View Full Version : Ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό
frafo
19-11-2009, 08:23 PM
Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι καλό που έχω τον ανάδρομο ερμή στον σκορπιό,όπου έχω και τον ήλιο στο ίδιο ζώδιο. Είμαι γεννημένη το 198ο,βρίσκεται ακόμη σε ανάδρομη φορά;
Μητσάκος
21-11-2009, 06:55 AM
Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι καλό που έχω τον ανάδρομο ερμή στον σκορπιό,όπου έχω και τον ήλιο στο ίδιο ζώδιο. Είμαι γεννημένη το 198ο,βρίσκεται ακόμη σε ανάδρομη φορά;
Ρίξε μια ματιά σε αυτήν την ενότητα Ανάδρομοι πλανήτες - Αστρολογία για όλους (http://www.myhoroscope.gr/32-%E1%ED%DC%E4%F1%EF%EC%EF%E9-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E5%F2) , όπου μπορείς να βρεις ενδιαφέροντα στοιχεία και για τον ανάδρομο Ερμή αλλά και για τους άλλους πλανήτες όταν βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία.:bigsmile:
Δείμων
21-11-2009, 04:07 PM
Ο Ερμής βρίσκεται ανάδρομος δύο ή τρεις φορές κάθε χρόνο, και η ανάδρομη πορεία του κρατάει κάτι λιγότερο από μήνα. Εάν έχεις γεννηθεί κάποια στιγμή που ήταν ανάδρομος, αυτό ακολουθεί τον χάρτη και τον χαρακτήρα σου μόνιμα - δεν είναι κάτι κακό. Από το 1980 πρέπει να έχει αναποδιάσει και ορθοδρομήσει κάπου 70 φορές... :)
kiaRRa
21-11-2009, 04:12 PM
Μέχρι τα τέλη Δεκέμβρη δεν είναι ανάδρομος ο ερμης πλέον.
Τωρα το ότι τον εχεις στον σκορπιο δείχνει μαλλον καχύποπτο μυαλό και εσωστρεφές άτομο που δεν εκφράζει εύκολα όσα σκέφτεται. Έχει έντονη διαίσθηση την οποία όμως πολλές φορες δεν "ακουει"
Σωστότερη ενημέρωση :toung:
εδώ
http://www.myhoroscope.gr/32-%E1%ED%DC%E4%F1%EF%EC%EF%E9-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E5%F2/1317-%E5%F1%EC%DE%F2-%E1%ED%DC%E4%F1%EF%EC%EF%F2.html
Εάν έχεις γεννηθεί κάποια στιγμή που ήταν ανάδρομος, αυτό ακολουθεί τον χάρτη και τον χαρακτήρα σου μόνιμα - δεν είναι κάτι κακό. Από το 1980 πρέπει να έχει αναποδιάσει και ορθοδρομήσει κάπου 70 φορές... :)