PDA

View Full Version : Άρωμα Εορτών - myhoroscope 2010

ScP
04-12-2009, 06:37 PM
Η ιδέα ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2004, τότε που κάμποσοι "ειδήμονες" σήμερα του χώρου, ιδιοκτήτες αστρολογικών sites και forums, γνωριζαν το internet σε βάθος και έκαναν το αστροδιδακτορικό τους, στο "Πώς βιδώνει την λάμπα ο Κριός".

Η καθολική ανυπαρξία αστρολογίας στο Ελληνικό διαδίκτυο "γέννησε" το myhoroscope, που σήμερα ετοιμάζεται να υποδεχθεί το Νέο Έτος.
Η πρώτη παράδοση, αυτή του να φοράει το γιορτινά του κόκκινα συνεχίζεται.
Η δεύτερη, αυτή του να δημοσιεύει το ΜΕΓΑΛΟ ωροσκόπιο του έτους θα είναι ορατή σε λίγες μέρες.

Όλοι όσοι εργαζόμαστε εθελοντικά στο myhoroscope, σας ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας, Υγεία, Ευτυχία και Προκοπή!

Χρόνια σας Πολλά και Ευτυχισμένα

:love:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
04-12-2009, 08:26 PM
Τριγωνα ..καλαντα σκορπισαν παντου!!!
πολυ ομορφο ,ζεστο,κουκλιστικο το σαιτ μας εγινεεε!!!!!!!:bigsmile:

Υ.Γ
Θα ειμαι καλο παιδι!!
Αριστος μαθητης ...
αφου το MyHoroscope μας αγαπαει πολυυυ!!:love::love::love:
οοοο...οοοο....:love::love:

κουκακι:love:

παλίρροια
04-12-2009, 10:53 PM
Πολύ ευχάριστη εκπληξη η Κεντρική σελίδα με πολύ ωραία χρώματα!!! Τέλεια ιδέα! Και του χρονου να έχουμε υγεία και για το μεγάλο Ωροσκόπιο Καλές προβλέψεις!:bigsmile::love:

lolitsa
04-12-2009, 11:26 PM
Τελειο το κοκκινο εορταστικο "φορεμα"!!!
Καλες γιορτες σε ολους!
Και καλες προβλεψεις!!!

leoma
05-12-2009, 11:25 AM
Ο Ποσειδώνας μου κι εγώ σ' ευχαριστούμε για τη γιορτινή σου φορεσιά και ευχόμαστε χαρούμενες γιορτές!

YouTube - The Christmas Song - Nat King Cole (HQ Audio) (http://www.youtube.com/watch?v=s_W7p35SzuI)
:love:

stellino
05-12-2009, 08:15 PM
Και ξαφνικά όλα γίναν κόκκινα και γιορτινά!!! :xmas-smiley-024:

locco
06-12-2009, 10:53 PM
μια όμορφη γιορτινή αλλαγή που τυγχάνει όλων την αποδοχή:xmas-smiley-032: πολλές ευχές και πάνω απ'όλα υγεία και αγάπη!:snowman4::heart: