PDA

View Full Version : Θέση του Κρόνου

stabie
09-11-2009, 10:38 AM
Καλημέρα σας,
υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που δεν μπορώ να καταλάβω στην αστρολογία. Ας πούμε, ο Κρόνος έφυγε από την Παρθένο όπου με επηρέαζε θανάσιμα και πήγε στο Ζυγό όπου απ'ότι μπορώ να καταλάβω για μένα είναι καλύτερα. Κυρίως σε θέματα διάθεσης, κοινωνικότητας και κοινωνικών επαφών.
Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν με επηρεάζει και στον τομέα των αισθηματικών σχέσεων και τι θα γίνει αυτά τα 2 χρόνια που θα μείνει εκεί. Επίσης θέλω να αρχίσω δίαιτα, να φροντίσω τον εαυτό μου και όλο το αναβάλλω...γενικά είμαι στον κόσμο μου. Σαν να ήμουν κάπου κλεισμένη και ξαφνικά βγήκα έξω και φοβάμαι μην ξανακλειστώ και τα κάνω όλα τόσο γρήγορα για να χαρώ όσα περισσότερα μπορώ. Και για αυτό ο άτιμος ο Κρόνος φταίει;;;;
Έχω γεννηθεί 13/06/1985 01:00πμ Αθήνα

Χίλια ευχαριστώ!

loulakopia
09-11-2009, 05:10 PM
Νομιζω οτι ο κρονος θα επιρεασει οτι εχει σχεση με τον 8 ιοκο σου....

asas
09-11-2009, 09:42 PM
Γεια σου ! Ο κρόνος το προηγούμενο διάστημα ήταν στον 7 οίκο σου. Νομίζω ότι στη θέση αυτή δοκιμάζει προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Βέβαια ο κρόνος καταστρέφει μόνο ότι δεν στηρίζεται σε γερά θεμέλια. Τώρα ο κρόνος βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου. Όταν ο κρόνος περνά από τον όγδοο οίκο μας κάνει εσωστρεφείς και περνάμε μια κρίση με τον εαυτό μας, στην προσπαθειά μας να κάνουμε έναν απολογισμό των πράξεων μας και να δούμε αν οι επιλογέςμας είναι σωστές σε σχέση με τις επιθυμίες μας. Επίσης ο όγδοος οίκος σχετίζεται με τα οικονομικά που έχουν σχέση με άλλους (π.χ. δάνεια, κληρονομιές, εισοδήματα δικών μας προσώπων στα οποία στηριζόμαστε), έτσι πιθανόν να προκαλέσει προβλήματα σε αυτόν τον τομέα - θα πρέπει να τα καταφέρεις μόνη σου. Τα θέματα αυτά δεν σημαίνει ότι θα τα αντιμετωπίζεις όλο το διάστημα που ο κρόνος θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο, είναι μία διαδικασία που γίνεται σταδιακά. Βέβαια οι προβλέψεις εξαρτώνται και από τη όψεις κάνει ο κρόνος με τους άλλους γενέθλιους πλανήτες και φυσικά τις θέσεις όλων των υπόλοιπων πλανητών στο χάρτη σου και τις όψεις που σχηματίζουν και έτσι να υπάρχουν αρκετά ευνοικά διαστήματα για σένα.

ouranio tojo
11-11-2009, 12:30 AM
Καλημέρα
Έχω και εγώ μια απορία για τον Κρόνο τώρα που αλλάζει θέση και πηγαίνει στον ζυγό!
Βασικά είμαι κριός με ωροσκόπο αιγόκερω και έχω τον Κρόνο στον ζυγό στον 9 οίκο
Διάβασα σε ένα αστρολογικό περιοδικό ότι θα επηρεαστούν αρκετά τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού…
Εγώ που έχω ήλιο, ωροσκόπο και Κρόνο σε παρορμητικά ζώδια τι θα γίνει θα δεχτώ όλες τις επιρροές τους;
Δηλαδή αυτά τα χρόνια με την παραμονή του Κρόνου στον ζυγό να υποθέσω ότι θα πάρω πολλά μαθήματα (από τον Κρόνο) και μάλιστα μαζεμένα;
Όποιος έχει την καλοσύνη ας μου απαντήσει για να ξερώ τι θα με περιμένει!!!
:worried:

Μητσάκος
11-11-2009, 09:05 AM
Καλημέρα
Έχω και εγώ μια απορία για τον Κρόνο τώρα που αλλάζει θέση και πηγαίνει στον ζυγό!
Βασικά είμαι κριός με ωροσκόπο αιγόκερω και έχω τον Κρόνο στον ζυγό στον 9 οίκο
Διάβασα σε ένα αστρολογικό περιοδικό ότι θα επηρεαστούν αρκετά τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού…
Εγώ που έχω ήλιο, ωροσκόπο και Κρόνο σε παρορμητικά ζώδια τι θα γίνει θα δεχτώ όλες τις επιρροές τους;
Δηλαδή αυτά τα χρόνια με την παραμονή του Κρόνου στον ζυγό να υποθέσω ότι θα πάρω πολλά μαθήματα (από τον Κρόνο) και μάλιστα μαζεμένα;
Όποιος έχει την καλοσύνη ας μου απαντήσει για να ξερώ τι θα με περιμένει!!!
:worried:
Το βασικό είναι να δεις τις όψεις που θα κάνει ο Κρόνος περνώντας από τον 9ο Οίκο σου, πότε θα πιάσει τον Ήλιο σου, πότε τον ωροσκόπο σου, αν σχετίζεται ο ωροσκόπος σου με τον Πλούτωνα, να συνυπολογίσεις ότι θα έχεις επιστροφή Κρόνου και να δεις αν οι όψεις που θα γίνονται τα επόμενα 2 χρόνια και κάτι συνδέονται με παρόμοιες των προοδευτικών συστημάτων πρόβλεψης. Τουτέστιν μπόλικο ψάξιμο.
Συνοπτικά όμως, μιας και μιλάμε για διέλευση από 9ο, και εφόσον ο 9ος συνδέεται με ανώτερη μόρφωση, μακρινά ταξίδια, φιλοσοφικές ιδέες, φιλία, νόμο και θρησκεία, είναι πιθανό σε κάποιον από αυτούς τους τομείς να ξεκινήσουν κάποιες αλλαγές που θα απαιτήσουν από εσένα πιο συστηματική προσέγγιση και υπευθυνότητα, μπορεί να διαπιστώσεις ότι κάποιοι φίλοι σου δεν άξιζαν τη φιλία σου, μπορεί να ανακαλύψεις μια νέα πραγματικότητα σε σχέση με τα παραπάνω, χίλια δυο μπορεί να συμβούν :bigsmile:

ouranio tojo
11-11-2009, 10:43 AM
Μητσακο ευχαριστω
αν και με μπερδεψες με ολα αυτα ελπιζω να βγαλω κατι
παντως ημουν σιγουρη οτι θα ερθουν αλλαγες με τον κρονο και μου τις επιβεβαιωσες
ελπιζω οι αλλαγες να ειναι για καλο
:cheesy:

stabie
11-11-2009, 11:05 AM
κάποιοι λένε πως οι αλλαγές είναι πάντα καλές...τον Κρόνο τον φοβάμαι λίγο πάντως και ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΣΩΣΤΡΕΦΗΣ....τώρα συνήλθα πάλι στα ίδια???? σνιφ!!!

mink
11-11-2009, 11:24 AM
.....καλημέρα, εγώ πάντως σαν Δίδυμος με ωροσκ. Παρθένο(17-6-77, 12.00μμ Αθήνα) δεν το εξέλαβα σαν μάθημα ζωής ούτε σαν ξεκαθάρισμα σχέσεων...Καταστροφή στην υπερβολή της ήταν , ακόμα και οι σχέσεις που έπρεπε να δοκιμαστούν , κατέληξαν με δραματικό τρόπο και τόνο..Δε μιλάμε απλά για συνειδητοποίηση και εσωστρέφεια!!!!Δε θέλω να προκαταλάβω τίποτα για τον Κρόνο, ίσως το δικό μου ωροσκόπιο να ήταν επιβαρημένο, τι να πω...Αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι ο νέος Κρόνος που είναι "ανυποψίαστος" σχετικά και συνεχιστεί η κάτω βόλτα...

stabie
11-11-2009, 11:38 AM
εσυ με ωροσκοπο παρθενο εγω με ιχθυ...δεν σωζεται το βλέπω!!1

Ερωτηση: Οι ιχθεις γενικά επηρεάζονται? Και ειδικά με ωροσκόπο σκορπιο?? (μην σχολιάσετε το συνδυασμό...χαχαχα)

Μητσάκος
11-11-2009, 12:01 PM
.....καλημέρα, εγώ πάντως σαν Δίδυμος με ωροσκ. Παρθένο(17-6-77, 12.00μμ Αθήνα) δεν το εξέλαβα σαν μάθημα ζωής ούτε σαν ξεκαθάρισμα σχέσεων...Καταστροφή στην υπερβολή της ήταν , ακόμα και οι σχέσεις που έπρεπε να δοκιμαστούν , κατέληξαν με δραματικό τρόπο και τόνο..Δε μιλάμε απλά για συνειδητοποίηση και εσωστρέφεια!!!!Δε θέλω να προκαταλάβω τίποτα για τον Κρόνο, ίσως το δικό μου ωροσκόπιο να ήταν επιβαρημένο, τι να πω...Αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι ο νέος Κρόνος που είναι "ανυποψίαστος" σχετικά και συνεχιστεί η κάτω βόλτα...
Και όμως! Αν και από ό,τι φαντάζομαι τα σημάδια του περάσματος του Κρόνου μάλλον δεν έχουν επουλωθεί, σίγουρα και παρά τις όποιες "απώλειες" είχες, λίγο αργότερα, βοηθούντος και του Κ(Χ)ρόνου, θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις προς το συμφέρον σου (αν θες βέβαια) τα "μαθήματα" που πήρες τη συγκεκριμένη περίοδο :love:

mink
11-11-2009, 01:00 PM
...αυτό το αν θες??!! είναι δυνατόν να μην θέλω ????εκτός αν είδες "κάτι" κακό σ αυτό το ωροσκόπιο γιοα τα οπία θα ήθελα να ρωτήσς τα άπειρα ΄λλά δε ξέρς από που να ξεκίνήσω ..ευχαριστώ για την απάντηση, εμψυχωτική :-))

Μητσάκος
11-11-2009, 01:05 PM
...αυτό το αν θες??!! είναι δυνατόν να μην θέλω ????εκτός αν είδες "κάτι" κακό σ αυτό το ωροσκόπιο γιοα τα οπία θα ήθελα να ρωτήσς τα άπειρα ΄λλά δε ξέρς από που να ξεκίνήσω ..ευχαριστώ για την απάντηση, εμψυχωτική :-))
Πολλές φορές, και ανεξάρτητα από το τι θα έπρεπε, κάνουμε αυτό που έχουμε συνηθίσει. Ένα πουλάκι που πρωτομπαίνει στο κλουβί, με την πρώτη ευκαιρία που θα βρει το πορτάκι ανοικτό θα πετάξει μακριά. Αν όμως περάσει κάμποσος καιρός με το πορτάκι κλειστό, ακόμα και να φύγει στην περίπτωση που το βρει ανοικτό, θα γυρίσει πίσω στην "ασφάλεια" που του παρέχει το κλουβί :bigsmile:

mink
11-11-2009, 01:39 PM
...απόλυτα κατονοητό!!απλά..το πουλάκι που κάθεται στο¨κλουβί, ή αυτό που ανοιγεί η πότρα και φεύγει επιλέγω?
Στα χρόνια του μετα(Κ)ΡΌΝΟΥ???
Μέχρι τώρα έκανα το 1, σχεδόν πάντα(¶ρης στον Ταύρο), για λίγο μόνο το 2(απόλυτη καταστροφή!!,( μάλλον ταυ ττετράγωνο= Κρόνος)!!!)...ιδού το πρόβλημα, γιατί το ένστικτό μου δε το ξαναεμπθιστεύομαι ΠΟΤΕ:bigsmile:

stabie
11-11-2009, 01:49 PM
(;ώρα γκρίνιας) με εμένα θα ασχοληθεί κανείς???? :blink::worried:

Γιάννης Ριζόπουλος
11-11-2009, 02:37 PM
Αγαπητή Stabie

Με βάση τα στοιχεία γέννησης που έδωσες, ο Κρόνος όχι μόνον δεν έπαψε να σε επηρεάζει αλλά θα συνεχίσει να το κάνει για ενάμιση χρόνο ακόμη. Μέχρι τον Ιούνιο μάλιστα η δράση του θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο.

Αυτό βέβαια δεν πρέπει να σε τρομάζει. Αντιθέτως...
Θα έχεις την δυνατότητα να αξιολογήσεις το "με ποιούς θα πας και ποιούς θα αφήσεις". Και αυτό βέβαια δεν αναφέρεται μόνον στους άλλους αλλά και σε σένα την ίδια.
Ποιά θέλεις να είσαι τελικά;

Εκείνο που μάλλον πρέπει να σκεφθείς πολύ καλά είναι το τι ωφελείσαι δίνοντας χώρο στους άλλους και το πόσο μπορεί ακόμη ο εαυτός σου να ταλανύζεται ανάμεσα σε αυτό που θέλεις να κάνεις και σε εκείνο που επιθυμούν οι άλλοι.
Σελήνη στον Κριό η ¶ρης στον Καρκίνο;

Οι Δίδυμοι σου παρέχουν τη δυνατότητα να ζεις πολύ καλά και με τις δύο εκδοχές, διαιωνίζοντας το πρόβλημα.
Ο Κρόνος θα σε βοηθήσει να καταλήξεις στο ποιό "καρπούζι" χωρά τελικά καλύτερα στη "μασχάλη" σου και ποιό θα ...πασάρεις στο ...γείτονα.

Κι επειδή από τον Απρίλιο θα μπει ο Δίας στον 1ο σου οίκο φρόντισε τουλάχιστον να ανοιχτείς και να ανακαλύψεις κομμάτια της ζωής και του εαυτού σου, χωρίς να δημιουργείς νέες δεσμεύσεις. Αρκούν οι παλιές...

Το "παιχνίδι" μεταξύ της επέκτασης και των περιορισμών μπορεί να είναι εξόχως δημιουργικό, όταν παίζεται χωρίς "κολλήματα"

stabie
11-11-2009, 09:22 PM
χίλια ευχαριστώ!!!!!! με βοήθησε πολύ η απάντησή σας και εδώ θα ήθελα να σας πω πως είμαι ήδη στην κατάσταση "τι μου λένε ότι πρέπει να κάνω και τι θέλω να κάνω ή μάλλον δεν ξέρω τι θέλω να κάνω". Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω σε αυτό το σημείο και συγχωρήστε που μονοπολώ το θέμα σήμερα, είναι το θέμα της εμπιστοσύνης. Είναι τα "παρατράγουδα" του Κρόνου και το πρόβλημα εμπιστοσύνης που έχω στις προσωπικές κυρίως σχέσεις? Είμαι πολύ επικοινωνιακή αυτή την περίοδο και πολύ ανοιχτή σε νέους κύκλους ανθρώπων αλλά στα πιο προσωπικά το χάνω...
Συγκεκριμμένα το πρόβλημα το δημιουργεί ο εξής άνθρωπος... : 4/03/1978 23:55 Αθήνα από τα λίγα που ξέρω είναι άλλο ένα "θύμα" του Κρόνου ε?

Υδροζυγός
23-02-2010, 04:52 PM
Καλησπέρα. Ο Κρόνος μπήκε για τα καλά στον Ζυγό. Τί γίνεται με άτομα (όπως εγώ) που έχουμε ωροσκόπο Ζυγό?? Γεννημένη στις 4 - 2 - 1986 και ώρα 22.50
Καθώς και σε άτομα που έχουν Κρόνο στον Ζυγό στον 5ο οίκο τους στην 4η μοίρα. Γεννημένος 30 - 10 - 1980 και ώρα 18.20 περίπου.
Ευχαριστώ πολύ

Μητσάκος
23-02-2010, 05:44 PM
Καλησπέρα. Ο Κρόνος μπήκε για τα καλά στον Ζυγό. Τί γίνεται με άτομα (όπως εγώ) που έχουμε ωροσκόπο Ζυγό?? Γεννημένη στις 4 - 2 - 1986 και ώρα 22.50
Καθώς και σε άτομα που έχουν Κρόνο στον Ζυγό στον 5ο οίκο τους στην 4η μοίρα. Γεννημένος 30 - 10 - 1980 και ώρα 18.20 περίπου.
Ευχαριστώ πολύ
Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού και προσδιορίσου στο Δεκαήμερο που είναι η μοίρα του ωροσκόπου σου.
Οι προβλέψεις για τους Δίδυμους ταιριάζουν στην άλλη περίπτωση που αναφέρεις και στο 1ο τους Δεκαήμερο :bigsmile:

Υδροζυγός
24-02-2010, 08:03 PM
Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού και προσδιορίσου στο Δεκαήμερο που είναι η μοίρα του ωροσκόπου σου.
Οι προβλέψεις για τους Δίδυμους ταιριάζουν στην άλλη περίπτωση που αναφέρεις και στο 1ο τους Δεκαήμερο :bigsmile:

Ευχαριστώ πολύ

atrium
25-02-2010, 10:49 AM
Καλημέρα σε όλους!!! Τί να πω κι εγώ που έχω τον Κρόνο στο 10ο???????:nuts:
Πανταχού παρών και τα τα πάντα πληρών. Κι επειδή στο τέλος έρχεται πάντα ο λογαριασμός, ο πληρώνων είναι αυτός που κουβαλάει σαν άλλος ¶τλας τον Κρόνο στην πλάτη του από τότε που γεννήθηκε!!:wacko:
A propos, στο blog αστρικό φως έχει αναρτηθεί ο ήχος του Κρόνου. Κάνει και μουσική ο ¶τιμος:cheesy: