PDA

View Full Version : 5ος οίκος και πλανήτες!

perg
18-11-2009, 12:31 PM
Δίας στον Τοξότη, στον 5ο οίκο, Ποσειδώνας στον Τοξότη στον 5ο οίκο και ακμή 5ου οίκου στον Αιγόκερω καθώς και ¶ρης στον Αιγόκερω σε αντρικό γενέθλιο χάρτη τι σημαίνουν όσον αφορά την απόκτηση απογόνων?

leoma
18-11-2009, 01:48 PM
Δίας στον Τοξότη, στον 5ο οίκο, Ποσειδώνας στον Τοξότη στον 5ο οίκο και ακμή 5ου οίκου στον Αιγόκερω καθώς και ¶ρης στον Αιγόκερω σε αντρικό γενέθλιο χάρτη τι σημαίνουν όσον αφορά την απόκτηση απογόνων?

Μιλάμε για ένα χάρτη ή για δύο; Μπερδεύτηκα. Δεν είναι δυνατόν ο 5ος οίκος να έχει ακμή στον Αιγόκερω και ταυτόχρονα να περιλαμβάνει πλανήτες στον Τοξότη :wacko:

perg
18-11-2009, 01:56 PM
:toung:leoma μου, ίσως γράφω κάτι λάθος. θα σου δώσω τα στοιχεία γέννησης. 30/03/1971, ώρα:12:35 το μεσημέρι, περιοχή Λαμία, άντρας! ευχαριστώ!!!!

perg
18-11-2009, 03:49 PM
leoma μου έχεις δίκιο έγραψα λάθος την ακμή του οίκου

Λοιπόν
στον 5ο οίκο, Δίας & Ποσειδώνας και οι δυο στον Τοξότη, ακμή 5ου οίκου στον Σκορπιό και Αρης στον Αιγόκερω! Τί μας δείχνουν αυτά για απόκτηση απογόνων?

ευχαριστώ:bigsmile:

kinky_skorpina
18-11-2009, 04:14 PM
Σε μια προσπάθεια να σε βοηθήσω να κατανοήσεις κάποια πράγματα, αγαπητε perg...θα ξεκινήσω με μια αναφορά σε κάποια βασικά στοιχεια που ίσως και να γνωρίζεις ήδη(δεν είμαι ειδική επι του θέματος,αλλα μελετάω χρόνια αστρολογία).Λοιπόν...o 5os οίκος εχει να κάνει με θέματα όπως δημιουργικότητα,παιδιά,ερω τικές σχέσεις υπο την έννοια όμως του εραστη ή της ερωμένης(ο 7ος αναφέρεται στον/στην σύζυγο).Το ζώδιο που βρίσκεται στην ακμή του 5ου, ο Κυβερνήτης αυτού, ο οίκος του Κυβερνήτη καθώς και οι όψεις που κανει δίνουν μια βασική εικόνα για τον τρόπο με τον οποίο το άτομο θα συμπεριφερθεί μέσα στις -πλατωνικές περισσότερο-ερωτικές του σχέσεις, αλλα και το είδος του εραστή(στην περίπτωσή σου της ερωμένης) που αναζητά και τα στοιχεία που τον έλκουν στους άλλους(σε συνδυασμό με την ακμή του 7ου(ζώδιο,οίκος κυβερνήτη,όψεις κυβερνήτη,)καθώς και τα ζώδιο-οίκος-όψεις της Αφροδίτης αν πρόκειται για άνδρα ή του Ήλιου+¶ρη αν πρόκειται για γυναίκα).
Στην περίπτωσή σου,πιό συγκεκριμένα και με βάση αυτά τα στοιχεία που δίνεις-χρειάζομαι όλα τα στοιχεία που σου ανέφερα παραπάνω για να έχω μια πιο εμπεριστατωμένη εικόνα-...θεωρώ πως έχει δίκιο η leona .Το πιθανότερο είναι οτι η ακμή του 5ου οίκου σου βρίσκεται στον Τοξότη!!!-αν ο οι Δίας και Ποσειδώνας ειναι οντως εμπεριεχόμενοι στον 5ο δείχνουν:ο δε Δίας μια πληθωρικότητα(μπορεί να κάνεις πολλα παιδια), ο δε Ποσειδώνας μια τάση να εξαπατήσεις ή να εξαπατηθείς στιςε σχέσεις σου.Για να σου πω περισσότερα, θα ήθελα να ξέρω ημερομηνια+ωρα γέννησης 'ωστε να δω ολο το χαρτη σου.
Με εκτίμηση...το Μαράκι

