View Full Version : Πανδημίες, γρίππες, ιώσεις και τον κακό μας τον καιρό...
Έχετε παρουσιάσει συμπτώματα (κρυολογημα, ίωση - γρίππη); Σας κόλησαν, τους κολήσατε; Περνάτε κάποια αρρώστια στο πόδι ή σας έριξε στο κρεβάτι.
Ας μοιραστούμε τις εμπειρίες μας...
Μητσάκος
29-11-2009, 10:26 PM
Έχετε παρουσιάσει συμπτώματα (κρυολογημα, ίωση - γρίππη); Σας κόλησαν, τους κολήσατε; Περνάτε κάποια αρρώστια στο πόδι ή σας έριξε στο κρεβάτι.
Προς το παρόν είμαι ακμαίος, αλλά το γεγονός ότι από την τάξη της κόρης μου είναι άρρωστα τα 11 από τα 22 παιδιά (όχι απαραίτητα με τη γρίπη των χοίρων) με οδηγεί στην εκτίμηση ότι θα νοσήσω σχετικά άμεσα :cheesy:
Θα σας κρατήσω ενήμερους :bigsmile:
ΥΓ: Μπορούμε να εντάξουμε στο θέμα και τις συνομοσιολογικές παραμέτρους της γρίπης των χοιρινών ή όχι;
Pirate Jenny
29-11-2009, 10:32 PM
Νομίζω ότι πέρασα την γρίπη των χοίρων, γιατί μετά από ένα ολέθριο παιδικό πάρτυ:toung: την πέρασαν οι περισσότερες οικογένειες των καλεσμενων.
Και εγώ πάντως και ολοι οι γνωστοί μου που την πέρασαν είπαν ότι ήταν πολύ πιο ανώδυνη απ' την κανονική εποχιακή γρίπη και φυσικά κανείς δεν συζητάει για το εμβόλιο.:wacko:
whisperer
29-11-2009, 10:36 PM
Καλά κάνετε και δε συζητάτε για το έμβολιο...αυτό καλό είναι να γίνει μόνο σε πολύ ειδικές περιπτώσεις...
Fotini Christodoulou
29-11-2009, 10:36 PM
Kρυολογήματα και ιωσούλες πολλών ειδών, αλλα΄μέχρι στιγμής τα περνάω στο πόδι. Την χοιρινή :toung:γρίππη- τουλάχιστον απο όσο ξέρω, δε την πέρασα. :bigsmile:
giannas
29-11-2009, 10:39 PM
1044
εγω παντως εχω παρει ....προφυλαξεις...
whisperer
29-11-2009, 10:44 PM
χαχαχαχαχα
τέλειο!!!
lolitsa
29-11-2009, 11:33 PM
Εμενα παλι που τα ανηψια μου αρρωστησαν απο γριππη-οχι απαραιτητα των χοιρων-μπορω να νοσησω μονο απ αυτη των ζωντοχ(οι)ρων....!!!!
Εξ αλλου εχω πολλα να κανω και δεν προλαβαινω τωρα!
Πολυ κακο για το τιποτα εχω την εντυπωση και μαλλον οχι χωρις λογο!
Καλο βραδυ σε ολους!
Aries&Libra
29-11-2009, 11:44 PM
Μεταξύ άλλων τείνει να γίνει η επικύνδυνη νόσος των παχύσαρκων. Πολλά από τα θύματα ήταν ζουμπουρλίδικα, και άκουσα τους γιατρούς να μιλάνε οτι πρέπει να προσέχουν όσοι έχουν μάζα πάνω από 35. Μετρηθείτε γιατι χανόμαστε. Για δες καιρό που διάλεξα κι εγώ να παχύνω!!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
30-11-2009, 01:58 AM
Δοξα την αγια Ουρσουλα
μια χαρα ειμαι εως τωρα:bigsmile:
χτυπησα και μια χοιρινη στα καρβουνα:toung::bigsmile:
Υ.Γ πλυσιμο τα χερια πολλες φορες με σαπουνι
αντισυπτικο στην τσαντα οταν ειμαστε εξω και πιανουμε χειρολαβες κ.τ.λ..
μια σχετικη προληψη δηλαδη.
κουκι
leoma
30-11-2009, 12:00 PM
Δυστυχώς ή ευτυχώς, εμένα δεν με παίρνει να κρεβατωθώ γιατί είμαι αρχηγός λόχου. Κάτι ψιλά τα περνάω στο πόδι, αλλά οι ιώσεις στο σπίτι πάνε κι έρχομαι και κάνω τη νοσοκόμα.
Για πρόληψη πάντως, εκτός από την καθαριότητα που λέει η Δέσποινα, επειδή αυτά τα "ζουλάπια" πολλαπλασιάζονται μέσα στη μύτη και στο λαιμό, καλές είναι οι γαργάρες με αλατόνερο (σκοτώνει τα πάντα) και ζεστά ροφήματα (τσάγια, καφέδες) τα ζεστά τα σκοτώνουν επίσης. Για τη μυτούλα, μερικά δυνατά φυσήματα την ημέρα σε συνδυασμό με αυτόν τον υπέροχο φυσιολογικό ορό, και δεν περνάει τίποτα.
Έχω κάνει τη νοσοκόμα σε ασθενή με AIDS, τη γρίπη θα φοβηθώ..:laugh:
Για εμβόλιο ούτε λόγος...:wacko:
Μητσάκος
30-11-2009, 02:03 PM
Θα μπορούσαμε, βέβαια, να βάλουμε και μια αστρολογική παράμετρο σε σχέση με την πανδημία ( ; ) της γρίπης Η1Ν1. Ίσως οι Ποσειδώνας-Δίας να βάζουν το χεράκι τους, ίσως ο Πλούτωνας το καλοκαιράκι μας βοηθήσει να ξεσκεπαστούν κάποιες κουτσουκέλες των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών που γίνανε σε αγαστή συνεργασία με τα πληρωμένα τους τσιράκια σε κρατικές-πολιτικές θέσεις, ίσως, ίσως, ίσως. Εσείς, παιδιά, τι λέτε;
:bigsmile:
Κοραλλία Μόζορα
30-11-2009, 02:47 PM
Θα μπορούσαμε, βέβαια, να βάλουμε και μια αστρολογική παράμετρο σε σχέση με την πανδημία ( ; ) της γρίπης Η1Ν1. Ίσως οι Ποσειδώνας-Δίας να βάζουν το χεράκι τους, ίσως ο Πλούτωνας το καλοκαιράκι μας βοηθήσει να ξεσκεπαστούν κάποιες κουτσουκέλες των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών που γίνανε σε αγαστή συνεργασία με τα πληρωμένα τους τσιράκια σε κρατικές-πολιτικές θέσεις, ίσως, ίσως, ίσως. Εσείς, παιδιά, τι λέτε;
Μητσάκο μου,
ας δούμε τα δεδομένα μας, από μια άλλη σκοπιά. Η δημιουργία και πώληση των εμβολίων βοήθησε σε μεγάλο βαθμό τις ΗΠΑ να ανακάμψουν από την οικονομική κρίση. Ίσως γι' αυτό γίνεται τόσος θόρυβος για μια γρίππη αρκετά ανώδυνη... για μάρκετινγκ!! Αυτό όμως είχε ως συνέπεια να τονωθεί αρκετά και η παγκόσμια οικονομία που παρασύρθηκε στην κρίση από τις ΗΠΑ.
Έτσι αν το δούμε πολιτικά, με κάθε εμβόλιο που γίνεται στηρίζεται η ... παγκόσμια οικονομία!! Το φοβερό ταυ με κορυφή τον Πλούτωνα που θα γίνει στα παρορμητικά δεν μου... μυρίζει και τόσο φάρμακα! Για να δούμε τι μας περιμένει.
Pirate Jenny
30-11-2009, 05:45 PM
Με συγχωρείτε, διάβασα καλά ότι με κάθε εμβόλιο στηρίζεται η παγκόσμια οικονομία;;;;;:pain:
Γνωρίζετε ότι εμείς οι γονείς είμαστε υποχρεωμένοι να προσκομίσουμε ιατρική βεβαίωση ότι το παιδί μας δεν πάσχει από την Η1Ν1 κάθε φορά που απουσιάζει από το σχολείο πάνω από 2 μέρες;
Γνωρίζετε ότι η εξέταση αυτή κοστίζει 130 ευρώ;
Οτι τα διαγνωστικά κέντρα την αγοράζουν ....6 ευρώ;;
Επίσης ότι δεν καλύπτεται από κανένα ταμείο;;
Γνωρίζετε ότι τα δημόσια νοσοκομεία έχουν παραλύσει και αναγκαζόμαστε κάθε φορά να τρέχουμε-και να χρυσοπληρώνουμε- τα ιδιωτικά επειδή όλοι τρέχουν για εξετάσεις πανικόβλητοι με το πρώτο γκουχ;
Ευτυχώς η πλειοψηφία του κόσμου έχει καταλάβει πως προκειται για άλλη μια απάτη της φαρμακοβιομηχανίας, και αρνείται να κάνει το εμβόλιο
sagimoon
30-11-2009, 05:46 PM
Λέτε να μου μέλει να βιώσω την ...εκδίκηση της γουρουνοπούλας ?? Τόσες φορές πήγα καλαμάτα για χάρη της....και μάλλον έχω δείκτη μάζας σώματος πάνω από 40... Από δω και μπρός, θα δίνω το παρόν κάθε μέρα στο σάιτ, οπότε ....θα καταλάβετε αν λείψω....:bigsmile:
Κοραλλία Μόζορα
30-11-2009, 06:25 PM
Με συγχωρείτε, διάβασα καλά ότι με κάθε εμβόλιο στηρίζεται η παγκόσμια οικονομία;;;;;:pain:
Γνωρίζετε ότι εμείς οι γονείς είμαστε υποχρεωμένοι να προσκομίσουμε ιατρική βεβαίωση ότι το παιδί μας δεν πάσχει από την Η1Ν1 κάθε φορά που απουσιάζει από το σχολείο πάνω από 2 μέρες;
Γνωρίζετε ότι η εξέταση αυτή κοστίζει 130 ευρώ;
Οτι τα διαγνωστικά κέντρα την αγοράζουν ....6 ευρώ;;
Επίσης ότι δεν καλύπτεται από κανένα ταμείο;;
Γνωρίζετε ότι τα δημόσια νοσοκομεία έχουν παραλύσει και αναγκαζόμαστε κάθε φορά να τρέχουμε-και να χρυσοπληρώνουμε- τα ιδιωτικά επειδή όλοι τρέχουν για εξετάσεις πανικόβλητοι με το πρώτο γκουχ;
Ευτυχώς η πλειοψηφία του κόσμου έχει καταλάβει πως προκειται για άλλη μια απάτη της φαρμακοβιομηχανίας, και αρνείται να κάνει το εμβόλιο
Αγαπητή μου Pirate Jenny,
αυτό που ήθελα να πω είναι ότι το θέμα του εμβολίου αυτού δεν είναι απλώς απάτη της φαρμακοβιομηχανίας, ολόκληρη η οικονομία των ΗΠΑ βοηθήθηκε απ' αυτό. Κι όταν ανάκαμψε κάπως η οικονομία των ΗΠΑ βοηθήθηκε και η παγκόσμια οικονομία να ανακάμψει. Τουλάχιστο αυτό δείχνουν οι αριθμοί. Το ότι κάθε εμβόλιο που γίνεται βοηθά την παγκόσμια οικονομία ήταν χιουμοριστική παρατήρηση.
Δεν λέω ότι δεν γίνεται ο κακός χαμός με την γρίππη και το εμβόλιο και ούτε εγώ θα το κάνω.
stellino
30-11-2009, 06:30 PM
Κάποιοι στην οικογένειά μου έχουν ήδη αρρωστήσει από κάποιες ιώσεις... Δεν ήταν κάτι τρομερό: λίγος πυρετός, λίγος βήχας, λίγος πονόλαιμος... Δεν κάναμε στον κόπο να πάμε στο γιατρό. Δεν ξέρουμε τι είδους ίωση ήταν. Πέρασε μετά από λίγες μέρες.
Θυμάμαι να περνάμε ιώσεις, ιδιαίτερα τότε που ήταν μικρά τα παιδιά μου, με μέρες πυρετό...
Πάνω από 39. Που άρχιζα να έχω παραισθήσεις (αυτό ήταν το σημείο που διασκέδαζα με τον πόνο μου...). Βήχες, πονόλαιμοι, μύξες παντού. Ιώσεις γαστρεντερίτιδας, την τουαλέτα κατειλλημένη συνεχώς από αυτούς που προλάβαιναν να την φτάσουν...
Τόση αδυναμία που τα πόδια μας δε μας αντέχαν να περπατήσουμε και μας φέρναν σηκωτούς στο σπίτι...
Και να κολλάει ο ένας τον άλλον συνεχώς και μόλις προλάβαινε να αναρρώσει ο τελευταίος, ερχόνταν η επόμενη ίωση να κάνει τον κύκλο της.
Οι γονείς με μικρά παιδιά το βιώνουν αυτό κάθε χρόνο... Μετά συνηθίζουν και δεν τους κάνει εντύπωση πια...
Απ' ό,τι κατάλαβα μια ίωση σαν τις άλλες είναι κι αυτή. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό!
Θα πλένουμε τα χέρια μας όσο συχνά μπορούμε, θα τα κρατάμε μακριά από το πρόσωπό μας όσο βρισκόμαστε σε κοινόχρηστους χώρους και σε χώρους που συχνάζουν πολλοί και αν κολλήσουμε... με τις υγείες μας!!!
παλίρροια
30-11-2009, 09:41 PM
Παιδιά ψυχραιμία! Πιο Επικινδυνη είναι η απλή Γρίππη και σαφώς έχει τον ίδιο κίνδυνο επιπλοκών στα ευπαθή άτομα! Υπάρχει αμφιβολία ότι όλοι το χειμώνα θα περάσουμε συνάχι η: καταρροή,η καποιο πυρετάκο? Είναι το μόνο σίγουρο. Προτείνω να πετάξουμε τις "γυάλες". Δεν κάνουν καλό στίς σχέσεις των ανθρώπων:bigsmile:
vikou
30-11-2009, 10:06 PM
Kάτι τριήμερα συναχώματα πέρασα μόνο, αλλά καμία σχέση με γρίππες και ιώσεις. Κάποιο άρωμα κυκλοφορεί στο οποίο είμαι αλλεργική και δεν έχω εντοπίσει ακόμα... Γι΄αυτό.. θερμή παράκληση... πριν πάτε να ψεκαστείτε για 5η φορά με το άρωμά σας.. θυμηθείτε. Δεν βλάπτετε μόνο την τσέπη σας! Κάποιοι υποφέρουν από αυτό! :laugh::laugh:
Αυτό το τζελ που βάζουν στα χεράκια τους τα παιδιά στο σχολείο (και διάφορες άλλες κυριούλες) για απολύμανση είναι :toung:
Μητσάκος
30-11-2009, 10:24 PM
Μητσάκο μου,
ας δούμε τα δεδομένα μας, από μια άλλη σκοπιά. Η δημιουργία και πώληση των εμβολίων βοήθησε σε μεγάλο βαθμό τις ΗΠΑ να ανακάμψουν από την οικονομική κρίση. Ίσως γι' αυτό γίνεται τόσος θόρυβος για μια γρίππη αρκετά ανώδυνη... για μάρκετινγκ!! Αυτό όμως είχε ως συνέπεια να τονωθεί αρκετά και η παγκόσμια οικονομία που παρασύρθηκε στην κρίση από τις ΗΠΑ.
Έτσι αν το δούμε πολιτικά, με κάθε εμβόλιο που γίνεται στηρίζεται η ... παγκόσμια οικονομία!! Το φοβερό ταυ με κορυφή τον Πλούτωνα που θα γίνει στα παρορμητικά δεν μου... μυρίζει και τόσο φάρμακα! Για να δούμε τι μας περιμένει.
Απλώς να αναφέρω κάποια πράματα συνοπτικά, χωρίς να μπερδευόμαστε με αριθμούς. Τα στοιχεία υπάρχουν σε οποιοδήποτε ελληνικό ή ξένο οικονομικό site, απλώς διαφέρουν στο επίπεδο που προβάλλονται. Όποιος ψάχνει όμως βρίσκει, αναλύει και καταλαβαίνει :bigsmile:
Καμία ανάκαμψη δεν υπάρχει στις ΗΠΑ. Οι περσινές εκθέσεις αναφέρανε ότι θα κλείσουν γύρω στις 150 βορειοαμερικάνικες τράπεζες και πάνω κάτω τόσες κλείσαν. Οι τωρινές λένε ότι 550 περίπου τράπεζές τους είναι στα όρια της χρεοκοπίας. Με το καλό και να κλείσουν.
Η αύξηση των κερδών που έχει ο γενικός δείκτης της οικονομίας τους δεν αντιστοιχεί σε αύξηση παραγωγής προϊόντων αλλά σε αύξηση από υπηρεσίες, κυρίως από τράπεζες. Τι σημαίνει αυτό απλά; Ότι ο κόσμος ακόμα δεν έχει λεφτά, δεν αγοράζει και αφού ο κόσμος δεν αγοράζει, τα εργοστάσια δεν παράγουν, συνεχίζουν να απολύουν κλπ, κλπ.
Οι τράπεζες τώρα (και όχι όλες) δείχνουν κάποια κέρδη που σε καμία περίπτωση δεν πλησιάζουν τα περσινά πριν από την κρίση. Επειδή όμως δεν υπάρχει πραγματική οικονομική ανάπτυξη από πού προέρχονται τα κέρδη των τραπεζών; Προέρχονται από ανταλλαγές οικονομικών προϊόντων αντίστοιχων με αυτά που αποτελέσαν την αφορμή για την εκδήλωση της τωρινής κρίσης. Δηλαδή αγοράζουν ξανά κέρδη που ΘΑ υπάρξουν και τα μεταπωλούν. Αέρας κοπανιστός δηλαδή. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στην Ε.Ε. αλλά σε μικρότερο βαθμό, καθώς οι εδώ οικονομίες ήταν πιο δυνατές, με εξαίρεση φυσικά την Ελλάδα.
Επί της ουσίας ούτε στις ΗΠΑ ούτε στην Ε.Ε. ούτε πουθενά δεν υπάρχει πραγματική βελτίωση της οικονομίας, αυτά λέγονται στο πόπολο για να παραμυθιαστεί για άλλη μια φορά και να πιστέψει ότι το γεγονός της εξαθλίωσής του που οδηγεί σε επιπλέον κέρδη και μέσα από την κρίση για τις τράπεζες και τα μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα είναι για το καλό του.
Όσα λεφτά και να βγάλει μια φαρμακοβιομηχανία δεν μπορεί να αντισταθμίσει τη γενικότερη χασούρα της οικονομίας μιας χώρας. Τα κέρδη της όμως μπορεί να τα πλασάρουν οι διαχειριστές του συστήματος για να δείξουν ότι υπάρχει ανάκαμψη.
Ο Πλούτωνας μπορεί να μην μυρίζει φάρμακο, αλλά αναφέρω και τον Ποσειδώνα, ο οποίος ...βρομάει φαρμακίλα από χιλιόμετρα και ο επεκτατικός Δίας τα μοιράζει σαν να είναι χαρτοπόλεμος δεξια κι αριστερά ανά την υφήλιο. Και επειδή το παιχνίδι είναι στημένο, και επειδή τέτοια παιχνίδια δεν στήνονται χωρίς τη συμμετοχή μελών της ανώτατης εξουσίας (και λέω μελών και όχι "των μελών" επειδή υπάρχουν και οι ηλίθιοι που αν και στην ανώτατη εξουσία δεν έχουν παρει χαμπάρι) και επειδή ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω ταρακουνάει και τις δομές της ανώτατης εξουσίας αλλά και τις μεγάλες πολυεθνικές (λόγω και του κεφαλαίου που κατέχουν και της οργανωτικής δομής τους), εκτίμησα ότι ένα από τα ενδεχόμενα που μπορεί να συμβουν μπορεί και να είναι η αποκάλυψη της παγαποντιάς τους στον πολύ κόσμο.
Ένα από τα ενδεχόμενα, γιατί υπάρχουν και άλλα χειρότερα. Εγώ επειδή είμαι αισιόδοξος πήρα το καλύτερο :toung: Κάποιος άλλος μπορεί να επιλέξει ένα από τα άλλα. Όπως και να έχει, η ιστορία θα γράψει αυτό που θέλει εκείνη και με τον τρόπο που θέλει, παραγνωρίζοντας και τις δικές μας εκτιμήσεις, όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιου είδους κλίμακα.
Την αγάπη σας :bigsmile:
Με τόσο μεγάλο μισΘό έχουμε πολλά μπουκάλια ειδικό τζέλ:embarrest
Τι να κάνουμε; Να μην το χρησιμοποιούμε;:toung:
Pirate Jenny
30-11-2009, 10:34 PM
Αυτά τα μαγικά μπουκαλάκια είναι θείο δώρο για μας τις Παρθενίτσες :laugh:
Aries&Libra
30-11-2009, 11:05 PM
...αλλά αναφέρω και τον Ποσειδώνα, ο οποίος ...βρομάει φαρμακίλα από χιλιόμετρα και ο επεκτατικός Δίας τα μοιράζει σαν να είναι χαρτοπόλεμος δεξια κι αριστερά ανά την υφήλιο.
Εμένα θα μου πεις; Η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα έγινε σε τετράγωνο με τον γενέθλιο ¶ρη μου. Μια είμαι καλά, μια χάλια, χωρίς να μπορώ να εντοπίσω ακριβώς τι μου συμβαίνει. Κοντεύω να πάθω δηλητηρίαση από τα αναβράζοντα, τα EFEXOR, και οτι άλλο έχει χρειαστεί να πάρω. Ένας λόγος παραπάνω που δεν θέλω να κάνω το εμβόλιο. Με αυτά τα δεδομένα όμως, φοβάμαι μήπως ο Ποσειδώνας μου την έχει φυλαγμένη στη γωνία...
Πάντως, άκουσα οτι η συγκεκριμένη γρίπη "βαπτίστηκε" ΠΑΝΔΗΜΙΑ γιατί είναι το μόνο παραθυράκι να βγει ένα φάρμακο σε κυκλοφορία χωρίς να έχουν προηγηθεί δοκιμές.
Λευκή
01-12-2009, 01:23 AM
Μια και είναι αύριο η μέρα του AIDS να αφήσουμε τη γρίπη και να πιάσουμε τις συνομωσιολογίες ?:nuts:
κρασακι
01-12-2009, 06:24 AM
Έχει πλάκα όταν βλέπεις απο μακριά πόσος πανικός επικρατεί στην Ελλάδα σχετικά με τη γρίπη και το εμβόλιο!
Αυτή τη στιγμή στην Αγγλία που έχει από τα πιο πολλά κρούσματα εδώ και καιρό στην Ευρώπη, ο κόσμος το αντιμετωπίζει αρκετά πιο χαλαρά, δεν επικρατεί ο ίδιος πανικός, όταν φταρνίζεσαι δεν σε κοιτάνε απαραίτητα σαν λεπρό..:nuts: και σε περίπτωση ασθένειας συμβουλεύουν απο τα νοσοκομεία τον κόσμο να μένει σπίτι για κάποιες μέρες, και μόνο αν είναι ανάγκη να πηγαίνει στο νοσοκομείο για να μην μεταδίδεται και πιο εύκολα η γρίπη καθώς και επειδή είναι ακίνδυνη στις περισσότερες περιπτώσεις..
Αυτά απο τη δική μου εμπειρία..:bigsmile:
malnti
01-12-2009, 08:59 AM
Έχει πλάκα όταν βλέπεις απο μακριά πόσος πανικός επικρατεί στην Ελλάδα σχετικά με τη γρίπη και το εμβόλιο!
:
Αγαπητό κρασάκι, δεν συμφωνώ ότι στην Ελλάδα έχουμε πάθει πανικό. Ίσα ίσα που κανείς δεν πιστεύει τα περι πανδημίας. Απλώς είμαστε εκδηλωτικοί τύποι και κάνουμε την τρίχα τριχιά.:cheesy:
Πάντως το καλύτερο φάρμακο είναι το κρασάκι, λίγο γουρουνοπούλα ψητή και καλή παρέα για να αποκτήσουμε πολλά αντισώματα! :wacko:
Υ.Σ. Αυτός ο γενέθλιος ανάδρομος ποσειδόνας και η σελήνη στους ιχθείς με έχει καταστρέψει! χικ :wacko:
voulatain
01-12-2009, 10:57 AM
Οικογενειακως ολοι καλαααα!!!!Ελπιζουμε κ να παραμεινουμε ετσι...
Κατι συγγενεις..κατι φιλοι...την αρπαξαν τη γριπουλα τους,αλλα ουδεις με χοιρινη γριπη ως τωρα...
Κανουμε τα δεοντα κ απαραιτητα...κ ειδωμεν!!!
Πανικος, κανεις..εννοειται!
Αν ειναι να ρθει θε να ρθει αλλιως ...θα προσπερασει...
leoma
01-12-2009, 11:22 AM
Δεν είμαστε υποχρεωμένοι. Εγκύκλιος Υπουργείου Υγείας για την νέα Γρίπη (H1N1) :: ΕΝΤΕΠΑ :: Ένωση Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων Δημοσίων Νοσοκομείων Ν.Π.Δ.Δ. (http://www.entepa.gr/new/index.php/20091030263/egikleios-gia-ti-gripi.html)
Τονίζεται ότι τα παιδιά, οι εκπαιδευτικοί και οι εργαζόμενοι των σχολείων που παρουσιάζουν γριπώδη συνδρομή, όπως περιγράφεται παραπάνω, πρέπει να παραμένουν στο σπίτι για όσες μέρες διαρκεί ο πυρετός και επιπλέον ακόμα ένα 24ωρο μετά την υποχώρησή του, χωρίς τη χρήση αντιπυρετικών . Η προσκόμιση ιατρικού πιστοποιητικού/ βεβαίωσης για την επιστροφή του παιδιού στο σχολείο , δεν απαιτείται.
Pirate Jenny
01-12-2009, 11:46 AM
Δεν είμαστε υποχρεωμένοι. Εγκύκλιος Υπουργείου Υγείας για την νέα Γρίπη (H1N1) :: ΕΝΤΕΠΑ :: Ένωση Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων Δημοσίων Νοσοκομείων Ν.Π.Δ.Δ. (http://www.entepa.gr/new/index.php/20091030263/egikleios-gia-ti-gripi.html)
Τονίζεται ότι τα παιδιά, οι εκπαιδευτικοί και οι εργαζόμενοι των σχολείων που παρουσιάζουν γριπώδη συνδρομή, όπως περιγράφεται παραπάνω, πρέπει να παραμένουν στο σπίτι για όσες μέρες διαρκεί ο πυρετός και επιπλέον ακόμα ένα 24ωρο μετά την υποχώρησή του, χωρίς τη χρήση αντιπυρετικών . Η προσκόμιση ιατρικού πιστοποιητικού/ βεβαίωσης για την επιστροφή του παιδιού στο σχολείο , δεν απαιτείται.
Στο δικό μας σχολείο πάντως μας ζητήθηκε η βεβαίωση, διαφορετικά δεν θα δέχονταν το παιδί πίσω:wacko:
leoma
01-12-2009, 11:53 AM
Στο δικό μας σχολείο πάντως μας ζητήθηκε η βεβαίωση, διαφορετικά δεν θα δέχονταν το παιδί πίσω:wacko:
Μήπως να ζητήσεις τα 130 ευρώ σου!:laugh:
Μήπως να τους στείλεις τα κανάλια!!!!!!:nuts::nuts::nuts:
Κοραλλία Μόζορα
01-12-2009, 11:55 AM
Μητσάκο μου, καλημέρα σου και καλό μήνα.
Μ' αρέσει το πάθος σου και η ιδεολογία σου που διαφαίνεται μέσα από την ανάλυσή σου. Παρόλο όμως που συμφωνώ ιδεολογικά μαζί σου, οι οικονομικοί δείκτες δείχνουν σημάδια ανάκαμψης και στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη.
Η φαρμακοβιομηχανία είναι παραγωγή προϊόντων εργοστασιακή. Κι όταν τα εργοστάσια σου παράγουν ένα προϊόν μεγάλης παγκόσμιας ζήτησης μιλάμε για αύξηση της παραγωγής. Τα αμερικανικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα άρχισαν ήδη να επιστρέφουν στην κυβέρνηση τα λεφτά που δανείστηκαν, το αμερικανικό χρηματιστήριο σταμάτησε να πέφτει, ο δείκτης πώλησης ακινήτων είναι θετικός πια, μειώθηκε ο ρυθμός απολύσεων κ.ά.
Στην Ευρώπη, η Γερμανία (η οικονομική ατμομηχανή της Ευρώπης) έκλιεισε το τρίμηνο με θετικό δείκτη για πρώτη φορά μέσα στην χρονιά, στην Αγγλία η αγορά ακινήτων έκλεισε με θετικό δείκτη για 4ο συνεχόμενο μήνα κ.ά. Οι Διεθνείς Οργανισμοί προβλέπουν, με βάση τους αριθμούς, ότι όλο το 2010 θα είναι εξισορροπητικό έτος και οι βασικοί δείκτες θα κινηθούν από 0 έως +1.
Συμφωνώ ότι η σύνοδος Δία/Ποσειδώνα είχε μεγάλη σχέση με τον θόρυβο γύρω από την νέα γρίππη και το εμβόλιο, γι' αυτό και δεν εμπιστεύομαι όλα όσα ακούω. Συμφωνώ και με τις απόψεις σου για τον Πλούτωνα. Δεν είναι τυχαίο ότι με το που μπήκε στον Αιγόκερω ξέσπασε παγκόσμια οικονομική κρίση αλλά και κρίση αξιών σε σχέση με το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα. Και συμφωνώ μαζί σου ότι έχουμε πολλά ακόμα να δούμε τα επόμενα χρόνια.
Μητσάκος
01-12-2009, 12:00 PM
"Τα σχολεία είναι φυλακές" :evil:
Pirate Jenny
01-12-2009, 12:17 PM
Μήπως να ζητήσεις τα 130 ευρώ σου!:laugh:
Μήπως να τους στείλεις τα κανάλια!!!!!!:nuts::nuts::nuts:
Ολοι οι γονείς το ίδιο έκαναν, όχι μόνο εγώ, μερικές δεκάδες χιλιάδες απ ότι διαβάζω έχουν ήδη κάνει αυτήν την εξέταση, έχουν θησαυρίσει τα διαγνωστικά κέντρα.
