View Full Version : Θέση του Χείρωνα
prasina_matia
27-06-2005, 07:23 PM
Θα ήταν εφικτό να βρεθεί σε ποιο ζώδιο εχω τον Χείρωνα?
Ειμαι γεννημένη στις 02.09.75 στη Θεσσαλονίκη, ώρα 16.15 θερινή
Ευχαριστώ εκ των προταίρων :)
Άκης Αντωνίου
27-06-2005, 08:03 PM
ο Χειρωνας σου ειναι στο 4ο οικο στο ζωδιο του Κριου στις 27 43' .
prasina_matia
27-06-2005, 08:34 PM
Aκη μου,
σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!
Ειναι κακή ή καλή η θέση αυτή και... τι ακριβώς σημαίνει??
(Συγνώμη αν σε κουράζω με τις τόσες ερωτήσεις μου... και... χίλια ευχαριστώ και πάλι! :) )
Άκης Αντωνίου
27-06-2005, 11:21 PM
Μαρια (πρασινα ματια), η θεση του Χειρωνα σου ειναι αρκετα περιεργη. Δειχνει καποιες καταστασεις μεσα στην οικογενεια σου οι οποιες επαιξαν καταλυτικο ρολο για εσενα. Οπως γραφει και η Λιλιαν Σιμου στο βιβλιο της ΄΄ΧΕΙΡΩΝ΄΄ που ειναι υπεροχο και αστρολογικα εφαρμοσιμο και το οποιο στο συνιστω , μαλλον ησουν παιδι της οικογενειας, και αυτο σε ακολουθει παντα μα προπαντων στις λαθος σου επιλογες.Ουσιαστικα ο Χειρωνας ηταν εξαισιος δασκλος και γιατρος ( και πολλα αλλα ) ο οποιος θεραπευε τους αλλους αλλα αδυνατουσε να γιατρεψει τον εαυτο του.
Οι ερωτησεις σου δεν ενοχλουν. Ολοι οι αστρολογοι της ιστοσελιδας αυτης παντα με χαρα ,χαιρονται να εξυπηρετουν. Αλλωστε και εμεις πολλες φορες μαθαινουμε απο αλλους.
Ευχομαι η φλογα σου για μαθηση να σε οδηγησει οπου επιθυμεις
prasina_matia
27-06-2005, 11:51 PM
Aκη μου, πραγματικά με έκανες ν'ανατριχιάσω!!
Και αυτό γιατί έζησα άσχημες (και χωρις να υπερβάλω) καταστάσεις σε μικρή ηλικία μεσα στην οικογένεια μου...
Εχω κάνει και πολλές λάθος επιλογές στη ζωή μου...
Αν και πάντα ευχόμουν να κάνω μια σωστή οικογένεια και να μην ζήσουν τα παιδιά μου καταστάσεις που έζησα εγω!
Και η ειρωνεία ε'ιναι πως δεν εχω καταφέρει κάτι τέτοιο μέχρι τώρα... Ειμαι μόνη, και φροντίζω τους άρρωστους γονείς μιάς και με χρειάζονται...
Οπότε, έπεσες εντελώς μέσα!!
Η ευχή σου, επειδή νιώθω ότι βγαίνει μέσα από την καρδιά σου, σίγουρα θα πιάσει τόπο!!
Ευχαριστώ :)
... για όλα!!
prasina_matia
28-06-2005, 12:02 AM
Οποτε... έκανα λάθος τελικά!!
Δεν είναι αλήθεια, τελικά ότι δεν έχω ίχνος φωτιάς στο ωροσκόπιό μου κατα τα δικά σου πάντα λεγόμενα!
Εχω εναν Χείρωνα και εναν Δια στον Κριο!
χεχεχεχε :)