PDA

View Full Version : Ερώτηση για όψη προοδευμένης Αφροδίτης με Δία.

farmville
19-10-2009, 05:46 PM
καλησπερα!ειμαι αιγοκερως με ωροσκοπο υδροχοο.η προοδευτικη μου αφροδιτη κανει τριγωνο με τον γενεθλιο δια ,να περιμενω κατι καλο;
ευχαριστω πολυ!

Κοραλλία Μόζορα
20-10-2009, 12:14 PM
καλησπερα!ειμαι αιγοκερως με ωροσκοπο υδροχοο.η προοδευτικη μου αφροδιτη κανει τριγωνο με τον γενεθλιο δια ,να περιμενω κατι καλο;
ευχαριστω πολυ!

Αν το τρίγωνο αυτό είναι μέσα στην ανοχή που πρέπει και όντως ισχύει, ναι είναι καλό για πολλά πράγματα

elpiniki
20-10-2009, 12:39 PM
Κι αν, αντί για τρίγωνο, κάνει τετράγωνο; Το αυτονόητο, να υποθέσω;:bigsmile:

Κοραλλία Μόζορα
20-10-2009, 12:45 PM
Κι αν, αντί για τρίγωνο, κάνει τετράγωνο; Το αυτονόητο, να υποθέσω;:bigsmile:

Ελπινίκη μου,

είναι οι δύο ευεργέτες πλανήτες. Ακόμα και στις δυσαρμονικές τους όψεις δεν δίνουν κάτι πραγματικά κακό. Απλώς χρειάζεται μέτρο.

elpiniki
20-10-2009, 12:48 PM
Ευχαριστώ πολύ, Κοραλλία:love:

farmville
20-10-2009, 04:18 PM
ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας κα Κοραλια και ελπιζω να τα "ξαναπουμε"!! :-))

scorpio_
21-10-2009, 11:34 PM
gia!!
Βασικά εξαρτάται αν οι πλανήτες ειχαν όψη στο γενέθλιο ωροσκόπιο.Αν είχαν αρνητική μη περιμένης σπουδαία πράγματα!! Πάντως από προσωπική μου εμπειρία οι θετικές γωνίες (τρίγωνο) δεν παράγουν αποτελέσματα όπως πιστευουν πολλοι σε αντίθεση μ,ε τις αρητικες.Πάντως καλή τύχη!!

jungle
22-10-2009, 01:39 PM
γεια σας! θελω να ρωτησω για την προοδευμενη αφροδιτη.....( κ γενικα για ολους τους προοδευμενους)...
ποιά θεση λειτουργει εντονοτερα.....
αυτη του ηλιακου τοξου ή του προοδευμενου χαρτη ??

farmville
22-10-2009, 04:52 PM
η αληθεια ειναι οτι εχω κουραστει να περιμενω και να μην γινεται τιποτα!!!!!!!! ουτε τα τριγωνα με πιανουν ,ουτε τα εξαγωνα, ουτε οι συνοδοι..αφου απορω μηπως τοσα χρονια διαβαζω αδικα αστρολογια!;! ;
συμφωνω μαζι σας στο οτι η εξελιξη στη ζωη μας ερχεται απο τις αρνητικες οψεις.

Κοραλλία Μόζορα
22-10-2009, 07:00 PM
Μια χαρά λειτουργούν και οι θετικές και οι αρνητικές όψεις στην αστρολογία. Τώρα αν δίνουμε μεγαλύτερη σημασία στα αρνητικά γεγονότα απ΄ότι στα θετικά στην ζωή μας, αυτό είναι θέμα προοπτικής.

Στην ερώτηση της jungle: το τόξο δείχνει μόνο τα σημαντικά γεγονότα μιας χρονιάς ενώ οι δευτερεύουσες κατευθύνσεις δείχνουν και σημαντικά και δευτερεύοντα γεγονότα. Γι΄αυτό πρέπει να τα κοιτάμε παράλληλα για να βγάλουμε συμπεράσματα.