Επιπλέον υπάρχει το τρομακτικό "δωμάτιο της γρίπης" σε κάθε σχολείο υποχρεωτικά, εκεί που κλειδαμπαρώνουν όποιο παιδάκι έχει πυρετό μέχρι να το παραλάβουν οι γονείς του, με μάσκες και γάντια φυσικά:wacko:
Και φυσικά τα αντιμετωπίζουν σαν λεπρά και υπάρχουν παιδάκια που παρ' όλο που δεν αισθάνονται καλά δεν το λένε για να μην καταλήξουν στο "δωμάτιο":scared::scared:
sagimoon
01-12-2009, 12:39 PM
Παρούσα και σήμερα..
και με τα 90 κιλά μου. Ποιός θα κάνει την καλή την πράξη να βρει τα...κυβικά μου?? στο 1.60 έμεινα...:embarrest
Μητσάκος
01-12-2009, 12:40 PM
Μητσάκο μου, καλημέρα σου και καλό μήνα.
Μ' αρέσει το πάθος σου και η ιδεολογία σου που διαφαίνεται μέσα από την ανάλυσή σου. Παρόλο όμως που συμφωνώ ιδεολογικά μαζί σου, οι οικονομικοί δείκτες δείχνουν σημάδια ανάκαμψης και στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη.
Η φαρμακοβιομηχανία είναι παραγωγή προϊόντων εργοστασιακή. Κι όταν τα εργοστάσια σου παράγουν ένα προϊόν μεγάλης παγκόσμιας ζήτησης μιλάμε για αύξηση της παραγωγής. Τα αμερικανικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα άρχισαν ήδη να επιστρέφουν στην κυβέρνηση τα λεφτά που δανείστηκαν, το αμερικανικό χρηματιστήριο σταμάτησε να πέφτει, ο δείκτης πώλησης ακινήτων είναι θετικός πια, μειώθηκε ο ρυθμός απολύσεων κ.ά.
Στην Ευρώπη, η Γερμανία (η οικονομική ατμομηχανή της Ευρώπης) έκλιεισε το τρίμηνο με θετικό δείκτη για πρώτη φορά μέσα στην χρονιά, στην Αγγλία η αγορά ακινήτων έκλεισε με θετικό δείκτη για 4ο συνεχόμενο μήνα κ.ά. Οι Διεθνείς Οργανισμοί προβλέπουν, με βάση τους αριθμούς, ότι όλο το 2010 θα είναι εξισορροπητικό έτος και οι βασικοί δείκτες θα κινηθούν από 0 έως +1.
..................................................
Κοραλλία μου, οι δείκτες ευημερούν και ο κόσμος δεν έχει λεφτά. Στατιστικά, αν φας ένα κοτόπουλο και εγώ μείνω νηστικός, θα έχουμε φάει από μισό κοτόπουλο.
Η βασική μας διαφορά, από την οποία προκύπτει και η διαφορετικότητα στις εκτιμήσεις, είναι ότι "ασχολούμαι" λίγο πιο "εξειδικευμένα" με το συγκεκριμένο σπορ και δεν στέκομαι στους τίτλους που παρουσιάζονται από τα Μ.Μ.Ε. και τις κυβερνήσεις. Αυτοί κάνουν το παιχνίδι τους.
Οι μέχρι τώρα "ανακάμψεις" οφείλονται στις κρατικές ενέσεις και όχι στην πραγματική αύξηση της παραγωγής, καθώς και η ζήτηση που λένε ότι υπάρχει είναι και αυτή πλασματική. Αν ρωτήσεις π.χ. έναν εισαγωγέα αυτοκινήτων θα σου πει για τους εκβιαστικούς τρόπους με τους οποίους οι αυτοκινητοβιομηχανίες τους αναγκάζουν να εισάγουν αυτοκίνητα χωρίς να υπάρχει καμιά προοπτική να τα πουλήσουν.
Επιπλέον οι βορειοαμερικανικές τράπεζες εντάσσουν στα φετινά τους κέρδη τα έσοδα από τις εκποιήσεις των σπιτιών που κατά χιλιάδες παίρνουν πίσω επειδή μένουν απλήρωτες οι δόσεις τους. Και έχουν έτσι και κουλούρι (το ακίνητο προς πώληση) και τυράκι (τις δόσεις που εισέπραξαν έως τώρα). Αυτά βέβαια σε συνδυασμό με τα "τοξικά" που ξαναξεκίνησαν να πουλάνε μεταξύ τους, όπως γράφω και στο άλλο μου ποστ.
Ακόμα, πρέπει να έχεις υπόψιν σου ότι η φαρμακοβιομηχανία παρ' όλο που είναι "βιομηχανία" δεν μοιάζει καθόλου με τις "κλασικές " βιομηχανίες που έχουμε στο μυαλό μας. Δεν απασχολούν δηλαδή τον αντίστοιχο αριθμό εργατικού δυναμικού που απασχολεί π.χ. μια κλωστοϋφαντουργική μονάδα. Είναι πιο "κυριλέ", με πολύ λιγότερο προσωπικό, η επεξεργασία των πρώτων υλών της γίνεται με πολύ πιο απλούς και κυρίως φτηνούς τρόπους, άσχετα αν περιβάλλεται από την αίσθηση του ακριβού, του ειδικού μεν μαζικού δε. Σκέψου μόνο ότι περίπου το 60 με 80 τοις εκατό του κόστους μιας μεγάλης φαρμακοβιομηχανίας αναλογεί στην έρευνα και όχι στους άλλους κοστοβόρους τομείς της.
Σου ξαναλέω ότι και να υπάρχουν θετικά πρόσημα σε διάφορους δείκτες αυτό δεν αντανακλά κι θετική κατάσταση στο σύνολο. Για να σου δώσω ένα παράδειγμα. Είχα, ως τράπεζα, πτώση 50% πέρυσι και φέτος έχω αύξηση 10%. Η ουσία είναι ότι χάνω 40% και δεν έχω κερδίσει 10%. Χωρίς βέβαια να εξετάζω από πού μου ήρθε αυτό το 10%, ε;
Ακόμα. Είμαι λεφτάς και τώρα που έχουν χάσει πολλοί τα σπίτια τους οι τιμές των ακινήτων έχουν πέσει, επειδή υπάρχει μεγάλη προσφορά. Είναι ευκαιρία να αγοράσω από πλειστηριασμό ένα ακίνητο σε πολύ χαμηλή τιμή. Αυτό όμως το κάνω εγώ που είμαι λεφτάς και όχι ένας φουκαράς που δεν έχει λεφτά. Το αν εγώ και 10 φίλοι μου εξίσου ή περισσότερο πλούσιοι κάνουμε κάποιες αγορές, οι οποίες λόγω του μεγέθους μας είναι μεγάλες και συμβάλλουν στο να φανεί ότι υπάρχει κίνηση στον κτηματομεσιτικό τομέα, δεν σημαίνει ότι υπάρχει και βελτίωση στον τομέα αυτό. Δες, για παράδειγμα, πώς τον πίνει το Ντουμπάι και θα καταλάβεις. :bigsmile:
Fotini Christodoulou
01-12-2009, 01:23 PM
Αν και ξεφύγαμε απο το αρχικό θέμα, συμφωνώ Μητσάκο μαζί σου, για την πραγματική οικονομία.
Ωστόσο το θέμα είναι ότι είμαστε απλοί αριθμοί στις στατιστικές και δεν ενδιαφέρει - ούτε και συμφέρει-τους στατιστικολόγους-επικοινωνιολόγους-πολιτικούς-τραπεζίτες- λεφτάδες του κόσμου, αν εσύ έφαγες ή δεν έφαγες κοτόπουλο, ή αν έφαγες μισό ή ολόκληρο.
