PDA

View Full Version : Η Κορυφή στο χάρτη μου

prasina_matia
27-06-2005, 08:47 PM
Nα ρωτήσω και γω ποια είναι η Κορυφή στον αστρολογικό μου χάρτη??

Δηλαδή, εκεί που έχω την κορυφή, έχει να κάνει με μοιραία σχέση? (Εδώ μπερδεύτηκα λιγάκι κατ'ότι "πρωτάρα")

Σας έχω ζαλίσει με τις ερωτήσεις μου... αλλά έχω ενθουσιαστεί στο μέγιστο βαθμό με όλα αυτα που διαβάζω!! :)

Ειμαι γεννημένη στις 02.09.75 στη Θεσσαλονίκη και ώρα 16.15 θερινή

ευχαριστώ εκ των προτέρων και... ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ !! :):):)

retrograde
27-06-2005, 09:03 PM
Aγαπητή φίλη,
Επειδή έχετε πολλές απορίες και συνήθως τις γράφετε σε λάθος Θεματική Ενότητα και μετά τις βρίσκετε σε αυτή που ανήκουν γιατί κάποιος είναι συνέχεια από πίσω και τις μεταφέρει σας παρακαλώ θερμά στην Ενότητα "Συζητήσεις ερωτήσεις και απορίες" που συνήθως τις γράφετε να διαβάσετε αυτό το επισημασμένο http://horoscope.gr/showthread.php?t=707 Η σωστή Ενότητα για προσωπικές ερωτήσεις είναι εδώ. Ενότητα "Ο Αστρολόγος στο σπίτι σας!" και θα σας ήμουν ευγνώμων αν την επόμενη φορά γράφατε εδώ οποιοδήποτε προσωπικό σας θέμα.

Φιλικά

prasina_matia
27-06-2005, 09:57 PM
Συγνώμη φίλε μου!

Από άγνοια κάνω ό,τι λάθη κάνω... και από λαχτάρα για να μάθω!
Θα κάνω ότι μπορώ για να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο!

Συγνώμη και πάλι!!

bookseller
27-06-2005, 10:27 PM
Δεν υπάρχει καν το θέμα συγνώμης. Το ότι αντιλαμβάνεστε εύκολα και διευκολύνετε κι εμάς και όλους σας τιμά ιδιαιτέρως και χαίρομαι που σας έχουμε στην παρέα μας. Μια μικρή επισήμανση και την βλέπετε απολύτως θετικά χωρίς να προσβάλεστε και χωρίς να επιτήθεστε. Αυτό δείχνει ήθος, σεβασμό και μεγάλη κατανόηση.

Σας ευχαριστώ!

prasina_matia
27-06-2005, 10:45 PM
Φιλε Bookseller

H τιμή είναι όλη δική μου που με θεωρείτε φίλη σας...

Σεβομαι απόλυτα την θαυμάσια δουλειά που έχετε κάνει και... υποκλείνομαι!

Συν τοις άλλοις τυγχάνει να είμαι άνθρωπος που λαχταρά να μαθαίνει... Γι'αυτο μην με παρεξηγείτε που κάνω τόσες ερωτήσεις... Ειμαι σαν τα μικρά παιδιά που ρωτούν συνέχεια : "γιατι μαμα??"

Θα το πιστέψετε ότι έχω κοκκινήσει με οσα διάβασα?? ...
Με συγκινήσατε...
Δεν ξέρω τι να πω...

Αν μπορώ με κάποιο τρόπο να βοηθήσω στο θαυμάσιο έργο που επιτελείτε εδώ μέσα... θα είμαι πάντα εδώ για εσάς!!

Σας ευχαριστώ!!

Λίλιαν Σίμου
28-06-2005, 11:01 PM
Αγαπητή φίλη

Το Βέρτεξ ή Κορυφή, είναι στον Λέοντα και στον 8ο οίκο στον χάρτη σας.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

prasina_matia
29-06-2005, 06:31 AM
Kαλή μου φίλη Λίλιαν Σιμου....

Σας ευχαριστώ ιδιαίτερα... για όλα!!! :):)

Με εκτίμηση
Prasina_matia