kinky_skorpina
18-11-2009, 04:21 PM
Να συμπληρώσω οτι με ακμή 5ου στο Σκορπιό -οι Δίας και Ποσειδώνας εμπεριέχονται τελικά στον 5ο;;;αν ναι ισχύουν αυτά που σου είπα-έχεις την τάση να είσαι κάπως κυριαρχικός και απαιτητικός στις ερωτικές σου σχέσεις, δείχνοντας δύναμη χαρακτήρα,σθένος,αντοχή στα δύσκολα αλλα και μεγάλο...ερωτισμό και εντονη σεξουαλικότητα...αυτά ακριβώς τα στοιχεία ανα ητας και στην ερωμένη σου,στα φλερτ σου,ελκεσαι δηλαδη απο δυναμικές γυναίκες που εκμπέμπουν μια αύρα ερωτισμού και μυστηρίου!

perg
18-11-2009, 04:32 PM
σκορπίνα μου να σου πω οτι είμαι γυναίκαι και τα στοιχεία είναι του συζύγου μου. τα οποία είναι τα εξής:
30/03/1971, ωρα 12:35 το μεσημέρι στη Λαμία! τα δικά μου στοιχεία είναι 12/02/1977, ώρα 17:10, Αθήνα.
Με ενδιαφέρει να δω αν η απόκτηση απογόνων φαίνεται στους χάρτες μας και αν θα υπάρχει πρόβλημα σε αυτό... σε ευχαριστώ πολύ για την απαντησή σου. θέλει πολύ δουλειά ο κόσμος των άστρων και δεν ξέρω απο πού να αρχίσω!!

kinky_skorpina
18-11-2009, 04:46 PM
Απ'οτι είδα στο χάρτη σου-βάση της ημερομηνίας και ώρας γέννησης που έδωσες στο μέλος leoma-στον Αιγόκερς βρίσκεται η ακμή του 7ου οίκου σου...αρα θα ήθελες για σύντροφό σου μια γυναίκα σοωαρή,υπεύθυνη,εργατική,φ λόδοξη,η οποία ίσως να σου φανεί κάπως ψυχρή επιφανειακα, αλλα με καλές ηγετικές και οργανωτικές ικανότητες(στοιχεία που διαθέτεις κι εσύ με Ήλιο και Ερμή στον Κριό).Ο Ποσειδώνας στον 5ο σε κάνει να τρέφεις αυταπάτες,έχοντας απραγματοποίητες προσδοκίες απο την ερωτική σύντροφο,σου δίνει όμως παράλληλα μια εξαιρετική δημιουργική ικανότητα και έντονη φαντασία που μάλλον τίθεται υπο τον έλεγχο του Πλούτωνα που κυβερνά τον 5ο οίκο σου. Ο Πλούτωνας βρίσκεται στην Παρθένο και στον 3ο οίκο σου,που σημαίνει οτι ο ακραίος συναισθηματισμός σου φιλτράρεται επίσης και απο την αναλυτική τάση και την ικανότητα ορθολογικής προσέγγισης της Παρθένου.Επιπλέον μέσα στον 4ο οίκο σου(οικογένεια,η μητέρα) εμπεριέχεται ο Ουρανός που φέρνει απρόβλεπτες καταστάσεισ και μια αντισυμβατική και μάλλον...ακατάστατη οικογενειακή ζωή.Σε κάνει ανατρεπτικό,επαναστάτη και αμφισβητία μέσα στα στενά οικογενειακά πλαίσια και ίσςσ να φέρι και ξαφνική διάλυση ή χωρισμό όταν ο διελαυνων Ουρανός ή η διελαυνουσα Αφροδίτη αγγίξουν τον 4ο οίκο σου ή σχηματίσουν τετράγωνο με τη γενέθλια Αφροδίτη σου.Με την Αφροδίτη σου στοθς Ιχθείς πρέπει πάντα να προσέχεις για τάσεις φυγής,εξειδανίκευσης προσώπων και την πιθανότητα να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης. Απο τον 8ο οίκο που βρίσκεται(η Αφροδίτη) σε κάνει κτητικό κα ζηλιάρη σύντροφο, χρειάζεσαι μια βαθιά συναισθηματική σχέση(δε μπορεις τις επιφανειακές καταστάσεις) αλλα τείνεις να εξασκείς έλεγχο στις σχέσεις σου.Θεωρά οτι οι Σελήνη και Κρόνος απο τον Ταύρο σε προσγειώνουν αρκετα, αν και ο ωροσκόπος στον Καρκίνο σε κάνει να πληγώνεσαι εύκολα.Το Μεσουράνημα στον Κριό ευτυχώς σε κάνει κάπως εγωκεντρικό και λειτουργεί βοηθητικά νομίζω με την έννοια οτι σοθ δίνει την ικανότητα να μην αναλώνεσαι παρα πολύ και να βλέπεις και λιγάκι "ωχαδερφικα" τις καταστάσεις πυ σε ενοχλούν.

kinky_skorpina
18-11-2009, 04:48 PM
ααααααα...αν είναι του αντρα σου τα στοιχεία τότε αυτά που σου έγραψα αντεστρεψέ τα στο αρσενικό τους και όπου βλέπεις αρσενικό γένος στο θυλυκό του!!!!σορρυ...

kinky_skorpina
18-11-2009, 04:50 PM
οχι καλε!!!μια χαρα στα εγραψα γιατι το ειχα δει που δίπλα στιν ιμερομινια γέννησης εγραφες ¨αντρας ειναι"
,απλα το"σου" γινεται "του",αφου δε μιλαμε για σενα,αλλα για τον αντρα σου.

perg
18-11-2009, 04:51 PM
σκορπινάκι μου όμως δεν μου είπες για τους απογόνους!!

kinky_skorpina
18-11-2009, 04:57 PM
Απ'οτι είδα στο χάρτη του-βάση της ημερομηνίας και ώρας γέννησης-στον Αιγόκερω βρίσκεται η ακμή του 7ου οίκου του...αρα θα ήθελε για σύντροφό του μια γυναίκα σοβαρή,υπεύθυνη,εργατική,φ λόδοξη,ίσως κ κάπως ψυχρή επιφανειακα, αλλα με καλές ηγετικές και οργανωτικές ικανότητες(στοιχεία που διαθέτει κι ο ιδιος με Ήλιο και Ερμή στον Κριό).Ο Ποσειδώνας στον 5ο τον κάνει να τρέφεις αυταπάτες,έχοντας απραγματοποίητες προσδοκίες απο την ερωτική σύντροφο,του δίνει όμως παράλληλα μια εξαιρετική δημιουργική ικανότητα και έντονη φαντασία που μάλλον τίθεται υπο τον έλεγχο του Πλούτωνα ο οποίος κυβερνά τον 5ο οίκο του. Ο Πλούτωνας βρίσκεται στην Παρθένο και στον 3ο οίκο του,που σημαίνει οτι ο ακραίος συναισθηματισμός του φιλτράρεται επίσης και απο την αναλυτική τάση και την ικανότητα ορθολογικής προσέγγισης της Παρθένου.Επιπλέον μέσα στον 4ο οίκο του(οικογένεια,η μητέρα) εμπεριέχεται ο Ουρανός που φέρνει απρόβλεπτες καταστάσεις και μια αντισυμβατική και μάλλον...ακατάστατη οικογενειακή ζωή.Τον κάνει ανατρεπτικό,επαναστάτη και αμφισβητία μέσα στα στενά οικογενειακά πλαίσια και ίσως να φέρει και ξαφνική διάλυση ή χωρισμό όταν ο διελαυνων Ουρανός ή η διελαυνουσα Αφροδίτη αγγίξουν τον 4ο οίκο του ή σχηματίσουν τετράγωνο με τη γενέθλια Αφροδίτη σου.Δείχνει επίσης οτι η μητέρα του ήταν κάπως...διαφορετική απο τις άλλες και αρκετα...προχςρημένη!!!Με την Αφροδίτη του στους Ιχθείς πρέπει πάντα να προσέχει για τάσεις φυγής,εξειδανίκευσης προσώπων και την πιθανότητα να πέσει θύμα εκμετάλλευσης. Απο τον 8ο οίκο που βρίσκεται(η Αφροδίτη) τον κάνει κτητικό και ζηλιάρη σύντροφο, χρειάζεται μια βαθιά συναισθηματική σχέση(δε μπορει τις επιφανειακές καταστάσεις) αλλα τείνει να εξασκείς έλεγχο στις σχέσεις σου.Θεωρώ οτι οι Σελήνη και Κρόνος απο τον Ταύρο τον προσγειώνουν αρκετα, αν και ο ωροσκόπος στον Καρκίνο τον κάνει να πληγώνεται εύκολα.Το Μεσουράνημα στον Κριό τον κάνει κάπως εγωκεντρικό και λειτουργεί βοηθητικά νομίζω με την έννοια οτι του δίνει την ικανότητα να μην αναλώνεται παρα πολύ και να βλέπει και λιγάκι "ωχαδερφικα" τις καταστάσεις που τον ενοχλούν.
Σημ: Αυτό είναι το σωστό κείμενο.Τώρα θα κοιτάξω και τα δικά σου δτοιχεία,αγαπητη μου perg και θα σου πω σε λίγο την ερμηνεία.ο.κ?

