PDA

View Full Version : Ερώτηση για επιρροή ανάδρομου Κρόνου σε γενέθλιο.



stephanie
22-10-2009, 12:50 PM
Γειά σας,
Συγχαρητήρια στην κα Σίμου και σε όλη την ομάδα του Myhoroscope, καθώς και σε όσους συμμετέχετε ενεργά. Με έχετε βοηθήσει πολύ στις αναζητήσεις μου, οι μεν μέσα από τα άρθρα σας, οι δε μέσα από τις απορίες σας. Ωστόσο, υπάρχει ένα θέμα γενικού ενδριαφέροντος που με καίει, ως ταλαιπωρημένο από τον Κρόνο Παρθενάκι, το οποίο δεν έχω λύσει. Η ερώτησή μου αφορά στο εξής γεγονός:Στις 30 Οκτωβρίου 2009 ο Κρόνος εγκαταλείπει την Παρθένο και μπαίνει στο Ζυγό. Όμως, είναι αλήθεια ότι από τις 8 Απριλίου 2010 μέχρι τις 21 Ιουλίου 2010 ο Κρόνος επιστρέφει και πάλι στην Παρθένο, αν και ανάδρομος αυτή τη φορά;Τι σημαίνει αυτό για τους Παρθένους και ειδικότερα για αυτούς του 3ου δεκαημέρου (έχω γεννηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου); Η παρουσία του θα μας φέρει πάλι περιορισμό και καθυστερήσεις;Δυστυχώς, στο κρίσιμο εκείνο διάστημα θα δώσω τις πιο δύσκολες και σημαντικές εξετάσεις της ζωής μου για τις οποίες διαβάζω 2χρόνια τώρα χωρίς επιτυχία τις προηγούμενες φορές και για τον λόγο αυτό τρέμω σαν το ψάρι....Θα μπορούσατε να μου αναλύσετε λιγάκι αυτή την επαναφορά του Κρόνου και τη σημασία της για τους Παρθένους;Έχει ακριβώς την ίδια επενέργεια σε εμάς όπως το προηγούμενο διάστημα που είχαμε τον Κρόνο ή υπάρχει κάποια διαφορά;
Σας ευχαριστώ πολύ και μπράβο ξανά για την αξιόλογη προσπάθεια!
Φιλικά,
Stephanie
Παρθένος με ωροσκόπο Αιγόκερω και σελήνη στον Λέοντα

Τίνα Ζαχαριάδου
22-10-2009, 01:18 PM
Αγαπητη stephanie εκεινοι οι οποιοι θα επηρεαστουν, ειναι οσοι εχουν πλανητες στις τρεις τελευταιες μοιρες της Παρθενου κ των υπολοιπων ζωδιων του μεταβλητου σταυρου και οχι ολοι οσοι εχουν γεννηθει το 3ο δεκαημερο. Αν εχεις πλανητες σε αυτες τις μοιρες τοτε κατα καποιο τροπο θα επηρεαστεις. Πραγματι ο Κρονος φερνει καθυστερησεις κ εμποδια , στο τελος ομως παντα ανταμοιβει εκεινους τους οποιους πηραν τα μαθηματα που επρεπε να παρουν. Οσοι δεν τα εχουν παρει, το διαστημα της αναδρομης του Κρονου ( Απριλιο- Ιουλιο) καλο να επανεξετασουν καποια πραγματα κ να αντιμετωπισουν τις καταστασεις με υπευθυνοτητα και ωριμοτητα ωστε να βγουν κερδισμενοι απο την αναδρομη αυτη. Ψαξε μεσα στον χαρτη σου αν σου πιανει πλανητη ο Κρονος και αν σου πιανει καποιο πλανητη, κοιτα ο πλανητης αυτος τι οικο κυβερνα για να δεις που πρεπει να εστιασεις την προσοχη σου.

afroditi03
22-10-2009, 01:35 PM
Eρση, βρίσκω την ευκαιρία να ρωτήσω και πάλι εγώ που έχω μόνο τον Ηλιο μου στον 7ο και στην 29 μοίρα της Παρθένου θα δοκισμαστούν και πάλι οι σχέσεις?

athinoula85
22-10-2009, 01:49 PM
Αγαπητη stephanie εκεινοι οι οποιοι θα επηρεαστουν, ειναι οσοι εχουν πλανητες στις τρεις τελευταιες μοιρες της Παρθενου κ των υπολοιπων ζωδιων του μεταβλητου σταυρου και οχι ολοι οσοι εχουν γεννηθει το 3ο δεκαημερο.
Σαν Lexotanil στην ψυχοφθόρα Κρονιάρα επιρροή του , έδρασαν τα λόγια σου πάνω στον ομοιοπαθών παρθερνιάρη Ήλιο μου.
Και όχι τίποτα άλλο,θα ετοιμάζομαι και γώ για το πτυχίο εκείνο το διάστημα. ( Αλλά έχω και Κρόνο σε σύνοδο με Ήλιο στον 1ο στην ηλιακή :cry::cry::cry::cry::cry: σύν και η αντίθεση με Ουρανό :cry::cry::cry::cry::cry:)!
Θα ελπίζω στο τρίγωνο του γενέθλιου (ανάδρομου) Δία μου με τον Ερμή (ανάδρομο/ζυγίσιο) της ηλιακής στον 1ο. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! VerneigungVerneigungVerneigung )
Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά! Θα χρειαστώ μια γερή δόση απο τοξοτίσια αισιοδοξία κι ας εθιστώ! :love:

Αχ αγχωθηκα τώρα!!! Αλλά όλα θα πάνε καλά! Ε? Ναι! Αλλά ξανααγχώθηκα... Ααα! Αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά,να διώξουμε όλη την αρνητική ενέργεια! Αχ να το , πάλι ξαναρχεται.. Τι στρές ειναι αυτό? Ένα χαρτομάντηλο ρε παιδιά......... :sad: Αλλά εμείς θα πάμε κι ότι βγεί. Γιατί ο Τολμών Νικά. Σωστά? Σωστά! :w00t:

stephanie
22-10-2009, 02:54 PM
Ευχαριστώ πάρα πολύ. Με εξέπληξε η αμεσότητα της απάντησης, αλλά θα ήθελα μία διευκρίνιση. "Ποιους πλανήτες πιάνει ο Κρόνος' εννοείτε να δω στον χάρτη μου με ποιους κάνει όψη και ειδικότερα τί είδους όψη;
stephanie

Τίνα Ζαχαριάδου
22-10-2009, 05:18 PM
Αχ αγχωθηκα τώρα!!! Αλλά όλα θα πάνε καλά! Ε? Ναι! Αλλά ξανααγχώθηκα... Ααα! Αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά,να διώξουμε όλη την αρνητική ενέργεια! Αχ να το , πάλι ξαναρχεται.. Τι στρές ειναι αυτό? Ένα χαρτομάντηλο ρε παιδιά......... Αλλά εμείς θα πάμε κι ότι βγεί. Γιατί ο Τολμών Νικά. Σωστά?


Αθηνουλα στην δικη σου περιπτωση, ειναι ακριβως το αγχος που νιωθεις για τις εξετασεις του πτυχιου. Ξεχνας οτι απο την στιγμη που θα παρεις πτυχιο αλλαζει η ζωη σου. Συνεχιζεις το χτισιμο της καριερας σου, οχι πλεον απο την βαση που ειναι οι σπουδες. Σου ανοιγεται ενας δρομος με αρκετες ευθυνες, δυσκολιες, υποχρεωσεις με σκοπο την εξελιξη σου την κοινωνικοεπαγγελματικη.
Νομιζω πως ολο αυτο ειναι μια Κρονια περιγραφη, εσυ τι λες?Εγω παντως σου ευχομαι καλη επιτυχια.:love:


Αφροδιτη, μεσα στον 7ο και σε συνοδο με τον Ηλιο τα θεματα που τονιζονται ειναι σιγουρα των σχεσεων. Επισης η σχεση με τον πατερα, με τους συνεργατες καθως και με ατομα κυρους και εξουσιας, γενικα περιοριζεται η εκφραση της προσωπικοτητας και το ατομο γινεται απροσιτο εως αντικοινωνικο, μελαγχολικο με κερδος την σοβαροτητα και την ωριμοτητα.



Αυτο που εννοω Στεφανια ειναι, να δεις αν στον χαρτη σου εχεις πλανητες στις 3 τελευταιες μοιρες των ζωδιων του μεταβλητου σταυρου. Για παραδειγμα, αν εχεις πλανητη στις 28 των ψαριων, σημαινει οτι ο Κρονος πιανει αυτον τον πλανητη με αντιθεση. Αν σε αυτα τα ζωδια δεν εχεις πλανητη, τοτε θα εξετασεις τον Κρονο απο διελευση μονο, δηλαδη σε ποιον οικο του ωροσκοπιου σου βρισκεται.

athinoula85
22-10-2009, 06:57 PM
Αθηνουλα στην δικη σου περιπτωση, ειναι ακριβως το αγχος που νιωθεις για τις εξετασεις του πτυχιου. Ξεχνας οτι απο την στιγμη που θα παρεις πτυχιο αλλαζει η ζωη σου. Συνεχιζεις το χτισιμο της καριερας σου, οχι πλεον απο την βαση που ειναι οι σπουδες. Σου ανοιγεται ενας δρομος με αρκετες ευθυνες, δυσκολιες, υποχρεωσεις με σκοπο την εξελιξη σου την κοινωνικοεπαγγελματικη.
Νομιζω πως ολο αυτο ειναι μια Κρονια περιγραφη, εσυ τι λες?Εγω παντως σου ευχομαι καλη επιτυχια.:love:
Αχ και βάχ κάνει η καρδιά μου και σπαρταρούν τα Κρονιάρικα μου! :cheesy:
Δεν έχεις κι άδικο περι Κρόνιας περιγραφής. Αυτός ο Κρόνος μας έβγαλε το λάδι... την ψυχή... Νιώθω μια κούραση, κυριολεκτικά ( όχι σωματική ), σαν να με γέρασε. Με έκανε και αισθανομουν σαν να ειμαι 30 χρονια μεγαλύτερη . Ειχαμε και τις τάσεις κατάθλιψης , τις τάσεις να πάμε να μονάσουμε ( γιατι με αυτόν πάνω απ' το κεφάλι μου, το μοναστηρι το σκέφτηκα :bigsmile: η αλήθεια να λέγεται ). Είχαμε και τις τάσεις παθητικότητας στην δράση μας. Μια τάση μεταφορικής 'αναπηρίας' , σαν κάτι να σε σταματά, σαν να σου κοβει τα πόδια..... Αχ!!! :cry:
Το μόνο που μπορώ να πω ,είναι πως μετά απο τα απανωτά χαστούκια του Κρόνου , νιώθω πιο δυνατή για να κατακτήσω όλα όσα με περιμένουν εκεί έξω.

Σε ευχαριστώ Τινάκι μου γλυκό για την ευχή σου! Απο το στόμα σου και στων εξεταστών τ'αυτί! :love:

Και ένα μήνυμα για τον αδισώπητο βασανιστή : Κρόνε αγόρι μου.. Απολύεσαι!