PDA

View Full Version : προγραμμα διελεύσεων site

sag_femme
14-09-2009, 10:32 AM
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Σας ενημερώνω ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει με το πρόγραμμα των διελεύσεων (δεν ξέρω αν επεκτείνεται και στα υπόλοιπα προγνωστικά συστήματα) αλλά μου βγάζει όλους τους διελαύνοντες πλανήτες έναν οίκο μετά! Δηλαδή ο Κρόνος μέχρι χθες διέλαυνε τον 3ο οίκο μου και σήμερα πρόλαβε και έφτασε στο δεύτερο δεκανό του 4ου!!! Το ίδιο ισχύει και με τους υπόλοιπους.

Σας παρακαλώ ελέγξτε το γιατί μπορεί κι εγώ να κάνω λάθος...

Ευχαριστώ!

ScP
14-09-2009, 12:18 PM
Δώστε μου στοιχεία γέννησης, σε προσωπικό μληνυμα εάν δεν θέλετε δημοσιοποίηση και θα ελέγξω!

sag_femme
14-09-2009, 12:41 PM
Δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι 30/11/74, ώρα 20.20, Αθήνα.

Ευχαριστώ πολύ.

ScP
14-09-2009, 12:59 PM
Το πρόγραμμα δείχνει τον Κρόνο στην 24η Παρθένου στον 3ο οίκο

sag_femme
14-09-2009, 01:34 PM
Λοιπόν το έλεγξα ξανά. Οχι, το δικό μου με δείχνει ναι μεν στις 24 Παρθένου αλλά στον 4ο οίκο. Επίσης διαπίστωσα ότι όλοι οι οίκοι μου έχουν μεταφερθεί πιο πριν, δηλαδή έχω ωροσκοπο στον Καρκίνο και σήμερα με βγάζει ωροσκοπο στους Διδύμους. Και είμαι Τοξότης ΟΧΙ Σκορπιός! :bigsmile:

Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Αν βγάλετε ακρη πειτε μου κι εμένα μήπως πρεπει να βάλω καμία ρύθμιση στον υπολογιστή μου....

Ευχαριστώ!

:bigsmile:

ScP
14-09-2009, 02:02 PM
Βάζουμε και οι δυο τα στοιχεία που μου δώσατε σε παραπάνω ποστ. Είμαστε σίγουροι ναι;

Αυτά που δείχνει η εικόνα;

Και χρησιμοποιούμε σύστημα οικοθεσίας Placidus, σωστά;

Λοιπόν το έλεγξα ξανά. Οχι, το δικό μου με δείχνει ναι μεν στις 24 Παρθένου αλλά στον 4ο οίκο. Επίσης διαπίστωσα ότι όλοι οι οίκοι μου έχουν μεταφερθεί πιο πριν, δηλαδή έχω ωροσκοπο στον Καρκίνο και σήμερα με βγάζει ωροσκοπο στους Διδύμους. Και είμαι Τοξότης ΟΧΙ Σκορπιός! :bigsmile:

Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Αν βγάλετε ακρη πειτε μου κι εμένα μήπως πρεπει να βάλω καμία ρύθμιση στον υπολογιστή μου....

Ευχαριστώ!

:bigsmile:

sag_femme
14-09-2009, 02:18 PM
Ακριβώς! Οπως έκανα μέχρι σήμερα. Δεν άλλαξα τίποτα από αυτά που έκανα μέχρι και τώρα. Γι αυτό παραξενεύτηκα οταν τα είδα όλα διαφορετικά σήμερα...