perg
18-11-2009, 04:59 PM
σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ, περιμένω kinky σκορπινάκι!!

kinky_skorpina
18-11-2009, 05:30 PM
Παρακαλώ...ετσι κι αλλιώς με αυχαριστεί αυτό που κανω γιατι το κάνω με την καρδιάμου!!!Καταρχάς η συμβατότητα σας ως ζευγάρι κυμαίνεται στα εξής επίπεδα:77%αρμονία-47%ενταση...ΜΙΑ ΧΑΡΑ σε γενικές γραμμές,μόνο που πρεπει να προσέξετε λιγάκι τον παρορμητισμό σας για ναμην μετατρέπεται το σπίτι σε αρένα!!! :)
Εσυ εχεις τον Κρόνο πάνω στον Ωροσκόπο σου και τον Ήλιο στον 7ο,οπότε εσυ θα είσαι μάλλον εκείνη που θα κάνει πίσω ή θα υποχωρεί πρώτη απο μια διαμαχη!!Ε,καλό είναι να βάλεις σε λειτουργία τη γυναικεία πονηριά σου,ώστε να τον αφήσεις να νομιζει οτι έχει το πάνω χέρι,ενώ εσυ "υπογείως" να κινείς τα νήματα,όπως πολύ σοφά έκαναν οι μανάδες και οι γιαγιάδες μας!!!!Ε?Μόνο πρόσεχε λίγο τον τρόπο που εκφράζεσαι γιατί με τον Ερμή στον 6ο ΄θα γίνεσαι καυστική ή ειρωνική όταν νιώθεις θιγμένη κι αυτό πυροδοτεί εντάσεις,τις οποίες δεν αντέχεις και σου χαλάν την αρμονία και την ισορροπία σου!ο.κ?
Επίσης...εσυ,καλή μου perg,έχεις ακμή 50υ οίκου στον Τοξότη με εμπεριεχόμενους εκει Σελήνη και Ποσειδώνα.Δε βλέπω κάποιο σημαδι δυσαρμονίας ή προβλήματος όσον αφορα την απόκτηση παιδιών(απο όσα γνωρίζω δηλαδη).Οπότε μάλλον δεν πρέπει να ανησυχείς.
Ο δικός σου 4ος είναι στον Σκορπιό με Ποσειδώνα εκει και εχοντας και τη Σελήνη σου στον Τοξότη και στον 5ο οίκο νομίζω πως θα γίνεις μια πολύ στοργική μανούλα, αυστηρή εκεί που πρέπει και ταυτοχρονα συζητησιμη και θα δίνεις ελευθερία κινήσεων στα παιδιά σου(καθώς θα γίνεσαι και εσυ παιδί μαζί τους) και θα τα ωθήσεις να γίνουν ανεξάρτητα και με αυτοπεποίθηση!!
Η αφροδίτη σου στον Κριο κάνει μια ςραία σύνοδο με τον Ήλιο του άντρα σου, μια πολύ καλή ο΄ψη για γάμο,καθώς δείχνει κατανόηση,στοργή και διαλλακτικότητα.Ο Δίας σου είναι πολύ κοντα(συνοδος) στη Σελήνη και στον Κρόνο του,όψεις που δείχνουν διαρκεια και συναισθηματικό δέσιμο.

perg
18-11-2009, 06:53 PM
αχ kinky σκορπινούλα μου έπεσες μέσα σε όλαααα!!!! οντως είμαστε ταιριαστοί, αν και διαφορετικοί!!! η αλήθεια είναι οτι πιο νευρική είμαι εγώ, ο καλός μου αργεί να θυμώσει αλλά όταν συμβεί αυτό καλύτερα να λείπω από το σπίτι!!!! εγώ είμαι πολύ ειρων και καυστική, σπάει κόκκαλα η γλώσσα μου, αυτό είναι αλήθειαααα! ό λόγος που με καίει το θέμα τεκνοποίησης είναι επειδή έχουμε ένα παιδάκι 3 ετών που ήρθε εύκολα και γρήγορα αλλά τώρα κάναμε κάτι εξετάσεις γιατι δεν ερχόταν το 2ο και βρέθηκε πρόβλημα στο σύζυγο το οποίο μας ξάφνιασε δυσάρεστα!! βέβαια το ενστικτό μου μου λέει οτι 2ο παιδάκι θα έρθει απλά ήθελα να ξέρω αν φαίνεται κάποια μεγάλη καθυστέρηση ή δυσαρμονία και παιδευτώ. Πάντως σε ευχαριστώ πολύ για την αναλυσή σου. Ζηλεύω που έχεις αυτό το ταλέντο να "βλέπεις" κάποια πράγματα για τους ανθρώπους...καταλαβαίνεις το άγχος μου τώρα λοιπόν για την τεκνοποίηση...

kinky_skorpina
19-11-2009, 09:58 AM
Το ταλέντο αυτο,καλή μου, το ειχα μεν εμφυτο, αλλα εξελίχτηκε και εγινε αναπόσπαστο κομμάτι του χαρακτήρα μου πλεον γιατι το καλλιέργησα. Ο χάρτης μας μπορει να δίνει καποιες εμφυτες τάσεις και ικανότητες,είναι καθαρά στο χέρι μας ομως να τις αξιοποιήσουμε σωστα και κυρίως...δημιουργικά!::cheesy:
Πραγματικά χάρικα που σε βοήθησα, γιατι είναι και στη φύση μου δίνω απλόχερα καθώς απολαμβάνς παραγματικά τη χαρά της προσφοράς,χςρίς κανένα αντάλλαγμα,μόνο και μόνο γιατι αυτό "γεμίζει" την ψυχή μου και να με κάνει να αισθάνομαι χρ'ησιμη,αρα αποδεκτη και αξια ννα αγαπηθω!
Ευχομαι να εισαι on-line αργοτερα και να τα πουμε στο chat!
φιλια...καλη σου μερα!!!!

evis
22-11-2009, 11:19 PM
καλησπερα, παιδια. θα μπορουσε καποιος να μου πει τη δικη του αποψη για το ο,τι στον 5ο οικο εχω συγκυβερνητες Τοξοτη- Αιγοκερω των οποιων οι κυβερνητες (Διας- Κρονος) σχηματιζουν οψη συνοδου στο 2ο

Μητσάκος
23-11-2009, 10:57 AM
καλησπερα, παιδια. θα μπορουσε καποιος να μου πει τη δικη του αποψη για το ο,τι στον 5ο οικο εχω συγκυβερνητες Τοξοτη- Αιγοκερω των οποιων οι κυβερνητες (Διας- Κρονος) σχηματιζουν οψη συνοδου στο 2ο

Εννοείς ότι η ακμή του 5ου είναι στον Τοξότη, ότι στον 5ο εμπεριέχεται και ο Αιγόκερως και ότι οι Δίας και Κρόνος είναι σε σύνοδο στον 2ο Οίκο;

evis
23-11-2009, 02:35 PM
Ακριβως. Τι εχεις να μου πεις?

Μητσάκος
23-11-2009, 03:24 PM
Ακριβως. Τι εχεις να μου πεις?

Εδώ έψαξες; http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/view_records.php

Χρυσάνθη
24-11-2009, 03:00 AM
Το ότι η ακμή του 5ου οίκου μου είναι στους Διδύμους, χωρίς κανέναν πλανήτη μέσα, αλλά με Ερμή στον Τοξότη( 10ο οίκο), τετράγωνο με τη Σελήνη μου (Παρθένος, στον 7ο οίκο) σύνοδο με Δία (επίσης στον 10 ο οίκο), εξάγωνο με Αφροδίτη (στο Ζυγό και στον 8ο οίκο) και εξάγωνο με ωροσκόπο (στον Υδροχόο), τι μπορεί να σημαίνει για τεκνοποίηση και φλερτ?? Μήπως το τετράγωνο με τη Σελήνη-και είναι κ 3μοίρες η όψη, θα μπορούσε να επιφέρει κάποιο θέμα με τα παιδιά? επίσης από ότι θυμάμαι, μπορεί να σημαίνει ότι τα περισσότερα φλερτ μου έιναι με δεσμευμένους?? (λόγω του διπλού ζωδίου....) Αν μπορεί να μου απαντήσει κάποιος, θα είμαι υπόχρεη...

jeni
03-12-2009, 01:26 PM
Καλημέρα...Παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφερον κάθε μέρα τα άρθρα σας ...αλλά ακόμη είμαι πολύ αρχάρια για να μπορώ να αναλύσω διάφορα σύμφωνα με τον αστρολογικό μου χάρτη.....Θα ήθελα τη βοήθειά σας, όποιος μπορεί ας με βοηθήσει.....Προσπαθώ να κάνω παιδάκι αλλά ακόμα τίποτα ......δεν μπορώ να καταλάβω που φαίνεται αυτό στον χάρτη μου (αν θα κάνω τελικά παιδάκι δηλαδή) ....σας παρακαλώ όποιος μπορεί ας με βοηθήσει. Γεννημένη 12/9/1965 στις 6:30 με 7:00 το πρωί /
Σας ευχαριστώ
Σας είμαι ευγνώμων

scorpio_
06-12-2009, 05:37 PM
Φίλη Skorpina,
Επειδή διάβασα την ανάλυση σου για την leoma θα ήθελα να σημειώσω ότι δεν γίνεται σωστά με απλή αντιγραφή από βιβλία.Καταρχήν η επιροή των πλανητών στους οίκους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό αν βρίσκονται σε θετική ή αρνητική θέση.Για παράδειγμα λές για τον 5ο οίκο ότι αφορά σεξουαλικότητα και έλξη
στοιχεία που αφορούν τη θέση του ¶ρη και της Αφροδίτης βασικά.

TheSun
13-12-2009, 04:02 PM
Να ρωτήσω και εγώ τώρα γιατί διαβάζοντας και άλλες δημοσιεύσεις όσον αφορά τον 5ο οίκο όσο παρατηρώ τον χάρτη μου δεν θα έλεγα ότι μ' έχει ενθουσιάσει και πολύ αυτή η θέση που έχω::blink: Θα ήθελα τη γνώμη σας όπως θα τα παραθέσω και τα κατανοώ ...
Ακμή του 5ου Οίκος του Λέοντα: (χαρά, δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά,κτλ) ακμή
στον Αιγόκερω! Τι να πω τώρα;;;;; πάρει η χαρά η διασκέδαση κτλ;;;; Κυβερνήτης πλανήτης ο Κρόνος (περιορισμός, στέρηση, κτλ) με δύσκολες όψεις με τα φώτα!!!! Αστα να πάνε!!! όσο το γράφω και το σκέφτομαι με το μυαλό μου τόσο δεν μου αρέσει! Τι να πω!!!! Τέλος πάντων .... περαστικά μου :cry:
Ισχύουν έτσι όπως τα γράφω ή μου διαφεύγει κάτι; Σάφως και παίζει ρόλο το υπόλοιπο ωροσκόπιο και γωνίες που γίνονται!!!!!! :blink:

Fotini Christodoulou
13-12-2009, 04:17 PM
Να ρωτήσω και εγώ τώρα γιατί διαβάζοντας και άλλες δημοσιεύσεις όσον αφορά τον 5ο οίκο όσο παρατηρώ τον χάρτη μου δεν θα έλεγα ότι μ' έχει ενθουσιάσει και πολύ αυτή η θέση που έχω::blink: Θα ήθελα τη γνώμη σας όπως θα τα παραθέσω και τα κατανοώ ...
Ακμή του 5ου Οίκος του Λέοντα: (χαρά, δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά,κτλ) ακμή
στον Αιγόκερω! Τι να πω τώρα;;;;; πάρει η χαρά η διασκέδαση κτλ;;;; Κυβερνήτης πλανήτης ο Κρόνος (περιορισμός, στέρηση, κτλ) με δύσκολες όψεις με τα φώτα!!!! Αστα να πάνε!!! όσο το γράφω και το σκέφτομαι με το μυαλό μου τόσο δεν μου αρέσει! Τι να πω!!!! Τέλος πάντων .... περαστικά μου :cry:
Ισχύουν έτσι όπως τα γράφω ή μου διαφεύγει κάτι; Σάφως και παίζει ρόλο το υπόλοιπο ωροσκόπιο και γωνίες που γίνονται!!!!!! :blink:

Αγαπητή The Sun,

σε όποιο ζώδιο κι αν βρίσκεται η ακμή του 5ου σε έναν γενέθλιο χάρτη, δεν αλλάζουν τα θέματα που κυβερνά αλλά ο τρόπος με τον οποίο εκφράζονται.
Για παράδειγμα με ακμή 5ου στον Αιγόκερου θα σας διασκεδάζουν και θα παίρνετε χαρά απο πράγματα όπως η επαγγελματική σας καταξίωση για παράδειγμα και απο άλλες Κρόνιου τύπου δραστηριότητες.
Κοιτάξτε επίσης την θέση του Κρόνου σας απο ζώδιο, οίκο και όψεις γιατί θα σας βοηθήσει να βγάλετε περισσότερα συμπεράσματα. Ισως να μην είστε τόσο αυθόρμητη στα θέματα του 5ου οίκου, ίσως να είστε συγκρατημένη, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι χάνονται η χαρά και η διασκέδαση και επιπλέον αυτός ο...δισταγμός μπορεί να σας προφυλλάξει απο βιαστικές ενέργειες στα θέματα του. Καθυστερήσεις μπορεί να υπάρξουν στα θέματα επίσης του οίκου, χωρίς να σημαίνει και πάλι "ακύρωση" καθώς όπως ανέφερα και πρίν μπορεί αυτές να οφείλονται σε δικές σας αποφάσεις και προτεραιότητες. :bigsmile:

TheSun
13-12-2009, 04:43 PM
Αγαπητή roadrunner!!! ευχαριστώ, με βοηθάνε πάρα πολύ οι απαντήσεις που δίνονται απ' όλους σας, ως πρωτάκι τις χρειάζομαι!!

Αγαπητή The Sun,

[QUOTE]σε όποιο ζώδιο κι αν βρίσκεται η ακμή του 5ου σε έναν γενέθλιο χάρτη, δεν αλλάζουν τα θέματα που κυβερνά αλλά ο τρόπος με τον οποίο εκφράζονται.
Για παράδειγμα με ακμή 5ου στον Αιγόκερου θα σας διασκεδάζουν και θα παίρνετε χαρά απο πράγματα όπως η επαγγελματική σας καταξίωση για παράδειγμα και απο άλλες Κρόνιου τύπου δραστηριότητες.
Θα έλεγα ότι είναι έτσι ακριβώς. Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου και έπαιξε (ακόμα παίζει ) σημαντικό ρόλο στη ζωή μου!!!!

Κοιτάξτε επίσης την θέση του Κρόνου σας απο ζώδιο, οίκο και όψεις γιατί θα σας βοηθήσει να βγάλετε περισσότερα συμπεράσματα.
Η θέση του Κρόνου μου είναι στον 9ο με στενή όψη μεσουράνημα: Τι να φανταστώ εδώ ότι τα παραπάνω που γράφετε περί "επαγγελματικής καταξίωσης" γίνονται ακόμα πιο έντονα;;; Βέβαια και οι όψεις που κάνει παίζουν ρόλο!! Ε δεν κάνει και τις καλύτερες! :cry: (θα τις μελετήσω και μετά θα υποβάλλω τις απορίες μου)

Ισως να μην είστε τόσο αυθόρμητη στα θέματα του 5ου οίκου, ίσως να είστε συγκρατημένη, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι χάνονται η χαρά και η διασκέδαση και επιπλέον αυτός ο...δισταγμός μπορεί να σας προφυλλάξει απο βιαστικές ενέργειες στα θέματα του.
Πάρα πολύ συγκρατημένη - γι αυτό θα πρέπει να παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο! (θα το δω)

Καθυστερήσεις μπορεί να υπάρξουν στα θέματα επίσης του οίκου, χωρίς να σημαίνει και πάλι "ακύρωση" καθώς όπως ανέφερα και πρίν μπορεί αυτές να οφείλονται σε δικές σας αποφάσεις και προτεραιότητες. :bigsmile:
Ναι στις δικές μου αποφάσεις που δυσκολεύομαι να αποφασίσω και είμαι αρκετά "κουμπωμένη" με αυτά:

Ευχαριστώ, με διευκολύνατε αρκετά (βέβαια ακόμα έχω τις απορίες μου) αλλά για μένα πολύ καλά για αρχή

TheSun
16-12-2009, 08:58 PM
Καλησπέρα!:bigsmile: Σε συνέχεια με τα παραπάνω θέλω να ρωτήσω: Αν ο κυβερνήτης του 5ου οίκου (Κρόνος σε μένα) κάνει δυσαρμονικές όψεις για αρχή θα ρωτήσω μόνο για τα φώτα τι γίνετε; πως ερμηνεύεται γενικότερα αυτό;:blink: Ξέρω ότι τα φώτα είναι σημαντικά!

whisperer
17-12-2009, 12:20 PM
Έχω την εντύπωση ότι κοιτάς και ποιοι ειναι οι εμπλεκόμενοι οίκοι των φώτων και έτσι βγάζεις τα συμπεράσματά σου...και επίσης ο ήλιος σου και η σελήνη ποιού οίκου είναι κυβερνήτες....για π.χ. ενα τετράγωνο ήλιου κρονου σε κάνει πολύ μετρημένη και σκεπτική (και άλλα βέβαια) και επιφυλακτική...οι εμπλεκόμενοι οίκοι θα σου δείξουν σε ποιά θεματα και πως αυτό εξωτερικεύεται...
ελπίζω να βοήθησα...:bigsmile:

Καλησπέρα!:bigsmile: Σε συνέχεια με τα παραπάνω θέλω να ρωτήσω: Αν ο κυβερνήτης του 5ου οίκου (Κρόνος σε μένα) κάνει δυσαρμονικές όψεις για αρχή θα ρωτήσω μόνο για τα φώτα τι γίνετε; πως ερμηνεύεται γενικότερα αυτό;:blink: Ξέρω ότι τα φώτα είναι σημαντικά!

TheSun
18-12-2009, 09:18 AM
Έχω την εντύπωση ότι κοιτάς και ποιοι ειναι οι εμπλεκόμενοι οίκοι των φώτων και έτσι βγάζεις τα συμπεράσματά σου...και επίσης ο ήλιος σου και η σελήνη ποιού οίκου είναι κυβερνήτες....για π.χ. ενα τετράγωνο ήλιου κρονου σε κάνει πολύ μετρημένη και σκεπτική (και άλλα βέβαια) και επιφυλακτική...ελπίζω να βοήθησα...:bigsmile:

οι εμπλεκόμενοι οίκοι θα σου δείξουν σε ποιά θεματα και πως αυτό εξωτερικεύεται...
Αγαπητή whisperer θα το ΄βοήθησες πάω να το μελετήσω!!!:laugh:
ευχαριστώ