου στο σαιτ.

Φιλικά,
Φωτεινή

skorpion
21-03-2006, 03:30 PM
ευχαριστω πολυ

Κασσιόπη
07-07-2006, 04:27 PM
Θα ήθελα να είμαι Καρκίνος κυρίως λόγω της φοβερής (κυριολεκτικά) ιδιότητάς τους να εμφανίζουν επιλεκτικές ευαισθησίες.

Και για να πάψουν επιτέλους να με ταλαιπωρούν. :toung:

Fotini Christodoulou
07-07-2006, 04:30 PM
Ως καρκίνος σου δηλώνω την συμπαράσταση μου αγαπητη Αιγοκερίνα!
Αν και νομιζα οτι φημιζόμασταν για επιλεκτική μνημη ,προσωπικά και για την επιλεκτική μου όραση...για επιλεκτικές εαυαισθησίες πρώτη φορά το ακούω...αλλα καλο μου φαίνεται!:laugh:

Βασιλης Παπαδολιας
07-07-2006, 04:38 PM
Με την αστρολογική λογική τα καθένας μας πιστεύω θα μπορούσε να θέλει να είναι:

- το ζώδιο του ωροσκόπου του (πραγματικός εαυτός)
- το ζώδιο του μεσουρανήματος του (ιδανικός εαυτός)
- το απέναντι ζώδιο του (ψυχολογική αναπλήρωση κατά τον Άντλερ)

Προσωπικά, αν και Καρκίνος, θα ήθελα να είμαι Αιγόκερως... Μάλλον με πιάνει η τρίτη περίπτωση...

Κασσιόπη
07-07-2006, 04:47 PM
Ως καρκίνος σου δηλώνω την συμπαράσταση μου αγαπητη Αιγοκερίνα!
Αν και νομιζα οτι φημιζόμασταν για επιλεκτική μνημη ,προσωπικά και για την επιλεκτική μου όραση...για επιλεκτικές εαυαισθησίες πρώτη φορά το ακούω...αλλα καλο μου φαίνεται!:laugh:

Νομίζω πως τελικά είναι πασιφανές το ζώδιό μου :cheesy:

Αχ, αυτός ο αχταρμάς των επιλεκτικών "κατιτις" σας είναι που σας κάνει μοναδικούς... :love:

Κασσιόπη
07-07-2006, 04:49 PM

Προσωπικά, αν και Καρκίνος, θα ήθελα να είμαι Αιγόκερως... Μάλλον με πιάνει η τρίτη περίπτωση...

Να και μια καινούρια πληροφορία σχετικά με την ψυχολογική αναπλήρωση...

Κάντε μας δύο στην τρίτη κατηγορία παρακαλώ!!!:cheesy:

Λευκή
07-07-2006, 09:11 PM

δεδομένου ότι ο ωροσκόπος μου και το ζώδιο μου ταυτίζονται απορρίπτω την πρώτη πιθανότητα...
επίσης απορρίπτω την τρίτη γιατί συνήθως όλο και κάτι με εκνευρίζει στους λέοντες,δεν τους πολυσυμπαθώ και σίγουρα δεν θέλω να τους μοιάσω...
τους τοξότες...χμ...είναι το αγαπημένο μου ζώδιο...αλλά παρόλα αυτά εγώ θα ήθελα να ήμουν μάλλον σκορπιός,ίχθύς ή καρκίνος...κάτι σε νερό δηλαδή... :)έχω βαρεθεί να με λέει η αδερφή μου "ψυχρή υδροχόα":love:

Κασσιόπη
08-07-2006, 07:50 AM
δεδομένου ότι ο ωροσκόπος μου και το ζώδιο μου ταυτίζονται απορρίπτω την πρώτη πιθανότητα...
επίσης απορρίπτω την τρίτη γιατί συνήθως όλο και κάτι με εκνευρίζει στους λέοντες,δεν τους πολυσυμπαθώ και σίγουρα δεν θέλω να τους μοιάσω...
τους τοξότες...χμ...είναι το αγαπημένο μου ζώδιο...αλλά παρόλα αυτά εγώ θα ήθελα να ήμουν μάλλον σκορπιός,ίχθύς ή καρκίνος...κάτι σε νερό δηλαδή... :)έχω βαρεθεί να με λέει η αδερφή μου "ψυχρή υδροχόα":love:

Μια χαρά είναι το ζωδιούλι σου, χεχε :love:

Αυτό πάντως με τους Λέοντες δεν είναι και τόσο παράδοξο, διότι ο έβδομος οίκος συνδέεται και με τους δηλωμένους αντιπάλους.

skorpion
08-07-2006, 09:38 PM
Συμφωνα με τον Vassilis13 σε μενα αντιστοιχουν τα ακολουθα:

1.Διδυμος- το ζώδιο του ωροσκόπου του (πραγματικός εαυτός)
2.Υδροχοος- το ζώδιο του μεσουρανήματος του (ιδανικός εαυτός)
3.Ταυρος- το απέναντι ζώδιο του (ψυχολογική αναπλήρωση κατά τον Άντλερ)

Τωρα βεβαια δεν ειμαι σιγουρη αν συμφωνω, προβληματίστηκα:bigsmile:

FIGHTER
22-07-2006, 06:47 PM
Γεια σας! Εγώ είμαι Παρθένος με ωροσκόπο Σκορπιό και μου φαίνεται περίεργος συνδυασμός, γιατί το πρώτο έχει πολλές διαφορές με το δεύτερο! Θα ήθελα λοιπόν το ηλιακό μου ζώδιο να ήταν Τοξότης, γιατί νομίζω πως περνάνε πιο χαλαρά στην ζωή τους! Αλλά αφού δεν γίνεται, συμβιβάζομαι με αυτό που είμαι! Δεν είναι και τόσο άσχημο!

friary
31-07-2006, 01:07 PM
Θα ήθελα να ήμουν Λέων (νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι, άρα είναι :toung: ), με ωροσκόπο στον Υδροχόο για να είμαι και κουκλίτσα :toung:
Χμμμμμμμμμμμ....διάλεξα τα ζώδια του Βόριου και Νότου Δεσμού μου τώρα που το παρατηρώ. Τι να σημαίνει άραγε αυτό; :suspiciou

sagimoon
31-07-2006, 01:46 PM
Κουκλί είσαι και τώρα, τί τον θες τον ωροσκ υδροχόο Μαίρη ??? :cheesy:

Εμένα θα μου αρκούσε να είχα λίγο καλύτερο Κρόνο και ένα ψίχουλο αέρα.
Από που φυσάει να ανοίξω το παράθυρο??? :wacko:

Maroulita
31-07-2006, 01:59 PM
Αν θέλετε να σας φυσήξω εγώ καλέ!! Με 3 αέρινους βαρείς πλανήτες, δεν θέλει και πολύ για να "μπάζω"!!! :toung:
Και καμιά φωτιά αν θέλετε, χαλαρά!

friary
31-07-2006, 02:20 PM
Αέρα θέλεις Αντωνία; Εδώ ο καλός αεριτζής με 5 ολόκληρους πλανήτες στον Αέρα. Ευάερον, ευήλιον το κατάστημα, απο την μία πόρτα μπαίνεις, φςςςςς το δροσερό αεράκι, απο το παράθυρο βγαίνεις :cheesy:
Πάντως έχω ακούσει πως απο στατιστικές, ο Υδροχόος στον ωροσκόπο δίνει εξωτερική ομορφιά σε μεγάλα ποσοστά. Αφού διαλέγουμε, ας διαλέξουμε σωστά :toung:

victoriageras
31-07-2006, 07:50 PM
Είμαι τοξότης.Τώρα τελευταία και διαβάζωντας τα ζώδια βλέπω ότι του αιγίκερου εδώ και κάποιον καιρό του πάνε όλα λαλά οπότε τείνω προς τα εκεί!

kritsinaki
01-08-2006, 04:44 PM
Χμμμ.... φωτιά και αέρα (Τοξότης με Υδροχόο) δύσκολα το αλλάζεις...
Δεν νομίζετε??? Ίσως να έβαζα κάπου αλλού την Αφροδίτη μου που είναι στον Τοξότη, να άλλαζα κατι τετράγωνα του Ήλιου με τον ¶ρη και το Δία, αλλα κατά τα άλλα μια χαρά ζωδιάκι είμαι!!! Γιατι να θέλω άλλο???

sissi
02-08-2006, 02:05 PM
Eγω ως υδροχοοινα με ωροσκοπο,σεληνη,αρη,κρονο,ο υρανο στο τοξοτη (πολυ φωτια) θα ηθελα να ημουν κατι απο νερο που δεν εχω καθολου εκτος απο Πλουτωνα στο Σκορπιο..

weiβheit
08-08-2006, 11:48 PM
σκορπιος...το εντελως αντιθετο....
ειμαι λεων με ωροσκοπο λεων αφροδιτη στο λεων ερμη στο Λεων...βαρεθηκα και μπουχτισα..χαρακτηρας ειναι αυτος;;

Deodonus
10-08-2006, 03:19 PM
Σκορπιός! Αν και έτσι όπως είμαι καραγουστάρω! Είμαι Καρκίνος με Σκορπιό. Θα'θελα να είχα λίγο περισσότερο αέρα (μόνο μια σελίνη στους δυδίμους...) ή κάνα πλανήτη στα τρία τελευταία ζώδια.

mapal
12-08-2006, 05:23 AM
Κι εμένα μ'αρέσει που είμαι αέρας με φωτιά (Δίδυμος με Λέοντα) και ειδικά το Δίδυμο, όσα ελαττώματα κι αν έχει, δεν τον αλλάζω με τίποτα.. Ο ωροσκόπος μου δε μ'αρέσει και τόσο.. Αλλά κι εμένα θα μου άρεσε πολύ να ήμουν Σκορπιός! Αν και δεν ξέρω πολλά, μου φαίνεται κάπως "σκοτεινό" ζώδιο κι αυτό, λόγω ανωμαλίας ίσως, με ελκύει απίστευτα.. Μου είπαν ότι φταίει ο Πλούτωνας στο Σκορπιό που με "σκορπιονίζει", ισχύει?

Πάντως, γενικά με τα ζώδια του νερού και την ευαισθησία τους δεν τα πάω και τόσο καλά... Ειδικά αυτόν τον Καρκίνο που τον έχω στον ¶ρη, άχτι τον έχω.. :suspiciou Νοιώθω ότι μου τον καταδτρέφει, δεν ξέρω γιατί...

BrokenRainbow
13-08-2006, 12:49 AM
Δυστυχώς, είμαι Κριός με ωροσκόπο Υδροχόο. Καρατσεκαρισμένο, ότι παρόλο τον ωροσκόπο, με τους Υδροχόους (και τον... αέρα, γενικότερα) δεν τα πάω καλά.
¶ρα... ήθελα να παραμείνω Κριός με ωροσκόπο Κριό! (Είμαι που είμαι της... κουτουλιάς, ας είχα και τη "βούλα"!...)

gia_pep
17-08-2006, 04:28 AM
Πάλι Δίδυμοι θα'θελα να'μουν.Αν όχι Δίδυμοι,τότε σίγουρα Τοξότης ή Λέων.Με τίποτα Παρθένος (ο ωροσκόπος μου), ή Σκορπιός (η Σελήνη μου).Είμαι καινούργια εδώ.Καλώς σας βρήκα παιδιά! :embarrest

skorpion
19-08-2006, 01:58 AM
λιγη γη παιδιααα!!! δεν εχω ουτε ενα πετραδακι τιποτα!!! μηδεν!:dizzy:

Marlene
26-08-2006, 12:41 PM
λιγη γη παιδιααα!!! δεν εχω ουτε ενα πετραδακι τιποτα!!! μηδεν!:dizzy:

Nαι...ναι έχω και εγώ σημαντική έλλειψη "εδάφους κάτω απ'τα πόδια μου":weird:
Θα'θελα να είχα λίγο περισσότερο αέρα (μόνο μια σελίνη στους δυδίμους...).

Τσου τσου τσου,δεν το θες αυτό:suspiciou :push: :dizzy:

gia_pep
26-08-2006, 08:07 PM
Σας δίνω άφθονη γη απ'το χάρτη μου.Μου δίνετε λίγη φωτιά ,γιατί δεν έχω σχεδόν καθόλου? :toung:

skorpion
28-08-2006, 02:09 AM
Ανακαλυψα οτι εχω ενα "πετραδακι" τελικα στο γενεθλιο χαρτη μου την Ηρα που ειναι στον ταυρο.Δηλαδη ψαχνω γαμπρο με γη μπας και σωθω απο πνιγμο ανεμοστροβιλο ή απο καψιμο,δε με βλεπω καθολου καλα,στην γη δε παταω,εξωγηινη κτλ:laugh: :laugh: :laugh:

Anastasy
09-12-2006, 07:21 PM
Αν δεν ημουν Υδροχοος, νομιζω θα ηθελα να ημουν Τοξοτης. Με ωροσκοπο Υδροχοο ομως:toung:

skorpion
10-12-2006, 04:28 PM
Ανακαλυψα οτι εχω ενα "πετραδακι" τελικα στο γενεθλιο χαρτη μου την Ηρα που ειναι στον ταυρο.Δηλαδη ψαχνω γαμπρο με γη μπας και σωθω απο πνιγμο ανεμοστροβιλο ή απο καψιμο,δε με βλεπω καθολου καλα,στην γη δε παταω,εξωγηινη κτλ:laugh: :laugh: :laugh:

ακυρο στον κριο την εχω τελικα:toung:

gwrgina25
11-12-2006, 04:36 PM
Εάν δεν ήμουν ταύρος θα ήθελα να είμαι καρκίνος! Τα πιο γλυκά και ανιδιοτελή πλάσματα!:love:

mpiskoto
05-03-2007, 05:45 PM
Δεν νομίζω να ήθελα να είμαι τίποτα άλλο εκτός από Ταύρο..χμμ ίσως Σκορπιός ...μπα..Τοξότης..μπα θα μείνω στο δικό μου

*Astropeleki*
05-03-2007, 05:53 PM
Δεν νομίζω να ήθελα να είμαι τίποτα άλλο εκτός από Ταύρο..χμμ ίσως Σκορπιός ...μπα..Τοξότης..μπα θα μείνω στο δικό μου

Θα μπορούσες να είσαι Ζυγός...λόγω της αναποφασιστικότητας σου :toung: :toung: :laugh:

:embarrest

mpiskoto
05-03-2007, 06:25 PM
Θα μπορούσες να είσαι Ζυγός...λόγω της αναποφασιστικότητας σου :toung: :toung: :laugh:

:embarrest

Δεν έχεις άδικο...Αλλά θα προτιμήσω τον Ταύρο...:bigsmile:

SKYLOROCK
06-03-2007, 11:44 AM
Αν και είμαι κι εγώ ευχαριστημένη από το ζώδιο μου αν είχα τη δυνατότητα να αλλάξω μάλλον θα διάλεγα το ζώδιο του Ζυγού.Και διπλωματικότητα για να ξεγλιστρούν πάντα έχουν και κυρίαρχο πλανήτη την Αφροδίτη...Μια χαρά δηλαδή...:toung: :love:

*Astropeleki*
06-03-2007, 02:12 PM
Εγώ πάντως που τον έχω ωροσκόπο τον Ζυγό μια χαρά ευχαριστημένη θα είμαι μετά τα 30 μου που θα βγει περισσότερο στην επιφάνεια :toung:
Δε νομίζω να άλλαζα ούτε το ηλιακό μου ούτε τον ωροσκόπο μου. Ίσως να ήθελα να έχω λίγο παραπάνω φωτιά στο ωροσκόπιο μου γενικά.

kiaRRa
06-03-2007, 02:15 PM
Ειμαι τρισευτυχισμένη με το ζώδιο μου αλλά και τον ωροσκόπο μου(επίσης αιγόκερω) και μετά τα 30 δεν θα αλλάξω ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!:embarrest
Αλλά από φωτια ειμαι για την πυροσβεστική, να'ναι καλά ο χάρτης μου....:wacko:

mpiskoto
06-03-2007, 06:54 PM
ευκαιρία για νέες γνωριμίες με τον κλάδο των πυροσβεστών

Toksotaki
06-03-2007, 10:25 PM
tha hthela na allaksw mono thhn selhnh mou giati einai h aitia olwn twn problhmatwn mou!!!!!

mpiskoto
06-03-2007, 10:53 PM
το πιθανότερο είναι να αλλάξεις την γλώσσα του πληκτρολογίου σου για να μην γράφεις greeklish αλλά μόνο ελληνικά

migia
07-03-2007, 01:53 PM
Θα ήθελα να είμαι λίγο πιο αυθόρμητη γιατί είμαι λίγο συγκροτημένη αλλά δεν ξέρω ποιο ζώδιο χαρακτηρίζεται σαν αυθόρμητο...κατά τ' άλλα μου αρέσει το ζώδιο μου(αιγόκερος) και ο ωροσκόπος μου(τοξότης)!!:bigsmile:

*Astropeleki*
07-03-2007, 02:32 PM
Θα ήθελα να είμαι λίγο πιο αυθόρμητη γιατί είμαι λίγο συγκροτημένη αλλά δεν ξέρω ποιο ζώδιο χαρακτηρίζεται σαν αυθόρμητο...κατά τ' άλλα μου αρέσει το ζώδιο μου(αιγόκερος) και ο ωροσκόπος μου(τοξότης)!!:bigsmile:

Βασικά ο ωροσκόπος σου θα σε βοηθήσει...φωτιά γαρ! Μαζί με τον Κριό και τον Λέοντα είναι από τους αυθόρητους του ζωδιακού. ;)
Τα ζώδια της φωτιάς είναι τα πιο ενεργητικά!

sexy
07-03-2007, 11:42 PM
ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΜΕ

ioni
07-03-2007, 11:52 PM
αυτό που είμαι τοξότης

staray
08-03-2007, 03:37 PM
Βασικά εγώ δεν θα ήθελα να αλλάξω το ζώδιο μου.Θα ήθελα να αλλάξω τον ωροσκόπο μου που είμαι πάλι παρθένος. :bigsmile:

Toksotaki
12-03-2007, 09:16 PM
afou o kathenas einai monadikos kai teleios giati to paleyoume?

mpiskoto
13-03-2007, 12:53 AM
για να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε ίσως...

ioni
13-03-2007, 11:02 PM
συνφωνώ μαζί σου mpiskoto
αλλωστε λίγοι είναι αυτοί που θέλουν να είναι αυτοί που είναι.....

kiaRRa
13-03-2007, 11:05 PM
Παντα θέλουμε ό,τι δεν έχουμε! Με αυτογνωσία μπορούμε να καταλάβουμε τί πραγματικά χρειαζόμαστε και να αγαπήσουμε όσα εκ φύσεως έχουμε....

Αλλά η αυτογνωσία ειναι σκληρή και δύσκολη. Εύκολα οι περισσότεροι τα παρατάνε:(

mafalda4
15-06-2007, 11:23 PM
Kαταρχήν, χαίρομαι που βλέπω ότι οι περισσότεροι νιώθουν μια χαρά με αυτό που είναι! Μπράβο:clapping: Επειδή, όμως είναι κάτι υποθετικό...θα έλεγα Ταύρος. Κάτι σε γη, βρε παιδί μου, γιατί κι εγώ έχω φανερή έλλειψη σταθερότητας. Επίσης, κάνουν οικονομίες, που επίσης δεν ξέρω τι σημαίνει:bigsmile:

nanstenka
15-06-2007, 11:50 PM
Εγώ που είμαι Καρκίνος με Ζυγό και γεμάτη νερό κι αέρα τί να πω??? Δεν θα άλλαζα με τίποτα τον Καρκίνο ,ωστόσο, παρότι δύσκολος πολύ...προτιμώ τα δύσκολα...αλλά θα άλλαζα χωρίς δεύτερη σκέψη την Αφροδίτη μου στους Διδύμους!!! Και λίγο γη και φωτιά - προς θεού όχι το Λιοντάρι αλλά να...λίγος Κριός δεν θα με χάλαγε γιατί εδώ μιλάμε θάλασσα φουρτουνιασμένη!!!!

zouzounaraa
16-06-2007, 12:19 AM
Δεν αλλαζω το διδυμο μου με τιποτα. Προτιμω να ειμαι αναισθητη παρα τσιγκουνα ή ευαισθητη και ενοχλητικα κλαψιαρα σαν μερικα μερικα :cheesy:

necky
16-06-2007, 01:16 AM
Δεν θα αλλαζα με τιποτα το ζωδιό μου. Μπορεί να έχει μειονεκτήματα αλλά ο καθένας είναι αυτό που είναι και ορίζει αυτό που θέλει να είναι. Πρέπει όλοι να μάθουμε να αποδεχόμαστε τους εαυτούς μας. Δύσκολο; όχι μια καλή κουβέντα τετ α τετ με τον εαυτό μας και όλα λύνονται.

magdal
17-06-2007, 05:08 PM
θα σας 'αρεσε να είσαστε ψαράκι με ωροσκόπο ψάρι!Δεν ξέρω το θα έλεγε κάποιος
ευτυχώς που το περιβάλλον επιδρά.Ποτέ δεν τα πίστευα μόνο όταν τα είδα.Και το
χειρότερο ένας άντρας εραστής ιχθύς.Ευτυχώς που ο άντρας μου είναι παρθένος.
Υπάρχει και έλεος..............

MELINE
17-06-2007, 07:26 PM
Δεν αλλαζω το διδυμο μου με τιποτα. Προτιμω να ειμαι αναισθητη παρα τσιγκουνα ή ευαισθητη και ενοχλητικα κλαψιαρα σαν μερικα μερικα :cheesy:

Συμφωνώ και επαυξάαααααανω............Διδυμ άκια σούπερ και ας μας λενε διπρόσωπους...είμαστε απλά προσαρμοστικοί βρε παιδιά!!!! και ούτε τον ωροσκόπο μου αλλάζω (τοξότης - ουάου) . Αλλά επειδή πρέπει να απαντήσω στην ερώτηση η οποία λέει "αν δεν είσασταν αυτό που είστε τι θα θέλατε να είστε" θα έλεγα λοιπόν...αν δεν ήμουν δίδυμος με ροσκόπο τοξότη θα ήθελα να είμαι τοξότης με ωροσκόπο δίδυμο......:laugh:

Yeshoda
17-06-2007, 09:11 PM
Για να είμαι αυτή που είμαι κάτι θα ξέρω, οποτε ας μείνω αυτή που είμαι και ας ευχηθώ να βγούν περισσότερο τα θετικά στοιχεια του χαρακτήρα μου γιατί τα αρνητικά δεν τα χρειάζομαι πια..................(φύγετε επιτέλους!)

Basilakis
17-06-2007, 10:13 PM
Αν δεν ήμουν.... θα ήμουν Ζυγός με ολίγη από Ταύρο!!!!:love:

nanstenka
18-06-2007, 07:11 AM

Ναι..ίσως αυτό να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη....:bigsmile:πάντως αν δεν το παινέσεις δεν πέφτει πάντα να σε πλακώσει...μπορεί να το 'χεις αληθινά και στην πραγματική του διάσταση ακόμα κι αν κάνεις λίγο χιούμορ μαζί του!!:toung: Για να ξέρεις εσύ και να ξέρουν κι οι άλλοι...άλλωστε χωριό που φαίνεται, κολλαούζο δεν θέλει:toung: τσιλ άου:love:τ

kastoria
18-06-2007, 07:13 PM
Εγω θα ήθελα να ήμουν Ζυγος ή Λεων.....Θα ηθελα να ημουν πιο δυνατη και αποφασιστικη!!

nanstenka
18-06-2007, 07:54 PM
Κανένα ζώδιο δεν έχει την μοναδική γλυκύτητα και την φοβερή αντίληψη των Ιχθύων!!!;);)

Εγώ στη θέση σου δεν θα τ' άλλαζα:wink2: Μ' αρέσει πολύ!!:love::love

Yeshoda
19-06-2007, 01:34 AM
Sorry βρε "nanstenka" μου, σέβομαι την προτίμηση σου. Συμφωνώ απόλυτα για την γλυκύτητα και αντίληψη των Ιχθύων. Ούτε έχω κάτι συγκεκριμένο με το ζώδιο αυτό, αλλα αυτά τα ψέματα, μα αυτά τα ψέματα ίίίί ίίίί ίίίί (που λέει και η Ζουμπουλια) που ρέουν με τόση ευκολία σε αυτό το γλυκό πρόσωπο τους! σε κάνουν να αμφισβητείς τη δικη σου αντίληψη !
Eυτυχώς που δεν είναι όλα έτσι ! Αλλά το διακινδυνεύεις ; Πες μου το διακινδυνεύεις ; ; ;

GORDANA
20-06-2007, 01:06 PM
Γειά σας!!!
Δίδυμος με ωροσκόπο παρθένο και σελήνη στο ζυγό.....
Αυθορμητισμός, κριτική διάθεση και ανάγκη για συντροφικότητα και αρμονία σε όλα. Κάπως αντιφατικά και για μένα τα πάντα... Θα προτιμούσα περισσότερη Φωτιά, ώστε οι πρωτοποριακές μου ιδέες να πυροδοτούνται και να γίνονται απόφαση και πράξεις.
Φιλιά

nanstenka
20-06-2007, 03:41 PM
Sorry βρε "nanstenka" μου, σέβομαι την προτίμηση σου. Συμφωνώ απόλυτα για την γλυκύτητα και αντίληψη των Ιχθύων. Ούτε έχω κάτι συγκεκριμένο με το ζώδιο αυτό, αλλα αυτά τα ψέματα, μα αυτά τα ψέματα ίίίί ίίίί ίίίί (που λέει και η Ζουμπουλια) που ρέουν με τόση ευκολία σε αυτό το γλυκό πρόσωπο τους! σε κάνουν να αμφισβητείς τη δικη σου αντίληψη !
Eυτυχώς που δεν είναι όλα έτσι ! Αλλά το διακινδυνεύεις ; Πες μου το διακινδυνεύεις ; ; ;

Δεν έχεις κι άδικο σ' αυτό αγαπητή...:bigsmile:Η αλήθεια είναι ότι το έχουν εύκολο το ψεματάκι!!!:embarrest:embarrest Το καλό όμως είναι ότι τα ψέματά τους είναι πολύ αθώα..μωρέ...δεν βλάπτουν συνήθως...Αλλά λένε πολλά και μικρά αυτό να λέγεται...:wacko:Πάντως πιστεύω ότι το διακινδυνεύεις άνετα!!! Αξίζει ο Ιχθύς έστω και με τα ψέματά του!!
:love::love:

nicoletta
20-06-2007, 04:38 PM
Θα ήθελα να είμαι το ζώδιο που είμαι, απλά θα ήθελα να είχα και κάτι από Κριό.
Λίγο περισσότερο ενθουσιασμό για τα πράγματα, αυτοπεποίθηση, αυθορμητισμός, όλα αυτά που δίνει ο ζωογόνος Ήλιος...

Yeshoda
20-06-2007, 08:49 PM
Δεν έχεις κι άδικο σ' αυτό αγαπητή...:bigsmile:Η αλήθεια είναι ότι το έχουν εύκολο το ψεματάκι!!!:embarrest:embarrest Το καλό όμως είναι ότι τα ψέματά τους είναι πολύ αθώα..μωρέ...δεν βλάπτουν συνήθως...Αλλά λένε πολλά και μικρά αυτό να λέγεται...:wacko:Πάντως πιστεύω ότι το διακινδυνεύεις άνετα!!! Αξίζει ο Ιχθύς έστω και με τα ψέματά του!!
:love::love:

Αν είναι ο τύπος του αλτρουιστή Ιχθύ που τα δίνει όλα στους άλλους χωρίς ιδιοτέλεια και αν αυτά τα ψέματα δεν βλάπτουν τότε αξίζει ok! Είναι παιδί τζιμάνι! :amuse:

zeta1987
25-07-2007, 12:39 AM
Εγώ παιδιά, με το Ηλιακό μου ζώδιο, δεν έχω κανένα πρόβλημα!!Ίσα-Ίσα που το λατρεύω και με τα καλά του και τα κακά του!Ούτε γενικά με τους υπόλοιπους πλανήτες... Λατρεύω την επιρροή του τοξότη που υπάρχει στον χάρτη μου! ¶ν θα ήθελα να αλλάξω το ζώδιο μου θα το έκανα ή Ζυγός ή Λέων. Ζυγός γιατί μ αρέσει η κοινωνικότητα τους και η γοητεία που εκπέμπουν,και οι Λέοντες γιατί είναι άτομα που λάμπουν στην κυριολεξία...:love::love: Αυτό που θα ήθελα να αλλάξω είναι τον ωροσκόπο στους ιχθύς...Παιδιά τι κλάμα και δράμα είναι αυτό;;;;χιχιχι;):laugh:

ΜΠΠ
27-07-2007, 02:20 AM
Εγω παλι με ζωδιο και ωροσκοπο Κριο ειμαι μια χαρα..Δεν θα ηθελα να ειμαι κατι αλλο.δεν μπορω να με φανταστω αλλιως!

Agxos
27-07-2007, 03:22 AM
εγω παλι θα ηθελα να αλλαζα τον ωροσκοπο μου στον καρκινο... μαλλον αυτος οφειλεται για την τεμπελια που με βαραει ωρες ωρες...

elenikol
27-07-2007, 02:17 PM
Μου αρέσει το ζώδιο που είμαι. Απολαμβάνω τη διαρκή μου αναγέννηση. Ό,τι και αν σημαίνει αυτό.

kritikia
30-07-2007, 03:24 PM
Μου αρέσει το ζώδιο που είμαι. Απολαμβάνω τη διαρκή μου αναγέννηση. Ό,τι και αν σημαίνει αυτό.

Συμφωνώ μαζί σου.. Και εμένα μου αρέσει το ζώδιο μου και οι επιρροές του στον χαρακτήρα μου!:cheesy:

Μαρία_Δ
20-10-2007, 04:10 PM
ειμαι παρθένος με ωροσκόπο ζυγό! σε ένα τεστ που είχα κάνει μου είχε βγάλει ότι κατά βάθος θα ήθελα να είμαι καρκίνος...ίσως! αυτο πάντως που σίγουρα θα ήθελα είναι κάτι πιο αποφασιστικό..ούτε τι χρώμα κάλτσα δεν μπορώ να αποφασίσω τί θα φορέσω!! γιατί΄????/????ΕΛΕΟΣ!!

ScP
20-10-2007, 04:20 PM
H πρακτική της Παρθένου θα μπορούσε να σου πει, αγόρασε 10 ζευγάρια ίδιο χρώμα. Θα είσαι πάντα καθαρή και δεν θα χρειάζεται να αποφασίζεις :bigsmile:

GELLO
20-10-2007, 04:39 PM
Δε θα άλλαζα σε καμία περίπτωση ούτε το ζώδιο ούτε τον ωροσκόπο μου, ούτε και οτίδηποτε άλλο που με προσδιορίζει και με ξεχωρίζει.. Γιατί θα έπαυα να είμαι εγώ, με τα ελαττώματα και τα προτερήματά μου.. Για να βελτιώσω τα αρνητικά μου στοιχεία ή να τα αποδυναμώσω, πρέπει εγώ να προσπαθήσω, αφήστε που έχουν και αυτα τη γλύκα τους.. και εδώ σας θέτω το απλό ερώτημα, ποιο από τα ζώδια είναι το καλύτερο ή εκείνο που έχει λιγότερα αρνητικά γνωρίσματα;; Ο καθένας είναι μοναδικός, ακόμη κι όταν μοιράζεται με κάποιον άλλο το ίδιο ζώδιο ή τον ίδιο ωροσκόπο ή ακόμη και τα δυο...

Τώρα, εαν υπάρχει ζώδιο λιγότερο ανασφαλές, τότε ευχαρίστως να το επέλεγα....

skorpaki
20-10-2007, 05:42 PM

Συμφωνώ!:cheesy:

GIRL
20-10-2007, 11:57 PM
Είμαι αυτή που είμαι με τα συν και τα πλήν......σ' όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε

Ιφιγένεια
21-10-2007, 01:00 AM
Θα ήθελα να ήμουν τοξότης, δίδυμος, κριος, λιοντάρι... γιατί αυτοί καλοπερνουν!!!! :)
Γενικά ομως σα ζώδιο μου αρέσει ο υδροχόος, είναι μυστήριος, πνευματικός, μπροστά από την εποχή του, σταθερός, ηλεκτρικός :) νομίζω τα έχει όλα!!!