Τους ενδιαφέρουν μόνο οι δείκτες. Και οι δείκτες όντως δείχνουν άνοδο. Αληθινή δεν είναι, ουσιαστική σαφώς δεν είναι, αλλά γι αυτούς είναι και ότι και να κράζουμε εγώ κι εσύ και πολλοί άλλοι, θα παραμείνει έτσι.
Στο θέμα των φαρμάκων τώρα, απορώ γιατί τώρα μας έκανε εντύπωση, ενώ τα ίδια συμβαίνουν εδώ και δεκαετίες. Και πειράματα γίνονται και μάλιστα εν αγνοία πολλών...( δείτε πχ αφρική:cry: ) και ιοί κατασκευάζονται, και γίνονται και "τυπου βιολογικού πολέμου επιθέσεις" , χωρίς εχθρικές διαθέσεις κατα τ΄αλλα...καθαρά για το χρήμα.
Πριν απο χρόνια μου λεγε η μαμά μου όπως και άλλοι υπήρχε μία κλασσική γρίππη που την λεγανε οι απλοί ανθρωποι ..κρυολόγημα, πίνανε κανά τσάι, τρωγανε και μια κοτόσουπα , αντε και καμιά ασπιρινούλα και τέλος:bigsmile:.
Αυτά που ακούω για αλλοιώσεις και εξέλιξη των ιών τα ακούω με φοβερή επιφύλαξη καθώς η προσωπική μου άποψη- θαρρώ επίσης και η άποψη της ίδιας της φύσης- είναι ότι οι ιοί δεν είναι κατσαρίδες για να εξελιχθούν ώς προς την ανθεκτικότητα σε κατσαριδοκτονα...εξελίσσον αι φυσικά, παράλληλα όμως και με την δική μας ανοσία διότι χρειάζονται εμάς για να εξελιχθούν. ΑΝ καποιος ιός έχει εξελιχθεί ΤΟΣΟ ραγδαια, σημαίνει οτι "κάποιοι" βοήθησαν την ραγδαία ανάπτυξη του..
Στο θέμα της γρίππης, της διαφήμισης της γρίππης και κάθε γρίππης/κρίσης και σχετικών κατασκευασμένων κατά την άποψη μου καταστάσεων, απαντώ με αλλαγή καναλιού και dvd με τις περιπέτειες του roadrunner. ;)
WHITE.HORSE
01-12-2009, 02:51 PM
Μητσάκο μου,
.....δεν ξέρω γιατί αλλά κάπως έτσι προσανατολίζω και γω την σκέψη μου ... να ξεχνάει ο παγκόσμιος λαός την ανεργία την πείνα και όλα τα κακά που μας φορτώνουν !!
φιλικά
white.horse:love:
WHITE.HORSE
01-12-2009, 02:54 PM
Παρούσα και σήμερα..
και με τα 90 κιλά μου. Ποιός θα κάνει την καλή την πράξη να βρει τα...κυβικά μου?? στο 1.60 έμεινα...:embarrest
BMI = 35.16 :bigsmile:
sagimoon
01-12-2009, 06:12 PM
Μόνο 35,6 ??? Καλό μου αλογάκι , δεν ξέρεις τί χαρά μου έδωσες...νόμιζα ότι πέρασα κατά πολύ το όριο, αλλά είμαι ακριβώς πάνω του. Θα προσπαθήσω να μην το ξεπεράσω...
Θάμαι καλό παιδί,
δεν θα μασάω πολύ
θα κάνω γυμναστική
και θα γελάω πολύ.
Θα πίνω τακτικά
υγρά , πολλά υγρά
κι αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά...
θα κόψω και την τηγανιά !!!
ΑΑΑ pspspspsp ΟΥΥΥΥ !!!
malnti
01-12-2009, 09:09 PM
Τώρα το κάψιμο στο λαιμό είναι προεόρτιο γρίπης, ή
αποτέλεσμα των τσιρίδων στο γραφείο, ή
συνδυασμός των δύο, και
ποιό το γιατρικό?:unsure:
Χρυσάνθη
01-12-2009, 09:36 PM
Καλησπέρα καταρχήν!! Λοιπόν, τελείως ράδιο αρβύλα άκουσα ότι το αντίδοτο για τη γρίπη αυτή είναι οι μπανάνες. Και έτσι να μην είναι, φρουτάκι του Θεού είναι, τι έχουμε να χάσουμε?? Επίσης, το τέλειο για το λαιμό που αρχίζει να πονάει είναι γαργάρες με μαύρο τσάι, ζεστό ή χλιαρό φυσικα...κρύο δεν είναι το ίδιο. Και όταν λέμε μαύρο τσάι δεν εννοούμε φακελάκια αλλά σε ατόφια μορφη... μετά από μισή ώρα λέει η συνταγή το ίδιο με χαμομήλι....όσες φορές μπορούμε την ημέρα....ανα λίγες ώρες. Πάντως εγώ στις 2 φορές και χωρίς να κάνω το χαμομήλι καταλαβαίνω ήδη τη διαφορα!!!!
Για να φύγουν οι ακαθαρσίες απο τη νύχτα, μία κουταλιά ηλιέλαιο και μπούκωμα για 3-4 λεπτα, όσο μπορούμε..το φτύνουμε μετά, και έχει τραβήξει όλα τα μικρόβια του λαιμού και του οισοφάγου μη σας πω. Με κουταλάκι πλαστικο πάντα όχι μεταλλικό γιατι αφήνει ουσίες που δεν πρεπει καθαρίζουμε τη γλώσσα μαζεύοντας τα υπολλείματα.. Αφού λοιπόν το κάνουμε αυτό το πρωί μετά αρχίζουμε τις γαργάρες με το τσάι που προείπα. Πρέπει να φεύγουν οι τοξίνες της νύχτας πάση θυσία γιατί τότε ο οργανισμός αυτοκαθαρίζεται. Και μετά απο αυτό πίνουμε ένα ποτήρι νερο!! Οτιδήποτε με πάγο απαγορεύεται για λαιμούς ευαίσθητους.
Και βέβαια, η απόλυτη σίγουρη πρόληψη είναι η βιταμίνη C!!!! Αλλά για πρόληψη, μην περιμένετε να σας πιάσει πρώτα!!! Εγώ προσωπικά παίρνω 1000αρα για τους μήνες του χειμώνα, αλλά αν θέλετε παίρνετε λιγότερο κ για τους τελείως φυσικούς 2 ποτήρια φυσικό χυμό πορτοκάλι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ (όχι όποτε θυμάστε)!!! Για να μην ενοχλήσει τον οργανισμό το όξινο του πορτοκαλιού, βάλτε μέσα στο χυμό λίγο μέλι ή αλατι (ελάχιστη ποσότητα). Αέρισμα χώρων....λιάσιμο σκεπασμάτων...πλύσιμο χεριών και δε φοβόμαστε κανέναν!!!
vikou
02-12-2009, 12:01 AM
Τώρα το κάψιμο στο λαιμό είναι προεόρτιο γρίπης, ή
αποτέλεσμα των τσιρίδων στο γραφείο, ή
συνδυασμός των δύο, και
ποιό το γιατρικό?:unsure:
Kάνε μερικά μπουκώματα με ηλιέλαιο, και να δείς που θα σου κοπούν και οι τσιρίδες στο γραφείο :cheesy:
Dell Piero
02-12-2009, 12:18 AM
Σιγά μην κάνει και με βαλβολίνες :cheesy:
κρασακι
02-12-2009, 04:28 AM
Κάψιμο στον λαιμό..χμμ..
