View Full Version : Αδυναμίες - Κυριαρχίες - Πτώσεις - Εξάρσεις
anemos77
08-12-2009, 03:37 PM
Παρα πολυ ενδιαφερων το αρθρο. Θα ήθελα να ρωτησω επι τοις ευκαιριας για τον αν υπαρχει καποιος τροπος να βρω που οι πλανητες σε ένα γενεθλιο χαρτη ειναι σε πτωση. Σας ευχαριστω!!!:bigsmile:
zw_epimenontas
08-12-2009, 04:58 PM
θα ειχα την ιδια ερωτηση με τον/ην ανεμο77
zw_epimenontas
08-12-2009, 05:51 PM
σε εμασ απαντηση? :toung::toung::sad:
Fotini Christodoulou
08-12-2009, 06:01 PM
Aν διαβάσετε τα άρθρα στην ενότητα Πλανήτες και πλανητοειδείς θα μάθετε όλα τα σχετικά με τους πλανήτες καθώς και τις θέσεις έξαρσης, πτώσης, αδυναμίας και ποιά ζώδια κυβερνούν.
:bigsmile:
virgo2009
09-12-2009, 11:35 PM
Πολύ ενδιαφέρον άρθρο κ.Ριζόπουλε γραμμένο με τον γνωστό ευφυή λόγο σας. ΄Ομως αν αντιμετωπίσουμε τους πλανήτες σαν σύμβολα Αρχετύπων τότε θα πρέπει να τους προσδώσουμε και τις αντίστοιχες αρχετυπικές τους ιδιότητες . Ο άρης που φέρει μέσα του τις Ιδέες της ισχύος, της δράσης, της τόλμης, της αποφασιστικότητας και την ανάγκη της αυτοέκφρασης προκειμένου ο άνθρωπος να επιβάλει τον εαυτό του στην κοινωνική ομάδα, κατά την γνώμη μου, δεν μπορεί να τις εκφράσει επικοδομητικά μέσα από το ζώδιο της σελήνης, το οποίο αντίκειται στην εξωστρέφεια του πλανήτη. Γι΄αυτό άλλωστε και οι άνθρωποι εκεί είναι επιρρεπείς σε συμπλέγματα (τυχαίνει να έχω και εγώ άρη στον καρκίνο). Βέβαια στην εποχή μας που οι αρχετυπικοί ρόλοι έχουν...εξελιχθεί τα δεχόμαστε όλα!