PDA

View Full Version : Δίας στον Υδροχόο και έρωτας!

steli
07-07-2005, 07:47 PM
Καλησπέρα! Μπήκα τις προάλλες στο site www.astro.com έφτιαξα το χάρτη μου και περιηγούμουν στις διάφορες πληροφορίες για μένα (για την προσωπικότητά μου, το πως συμπεριφέρομαι ερωτικά κλπ.). Εκεί λοιπόν είδα ότι ο Δίας μου στον Υδροχόο σημαίνει ότι με ελκύουν περισσότερα από ένα άτομα τη φορά και αν μου δωθεί η ευκαιρία συντηρώ πολλαπλές σχέσεις.
Θέλω λοιπόν να ρωτήσω αυτό το χαρακτηριστικό ενεργοποιείται με συγκεκριμένες όψεις και ποιές? Ή είναι κάτι που θα μου συμβαίνει πάντα, με όλες μου τις σχέσεις και θα τις απατάω όλες? Στο παρελθόν η αλήθεια είναι ότι μου έχει συμβεί και φοβάμαι μήπως κάποτε χαλάσω έτσι και καμιά πολύτιμη σχέση...
Ευχαριστώ.

Βασιλική Κόντη
10-07-2005, 02:05 AM
Αγαπητέ φίλε,
Ο Δίας είναι μόνο μία μικρή ένδειξη σε ένα ωροσκόπιο σε ότι αφορά το χαρακτήρα, τη συμπεριφορά αλλά και την ιδιοσυγκρασία ενός ατόμου. Προς θεού από μόνος του και επειδή σας έχει τύχει κάποια στιγμή στο παρελθόν, δεν σημαίνει πως θα είναι πάντα έτσι! Ο Δίας στον υδροχόο έχει συνήθως πολλές φιλίες και γνωριμίες αλλά και επιτυχίες στα αισθηματικά (λόγω της πολικότητας του με το Λέοντα), δημιουργεί αναστατώσεις και συμμετέχει συχνά σε διάφορους συλλογικούς χώρους με αποτέλεσμα να μπαίνει και σε πειρασμούς... Όμως πραγματικά υπάρχουν πολλοί άλλοι παράγοντες σε ένα προσωπικό ωροσκόπιο για να συμβαίνει αυτό που περιγράψατε! Οπως π.χ. η θέση της Αφροδίτης και οι όψεις της.
Η σύνθεση ενός ωροσκοπίου είναι μια αρκετά δύσκολη διαδικασία ή οποία και απαιτεί σοβαρότητα αλλά και σημασία στη λεπτομέρεια πριν το τελικό συμπέρασμα.

Φιλικά
Βασιλική Κόντη
Αστρολόγος-Συγγραφέας-Συνεργάτης Horoscope