Εμένα εκτός απο πολύ νερό, γαργάρες, πράσινα, κίτρινα, μαύρα τσαγάκια, παγάκια κλπ..με βοήθαγε πάντα το εξής......έπαιρνα ένα παλιό αγαπημένο κασκόλ του Παναθηναϊκού το τύλιγα σφιχτά και ωραία γύρω απο τον λαιμουδάκο μου (όχι σε σημείο ασφυξίας βεβαίως βεβαίως..) για να τον κρατά ζεστό και έπεφτα για ύπνο κουκουλωμένη..και όλως περιέργως πάντα βοήθαγε και δεν εξελισσόταν την άλλη μέρα! και έλεγα τι πράσινα τσάγια και ιστορίες! τριφύυλλιιι!:nuts:
Βέβαια νομίζω ότι και ένα κασκόλ σε κόκκινη, κίτρινη ή και σε οποιαδήποτε άλλη απόχρωση θα είναι αποτελεσματικό..εξίσου το ίδιο βέβαια δεν ξέρω..:toung::toung:
malnti
02-12-2009, 08:57 AM
Σιγά μην κάνει και με βαλβολίνες :cheesy:
Εμείς οι Λέοντες δεν μπορούμε να πέρνουμε ότι κι ότι. Μόνο οι Υπερενισxυμένες βαλβολίνες με ειδικά πρόσθετα θα μας κάνουν καλά!
Ευχαριστώ πάντως όλους για τις συμβουλές σας! Η πρώτη γαργάρα έγινε! Θα δείξει...:love:
toniats
02-12-2009, 10:06 AM
όταν ξεκινουσε αυτη η ιστορια της γρίππης στο μακρινο μεξικο, κάπου στον μάιο στο μυαλο μου σφηνωθηκε η ταινια με τον μπους γουίλις που έρχεται απο ένα ζοφερο μέλλον στην εποχη μας για να εμποδίσει την μελλοντική επιδημια που θα αφανίσει την ανθρωπότητα.....(χωρις να ειμαι σίγουρη ο τίτλος της είναι : οι 12 πίθηκοι)
η γριπη των χοίρων δεν είναι τιποτα αλλο απο μια γρίπη. Ελαφροτερη απο την συνηθισμένη γριπη, πολλοι απο μας την έχουμε ηδη περάσει χωρις να το καταλάβουμε....
όμως έχουμε να κάνουμε με μεταλλαξη του ιου.....το διαφορετικό είναι πως ο νεος ιος κολλάει πιο ευκολα.
Η Παγκόσμια Οργανωση Υγείας μίλησε για πανδημια με βάση την ευκολία μετάδοσης. Αν δεν κάνω λάθος πανδημια ειχε χαρακτηριστει κι ο Εμπολα στην Αφρικη....ετερο τούτου στα χρονια μας ουδεν.
Η πανδημια δίνει στις φαρμακοβιομηχανιες το δικαίωμα να κυκλοφορήσουν φαρμακα και εμβόλια χωρις να γίνουν οι απαραίτητοι χρονοβοροι και πολυδάπανοι έλεγχοι των παρενεργειών.....έτσι και έγινε. Τρεις αν δεν κάνω λάθος είναι οι φαρμακοβιομηχανίες που κέρδισαν ασυλληπτα ποσα....
Δυστυχως δεν πιστεύω στις συμπτώσεις...
Η μεταλλαξη του ιου "επι το κολλητικότερον" για μένα είναι ένα καλοπληρώμενο έγκλημα σε κάποιο εργαστήριο....
μια πρώτη επιτυχημένη προσπάθεια , μια πρόβα τζενεραλε σε παγκόσμια κλίμακα....
.....και φοβαμαι πολύ
οι μεθοδοι μου σας είναι λίγο πολυ γνωστες : σπιτι στο βουνο με πηγη εκει κοντα και γνώσεις βοτανολογιας και εσωτερικής θεραπευτικής
την αγάπη μου
Μητσάκος
02-12-2009, 10:34 AM
........................................
οι μεθοδοι μου σας είναι λίγο πολυ γνωστες : σπιτι στο βουνο με πηγη εκει κοντα και γνώσεις βοτανολογιας και εσωτερικής θεραπευτικής
την αγάπη μου
Είμαστε πολλοί για να πάρουμε τα βουνά και το βρίσκω κομμάτι δύσκολο να επιστρέψουμε στην αγροτική-παγανιστική κοινωνία
toniats
02-12-2009, 11:11 AM
να δοκιμασουμε?
τι σπορος να ειναι αυτός....?
Aries&Libra
05-12-2009, 01:36 PM
Πρώτον: άκουσα οτι η θνησιμότητα σε αυτήν την γρίπη είναι 2 στις χίλιες, και με προβλήματα υγείας.
Δεύτερον: η γρίπη των πτηνών, ήταν και είναι πιο επικίνδυνη
Τρίτον: αν βγουν αληθινές οι προβλέψεις για το 2012, τα όρη και τα βουνά θα τα πάρουμε έτσι κι αλλιώς, για να βρούμε καμιά σπηλιά να κρυφτούμε. Σε αυτήν την περίπτωση, οι αποξηραμένες μπανάνες θα μας φανούν χρήσιμες!!!:banana
whisperer
05-12-2009, 03:32 PM
Μα αυτό που δε ξέρει ο κόσμος είναι και ότι από την κανονική γρίπη έχει πεθάνει κόσμος και μάλιστα πολύ μα πολύ περισσότερος...!!! Έχει να κάνει με αυτό που είπες ¶ντζελα...αν προϋπάρχουν προβλήματα υγείας κτλ κτλ...
Τα νούμερα και οι στατιστικές της νέας γρίπης ούτε κατά διάνοια δεν έχουν φτάσει αυτά της κοινής...σε ότι και αν αφορά αυτό, θνησιμότητα, επιπλοκές, νοσηλείες κτλ...
Σας παρακαλώ...ας είμαστε ήρεμοι και ρεαλιστές...κοντεύουμε πια να νομίζουμε τη νέα γρίπη σα χολέρα....
Υγιένετε....
Aries&Libra
06-12-2009, 03:08 PM
Εχτές έμαθα οτι το σχολείο του μικρού ενδέχεται να κλείσει μια εβδομάδα νωρίτερα για τις γιορτές. Έχουν ήδη κλείσει για μια εβδομάδα τρία τμηματα για κάποια μη επιβεβαιωμένα κρούσματα πλην ενός. Αυτό θα με βολέψει γιατί βαριέμαι το ξύπνημα στις 7:00. Εγώ δεν ανησυχώ, ούτε θα κάνουμε το εμβόλιο. ¶λλωστε είμασταν οικογενειακώς άρρωστοι πριν 3 εβδομάδες χωρίς πυρετο, που έτσι κι αλλιώς εγω ΔΕΝ κάνω ποτέ (ειλικρινά έχω κάνει μόνο δύο φορές στη ζωή μου). Και ποιός μου λέει οτι δεν περάσαμε την γρίππη χωρίς να το καταλάβουμε; Και να φανταστείτε οτι μιλάω εγώ με Ήλιο στον 6ο και τον Κρόνο να κινείται στον 12ο (αντίθεση θα κάνει το καλοκαίρι του 2012). Φταίνε όμως και οι Έλληνες δημοσιογράφοι που είναι πάντα ΤΟΣΟ υπερβολικοί!!! Έλεος πια, γι' αυτό δεν τους παρακολουθεί κανένας.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
18-12-2009, 03:49 PM
απο προχθες το βραδυ αρχισε :cry:
σημερα ξεκινησε ο πυρετος:cry:
κουκακι:cry::love:
υ.γ σας διαβαζω ομως αγαπημενοι μου:love:
Pirate Jenny
18-12-2009, 03:49 PM
Περαστικά Δέσποινα:love:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
18-12-2009, 03:50 PM
Περαστικά Δέσποινα:love:
ευχαριστω κοριτσακι μου:love:
stellino
18-12-2009, 04:06 PM
Περαστικά Δεσποινούλα μου!!!
