PDA

View Full Version : Αστρολογικοί δείκτες για απόκτηση παιδιών ;

perg
15-10-2009, 10:21 AM
καλημέρα,
ήθελα να ρωτήσω πού φαίνεται στον αστρολογικό χάρτη κάποιου η απόκτηση παιδιών? Γίνεται αυτό?

Ευχαριστώ

Κοραλλία Μόζορα
15-10-2009, 03:38 PM
καλημέρα,
ήθελα να ρωτήσω πού φαίνεται στον αστρολογικό χάρτη κάποιου η απόκτηση παιδιών? Γίνεται αυτό?

Ευχαριστώ

Οι βασικοί δείκτες είναι το 5ο και 8ο σπίτι και η Σελήνη.

Aries&Libra
15-10-2009, 08:10 PM
Οι βασικοί δείκτες είναι το 5ο και 8ο σπίτι και η Σελήνη.

Αυτό δεν ξέρω πως λειτουργεί, πως αναλύεται δηλαδή.
Ξέρω όμως οτι κάποιες διελεύσεις ενεργοποιούν τις πιθανότητες απόκτησης παιδιού. Προσωπικά έμεινα έγκυος όταν ο Ποσειδώνας περνούσε από τον 4ο οίκο και βρέθηκε απέναντι από την Σελήνη μου. Την δεύτερη φορά είχα μια απρόβλεπτη εγκυμοσύνη την στιγμή που ο Ουρανός έβγαινε από τον 5ο οίκο μου και έμπαινε ο Ποσειδώνας, ενώ ο ¶ρης βρισκόταν στον 8ο. Εδώ και έναν χρόνο όμως που προσπαθώ πάλι, και ο Δίας διελαύνει τον 5ο οίκο μου, τζίφος! Τι να πω, γερνάω μήπως;

Κοραλλία Μόζορα
16-10-2009, 12:48 PM
Για να υπάρξει μια εγκυμοσύνη δεν αρκούν οι τράνζιτς, οι οποίοι λειτουργούν μόνο ως ένδειξη. Η εγκυμοσύνη πρέπει να φαίνεται κυρίως στις κατευθύνσεις (ηλιακό τόξο, δευτερεύουσες) και στην ηλιακή επιστροφή. Θέσεις και όψεις των τράνζιτς μπορεί να υπάρχουν παράλληλα μπορεί και να μην υπάρχουν καθόλου.

ΜΑΝΗΣ
16-10-2009, 02:09 PM
Γνωρίζω ότι ο Κριός ότι θέλει το πετυχαίνει , απλά να το θέλει πραγματικά και να μην είναι μπερδεμένος ή ψυχικά διαταραγμένος ,και εσύ ¶ντζελα είσαι μπερδεμένη ,ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΚΡΙΟΣ δεν θα έκανε ποτέ την ερώτηση ΅Ά μήπως έχω μεγαλωσει.Αν νιώθεις μεγάλη ,καλό είναι να μην βάζεις τον εαυτό σου σε δοκιμασίες αν όχι ξαναδοκίμασε γιατί ο Κρόνος σου δίνει κι άλλη ευκαιρία .ΕΝΤΑΞΕΙ
Εύχομαι να γίνει πραγματικά αυτό που επιθυμείς εσύ και η σχέση σου.
Όλα θα πάνε τέλεια .

Γεια σου ΑΝΤΖΕΛΑ

viviana
16-10-2009, 04:52 PM
καλησπερα σε ολους!ειμαι σχετικα καινουρια στην παρεα και εκτος απο ελαχιστα πραγματα δεν γνωριζω σχεδον τιποτα.ωστοσο διαβαζω συνεχως πολλα αρθρα και διαλογους των μελων και οφειλω να ομολογησω πως ειμαι καπως μπερδεμενη -λογω αγνοιας προφανως!συγκεκριμενα διαβασα οτι αν η ακμη του 5 ου οικου ειναι στον αιγοκερω τοτε θα εχω προβλημα στην τεκνοποιηση η γενικοτερα καθυστερησεις και αλλα τετοια προβληματα.μπορει καποιος να μου δωσει καποια απαντηση σχετικα μ αυτο;εχω γεννηθει 26-10-88 ,3:30 ,αθηνα.ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημήτρης_Σ
17-10-2009, 11:19 AM
καλησπερα σε ολους!ειμαι σχετικα καινουρια στην παρεα και εκτος απο ελαχιστα πραγματα δεν γνωριζω σχεδον τιποτα.ωστοσο διαβαζω συνεχως πολλα αρθρα και διαλογους των μελων και οφειλω να ομολογησω πως ειμαι καπως μπερδεμενη -λογω αγνοιας προφανως!συγκεκριμενα διαβασα οτι αν η ακμη του 5 ου οικου ειναι στον αιγοκερω τοτε θα εχω προβλημα στην τεκνοποιηση η γενικοτερα καθυστερησεις και αλλα τετοια προβληματα.μπορει καποιος να μου δωσει καποια απαντηση σχετικα μ αυτο;εχω γεννηθει 26-10-88 ,3:30 ,αθηνα.ευχαριστω προκαταβολικα!

'Ετσι πράγματι θεωρείται στην κλασσική Αστρολογία, ότι η ακμή του 5ου σ'αυτό το ζώδιο μπορεί να δείξει προβλήματα και καθυστερήσεις στην τεκνοποίηση, όμως καλό είναι να μην αυθυποβάλλεσαι και να προσπαθείς να δεις την ουσία του προβλήματος που είναι η δημιουργικότητα γενικότερα. Συχνά οι όψεις και οι κυβερνήτες δεν δείχνουν παρά μόνο πτυχές του χαρακτήρα και τον τρόπο με τον οποίο εκδηλώνουμε συμπεριφορές στους ανάλογους τομείς. 'Ετσι συμβαίνει και σε αυτή την περίπτωση. Ο 5ος οίκος ψυχολογικά ονομάζεται και οίκος δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Στον χάρτη σου φαίνεται αυτή η δημιουργικότητα όντως να μπλοκάρει αφού ο Κρόνος κυβερνήτης του οίκου σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον 'Αρη. Η Αφροδίτη από την άλλη στην Παρθένο δεν θεωρείται ό,τι πιο γόνιμο, οπότε πράγματι μπορεί να προβληματιστείς κάποια στιγμή με τέτοια θέματα τεκνοποίησης. Ακόμα η σύνοδος του Κρόνου με Ουρανό και το τετράγωνο Ουρανού με Αφροδίτη δείχνουν συχνά σοβαρές εσωτερικές συγκρούσεις. 'Ολο το σύνολο δείχνει λογικά ένα άνθρωπο που δεν μπορεί να χαλαρώσει εύκολα και να χαρεί (υπάρχει επιπλέον και ΕνάμισιΤετράγωνο Σελήνης-Κρόνου/Ουρανού). 'Αρα το κλειδί και η διέξοδος σ'αυτή την περίπτωση είναι το να μάθεις να εξωτερικεύεσαι πιο αυθόρμητα, χαλαρά και ανοιχτά ώστε να λυθούν οι εσωτερικές ψυχικές συγκρούσεις όταν έρχονται αποφασιστικές φάσεις στη ζωή που ασυνείδητα ωθείσαι στη μοναξιά, ίσως και από ένα εσωτερικό φόβο για τη δέσμευση. Προσπάθησε δηλαδή να δεις συνολικά τον χάρτη γιατί πάντα οι αιτίες των προβλήματων είναι μέσα μας.

Aries&Libra
17-10-2009, 12:05 PM
Γνωρίζω ότι ο Κριός ότι θέλει το πετυχαίνει , απλά να το θέλει πραγματικά και να μην είναι μπερδεμένος ή ψυχικά διαταραγμένος ,και εσύ ¶ντζελα είσαι μπερδεμένη ,ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΚΡΙΟΣ δεν θα έκανε ποτέ την ερώτηση ΅Ά μήπως έχω μεγαλωσει.Αν νιώθεις μεγάλη ,καλό είναι να μην βάζεις τον εαυτό σου σε δοκιμασίες αν όχι ξαναδοκίμασε γιατί ο Κρόνος σου δίνει κι άλλη ευκαιρία .ΕΝΤΑΞΕΙ
Εύχομαι να γίνει πραγματικά αυτό που επιθυμείς εσύ και η σχέση σου.
Όλα θα πάνε τέλεια .

Γεια σου ΑΝΤΖΕΛΑ

ΑΨΟΓΟΣ! Το "μήπως γερνάω" ήταν χιουμοριστικό, σιγά μην νοιώθω έτσι - και ούτε πρόκειται. Πέτυχες όμως το ενδόμυχο αίσθημα. Όταν ξεκινήσαμε τις προσπάθειες με τον άντρα μου, η πρ. Σελήνη μου έκανε τετράγωνο με τον γεν. Πλούτωνα και αμέσως μετά ο διελ. Πλούτωνας ήταν σε σύνοδο. Τώρα η πρ. Σελήνη συνεχίζει στον Αιγόκερω (όχι και η καλύτερη θέση). Απλά μετανοιώσαμε οικτρά που δεν κρατήσαμε το δεύτερο βάζοντας τις δυσκολίες (βλακώδης δικαιολογίες) πάνω από το μωρό, και τώρα πιστεύουμε οτι τιμωρούμαστε.
Σε ευχαριστώ πάντως

ΜΑΝΗΣ
17-10-2009, 02:20 PM
¶ντζελα καλό είναι να αφήσεις λίγο τα άστρα , και να επικεντρωθείς στην σχέση σου ,αυτή θα είναι η τιμωρία σου, όλα τα αλλά είναι μέσα στην ζωή .
Απελευθερωθείτε από αυτές τις σκέψεις , και κάντε έρωτα και όχι σεξ.
Αύριο ξημερώνει μια καινούργια μέρα ,άντε και καλή αρχή.

viviana
17-10-2009, 06:52 PM
'Ετσι πράγματι θεωρείται στην κλασσική Αστρολογία, ότι η ακμή του 5ου σ'αυτό το ζώδιο μπορεί να δείξει προβλήματα και καθυστερήσεις στην τεκνοποίηση, όμως καλό είναι να μην αυθυποβάλλεσαι και να προσπαθείς να δεις την ουσία του προβλήματος που είναι η δημιουργικότητα γενικότερα. Συχνά οι όψεις και οι κυβερνήτες δεν δείχνουν παρά μόνο πτυχές του χαρακτήρα και τον τρόπο με τον οποίο εκδηλώνουμε συμπεριφορές στους ανάλογους τομείς. 'Ετσι συμβαίνει και σε αυτή την περίπτωση. Ο 5ος οίκος ψυχολογικά ονομάζεται και οίκος δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Στον χάρτη σου φαίνεται αυτή η δημιουργικότητα όντως να μπλοκάρει αφού ο Κρόνος κυβερνήτης του οίκου σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον 'Αρη. Η Αφροδίτη από την άλλη στην Παρθένο δεν θεωρείται ό,τι πιο γόνιμο, οπότε πράγματι μπορεί να προβληματιστείς κάποια στιγμή με τέτοια θέματα τεκνοποίησης. Ακόμα η σύνοδος του Κρόνου με Ουρανό και το τετράγωνο Ουρανού με Αφροδίτη δείχνουν συχνά σοβαρές εσωτερικές συγκρούσεις. 'Ολο το σύνολο δείχνει λογικά ένα άνθρωπο που δεν μπορεί να χαλαρώσει εύκολα και να χαρεί (υπάρχει επιπλέον και ΕνάμισιΤετράγωνο Σελήνης-Κρόνου/Ουρανού). 'Αρα το κλειδί και η διέξοδος σ'αυτή την περίπτωση είναι το να μάθεις να εξωτερικεύεσαι πιο αυθόρμητα, χαλαρά και ανοιχτά ώστε να λυθούν οι εσωτερικές ψυχικές συγκρούσεις όταν έρχονται αποφασιστικές φάσεις στη ζωή που ασυνείδητα ωθείσαι στη μοναξιά, ίσως και από ένα εσωτερικό φόβο για τη δέσμευση. Προσπάθησε δηλαδή να δεις συνολικά τον χάρτη γιατί πάντα οι αιτίες των προβλήματων είναι μέσα μας.
καλησπερα!σας ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο και για τις απαντησεις σας!εχετε απολυτο δικιο για ολα αυτα περι εσωτερικων συγκρουσεων,ωστοσο το εχω συνειδητοποιησει και το παλευω!ακομα θα ηθελα να σας ρωτησω αν παιζει ρολο που η σεληνη μου ειναι στον ταυρο και στον 8ο οικο.βοηθαει καθολου την κατασταση;ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.

κρασακι
17-10-2009, 09:45 PM
'Ετσι πράγματι θεωρείται στην κλασσική Αστρολογία, ότι η ακμή του 5ου σ'αυτό το ζώδιο μπορεί να δείξει προβλήματα και καθυστερήσεις στην τεκνοποίηση, όμως καλό είναι να μην αυθυποβάλλεσαι και να προσπαθείς να δεις την ουσία του προβλήματος που είναι η δημιουργικότητα γενικότερα. Συχνά οι όψεις και οι κυβερνήτες δεν δείχνουν παρά μόνο πτυχές του χαρακτήρα και τον τρόπο με τον οποίο εκδηλώνουμε συμπεριφορές στους ανάλογους τομείς. 'Ετσι συμβαίνει και σε αυτή την περίπτωση. Ο 5ος οίκος ψυχολογικά ονομάζεται και οίκος δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης...

Γεια σας κύριε Στασινέ.

Όπως είπατε θεωρείται απο την κλασική αστρολογία ότι ο Αιγόκερως στην ακμή του 5ου μπορεί να φέρει προβλήματα και καθυστερήσεις...καθυστερήσ ις υποθέτω βέβαια όχι μόνο πιθανών δυσκολιών υγείας, αλλά πιθανό και εξαιτίας της δυσκολίας κάποιες φορές, που φέρνει η θέση αυτή στον άνθρωπο στο να ανοιχτεί, να συνάψει εύκολα σχέσεις και να φτάσει στο σημείο να πάρει την απόφαση να τεκνοποιήσει.Σωστά?

Αν έχουμε κυβερνήτη τον Κρόνο στον 5ο, αλλά συνοδεύει με τον Δία στον γενέθλιο (όπως συμβαίνει στους χάρτες μιας γενιάς ανθρώπων) αυτό δεν βοηθά την κατάσταση? Όχι μόνο όσον αφορά την τεκνοποίηση αλλά και τη δημιουργικότητα που αναφέρατε.
Επίσης αν ο Αιγόκαιρως είναι εμπεριεχόμενος στον 5ο έχει την ίδια ισχύ η επιρροή του?
Για πιο συνολική εικόνα παράλληλα δεν κοιτάζουμε και τον 8ο οίκο αν είναι σε γόνιμο ζώδιο και τι όψεις δέχεται ο κυβερνήτης του?
Δεν ξέρω αν η διέλσευση του Πλούτωνα επιδρά στο θέμα αυτό με κάποιο τρόπο..

Δημήτρης_Σ
18-10-2009, 09:18 AM
Γεια σας κύριε Στασινέ.

Όπως είπατε θεωρείται απο την κλασική αστρολογία ότι ο Αιγόκερως στην ακμή του 5ου μπορεί να φέρει προβλήματα και καθυστερήσεις...καθυστερήσ ις υποθέτω βέβαια όχι μόνο πιθανών δυσκολιών υγείας, αλλά πιθανό και εξαιτίας της δυσκολίας κάποιες φορές, που φέρνει η θέση αυτή στον άνθρωπο στο να ανοιχτεί, να συνάψει εύκολα σχέσεις και να φτάσει στο σημείο να πάρει την απόφαση να τεκνοποιήσει.Σωστά?

Αν έχουμε κυβερνήτη τον Κρόνο στον 5ο, αλλά συνοδεύει με τον Δία στον γενέθλιο (όπως συμβαίνει στους χάρτες μιας γενιάς ανθρώπων) αυτό δεν βοηθά την κατάσταση? Όχι μόνο όσον αφορά την τεκνοποίηση αλλά και τη δημιουργικότητα που αναφέρατε.
Επίσης αν ο Αιγόκαιρως είναι εμπεριεχόμενος στον 5ο έχει την ίδια ισχύ η επιρροή του?
Για πιο συνολική εικόνα παράλληλα δεν κοιτάζουμε και τον 8ο οίκο αν είναι σε γόνιμο ζώδιο και τι όψεις δέχεται ο κυβερνήτης του?
Δεν ξέρω αν η διέλσευση του Πλούτωνα επιδρά στο θέμα αυτό με κάποιο τρόπο..

Φυσικά ο εμπεριεχόμενος Αιγόκερως παίζει τον ίδιο ρόλο πάνω κάτω, καθώς και όλα αυτά που αναφέρεις τα εξετάζουμε. 'Οσον αφορά τη σύνοδο Δία/Κρόνου πιστεύω είναι από τις συνόδους που κι αυτή ζυγίζει υπερβολικά τα υπέρ και τα κατά των καταστάσεων, που κι αυτή πρέπει να βρει τη χρυσή τομή μεταξύ "πρέπει'" και "θέλω" και συχνά θέτει πολύ υψηλά ηθικά στάνταρντς. Το άτομο εξετάζει και κρίνει με κριτήρια ηθικής και σοβαρότητας τους άλλους και τις καταστάσεις στον αισθηματικό τομέα και δεν θα μπορούσες να τον χαρακτηρίσεις ως τον πλέον απελευθερωμένο άθρωπο. Και πάλι εξαρτάται όμως από το συνολικό Ωροσκόπιο. Για τη σύνοδο Δία/Κρόνου πάντως ως γενικό κανόνα ισχύει ότι το άτομο πρέπει να βρει την ισορροπία μεταξύ ελευθερίας και καθήκοντος. Η διέλευση του Πλούτωνα από τον 5ο οίκο δεν ξέρω τί και πώς το ενεργοποιεί. Θα εξαρτηθεί από το χάρτη, μπορεί να κάνει εξαιρετικά δημιουργικό και ερωτικό το άτομο, ακόμα και παθιασμένο, μπορεί να του αφαιρέσει όμως και κάθε χαρά και κέφι για δημιουργία και έρωτα. Μπορεί να παίζουν και τα δυο εναλλάξ ανάλογα τις διελεύσεις κλπ.

jungle
18-10-2009, 01:36 PM
Για να επιβεβαιωσω ακομα μια φορα, αυτο που συνεχως οι αστρολογοι φωναζουν, οτι δεν πρεπει να
επικεντρωνομαστε σε μια μονο οψη, αλλα στο συνολο του χαρτη, θα αναφερω οτι η ακμη του 5ου
οικου μου ειναι στον αιγοκερο κ ο κρονος μου ειναι πανω της. Κ δεν ειχα ποτε προβλημα τεκνοποιησης.
Εκανα 2 παιδια αμεσως, κι αν ηθελα εκανα κι άλλα οποτε ηθελα....κ ειχα κ απροβλεπτες εγκυμοσυνες....
Για να απαντησω κ στην Viviana....που αδικα ανησυχει !!! :bigsmile:;)

viviana
18-10-2009, 07:29 PM
Καλησπερα!jungle πολυ αισιοδοξη η απαντηση σου!πραγματικα μου δινεις ελπιδα!εμενα βεβαια ο 5ος οικος μου ειναι αδειος,αλλα οπως εχω διαβασει πολλες φορες σε συζητησεις δεν εχει ιδιαιτερη σημασια.Απλα μαλλον θα συνεχισω να ενημερωνομαι για να βγαζω πιο σωστα συμπερασματα.Σ'ευχαριστω πολυ και παλι!

Aries&Libra
02-11-2009, 08:00 PM
Για να επιβεβαιωσω ακομα μια φορα, αυτο που συνεχως οι αστρολογοι φωναζουν, οτι δεν πρεπει να
επικεντρωνομαστε σε μια μονο οψη, αλλα στο συνολο του χαρτη, θα αναφερω οτι η ακμη του 5ου
οικου μου ειναι στον αιγοκερο κ ο κρονος μου ειναι πανω της. Κ δεν ειχα ποτε προβλημα τεκνοποιησης.
Εκανα 2 παιδια αμεσως, κι αν ηθελα εκανα κι άλλα οποτε ηθελα....κ ειχα κ απροβλεπτες εγκυμοσυνες....
Για να απαντησω κ στην Viviana....που αδικα ανησυχει !!! :bigsmile:;)

Εννοείται οτι όσοι έχουν ακμή στον Αιγόκερω ή έχουν τον Κρόνο στον 5ο οίκο δεν είναι "στείροι". Μην ξεχνάμε όμως οτι ο συγκεκριμένος οίκος είναι πολύπλοκος. Τα στοιχεία λοιπόν που αναφέρεις θα μπορούσαν να δείχνουν οτι τα παιδιά σου μπορεί να γίνουν πηγή προβλημάτων για σένα (πράγμα που απεύχομαι), ή οτι τα παιδιά σου θα έχουν έντονα αιγοκερίσια χαρακτηριστικά, ή οτι εσύ είσαι εγκρατής και σοβαρή στον έρωτα ή οτι (προπαντός) δεν σου πάνε τα τυχερά παιχνίδια.
Ξεφεύγουμε βέβαια τώρα από το θέμα. Ήθελα απλά να κάνω μια παρένθεση...

popininja
29-03-2010, 04:46 PM
Όταν βρισκόμουν στην εφηβεία είχα πάει στο σπίτι ενός συμμαθητή μου.
Ο πατέρας του ασχολιόταν με την αστρολογία . Έφτιαξε το χάρτη μου.
Μου είπε ότι θα παντρευτώ σχετικά γρήγορα - ξαφνικά (ακμή 5ου στον Κριό) και θα κάνω τρία παιδιά
(Ήλιος στον 5ο στον Ταύρο και Ερμής στον 5ο στον Κριό). Εϊμαι ακόμη στα δύο....:toung:
αλλά δεν θα έλεγα όχι και για ένα ακόμα!
Μου είπε ακόμα ότι ο άντρας μου θα είναι από το εξωτερικό ή θα είναι από το χώρο εργασίας μου
στον τομέα των σπουδών μου. και μάλλον θα ανήκει στο Λιοντάρι
(¶ρης στον Λιοντάρι στον 9ο οίκο) και όντως έτσι έγινε, πλην του ότι είναι Τοξότης (όπου έχω τον Asc)
Όσον αφορά τις φιλίες (Πλούτωνας στο Ζυγό και Σελήνη σε Σκορπιό στον 11ο με ακμή Ζυγό)
προέβλεψε ότι θα έρχονται και θα παρέρχονται, και ότι τους δίνω πολύ σημασία ενώ ίσως δεν θα έπρεπε...

Τώρα πώς βρήκε και τον αριθμό των παιδιών που θα κάνω....:weird:
Απορίας άξιο...

jungle
29-03-2010, 05:05 PM
Όταν βρισκόμουν στην εφηβεία είχα πάει στο σπίτι ενός συμμαθητή μου.
Ο πατέρας του ασχολιόταν με την αστρολογία . Έφτιαξε το χάρτη μου.
Μου είπε ότι θα παντρευτώ σχετικά γρήγορα - ξαφνικά (ακμή 5ου στον Κριό) και θα κάνω τρία παιδιά

Απορίας άξιο...

αυτην την απορια την εχω κ εγω εδω κ χρονια
κ ουτε βρηκα ποτε την απαντηση.
Αν ξερει καποιος ας μας απαντησει..

Μητσάκος
29-03-2010, 06:40 PM
.......

Απορίας άξιο...

Μήπως τον λέγανε Βασίλη;

popininja
30-03-2010, 01:39 AM
Όχι, Ηρακλή...
Λες να ήταν ο Πουαρώ?:laugh:

joanna1975
02-04-2010, 10:10 PM
Καλησπέρα! θα ήθελα να με βοήθήσει κάποιο μέλος σχετικά μια απόρία μου! εχω την ακμή του 5ου οίκου στον Αιγόκερω, σεν υπάρχει κανένας πλανήτης στον 5ο οίκο. Ο κρόνος κάνει τρίγωνο με την σελήνη (στον 7ο οικο) αλλά έχω μία όψη κρόνου με τετράγωνο με τον ουρανό (στον 2ο οικο). Η όψη αυτή κρόνος τετράγωνο με τον ουρανό όσον αφορά τον 5ο οίκο πώς θα μπορούσε να ερμηνευτεί; απροσμενη εγκυμοσύνη; κάποιες δυσκολίες; Σας ευχαριστώ!

kiaRRa
03-04-2010, 01:06 AM
Ίσως υπάρχει μια αταξία στα θέματα του 2ου οικου σου (οικονομικά, ακίνητα, υλικά αγαθά και αίσθηση ασφάλειας που αποκομίζεις από αυτά) η οποία προκαλεί αναβολές και αυτό σε ρίχνει ψυχολογικά. Το τρίγωνο με τη Σελήνη όμως μπορεί να δείχνει πως είσαι άτομο ικανό να ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο

Πολύ γενικά ... :embarrest

JOSE
03-04-2010, 09:20 PM
Γλυκία μου KIarra σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! ομως μήπως επειδή ο κρόνος είναι κυβερνήτης του 5ου μου οίκου και το τετράγωνο με τον ουρανό σημαίνει κάτι όσον αφορά τους τυχόν απογόνους μου;

joanna1975
03-04-2010, 09:29 PM
οχ!έγινε λάθος!Μπήκα απο το laptop της ξαδέρφης μου, η οποία είναι και αυτή fun σας! Χρόνια πολλά σε όλους σας!

angel30
10-04-2010, 01:26 PM
γεια σας μπορει καποιος να με βοηθησει σχετικα με την αποκτηση παιδιων?διαβασα οτι το βλεπουμε απο τον 5 και 8 οικο οπως και απο την σελινη.στον 5 οικο εχω παρθενο,στον 8 οικο ειναι ο τοξοτης και η σελινη μου ειναι στον αιγοκερω στον 8 οικο.οπως και ο ποσειδωνας στον αιγοκερω στον 8 οικο.μπορει κανεις να με βοηθησει στο τι σημαινουν αυτα???:cheesy:

astrotrella
10-04-2010, 03:05 PM
Και εγω ακμη 5ου στην Παρθενο και εμπεριεχει μεγαλο κομματι του Ζυγου με την σεληνη μεσα..Ερμης κυβερνητης αναδρομος στον Ταυρο στον 12ο οικο και Αφροδιτη στον 11ο στον Κριο..Σεληνη στον Ζυγο τετραγωνο με τον Ποσειδωνα και τριγωνο με το MC.. 8ος οικος επισης σε αγονο ζωδιο Αιγοκερως με Ουρανο και Ποσειδωνα μεσα και ο Κυβερνητης κρονος επισης αναδρομος στο ιδιο ζωδιο αλλα στον 9ο οικο με καμια σημαντικη οψη..Ουρανος τριγωνο με ηλιο, με Ερμη,τετραγωνο με Αφροδιτη, εξαγωνο με Αρη,αντιθεση με Δια..Τις ιδιες οψεις και ο Ποσειδωνας εκτος απο το τετραγωνο με την Αφροδιτη που εδω ειναι με την Σεληνη..Αυτα δειχνουν προβληματα?

paraskeyh
11-04-2010, 11:43 PM
Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε και εμένα;Εχω στην ακμή του 5ου οίκου ιχθύς και κανένα άλλο πλανήτη.Ο Ποσειδώνας βρίσκεται στον 2ο οίκο και ο Δίας στον 12ο.Στον 8ο έχω διδύμους χωρίς πάλι πλανήτη μέσα. Ο Ερμής μου βρίσκεται στον 10ο οίκο στην Παρθένο επίσης η σελήνη μου στον Ταύρο στον 6ο οίκο.Το θέμα είναι οτι μου αρέσουν τα παιδιά αλλά φοβάμαι να κάνω υπάρχει η πιθανότητα να μην κάνω ποτέ;:unsure:

libraD
14-04-2010, 04:43 PM
Καλησπέρα,

Πραγματικά πολύ μπέρδεμα γενικά το θέμα των προβλέψεων, πόσο μάλλον το θέμα του "Εγώ πότε θα γίνω μάνα;" Πρέπει να ομολογήσω ότι από μικρή ήθελα οικογένεια και παιδια και με την ακμή του 5ου στον Καρκίνο (και την ακμή του 8ου στο Σκορπιό) ίσως και να είχα γίνει μητέρα σε μικρή ηλικία...Αργότερα ανακάλυψα ότι η Σελήνη μου είναι στον Αιγόκερω στο Μεσουράνημα, οπότε κατάλαβα γιατί δεν έγινα νωρίς μανούλα... :toung:
Μετά κατάπιάστηκα με διελεύσεις και solar Arc - είχα τόση χαρά όταν ο Δίας ήταν στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τη Σελήνη μου :nuts: αλλά τελικά "άνθρακες ο θησαυρός"... :cheesy: Δεν παραπονιέμαι, μου έδωσε επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση και αλλάγές, πολλές αλλαγές (εκεί έβαλε και το χεράκι του ο διελαύνων Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε σύνοδο με Σελήνη, Δία και Μεσουράνημα :respect:)
Τώρα το έχω παρατήσει εντελώς, αν και μερικές φορές με πιάνει η επιθυμία να το ερευνήσω λίγο παραπάνω - και λέω αν είναι να έρθει θε να 'ρθει!!! :bigsmile:

Φιλικά,
libraD :love:

scorpio_
14-04-2010, 11:15 PM
Από που συμπερένετε ότι ο 5ος οίκος δείχνει την απόκτηση παιδιών? Αυτός ο οίκος σχετίζεται με περισσότερα πράγματα από ότι αυτό και το ζώδιο στην ακμή γενικά προσδιορίζει την σχέση μας και τον τρόπο που χειριζόμαστε τα θέματα κάθε οίκου. Ανέφερες όλους τους οίκους για την απόκτηση παιδιών??:laugh: Κατά την γνώμη μου πρέπει να προσέξεις κυρίως τις προόδους και διελεύσεις των πλανητων ειδικά Ηλιο, Σελήνη και Ωροσκόπο.....:bigsmile:

rozoulitsa
15-04-2010, 02:09 AM
γεια χαρα σε ολους!!!! μου αρεσε πολυ το συγκεκριμενο θεμα και θα ηθελα κ γω να εκφρασω καποιες αποριες μου εχω γεννηθει στη θεσσαλονικη στις 11 ιουνιου 1989 ωρα 02.40 ο 5ος οικος μου ειναι κενος,αν δεν κανω λαθος,(ειμαι λιγο αρχαρια και τωρα μαθαινω), νομιζω οτι δε βρισκεται καποιος πλανητης στο συγκεκριμενο οικο. ο 5ος οικος μου βρισκεται στον καρκινο και ο 8ος στο σκορπιο(δε γνωριζω αν εκει υπαρχει καποιος πλανητης). κυβερνητης δλδ του 5ου οικου μου ειναι η σεληνη που βρισκεται στην παρθενο η σεληνη μου βρισκεται σε τριγωνο με τον κρονο και τον ποσειδωνα σε εξαγωνο με τον πλουτωνα και σε τετραγωνο με τον ηλιο και το δια μου .ο ηλιος μου βρισκεται σε συνοδο με το δια συγχρονως κυβερνητης του σκορπιου, που βρισκεται στον 8 οικο μου, ειναι ο πλουτωνας που βρισκεται σε τριγωνο με την αφροδιτη μου .θα ηθελα αν μπορει καποιος να με βοηθησει να κατανοησω αυτες τις οψεις και να με διαφωτισει σχετικα με το αν θα αποκτησω παιδια μελλοντικα συγνωμη αν σας κουρασα ευχαριστω προκαταβολικα οποιον θελησει να με βοηθησει

rozoulitsa
15-04-2010, 02:26 AM
συγνωμη εκανα λαθος ο 5ος οικος μου δεν ειναι κενος εχω τη σεληνη μου εκει ο 8ος ειναι κενος και παλι συγνωμη

Μητσάκος
15-04-2010, 09:01 AM
Από που συμπερένετε ότι ο 5ος οίκος δείχνει την απόκτηση παιδιών? Αυτός ο οίκος σχετίζεται με περισσότερα πράγματα από ότι αυτό και το ζώδιο στην ακμή γενικά προσδιορίζει την σχέση μας και τον τρόπο που χειριζόμαστε τα θέματα κάθε οίκου. Ανέφερες όλους τους οίκους για την απόκτηση παιδιών??:laugh: Κατά την γνώμη μου πρέπει να προσέξεις κυρίως τις προόδους και διελεύσεις των πλανητων ειδικά Ηλιο, Σελήνη και Ωροσκόπο.....:bigsmile:
Το συμπεραίνουμε από το γεγονός ότι από αρχαιοτάτων χρόνων ο 5ος Οίκος (και στη γενέθλια και στην ωριαία και στην επιλεκτική) έχει διαπιστωθεί ότι αντιστοιχεί (συν τοις άλλοις) και στα παιδιά, στις εγκυμονούσες, στη σχέση των γονιών με τα παιδιά κ.λπ. Γενικότερα συνδέεται και με την δημιουργικότητα και εφόσον τα παιδιά μας είναι "δημιουργήματά" μας είναι λογικό να συνδέεται με αυτά και να ελέγχεται η δυνατότητα απόκτησής τους και από αυτόν. Απλά :bigsmile:

Και μία παράκληση: χρησιμοποίησε, αν θες, όταν θέλεις να απαντήσεις σε κάποιον συγκεκριμένο, την επιλογή "παράθεση" που βρίσκεται κάτω από το ποστ του, για να μας είναι πιο εύκολο να καταλάβουμε σε ποιον αναφέρεσαι :love:

scorpio_
15-04-2010, 10:32 AM
Απλά είπα ότι όταν αναφερόμαστε στον οίκο αυτό συνήθως ερμηνεύουμε άλλα θέματα....τι θέλετε να πείτε ότι το ζώδιο στον οίκο αυτό μας δείχνει την απόκτηση παιδιών?? Τότε να μας πείτε και πόσα παιδιά δίνει το κάθε ζώδιο:laugh: Πάντως θεωρώ λάθος τακτική για ένα θέμα να ερμηνεύεται σχεδόν όλο το ωροσκόπιο. :bigsmile:

popininja
15-04-2010, 02:09 PM
Απλά είπα ότι όταν αναφερόμαστε στον οίκο αυτό συνήθως ερμηνεύουμε άλλα θέματα....τι θέλετε να πείτε ότι το ζώδιο στον οίκο αυτό μας δείχνει την απόκτηση παιδιών?? Τότε να μας πείτε και πόσα παιδιά δίνει το κάθε ζώδιο:laugh: Πάντως θεωρώ λάθος τακτική για ένα θέμα να ερμηνεύεται σχεδόν όλο το ωροσκόπιο. :bigsmile:

Και βέβαια δείχνει συν των άλλων και τις πιθανότητες τεκνοποίησης. Δεν βρίσκω το λόγο να μην συμπεριλάβουμε αυτόν τον οίκο στην πληροφόρησή μας για το θέμα αυτό. Είναι σα να αμφιβάλλω
για τη συσχετιση του 2ου οίκου με το χρήμα.... Όπως ανέφερε και ο Μητσάκος από αρχαιοτάτων χρόνων ο 5ος οίκος αυτός σχετίζεται με τα παιδιά. Έμεις θα το αμφισβητήσουμε? Έκτος κι αν έχεις κάποια άλλη εναλλακτική πρόταση για το θέμα.....:nuts::nuts:
Ο αριθμός των παιδιών πληροφοριακά σχετίζεται με τη σελήνη η οποία ανάλογα με τις όψεις
καθορίζει και το φύλο.

paraskeyh
15-04-2010, 03:29 PM
Και βέβαια δείχνει συν των άλλων και τις πιθανότητες τεκνοποίησης. Δεν βρίσκω το λόγο να μην συμπεριλάβουμε αυτόν τον οίκο στην πληροφόρησή μας για το θέμα αυτό. Είναι σα να αμφιβάλλω
για τη συσχετιση του 2ου οίκου με το χρήμα.... Όπως ανέφερε και ο Μητσάκος από αρχαιοτάτων χρόνων ο 5ος οίκος αυτός σχετίζεται με τα παιδιά. Έμεις θα το αμφισβητήσουμε? Έκτος κι αν έχεις κάποια άλλη εναλλακτική πρόταση για το θέμα.....:nuts::nuts:
Ο αριθμός των παιδιών πληροφοριακά σχετίζεται με τη σελήνη η οποία ανάλογα με τις όψεις
καθορίζει και το φύλο.
Συμφωνώ και επαυξάνω!

paraskeyh
15-04-2010, 03:32 PM
Οχι τιποτε αλλο αλλά σε εμάς που ξεκινάμε να μελετάμε τώρα την αστρολογία θα μας μπερδέψει ο φίλος μας χειρότερα!:wacko::wacko::wacko:

paraskeyh
15-04-2010, 03:35 PM
καθορίζει και το φύλο.
Να σε ρωτήσω κάτι μιας και είπες για την σελήνη,υπάρχει πιθανότητα να μας δείξει και το αν θα είναι παραπάνω από 1 τα παιδιά;

astrotrella
16-04-2010, 12:06 AM
Εμενα δεν θα μου απαντησει κανεις σε αυτο που ρωτησα?

paraskeyh
16-04-2010, 12:37 AM
Και εγω ακμη 5ου στην Παρθενο και εμπεριεχει μεγαλο κομματι του Ζυγου με την σεληνη μεσα..Ερμης κυβερνητης αναδρομος στον Ταυρο στον 12ο οικο και Αφροδιτη στον 11ο στον Κριο..Σεληνη στον Ζυγο τετραγωνο με τον Ποσειδωνα και τριγωνο με το MC.. 8ος οικος επισης σε αγονο ζωδιο Αιγοκερως με Ουρανο και Ποσειδωνα μεσα και ο Κυβερνητης κρονος επισης αναδρομος στο ιδιο ζωδιο αλλα στον 9ο οικο με καμια σημαντικη οψη..Ουρανος τριγωνο με ηλιο, με Ερμη,τετραγωνο με Αφροδιτη, εξαγωνο με Αρη,αντιθεση με Δια..Τις ιδιες οψεις και ο Ποσειδωνας εκτος απο το τετραγωνο με την Αφροδιτη που εδω ειναι με την Σεληνη..Αυτα δειχνουν προβληματα?
Νομίζω οτι η σελήνη στον 5ο οικο είναι καλό σημάδι αλλά παίζουν και άλλα όπως γραφεις στοιχεία ρόλο.Αν κάνω λάθος για την σελήνη ας με διορθώσει κάποιος για να μην πέσω σε σφάλματα.Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω.

popininja
16-04-2010, 09:27 AM
Να σε ρωτήσω κάτι μιας και είπες για την σελήνη,υπάρχει πιθανότητα να μας δείξει και το αν θα είναι παραπάνω από 1 τα παιδιά;

Δυστυχώς :sad:
δεν γνωρίζω με ποιά διαδικασία ανάλυσης
παίρνουμε τέτοια πορίσματα.
Το ψάχνω όμως...:bigsmile:
Αν βγάλω άκρη θα σου πω.

astrotrella
16-04-2010, 07:36 PM
Ναι το ξερω οτι η Σεληνη ειναι καλη στον 5ο οικο και ο Ζυγος που βρισκεται ειναι γονιμο ζωδιο, αλλα τα αλλα στοιχεια αν μπορει να μου τα ερμηνευσει καποιος?