prasina_matia
26-06-2005, 01:03 PM
:helpsmili
Θα μπορούσατε να με ενημερώσετε τι είναι το "κατερχόμενο" σε έναν αστρολογικό χάρτη
και
τι σημαίνει το ότι έχω Κατερχόμενο στον Καρκίνο?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων :hello:
prasina_matia
Λίλιαν Σίμου
28-06-2005, 11:59 PM
Αγαπητή φίλη
Επειδή κάποιες λέξεις, αν τις μεταφράζουμε επί λέξη, διαφέρουν από γλώσσα σε γλώσσα ως διατύπωση, θα ήθελα να σας διευκρινίσω τα εξής:
Επί λέξη, υποθέτω πως εννοείτε την ακμή του 7ου οίκου, καθώς ascedant σημαίνει "ο ανερχόμενος" αλλά στην γλώσσα μας, τον ονομάζουμε "ωροσκόπο ή ανατέλον ζώδιο" - descedant είναι λοιπόν το απέναντι σημείο του χάρτη, ο 7ος οίκος ή δύον ζώδιο.
Αν όμως αυτός που σας το είπε εννοούσε το πιο ανυψωμένο σημείο του χάρτη, που είναι ο 10ος οίκος, επομένως το Μεσουράνημα ή ζενίθ του ωροσκοπίου, τότε στη λογική αυτή είναι ο 4ος οίκος είναι το ναδίρ και θα μπορούσε κάποιος να το αποκαλέσει κατερχόμενο.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Υ.Γ, Λόγω του ότι κάνετε πληθώρα ερωτήσεων, αγαπητή φίλη μας, είδα τον χάρτη σας από άλλη ερώτηση κι όντως η πρώτη περίπτωση - σας αντιπροσωπεύει για αυτό που ονομάζετε "κατερχόμενο". Σημαίνει πως στους άλλους και ιδιαίτερα με τον σύζυγό σας, επιθυμείτε ευαισθησία και τρυφερότητα πάνω από όλα. Αφορά τον οίκο των σχέσεων και των συνεργατών.
prasina_matia
29-06-2005, 07:38 AM
Kαλή μου φίλη Λίλιαν Σιμου....
Δεν βρίσκω λόγια... ενα "ευχαριστώ" είναι πολύ λίγο για όσα μου έχετε πεί μέχρι τώρα... !!
Μεσα σε λίγες μέρες, με τη βοήθεια σας, τη βοήθεια του κ.Αντωνίου, και φυσικά όλων των συνεργατών, εχω μπορέσει να "δω" και να εξηγήσω πολλά πράγματα σε μένα την ίδια... να κατανοήσω κάποια πράγματα που ήταν "μπερδεμένα" κατα κάποιο τρόπο μέσα μου...!! :):)
με άπειρη εκτίμηση
prasina_matia