PDA

View Full Version : Βοήθεια για επιρροή διελαύνοντα Κρόνου σε γενέθλιο.

cajoline
13-11-2009, 02:49 PM
καλησπέρα σας

σας παρακαλώ πολύ γεννήθηκα 5/10/1966 22.00
μπορεί να μου απαντήσει κάποιος σε ποιόν οίκο δέχομαι επηρροές από τον κρόνο ?

ευχαριστώ
cajoline

leoma
13-11-2009, 04:22 PM
καλησπέρα σας

σας παρακαλώ πολύ γεννήθηκα 5/10/1966 22.00
μπορεί να μου απαντήσει κάποιος σε ποιόν οίκο δέχομαι επηρροές από τον κρόνο ?

ευχαριστώ
cajoline

Αγαπητή cajoline

Δεν γράφεις ΤΟΠΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ. Με κάθε επιφύλαξη (έβαλα Αθήνα), λοιπόν, ο Κρόνος κοντεύει να ολοκληρώσει τη διέλευση του 4ου οίκου σου και πάει προς τον πέμπτο. Πριν όμως θα κάνει σύνοδο με τη γενέθλια Αφροδίτη σου και κάπως αργότερα με το γενέθλιο Ήλιο σου. Πιστεύω όμως ότι τα μεγάλα ζόρια μόλις πέρασαν, γιατί έφαγες τον άξονα 4ος/10ος ο οποίος είναι πολύ-πολύ σημαντικός, συν την αντίθεση με το γενέθλιο Κρόνο σου, συν τη σύνοδο με τη γενέθλια σύνοδο Ουρανού/Πλούτωνα, συν το τετράγωνο με τον ωροσκόπο (πάντα με την προϋπόθεση ότι η οικοθεσία είναι σωστή).

Σε γενικές γραμμές, επηρεάζεται, εκτός από τον 4ο και το 10ο και ο 5ος (Ζυγός) και ο 8ος (Αιγόκερως), αλλά και ο 12ος (Ταύρος, λόγω Αφροδίτης) και αργότερα και ο 3ος (Λέων, λόγω του Ήλιου).

Είχες και διέλευση Ουρανού από το 10ο σε αντίθεση με την προαναφερθείσα σύνοδο. Είχες και διελαύνοντα Ποσειδώνα σε τετράγωνο με το γενέθλιο. Τι άλλο θες από τούτη τη ζωή; Join the club!:cry:

cajoline
17-11-2009, 10:16 AM
στον 12ο οίκο μου πέφτει ο αρης/αφροδίτη του φύλου μου. επηρρεάζεται αρνητικά η σχέση?
επειδή ουσιαστικά δεν κατανοώ τις διευλεύσεις αυτό το join the club εννοείς ότι είναι .... καλό ? το club ?

χίλια ευχαριστώ

κρασακι
17-11-2009, 10:36 AM
Join the club των ''χτυπημένων'' σε εισαγωγικά, απο πολλά γεωμετρικά και μη, σχήματα την περίοδο αυτή ! τετραγωνάκια, αντιθέσεις, σύνοδοι, φτου και απ΄την αρχή και ξανα μανα τετράγωνα....μπλα μπλα..

Η leoma θέλει να πει μάλλον ότι ''you are not alone''.:bigsmile:

leoma
17-11-2009, 11:08 AM
Join the club των ''χτυπημένων'' σε εισαγωγικά, απο πολλά γεωμετρικά και μη, σχήματα την περίοδο αυτή ! τετραγωνάκια, αντιθέσεις, σύνοδοι, φτου και απ΄την αρχή και ξανα μανα τετράγωνα....μπλα μπλα..

Η leoma θέλει να πει μάλλον ότι ''you are not alone''.:bigsmile:

Αυτό ακριβώς ήθελα να πω!:bigsmile:

Όντας γεννημένη το 1967, δέχθηκα απανωτές διελεύσεις στην περίφημη σύνοδο Ουρανού/Πλούτωνα στην Παρθένο, και από τον Κρόνο που ήταν προηγουμένως στην Παρθένο, συν την αντίθεση του διελ. Ουρανού προς το γενέθλιο και τη σύνοδο, συν το τετράγωνο του διελ. Ποσειδώνα με το γενέθλιο, τετράγωνο διελ. Πλούτωνα προς γενέθλιο, όλα τα βαριά σώματα πέσανε πάνω μου τα τελευταία δύο χρόνια. Ακόμη δεν τελείωσα, περιμένω την αντίθεση του διελ. Κρόνου προς το γενέθλιο συν ό,τι άλλο φέρνει στους σχηματισμούς του χάρτη (π.χ. Ταυ τετράγωνα, πολυαστρίες, μεγάλα τετράγωνα κλπ.) αν υπάρχουν φυσικά. Υπομονή χρειάζεται, και αισιοδοξία, είναι οι διελεύσεις που "χτυπάνε" τη γενιά μας...

Για τη συναστρία με το φίλο σου δεν μπορώ να πω τίποτα όμως...:unsure: