View Full Version : Η Επιτυχία σε γραπτές εξετάσεις σε ποιά σημεία φαίνεται στον αστρολογικό χαρτη?
onecode
01-10-2009, 01:41 AM
Πώς βλέπει κανείς στον αστρολογικό χάρτη την επιτυχία σε εξετάσεις που έδωσε? Εγώ για παράδειγμα μετά από 2 χρόνια μεγάλων απωλειών κ δυσκολιών έφτασα να χρωστάω μόνο ένα μάθημα για πτυχίο σε μια δύσκολη σχολή το οποίο δε μπορώ με τίποτα να περάσω παρόλο που γράφω καλά. όλο κάτι παει στραβά κ κοιτάω το χάρτη μου για την εξεταστική του Γενάρη τώρα αλλά δεν καταλαβαίνω πως να διακρίνω την επιτυχία ή όχι.
ημερομηνία γέννησης 28/08/1984
ώρα 06:15
τόπος: Αθήνα
ευχαριστώ :unsure::unsure:
Popi Vassalou
01-10-2009, 11:35 PM
Αγαπητή onecode
Για τα θέματα σπουδών ή πτυχίου θα πρέπει να ελέγξεις το ηλιακό τόξο (προχωρημένους πλανήτες στο ωροσκόπιό σου) να έχουν:
Θετική όψη κυβερνητών 3ου – 9ου Οίκου και Μεσουρανήματος μεταξύ τους.
Θετική όψη κυβερνητών 3ου – 9ου με Ερμή – Ήλιο – Δία.
Θετική όψη της Ακμής του Μεσουρανήματος με Κυβερνήτες 3ου – 9ου Οίκου.
Θετική όψη της Ακμής 3ου – 9ου Οίκου με τον Κυβερνήτη του Μεσουρανήματος.
Αρνητική όψη 3ου – 9ου Οίκου με Κρόνο ή Ουρανό: Αποτυχία σε εξετάσεις ή απόκτησης πτυχίου.
Επίσης τις διελεύσεις πλανητών, καθώς και την ηλικακή επιστροφή του τρέχοντος έτους.
onecode
02-10-2009, 01:00 AM
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Θα μελετήσω τις όψεις που μου προτείνεις αν και είμαι καινουρια. Αν χρειαστώ βοήθεια θα επανελθω.
messa
02-10-2009, 02:05 AM
Καλημέρα onecode
Θα σου έλεγα να δεις τις όψεις απο το secondary και οχι απο το ήλιακο τόξο . Το ηλιακό τόξο δρά πιο πολύ σε συναισθηματικό επίπεδο ενώ το secondary , σε συνδυασμό με οτι αναφέρει η Poppi Vassalou, δίνει τα γεγονότα
Popi Vassalou
02-10-2009, 09:53 AM
Για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για ένα θέμα που μας απασχολεί θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλα τα συστήματα πρόβλεψης, γιατί απ' όλα παίρνουμε πληροφορίες που χρειαζόμαστε.