Σ' ένα τριήμερο θα 'σαι περδίκι... να προσέξεις λίγο τώρα...
Κουκουλώσου και πάρε μαζί το laptop στο κρεβάτι...
Αν χρειαστείς κάτι, βάλε μια φωνή: όλοι εδώ γύρω είμαστε :love:
Μητσάκος
18-12-2009, 04:35 PM
απο προχθες το βραδυ αρχισε :cry:
σημερα ξεκινησε ο πυρετος:cry:
κουκακι:cry::love:
υ.γ σας διαβαζω ομως αγαπημενοι μου:love:
Εγώ δεν θα σου γράψω κάτι, γιατί μπορεί να κολλήσω κανέναν ιό :cheesy:
zw_epimenontas
18-12-2009, 04:40 PM
γριπη των χοιρων δλδ? ιχιχιιχιχιχιχιι:toung::laugh:
Στην κεκαυμένη ζώνη δεν κολάει τίποτα :laugh:
Μητσάκος
18-12-2009, 04:54 PM
Στην κεκαυμένη ζώνη δεν κολάει τίποτα :laugh:
Θα λάβουμε υπόψιν μας την προειδοποίηση, αλλά δεν το δένουμε και κόμπο, καθώς οι κακεργέτες απλανείς έχουν πια φύγει από εκεί. Επιπλέον η απόλυτη πτώση των Φώτων είναι στη 19η του Ζυγού και στην 3η του Σκορπιού, άρα δεν ακουμπάνε την 13η που μας ενδιαφέρει.
Εκτός αυτού, έχω ακούσει ότι κολλάει και τηλεφωνικά, γιατί όχι και ιντερνετικά; :toung:
Fotini Christodoulou
18-12-2009, 04:55 PM
Μιλάμε ακόμα για την γρίππη;:toung:
Μητσάκος
18-12-2009, 04:56 PM
Μιλάμε ακόμα για την γρίππη;:toung:
Εννοείται. Μια χρόνια που έχω εγώ όμως, όχι της Δέσποινας :bigsmile:
Fotini Christodoulou
18-12-2009, 04:58 PM
Στην Δέσποινα περαστικά:love:
Σ' εσένα, που είναι χρόνιο πρόβλημα, μην ψάχνεις την λύση στην κεκαυμένη.:bigsmile:
Ανν Νικολαου
18-12-2009, 06:07 PM
Υπεραστικα Δεσποινα! :bigsmile: :love:
Αφροδίτη
18-12-2009, 07:47 PM
Δέσποινα περαστικά σου κοπέλα μου :love:
Είσαι σίγουρη ότι προκειται να την γρίπη των χοίρων?:cry: ή απλώς περνάς την εποχιακή γρίπη???
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
18-12-2009, 08:23 PM
τι κεκαυμενες λετε;;:nuts:
εγω ξερω οτι σας εχω κολλησει τον ιο του ενδιαφερωντως για μενα
τον ιο της αγαπης :love:
της τρυφεροτητας:love:
αποδειξη ειστε ολοι εσεις :love:
και να ξερουν τα μελη -ιδιως τα νεα μελη -,
οταν δεινεις την ψυχη σου οταν ανοιγεις σαν ανοιχτο βιβλιο την καρδια σου,
οταν δεν εχεις εγωισμο,
και εισαι ο εαυτος σου ,
Ολα αυτα αναγνωριζωνται και στις χαρες [γενεθλεια] βλεπεις τοσο κοσμο να σου ευχετε!
οπως και στα δυσκολα εδω τωρα βλεπεις παλι να σου ευχονται περαστικα!
Κυριε '' ΣΚΡ''' βρισκομαι στην ζωνη του myhoroscope κολλητικος ιος ε;:bigsmile:
ΣΑς ευχαριστω φιλοι μου για το ενδιαφερων σας!!:love:
υγεια ευχομαι σε ολους!
κουκακι :love:
whisperer
18-12-2009, 11:08 PM
Σε σένα λοιπόν Κουκάκι μου, εύχομαι να είναι περαστική η ίωση (που θα είναι δηλαδή γιατί εμείς οι τοξότες δε μασάμε απο τέτοια...μη κοιτάς το Μητσάκο με τη χρόνια που έχει...εκείνος είναι εξαίρεση...! :cheesy:) και γρήγορα σιδερένια παλι!
Και σε μας που έχουμε τον ιό της τρυφερότητας και του ενδιαφέροντος για σένα....να μη γιατρευτούμε ποτέ! :toung:
Τι να κάνουμε κύριε Πρέσβη Κούκι...μας κακομαθαίνετε...!
:bigsmile::love:
leoma
18-12-2009, 11:43 PM
Περαστικά σου Δεσποινάκι και "κουράγιο, ερχόμαστε!!"
:love:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
18-12-2009, 11:47 PM
Σε σένα λοιπόν Κουκάκι μου, εύχομαι να είναι περαστική η ίωση (που θα είναι δηλαδή γιατί εμείς οι τοξότες δε μασάμε απο τέτοια...μη κοιτάς το Μητσάκο με τη χρόνια που έχει...εκείνος είναι εξαίρεση...! :cheesy:) και γρήγορα σιδερένια παλι!
Και σε μας που έχουμε τον ιό της τρυφερότητας και του ενδιαφέροντος για σένα....να μη γιατρευτούμε ποτέ! :toung:
Τι να κάνουμε κύριε Πρέσβη Κούκι...μας κακομαθαίνετε...!
:bigsmile::love:
ευχαριστω πολυ:love:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
18-12-2009, 11:48 PM
Περαστικά σου Δεσποινάκι και "κουράγιο, ερχόμαστε!!"
:love:
κοριτσακι μου λεομιτσα μου σε ευχαριστω:love:
παλίρροια
19-12-2009, 12:01 AM
Δέσποινα τι διαβάζω είσαι λίγο αδιάθετη? Δεν σε φοβάμαι καθόλου, θα δείς πως αύριο το πρωί θα αισθάνεσαι πολύ καλύτερα!! Πολλές ευχές!:bigsmile:
παλίρροια
19-12-2009, 08:16 PM
Ελπίζω όσοι υπήρξαν άρρωστοι να είναι καλύτερα σήμερα!!:bigsmile:Δέσποινα που είσαι?:bigsmile:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
19-12-2009, 11:38 PM
Ελπίζω όσοι υπήρξαν άρρωστοι να είναι καλύτερα σήμερα!!:bigsmile:Δέσποινα που είσαι?:bigsmile:
καλυτερα ειμαι ευχαριστω!
με εναν Δια στον 6ο ολα περνανε γρηγορα :bigsmile:
παλίρροια
20-12-2009, 12:12 AM
Xαίρομαι! Μμ....Δίας στον 6ο ....θα αρχίσω να μελετώ και τον δικό μου αν και με Αρη και Πλούτωνα μάλλον προβλήματα θα.....διαγνώσω:laugh:
Μητσάκος
05-06-2010, 08:57 AM
Για να μην ξεχνιόμαστε :bigsmile:
Συνεργάτες φαρμακοβιομηχανιών οι σύμβουλοι του ΠΟΥ για την πανδημία | Υγεία | Ελευθεροτυπία (http://www.enet.gr/?i=news.el.ygeia&id=169433)
Λευκή
05-06-2010, 02:49 PM
Για να μην ξεχνιόμαστε :bigsmile:
Συνεργάτες φαρμακοβιομηχανιών οι σύμβουλοι του ΠΟΥ για την πανδημία | Υγεία | Ελευθεροτυπία (http://www.enet.gr/?i=news.el.ygeia&id=169433)
¶ντε καλέ,συνομωσιολογίες είναι αυτά,γίνονται τέτοια πράγματα; :toung:
(που να μπει κι ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς)