PDA

View Full Version : Ανησυχώ...

prasina_matia
23-06-2005, 06:37 PM
Καλησπέρα σε όλους και ελπίζω να περνάτε όμορφα και να χαίρεστε τις καλοκαιρινές, ζεστές βραδιές...

Ο λόγος που σας γράφω ειναι ο εξής :
Πρόσφατα μίλησα με κάποια φίλη που ασχολείται ερασιτεχνικά με την αστρολογία. Μου είπε λοιπόν, πράγματα που με ανησύχησαν ιδιαίτερα όσων αφορά το μέλλον μου και ιδιαίτερα τον τομέα των σχέσεων... (κάτι λέει με τον Κρόνο και τον 7ο οίκο μου... μέχρι που μου είπε πως αν κάνω κάποιο γάμο στο μέλλον σίγουρα θα χωρίσω :frown: )

Θα μπορούσατε να μου πείτε εσεις, ώς πιο ειδικοί τι θα πρέπει να προσέξω κι'αν θα πρέπει να ανησυχήσώ τόσο;

Ειμαι γεννημένη στις 02.09.75 στη Θεσσαλονίκη, ώρα 16.15 (θερινή).
(απ'οτι ξέρω είμαι Παρθένος με ωροσκόπο Αιγόκερω και σελήνη στον Καρκίνο)

ευχαριστώ εκ των προτέρων που διαβάσατε γράμμα μου
να είστε καλά
prasina_matia

fillenia
23-06-2005, 07:10 PM
Aγαπητή φίλη,

Καλωσόρισες στην μεγάλη παρέα του Horoscope και ελπίζουμε πως δεν θα περιορίσεις τις "ανησυχίες" σου στο άγχος σου για το μέλλον.
Οπως είπες, η φίλη σου ασχολείται ερασιτεχνικά, όπως πάρα πολλοί από εμάς εδώ. Θα ήταν προτιμότερο να απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία σύμβουλο αστρολόγο της επιλογής σου για θέματα τόσο σοβαρά, όπως οι ανθρώπινες σχέσεις, που κατέχει τη γνώση και την πείρα. Ωστόσο η δική μου προτροπή είναι, να μην ανησυχεις για θέματα που δεν έχουν ακόμα προκύψει στη ζωή σου. Προετοίμασε τον εαυτό σου ώστε να τα διαχειριστεί με τον σοφότερο τρόπο. Αυτός είναι κατ' ουσίαν ο σκοπός της Αστρολογίας, δηλ. η προσωπική μας εξέλιξη μέσω της αυτογνωσίας. Τίποτα δεν είναι δεδομένο!

Οσον αφορά τα αστρολογικά σου, θα σου απαντήσουν σχετικά οι συντονιστές και οι αστρολόγοι του Horoscope.
Μέχρι τότε όμως μπορείς να μελετήσεις εδώ, ένα σχετικό με τον 7ο οίκο άρθρο της συνεργάτιδας αστρολόγου Bασιλικής Κόντη " Η ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ.... Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ , Μέρος 1 & 2 . Δεν είναι τόσο τρομακτικός ο Κρόνος στον 7ο οίκο ούτε προδικάζει αποτυχίες. Ο 7ος οίκος εκφράζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες κάθε μορφής, όχι μόνο τον γάμο.
Μια πιο προσεκτική πλοήγηση στις σελίδες μας θα σου φανερώσει και άλλα ....μυστικά!

Φιλικά

Φυλλένια

prasina_matia
23-06-2005, 07:32 PM
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου... Να σαι καλα! :)

prasina_matia
23-06-2005, 08:30 PM
Αγαπητή φίλη Φιλλένια...

Επειδή είμαι νέο μέλος, και δεν γνωρίζω καλα τα "κατατόπια" εδώ μέσα, αν και προσπάθησα αρκετά, δεν μπόρεσα να βρώ το άρθρο της κας Κόντη που μου επισήμανες.Θα μπορούσες να με βοηθήσεις σε ποια ενότητα ή κατηγορία να ψάξω;

Eυχαριστώ εκ των προτέρων
prasina_matia

prasina_matia
23-06-2005, 08:53 PM
Ακυροοοοοοοοοοοοοοοοοο !! :)

Το βρήκα!

Καλή συνέχεια και ενα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι
prasina_matia

Άκης Αντωνίου
23-06-2005, 09:02 PM
θα ελεγα πως η εκτιμηση της φιλης σου ειναι λανθασμενη κατα το ημιση. Η παρουσια του Κρονου σου στον 7ο οικο σε συνοδο με την Σεληνη σου ειναι μια ''κοσμικη εξαρση'' λειτουργει καλα. Αλλωστε ο Γαμος σου θα διετρεχε ιδιαιτερο κινδυνο ανα παντρευοσουν πριν τα 30 .Σιγουρα θα υπαρχουν εντασεις , ισως απο τριτα ατομα ''κρυφοι εχθροι'' μιας και κανει τετραγωνο με τον Δια του 12ου. Απο την αλλη ισως να μην ειναι κοινης αποδοχης απο την οικογενεια σου. Θα πρεπει να εξεταστει και η συναστρια σου με τον υποψηφιο γαμπρο.

prasina_matia
24-06-2005, 03:35 AM
Αγαπητέ φίλε Astroaki Antoniou :)

Σ'ευχαριστώ ιδιαίτερα για το ενδιαφέρον σου.
Οπως ήδη θα διάβασες εγώ είμαι γεννημένη στις 2.09.75 στις 16.15 (θερινή) και ο "Υποψήφιος γαμπρός" στις 15.09.65 στις 19.30

Μετα απο τα στοιχεία που σου έδωσα, μπορείς να "βγάλεις κάποια άκρη" σχετικά με τη συναστρία μας;;"

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου ιδιαίτερα :)

φιλικότατα
prasina_matia

Marilam
24-06-2005, 11:22 AM
Ο σύζυγός μου έχει (κατά την δική μου εκτίμηση, θα ανοίξω θέμα για να το συζητήσουμε) Κρόνο στον 7ο και όταν παντρευτήκαμε ήταν 26. Τι να πω, δόξα τω Θεώ καλά πάμε....

prasina_matia
24-06-2005, 04:57 PM
Φίλη Μarilam

Εύχομαι ολόψυχα με τον συντροφό σου να τα πηγαίνετε πάντα καλα και να είστε ευτυχισμένοι...

Εγώ δυστυχώς στην ηλικία των 25 χώρισα με τον τότε σύντροφό μου μετά από 6μιση χρόνια σχέσης... :( Και το χειρότερο, χωρίσαμε πολύ άσχημα και είχαμε καταστάσεις απείρου κάλους...
Η ανοιχτή πληγή που άφησε η όλη κατάσταση, αργησε πολύ να κλείσει...Τωρα όμως περασαν ήδη 5 χρόνια... και είμαι ετοιμη για νιώσω ξανά την ευτυχία...

φιλικά
prasina_matia

fillenia
24-06-2005, 08:03 PM
:offtopic:

Αγαπητές φίλες,

Για να ξεδίνουμε και να συζητάμε, επί παντός επιστητού, υπάρχουν τα Chat & Fan και Off topic. Ετσι διατηρείται μια συνοχή και συνάφεια στα άλλα θέματα, με τα σχόλια και τις ερωτήσεις.
Γράφοντας στις σωστές ενότητες, διατηρούμε και τα νεύρα των modelators σε καλή κατάσταση, γιατί να μας αφήσουν στην τύχη μας, θα γίνουμε πύργος της Βαβέλ.

Φιλικά

Φυλλένια

prasina_matia
24-06-2005, 09:10 PM
Φιλλένια συγνώμη!

Δικό μου το λάθος! Δεν θα ξαναγίνει!

prasina_matia

fillenia
24-06-2005, 09:50 PM
Ok, απλά εκεί υπάρχει μεγαλύτερη άνεση και πλάκα...
Σκέφτηκα πως ίσως δεν το είχες προσέξει.

Φυλλένια

Λίλιαν Σίμου
25-06-2005, 02:12 AM
Αγαπητή φίλη

Το θέμα του γάμου, εξαρτάται από πολλά στοιχεία και την ωριμότητά μας να αντιμετωπίσουμε τα θετικά και τα αρνητικά του χάρτη μας.
Ο Κρόνος είναι ένας πλανήτης που φοβίζει τους αρχάριους κυρίως, ή όσους αντιμετωπίζουν την αστρολογία επιπόλαια κι επιφανειακά. Περισσότερα αρνητικά μπορεί να φέρει ο Δίας, για πολλούς λόγους, σας διαβεβαιώ.
Ο Κρόνος ζητά ωριμότητα (εκεί έγκειται και η συμβουλή του κ. Αντωνίου για να παντρευτείτε μετά τα 30 - όπου θα υπάρχει η επιστροφή του Κρόνου κα θεωρείται πως είμαστε πιο ώριμοι), φέρνει πίστη και διαχρονικές σχέσεις. Βέβαια είναι ένας αυστηρός δάσκαλος. Δεν συγχωρεί την επιπολαιότητα.
Ο Κρόνος λοιπόν στον 7ο σας, και μόνο εξετάζοντας αυτό σαν στοιχείο, είναι ένας πλανήτης που δείχνει και τον τρόπο που μπορεί να συμπεριφέρεται ο σύζυγός σας (πχ να είναι γεννημένος με στοιχεία Κρόνου- δηλαδή Αιγόκερος), να είναι με επάγγελμα Κρόνου, να έχει μία εγκρατή προσωπικότητα, να έχετε διαφορά ηλικίας, να έχετε καρμική σχέση..... Είναι μακρύς ο κατάλογος.
Αλλά για να σας προσθέσω και κάτι ακόμη, εξετάζεται ο 7ος οίκος και σαν ζώδιο, ο κυβερνήτης του, οι φυσικοί κυβερνήτες του γάμου Δίας και Αφροδίτη, ο πλανητοειδής Ήρα και βέβαια, η συναστρία με το ταίρι σας.
Υπάρχουν γάμοι εξαιρετικοί με Ουρανό (σύμβολο της ελευθερίας και του διαζυγίου στον 7ο) και δύσκολοι με Δία (που θεωρείται ευεργέτης) στον 7ο.

Η φίλη σας δεν έχει εμπειρία και είναι φυσικό να βασιζεται στα εγχειρίδια επί λέξη. Όμως ο χάρτης μας είναι όλα τα στοιχεία μαζί και φυσικά, η ψυχή μας με την ελεύθερη βούληση, μπορεί να κάνει θαύματα!

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

prasina_matia
25-06-2005, 06:13 PM
Κα Λίλιαν...

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και την όλη σας ανάπτυξη..! :)
Οτιδήποτε άλλο μου αναφέρετε, θα μου είναι σίγουρα χρήσιμο...

Απ'οτι μου είπε η φίλη, η Αφροδίτη μου είναι εξίσου σε δύσκολη θέση (στην Παρθένο) και ο Διας στον Κριο (αυτό, δεν μου είπε αν είναι κακό ή καλο...)

Ειμαι γενικότερα ευγνώμων για την όλη σας φιλική διάθεση, βοήθεια και "φιλοξενία"..

τα φιλιά μου
και τις ευχές μου για ενα λαμπρό Σαββατοκύριακο

με εκτίμηση
prasina-matia

prasina_matia
25-06-2005, 06:18 PM
Φιλλένια μου όλα καλά :)

Αναγνωρίζω το λαθος μου και έκανες παρα πολύ καλα και μου το επισήμανες!

Δεν είχα πρόθεση να κάνω οποιαδήποτε πλάκα, σε διαβεβαιώ, και ζητώ και πάλι συγνώμη αν άφησα να φανεί κατι τέτοιο...

Nα έχεις ενα υπέροχο σαββατοκύριακο!

με εκτίμηση και φιλία :)