PDA

View Full Version : Παγωμένη σχέση

eliza1981
18-06-2005, 09:50 PM
Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ για μια σχέση η οποία εδώ και 3 βδομάδες περίπου έχει παγώσει,αν θα έχει ΄συνέχεια η αν απλά θα τελειώσει.
εγώ είμαι γεννημένη 11-10-81 και ώρα 00:10 στη Σπάρτη και εκείνος
14-5-75 12:45 το μεσημέρι στήν Αθήνα.

ευχαριστώ για το χρόνο σας!!
:)

Λίλιαν Σίμου
19-06-2005, 02:43 AM
Αγαπητή eliza1981

Δεν καταλαβαίνω καλά τι εννοείτε με το "έχει παγώσει". Συναντάτε τον νέο αυτό κι είναι ψυχρός, ή δεν βλέπεστε πια?
Για μία σαφή και εμπεριστατωμένη απάντηση χρειάζεται να μελετηθούν και των δύο τα προγνωστικά συστήματα, κάτι που μπορείτε να δείτε σε ένα ραντεβού με αστρολόγο της επιλογής σας. Εδώ ο χώρος και ο χρόνος είναι περιορισμένος για τόσο ευρεία ανάλυση.
Αλλά, εξετάζοντας την περίοδο που μου αναφέρετε πως άρχισε να εκδηλώνεται το πρόβλημά σας, θα έλεγα πως κάτι συνέβη και ο νεαρός αυτός αισθάνθηκε μία ενόχληση στη σχέση σας. Ίσως μία διαφωνία, μία αντιπαράθεση ή επίθεση από μέρους σας ή μία ζήλια. Κατά πάσα πιθανότητα πιστεύει πως υπάρχει ένα ψέμμα ανάμεσά σας. Σαν αποτέλεσμα, κλείστηκε στον εαυτό του και σας απομάκρυνε. Γιατί δεν αποφασίζετε να συζητήσετε ανοιχτά μαζί του, για ό,τι συμβαίνει, από μεθαύριο? (Αφήστε να περάσει η αυριανή μέρα).

φιλικά
Λίλιαν Σίμου