PDA

View Full Version : Ερωτική πρόβλεψη για φίλη μου

jimlover
26-06-2005, 07:26 PM
Γειά σας και πάλι.

Θα ήθελα, αν μπορείτε, να μου πείτε για λογαριασμό μιας φίλης μου που ρωτάει, πως θα πάνε τα αισθηματικά της? Θα βρει κάποιο σύντροφο? Γιατί την έχει "πάρει πολύ από κάτω"...Τα στοιχεία της είναι: Γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 1977, ώρα 10.30π.μ. στην Αθήνα, Ελλάδα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Jimlover :)

apn3a
27-06-2005, 03:55 PM
Mην αναρωτηθείτε γιατί δεν σας απαντάει κανείς. Έχουμε γράψει τόσα άρθρα που λένε ο λογαριασμός μέλους είναι προσωπικός και δεν χρησιμοποιείται από τρίτα πρόσωπα ούτε δίνονται πληροφορίες για συγγενείς ή φίλους.

Έχουμε επίσης γράψει δεκάδες φορές ότι υπάρχει ένα όριο δημοσιεύσεων πριν κάποιος αστρολόγος εξετάσει την ερώτησή σας, αλλά σιγά μη τα διαβάσετε. Μήπως είναι καιρός να διαβάσετε την ιστορία του μικρού Γιαννάκη; Αλλά τι είπα τώρα. Ποιος ξέρει που μπορεί να είναι. Εδώ 2 trhead πιο πάνω δεν διαβάζετε ο Γιαννάκης μας μάρανε.

jimlover
27-06-2005, 08:10 PM
Προς Apnea:

Απορία 1η: Τι έχετε πιει όλοι εκεί πέρα και είσαστε τόσο αγενεις? Μήπως νομίζετε ότι έχουμε όλοι κομπιούτερ σπίτι και χανόμαστε με τις ώρες να διαβάζουμε και να χαζολογάμε στα φόρουμ και στα προηγούμενα thread? Μα κανένας σεβασμός δεν υπάρχει στα μέλη σας που, καλώς ή κακώς, δίνει τα ωραία της λεφτά στο internet cafe για να μπαίνει στο βαρύ και ασήκωτο σάιτ σας? Δεν νομίζετε ότι έχετε πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ εκεί πέρα? Και να σκεφτείς ότι έχω ήδη ψωνίσει από το σάιτ σας και σκεφτόμουν να ξαναψωνίσω! Αμ δε! Συγνώμη κιόλας δηλαδή που δεν έχω φτάσει τις 20 δημοσιεύσεις για να τολμήσω να κάνω μια ερώτηση στις αυτού εξοχότητες! Λες και άμα δεν δημοσιεύσουμε στα φόρουμ σημαίνει ότι δεν διαβάζουμε τα άρθρα σας κιόλας!

Απορία 2η: Υπάρχουν και πιο ευγενικοί τρόποι να κάνετε υποδείξεις αγαπητή/ε Apnea ή μήπως σας έχει ξεφύγει τελείως? Αλλά που να ευκαιρήσετε τώρα να ασχοληθείτε με μας τους υποδεέστερους για να μας απαντήσετε και ευγενικά ε? Άλλωστε, όπως λέτε, ούτε να διαβάσουμε δε ξέρουμε.

Απορία 3η: Αχ, πέστε μου την ιστορία του Γιαννάκη γιατί δε θα κοιμηθώ το βράδυ αν δε μάθω ποιος διάολο είναι αυτός.

Λυπάμαι γιατί ήμουν ενθουσιασμένη με το σάιτ σας. Και απαιτώ να έχω τη συγνώμη σας! :mad:

Jimlover

retrograde
27-06-2005, 08:39 PM
Tι έχουμε πιει όλοι; Σας έγινε μια σύσταση από ιδιοκτήτη διαχειριστή και αυτομάτως ομαδοποιήσατε και βάλατε σε ένα σακί τους πάντες; Και απαιτείτε και συγνώμη για την απρόκλητη επίθεση σε όλη την ομάδα του Horoscope επειδή η διαφωνία σας επι προσωπικού είναι με έναν;
Το βαρύ και ασήκωτο site μας που δίνετε τα λεφτά σας για να μπείτε από τα internet cafe έχει περισσότερα από 2000 μέλη και περισσότερους από 10.000 επισκέπτες ημερησίως. Κατά συνέπεια χλεβάζετε τους πάντες;
Στο σπίτι σας έχετε κάποιους κανόνες ή επιτρέπετε να μπαίνει ο καθένας να κάνει ΟΤΙ θέλει και να του λέτε και ευχαριστώ όταν σας προκαλεί; Όταν του υποδείξετε ότι το κουτί με τον καφέ το έχετε στο αριστερό ντουλάπι και αυτός πάει και ανήγει το ψυγείο παρόλο που τον κατευθύνατε τι θα σκεφτόσασταν;
Τα υπόλοιπα σχόλια και η πικρία για υποδεέστερους είναι δικά σας και όχι του διαχειριστή μας. Αν παρερμηνεύετε τα λόγια του για να στηρίξετε την αστήρικτη και προσβλητική σας άποψη ότι "κάτι πίνουμε" τότε είναι δικό σας πρόβλημα.
Από το Horoscope πέρασαν τους 8 μήνες λειτουργίας του κάποιοι ευερέθιστοι όπως εσείς σήμερα. Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Οι μισοί κατάλαβαν ότι όταν φιλοξενείσαι οφείλεις να ακολουθείς τις υποδείξεις αυτού που με αγάπη σε φιλοξενεί. Αν δεν συμφωνείτε με εμάς που πήραμε ψηλά τον αμανέ και με τις αυτού εξοχότητες κανείς δεν σας κρατάει δεμένη, ούτε σας επιβάλλει να κάνετε αγορές από εμάς.

Άκης Αντωνίου
27-06-2005, 11:39 PM
Ρε παιδια μια ψυχραιμια δεν βλαπτει. Κατ αρχην υπαρχουν κανονες. Οφειλουμε να σεβαστουμε ολους απο τον πρωτο μεχρι τον τελευταιο. Νομιζω πως τα παιδια που εχουν ελεγτικο ρολο στη σελιδα αυτη κανουν πολυ καλα την δουλεια τους. Εσυ jimlover δεν μπορεις να απαιτεις μια συγνωμη για κατι που δεν υπαρχει . Μια παρατηρηση εκαναν . Αν θες την γνωμη μου η συγνμη κερδιζετε με την σταση ζωης του καθενος μας , κερδιζεται δεν απαιτηται.

Ειναι μια αξιολογη προσπαθεια. Ας μην την μαυριζουμε αλλο. Μας ενωνει μια αγαπη ,ενα ενδιαφερον για την Αστρολογια . Δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα.

Ευχαριστω , συγνωμη αν τα ειπα λιγο περισσοτερο απο οτι επρεπε. Ελπιζω να μη νομιζει κανεις οτι παω να υποκαταστησω κανενος το ρολο!!

Υ.Γ : Δεν νομιζω πως υπηρξαν αγενεις ουτε ο apn3a oute o Retrograde!!!!

sagimoon
28-06-2005, 09:40 AM
Καλημέρα σας φίλοι

Παίρνω βαθιές ανάσες για να γράψω όσο πιό αργά και καθόλου παρορμιτικά ..ελπίζω.
Δεν θα αναφερθώ στο συγκεκριμένο μέλος--jimlover-- , μα στους άρχοντες του
horoscope. Μήπως πρέπει να βρεθεί μια φόρμουλα ώστε δίπλα από κάθε όμορφο κείμενο, να υπάρχει ένα σήμα, (έστω και νεκροκεφαλής -τι άλλο να πώ-), που να λέει
<<ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΟΙΤΑΜΕ>> ???

Πλάκα κάνω....όμως το πρόβλημα παραμένει (και συναγωνίζεται την χλωρίνη κλινέξ)
Και εμένα σαν απλό μέλος, δεν μου αρέσει να μπαίνω στις ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ,
και να βλέπω ερωτήσεις παρόμοιου τύπου. Όχι ότι η κάθε ερώτηση δεν έχει την δικιά της αξία, ειδικά για όποιον ρωτάει. Kαταλαβαίνω τις αγωνίες του καθένα, γιαυτό νομίζω πως δίπλα από κάθε κείμενο πρέπει να γίνει χώρος μόνο για ερωτήσεις.
Τα σχόλια να αποδεσμευτούν από τις ερωτήσεις, οι οποίες πιστέψτε με, με τον καιρό θα γίνονται όλο και περισσότερες. τα μέλη αυγατίζουν, δεν έχουν όμως όλα τον ίδιο τρόπο
σκέψης , ούτε αντίδρασης, για να μην πω και αντίληψης των πραγμάτων.

ευχαριστώ για τον χρόνο σας,

sagimoon

jimlover
28-06-2005, 04:38 PM
Σας ευχαριστώ όλους για την κατανόησή σας.

Retrogade και Astroakis, χαίρομαι που θιχτήκατε από το ύφος μου και την απάντησή μου, τώρα καταλαβαίνετε πως αισθάνθηκα εγώ όταν διάβασα την απάντηση του αξιότιμου κυρίου Apnea.

Λυπάμαι όμως που δεν θεωρείται προσβλητικό και αγενέστατο το ύφος του. Φαίνεται ότι εσείς έχετε συνηθίσει να σας απευθύνονται έτσι και δεν σας φαίνεται παράξενο. Και για να τελειώνουμε: Αν μου κάνατε την υπόδειξη σαν άνθρωποι, δε θα είχα το παραμικρό πρόβλημα. Κατανοώ το γιατί το κάνετε αυτό με τις δημοσιεύσεις. ΕΜΕΝΑ Η ΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ είναι που με βγάζουν απ'τα ρούχα μου!

Τέλος πάντων. Προτείνω να το ξεχάσουμε γιατί πολύ χρόνο σπαταλήσαμε όλοι μας σε ανούσια πράγματα.

Υ.Γ. Retrogade, αναφέρθηκα γενικά σε "όλους" έχοντας υπόψη μου ένα προηγούμενο παράπονο που εξέφρασε άλλο μέλος σε άλλο thread (ναι apnea και όμως διαβάζω και άλλα thread) που είχε θιχτεί από αντίστοιχη απάντησή σας άλλου υπεύθυνου. Θα το βρω και θα στο στείλω για να μη λες ότι μόνο εγώ είμαι η παράξενη και η τρελή εδώ μέσα.

Jimlover

retrograde
28-06-2005, 05:05 PM
Σαφώς και θα το ξεχάσουμε. Αλλά όταν παίρνετε αναφορά ένα παράπονο να παίρνετε και αναφορά 100δες ευχαριστίες και συγνώμη από άλλους που δεν «αρπάζονται». Αν αισθανθήκατε θιγμένη κατανοητό, αλλά όπως εσείς ξοδεύετε 3 ευρώ την ώρα για να μας επισκέπτεστε να σκεφτείτε ότι εμείς μπορεί να ξοδεύουμε 203 για να συντηρούμε τους επισκέπτες μας. Και όσο μεγαλώνουν οι ανάγκες γίνονται 303 και πάει λέγοντας. Τέλος να θυμάστε σας παρακαλώ θερμά ότι αυτοί που «πίνουν» σας έχουν απαντήσει στις περισσότερες ερωτήσεις σας χωρίς να αξιώσουν οτιδήποτε. Φαντάζομαι γνωρίζετε τις αμοιβές των αστρολόγων για 40 λεπτά ραντεβού.
Όσο για το βαρύ site μας σας ενημερώνω ότι όλοι είμαστε κατηγορίας φτερού. Και κλείνοντας να πω ότι δεν υπάρχει άλλος λόγος αντιπαραθέσεων αλλά πρέπει όλοι μας να θυμόμαστε ότι δεν πρέπει να διαστρεβλώνουμε πράγματα. Αστεία ή σοβαρά πλάσατε πολλές ανακρίβειες για να στηρίξετε την άποψή σας, όπως «τολμήσω να κάνω μια ερώτηση στις αυτού εξοχότητες» και άλλα ευτράπελα λόγια πικρίας. Εγώ πάντα θα λέω ότι όποιος κάνει εγγραφή στο ασήκωτο site αποδέχεται κάποια πράγματα. Αν δεν διαβάζει τι αποδέχεται καλό είναι να σιωπά γιατί δείχνει την μεγάλη του ανακολουθία και ο καθένας μπορεί να κάνει ότι συνειρμούς θέλει.
Στο κάτω κάτω για να μιλήσουμε και λίγο αστρολογικά αν έχετε μια κακιά συναστρία με έναν διαχειριστή μας μην κάνετε το λάθος που κάνουν πολλοί πικραμένοι να βάζουν στο ίδιο σακί τα πάντα. Όλοι οι άντρες είναι γουρούνια και όλες οι γυναίκες είναι για τα πιάτα;

Τα σέβη μου και να σας βλέπουμε ενεργή πάντα!

jimlover
29-06-2005, 09:37 AM
Αγαπητέ retrogade,

Βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου (και αυτό είναι μείον μου). Το χιούμορ! Αχ, και είσαι και τσαντίλας και από τις δυτικές συνοικίες (όπως εγώ). Σε απειλώ: Από σήμερα είσαι ο αγαπημένος μου!

Καλή συνέχεια.