View Full Version : Εδώ ζητάμε συγγνώμη...
retrograde
18-06-2005, 10:59 PM
Όπως και ο τίτλος... Εδώ ζητάμε συγνώμη από άλλα μέλη του φόρουμ που προσβάλαμε, βρίσαμε, ειρωνευτήκαμε, κ.λπ... Κατά βούληση μπορεί να επεκταθεί.
ΠΑΜΕ..... :)
fillenia
18-06-2005, 11:10 PM
Bookseller!
Συγγνώμη που σε αποκάλεσα Διογένη με το Πιθάρι... και ότι νεανίζουν τα avatar σου.
Επιβάρυνα το κάρμα μου... και ως εκ τούτου, θα τιμωρηθώ και θα ξαναγεννηθώ!
Προς τα υπόλοιπα μέλη (δεν θυμάμαι ποιά)
Συγγνώμη που χρησιμοποίησα την ρητορική μέθοδο της ειρωνείας, για να σας ειρωνευτώ που ειρωνευτήκατε άλλα μέλη και δη εξέχοντα επειδή ήξεραν κατιτις παραπάνω από εσάς!
Αν θυμηθώ και άλλα παραπτώματα θα επανέλθω...
Φυλλένια
madcat
18-06-2005, 11:26 PM
Θέλω να ζητήσω συγνώμη απο τον bookseller γιατί αστιεύτηκα με το avatar του! Συγνώμη bookseller ελπίζω να μην σε πείραξε πολύ, καλός είναι ο καομπόυ κράτησε τον αλλά αν ποτέ σκεφτείς να τον αλλάξεις (λεω αν...) διάλεξε έναν φιλόσοφο !! :giveup:
Συγνώμη για τις φορές που παρασύρθηκα στο forum και ήμουν :offtopic: Συγνώμη admin... τώρα προσέχω!! :)
Αυτά retrograte δεν έχω άλλα συγνώμη να ζητήσω. Αν έχω πει και σε σένα κάτι που σε στεναχώρησε (άθελα μου) συγνώμη!! :flowers1:
Επίσης συγνώμη σε όσους έχω πει κάτι και χωρίς να το θέλω παρεξηγήθηκαν! Συγνώμη παιδιά!! :flowers1: :flowers1: :flowers1:
Αυτά απο μένα να είστε όλοι καλά και να προσέχετε τον εαυτό σας!!!
:flowers1: :flowers1:
madcat
18-06-2005, 11:29 PM
Φυλλένια τέλειος ο συγχρονισμός μας!! Στείλαμε ταυτόχρονα την ίδια συγνώμη... πιάσε κόκκινο :D :D :D
Ελπίζουμε η φιλεύσπλαχνη καρδιά του καλού μας bookseller να μας συγχωρήσει!! :flowers1: :flowers1: :flowers1: Αν δεν μας συγχωρήσει θα ζήσουμε για πάντα με ένα βάρος στην καρδιά μας... όπως μια πέτρα που πέφτει στα ήρεμα νερά μιας λίμνης και τα ταράζει έτσι θα ταραχτούν τα ήρεμα νερά της ψυχής μας και η πέτρα θα μείνει για πάντα στον πάτο της ψυχής μας.... :frown: :frown:
bookseller
19-06-2005, 12:07 AM
fillenia & madcat: Ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη και από τις δυο σας που δεν θα μπορείτε να έχετε προσβαση στο Horoscope για... χμ.... 2;; 3;; ημέρες (και βλέπουμε)! Nobody needs mercy; especially you me girls
retrograde: Συγγνώμη που κάποιες απαράδεκτες άτσαλες εκφράσεις σε κάποια άρθρα σου θα τις επισημάνω με κόκκινο για να τισ δουν ΟΛΟΙ!!
lena: Συγγνώμη που εισηγήθηκα να γίνεις απλό μέλος διότι είσαι ανενεργή συντονίστρια!!!
value members: Συγγνώμη απ' όλους όσους ήμουν σκληρός (όλους μάλλον) όταν εκτελούσα χρέη συντονιστή.
Συνεχίζεται...
fillenia
19-06-2005, 01:48 AM
Bookseller!
Συγνώμη, αλλά είσαι απαράδεκτος!
Σα δε ντρέπεσαι.... Συγνώμη παιδιά, αλλά αγανάκτησα!
Φυλλένια
madcat
19-06-2005, 02:38 PM
Τι???? Να μην μιλάω για 3μέρες??? Έρχεται το εγκεφαλικό το βλέπω είναι στην γωνία και πλησιάζει με κακες προθέσεις... ΟΙΜΕ!!! :boxed: :boxed:
Με τσάκισες bookseller :frown: :frown:
nickie
21-06-2005, 02:56 AM
Ζητάω συγνώμη από όλους σας που δεν πολυμπαίνω και δεν σας έχω γνωρίσει....Θα επανορθώσω! :jumpy:
madcat
21-06-2005, 01:35 PM
Συγνώμη απο τον Bookseller που δεν έκλεισα το στομα μου αυτές τις 3 μέρες :noexpress :bleh:
sagimoon
21-06-2005, 04:29 PM
Εγώ πάντως δεν θα ζητήσω συγνώμη που νευριάζω πάρα πολύ, όταν μετά από σοβαρά και αξιόλογα άρθρα, βλέπω ερωτήσεις τύπου
Σήμερα, 12:13
Ioylieta Junior Member Ημερομηνία Εγγραφής: Jun 2005Δημοσιεύσεις: 1 Ισχύς φήμης: 0
Re: Η γενέθλια υπόσχεση ...ότι πιο σημαντικό! (Μέρος 2ο) Otan ston evdomo oiko den yparhoyn katholoy planhtes alla einai ston Krio, ti shmainei;
...............
fillenia
21-06-2005, 09:46 PM
Sagimoon,
Μπορείς να νευριάζεις, αν το έχεις ανάγκη, αλλά ύστερα να ηρεμείς στην σκέψη πως ενδεχομένως κάποιος φίλος, δεν κατάλαβε το άρθρο, επειδή δεν έχει τις δικές σου γνώσεις. Ανθρώπινα λαθάκια....
Συγγνώμη, για την παρέμβαση ! :innocent:
nickie
22-06-2005, 01:42 AM
Συμφωνώ fillenia....προσωπικά εγώ ας πούμε είμαι στην κατηγορία των άσχετων..οπότε αν πετάξουμε και καμιά κοτσάνα...μη μας παρεξηγείτε! :emb
SONIA64
22-06-2005, 02:07 AM
Συγνώμη για την αναστάτωση που είχα φέρει και συγχωρεμένος ο κύριος που μου την είπε και με πίκρανε..."ας πάει και το παλιάμπελο" που λένε.Είναι δύσκολο να ζητάς συγνώμη αν και έντιμο, αλλά, πιο δύσκολο νομίζω είναι να συγχωρείς.Δεν ξέρω αν συμφωνείται μαζί μου;Επί τη ευκαιρία συμφωνώ με τη φίλη nickie
raingirl
30-06-2005, 01:14 PM
Συγνώμη στην Φιλή Prasina matia.
Φιλικά
Raingirl
prasina_matia
30-06-2005, 07:37 PM
Συγνώμη...
Συγνώμη που σας έχω τρελλάνει με τις ερωτήσεις μου...
Συγνώμη που έβαλα κάποια θέματα σε λαθος ενότητες και "έτρεξε" πίσω μου κάποιος αρμόδιος να με διορθώσει..
Συγνώμη αν στεναχώρησα κάποιον φίλο ή φίλη με τυχόν λέξεις ή προτάσεις μου...
Συγνώμη που κάποιες φορές με πνίγει το δίκιο και το άδικο... και το δείχνω...
Συγνώμη αν στεναχώρησα τη φίλη Raingirl... ήθελα μόνο να της περιγράψω πως νιώθω...και γιατί νιώθω ό,τι νιώθω...
Συγνώμη για τα λάθη που θα κάνω στο μέλλον, γιατί δεν είμαι τέλεια, και σίγουρα θα κάνω αρκετά... ελπίζω όχι πολλά...
Συγνώμη...
*Astropeleki*
08-02-2006, 12:23 AM
Να πω και γω με τη σειρά μου ένα μεγάλο συγνώμη σε Αγγελική, Dell Piero και ScP για τα λάθη που έχω κάνει και τον θυμό που έχω βγάλει κατά καιρούς.:)
BlackOrWhat
09-11-2006, 11:08 AM
Ζητώ συγνώμη σε όσους μπορεί να προσβλήθηκαν και να θεώρισαν επιθετικό το ύφος που αποδίδεται μέσα απο τον γραπτό μου λόγο...δεν είχα ποτέ καμία τετοια πρόθεση...:)
Παιδί από τ' αστέρια
10-11-2006, 08:48 PM
Από τη βάβω από τη Ραφτανούσα Μανταλένα που δεν ήμουν καλός ακροατής όταν μου έλεγε παραμύθια..........................
Toksotaki
26-04-2007, 04:14 PM
Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις!
ΗΛΕΚΤΡΑ117
07-08-2008, 03:04 PM
ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΩ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ..ΙΣΩΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ..ΙΣΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΡΙΑ ΣΕ Η/Υ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ..ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΓΡΙΑ ΧΑΡΑ..ΟΤΑΝ ΝΙΩΣΩ ΑΣΦΑΛΗΣ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ..ΓΙΑ ΣΕΝΑ..ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ..
*Astropeleki*
07-08-2008, 03:15 PM
Ηλέκτρα μου, ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΗ!!!!!!! :toung:
Καλή συνέχεια στην περιήγησή σου στο φόρουμ :bigsmile:
Μητσάκος
07-08-2008, 03:27 PM
Έτσι είναι...
¶μα έχεις ποιότητα και ήθος ως Λέων, έχεις και τα κότσια να βγεις και να πεις μια συγνώμη, που στο κάτω κάτω δεν έτρεχε και μία αν δεν την έλεγες, γιατί απλούστατα δεν έκανες και κάτι κακό.
Ενώ κάποια άλλη λιονταρίνα, απαξιώνει όσους της ευχήθηκαν. Αλλά δεν φταίει αυτή, φταίνε εκείνοι που νομίζουν ότι επειδή κάποιος προβάλλει ένα αμφιλεγόμενο επάγγελμα είναι και κάτι φοβερό και κρέμονται από τα @@ρια του. Καλά να πάθουν :nuts:
Dell Piero
07-08-2008, 03:42 PM
Ε μπορεί να είναι κλειστοφοβική. Εδώ έχουμε κόσμο, ως κοινότητα. Μπορεί επίσης να μην είχε βιβλιογραφία :toung: ή τέλος να γουστάρει 'το μέσα στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος' :nuts:
Πάω τώρα, διότι οργανώνω και ένα συνέδριο :nana:
Έτσι είναι...
¶μα έχεις ποιότητα και ήθος ως Λέων, έχεις και τα κότσια να βγεις και να πεις μια συγνώμη, που στο κάτω κάτω δεν έτρεχε και μία αν δεν την έλεγες, γιατί απλούστατα δεν έκανες και κάτι κακό.
Ενώ κάποια άλλη λιονταρίνα, απαξιώνει όσους της ευχήθηκαν. Αλλά δεν φταίει αυτή, φταίνε εκείνοι που νομίζουν ότι επειδή κάποιος προβάλλει ένα αμφιλεγόμενο επάγγελμα είναι και κάτι φοβερό και κρέμονται από τα @@ρια του. Καλά να πάθουν :nuts:
Maroulita
07-08-2008, 03:43 PM
Έτσι είναι...
Μητσάκο, μη μου στεναχωριέσαι και το ρίξεις στο φαΐ και γίνεις κοιλιόδουλος και μετά εγώ χαρτομάντηλα δε θα σε δίνω, ούτε ώμο θα προσφέρω για να χλάψεις. :nuts::cry:
Εσείς τί λέτε παιδιά; :embarrest
*Astropeleki*
07-08-2008, 04:41 PM
Εγώ λέω να παραγγείλουμε καμιά μερίδα γύρο και κανά σουβλάκι (http://www.youtube.com/watch?v=Rbl6V4T3KQQ&feature=related) να μασαμπουκώσουμε!!!!!
Συγνώμη προς όλες και όλους όσους κάνουν δίαιτα, διατροφή και παρεμφερή.
Υ.Γ. Α! Και μερικές μπύρες παγωμένες παρακαλώ και ας κάνουμε μπυροκοιλιά (http://www.youtube.com/watch?v=hqxhhHrR2_M&feature=related) :embarrest
white diamond
07-08-2008, 05:10 PM
μέχρι στιγμής δεν έχει πέσει μαλλιοτράβηγμα με κάποιο μέλος!
όμως....συγγνώμη που είμαι ανυπόμονη και γεμίζω με απορίες τα ποστ!:bigsmile::nuts::embarrest:toung:
ΗΛΕΚΤΡΑ117
07-08-2008, 06:48 PM
ΚΙΑΣ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..ΜΗΤΣΑΚΟΕΙΜ Ι ΠΑΝΤΑ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ..Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΡΥΒΩ ΜΕΣΑ..:love:ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΜΗΤΣΑΚΟ..ΜΑΡΟΥΛΙΤΑ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ..ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΠΟΛΥ..:toung:ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ DELL PIERO..:cheesy:ΦΙΛΑΚΙΑ
Διαβάζοντας τις απαντήσεις μελών σε διάφορα θέματα, παρατηρώ ότι πολλοί είναι εριστικοί και προσβλητικοί. Επειδη τέτοιο ύφος με ενοχλεί ιδιαίτερα και θεωρώ ότι ειναι εξαιρετικά αγενές, θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη εάν προσέβαλα κάποιους με τις δικές μου απαντήσεις. Πάντως καλό θα ήταν να είμαστε όλοι πιο ευγενικοί κι ας μας βοηθάει για το αντίθετο η ανωνυμία και το γεγονός ότι δεν συζητάμε προσωπο με πρόσωπο.
Ευχαριστώ
Βασιλης Παπαδολιας
19-08-2008, 04:40 PM
Πάω τώρα, διότι οργανώνω και ένα συνέδριο :nana:
¶ντε, πάλι... σε όλα τα θέματα μπροστά ένα συνέδριο θα βλέπουμε :bigsmile: Εκείνο που μ' αρέσει όμως πιο πολύ είναι τα παλαμάκια στο Μητσάκο από κάποια παιδιά που δεν ξέρουν καν για ποιον μιλάει :bigsmile:
Καλή καρδιά να έχουμε παιδιά και όλα διορθώνονται...
Dell Piero
19-08-2008, 04:53 PM
Εχω μια αδυναμία στον μαΓΑΖΗ (τον ποιοτικό). Ειδικά όταν διαβάζω και τις 90τζούδες (τις ποιοτικές) να του βαράνε παλαμάκια και να θέλουν (και καλά) να τον βοηθήσουν;;;;
Η χαρά του παιδιού και του αστροδημοσιογράφου :toung:
¶ντε, πάλι... σε όλα τα θέματα μπροστά ένα συνέδριο θα βλέπουμε :bigsmile: Εκείνο που μ' αρέσει όμως πιο πολύ είναι τα παλαμάκια στο Μητσάκο από κάποια παιδιά που δεν ξέρουν καν για ποιον μιλάει :bigsmile:
Καλή καρδιά να έχουμε παιδιά και όλα διορθώνονται...
Βασιλης Παπαδολιας
19-08-2008, 04:55 PM
Εχω μια αδυναμία στον μαΓΑΖΗ (τον ποιοτικό). Ειδικά όταν διαβάζω και τις 90τζούδες (τις ποιοτικές) να του βαράνε παλαμάκια και να θέλουν (και καλά) να τον βοηθήσουν;;;;
Η χαρά του παιδιού και του αστροδημοσιογράφου :toung:
Γίνεσαι προβλέψιμος, Dell :bigsmile:
Dell Piero
19-08-2008, 05:15 PM
Αδελφές ψυχές;
Βασιλης Παπαδολιας
19-08-2008, 05:20 PM
Τι εννοείς; Me and you? :bigsmile:
Dell Piero
19-08-2008, 05:23 PM
Νι
Αφού καταλαβαινόμαστε
(Αργυρώ κανόνισε να μου κολήσεις κανα βαρβαρούλη και μένα τώρα) :love:
Βασιλης Παπαδολιας
19-08-2008, 05:24 PM
Μπορεί, ποιος ξέρει :bigsmile: Αλλά μην το παρακάνουμε και μας παρεξηγήσουν. Μετά θα ζητάμε συγγνώμες αβέρτα... :bigsmile:
(ό,τι έλεγα να σου ζητήσω νέο user με αυτό το επίθετο :bigsmile: Πολύ μου άρεσε. Έχεις και μία ελευθερία να κατεβάζεις το επίπεδο. Ενώ αλλιώς σου λένε: Μα εσείς Κε Παπαδολιά μιλάτε έτσι; O mon Dieu... )
skorpion
19-08-2008, 05:30 PM
Πολυ φαγωμα βρε παιδια!!! Αυτος ο Μαγαζης θα θελα να ξερα τι κανει μια που αναφερεται συχνα πυκνα στο σαιτ! Δε με ενδιαφερει το θεμα απλα γινεται κουραστικο να διαβαζεις συνεχεια πραγματα για καποιον που δεν ξερεις...Οσο για τη Λιονταρινα...ενα ευχαριστω θα μπορουσε να πει μια που καποιους απο μας μας ξερει κι ολας αλλα νταξει...Σαν σαιτ θα ταν πιο ωραιο να δειχνετε αν μη τι αλλο ανωτεροτητα...Αποψη μου
Βασιλης Παπαδολιας
19-08-2008, 05:33 PM
Αν και γενικά έχεις δίκιο, Μαρία μου, να θυμάσαι κι ότι έξω από το χορό όλοι πολλά τραγούδια λέμε... :bigsmile:
Φιλιά...
Dell Piero
19-08-2008, 06:22 PM
Γιατί βρε διδυμίτσα είναι κουραστικΟΝ; Εδώ είμαστε αναγκασμένοι να διαβάζουμε τόνους μεταφυσικής ασάφειας και καρμικής ανοησίας και θα πρέπει να πειράζει η χιουμουριστική προσέγγιση ανόητων αστρολόγων;
Όσο για το ανωτερότητα, ξανασκέψου το πάλι. Υπάρχουν πολλοί περιπλανώμενοι/ες που τους επιτρέπεται ακόμη η χρήση του φόρουμ και μάλιστα φέρουν "στάτους" δημιουργικής ομάδας.
Πολυ φαγωμα βρε παιδια!!! Αυτος ο Μαγαζης θα θελα να ξερα τι κανει μια που αναφερεται συχνα πυκνα στο σαιτ! Δε με ενδιαφερει το θεμα απλα γινεται κουραστικο να διαβαζεις συνεχεια πραγματα για καποιον που δεν ξερεις...Οσο για τη Λιονταρινα...ενα ευχαριστω θα μπορουσε να πει μια που καποιους απο μας μας ξερει κι ολας αλλα νταξει...Σαν σαιτ θα ταν πιο ωραιο να δειχνετε αν μη τι αλλο ανωτεροτητα...Αποψη μου
skorpion
19-08-2008, 06:48 PM
Γιατί βρε διδυμίτσα είναι κουραστικΟΝ; Εδώ είμαστε αναγκασμένοι να διαβάζουμε τόνους μεταφυσικής ασάφειας και καρμικής ανοησίας και θα πρέπει να πειράζει η χιουμουριστική προσέγγιση ανόητων αστρολόγων;
Όσο για το ανωτερότητα, ξανασκέψου το πάλι. Υπάρχουν πολλοί περιπλανώμενοι/ες που τους επιτρέπεται ακόμη η χρήση του φόρουμ και μάλιστα φέρουν "στάτους" δημιουργικής ομάδας.
Ολα περιβαλλονται απο μια ασαφεια στο κοσμο τουτο!:nuts::nuts:
Στα ανοητα περιλαμβανονται κ οσα δε συλλαμβανει ο ανθρωπινος νους επισης:wacko::wacko::nuts::nuts:
Με κουρασε ο Μαγαζης...δεν τον ξερω τον κυριο αλλα με κουρασε...:toung::toung::toung:
ΛεΩΝταρακι εσυ περι ανωτεροτητας πρεπει να ξερεις καλυτερα, ετσι λεει το ζωδιο!:bigsmile::bigsmile:
Ποιοι ειναι αυτοι οι περιπλανωμενοι;;; μηπως χρειαζονται στεγη;;;ενα πιατο φαι βρε αδερφε;;;; μηπως χρειαζονται περιθαλψη;;; κατι τελοσπαντων;;;:unsure::unsure:
:bigsmile::love:
Dell Piero
19-08-2008, 06:51 PM
Από το χειμώνα που θα δημιουργήσω ανάλογη Λέσχη περίθαλψης, θα χρειαστώ τους ψυ - πτυχιούχους και μη. Θάρθεις;; :love:
Ποιοι ειναι αυτοι οι περιπλανωμενοι;;; μηπως χρειαζονται στεγη;;;ενα πιατο φαι βρε αδερφε;;;; μηπως χρειαζονται περιθαλψη;;; κατι τελοσπαντων;;;:unsure::unsure:
:bigsmile::love:
skorpion
19-08-2008, 06:56 PM
Από το χειμώνα που θα δημιουργήσω ανάλογη Λέσχη περίθαλψης, θα χρειαστώ τους ψυ - πτυχιούχους και μη. Θάρθεις;; :love:
Εννοειται!!! χα χα χα! Θα φερω και πτυχιο δε ξερω αν θα ναι ψυ οπως ψυχολογια αλλα ψυ θα ναι!!!:σφύριγμα:laugh::laugh: χα χα χα ! Αναγνωρισμενο βεβαιως βεβαιως!!!:wacko::blink::laugh::laugh::laug h:
ΗΛΕΚΤΡΑ117
03-09-2008, 04:17 AM
Ηρθε νομιζω το πληρωμα του χρονου κι αποψε θα ζητησω συγνωμη απο τον καλυτερο μου φιλο.."τον εαυτο μου"ξερεις εσυ!!!!ΣΥΓΝΩΜΗ.
ΗΛΕΚΤΡΑ117
03-09-2008, 04:26 AM
Υποχρεωση μου να ζητησω ΣΥΓΝΩΜΗ και απο ολους σας που καταχραζομαι την φιλοξενια σας στο:horoscope: και συνομιλω με τον εαυτο μου...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ..
ζουπιαρα
09-09-2008, 11:51 AM
Καλημέρα. Ήθελα να ζητήσω συγνώμη από το μέλος melit που άθελά μου προκάλεσα το κλείδωμα του θέματος Συναστρίες που είχε ξεκινήσει, και από τους διαχειριστές που ξέφυγα λιγάκι παραπάνω όσον αφορά το πρόβλημά μου.